Tam Sürümü Gör : Adanaspor - Turbeyler Grubu
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 20:59
Selam Arkadaslar,Aldıgınız Kupadan dolayı TEbrikler diiliyorum...Davanızda Başarılar
mali1001
10.05.2008, 21:01
hoş geldin kardeşim...adanaya sevgiler.
adanasporu ve özellikle a.demirsporu çok seviyorum.
başarılar size ligde
Kapadokyalı
10.05.2008, 21:01
teşekkür ederiz.umarız sizde eski günlerinize dönersiniz
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 21:03
Tşkler...İnş bizde eski günlere dönecegiz...Bu arada Bizi Demirsporla karıstırmayın..
Hoş Geldiniz. Adanaspor'a başarılar. Karıştırmayız :) O kadarda değil herhalde ..
mali1001
10.05.2008, 21:16
kardeş turbeyler'in anlamı nedir??
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 21:31
Hoş Geldiniz. Adanaspor'a başarılar. Karıştırmayız :) O kadarda değil herhalde ..
Karıstıran cok oluyor da :)
kardeş turbeyler'in anlamı nedir??
Turbeylerin anlamı
Turuncu-beyaz
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 21:33
Gecen Haftaki Adanspor-adanademirspor macımızdan görüntüler
http://www.adanaspor.org/yenigalericpg/albums/adanaspor-ads/trib%2B%2Bn.jpg
http://www.adanaspor.org/yenigalericpg/albums/adanaspor-ads/1001303jz6.jpg
http://www.adanaspor.org/yenigalericpg/albums/adanaspor-ads/100_0546.JPG
http://www.adanaspor.org/yenigalericpg/albums/adanasporads2/100_6612.JPG
sevdali_sehit
10.05.2008, 21:49
hosgeldin kardes tribunler baya atesli helaalll
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 21:54
hosgeldin kardes tribunler baya atesli helaalll
Tşkler...Ama hala bazı sıkıntılar çekmekteyiz...Taraftar olarak...Bildiginiz üzere 2 sene öncesine kadar liglerde yoktuk...Bazı talihsizlikler sonucu liglere veda etmiştik...şimdi tekrar döndük gümbür gümbür geliyoruz...Eski taraftarlarımız Baska takıma kayanlar oldu...Temelimizi oturtmaya calısıyoruz...
Şuan ise tff 2.lig yükselme grubunda son 2 mac kaldı 2 macı da alırsak Sampiyonuz...Baskanımız Bayram AKGÜL'de tarihe imza atacak Arka arkaya 2 sene bi takıma şampiyonluk yaşatacak...:clap2:
sevdali_sehit
10.05.2008, 21:57
insallah gardas sizde gelinde super lige su ezik bizanslilari beraber ezelim anadolu olarak :shake2:
Adanadan bi takım Süper Lig'e şart.
Adana Demirspor Olabilir .
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 22:05
Adanadan bi takım Süper Lig'e şart.
Adana Demirspor Olabilir .
Sanmam :)) Adanaya bir takım yetiyor :)
Adamlar tarihinde bişe yapamamıslar :)
Süper lig görmeden mezara gömmeyin bizi diyorlar :)
komşu adanaya selamlar.bende adanasporu severim adanademirsporu sevmem.umarım süper lige çıkarsınız
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 22:20
komşu adanaya selamlar.bende adanasporu severim adanademirsporu sevmem.umarım süper lige çıkarsınız
güzel dilegin için saol...
Bu sene Anadoludan basarı görmek inanınkı beni cok mutlu etti...
Sivasın 3 büyüklere kafa tutması ve kayserinin kupayı kaldırması...Gercekten bizleride gururlandırdınız
inş ilerki zamanlarda süperligte hep beraber Anadolu için savasacagız
Adanaspor'uda severim ama AdanaDemirspor'un yeri farklı. Kupa maçındada vardı aramızda Demirsporlu.
mali1001
10.05.2008, 22:30
demirspor un şimşekler grubunda arkadaşlar var. o grup sebebiyle demirspora ayrı bi sempatim var.
Arkadaşın eklediği resimlere bakarsak adansporunda taraftarı sağlam gibi.umarım süper lige kadar yükselirsini<. oftaş-kasımpaşa-istanbulbb gibi takımların yerine siz hakediyorsunuz bu ligi
koramaz38
10.05.2008, 22:39
sefa getirdin kardes adana trübünü sevdigim trübünlerdendir
Amesyo_Turbey
10.05.2008, 23:08
Güzel dilekleriniz için saolun...
Ben asla baska bir takımı karalamak istemem ama yasadıgım olayları yazayım
Adanaspor - Tarsus macında Demirsporlular tarsus taraftarının içine girip Adanamıza küfür ettiler...
Adanaspor - Şekerspor macında ...Demirspor eski klub baskanı Adem atılgan demirspor taraftarı toplayıp cebine 5 ytl koydu..yemeklerini yedirdi..Şekerspor taraftarının içine soktu... ve misafir tribünümüzde 700 şeker taraftarıda vardı...Oysaki sekerspor kendi evinde anca oynuyor 700 kişiye
Bjk - Bursa macında ...İstanbul diye tezahurat yapıp anadolu takımına küfür ettiler....Sahaya kendi amigolarini cıkartıp 3lü cektiler...
Adanaspor - Adanademirspor macında...15 yasında ki adanasporlu bir cocuga 100 kişi saldırdı...(delikanlılık bu olsa gerek)
Aynı macta stad dısında Eski klup baskanları Adem atılgan Demirsporlu bir cocuga adanaspor forması giydirip...demirsporluların arasına sokuyor...Numaradan Ben bi adanasporluyu dayaktan kurtardım diyip bizim gözümüze girmeye calısıyor ???
BU mac bittikten sonra geceleyin Demirspor taraftarı Stada atlıyor Bizim tüm pankartlarımızı paramparca yapıyorlar
Yine bir Adanaspor - Adanademirspor macımızda 1-0 maglup olduk onlara basımızı öne egdik eve gittik...Onlar mac cıkısı grub büyügümüzün iş yerini bastılar 150 kişi...iş yerini ne hale getirdiler...
Suan ise 2 adana takımı şampiyonluga oynarken Tüm işyerleri hep Demirspor bayragı astılar...Adanaspor bayragı asmıyorlar..
Belediye Baskanı Lig boyunca birçok kez Adanademirspor taraftarına deplasman için otobüsler verdi(10 otobüs vesaire)
Ama bize bi kere olsun otobüs verilmedi....
Biz 2 sene liglerde Yokken Onları Bastacı Yapmıslar....Fazla değil 3 -4 sene eveline gidin bakalım DEmirsporun böyle taraftarı varmıydı... ?
Bizim..Davamız Sıradan DAva Değil...Kendi memleketimizde Adanasporu tekrar yok etmeye calısıyorlar...Ama biz buna izin vermeyegiz:evil:
Adanada onları SEvmeyen o kadar cok insanlar varki !!!
Demirspor Taraftarı Gider şehir merkezinde Galatasarayli döverler...Burasi istanbul mu diye daha sonra beşiktaşlı olurlar !!!
Bunların amacı Türkiyeye kendilerini göstermeye calısmaları....Hani fazla kimse tanımıyordu ya onları...Bjk macıyla kendilerini bayagı bi ünlü yaptılar...
Adana kanalında Demirsporlu bir Program sunucu adam da ... Şimseklerin amigosunu Beyaz show a cıkartacagını söyledi... Ama dün gece izledim niyeyse cıkartamadı....:)) Bunlar hep kendilerini türkiyeye reklam etmek için elinden geleni yapıyorlar
sevdali_sehit
10.05.2008, 23:24
yuh olaya bak beaa iki ayni sehrin takiminin durumuna uzuldum acikcasi Allah'tan bizim kayseri oyle degil bildigim kadariyla
Ahmet Ak.
10.05.2008, 23:38
Güzel dilekleriniz için saolun...
Ben asla baska bir takımı karalamak istemem ama yasadıgım olayları yazayım
Adanaspor - Tarsus macında Demirsporlular tarsus taraftarının içine girip Adanamıza küfür ettiler...
Adanaspor - Şekerspor macında ...Demirspor eski klub baskanı Adem atılgan demirspor taraftarı toplayıp cebine 5 ytl koydu..yemeklerini yedirdi..Şekerspor taraftarının içine soktu... ve misafir tribünümüzde 700 şeker taraftarıda vardı...Oysaki sekerspor kendi evinde anca oynuyor 700 kişiye
Bjk - Bursa macında ...İstanbul diye tezahurat yapıp anadolu takımına küfür ettiler....Sahaya kendi amigolarini cıkartıp 3lü cektiler...
Adanaspor - Adanademirspor macında...15 yasında ki adanasporlu bir cocuga 100 kişi saldırdı...(delikanlılık bu olsa gerek)
Aynı macta stad dısında Eski klup baskanları Adem atılgan Demirsporlu bir cocuga adanaspor forması giydirip...demirsporluların arasına sokuyor...Numaradan Ben bi adanasporluyu dayaktan kurtardım diyip bizim gözümüze girmeye calısıyor ???
BU mac bittikten sonra geceleyin Demirspor taraftarı Stada atlıyor Bizim tüm pankartlarımızı paramparca yapıyorlar
Yine bir Adanaspor - Adanademirspor macımızda 1-0 maglup olduk onlara basımızı öne egdik eve gittik...Onlar mac cıkısı grub büyügümüzün iş yerini bastılar 150 kişi...iş yerini ne hale getirdiler...
Suan ise 2 adana takımı şampiyonluga oynarken Tüm işyerleri hep Demirspor bayragı astılar...Adanaspor bayragı asmıyorlar..
Belediye Baskanı Lig boyunca birçok kez Adanademirspor taraftarına deplasman için otobüsler verdi(10 otobüs vesaire)
Ama bize bi kere olsun otobüs verilmedi....
Biz 2 sene liglerde Yokken Onları Bastacı Yapmıslar....Fazla değil 3 -4 sene eveline gidin bakalım DEmirsporun böyle taraftarı varmıydı... ?
Bizim..Davamız Sıradan DAva Değil...Kendi memleketimizde Adanasporu tekrar yok etmeye calısıyorlar...Ama biz buna izin vermeyegiz:evil:
Adanada onları SEvmeyen o kadar cok insanlar varki !!!
Demirspor Taraftarı Gider şehir merkezinde Galatasarayli döverler...Burasi istanbul mu diye daha sonra beşiktaşlı olurlar !!!
Bunların amacı Türkiyeye kendilerini göstermeye calısmaları....Hani fazla kimse tanımıyordu ya onları...Bjk macıyla kendilerini bayagı bi ünlü yaptılar...
Adana kanalında Demirsporlu bir Program sunucu adam da ... Şimseklerin amigosunu Beyaz show a cıkartacagını söyledi... Ama dün gece izledim niyeyse cıkartamadı....:)) Bunlar hep kendilerini türkiyeye reklam etmek için elinden geleni yapıyorlar
işte bu durumlar yüzünden adana ve izmir takımları ligde yoklar.
böyle oldukça birbirinizi aşağı çekiyorsunuz.
Bizdede var Erciyesspor'u sevmeyen ama kesinlikle öyle şeyler yapılmadı. Yapılmaz.
bu kadar da olmaz. gorenler de bizans gelenekleri adana ya sirayet etmiş sanır. yazık yazık
Olayları birde Demirsporlulardan Dinlemek Lazım :)
Arkadaş haklı...!
biz nasıl Bursaya kızıyorsak 2 anadolu maçında bize küfrettiler , 90 dakika gençler diye bağırdılar diye..
Demirsporun şerefibozuk taraftarı bursa maçında 40 katını yaptı adanaya süper lig şart fakat oranın delikanlı adamlarının bulunduğu bir tribün de şart kiminle olur bilmem de demirsporla asla olmaz bu kesindir...
işte beşiktaş bursa maçından alıntı
78' OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ - Serdar Kurtuluş İÇERİ - Delgado DIŞARI (BEŞİKTAŞ)
79' Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar eski takımına karşı oyuna giriyor.
81' Tribünlerden Mavi Şimşekler, Adana Demirspor sesleri yükseliyor.
82' Volkan Şen vurdu top kaleci Hakan'da kaldı.
83' Volkan Şen'in ortasında top kaleci Hakan'da kaldı.
bi resim vardu demirsporlularla beşiktaşlılar atkıları açmışlar sırıtıyolar onu bulamadım bulsam harbi nefret ederdiniz bu demirsporlulardan..
Olayları birde Demirsporlulardan Dinlemek Lazım :)
demirsporlular olayları kabul ediyor fakat tüm demirsporlulara mal edilmemesi gerektiğini söylüyorlar fakat bu şekilde düşünen kaç demirporlu var orasını bilemem...
BÖRTECINE 38
11.05.2008, 02:48
Hos Geldın Adanasporlu , ınsallah Sızde Yarın Erzurum Deplasmanından 3 Puanla Döner Tff 1.lıg E Cıkmayı Garantılersınız , Basarılar Toros Kaplanları
Hosgeldin arkadas ama aranizda birlesseniz bence daha iyi olur sonucta koca Adana liglerde temsil edilemiyor vede adi üstünde Adanaspor bence en mantiklisida o cati altinda toplanmak. Neymis belediyesi yolsporu zart zurt Kayserimizde Allahtan yok hem ne kadar cok takim olursa en üstte bulunanida bundan faydalanir ve daha basarili olur.
ademdolgun
11.05.2008, 03:33
ADANASPORA benim sempatim 10 yasinda baslamistir.
10 yasindayken mahallede arkadaslarla mac yaparken herkesin formasi vardi ve birtek benim yoktu ve benimlede atlet ile mac yaptigim icin galga geciyorlardi
Aksam olunca babaminda destegi ile anneme baski yapmistim bana bir forma al diye
Ben cocuk akli iste galatasaray formasi isterken babamda sari kirmizi al hem galatasaray hemde KAYSERISPOR olsun demisti
Ama annem mahalle pazarinda bulamadigindanmi yoksa aramak istemedigindendirmiki bana turuncu beyaz ve üzerindede Adanaspor yazan bir forma almisti ve ben bu forma ile mahallede 3 sene top oynamistim
iste benim böyle bir animdan dolayI ve ATALARIMIN cok cok eskide olsa ADANA´dan göc ederek KAYSERI´ye yerlesmesindende olsa gerek Adanaspora sempatim hep vardir ve iNSALLAH en kisa zamanda süper lige dönerler
LEVENT ŞEKER
11.05.2008, 13:04
aramıza hoşgeldin.güzel dileklerin iiçin teşekürler
Amesyo_Turbey
11.05.2008, 14:18
Bir arkadasım bahsetmiş İki takım birleşse felan diye...Adana da kıyamet kopsa İki takım taraftarı da yönetimide birleşemez...Baksana sadece onlarla yaptıgımız macta türkiyenin gündemine oturulduı...Birleşildiği zamanı düşünün birde...
Baska bir arkadas Bide DEmirsporlulardan Dinlemek lazım diyorsun...Önemli olan Onların RAkib taraftarın içinde olan sayısı değil Adanaya ettigi küfürler...O zaman simsekler deplasmandaydılar...Gidemeyenler Tarsusun içine girmişti işte resim....
http://img509.imageshack.us/img509/1410/t200000000888ww7.jpg
Bunlar zaten Her maclarında Adanaya küfür ediyorlar...
Eger Adana da yaşıyor olsaydınız... Adanaspora yapılan cirkinlikleri bilseniz...OFof Çok agır yüklerimiz var simdi...
Adanademirspor - Trabzon fortis türkiye kupa macında Adanasporlu Taraftarlrdan 1-2kişi Trabzonluların arasında adanaspor atkısı actı...Tum Adana medyasi gazeteye manset açtı...Adımızı lekelediler..Demirspor taraftarı Bizlere neler yaptı...Bir kere cıkıpta haber bile yapmadılar...
Yani Anlıyacagınız...Adana büüyükşehir bld.siinden medyasından büyük iş merkezlerinden tutun hep Ads ye Destek ADaNASPORa köstek olunuyor...
Adanaspora SAhip Cıkan Omuzunda yükleri Tasıyan Baskan Bayram Akgülümüze Sonsuz Tşk ediyorum....
Baska Bir Ads macımızda Büyük bir bayrak Acmıstık Sizlerle PAylasayım...
http://img514.imageshack.us/img514/3762/3martintromp8.jpg
Bazı olaylar olduğunu biliyordum fakat bu kadar olduğunu bilmiyordum. Bi yandan iyidir Mücadele zor olursa vazgeçmeside o kadar zor olur. Diğer yandan insanı isyana sürükler bunlar..
Anadolu Için Kimse Savaşmaz Gardaş. Iş Yeterki Menfaate Kalsın Geçenlerde Sizin Demir Ile Yaptığınız Maç Ve Ardından Yaşananlar Daha Kent Olarak Birbirinizi Ne Kadar Sevdiğinizi Ortaya çıkarıyor Kayseri Ve Erciyes Iki Takım Tek Yürek. ümid Ediyorum Ki Sizlerde En Kısa Sürede Lige Döner. Ve Istediğiniz Işleri Başarırsınız. Allah Yardımcınız Olsun.
ibrahim1299
11.05.2008, 15:48
Turbeyler Taraftar grubu olarak sizde anti-bizans durusu adına bugun Trt ve Ntv hatta Show tv nin 6 pas programına email atın... Kayserispor-Adanaspor-Sivasspor-Bursaspor-Ankaragücü-Eskisehirspor ve daha fazlası...Bugun bunu yapalım...Milli takıma cagrılmayan anadolu kulupleri futbolcuları icin...
Anadolu Için Kimse Savaşmaz Gardaş. Iş Yeterki Menfaate Kalsın Geçenlerde Sizin Demir Ile Yaptığınız Maç Ve Ardından Yaşananlar Daha Kent Olarak Birbirinizi Ne Kadar Sevdiğinizi Ortaya çıkarıyor Kayseri Ve Erciyes Iki Takım Tek Yürek. ümid Ediyorum Ki Sizlerde En Kısa Sürede Lige Döner. Ve Istediğiniz Işleri Başarırsınız. Allah Yardımcınız Olsun.
Kendimizi Avutmayalım İki Takım Tek yüreği benimseyen kaç kişi var ki ?
Amesyo_Turbey
11.05.2008, 19:11
Oh be Bugün ERzurumuda deplasmanda 1-0 maglup ettik...Suan 2. siradayiz...Önumuzde ki hafta Kendi evimizde haftalar önce iddaası bitmiş bir pendikle oynayacagız..Bu macıda aldıkmı Sampiyonuz..Bekle bizi bank asya geliyoruz...Helal sana baskanım bir takımı üst üste 2 kere sampiyon yapacaksın...
düzcespor
11.05.2008, 19:29
tbrkler adanaspor inşallah seneyede süper lige çıkarsınız. darısı bizim başımıza :sad:
holigan_38
11.05.2008, 21:39
adanalı kardesler aramıza hosgeldınız oncelıkle ınsallah sızde superlıge cıkarsınız adana takımlarından bırı cıksında hangısı cıkarsa cıksın arkadasım adana ve ızmır gıbı yerlerın superlıgde takımı olmaması cogu kısıyı uzuyo
TuRBeYLeR
11.05.2008, 23:21
Selam olsun anadolunun qüzide kulübü kayseri'spora.Tekrardan tebrikler bu arada :P
Teşekkürler. Hoş geldin Kardeş.
sağolun arkadaşlar destekleriniz için inş. süper lige çıkarsınız.
adanalılar güzel yazılarınızdan ötürü teşekkürler
süper lige çıkarsınız İNŞALLAH
aLaYıNa gİdEr!!
12.05.2008, 11:19
adana cık artık super lige!!
Amesyo_Turbey
12.05.2008, 17:18
adana cık artık super lige!!
Az kaldı kardes :D az Bu hafta sonu Pendigi de yendikmi Bank Asyadayız Allahın izniyle oradan da süper lige cıkacagız...
Adanademirspor yaklasık 17 trilyon:D ile zor bela sampiyon olacak...
O da belediye destegi ile....
Neyse önemli olan bnm için ADanasporumun Sampiyon olması...
Az kaldı Az Çok özledik O eski günleri Hep büyüklerimden dinliyorum Adanasporumun eski yıllarda yaşadıgı Başarıları
nalcaci_holland
12.05.2008, 17:20
turbeyler gecen haftakı olayları anlatırmısın kayserılere nasıl gecmıs mac
adanademırspor 1-0 karabuk
dostlarımıza basarılar
Amesyo_Turbey
12.05.2008, 17:50
Bak sen kendi agzınla diyon nalcaci Ads-Karabük o mac oynandıgı anda bizim de macımız vardı...Kendi macımızı bırakıp onlarla ilgilenecek zamanımız yoktu...Hiç olmaz da zaten...
yalnız kardeş niye bölünüyosunuz bak biz ne güzel 2 TAKIM TEK YÜREK KAYSERİLİYİZ.sonuçta hepimiz TÜRKÜZ düşman değiliz de mi?bir maç için bölünmek yakışmaz ama.dış güçlerin işine yarıyor bu.
Ben saadece Kayserisporluyum. ama Erciyes'ede ordakiler gibi davranmıyorum?.
Olmaması gereken şeyler.
tutkumsun38
12.05.2008, 21:40
Ben saadece Kayserisporluyum. ama Erciyes'ede ordakiler gibi davranmıyorum?.
Olmaması gereken şeyler.
Ben sadece Kayserisporluyum diyen birinin Kayserisporluluğundan bile şüphe ederim...
Ayrım yapmayın bari şu sitede yapmayın be!
İNADINA İKİ TAKIM TEK YÜREK!!!
Bu arada Adanaspor ve Demirspor'u severim. ikisi de büyük avantaj yakaladı. Bu hafta sonunda ikiside bank asya 1.ligine çıkacak inş.
Ben sadece Kayserisporluyum diyen birinin Kayserisporluluğundan bile şüphe ederim...
Ayrım yapmayın bari şu sitede yapmayın be!
İNADINA İKİ TAKIM TEK YÜREK!!!
Bu arada Adanaspor ve Demirspor'u severim. ikisi de büyük avantaj yakaladı. Bu hafta sonunda ikiside bank asya 1.ligine çıkacak inş.
Ayrım yapmıyorum. Ayrım nasıl yapılır Demirsporlular gösteriyor. Öyle yapmıyoruz diyemi böyle şüphe duyulur olduk ?
Bu sitedeyiz diye yalan söylecek değilim ya. Kayserisporluyum.
Senin şüphe etmende hiç bir şeyi ifade etmiyor. Ben yaptıklarımı bildikten sonra kim ne düşünürse düşünsün. Bildende biliyor zaten bizi..
Kimileri Antalyaspor atkısı aldıktan sonra giderken bir gırtlağımızı patlattıktan sonra gidiyorduk. :wave:
Amesyo_Turbey
12.05.2008, 23:19
ADANSPORUMUZ ERZURUMDAN DÖNDÜ OTOBANDA MUKEMMEL KARSILADIK ORDAN TESİSLERE 100 Küsür araclarla konvoy halinde götürdük...
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4766.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4778.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4797.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4805.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4729.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4738.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4744.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4748.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/5/12/4681.jpg
mali1001
12.05.2008, 23:21
güzel olmuş kardeşim.hele meşaleler süper
Amesyo_Turbey
12.05.2008, 23:24
tşkler...Yanlız bu görüntüler çok taze :) 1.5 saat önce yaşanmıs şeyler :)
holigan_38
13.05.2008, 01:07
harbıdende cok guzel goruntuler ınsallah ozledıgınız ve bekledıgınız basarıyı en kısa zamanda yakalarsınız
tutkumsun38
13.05.2008, 11:19
Ayrım yapmıyorum. Ayrım nasıl yapılır Demirsporlular gösteriyor. Öyle yapmıyoruz diyemi böyle şüphe duyulur olduk ?
Bu sitedeyiz diye yalan söylecek değilim ya. Kayserisporluyum.
Senin şüphe etmende hiç bir şeyi ifade etmiyor. Ben yaptıklarımı bildikten sonra kim ne düşünürse düşünsün. Bildende biliyor zaten bizi..
Kimileri Antalyaspor atkısı aldıktan sonra giderken bir gırtlağımızı patlattıktan sonra gidiyorduk. :wave:
Saçma sapan konuşma. Gören de 40 yıllık tribuncu sanar seni. Son cümlende ne demek istedin anlat da öğrensin herkes. Antalya'dan Kayserili bir tanıdığımı maça davet ettim ( Kayseri-v.Manisa) adam da bana atkı getirmiş bunun neresine bir anlam yükledin. Ayrıca benim evimde onlarca farklı takımın atkıları var... Demirspor ayrım yapmıyor kafanı da yorma. Onlarda da senin gibileri var işte. Şehrini düşünmeyenler çok. Adana da yıllardır bu iki kulup taraftarları bir arada maç izlerler. Adana'da yeni yeni bu tür olaylar yaşanmaya başladı. Ancak Adana diğer iller gibi de değil. Karşıyaka-Göztepe gibi birbirlerine o denli düşman değiller.
K.Erciysspor ve Kayserispor ikisi de bu şehrin takımı, taraftarları bile aynı. Senin çatısı altında bulunduğun yerin ismi bile Kayserispor ve Erciyesspor taraftarlar derneği. Bu çatının altında bulunuyorsan önce yüreğinle bu iki takıma sahip çık, sonra bağırmanla,taraftarlığınla övün burada!!!
Saçma sapan konuşma. Gören de 40 yıllık tribuncu sanar seni. Son cümlende ne demek istedin anlat da öğrensin herkes. Antalya'dan Kayserili bir tanıdığımı maça davet ettim ( Kayseri-v.Manisa) adam da bana atkı getirmiş bunun neresine bir anlam yükledin. Ayrıca benim evimde onlarca farklı takımın atkıları var... Demirspor ayrım yapmıyor kafanı da yorma. Onlarda da senin gibileri var işte. Şehrini düşünmeyenler çok. Adana da yıllardır bu iki kulup taraftarları bir arada maç izlerler. Adana'da yeni yeni bu tür olaylar yaşanmaya başladı. Ancak Adana diğer iller gibi de değil. Karşıyaka-Göztepe gibi birbirlerine o denli düşman değiller.
K.Erciysspor ve Kayserispor ikisi de bu şehrin takımı, taraftarları bile aynı. Senin çatısı altında bulunduğun yerin ismi bile Kayserispor ve Erciyesspor taraftarlar derneği. Bu çatının altında bulunuyorsan önce yüreğinle bu iki takıma sahip çık, sonra bağırmanla,taraftarlığınla övün burada!!!
Yüreğinle sahip çık demişsin? Ne kadar tanıyon beni ? Bilmiyon etmiyon yaz bakalım klavyeden.. :)
Yaw sen kimsinde tribüncülüğüme vs. karar vereceksin ? Antalyaspor atkısı örnek demek istediğim. Senin olmadığın yerlerde biz vardık. Burdan Ben taraftarlığımla her yerde övünürüm sende hiç bir şey diyemezsin!. Çünkü senin yapmadığın şeyleri yaptığımı biliyorum. İllaki sende bi şeyler yapmışsındır.
Derneğin adı öyle olabilir. Ben KayserisporLuyum varmı Kardeşim ?
Tutmuyorum Erciyesspor'u bundan sanane ? Ha Erciyesspor'u tutmadığım için laf ediyor olsamda karışsan. Onuda yapmıyorum. Bi takıntın var herhalde ordan gireyim dedin?
koramaz38
13.05.2008, 20:21
güzel görüntüler adana bizimkiler kupayi aldi geldi maca gitmeyen kayserililer birak karsilamayi stadi bile doldurmadilar bunlar gercekler :uzgunum: bize sadece helal olsun demek düser
Arkadaslar ben cok tebriik ediyorum Turbeyler grubunu takımlarına cok iyi destek veriyorlarmıs.Ben sadece adana demir var sanıyodum maddi bi sıkıntı vardı Adanaspor da ne oldu acaba ?
tutkumsun38
13.05.2008, 23:22
Bu konuda yazmış olduğum 2 msjım neden silindi. Silen arkadaş açıklarsa sevinirim! ( bir kişinin yorumlarını siliyorsanız bunun gerekçesini açıklamanız gerekmktedir. )
Bu konuda yazmış olduğum 2 msjım neden silindi. Silen arkadaş açıklarsa sevinirim! ( bir kişinin yorumlarını siliyorsanız bunun gerekçesini açıklamanız gerekmktedir. )
Tartışma Mesajları olduğundan ben sildim ve sanada özel mesaj attım ;)
tutkumsun38
14.05.2008, 00:02
1-Ortada tartışma msjları yoktu sen nasıl görüş bildirdiysen ben de bildirdim.
2- Bana attığın özel mesajda mesajlarını sildim ve şu nedenden dolayı diye bir şey yazmıyordu.
3- Bu sitede mesaj silme hakkı kimlerin var?
4- Hadi diyelim tartışma vardı, tartışmayı başlatan senin yorumun neden orada halen var?
Tartışma Yaratacak msjları silmek benim hakkım ve görevim. Bunu sen dahil kimseye açıklamak zorunda değilim!
Ama çok zorlattın açalım bakalım Nolcak!!!
Msjlar Açıldı
Amesyo_Turbey
14.05.2008, 15:15
Arkadaslar ben cok tebriik ediyorum Turbeyler grubunu takımlarına cok iyi destek veriyorlarmıs.Ben sadece adana demir var sanıyodum maddi bi sıkıntı vardı Adanaspor da ne oldu acaba ?
Daha önceki msjlarımda da bahsetmiştim...
Bizleri Medya Herşeyden uzak tutuyor... Adanada ADAnasporu tekrar yok etmeye calısanlar var...Ama sahte kimliklerle ortaya cıkıyorlar...İşte yok efendim..İki adana takımı el ele kol kola bir üst lige cıkacak diyorlar...bu sözlerin arkasından Bizim Maclarımızda olsun herşeyde pislik yapıyorlar...
Sen demişsin ki SAdece Adana demirin var oldugunu biliyordum... Şunu unutmayın...Tarih de şahitimdir...Adanaspor Tarihinde çok güzel başarılar elde etmiştir...Avrupaya gitmiş..Zamanında süperligte ligi 2. sırada bitirmiş...1 ise trabzon olmus oda trabzonun o zamanlar yaptıgı bir dümenlerden dolayı...Adanasporumuzun geçmişi o kadar güzel iken...Daha Türkiyede Pek kendini yıllardır gösteremeyen bir Adanademiri şuan popüler yapan kişi bld başkanımızdır...Suan kı play off gurubumuzdaki 4 takıma bedel bir para yatırılmıstır Adanademire...Bu paralarla güzel bir takım olusturuldu...Fortis kupasında bi kendilerini gösterdiler...Ondan sonra bjk- bursa macında Türkiyeye kendilerini tanıtmak için Amıgolarını ortaya koydular...
Türkiye de Adana dedin mi Akla gelen Adanaspor iken Suan Adansporumuzu unutan insanlar bile olmuş... Waybe
TuRBeYLeR
16.05.2008, 17:04
AdaNa TuRuNCuDuR..! Tekrardan selamlar Kayseri'ye...
Tartışmayı alevlendirmek uyuyan devi uyandırmak istemem ama Onura sonuna dek katılıyorum
BU ŞEHRİN EN BÜYÜK EKSİĞİ TARAFTAR YOK BU ŞEHİRDE..!
ben isterdimki bizde %50 %50 eşit bi şekilde bi taraf kayserispor bi taraf erciyessporu tutsun holiganlığa gerek yok fakat en azından sakarya eskişehir adana gibi tribünlerimiz huzur evi profilinden çıkardı keşke onur gibiler bizim gibiler artsa..
bu arada aynen ben de sadece kayserisporluyum ; Erciyes maçına gider son nefesime kadar destek olurum fakat bir takımlıyım demek için yüreğini ortaya koymak gerekir birine deli gibi aşıksan başka kıza bakamazsın..
Arkadas dogru söylemis msl bu sitede de var Erciyesspor u gönülden tutan arkadaslarımz yeri gelir Erciyes icin son nefesizmizle bagırırız, onlar yeri gelir Kayserispor icin bagırır.
Arkadaslar Sehrimiz biz ne kadar övünsekte kücük.
1 milyonluk bir sehirde böyle Adana İstanbul gibi farklı takımları tutma sevdası olmaz.
SAOLUN adanaspora da başarılar dilerim
Amesyo_Turbey
17.05.2008, 20:37
Ve Adansporumuz Şampiyon.... 2 sene üst üste sampiyonluk yasamak çok güzel...Adanada Bayram havası var suan...Sizlere güzel resimler elime gectiginde paylasacagım...
Şimdi hedefimiz süperlig
GECEKXNDU
17.05.2008, 20:44
Eiiiii Bağam Hadi Eski Günlere Cıldırın Sizde
KAYZERS TEAM
Amesyo_Turbey
17.05.2008, 21:54
Şampiyonlugun öyküsü Meşale mi yaktık ...sis bombasımı yaptık..Konfeti mi Maç 10 dk ya bir konfetiden dolayı durduruldu :D atmosfer muhteşemdi
]http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62685F61665F636161695162696B66696B66678173867D81.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62685F61665F636161695162696B66696B6666647EA38997.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62685F61665F636161695162696B66696B6666A5688B77A0.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62685F61665F636161695162696B66696B66669D99A0A895.j pg
http://img179.imageshack.us/img179/2206/86053613kx9.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/8955/66164066ah5.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/303/40899603dm7.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/9721/52881630xs0.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/5382/89630370fr9.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/944/67577151bt0.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/2460/49079993vv6.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/9216/68304024qk5.jpg
adanasporluyum
18.05.2008, 13:31
s.a arkadaslar,yazılarınızı okudum ve hepinizden allah razı olsun güzel düsüncelerinizi belrtmişsiniz,bende bu gzel düsüncleriniz ve yorumlarınız karsında böyle bir siteye üye olamayı istedim,bu sezonda sampiyon olduk emin adımlarla hedefe yürüyoruz sizlere önümüzdeki sezonda ve uefa kupasında basarılar diliyorum..
m.topuz hayranıyım ayrıca,onun gibi biri neden milli takıma cagrılmaz anlamıs deyilim ya ben futboldan anlamıyorum yada bazlıarı istemiyor,m.aurelio yerine oynatılsa güzel olur fakat fatih hoca böyle bir oyuncuyu sag beke cekiyor aklı mantık işi degil nese hepinize slmlar...
THEEAGLE38
18.05.2008, 13:34
saol gardaş sizide süper lige bekliyozz
ibrahim1299
18.05.2008, 13:42
Adana da yeni bir stad yaptırsın...Simdiki stadları tahminim sehrin icindedir...Bu fırsatı kullanarak sehrin dısına bir stad yaptırın bence cok güsel olur...Hos geldiniz 1.lige seneyede bekleriz süperlige...
TuRBeYLeR
18.05.2008, 14:26
Bu fotolar sizi tatmin etmediyse dahada yükleyebilirz, kardeşlerim. Selamlar Kayseri'ye...
Süpersiniz arkadaslar süperlige yakısır Adanaspor...:)
Amesyo_Turbey
18.05.2008, 17:30
Stad konusunda...Taraftar olarak gündemde tutmaya çalışıyoruz...
Valimiz Bi ara Suan stadın yerinin arastırıldıgını ve 45 bin kişilik stad yaptıracaklarını söyluyorlardı...Ama biz onlardan icraat bekliyoruz...
Şimdi ise bank asyaya yükseldik...Suan ki stadımızın Maraton tribünün üstünün kapatılması konusunda Turbeyler olarak bir tartısma konusu actık...İnş. Güzel bir stada kavusacagız..
mali1001
18.05.2008, 17:47
Stad konusunda...Taraftar olarak gündemde tutmaya çalışıyoruz...
Valimiz Bi ara Suan stadın yerinin arastırıldıgını ve 45 bin kişilik stad yaptıracaklarını söyluyorlardı...Ama biz onlardan icraat bekliyoruz...
Şimdi ise bank asyaya yükseldik...Suan ki stadımızın Maraton tribünün üstünün kapatılması konusunda Turbeyler olarak bir tartısma konusu actık...İnş. Güzel bir stada kavusacagız..
Yakışır adanaya 45 bin kişilk modern stat. taraftar olarak belliki fazlasıyla hakediyorsunuz. Seneyede bankasyada başarılı olacağınızı tahmin ediyorum, umarım 1-2 sene içinde gelirsiniz süper lşige
Y@lçıN'Ks
18.05.2008, 19:03
valla helal olsun adana gerçekten turuncuya boyanmış siz 2 ligden 1 lige çıkıyosunuz ve muhteşem görüntüler biz ömrümüzde hayatımızda ilk defa türkiye kupasını alıyoruz 3 sezondur ilk 5 te oynuyoruz ama bunları yapamıyoruz helal olsun valla..
İmkan verilse bizde kralını yapıcaz..!! 120 otobüsle bursaya gidebiliyorsa bu şehrin insanları çok şey değişir bu şehirde ama nerde bizde öyle yönetim yazıklar olsun hepsine..
Amesyo_Turbey
18.05.2008, 20:15
Adanamızın diger takımına bld baskanı bir çok deplasmanında otobüs kaldırdı bize kaldırmadı...Üstüne Tarsus macımızda adanaya yarım saat lik bir mesafe olan tarsusa gitmesinler diyordu...Biz yine gttik tarsusa bize ayrılan 350 bilet...Biz orayı 1000 kişi doldurduk...ama Ads -tarsus macında bize gitmesin diyen bld baskanı Tarsus stadının yarısını Ads taraftarı için istiyor ? Sonrada Utanmadan 2 takıma eşit davranıyorum diyor...Madem yapıyorsun bunları Eşit davranıyoruım deme ...Utanır bir insan ya...bunca yaptıklarına ragmen halkın yüzüne nasıl bakıyor anlamıs değilim...Biz bu zorluklara karsı cıkarak buralara geldik...
Turbeyler Grubu bagımsız bir gruptur hiçbir dernege baglı değildir...
Herşeyi elimizden gelen maddi imkanlarla yapmaya calıstık...Bu stadda yapılan görsel şovlar ADanaspor taraftarının eseridir...Unutulmamalıki Adanaspor u tek başına sırtlayan ve 2 sene üstüste sampiyon yapan bir başkanımız var hemde kısıtlı imkanlarla..
Muzaffer
18.05.2008, 20:22
4 Ankara takımı fazla zaten.
Umarım seneye ankara takımlarından birkaçı düşerde Adana-Erciyes-Malatya Çıkar.
yalnızkurt38
19.05.2008, 10:55
adana'da yaşayan bir kayserili olarak adana'da demirspor taraftarı şimşekleri tek geçerim..süper lig de yok böyle bir taraftar...saygılar
adanasporluyum
20.05.2008, 17:11
adana'da yaşayan bir kayserili olarak adana'da demirspor taraftarı şimşekleri tek geçerim..süper lig de yok böyle bir taraftar...saygılar
konunun baslıgı dikkatini cekmedi heralde,bizleri onlarla karıstırmayın,bizyokken piyasa yaptılar artık millet neyin ne oldugunu biliyor,eskisinden daha güclü ve dimdik ayakta durarak geliyoruz...
==MyDr34Mm==
20.05.2008, 17:17
erciyes adana süper lige
Amesyo_Turbey
20.05.2008, 20:15
http://video.eksenim.mynet.com/gpmgenc/ADANASPOR_PENDIKSPOR_MACI_ONCESI_18_05_2008_SAAT/132485/#
Adanspor - Pendikspor Turbeyler Grubu
GECEKXNDU
20.05.2008, 20:30
Türbeyler Ismi Nerden Gelmekte
Amesyo_Turbey
20.05.2008, 20:46
Tur-uncu Bey-az
Tur Tur Tur
Bey Bey Bey
Turuncu Beyaz Hey Hey Hey :D
Cörekdere38
21.05.2008, 01:29
valla helal olsun adanasporlu taraftarlar kenetlenmis durumunda bu kadar taraftarinizin oldugunu bilmiyordum ama adanaspor gibi bir takim kesinlikle süoer lige ait.
insallah seneye cikarsiniz ve ligimiz dahada renklenir
adanasporluyum
21.05.2008, 12:22
valla helal olsun adanasporlu taraftarlar kenetlenmis durumunda bu kadar taraftarinizin oldugunu bilmiyordum ama adanaspor gibi bir takim kesinlikle süoer lige ait.
insallah seneye cikarsiniz ve ligimiz dahada renklenir
kardes ii dileklerin için saol,inş önümüzdeki sezonda cıkarız özledigimiz yerlere geliriz...stadımız son macta full oyansada bu sene trbünde bazı eksiklikler oldu..uyuyan dev uyandı artık..
Adanaspor Taraftarını Abartmayalım isterseniz .. Adanalı arkadaşlar bazı nedenler söyle o nedenler beni ilgilendirmez Bence Adana'nın tek hakimi ADSdir.
Amesyo_Turbey
21.05.2008, 23:05
Adanaspor Taraftarını Abartmayalım isterseniz .. Adanalı arkadaşlar bazı nedenler söyle o nedenler beni ilgilendirmez Bence Adana'nın tek hakimi ADSdir.
o zaman git Ads- simsekler grubu diye bir konu ac oraya yaz birader buraya yazmanın bir anlamı yok :nono:
GECEKXNDU
21.05.2008, 23:41
Bence Tek Gecilmesi Fazla Taraftar Grubları Var Ayrıca Rook Isteyen Burası Misafir Taraftar Grubu Istiyosan Adana Demirsporla Ilgili Bir Konu Ac
Bence Ya Tebrik Et Yada Moral Bozma En Azından
Bence Ya Tebrik Et Yada Moral Bozma En Azından
ya arkadaşım burda moral bozacak bi konu yok biz nediye bursa ve bizanslılarla kardeş takım olalım alın size kardeş takım olacak koskoca bi adana var
adanasporluyum
22.05.2008, 12:15
hayırdır,ne oluyor???
siteyi takip ettim,baktım cok güzel yazmıs arkadaslar öyle kolay kolay üye olmam,fakat bu güzel yorumlar karsında olim dedim,ama adamıda üye olduguna pişman etmeyin...eger onalra karsı bi duygun varsa orası ayrı cünkü biz onlardan cok farklıyız,en büyük farkımız istanbul takımlarını gurtlagımız patlıyasıya kadar desteklemeyiz,ondan sonra bizm burda baska bir takımla oynarken gelip karsı rakip desteklerler,daha hangi birini sayim,bunların yaptıklarına kısaca serefsizlik denir...
taraftar olarak,2 yıl kapanmıs bir kulüp düsün ve hic macı yok,ee budurumda nolcak mac var diye onlşarın maclarına gidecekler,buda onlara seyirci kazandırıyor,artık uyuyan dev uyandı....eger bi daha burda onlar konuslucaksa konu kiltlensin...
Amesyo_Turbey
22.05.2008, 12:25
hayırdır,ne oluyor???
siteyi takip ettim,baktım cok güzel yazmıs arkadaslar öyle kolay kolay üye olmam,fakat bu güzel yorumlar karsında olim dedim,ama adamıda üye olduguna pişman etmeyin...eger onalra karsı bi duygun varsa orası ayrı cünkü biz onlardan cok farklıyız,en büyük farkımız istanbul takımlarını gurtlagımız patlıyasıya kadar desteklemeyiz,ondan sonra bizm burda baska bir takımla oynarken gelip karsı rakip desteklerler,daha hangi birini sayim,bunların yaptıklarına kısaca serefsizlik denir...
taraftar olarak,2 yıl kapanmıs bir kulüp düsün ve hic macı yok,ee budurumda nolcak mac var diye onlşarın maclarına gidecekler,buda onlara seyirci kazandırıyor,artık uyuyan dev uyandı....eger bi daha burda onlar konuslucaksa konu kiltlensin...
Kardeşim boşver öyle kendini bilmezleri..Şampiyonlugun tadını cıkarmaya bak:friends: Adminler öyle kişiler uyarır artık...
Benim demek istediğim Arkadaşlar Sanki Sizin Taraftarı aşırı aşırı büyükmüş gibi lanse etmişler yazılarında bence bu böyle değil Demirspor Mesela daha iyi gibi dedim .
Neyse Ben Kendini Bilmez Biri olarak susuyorum Sizede Başarılar !!
KosKoca Turbeyler!..
Cörekdere38
22.05.2008, 20:46
adanaspora bank asya liginde basarilar diliyoruz zaten ben adana demirsporu sevmem hrant dink olayinin yüzünden pankart yapan onlar degilmidi hepimiz hrantiz diye :@
adanasporluyum
22.05.2008, 21:15
adanaspora bank asya liginde basarilar diliyoruz zaten ben adana demirsporu sevmem hrant dink olayinin yüzünden pankart yapan onlar degilmidi hepimiz hrantiz diye :@
helal kardes,sana bizim neler yaptıgımızı söyleyim,sehitlerimizn icin geliri verilecek macta harclıklarımızı birlestirip bildiri yapıp maca davet etmeye calıstık adanalı severleri haa 1 kişide gelse katkı koyacak diye onur ve seref duyduk...
su arkdsa bişler demek istiyorum,biz koskocaman büsbüyügüz diye idda etmiyoruz,iyi olcaz diyoruz bu uyuyan dev uyandı diyoruz...
GECEKXNDU
22.05.2008, 21:44
SİZLERE HELAL OLSUN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMISSINIZ TEBRİK EDİYORUM İŞTE ALKIŞ TUTUTULACAK ÖRNEK ALINICAK BU DİYORUM BANA GÖRE ÜÇ BÜYÜKLEERİN YERİNE ŞEHRİN TAKIMIN TUT
HERKES EŞİTTİR ÜÇ BÜYÜKLER DAHADA EŞİTTİR
M_E_K_X_N_S_I_Z@hotmail.com
CILGXN_06
22.05.2008, 22:39
herkes kendi takımın desteklemeye calışıyo adana lı adanayı adana demiri de mersinli mersini tarsusu biribilerine düşman olmuşlar kendi memleketlisiyle kav
ga ediyo ben şimdi erciyesi kinmi duycaz erciyesdi bir nebze süper lige kayseriyi taşıan erciyesdi (üye oooooolmak istüyom üye lik yokmu bana:evil:
es_emre26
22.05.2008, 23:44
Bank Asya'dan süper lige çıkan 3 takımın da taraftarı vardı...Süper ligten düşen 3 takımın da var...
Bank Asya'dan düşen istanbul ve mardin'in pek fazla taraftar potansiyeli yok Elazığda var...
Yani Bank Asya 4 taraftarlı takım kaybetti şu anda 5 taraftarlı takım kazandı...
Play-off'tan çıkanın da taraftarı olursa Bank Asya1.lig bu sene de süper olur...
Adanaspor'u Süper ligde görmek istiyorum ESKİŞEHİRSPORlu olarak...
Cörekdere38
23.05.2008, 00:55
bos bosuna anti-istnabul demiyoruz tabiiki adanasporda ciksin sakaryasporda ciksin karsiyakada ciksin ciksin da ciksin istanbul takimlari olmasin yeter
adanasporluyum
23.05.2008, 11:41
saol esesli,inş bu sezonda basarılı bir performans sergilerde bir üst lige cıkarız...basakanmız tek basına bu takımı sırtladıgı icin bu sene biraz sıkıntılı olablir,fakat yinede bu yükün altından kalkacagına inanıyorum,böyle baskanımız olduktan sonra sırtımız hicbir zaman yere gelmez...
antisagun38
23.05.2008, 15:00
inşallah süper lige çıkarsınız seneye de şu taraftarsız ank-ist takımlarından kurtuluruz..
adana spor a bank asya da başarılar dilerim
Amesyo_Turbey
23.05.2008, 16:54
Benim demek istediğim Arkadaşlar Sanki Sizin Taraftarı aşırı aşırı büyükmüş gibi lanse etmişler yazılarında bence bu böyle değil Demirspor Mesela daha iyi gibi dedim .
Neyse Ben Kendini Bilmez Biri olarak susuyorum Sizede Başarılar !!
KosKoca Turbeyler!..
Evet biz koskoca bir Turbeyleriz...
Sadece 3-4 ayda bu kadar sayıya ulasan bir grup bence koskoca...
Eger Ads ye Sempatin varsa Dedigim gib bir konu ac istedigin kadar öv onları...
Ama Turbeyler grubunun bu noktaya gelmesi...Onca dertlerin sıkıntının içinde 4 aylık bir sürede bu sayıya ulaşması mükemmel...
Sen diyorsun ya Adanaspor taraftarı cok ffazla övülüyor...Adanaspor tarihini oku... Türkiye de Tarih boyunca süperligte İlk iki sırayı almış sadece 6 takım var... 3 büyükler...Trabzon , eskişehir ve Adanaspor...Böyle bir klübün Çektigi sıkıntılardan dolayı kapandı 3.lig amatöre düştü...2 sene liglerde yoktu...Birçok insan Ads ye kaydı... Cok fazla değil 5 sene öncesine gidersen Ads taraftarına bak bakalım...Şuan cok fazla övüyorsunuz dedigin Turbeyler kadar varlar mı ???
Hrant dink olayında pankart acarlar... Bir Ads liye soruyorum Sadece bir macınızda Şehitler ölmez tezahuratını yaptınız mı ??? Hatırlamıyorum diyor
Gider Anti İstanbul dedigimiz şehrin takımını bagrına basarlar Adana da...
Kendi memleketine söverler burada...
Kardeşim Sana tek bişe söylemek istiyorum eger birşey biliyorsan yaz...Bİlmiyorsan memnuniyetle Adanaspor Ve ADanademirspor tarihini anlatırım...Ama böyle gereksiz yazıları bu baslık altında yazma rica ediyorum ok :shake2: Kib
Kardeşim Ben Neler yaptıklarını felAn övmüyorum.
Adanaspor Tribününü devasa bir şey olarak anlatmayın neyin ne olduğunu biliyoruz Diyorum.
Ads Hakkında dediklerin doğrudur.
Amesyo_Turbey
23.05.2008, 23:13
Kardeşim Ben Neler yaptıklarını felAn övmüyorum.
Adanaspor Tribününü devasa bir şey olarak anlatmayın neyin ne olduğunu biliyoruz Diyorum.
Ads Hakkında dediklerin doğrudur.
Adanaspor Tribünü nasıl ise aynı şekilde paylaşım sunuyoruz...Kayserili arkadaslara...Abartı yok...Resim veya videoları paylaşıyoruz...İzleyenler,görenler yorumunu yapıyor.... Bu güzelliklerin övülmesi neden sana dert oluyor onu anlamadım ???
Adanaspor Tribünü nasıl ise aynı şekilde paylaşım sunuyoruz...Kayserili arkadaslara...Abartı yok...Resim veya videoları paylaşıyoruz...İzleyenler,görenler yorumunu yapıyor.... Bu güzelliklerin övülmesi neden sana dert oluyor onu anlamadım ???
Dert felAn olduğu yok, öle herkesi kafaya takmıyoruz ;)
1.lige yeni çıkmışsınız, Karşılaşmamız olmamış mevzumuz olmamış. vs.
Neyse Uzamasın.
Davanızda Başarılar.
adanasporluyum
24.05.2008, 13:48
Dert felAn olduğu yok, öle herkesi kafaya takmıyoruz ;)
1.lige yeni çıkmışsınız, Karşılaşmamız olmamış mevzumuz olmamış. vs.
Neyse Uzamasın.
Davanızda Başarılar.
evallah sizede davanızda basarılar diliyoruz...
BÖRTECINE 38
04.06.2008, 01:23
Adana hocasını buldu!
Adanaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda şampiyon olarak bir üst lige yükselen Adanaspor'da teknik direktör konusu çözüme kavuşturuldu.
Turuncu-beyazlı takımı, yeni sezonda Hüsnü Özkara çalıştıracak. Deneyimli teknik adam, cuma günü kente gelerek, Adanaspor Kulübü'yle sözleşme imzalayacak.
adanasporluyum
04.06.2008, 14:10
yeni hocamız inş bizi hedefe ulasıtracak isim olur,baskanmız hangi kararı alıyorsa her zaman yanındayız ve arkasındayız...hocamızda inş baskanmızın ve tarafatarın istedigine yanıt verir...
Amesyo_Turbey
04.06.2008, 17:28
Yeni hocamız Adanasporumua hayırlı olsun simdi hedefimiz Süperlig ...
Bank Asyada Karadeniz ekipinin cok olması...Yeni hocamıızın trabzonlu olması... calıstırdıgı kluplerin genelde hedefi olan bir klup olması cok güzel...inş..Bizi şampiyonluga ulastırır
Amesyo_Turbey
16.06.2008, 22:36
Adana sevgisi sınır tanımıyor!
İsviçre'de devam eden Avrupa Şampiyonası'nda milli takımın maçlarında Turuncu-beyaz formaları ve bayraklarıyla dikkat çeken Adanaspor taraftarları, "Bayram Akgül" yazılı pankartı da her maçta açarak başkanlarına olan sevgilerini dile getiriyorlar.
http://img61.imageshack.us/img61/3072/adanasporisvicretaraftavi3.jpg
Maçtan önce ve sonra Akgül ile sohbet eden taraftarlar, bu sezon da genç başkandan şampiyonluk için söz aldılar. Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, kilometrelerce uzakta dahi Adanaspor formalı insanlar gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu söyledi. Milli maçları izlerken Adanaspor bayraklarını ve kendisinin isminin yazılı olduğu pankartı görünce mutluluğunun iki katına çıktığını ifade eden Akgül, "Adanaspor taraftarı sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerinde takımına karşı sevgisini gösteriyor. 2 yıldır üst üste şampiyon olarak önemli bir çıkış yakaladık. Aynı başarıyı Bank Asya 1. Ligi'nde yine tekrarlayacağız. Taraftarlarımız transfer konusunda sabırlı olsun. Takımımızı başarıya taşıyacak oyuncular transfer edilecektir. Hocamızla birlikte sürekli görüş alışverişi yapıyoruz. Herkesin tribünde zevkle izleyeceği bir ekip oluşturulacaktır" diye konuştu
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080616/adana_sevgisi_sinir_tanimiyor.html (http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080616/adana_sevgisi_sinir_tanimiyor.html)
Güzel şeyler Yapılmaya çalışışlıyo Hayırlsı Olsun Başarılar Adana Spor
Amesyo_Turbey
26.06.2008, 21:02
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 :o
??? Acık olalım....
Adanasporumuz Trabzonsporlu Kaleci Ahmet Şahin Renklerine Bagladı..Umarım bu sezonu başarılı geçirir...
Baskanımıza güveniyoruz...Hedefimizden Sapmadık...Yolumuz Sampiyonluk
anladım ben onu!:)
Amesyo_Turbey
12.07.2008, 15:12
bunları sayamayanlarda var
Adanasporu Ben Sewerım Ama Adana Demırı Hıc Sewmem Cok Kuponumu Yatırdı :d
Amesyo_Turbey
13.07.2008, 16:48
Adanasporu Ben Sewerım Ama Adana Demırı Hıc Sewmem Cok Kuponumu Yatırdı :d
Çok normal birader...
İddaaya cok mac satarlar.
Amesyo_Turbey
17.07.2008, 17:22
Turbeyler Grubu Resmi Web Sitemiz acıldı
www.turbeyler.org (http://www.turbeyler.org)
sizleri de bekleriz
Kayserispor başarılar
eyvallah kardeş gireriz size de başarılar seneye süper ligde görürüz inş. erciyesimiz sakarya adana elele süepr lige
Amesyo_Turbey
17.07.2008, 19:27
eyvallah kardeş gireriz size de başarılar seneye süper ligde görürüz inş. erciyesimiz sakarya adana elele süepr lige
İnş. Kardeş İnş.
adanasporluyum
21.09.2008, 18:51
s.a arkadaslar uzun zamandır yamıyordum,kayserisporu severim keske psg ye kaybetmesydi,kazanmasını cok istedim ama olmadı..erciyes sporun macına giden arkads burda analiz yapabilir mi acaba?
kayserispora basarılar...
slmlar adanasporlu kardeşlerimize sarı+kırmızı=turuncu yaşasın kaplan kardeşliği
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.