realk@yseri
05.09.2007, 10:46
http://img341.imageshack.us/img341/4329/resim2bv9.jpg
Adınız - Yaşınız - Burcunuz?
-Fatih ,21, Terazi
Nickiniz neden .......?
-Lise Döneminde Arkadaşlarla Sürekli Oynadığımız ve çoğumuzun oynadığı Counter-Strike oyununda Arkadaşların bana yakıştırdığı bi isimdi Foruma ilk üye olduğumda onu kullandım ve bir daha değiştirme gereği duymadım.Şimdi Sitemizden Arkadaşlar beni gördüğünde ismimden çok gaddar diye anıyor
Tuttuğunuz takım?
-Tabiki Kayseri&K.Erciyes Vazgeçilmez
Fobilerin - Hobilerin?
-Fobim:YOK
-Hobilerim:Futbol hayatımın Vazgeçilmezi Bunun dışında Güvercin ve Köpek beslerim bunlarda vazgeçilmez hobilerimdir.
Okul - İş (kısaca anlatım) ?
-Lise bitti İş hayatına atıldık şimdi kendi işyerimizde çalışıyorum
Giyim tarzınız ?
-Genelde spor giyinmeyi severim
En Büyük hayaliniz?
-Eskiden Kayserisporda futbolcu olmaktı ama şimdi yaşımız geçti.İnşallah birgün takımımızın Şampiyonluğunu kutlamak
Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?
-Ben herkese iyi davranmaya çalışırım ve aynı hassasiyeti karşımdakindende beklerim.
En sevdiğiniz renk(ler)?
-Kırmızı
Ne tür müzik dinlersiniz?
-Duygusal Durumuma göre şarkı dinlerim ama müzik türünü ayırmam kulağıma hoş gelen bütün müzikleri dinlerim
En Sevdiğiniz Sanatçı
-Müslüm Gürses Çünkü Yazdığı bütün şarkılar hayatın ta kendisi o yüzden saygım sonsuz ama son albümleri değil eski kasetleri
Ayrıca Onur Akın ve İsmail Yk yı da çok dinlerim.
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni?
-Dj Akman ın Bir Fidan Gibi Parçası
Sebebi: Beni Anlatıyor
Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?)
gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer?
-sevdiğim insanla çok uzaklarda olmak
İzlemekten keyif aldığın tv programları,Diziler neler?
-Tv İzlemeye Pek fırsatım olmuyor Fakat Genel Spor Programları, Avrupadan Futbol
Dizilerden Acı Hayat ı Seyrederdim.
Filmlerde ise daha çok Korku Filmlerini seyrederim
Forumla ilk tanışman nasıl oldu ?
-Galiba 2003 senesiydi.Nasıl Üye olduğumu hatırlamıyorum fakat o günden beridir Bu siteyi ziyaret etmediğim gün sayısı çok azdır
Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden?
-İnternete Girdiğim anda ilk açtığım site burasıdır.Günde 4 saatim garanti bu sitedir.
Forumda en iyi anlaştıkların kimler?
-İsim vermem yanlış olabilir diğer arkadaşlar darılabilir.Ama çok iyi anlaştıklarım: Freestyle,3838,Realk@yseri,Quaresmaa,Efser38,Buraq h,Emsalsiz38 genelde herkesle aram çok iyidir.
Forumda anlaşamadıkların kimler?
-Anlaşamadığım kişi yok herkesle iyi olmaya çalışıyorum.
Forumda seni mutlu eden olay?
-Takımlarımız kazandığında taraftarlarımızın heyecan dolu
Forumda Seni Üzen Olay ?
-Gereksiz yere forumdan banlanan üyeler ve de İki Takımımız arasında ayırım yapan ve kendi düşüncelerini diğer üyelere de aksettirmeye çalışan mesajlar
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
-Adminimiz iyi niyetle bizlere daha kaliteli bir site yapmak için uğraşıyor zamanla her şey daha güzel olacaktır.
-En son hangi deplasmana gittiniz?
-En son Geçen Yıl Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığımız Ankara Deplasmanına gittim
-Tribünde hiç ilginç bir anınız geçtimi?
-Unutamadığım 2 anım var 2004-2005 sezonunda Kayseride oynadığımız ve 2-2 berabere biten maçta 4 arkadaşla Sivas Caddesi kale arkasındayız dakika 90+5 Galatasaray 2-1 önde köşe vuruşu kullandık Gökhan Ünal ın attığı Kafa golüyle 2-2 lik beraberliği yakalıdığımızda o anki gol sevinciyle yanımda arkadaşımın montunu parçalamışım.Golden 1-2 dakika sonra arkadaşıma baktım paramparça bi haldeydi ne oldu dedim sen parçaladınya dedi o ve Az Alkmaar maçındaki gol sevincim 15. sıradan en alt tribüne nasıl indim onu hala çözemedim
-Unutamadığınız maçlar hangileri?
Kayserispor: 1 Sakaryaspor :0
Kayserispor:2 Galatasaray:2
Kayserispor:6 Samsunspor:3
Kayserispor:7 V.Manisa:2
Kayserispor:1 AZ Alkmaar:1 + Ragıp ın kaçırdığı gol
Kayserispor: 2 Fenerbahçe :2
-Favori sözünüz nedir?
-Çılgınlar Misali Sevildiğini Bil Yeter !!
-Futbolcu olsaydınız hangi futbolcuyla yan yana oynamak isterdiniz?
-Futbolcusunu bilmem ama kesinlikle Kayserisporda oynamak isterdim
-Para mı aşk mı? (klasik bir soru)
-Para Her zaman Bulunur
-Yaklaşık 2.5 ay sonra askere gideceksin neler hissediyorsun?
-Valla Sizlerden ve Takımımdan ayrı kalacağıma ve Yeni Stadımızın açılışında olamayacağıma çok üzülüyorum.
İnşallah Askerliğim Süper Lig takımı bulunduran bir İl e düşer.
Vatani Görevden kaçış yok
-Evet Sevgili FATİH bu röportajda zaman ayırdığın için teşekkür ederim...
-Ben Teşekkür Ederim…Kardeşim
Adınız - Yaşınız - Burcunuz?
-Fatih ,21, Terazi
Nickiniz neden .......?
-Lise Döneminde Arkadaşlarla Sürekli Oynadığımız ve çoğumuzun oynadığı Counter-Strike oyununda Arkadaşların bana yakıştırdığı bi isimdi Foruma ilk üye olduğumda onu kullandım ve bir daha değiştirme gereği duymadım.Şimdi Sitemizden Arkadaşlar beni gördüğünde ismimden çok gaddar diye anıyor
Tuttuğunuz takım?
-Tabiki Kayseri&K.Erciyes Vazgeçilmez
Fobilerin - Hobilerin?
-Fobim:YOK
-Hobilerim:Futbol hayatımın Vazgeçilmezi Bunun dışında Güvercin ve Köpek beslerim bunlarda vazgeçilmez hobilerimdir.
Okul - İş (kısaca anlatım) ?
-Lise bitti İş hayatına atıldık şimdi kendi işyerimizde çalışıyorum
Giyim tarzınız ?
-Genelde spor giyinmeyi severim
En Büyük hayaliniz?
-Eskiden Kayserisporda futbolcu olmaktı ama şimdi yaşımız geçti.İnşallah birgün takımımızın Şampiyonluğunu kutlamak
Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?
-Ben herkese iyi davranmaya çalışırım ve aynı hassasiyeti karşımdakindende beklerim.
En sevdiğiniz renk(ler)?
-Kırmızı
Ne tür müzik dinlersiniz?
-Duygusal Durumuma göre şarkı dinlerim ama müzik türünü ayırmam kulağıma hoş gelen bütün müzikleri dinlerim
En Sevdiğiniz Sanatçı
-Müslüm Gürses Çünkü Yazdığı bütün şarkılar hayatın ta kendisi o yüzden saygım sonsuz ama son albümleri değil eski kasetleri
Ayrıca Onur Akın ve İsmail Yk yı da çok dinlerim.
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni?
-Dj Akman ın Bir Fidan Gibi Parçası
Sebebi: Beni Anlatıyor
Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?)
gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer?
-sevdiğim insanla çok uzaklarda olmak
İzlemekten keyif aldığın tv programları,Diziler neler?
-Tv İzlemeye Pek fırsatım olmuyor Fakat Genel Spor Programları, Avrupadan Futbol
Dizilerden Acı Hayat ı Seyrederdim.
Filmlerde ise daha çok Korku Filmlerini seyrederim
Forumla ilk tanışman nasıl oldu ?
-Galiba 2003 senesiydi.Nasıl Üye olduğumu hatırlamıyorum fakat o günden beridir Bu siteyi ziyaret etmediğim gün sayısı çok azdır
Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden?
-İnternete Girdiğim anda ilk açtığım site burasıdır.Günde 4 saatim garanti bu sitedir.
Forumda en iyi anlaştıkların kimler?
-İsim vermem yanlış olabilir diğer arkadaşlar darılabilir.Ama çok iyi anlaştıklarım: Freestyle,3838,Realk@yseri,Quaresmaa,Efser38,Buraq h,Emsalsiz38 genelde herkesle aram çok iyidir.
Forumda anlaşamadıkların kimler?
-Anlaşamadığım kişi yok herkesle iyi olmaya çalışıyorum.
Forumda seni mutlu eden olay?
-Takımlarımız kazandığında taraftarlarımızın heyecan dolu
Forumda Seni Üzen Olay ?
-Gereksiz yere forumdan banlanan üyeler ve de İki Takımımız arasında ayırım yapan ve kendi düşüncelerini diğer üyelere de aksettirmeye çalışan mesajlar
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
-Adminimiz iyi niyetle bizlere daha kaliteli bir site yapmak için uğraşıyor zamanla her şey daha güzel olacaktır.
-En son hangi deplasmana gittiniz?
-En son Geçen Yıl Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığımız Ankara Deplasmanına gittim
-Tribünde hiç ilginç bir anınız geçtimi?
-Unutamadığım 2 anım var 2004-2005 sezonunda Kayseride oynadığımız ve 2-2 berabere biten maçta 4 arkadaşla Sivas Caddesi kale arkasındayız dakika 90+5 Galatasaray 2-1 önde köşe vuruşu kullandık Gökhan Ünal ın attığı Kafa golüyle 2-2 lik beraberliği yakalıdığımızda o anki gol sevinciyle yanımda arkadaşımın montunu parçalamışım.Golden 1-2 dakika sonra arkadaşıma baktım paramparça bi haldeydi ne oldu dedim sen parçaladınya dedi o ve Az Alkmaar maçındaki gol sevincim 15. sıradan en alt tribüne nasıl indim onu hala çözemedim
-Unutamadığınız maçlar hangileri?
Kayserispor: 1 Sakaryaspor :0
Kayserispor:2 Galatasaray:2
Kayserispor:6 Samsunspor:3
Kayserispor:7 V.Manisa:2
Kayserispor:1 AZ Alkmaar:1 + Ragıp ın kaçırdığı gol
Kayserispor: 2 Fenerbahçe :2
-Favori sözünüz nedir?
-Çılgınlar Misali Sevildiğini Bil Yeter !!
-Futbolcu olsaydınız hangi futbolcuyla yan yana oynamak isterdiniz?
-Futbolcusunu bilmem ama kesinlikle Kayserisporda oynamak isterdim
-Para mı aşk mı? (klasik bir soru)
-Para Her zaman Bulunur
-Yaklaşık 2.5 ay sonra askere gideceksin neler hissediyorsun?
-Valla Sizlerden ve Takımımdan ayrı kalacağıma ve Yeni Stadımızın açılışında olamayacağıma çok üzülüyorum.
İnşallah Askerliğim Süper Lig takımı bulunduran bir İl e düşer.
Vatani Görevden kaçış yok
-Evet Sevgili FATİH bu röportajda zaman ayırdığın için teşekkür ederim...
-Ben Teşekkür Ederim…Kardeşim