Tam Sürümü Gör : Zaragoza Küme düştü.
İspanya'nın köklü takımlarından Real Zaragoza La Primera'ya veda etti. Aimar, Milito gibi birçok yıldıza sahip Real Zaragoza Mallorca deplasmanından eli boş dönünce küme düşmekten kurtulamadı.
Kapadokyalı
18.05.2008, 23:47
zaragoza dan bir futbolcu alsak Türkiyede yılın transferi olur.demekki bazen yıldızlarda işe yaramıyor.takım olmak lazım
zaragoza dan bir futbolcu alsak Türkiyede yılın transferi olur.demekki bazen yıldızlarda işe yaramıyor.takım olmak lazım
Agzından bal damlıyor haa....:JCuz:
Muzaffer
19.05.2008, 00:19
Aimar çok hoşuma giderdi bakalım bizim yönetim yien bi bonservisi elinde futbolcuya bakacakmı :)
aimar in alinmasi cooook iyi olur
kayzeriaman
19.05.2008, 00:43
zaragoza bir kac güzel oyuncu var özellikle aimar ve milito. yönetim bir gözden gecirmesi lagzim. Fransiz Micoud da bosta bordeaux kontratini uzatmadi. bunlara kanca takmasi lagzim yönetim.
Onlar kalmamış Suleymanu olurmu ?
dahs önce de yazmıştım. aimar bosa cıktı ve gectiğimiz günlerde ıspanya dısında oynamak istediğini okumustum. milito yine aynı şekilde. yönetimin bu tur oyuncuları takip etmesi lazım.
Freestyle
19.05.2008, 13:19
Haydi Toledo bir el at su olaya =)
Muzaffer
19.05.2008, 13:21
Sanıyorum yönetim alacağı futbolcuları aldı.
Bunda sonra adam akıllı transfer beklemiyorum açıkcası.
Toledo bize Aimar'ı getir. :oleyo:
leo gittigine göre bir iki iyi futbolcu daha düşünüyorlardır.ama aimar çok çok uzak bir ihtimal yönetim için
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.