Tam Sürümü Gör : B.A.TFF 1. Lig | Giresunspor 2-1 Erciyessporumuz
rubeanik
27.04.2008, 11:04
B.A.TFF 1. Lig |32. Hafta|
http://www.turkei.net/images/news/10070.jpghttp://www.kayserimac.com/rxAdmin/rxResimler/rxJpeg/erciyesspor.jpg
Giresunspor-Erciyessporumuz
Giresun Atatürk Stadı
27.4.2008
Saat: 14.00
rubeanik
27.04.2008, 11:05
Valla konuyu bulamadım
eğer bu kou pazar saat 11 e kadar açılmamışsa
Erciyes hiç düşünülmüyor demektir.
üzüldüm
ynlışım varsa binlerce özür.
Ölümüne erciyes
yeni acıldıysa cok kötü konu
saldır erciyesspor
Son haftalarda oynagımız futbol ve aldıgımız sonuçlar süperlig yolunca umut verici.
Ancak Giresunsporda son haftalarda kümede kalma mücadelesi veriyor ve büyük çıkış yakaladılar...Bu maçtada biletler günler öncesinden bitmiş...
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 14:11
Son haftalarda oynagımız futbol ve aldıgımız sonuçlar süperlig yolunca umut verici.
Ancak Giresunsporda son haftalarda kümede kalma mücadelesi veriyor ve büyük çıkış yakaladılar...Bu maçtada biletler günler öncesinden bitmiş...
giresun ile elazıg arasında 11 puan falan var kümede kaldılar zaten:
haydi erciyesim play off inadina bu mactanda galip gel diyarbakirda antalyaspora maglup olursa haftaya kayseride plaf offa cikma sevinci yasiyabiliriz
ilhanozbay
27.04.2008, 14:38
Bu site sözde iki takım tek yürekçi dediğimizde hiçbiriniz alınmayacaksınız o zaman.Yazıklar olsun hepinize. Şu dakikadan sonra da iki takım tek yürekçiyiz diyen hiçkimseye inanmayacağım. Şu Erciyesspor'un yakasını bırakın artık, yalandan tutmayın şu takımı!
Dakika 34. 0-0
"Yalancılara" inat bastır Erciyes, çatlat ar damarlarını şunların!
Not: İnternetim yoktu ve benim gibi sadece Erciyesspor'u tutan arkadaşları hususi uyarmıştım hiçbiriniz başlık açmayın neler oluyor görün diye. Gördük.
Muhammed38
27.04.2008, 14:46
gggggggggggoooooooooooooooooooooooooolllllllllllll lllll 0-1 öndeyiz
Kapadokyalı
27.04.2008, 14:46
valla dün açmak için ugraştım ama takımların logolarını biraraya getirmeyi beceremedim.sonra vazgeçtim.
eskişehir 2 ordu 0 oldu.antalya ve biz yenersek baya avantajlı olacagız
Kapadokyalı
27.04.2008, 14:47
golllllllllllllllllllllllll adem dursun attı
ilhanozbay
27.04.2008, 14:56
Bu site sözde iki takım tek yürekçi dediğimizde hiçbiriniz alınmayacaksınız o zaman.Yazıklar olsun hepinize. Şu dakikadan sonra da iki takım tek yürekçiyiz diyen hiçkimseye inanmayacağım. Şu Erciyesspor'un yakasını bırakın artık, yalandan tutmayın şu takımı!
Dakika 34. 0-0
"Yalancılara" inat bastır Erciyes, çatlat ar damarlarını şunların!
Not: İnternetim yoktu ve benim gibi sadece Erciyesspor'u tutan arkadaşları hususi uyarmıştım hiçbiriniz başlık açmayın neler oluyor görün diye. Gördük.
Dualarım tutuyor. İnadına çıkacağız biz bu adı süper kendisi birşeye benzemeyen lige.
Bekleyin az kaldı...
mehmetgazi
27.04.2008, 14:59
İlk Yarı Erciyessporumuzun 1-0 Üstünlüğü İle Sona Erdi. Birazdan 2. Yarı Başlayacak.
mehmetgazi
27.04.2008, 15:03
Antalya 0-0 Diyarbakır
Elazığ 2-0 G. Antep B.B.
Eskişehir 2-0 Ordu
Kartal 0-0 Kocaeli
Malatya 1-0 Karşıyaka
Mardin 1-1 Bolu
Sakarya 0-0 İstanbulspor
Muzaffer
27.04.2008, 15:08
Maç galibiyetle biterse ilk 6 neredeyse garanti demektir.
İnşallah ikinci yarı bu skorla biter..
mehmetgazi
27.04.2008, 15:10
1-1 Oldu Giresun Attı :(
mehmetgazi
27.04.2008, 15:12
Antalya 0-0 Diyarbakır
Elazığ 2-0 G. Antep B.B.
Eskişehir 2-0 Ordu
Kartal 0-0 Kocaeli
Malatya 1-0 Karşıyaka
Mardin 1-2 Bolu
Sakarya 0-0 İstanbulspor
Giresun Bi Daha Attı 2-1 Oldu Noluyo Böyle Ya
tühh yaaa 1-0 dan 2-1 geriye düştük
Kapadokyalı
27.04.2008, 15:22
haydaaaa 2 1 yeniliyoruz maç böyle bitmemeli
mehmetgazi
27.04.2008, 15:31
Antalya 0-1 Diyarbakır
campus38
27.04.2008, 15:32
Kalan maçlarımız altay ve sakarya, bir puan bile çok önemli . Berabere bitse çok iyi olacak. Hadi erciyes.
campus38
27.04.2008, 15:39
Dk 79 bir gol atın bee.
campus38
27.04.2008, 15:44
sakarya da yemiş ters gidiyo işler..
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 15:55
atmak lazım yha a:(
mehmetgazi
27.04.2008, 15:56
Maç Sona Erdi. Geleneği Bozamadık Kayseri Yenince Erciyes Yeniliyo Erciyes Yenince Kayseri Yeniliyo. Ne Zıt İştir
campus38
27.04.2008, 15:58
Giresunspor 2-1 K. Erciyesspor
44' (0-1) Adem Dursun
Cem Karahan (1-1) 51'
Emrah Kol (2-1) 53'
2 dk. da iki gol olacak iş değil yaaa
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 16:00
nasıl ıs bu kalede yusufmu var
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 16:02
yenıildik
kızılejder38
27.04.2008, 16:02
seneye güzel bir kaleci ve defansa da güzel oyuncu alması lazım yoksa süper liğ hayal olur.cünkü attığımız golden cok golde yiyiyoruz.
Yücel Şahin
27.04.2008, 16:15
Süper lige çıkmak isteyen ilhanı göndermezdi ,sahamızdaki Antep Belediye ve bu Giresun maçını alsaydık bu hafta Sakarya-Antalyada yenildi ilk iki bile olabilirdi.Hala playof için şansımız var ama son maçımızın sakarya ile olması dezavantaj.
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 16:17
Süper lige çıkmak isteyen ilhanı göndermezdi ,sahamızdaki Antep Belediye ve bu Giresun maçını alsaydık bu hafta Sakarya-Antalyada yenildi ilk iki bile olabilirdi.Hala playof için şansımız var ama son maçımızın sakarya ile olması dezavantaj.
haklısınız ilhan özbay gitmemydi şimdi binbir türlü mazeret cenkı neden sattık anlamıs degılım yıne ıkıncı lıgde oynuyor lige çıkmak isteyen takım fedakarlık yapar daha ıyı kadro saglar
Kulüp neredeyse kapanma aşamasında daha Cenk diyorsunuz bu hale düşmemizde Cenk'in suçu yok mu?
Bırakın açmayın şu siteye başlığı yakışmıyor bu siteye Erciyesspor maç konusu
campus38
27.04.2008, 16:26
Bence bu siteye sen yakışmıyorsun..
ilhanozbay
27.04.2008, 16:30
Bence bu siteye sen yakışmıyorsun..
Maç başlığı bile maç saatine üç saat kala açılmış.
Kim nereye yakışmıyor kimseden de öğrenecek değil insanlar.
campus38
27.04.2008, 16:32
PArdon galiba bir ima yapılmış. Benim sinirim bozuk kusura bakmayın..
ali38_38
27.04.2008, 16:51
2-3 sene sonra çıkacaz süper lige ben inanıyom bu sene kimse bişey beklemesin ilk 6 ya kalmak çok zora girdi kalsak bile eleniriz
ilhanozbay
27.04.2008, 16:55
Maç bağlanmış diyorlar... Ordu-giresun var olmak Karadeniz ittifakı vs vs vs...
ali38_38
27.04.2008, 17:00
1 Dkda 2 gol yiyorsak bırakın maçın satılmasını falanda kendimizde suç arıyalım dimi ? ordumu geldi 1 dkda 2 gol atıp gitti ?
Kapadokyalı
27.04.2008, 17:15
şans devam ediyor ilk 6 için ama anlam verilmeyecek şekilde en kritik maçlarda hep yeniliyoruz.
xKayseri38x
27.04.2008, 19:09
ilk 6 ya girsek bile bu defans la biraz zor süperlige cikmak malesef bu sene cikamayiz seneye insallah cikar erciyesspor bu sene Kocaelispor Sakaryaspor ve Antalyaspor cikar
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 19:21
ilhan özbay sezon sonu kesin dönecekmi, ilk devredekı gıbı oynasaydık o maccabı maçları gıbı garantilerdik belkı insallah ilhan özbay döner bilgisi olan yazsın
xKayseri38x
27.04.2008, 19:26
Erciyesspor Ilhani göndermedi Ilhan kendi gitti Gaziantep e burdakiler yazmis Erciyesspor Ilhani göndermemeliydi felan adam kendi gitti benim zaten bu sezon ümidim yok insallah seneye
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 19:28
kiralandımı ilhan özbay
Cörekdere38
27.04.2008, 19:47
kötü oldu ama bakiyorumda takim birinci ligdeyken sayfalar doluyordu simdi ise 3 sayfa yazilmis yazik
ahmetg38
27.04.2008, 20:00
büyük şansı kaçırdık kazansaydık avantajlı olacaktık
xKayseri38x
27.04.2008, 20:12
evet kiralik gitti sorunlari varmisti ailesiyle mi neyse, ama sezon sonu gelecek
çok kötü oldu ama daha şansımız var. İnşaallah çıkacağız
==MyDr34Mm==
27.04.2008, 20:40
son iki maçı alırsak play ofdayız dıyarbakırspor bır alt lıge düşme durumu varmıs o zaman daha fazla sansımız olur
adEnisaY38
27.04.2008, 21:51
takimda istikrar yok evimizde 4-0 yeniyoruz, deplasmanda öne gectigimiz maci veriyoruz olacak is degil
mali1001
27.04.2008, 22:19
federasyon uyuma!!!
Federasyonun bu Maçı neden mercek altına aldığını, binlerce orduspor taraftarının giresun tribününde ne aradığını, ordulu yöneticilerin giresun lehine açıklamalarının Ne anlama geldiğini kamuoyuna açıkla?
ademdolgun
28.04.2008, 11:41
Canin sagolsun ERCIYESIM diyecegim ama en büyük rakiplerinden biri ordusporun yenildigi haftada senin bu yenilgin hic olmadi cok büyük avantajlari degerlendiremiyon INSALLAH sonumuz hayirli olur
Kapadokyalı
28.04.2008, 12:47
bana erciyes yönetimi süperligi istemiyormuş gibi geliyor.
koramaz38
28.04.2008, 18:44
bana erciyes yönetimi süperligi istemiyormuş gibi geliyor.
iki takim i kaldirsak düsürmezlerdi agabey :thumbdown:
Kapadokyalı
28.04.2008, 18:53
iki takim i kaldirsak düsürmezlerdi agabey :thumbdown:
bu bence şehirle taraftarla alakalı degil,kulübün borçlarıyla ve ekonomik yapısıyla ilgili.borçları bitirip daha güçlü çıkmadıgımız sürece kalıcı olamayız süper ligde.misal rize.düş çık düş çık bunu kimse istemez.
saglık olsun aslında galibiyet süper olacaktı
ahmetkaracaglar
28.04.2008, 21:18
Orduya ikili averajda gerideyiz yani su an 7. siradayiz..biz 2 macimizida(Altay,Sakarya(D)) kazansak bile play off a kalamayabiliriz ki kazanacagimizi da sanmiyorum,Insallah kazaniriz ama Giresun maci donum maciydi KAYBETTIK
ali38_38
28.04.2008, 23:56
Bu sene için herşey bitti bütün emekler 2 dkda bitti :(
ilhanozbay
29.04.2008, 20:39
bu bence şehirle taraftarla alakalı degil,kulübün borçlarıyla ve ekonomik yapısıyla ilgili.borçları bitirip daha güçlü çıkmadıgımız sürece kalıcı olamayız süper ligde.misal rize.düş çık düş çık bunu kimse istemez.
Erciyesspor'un bütün futbolcuları satıldı "yok pahasına","yangından mal kaçırırcasına." Bu paraların bir kuruşu bile koklatılmadı kulübe.
Üstüne basa basa söylüyorum. Düşmedik,birileri istemediği için düşürüldük. İlk sinyaller Ertuğrul Sağlamca açık açık verildi.
Eskiyi yeniden gündeme getirmenin manası yok ama iki takımı ve kardeşçe ortamı kaldıramadık. Bu şehre lüksmüş.
xKayseri38x
29.04.2008, 21:01
kardes Erciyesspor düsürülmedi kendi kendine yapti herseyi sen gel Ankaragücü nü Antalyasporu Rizesporu yeneme sonra düsürüldük de bi maci kazansaydi erciyes düsmezdi ama ne yaziki kazanamadi düstü ,hic bir takim düsürmedi ne Kayserispor nede baskalari kendi kendini yakti ama insallah en yakin zamanda yine cikar Erciyessporumuz
ilhanözbay :
Futbolcuların yok pahasına satılıdı ve kulübe 5 kuruş koklatılmadı Demişin
O zaman Böyle Bir Söz söylediğine Göre Bu Konu Hakkında Kesin Bilgin var Bu Olayı ispatlarmısın neye dayanarak böyle bir yorumda bulunuyorsun
Erciyesin Futbolcularını Bedavaya Kim sattı ve Bu Paralar Erciyese Gelmeden Nereye Gitti
xKayseri38x
29.04.2008, 21:02
Ve bir sey daha söylüyorum Erciyessporun da sadece Orkun satildi ötekiler bonservisi elinde gittiler
ilhanozbay
30.04.2008, 11:32
ilhanözbay :
Futbolcuların yok pahasına satılıdı ve kulübe 5 kuruş koklatılmadı Demişin
O zaman Böyle Bir Söz söylediğine Göre Bu Konu Hakkında Kesin Bilgin var Bu Olayı ispatlarmısın neye dayanarak böyle bir yorumda bulunuyorsun
Erciyesin Futbolcularını Bedavaya Kim sattı ve Bu Paralar Erciyese Gelmeden Nereye Gitti
Evet var. İsim isim futbolcuların nereye gittiğini söyleyebilirim herşeyden önce. 20den fazla futbolcu satıldı o dönem.
Lafımın da arkasındayım Ziya Eren takıma yaptığı yatırımların acısını çıkardı ve hiç de etik olmayan bir şekilde kulübün kasasını boşalttı. İstifa şeklinin birileri Erciyesspor'un başarısını istemiyor şeklinde oluşu ise ayrı bir tartışma konusu.
20 futbolcudan gelen para direkt olarak kulübün kasasına girseydi Enver Kemaloğlu başa gelir gelmez kulübün ekonomik kriz yaşadığından dem vurur muydu?Daha da kanıt istiyorsan biraz zaman ver demeç bulayım.
Kaldı ki yeni yönetim de tüccar zihniyetiyle Lazarov'u hiç pahasına Levski Sofia'ya, Cenk'i Antalyaspor'a ve Kürşat'ı Rize'ye göndermedi mi? Daha dün gibi aklımda Cenk'in süper ligde aldığım parayı elbette kulübümden istemeyeceğim, yeter ki süper lig hedefi konsun kalacğaım takımda dediği halde komik bir bonservise Antalyaspor'a verilişi.
Diğer arkadaşa da şunu söyleyim ki Erciyesspor 2. yarının en çok puan toplayan takımıydı. Eğer birileri üstüste Manisa,Denizli ve Antep'e yenilmeseydi o saydığın maçları kaybetmemizin hiçbir önemi olmayacaktı çünkü ligde kalabilecek puanımız gene oluyordu.(en son maç denizli manisaya birer puan yetiyordu ve ne hikmetse manisaspor denizlispor maçı berabere bitmişti!) Bunu her söylediğimde Erciyesspor Kayserispor'u UEFA'dan etti niye maç vermedi gibi komik bir karşı yanıtla karşılaşırım. Gençler'i Trabzon'u yenen Beşiktaşla içeride dışarıda berabere kalan sanki Çemişgezek miydi şeklinde alırlar yanıtını. Biz maç sattı derken aldığımız yanıtın neden derbi maçlarda Kayserispor'a yatmadı şeklide oluşu son derece manidar.
Sitede bile ancak pazar günü geldi mi maç başlığı açılıyor. Hani iki takım tek yürekti eşitti ya iki takımın statüsü; bir kez biz sadece Erciyesspor'u tutanlar susalım da iki takım tek yürekçiler Erciyesspor'a ne kadar sahip çıkıyor görelim istedik. Sonuç da kesinlikle yanıltmadı. Maça saatler kala açılan bir başlık ve dakika 43te benim hatırlatmamla yazılan maç skoru... Nesini savunacaksınız merak ediyorum. Açık olan bir husus var ki bizler Erciyesspor adının geçtiği her sitede yer alacağız sadece Erciyesspor'u tutanların işi ne burada diye soracak olan varsa. bu arada sadece kslilerin işi neyse artık...(=
Tekrar diyorum geçmişi önünüze sürekli sunmak gibi bir maksadım olmamakla beraber günümüzde yaşananların geçmişten pek de farklı olmadığı da aşikar. Eh takım sezonun çoğu maçını 1000 kişiye bile oynayamazken hala iki takım tek yürek diyin siz.
Gaziköylü hususi olarak mesajlarımın üstüne gittiğinin de farkındayım ama uğraşın nafile. Arkası boş mesaj atmadığımı da atmayacağımı da bilen bilir.(tek bir mesajımı sevmemiştim onu da sen yakalamıştın ısrarlı takiplerinle,tebrikler.)
Ben Kanıt Bekliyorum Ama Sağlam Kanıt Her Şey Dışarıdan Göründüğü Gibi Değildir
Berk Ayrıca Benim Seni Özellikle Takip Etme Diye Bir Durumum Yok Senin Yazdığın Mesajlar ve Yorumlar Bazen Çok İddialı Oluyor ve Çok Net ve Kesin Konuşuyorsun Bende Bu Kadar Net Konuşan Bir İnsanın neye Dayanarak Konuştuğunu Merak Ediyorum ve Yaptığım Yorumlarda Net Bilgi İstyorum yoksa Seninle bir şahsi sorunum kimseyle yok fakat kızdığım tek bir nokta burada ayrımcılık yapman erciyesspor ve kayserispor ayrımı yapman buna kızıyorum
ilhanozbay
30.04.2008, 13:19
Yazdıkalrımı dikkatlice oku o zaman. Enver Kemaloğlu'nın demecini de bulursam özel mesajla ya da buradan iletirim sana. Lakin çok açık birşey varsa bu da 20 futbolcunun satılmasının baya bir maddi getirisinin olması ile şu anki borçların tezatlığıdır. Hala da diyorum yok pahasına yangından mal kaçırırcasına satıldı futbolcularımız. Çok daha ciddi gelirler elde edilerek satılabilirler, bu gelirden kulüp faydalanırdı.
Ayrımcılık konusunu da dikkatlice oku. Maç başlığının açılma tarihinden hayıflanmak ayrımcılık mı oldu? Hem yazdıklarımda hata varsa bunu kolayca ayrımcılık şeklinde tek bir kelimeyle özetlemek yerine hatalı olduğum noktaları belirt. Adı üstünde forum tartışma alanıdır abi.
Ben de senden birşey istiyorum. O satılan futbolculardan elde edilen gelirin kulüp kasasına girdiğini kanıtlamanı bekliyorum.
Saygılarımla.
mali1001
30.04.2008, 14:59
@berk
Eğer dediğin gibiyse Suçlu kim? Erciyessporun başındaki yeteneksiz kişiler.Başımıza geçen adamlar işlerini adam gibi yapsalardı bugun süper ligde olacaktık
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.