PDA

Tam Sürümü Gör : Kasist'le birlikte Bursa'ya gelmek isteyenler buraya

muptela_38
24.04.2008, 02:15
DEĞERLİ KASİST ÜYELERİ;

Beklediğimiz gün geldi çattı, tarihimizde ilk defa bir kupaya bu kadar yaklaşmanın heyecanıyla grup üyelerimize bu mutlu günü birlikte geçirme davetinde bulunuyoruz.

Yolculuğumuz 7 mayıs Çarşamba günü Esenlerden 14:00 te kalkan ve Kartal'a 15:00 te uğrayan Nilüfer Turizm in Bursa Otobüsüyle gerçekleşecektir.

Kasist üyesi arkadaşlarımızdan ricamız bahsettiğimiz otobüse rezervasyon yapmalarıdır. Bu şekilde hep beraber Bursa ya gideceğiz ve Kupayı alıp geleceğiz

kasist.com'dan alıntıdır

http://www.kasist.com/news.php?readmore=395

Serdar ERBASI
26.04.2008, 12:10
Burada İstanbul' dan maça gelmek isteyen arkadaşlara yol göstermek istenmiş ancak yine burada cahillik baş göstermiş...

Nerede olursanız olun, lütfen önceliklerinizi gözden geçirin ve Bursa' ya kupayı almaya, Sevinmeye, mutlu olmaya, tarihe şahitlik etmeye gelin. Kayserispor için değil, kendiniz için gelin...

Şimdi KASİST ile ilgili bir açıklama yapalım...

İstanbul' da maça gitmek için ciddi bir zaman ve para gerekli. Ortalama maç maliyeti İstanbul' da 50 YTL' dir. Bu miktar evinin yerine ve maç yerine göre değişir. İstanbul' da bulunan taraftarlarımızın İstanbul'da olma nedeni ÇALIŞMAK. Oraya para kazanmaya yada para birikirmeye gelen insanlar. Oraya para kazanmaya gelen insanların işini gücünü bırakarak para kazanacağı zamanı maça giderek sarfetmesi konusunda ısrarcı olamıyoruz.

Bir de İstanbul' daki maçlarda aldığımız sonuçlar ortada maalesef. Ben yaklaşık 3 yıldır dışarıda olmama rağmen Kayseri' deki maçların çoğunu Kayseri' de protokol yada çılgınların içi de dahil olmak üzere her yerden izledim. Kayseri' deki taraftarın TAMAMI olumsuz sonuçlar karşısında tepkili oluyor ve takımına küsüyor. Bir de İstanbul' daki maçları düşünün. Yıllardır İstanbul Takımlarına karşı galibiyetimizi hatırlamıyorum. 4-0, 4-1, 3-0 7-0... Bizler maçı sadece o gün yaşamayız İstanbulda. Tüm hafta yaşarız. Menfaatçi Kumarbaz Kayseri Derneklerini gezeriz, bir umutla; Pankartlar hazırlarız; Kafa patlatırız; Tanıdığımız tüm hemşehrilerimizi ararız, Taraftar kazanma umuduyla;... Maç gelir ve karşımızda 11 adet ruhsuz buluruz Golümüze dahi sevinemeyiz, yorgun, mutsuz ve genelde hakem yüzünden sinirli bir şekilde evimize gideriz. Zar zor ikna ederek maça getirdiğimiz, taraftar olma yolunda yanımızda maça getirdiğimiz hemşehrilerimizi bir daha maça getiremeyeceğimizi de çok iyi biliriz...

Bunu yapmamızdaki ana sebep; birilerinin taktirini toplamak yada körü körüne takıma destek verme görevi bilinci değil Taraftarlıktan aldığımız hazdır. Taraftarlık; çok zevk alınan bir hobidir. Biz kendimiz için taraftarlık yaparız. Maça hazırlanırken duyduğumuz haz, kişiliğimizi geliştirir, golde aldığımız zevk bize bir kaç günlük tatil gibi gelir. Biz taraftarız, o kadar...

Şimdi gelelim KASİST' in faaliyetlerindeki azalma olayına. Kasist' te en aktif rolü İstanbul' da olduğum dönemde ben oynadım ancak ben, iki yıldır İstanbul dışındayım. O yüzden sadece maç saatinde İstanbul' da olabiliyorum. Bu yılsa sadece Beşiktaş maçına gidebildim. Bu süre zarfında Batuhan Samet faaliyet çabasında oldu. Bu işler zaman ve para ister arkadaşlar. Samet'in bu işleri hemen hemen tek başına yapmaya çalışırkenki pozisyonu: Haydarpaşa Garında memur olan Samet geçen Yaz evlendi ve borç ödüyor. Eşi çalışmıyor ve tüm faaliyetleri tek başına yapmaya çalışıyor. Daha bir ton özel sorumlulukları var...

Buradaki sorun taraftarımızın ELEŞTİRMEYİ taraftarlık sanması. Faaliyet yaparak taraftarlığını perçinlemesi gerekirken başkalarını eleştirerek Taraftarlık yaptığını sanması büyük sorun. Bu yüzden bu tür girişimler büyümüyor. Bu yüzden bu tür girişimler artmıyor.

Lütfen eleştirmek yerine ferdi çalışmalarda bulunalım ve kendimizle ilgili düşünelim... LÜTFEN.

Tüm Kayserispor Taraftarı ve Kayserispor Taraftarı Adaylarını bu maça bekliyorum. Maç öncesi hazırlık adına fikri yada fiziksel olarak katkıda bulunmak isteyenler maçtan önce bana ulaşabilirler...

KUPAYI GETİRECEĞİZ

mali1001
26.04.2008, 12:38
Kasist'e Teşekkürler...3 kişide olsanız 3binde

daimyo
26.04.2008, 19:24
Arkadaslar dert etmeyin,herkesin maca ne amacla maca geldigi belli kimilerimiz destek vermeye degil de yoklama almaya gelmis heralde yok kac kisiydiniz yok bursaya nasil geleceksiniz.

saymaya degil destege gelin

gaziköylü0038
26.04.2008, 20:03
en azından kasistdeki arkadaşlar bir şeyler yapma çabasında istanbulda maçlara gitmek kayserideki maçlara benzemez orada maç bileti 2 ytl burada 20 ytl herkesin bütçesi buna uygun değil burada maç 2 ytl olsa bak bakalım kaç kişi maça gider.ayrıca serdar abınınde dediği gibi kasımpaşa maçı dışında daha galibiyetimiz yok istanbulda ee böyle olunca insan maça gitmek istemiyor..

Ahmet Ak.
26.04.2008, 23:47
kasist elinden gelenin en iyisini yapıyor.inşallah zamanla daha da büyüyecek daha organize bir grup halini alacaklardır.istanbuldaki kayserili hemşehrilerimizin de artık uyanması maçlara rağbet etmesi ve bu gruba destek olmaları gerekir.

serdar38
27.04.2008, 15:44
değerli Hacı Boydak KAYSERİden otobüs kaldırıyor istanbuldanda kaldırabilir hacı boydakla konuşma imkanı olan arkadaşlarım konuşup istanbuldanda otobüs kaldırmasını isteyebilirler bu takıma taraftar desteği gerek

gaziköylü0038
29.04.2008, 18:32
arkadaşlar burada istanbuldaki dernekler bursaya araba kaldırıyor vede maç biletlerini veriyorlar.kaldıki istanbuldan kalkıpta bursaya giden adam dışarıda kalmaz hiç unutmam erciyes şampiyonluk maçımızkaragumruk maçı vardı maç bedavaydı kapılar açıktı vede sdat full doluydu hatırlayanlarınız olmuştur bursadada bu şekilde olacağına eminim kayserispor yönetimi olarakta bize ayrılan biletlerin parasını ödeyebilirler sonuçta çok önemli maç o kadarında yapsınlar

Volcanic Mount
02.05.2008, 19:35
arkadaşlar burada istanbuldaki dernekler bursaya araba kaldırıyor vede maç biletlerini veriyorlar.kaldıki istanbuldan kalkıpta bursaya giden adam dışarıda kalmaz hiç unutmam erciyes şampiyonluk maçımızkaragumruk maçı vardı maç bedavaydı kapılar açıktı vede sdat full doluydu hatırlayanlarınız olmuştur bursadada bu şekilde olacağına eminim kayserispor yönetimi olarakta bize ayrılan biletlerin parasını ödeyebilirler sonuçta çok önemli maç o kadarında yapsınlar

Final için İstanbul'dan olan organizasyonun detaylarını ilerleyen günlerde bekleriz buarada.:wish::dpac:

Rook
02.05.2008, 23:16
Tüm Kayderler Derneği İstanbuldan 20 otobüs gelecek gibi bi açıklama yaptı. Durumlar nasıl acaba bilgisi olan varmı ?

Rook
03.05.2008, 13:47
Ağzı olsun konuşuyor... KASİST'in Ankaraspor-Kayserispor maçına neden otobüs kaldıramadığını bir öğren ondan sonra KASİST'e söz sarfet. Ya da gurbette yaşa da Kayserililer'in hemşehri bilincinini olmayışına bir kez tanıklık et ondan sonra çamur at insanlara.

Geleceğiz diyip gelmeyenler utansın KASİST değil. Ha bir de çok biliyorsanız sizler de doldurun Kayseri Atatürk Stadını. Ne hikmetse her maç yarısı boş.

Taraftarlığınıza bir şey demiyorum ama Her ne olursa olsun doğal olarak Kayserideki taraftarlardan sayınız çok çok çok aşşağıda ve Kayserideki taraftarlara Laf söyleme hakkınız yok.

batuhandan
03.05.2008, 14:27
Anlamadığım Kayseri deki taraftarlara kim ne söylemiş, çocuğun teki saçma sapan yazı yazıyor millet birbirine giriyor.

Arkadaşlar anlatamadığımız bir konu var sanırım BİZ KAYSERİSPORLUYUZ...

Sizde Kayserisporlusunuz, o zaman sorun yok-çocukların lafıyla kimse birbirine düşmesin. Ayrıca KASİST istanbulda takıma taraftar toplamak için kurulmuş bir gruptur.

yemlihali
04.05.2008, 02:29
kasiste çok teşekür ederim kayseri sporumuzu istanbulda yalnız bırakmadıgı için inşallah ileriki yıllarda kasist dahada büyüyecek yıllarca istanbulda yaşayan insanlarımız organize olamamış bir kaç kayseri sevdalısı arkadaşlarımız abilerimiz birleşmiş takımlarımızı yalnız bırakmamak için bir dernek kurmuşlar burda insanlara çamur atarak kimsenin şevkini kırmayın insanları teşvik etmek gerekirken arkaşımız çıkmış çamur atıyor yapma kardeş bu dernegi kuran insanları tek gayesi takımlarımız lütfen arkadaşlar bir kişi abuk sabuk yazdı diye birbirimizin kalbini kırmayalım

ilhanozbay
05.05.2008, 16:05
Küçükçalık gibi bir okulda Kayserisporun sözünün geçtiğini,bizim borumuzun öttüğünü bilemezsin tabi nerden bileceksin..

2003 çalık mezunuyum. sen? Neyse özel mesajla ulaş bana arkadaşım.

@Rook: Çok biliyorsanız stadı doldurun lafı özele değil geneledir. Ayrıca sayıca az olmamız eleştiri hakkımızı engellemez. Birey birey misal sen ve birkaç taraftar elinden geleni yapıyorsunuz ama tribün organizasyonları başarısız. Erciyesspor maçlarını örnek verebilirim. Hatta Kartal maçı fotolarını da çektim. Samsun maçında ve başka maçalrda da bulundum. Tek başına takımı tribüne çağırabilecek kadar sesim çıkıyorsa başka bir bakış açısıyla stad bu kadar sessizken bizlerin de iki kelam etme hakkı olsun değil mi?Ayrıca amacım KASİST'i savunmaktı kimseyi eleştirmek değil. Emek konusunda fikirilerimiz senle ortak Onur.