PDA

Tam Sürümü Gör : Yazıklar Olsun Hepinize

mehmet_efe
27.04.2008, 21:13
Salatasaray Ezikbahce Macı Biraz önce Sona Erdi Ben Sivas Cad Ve Salatasaraylılar Su Anda Arabasına Binmiş Sivas Cad Kornalara Basıyorlar Bagırıyorlar Neden Bunlar Kayserisporumuzun Maclarında Yapılmıyor Bizde Yendik Onları Türkiye Kupasında Finale Yükseldik Hangi Biriniz Binip Arabanıza Caddede Tur Attı Bugun Kimi Fener Kimi Cimbom Formasıyla Dolasıyordu Hanginiz Kayserisporun Maclarında Giydiniz O Formaları Hanginizde Kayserisporun Forması Var Bu Yüzden Hepinize Sadece Yazıklar Olsun Diyorum.....

uniks
27.04.2008, 21:19
Mac biter bitmezbir grup araca kornalarla ipeksarayın önunden gectiler evin balkonundan ne bulduysam attımda denk gelmedi

RooT
27.04.2008, 21:34
Salatasaray Ezikbahce Macı Biraz önce Sona Erdi Ben Sivas Cad Ve Salatasaraylılar Su Anda Arabasına Binmiş Sivas Cad Kornalara Basıyorlar Bagırıyorlar Neden Bunlar Kayserisporumuzun Maclarında Yapılmıyor Bizde Yendik Onları Türkiye Kupasında Finale Yükseldik Hangi Biriniz Binip Arabanıza Caddede Tur Attı Bugun Kimi Fener Kimi Cimbom Formasıyla Dolasıyordu Hanginiz Kayserisporun Maclarında Giydiniz O Formaları Hanginizde Kayserisporun Forması Var Bu Yüzden Hepinize Sadece Yazıklar Olsun Diyorum.....

Sen önce sorsana kaç kişinin arabası var :)

38_Ahmet_38
27.04.2008, 21:37
iyide dostum bizim sucumuz ne ???

==MyDr34Mm==
27.04.2008, 21:48
bizene kardesım ıste o sevinenler kayseri düşmanı

ÖzgüR
27.04.2008, 21:52
karakterleri kişilikleri ortada daha fazla konusmayayım ben en iyisi...

38_Ahmet_38
27.04.2008, 21:55
suc o kisilerin orda agzini burnunu kirmayan insan müsveddelerinde..

makif17
27.04.2008, 21:58
bugun inanırmısınız kayserispor formamla gezdim ve herkes bana tip tip baktı bana hatta biri sordu ne amaçla giydin die sordu tarafımı belli etmek için dedim ayrıca şu anda bizim evin altında bi kaç kişi kayserispor die bağırıo

hanimalik
27.04.2008, 22:00
Valla şuan sinirden delleniyorum ulannnn neyse ...............................

Turcoman
27.04.2008, 22:07
bu zihniyetle bir yere gelemeyiz...

koramaz38
27.04.2008, 22:07
bunlari adam yerinemi koyuyonuz sinirlenmeye degmez

Yücel Şahin
27.04.2008, 22:15
Arkadaşlar onlar kayseride yaşayan başka şehirli kişiler olamazmı?İstanbuldan ,İzmirden ,Ankaradan bir çok memur ,işçi vs yaşayan var şehrimizde gözardı etmeyelim.O konvoyu Türkiye kupasını alınca bizde atarız inşallah.Şu an Talastayım ben burda bile konvoylar kornalar var.

Tony
27.04.2008, 22:31
yazıklar olsun bizansı tutan ruhsuz,milliyetçilik duygusundan nasibini almamış insanlara Allah ıslah eylesin onları

Rook
27.04.2008, 22:38
Satılmış olmanın ezikliğiyle kendilerini ilan ediyorlar biz SATILIĞIZ, Satılmış kişileriz diye..

Y@lçıN'Ks
27.04.2008, 22:56
geçen sene kayserisporumuzun maçından çıkıyoruz ne görsem bilenler vardır gfb nin kutlamalarını yapıyorlardı konvoy halinde ve stadyumdan çıkan herkez arabalara felan saldırmıştı ortada bi tane araba kalmamıştı ne güzeldi be böyle bir olay gsnin başınada elbet birgün gelecektir devam etsin bakalım bunlar..

ReiS
27.04.2008, 23:28
Arkadaslar;

bence bu konuyu biraz degisik dusunuyoruz bildiginiz gibi Kayserispor 1966 dan beri var oncesinde bu rekabet vardi zaten insanlarin bir kismi galatasarayi tutar bir kismida fenerbahçeyi yada diger takimlari desteklerdi kayserisporumuz ikinci ligte oynarken 1980 lerde nerdeyse butun maçlarina gittim içerde ve disarda olmak uzere yalniz kayserispor taraftari ayni zamanda baska takimida tutardi o zamanlar birinci ligte oynayan baska takimi ne zamanki kayseriporumuz birinci ligte kalici olmaya basladi o zamandan beri kayserisporumuzun kendi taraftari çogaldi yeni büyüyen nesil kendi sehrinin takimini tutar oldular bu sebebdendirki insanlarin kafalarinda ilk destek verdikleri birinci ligi takimini tutmalari bence çok normal yalniz bu taraf olma durumu kayserispor maçlarindada devam ediyorsa zaten o taraftar kitlesi kaybolmus bir kitledir ki malesef bu topluluk var birzat sahit oldugum hemsehrilerim var avrupada.
o nedenle anlayisla karsilamak gerekir bence bizler kayserispor taraftari olarak takimizin yaninda olmaya devam edelim her zaman destek olalim yeter ( bu arada geçen sivas maçinda tribundeydim izine gelmistim yalniz taraftarin tutumunu hiç begenmedim ikiye bölünmüs bir taraftar kitlesi beni çok derinden yaraladi belirtmek isterim )

Necati
27.04.2008, 23:30
Bu şehirde 3 büyük takım tutmayan kişiler azınlıktadır.

ali38_38
28.04.2008, 00:07
Bunu her zaman yapıyolar kardeş yalnız gs taraftarı değil hepsi yapıyor , buna çare bulamayız bizim lig maçımıza bile gs fb bjk atkıla formalarıyla gelenler var

koramaz38
28.04.2008, 00:15
Bunu her zaman yapıyolar kardeş yalnız gs taraftarı değil hepsi yapıyor , buna çare bulamayız bizim lig maçımıza bile gs fb bjk atkıla formalarıyla gelenler var
evet ali bende bikac sefer bizans formalilari bizim mac bizim stadda elini kolunu sallayarak maci izlediklerine sahit oldum

kaka_leite
28.04.2008, 00:24
Arkadaşlar onlar kayseride yaşayan başka şehirli kişiler olamazmı?İstanbuldan ,İzmirden ,Ankaradan bir çok memur ,işçi vs yaşayan var şehrimizde gözardı etmeyelim.O konvoyu Türkiye kupasını alınca bizde atarız inşallah.Şu an Talastayım ben burda bile konvoylar kornalar var.

aynı kişiler Eskişehir'de olamazmı, bırak korno çalmayı adamlar fenerli cimbomlu forma giyen görmesin,bi de bize bakın kimse yanlış anlamasın ama öküzün trene baktığı gibi bakıyoruz,hatalysam lütfen alıntı yapıp cevap yazın kardeşim

Alper MUTLU
28.04.2008, 00:25
Dursun Bey' katılmakla birlikte;

kayseride kayseriliden çok çevre illerden gelen insanlar var. başka takımları tutmaları gayet doğal. ama suçu onlarda aramak yerine kendimizde aramalıyız. mesela sakarya da istanbul takımlarının atkısıyla dolaşmak imkansız gibi birşey bırakın arabayla sevinç turu atmayı. tatangalardan çekiniyorlar. çılgınlar da bu etkiyi yaratmalı. şimdi diyeceksiniz ki fair-play. çılgınların kaba kuvvetle işi yok falan; olucak arkadaşlar, böyle olmazsa millet daha çok tur atar sivas caddesinde.

sobek
28.04.2008, 00:34
aslında onlara saygı duyuyorum demeyi bile düşünmüyorum .. konu başlığı gibi sadece "yazık" gafletteler ...

METİN
28.04.2008, 08:24
Konuya Muhatap Olupta Nefsimi Galeyana Getirmek Istemiyordum Fakat Keprinli Ağabey Gereken Cevabı Vermiş. Zannındayım.

Muzaffer
28.04.2008, 08:55
Abartacak hiç bir şey yok aslında.
Bizler çoğalmadıkca onlar azalmayacak.

ÜLKÜHAN
28.04.2008, 09:34
herkes bir bireydir ve her bireyin kendine ait kararları sadece kendisini bağlar kimseye hakaret etmeye ya da kimseyi suçlamaya gerek yok. Burada birilerini kışkırtmayada gerek yok. Siz kendinize istemediğiniz şeyleri başkalarıda yapmasın istiyorsunuz bencillik ediyorsunuz. Adamların tuttuğu takım başarılı olmuş seviniyorlar bence o takımı tutanlara değil o takım taraftarlarına bu fırsatı veren kendi takımımızı eleştirin. İşlerini ciddiye almadıkları için.
Bu konu haddinden fazla gereksiz
- KİLİT -