Tam Sürümü Gör : Bursa'yı inletemezsek yazık olsun Kayserililere..
kankasceco38
25.04.2008, 20:41
Arkadaşlar genlerbirliği sitesine giren varmı bilmiyorum ama ben onlar nasıl hazırlık ve nasıl bir atmosfer içindeler die baktım adamlar kendilerinden okadar eminki kayseriden üsttün olduklarına ve bursa statına onlar bizim 3/1 birimiz olamaz gibi konuşuyorlar eger o bursayı inletemezsek o stadı kayserispor taraftarlarıyla dolduramazsak yazıklar olsun kayseri derim valla
mehmet_efe
25.04.2008, 20:48
Ya Sen Bakma Onlara Fasülyede Kendini Nimetten Sayarmış Ankaradaki Maclara Kac Kişi Geliyorlarki Bursayı Inletecekler Biz Ankaraya 1 Otobüs Gittik Yine Onlardan Cok Sesimiz Cıktı
İsteyen istediği yeri İnletsin. Bizim Derdimiz İnletmek değil her zaman Takımımızın Yanında olmak.
Kendi sahasında 500 kişiye karşıya oynayan bi takım inletse kaç yazar ?
Kapadokyalı
25.04.2008, 20:54
biz kupayı alalım isterlerse bursayı yıksınlar sorun degil.yarın gençlerin ibb maçına gidip izleyecem bakalım ne durumda gençler
ankarayı kac defa inletmisler ya biz kupayı alalım onlar inletsin bursayı:D
Yücel Şahin
25.04.2008, 20:58
Arkadaşlar belki konuyla alakası yok ama cavcavın kayserili olduğunu söylerler bilen varmı?
ne derece doğrudur.
Kapadokyalı
25.04.2008, 21:02
Arkadaşlar belki konuyla alakası yok ama cavcavın kayserili olduğunu söylerler bilen varmı?
ne derece doğrudur.
ben ankaralı diye biliyorum
Yücel Şahin
25.04.2008, 21:07
ben ankaralı diye biliyorum
kesin bilgim yok yıllardır öle bir söylenti var belki dedesi falan kayserilidir.
İLHAN CAVCAV
Gençlerbirliği Başkanı
4 Ekim 1935'de Ankara'da doğmuştur. Uzun yıllardan beri işadamı olarak Ankara Un Sanayi ile uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Gençliğinde futbol oynamıştır. 22 yıldır sürekli Gençlerbirliği Spor Kulübü başkanlığını yapmaktadır. Halen Türkiye 1. Futbol Ligi Kulüpler Birliği başkanıdır. Ayrıca Ankara Sanayi Odası Meclis üyesidir. Çeşitli sosyal ve kültürel derneklerinde üyesidir.
KAYNAK:Biyogrofi.net
Yücel Şahin
25.04.2008, 21:12
Ankara hamamönü 1935 doğumluymuş netten baktım.benimkide akıl işte burdan bakıp öğrenecegime buraya sordum. demekki safsataymış zaten öle biri kayseriye yakışmazdı sevindim.
Yücel Şahin
25.04.2008, 21:15
İLHAN CAVCAV
Gençlerbirliği Başkanı
4 Ekim 1935'de Ankara'da doğmuştur. Uzun yıllardan beri işadamı olarak Ankara Un Sanayi ile uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Gençliğinde futbol oynamıştır. 22 yıldır sürekli Gençlerbirliği Spor Kulübü başkanlığını yapmaktadır. Halen Türkiye 1. Futbol Ligi Kulüpler Birliği başkanıdır. Ayrıca Ankara Sanayi Odası Meclis üyesidir. Çeşitli sosyal ve kültürel derneklerinde üyesidir.
KAYNAK:Biyogrofi.net
teşekkürler sagol nerden icab ettiyse bir yerden takılı kalmış bende.
==MyDr34Mm==
25.04.2008, 21:29
ankarayı kac defa inletmisler ya biz kupayı alalım onlar inletsin bursayı:D
haklısın :D:D
Erkann_38
25.04.2008, 21:36
ben varim o yeterrrrrrrrrr
mehmetgazi
25.04.2008, 21:40
İnş. Bursalıları Bile Şaşırtacaz. Bursalıların Tahminine Göre Bizden Kimse İlgi Göstermeyecekmiş(!) Maça. Yani Olaya Tek Taraflı Bakıyorlar.
Bursasıymış, Ankaragücüymüş pek İlgilendirmiyor. Kendileri ortada yok GB'nin Abilerini Çağırıyorlar. :)
ins bizden 15.000 bine yakin kayserispor taraftari olur oyle bir destek vermeliyizki gencleri sahadan tek kalemle silelim ve onlara gunlerini gosterelim camur atmak neymis diye
Arkadaşlar genlerbirliği sitesine giren varmı bilmiyorum ama ben onlar nasıl hazırlık ve nasıl bir atmosfer içindeler die baktım adamlar kendilerinden okadar eminki kayseriden üsttün olduklarına ve bursa statına onlar bizim 3/1 birimiz olamaz gibi konuşuyorlar eger o bursayı inletemezsek o stadı kayserispor taraftarlarıyla dolduramazsak yazıklar olsun kayseri derim valla
sıteyı ne zaman kurmuslarkı sıtesıdemı varmıs onların:O:O:w00t2:
==MyDr34Mm==
25.04.2008, 23:04
isterse tüm türkiye gb yi tutsun kupa bızım olacak
ne derece doğrudur.
abi bende ole biliyordum da saolsun mavi dunya. aydınlattı bizi. hem bu adamdan kayserili olursa mahmut uslu da marslıdır o kadar diyorum.
:JCuz: :fool:
gencler baya atiyorlar ankaradaki maclarda hic kimse yok
simid bursayi mi inletcekler
KUPA BIZIM
koramaz38
26.04.2008, 01:36
arkadaslar tmm inletemezler belki ama dalga gecmekde hic oluyomu bizi baskalari ilgilendirmez sanki biz stadimizi dolduruyozda hic iste laf olsun torba dolsun
adEnisaY38
26.04.2008, 09:28
ne derece doğrudur.
İlhan Cavcav ; Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı - İşadamı (d. 4 Ekim 1935, Ankara).
kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/İlhan_Cavcav
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 00:50
arkadaslar pek fazla alay geçmeyelim sonra ters tepmesin
genclerbirliginin 4 tane(genc1923-alkaralar-haydigencler-gencler.org)sitesi vardir..acep kayserinin kac tane sitesi vardir..
kupa ilie ilgili dusuncelerimi bi kac gun sonra yazacagim
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 14:13
çadırlar ne zaman kuruluyor arkadaslar otobuslere kayıt olmak için?
mehmetgazi
27.04.2008, 14:13
genclerbirliginin 4 tane(genc1923-alkaralar-haydigencler-gencler.org)sitesi vardir..acep kayserinin kac tane sitesi vardir..
kupa ilie ilgili dusuncelerimi bi kac gun sonra yazacagim
Senin Bildiğin 1 Tane
Benim Kayserime inancim sonsuz gidecez o kupayi alacaz seslerini kesip gelecez insallah ALLAHinda izniyle... bi ligdeki kendi durumlarina baksinlar bide bizim durumumuza baksinlar oyle konussunlar,, onlar 14cu biz 5ci aradaki farka bakarmisiniz :D
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 16:14
ne derece doğrudur.
annesi kayseriliymiş bi haberde okudum bende kayseriliyim dedi
kankasceco38
27.04.2008, 18:03
konuyu değiştirsek iyi olur cavcav nereli_:D:D:D
ali38_38
27.04.2008, 18:05
Güney Amerikalı :D:D
kaka_leite
27.04.2008, 18:16
Haydi Kayseri Bursa'ya akıyoruz,millet bi görsün taraftarı,şimdiye kadar Kayserisporumuzun en büyük maçı,bu kupa da fenerasyonun nasıl gözü olduğunu herkes biliyor,fırsat ayağımıza gelmiş bırakın yok babam izin vermez,yok çok uzak,yok param yok hikayelerini,bedavaya gelip gideceksiniz....eeee daha neyi bekliyorsunuz anlamadım herkes biraz fedakar olsun zaten kupa bizim olacaktır
Dostum sen hiç merak etme! biz sahada konuşuruz. bunları okuyupta hiiiiiiiç kendini üzme. bu işler yazı yazmakla olmaaaaaaaz!!!
Hayret. Gerçekten Hayret.
ya bende gitmeyi düşünüomda bilet falan sorun olmaz işallah
arkadaşlar ben gencler ile tranzon finaline istanbula gitmiştim eger gencler tarftarı ankara gücü ile birleşip maça giderlerse o zman bursa genclerin diyebilirim ama gençler şimdi o kadar fazla kimse yok benim gittiğim zaman gencler 40 otobüs yapmıştı şimdi fazla iyi olmadıkları için 20 otobüs çıkarsın
tutkumsun38
28.04.2008, 20:14
Arkadaşlar bu final maçı. Tabiki stadyumda Gençlerbirliği taraftarıda olacak. Tribunler yarı yarıya verilecek zaten. iki anadolu takımının güzel bir final maçı olacak. Tribunlerde renkli olur. Gençlerbirliği taraftarları ile bugüne kadar hiç bir sorun yaşanmadı yaşanmayacaktır. Kayseride oynanan Türkiye kupasında (Fb-Gb) bir çok Kayserispor taraftarı yağmura rağmen gençlerbirliğini desteklemişti. Aynı şekilde Gençlerbirliği Uefa kupası maçlarında Ankara'da kale arkasında Kayserispor Taraftarlar Derneği pankartı asılmıştı. Gençlerbirliğitaraftarları bu tür maçlara çok güzel organizasyon olurlar. Ankaragüçlüler de destek verirler. istanbul'da ki finalde yaklaşık 4 bin civarındalardı. burada da 4-5 bin civarında varlardı finalde. Son 7 yılda 3 kez final oynayan bir takımı asla taraftar olarak ve takım olarak küçümsememeliyiz. Ayrıca onlar final için çok hoş bir atkı çalışması da yapıyorlar. Bursa'da güzel bir gün olacak bırakın sağa sola laf atmayı final keyfini yaşayalım!
Alper1963
29.04.2008, 03:52
forumunuzu mümkün olduğunca okumaya çalıştım..diceksiniz ki aklın sıra maytap mı geçiyosun..vallahi çok hoşuma gitti..1-2 yerde gökkuşağı demişsiniz bize canınız saolsun..
şu yönden hoşuma gitti..sayınız çok az belki ama yine de bişeyler yapma çabasındasınız..çok profesyonel bi tribün kültürünüz yok ama heyecan duyuyosunuz...bakmayın bize aşırıya kaçıyoruz..ben gazi üni. son sınıf öğrencisiyim ona rağmen geçen sene bizi4-0 BURSA'da yendiğiniz maçta karakola çekilmiş bi adamım...velhasıl kelam güzel yani çabanız..aman bizim gibi de deli gibi sevmeyin..her iş kararında güzel ama napalım bizim ki başka bişey..ruh hastalığı boyutunda...
maça gelince bazı arkadaşlar yazmış TEKSAS toplantı yapıcak falan diye..yok öle bişey arkadaşlar..başımızda bi ton dert var zaten,kupa finalinde işimiz ne..yanlız kapalı kale arkası konusunda bişey diyemicem...o stadın mabedi orası..bi ihtimal gelip sadece maçı da izlese TEKSAS yerini alabilir...
gençleri falan destekleme diye bişey yok..ben ankaragücü olayına bile karşıyım...BİZ TEK BAŞIMIZA ADANANIN ERKEKLERİ???? NE yetmişiz..kimseye ihtiyacımız yok Allah'a şükür..
SON OLARAK TAKIMINIZIN ve YENİ YAPILAN STADINIZIN KIYMETİNİ BİLİN...ALLAH MUHAFAZA ELİNİZİDEKİ TAKIM VE YAPILAN MEVCUT STADINIZIN BİZDE OLDUUNU DÜŞÜNMEK BİLE TÜYLERİNİ ÜRPERTİYO İNSANIN...GÖNLÜM KAYSERİ'DEN YANA...NEDEN DERSENİZ ÜLKEMİZİN AVRUPA'DA PUANA İHTİYACI...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
Yeşil-Beyaz Rengiyle,BURSASPOR aşkıyla..
Doldurduk Tribünleri,verdik omuz omuza..
Güldürmedin yüzümü,yazıklar olsun BURSA..
Şampiyonluk görmeden,gireceğiz mezara..
2-4-6-7 seneler geldi geçti..
Şampiyonluk hayaldi,olsun yine güzeldi..
Taraftarın sevgisi,hiçbir zaman bitmedi..
TEKSASLILAR SENİNLE ÖLÜME BİLE GELDİ..
İNADINA TEKSAS...ALAYINA İSYAN
haydigencler
29.04.2008, 19:22
Ankaradan otobüs kalkacak. Cavcav sağolsun gitmek isteyen herkesi ücretsiz götürecek. Maç parası+yolparası+kumanya şirkete ait. ee nede olsa büyük başkan Cavcav :JCuz:
Stadın en yarısını doldururuz. Ankaragüçlülerde bize destek verecek. Dolayısıyla A.Gücünün kardeşi Bursalılarda bizi destekleyecek. :clapping:
haydigencler
29.04.2008, 19:26
İnşallah centilmence ve dostca bir maç olur. Bizim Kayseriyle hiçbir sorunumuz yok. Hatta bizim sorunlu olduğumuz neredeyse hiçbir kulüp yok.
Finali iki Anadolu takımının oynaması gerçekten de insana keyif veriyor.
2001 deki Kayseride oynanan Türkiye Kupası final maçına, G.Birliği-FB arasında oynanan maça da gitmiştim. Orada FB ye karşı bizi desteklemiştiniz. Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim.
insallah ama sizin yonetim oyle dusunmuyor. karayuzlu bir basın sozcunuz var biliyorsun.
xKayseri38x
29.04.2008, 21:03
ben bursayi degil Avusturya yi inletecem :D
LEVENT ŞEKER
29.04.2008, 21:11
forumunuzu mümkün olduğunca okumaya çalıştım..diceksiniz ki aklın sıra maytap mı geçiyosun..vallahi çok hoşuma gitti..1-2 yerde gökkuşağı demişsiniz bize canınız saolsun..
şu yönden hoşuma gitti..sayınız çok az belki ama yine de bişeyler yapma çabasındasınız..çok profesyonel bi tribün kültürünüz yok ama heyecan duyuyosunuz...bakmayın bize aşırıya kaçıyoruz..ben gazi üni. son sınıf öğrencisiyim ona rağmen geçen sene bizi4-0 BURSA'da yendiğiniz maçta karakola çekilmiş bi adamım...velhasıl kelam güzel yani çabanız..aman bizim gibi de deli gibi sevmeyin..her iş kararında güzel ama napalım bizim ki başka bişey..ruh hastalığı boyutunda...
maça gelince bazı arkadaşlar yazmış TEKSAS toplantı yapıcak falan diye..yok öle bişey arkadaşlar..başımızda bi ton dert var zaten,kupa finalinde işimiz ne..yanlız kapalı kale arkası konusunda bişey diyemicem...o stadın mabedi orası..bi ihtimal gelip sadece maçı da izlese TEKSAS yerini alabilir...
gençleri falan destekleme diye bişey yok..ben ankaragücü olayına bile karşıyım...BİZ TEK BAŞIMIZA ADANANIN ERKEKLERİ???? NE yetmişiz..kimseye ihtiyacımız yok Allah'a şükür..
SON OLARAK TAKIMINIZIN ve YENİ YAPILAN STADINIZIN KIYMETİNİ BİLİN...ALLAH MUHAFAZA ELİNİZİDEKİ TAKIM VE YAPILAN MEVCUT STADINIZIN BİZDE OLDUUNU DÜŞÜNMEK BİLE TÜYLERİNİ ÜRPERTİYO İNSANIN...GÖNLÜM KAYSERİ'DEN YANA...NEDEN DERSENİZ ÜLKEMİZİN AVRUPA'DA PUANA İHTİYACI...
bu kadar etikete gerek yoktu. eskiler bizi cok iyi tanır.herkesin icinde bir aşk var.bizdede kayseripor aşkı var .ortam kücük ama yürekler büyük
==MyDr34Mm==
29.04.2008, 21:27
otobuse kayıtlar nerde yapılıyor ne zamana kadar ve kaç kişi bılen varsa soylesın
koramaz38
29.04.2008, 21:51
geçen sene bizi4-0 BURSA'da yendiğiniz maçta....arkadasim farki 4 e cikardin helal olsun :frantic4yc:
mali1001
29.04.2008, 22:37
Ankaradan otobüs kalkacak. Cavcav sağolsun gitmek isteyen herkesi ücretsiz götürecek. Maç parası+yolparası+kumanya şirkete ait. ee nede olsa büyük başkan Cavcav :JCuz:
Stadın en yarısını doldururuz. Ankaragüçlülerde bize destek verecek. Dolayısıyla A.Gücünün kardeşi Bursalılarda bizi destekleyecek. :clapping:
Sanki bunu övünülecek bir şeymiş gibi söylüyorsun...Gençlerbirliği taraftarı kendi takımını destekleyemiyormu ki 2 ayrı takımın taraftarı destekleyeme yardım ediyor???
AnkaraSevdalisi
29.04.2008, 23:39
Arkadaşlar bu final maçı. Tabiki stadyumda Gençlerbirliği taraftarıda olacak. Tribunler yarı yarıya verilecek zaten. iki anadolu takımının güzel bir final maçı olacak. Tribunlerde renkli olur. Gençlerbirliği taraftarları ile bugüne kadar hiç bir sorun yaşanmadı yaşanmayacaktır. Kayseride oynanan Türkiye kupasında (Fb-Gb) bir çok Kayserispor taraftarı yağmura rağmen gençlerbirliğini desteklemişti. Aynı şekilde Gençlerbirliği Uefa kupası maçlarında Ankara'da kale arkasında Kayserispor Taraftarlar Derneği pankartı asılmıştı. Gençlerbirliğitaraftarları bu tür maçlara çok güzel organizasyon olurlar. Ankaragüçlüler de destek verirler. istanbul'da ki finalde yaklaşık 4 bin civarındalardı. burada da 4-5 bin civarında varlardı finalde. Son 7 yılda 3 kez final oynayan bir takımı asla taraftar olarak ve takım olarak küçümsememeliyiz. Ayrıca onlar final için çok hoş bir atkı çalışması da yapıyorlar. Bursa'da güzel bir gün olacak bırakın sağa sola laf atmayı final keyfini yaşayalım!
ben bütün kayserililerin böyle düşüneceğini tahmin ediyordum ama yanılmışım hırs uğruna neler neler denmiş bize canınız sağolsun..
ilhan cavcav meselesine birşey diyemem adam yıllarca bizi bi noktaya taşıdı son yaptığı icraatlardan bizde çok hoşnut değiliz ama tepkimizi gerektiği zaman dile getiriyoruz.. yapılan basın açıklamasıyla ilgili olarak onları siz bizim yerimizde olsanız sizin başkanınızda yapardı emin olun sadece futbol politikasıdır yönetimin yaptığı açıklamalar taraftarın düşüncesini açıklamaz.. geçen sene denizli ile antalyaspor bizim elimize bakıyordu bizim sizin maça yaptıımız açıklamayı denizlide bize yaptı sonuçta noldu biz çıktık sizin gibi paşalar gibi yendik antalyayı antalya bize düşman oldu bu gerçekten saçmalık.. bizde istemezdik sezon boyunca yatıp son anda başka maçların sonuçlarına bakmayı ama her takımın başına gelebiliyor tabii...
ankaragücü gençleri desteklemez diyenler son yıllardaki ankaragücü-gençler ilişkilerini bilmiyodur normaldir...
tutkumsun38
30.04.2008, 09:26
@ankaraSevdalısı
İnan bir çok Kayserisporlu benim gibi düşünüyor.Burada da malesef bunlardan bilgisi olmayan kişiler var bu nedenle beni de üzen yorumlar yapıyorlar. Çok fazla takılmamak gerek bu durumlara.
Bursa'da görüşmek üzere,
bu maça tarafsız olarak izleyeceğim..nebursaspor formamla ne atkımlar.herhangi bi tribüne oturacağım ve elimde çekirdeğim ile maçı izleyeceğim..bizim tribün hangi takımı destekler? gernçlerbirliği taraftarı bizim onları destekleceyeceğimizi düşünüyor ama bence beklenildiği gibi destek gelmeyebilir bizden onlara..bizden maça gidecek çoğu kişi tarafsız olur diye düşünüyorum..herneyse iyi olan kazansın..ama bence kupayı kayserispor hakediyor..üstte birisi yazmış 4-0 yendiniz bizi diye sanırım üstteki bursasporlunun demek istediğini yanlış anlamış..o maç yanılmıyorsam 3-0 bitmişti.yenilmiştik..bazı taraftarlarda kayserisporu aklışlamıştı..
son olarak şurayı okuyan bi mod var ise bnm üyeliğimi bi zahmet aktif etsin.bazı bölümlerdeki konulara mesaj atamıyorum !..şimdiden sağolun
BURSA TARAFTARI BU MAÇTA BİZİ DESTEKLEYECEKMİŞ AKRABALARIM VAR ORDA ÖYLE SÖYLEDİLER BU MAÇI EZE EZE ALACAZ
bursa taraftarı kesin olarak herhangi bi takımı desteklemicek bnm bildiğim..bi kısım gençleri destekler bi kısım kayseriyi..destekler derken 90 dk bağırmaz sadece oldukları tribünde yer alırlar..
alayina38
30.04.2008, 12:16
Haydi Kayserim al kupayi gel beee süper kupada ne taraftarla oynican almanyada hollandada cok kayserili var onlarda gelcek süper olcak haydi be Kayserim simdiden heycanlandim yavvv
Ankaradan iki otobüs Ankaragücü taraftarı alınacak bursasporla telefonda restleşildi bursayı sarı kırmızıya boyaycağız
siz sizin sevginizi bir ruh hastaligi olarak gorebilirsiniz ama biz oyle gormuyoruz,, bizim sevdamiz ruh hastaligi degil kalp hastaligidir,, bizim sevdamiz delilik degil akillica sonsuz bir sevdadir.. siz sevdanizi bir ruh hastaligi gibi goruyorsunuz burda kaybediorsunuz.. sizin sayiniz daha cok olabilir bizimkide az ama cok olup ruh hastasi olacagimiza az ve oz olup ADAM GIBI YASARIZ SEVDAMIZI!!!!! ;)
oooo çok güzel bir cevap da şu dama gibi ne anlama geliyor anlamadım gülocan bacı.:yes::clap2::clap2:
dreama1994
30.04.2008, 20:00
sence kayseri türkiye kupasini alirmi
==MyDr34Mm==
30.04.2008, 20:12
ya 50 yaşın üstünü kayıt yapmıolarmıs
Nevşehirden bir kaç arkadaşla Kayserispora destek olmak için bursada olacagız
mali1001
30.04.2008, 20:18
ya 50 yaşın üstünü kayıt yapmıolarmıs
ya benim arkadaş 17 yaşında onuda yazmamışlar,küçüksün diye:( 18 yaşından küçükler yazılsa bile salı günü otobüse bindirmezler,meydandan geri döner onlar demişler.
İçime kurt düştü şimdi:Dbende 17 yaşındaıym:d
18 yaşından küçüklerin sorumluluğu organizasyonu yapanlarda olacagı için kayıt yapmamaları dogal.Ailelerinden bir izin kagıdı gibi birşeyle kayıt yaptırılabilir.
==MyDr34Mm==
30.04.2008, 20:33
babam yazdırsa:)olurmu?:crying:
babam yazdırsa:)olurmu?
18 yaşından küçüksen ve bursada başına bir iş gelse bunun sorumlusu organizasyonu düzenleyenlerde olacagı için böyle bir şey şart.ben olsam böyle bir sorumlulugu almazdım.
oooo çok güzel bir cevap da şu dama gibi ne anlama geliyor anlamadım gülocan bacı.:yes::clap2::clap2:
ya o ADAM GIBI olcakti degistirdigimi saniordum ksr bakmayin...
kankasceco38
30.04.2008, 21:32
ya o ADAM GIBI olcakti degistirdigimi saniordum ksr bakmayin...
:D:D:thumbup:
Ankaragücü gelse gelse 2 otobüs gelir Gençlere.. Gençler gelse gelse 20 otobüs gelir. Hadi diyelim 5 otobüs civarıda bursalı olsa.. 27 otobüs.
İlk Gün ve 20 otobüs Kayıt Edildi. Ben çok umutluyum bu org.lardan..
==MyDr34Mm==
30.04.2008, 21:57
dernekdekıer 50 yaşından üstekkiler yazılması yasakmıs ben 18 yaşından küçügüm beni babam yazdırsa olurmu ilgilenenler cvp yazsın!!!
mali1001
30.04.2008, 22:01
dernekdekıer 50 yaşından üstekkiler yazılması yasakmıs ben 18 yaşından küçügüm beni babam yazdırsa olurmu ilgilenenler cvp yazsın!!!
kardeş demin ben konuştum ibrahim'le 18 yaş üstü diye bir şey yokmuş
!brhyme´isimli üyeden Alıntı
bi hata var onda mali dernektekiler bugün meydandaydı hakanabi ali abi v.s belki yanlış bi adama sordu öyle bişey yok ufak tefek biri olmadığı sürece herkes gider aslında ufaklar da gider galiba ama kesinlikle 18 yaş sınırı fdalan yok.. isteyen herkes meydana giderek adını yazdırsın ..
zaten aramızda çözdük bu olayı seninle ama yinde başka biri görüp yanlış anlamasın..
==MyDr34Mm==
30.04.2008, 22:03
meydana yarın gıtsem ıkı kısı yazdırsam 50 yaş üstü ve 18 yaş altı yazarlarmı
ben 18 yaş altıyım bana yazdırırlarmı?
LEVENT ŞEKER
30.04.2008, 22:06
meydana yarın gıtsem ıkı kısı yazdırsam 50 yaş üstü ve 18 yaş altı yazarlarmı
ben 18 yaş altıyım bana yazdırırlarmı?
yazarlar!!!!
çok zekice yazılmış bizi küçümseyen fakat haklı olarak küçümseyen bir yazı..
bizde sizden daha çok seven adamlar var emin olun en azından kendi adıma konuşuyorum ama sayımız çok az işte naparsın..
ben 18 yaşındayım defalarca çabaladım sümer lisesinde çabaladım bu takıma destek için orda site açtım çabaladım çoğalalım diye olmadı arkadaşlarımı götürdüm her maça olmadı site açtım çok yaklaşmıştık en azından çekirdek grubu oluşturmaya tek faydası bana kazandırdığı 3-5 dost 3-5 abi oldu kayserispor gene yanlız kaldı ..
kederlenmemek , sizi kıskanmamak elde değil..
en acısı da siz bizi başarıda tesisleşmede kıskanırken bizim sizi kıskanmamız çok fena koyuyor bana..
arkdaslar meydanın neresinde kayıt yapılıyor bende bursa'ya gitmek istiyorum..umarım dolmamıstır..
==MyDr34Mm==
01.05.2008, 13:31
yazıldım dernekden pazartesı yada salı gunu ne alıcam ::?
çok zekice yazılmış bizi küçümseyen fakat haklı olarak küçümseyen bir yazı..
bizde sizden daha çok seven adamlar var emin olun en azından kendi adıma konuşuyorum ama sayımız çok az işte naparsın..
ben 18 yaşındayım defalarca çabaladım sümer lisesinde çabaladım bu takıma destek için orda site açtım çabaladım çoğalalım diye olmadı arkadaşlarımı götürdüm her maça olmadı site açtım çok yaklaşmıştık en azından çekirdek grubu oluşturmaya tek faydası bana kazandırdığı 3-5 dost 3-5 abi oldu kayserispor gene yanlız kaldı ..
kederlenmemek , sizi kıskanmamak elde değil..
en acısı da siz bizi başarıda tesisleşmede kıskanırken bizim sizi kıskanmamız çok fena koyuyor bana..
kiskanma kardesim niye kiskaniorsun,, bizim birimiz onlarin binine bedeldir boyle dusunme bence... onlar bizi kiskansinlarki bu kadar az taraftarlarla neler yapioruz,, bu kadar az taraftarlarla onlari 4-1 yendik daha ne olsun halimize sukur etmeyi bilmemiz lazim,, turkiyede bizden daha az taraftari olan takimlar var,, kayserispor artik daha ii yerlere geldi ve geliorda taraftarlarin daha fazla ve daha ii olacagina inaniorum... asil onlar kiskansin bizi ligdeki durumumuza bak bide onlarin durumuna bak puan durumuna bak,, uefa yolunda gidioruz kupayi insallah ki alacagiz.. bundan daha guzel ne olabilirki?? birak onlar kiskansin bizi.... ;)
hanimalik
01.05.2008, 15:29
yazıldım dernekden pazartesı yada salı gunu ne alıcam ::?
Kardeş meydana gidince zaten görün
Ankaragücü gelse gelse 2 otobüs gelir Gençlere.. Gençler gelse gelse 20 otobüs gelir. Hadi diyelim 5 otobüs civarıda bursalı olsa.. 27 otobüs.
İlk Gün ve 20 otobüs Kayıt Edildi. Ben çok umutluyum bu org.lardan..
kardeşş ben sitelerine baktım 2gün olmuş kayıtlar başlıyalıı daha 100 kişi olamamışlar
mehmetgazi
01.05.2008, 22:49
Otobüslerin Geleceği Güzergah
Ankara Yolu;
http://img410.imageshack.us/img410/5900/mgkn70171xp1.jpg
Burası'da Buluşacağımız Kent Meydanı;
http://img379.imageshack.us/img379/6002/26032008074cm6.jpg
38serhat38
01.05.2008, 22:53
ya arkadaşlar iyi hatırlayın kayseride oynanan kupa macında fenerbahçe gençlerbirligi macında ben o macda gençlerbirligi tarafına girmiştim erçiyes kale arkasına ankaradan buraya bile fazla taraftar gelmemşti gelse gelse 10 otobusle felan gelmıslerdi zannetmiyomki bursayada fazla gitsinler
ali38_38
01.05.2008, 23:03
Otobüslerin Geleceği Güzergah
Ankara Yolu;
http://img410.imageshack.us/img410/5900/mgkn70171xp1.jpg
Burası'da Buluşacağımız Kent Meydanı;
http://img379.imageshack.us/img379/6002/26032008074cm6.jpg
sağol bilgilendirdiğin için ne güzel yirmiş kent meydanı , bizim meydan gibi :D :)
tutkumsun38
01.05.2008, 23:07
Mehmet Gazi nasip olursa 7 Mayıs Çarşamba saat 09-00 gibi Bursa Kent Meydanındayız. :)
mehmetgazi
01.05.2008, 23:09
Oturduğum Toki Bile Sarı Kırmızı :D
http://img379.imageshack.us/img379/2112/02042008087nn0.jpg
38serhat38
01.05.2008, 23:17
Yeşil Bursayı Yapalım Kıpkırmızı :)
hsntml38
02.05.2008, 09:48
vallahi biz kocaelinden 1 otobus geliyoruz ıstanbuldanda gelenler olacak.. yıkıcaz bursayı kupayı alıcaz... ÖLÜMÜNE KAYSERİSPOR
18 yaşından küçüksen ve bursada başına bir iş gelse bunun sorumlusu organizasyonu düzenleyenlerde olacagı için böyle bir şey şart.ben olsam böyle bir sorumlulugu almazdım.
arkadaşlar insanları yanlış yönlendirmeyim
18 YAŞ SINIRI DİYE BİRŞEY YOK !
SADECE AKIL VAR MANTIK VAR 14-15 YAŞINDA UFAK TEFEK Bİ ARKADAŞI ORAYA VELİSİZ GÖTÜRMEK SIKINTI YARATIR , HEM DE BÖYLE BİR DEPLASMANDA HİÇ BİR AÇIDAN UYGUN OLMAZ.. !!!
UFAK TEFEK OLMADIĞI SÜRECE HERKES GİDER - GİDECEK !
İsteyenler için aile otobüsü de mevcuttur.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.