Tam Sürümü Gör : İFFHS-Erciyes Sıralamada Kayseriyi geçti
Uluslarası Futbol tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan değerlendirmede Kayserispor düşüşünü sürdürürken listeye bir başka Kayseri takımı Erciyesspor hızlı bir giriş yaptı.
Türk takımlarının sıralamadi yeri şöyle;
Beşiktaş 32. eski sırası 74.
Fenerbahçe 35. eski sırası 46.
Galatasaray 109. eski sırası 114.
Trabzonspor 175. eski sırası 117.
Erciyesspor 274. eski sırası 377.
Kayserispor 278. eski sırası 139.
İlk sırada bir değişiklik olmadı Sevilla hala birinci.
yanlış yere ekledim kusura bakmayın.
erciyes gönüllerde sollayamaz ...seneye görün siz kayserisporu bu konular cok gereksiz nedemek erciyes kayseri solladi diye...madrid maçindan sonra acalim bu konuyu...
PrivatePilot
04.09.2007, 19:17
erciyes de kayseri de bizim takımımız ama erciyesin bulundugu durumu da kimse kücümseymez....bu böyle biline...
Bir kastım yoktu ama neyse başlığı düzelttim. Durum ortada yorum sizin.Şu anki sıra bu ay için geçerli bir ay sonra zaten sıra durumunu vereceğim yani Madrid maçından sonra.
LEVENT ŞEKER
04.09.2007, 22:10
ercıyes gönüllerin takımı sollasada sollamasada ercıyes ercıyestır
helalsin erciyesim inşallah hep böyle olur:)
:yahoo:ERCİYESSPOR:yahoo:
erciyes gönüllerde sollayamaz ...seneye görün siz kayserisporu bu konular cok gereksiz nedemek erciyes kayseri solladi diye...madrid maçindan sonra acalim bu konuyu...
gönüllerin şampiyonu Erciyesspor..
Sniper38
04.09.2007, 22:20
Umarim Erciyesspor cok daha tur atlayip, puanlar alacak!
Umarim Kayserisporda öbür sene itibaren yapar.
Basarilar iki Takimada
batıkan_develi
04.09.2007, 22:33
bu sene erciyes seneye her ikiside büyük başarılara imza atcak
Fatih Y.
04.09.2007, 22:38
Tebrikler Erciyesspor
Kayserisporumuz baya gerilemiş
vatan38mekan06
04.09.2007, 22:44
erciyesimizi kutluyorum kayserisporumuzu ise bu layık olmadığı yerden çok daha yükseklerde görmek istiyorum
kardeş sana katılıyorum umarım kayserispor bu layık olmadığı yerden layık olduğu yere gider
erciyese tebrikler kayseride çıkışa gececek inş
Cörekdere38
04.09.2007, 23:34
aman kayseriye ne olmsu böyle beee :S
erciyesi kutlarim
mustafaozkanks
04.09.2007, 23:52
Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyoruz hani iki takımda bizimdi hani bir çılgınlar denen gruptan 25-30 dengesiz kendini bilmez çıkıp abuk sabuk tezahurat yaptı diye bölünecekse bu iki takım yazıklar olsun
ali38_38
04.09.2007, 23:55
helall devamı gelir inş :D:D
Freestyle
05.09.2007, 00:22
Yuh be 278. ne demek, bir zamanlar ilk 100 içindeydik
ademdolgun
05.09.2007, 00:24
MOD arkadaslar su konuyu kapatin yav bir kac tane COCUK kendilerince KAYSERISPOR - ERCIYESSPOR ayrimciligi yapmaya calisiyor yada bu cocuklari uyarinda akillarini baslarina alsinlar
Quaresmaa
05.09.2007, 01:08
helel erciyesım kayserim başarılar gerılemek yok daima ilerı kol kola erciyesle
superluxsick38
05.09.2007, 02:19
Ne alaka be kardeşim? Neden böyle yapıyorsunuz, elinize ne geçiyor?
Bilinçli Kayseri halkı iki takım tek yüreği silemez; iki gün sonra pişman olacağınız şeyleri yazmayın şuraya, ikisi de bizim takımımız...
İKİSİ DE BİZİM TAKIMIMIZ. İKİSİ DE BİZİM TAKIMIMIZ...
BÖLMEYE ÇALIŞMAYIN BÖLEMESSİNİZ!!!
adEnisaY38
05.09.2007, 08:59
harikasin erciyes
Yücel Şahin
05.09.2007, 09:39
iki takımda şehrimizin takımı.Eşit yaklaşım gerekli düye düşünüyorum.Polemik gereksiz.
Kapadokyalı
05.09.2007, 10:20
mükemmelsin erciyes
sen ki gururumuz oldun başımızı tuttun hep dimdik
bizde seni yalnız bırakmamaya and içtik
zirveci38
05.09.2007, 10:51
İSTATİSTİKLER YALAN SÖYLEMEZ...
Uluslararası İstatistikler gerçeğin aynasıdır.Eğer yapılan değerlendirmede ülkemizin Avrupa Kupasındaki temsilcisi K.Erciyesspor hemşehrisi Kayserispor'u geçmişse, geçmiştir.Bunu en azından bu sezon için değiştiremezsiniz.
Tahammülsüzlüğü bırakın arkadaşlar...Her iki takım da bu şehrin, Kayseri'nin.Öyle ise ha biri öndeymiş, ha diğeri ne farkedecek ki ? Ama olaya FANATİK olarak bakılırsa, o başka...Ne demek yani konuyu Atletico Madrid maçından sonra açalım ? Ne olacak ? Erciyesspor 25 gol mü yiyecek ? Yerse birileri BAYRAM mı edecek ? Bırakın bu çocukça yaklaşımları ve bu takımı alkışlayın.Çünkü, Maccabi Tel-Aviv gibi bir takımı safdışı bırakmak her babayiğidin karı değil.
hiç şaşırmadım bravo erciyesim:JCuz:
Bence kimin önde olduğu hiç önemli değil. Önemli olan ikisininde o listede yeralması!
:uzgunum:hiç bişey değişmiyecek
mustafaozkanks
05.09.2007, 12:21
Saçma sapan yazı yazanlara yazıklar olsun ERCİYESSPORDAN ne yedinizde çıkartamıyorsunuz.Yazıklar olsun be ERCİYESİN bir KAYSERİ takımı olduğunu unuttunuz herhalde.Erciyes olmasaydı Kayseri Türkiye Kupasında Final zevkini tadabilecekmiydi.Onuda bırakın hani gururlanıyorduk süperligde iki takımımız var diye Kayseriye ligde iki takım fazla dedikleri zaman saldırıyordunuz şimdi noldu hepinize yazıklar olsun özellikleçılgınlar denen zübbelere yazıklar olsun aklınızı başınıza alıp takımımıza sahip çıkın
:uzgunum:hiç bişey değişmiyecek
Tek temnnimiz bu inş. kayserispr gibi ilk 100 ün içine girer ...ERCiyes bize türkiye kupasi final sevinci yaşaattii biz o heycanı gurur için izmire Gittik erciyessporum için hermaç olduğu gibi maccabi maçinda 90 dk. bağirdik erciyesspor için ..yani erciyesten bi yediğimiz yok anlayana....benim sinit olduğum taraf cekirdek citenlerin bana ahkam kesmeleri....Cünkü onlar ERCİYESİN ASLANLARI...
Muzaffer
05.09.2007, 12:47
Lafı Uzatmaya gerek varmı...
Sadece iki takımada başarılar dilemek zor geliyor heralde..
Sözüm herkese...
Böyle gereksiz tartışmalardan kaçınalım.
Gelmiş-geçmiş bir olayı ısıtmanın bi anlamı yok.
İlhan ÖZBAY takım çok yeni ilk maçlarında acemilik ettiler dedi oda kabullendi..
Konu bu kadar dağılmamalı
[KİLİT]
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.