Tam Sürümü Gör : Euro08: Malta - Türkiye
Sniper38
06.09.2007, 17:16
Grup C
Malta - Türkye
08.09.07, 20:30
Hakem: Stefan Messner (Avusturya)
Grup C O P
Yunanistan 7 18
Bosna 7 13
Türkiye 6 13
Norwec 7 13
Macaristan 7 6
Malta 7 4
Moldava 7 2
Öbür maclar:
08.09.07
Macaristan-Bosna, 17:00
Moldava-Norvec, 22:00
norvec büyük ihtimalle yener...bu maçi alamazsak işimiz coookkkk zorrr...şansimiz cok düşer....inş. aliriz romanyaya karşi oynadiğimiz gibi oynamayalimda gerisi kolay
tutkumsun38
06.09.2007, 18:50
hem malta hem macaristanı yener yolumuza devam ederiz...
LEVENT ŞEKER
06.09.2007, 19:12
mıllı takım cosemıyorum guven veremıyorki insan yenelim dıyelım
3.sıraya düşmüşüz yenemezsek ortalık iyice karışır bakın siz tantanaya
furkanks38
06.09.2007, 20:18
Bu maçı mutlak almalıyız işallah TÜRKİYE bu maçı alarak iyi olur öbür ihtimalleri aklımdan bile geçirmek istemiyorum
Sniper38
06.09.2007, 20:21
Fatih Terim ile Türkiye hic güzel oynamiyor.
Gecse bile memnun olmam.
yenilir istanbul cocuklari
Quaresmaa
06.09.2007, 20:59
inşallah yenılmeyız yav ne bu dünya kupasından elendık bundanda elenırsek olmaz artık yanı başarılar türkiyeeee
realk@yseri
06.09.2007, 21:01
rahat geçeriz yaw malta harita üzerinde bile yok
Fatih Y.
07.09.2007, 15:31
İşte 11'imiz!
A Milli Takımımız'ın yarın Malta ile oynayacağı kritik maç öncesi Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim toplantının sonunda Malta maçında sahaya süreceği 11'i açıkladı,
Malta maçında 11'imiz,
Hakan
Sabri
İbrahim Toraman
Servet
İbrahim Üzülmez
Arda
Hamit
Emre
Tuncay
Hakan
Halil Altıntop
07.09.2007
Kaynak : Sporx.com
Sniper38
07.09.2007, 17:31
İşte Malta maçının 11'i
Hakan Arıkan, Sabri, İbrahim Toraman, Servet, İbrahim Üzülmez, Arda, Hamit Altıntop, Emre, Tuncay, Hakan Şükür, Halil Altıntop.
Sniper38
07.09.2007, 17:33
Mehmet Topuz (Kayserispor) yok, Sabri (GS) var
Gökhan Ünal (Kayserispor) veya baska bir Forvet Oyuncu yok, Hakan Sükür (GS) var
servet, üzülmez.. var
hic gülesim yokdu, devam et böyle f. terim!
urguplu50
07.09.2007, 18:21
bu macta özellikle mehmet topuz oynamasi gerek insallah fatih hocamiz oynatir
urguplu50
07.09.2007, 18:22
kadro aciklanmis galiba insallah yüzümüz kara cikmaz fatih hocanin verdigi karara da saygi durmak gerekir o bu takimin icinde
KS38ERC38
07.09.2007, 19:08
senin teknik direktörlügüne ....... bu ne bicim ilk onbir bu gidisle milli takimi batiracak bu adam
Sniper38
07.09.2007, 19:21
BU Fatih Terim cok kötü ve disiplinsiz.
O Oldu olali, hic iyi futbol oynamiyoruz.
Hep kötü, GSli Oyuncular aliyor Takima.
insallah yenilir gidemeyiz de bu hoca bozuntusunu postalarlar hocalikla hic alakasi yok kendini hala hoca zannediyor milli takim gitse ne olacakkkk gelenden gidenden 5 yer bu hocanin oynattigi futbolla adi milli takim ama hic alakasi yok doldurmus gs nin oyuncularini .yazik anadoluda ki oyunculara illa topuzun, gökanin milli takimda oynamasi icin istanbul takimlarina mi gitmesi lazim bu hoca bozun tusu sanki kasitli yapiyo bunlarik yazikkkk
haklısın gökhan topuzun ilk 11 olması için istanbul takımlarına gitmesiii.lazim adam dolduruyor gsden futbolcular ohh ne ala....
suna bakk zırık serveti koymusss alla alla yawww..bizim ali turanla aydın buna 10binn basar bea... bu kadrolyla gitsek bile ne yaparız kardeşim....
AKINCILAR-38
07.09.2007, 23:46
BAŞARILAR TÜRKİYEEE
milil takımı yönetenler ve tercihleri ne olursa olsun milli takım bizim ülke futbolumuzun temsil gücüdür. alacağımız başarılarla Tr nin prestiji, takımlarımızın itibarı artacak, avp dan oyuncu transferleri dahi daha kolay hale gelecektir. olaya anti ist.culuk bizanscılık vs değilde milli duygu ve bu söylediğim mantık çerçevesinde bakalım, bu menfaatin hepimize döneceğini bilelim. başarılar ülkem
ali38_38
08.09.2007, 02:10
gökhan ve topuzdan daha iyisi mi var ki..bide servet beni korkutuyor.aydın ı neden çağırmıyorsun ki milli takıma..yine de nede olsa milli takım.inş.yeneriz başarılar..
doğru mert abi servet benide korkutuyor aydın olabilirdi gökhan zanın sakatlanması kötü oldu belkide en iyi defans , maltayı yeneriz inş
tam gökhan ünalin maci bol bol gol atilacak basit rakip onun icin sabani aliyorlar, su saban biraksada futbolu gökanin yeri salama ciksa artikkk
BÖRTECINE 38
08.09.2007, 04:37
Milli Takimimiza Basarilar
adEnisaY38
08.09.2007, 10:44
terim yaslilari koymasa yeneriz
Yücel Şahin
08.09.2007, 11:35
Almanya bu takıma 14 tane attı.merak etmeyin bizde epey atarız.Topuzu bir resmi maçta oynatmadı oynatsada adam kendini ispatlasa
Yücel Şahin
08.09.2007, 11:42
Hakan kardeşimizde artık futbolu bıraksada kurtulsak.oynatmasan küsüyor oynasa yaptığı bişe yok.Romanya maçı sonrası spkerin lafını hala hazmedemiyorum.Gökhan ünalın etkisiz kaldığını bu gidişle hakanın 40 yaşına kadar oynaması gerektiğini söyledi.yuh bee.Bu maça koy gökhanı ve topuzu bakalım kaç gol atacak.Şimdi hakan büyük ihtimal atacak malta çok zayıf. ve gündeme oturacak.Meityeler düzülecek övülecek.Sabrinin bilmediğimiz bir özelliği mi var acaba,çok açık bir adam kayırmaca.Bu yorumları ulusal medya yada yazıyoruz ama dikkate bile almıyorlar.
Sniper38
08.09.2007, 11:51
Hakan Sükürün oynamsinda tek suclu Hakan Sükür degilki.
Fatih Terimde suclu, hep 90 dakika oynatir ya.
Türkiyede sadece 4 Takim var diye biliyor.
Hakan Arikan Besiktasa gecti, hemen Milli Takima gecti.
mustafa_bayhan
08.09.2007, 11:59
gokhan unal oynarmı kı acaba oynasa kesınn 1 tane takar
Freestyle
08.09.2007, 12:28
Demek Hakan amca da oynuyor ha :wallbash:
PrivatePilot
08.09.2007, 12:36
bu macı alamazsak cok kötü olur terim yine yanlıs yapıo topuz gökhan ilk 11 de ve oynadıgı yerlerde olmalı
Since 66
08.09.2007, 13:04
rahat yeneriz ama inş TOPUZ v GÖKHAN oynar onlar oynayınca daha mutlu oluom yau
alalhın salak servetini niye takıma alır anlamış değilim hiç bi boka yaramayan bi topçu torpillemi oynatıyolar anlamış değilim
Allah sonumuzu hayır eylesin....fatih hoca ne yapmaya calişiyo anlamadim..:evil::evil::evil:.
Cörekdere38
08.09.2007, 14:00
hakan sükür golleri siralar bugün zaten gökhan maalesef birsey yapamiyor milli takimda ama ne yaziki i.üzülmez,servet,sabri gibi oyunculari ilk 11de görmeye alistik onlarin yerine mehmet topuz aydin ve koray daha faydalli olur diye düsünüyorum
tutkumsun38
08.09.2007, 14:52
Bugün önce futbolda sonra basketbolda kazanırız insallah.. Hem a milli futbol takımıza hem de a milli basketbol takımına başarılar...
kocaelispor41
08.09.2007, 15:16
takımda servet ve hakan gibi 2 gereksiz isimle maça 9 kişi başlıcaz..
caDDe_samurai
08.09.2007, 15:17
bugün milli gün sayılır.. önce futbolla sonra da inş. baskette kazanırız..
Milliler, Malta ile kozlarını paylaşıyor
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13155a2.jpg
Yunanistan'ı 'Bağımsızlık Günü'nde' perişan etmiştik. Tesadüfe bakın ki, bugün de Malta'nın Kurtuluş Günü! Atina'daki görev tamamlandı, şimdi sıra Valetta'da... 70 milyonun kalbi, Terim ve aslan parçalarıyla.
Bir bayram kutlandı
Tarih 24 Mart 2007... Yunanistan’da Osmanlı İmparatorluğu’ndan ayrılmanın ve bağımsızlık ilanının kutlamaları için son provalar yapılıyordu. Yunan yetkililer, Yunanistan-Türkiye maçını, bağımsızlık mücadelesinin kahramanı olarak gösterilen Karaiskais’in isminin verildiği stada aldırmıştı. Gittik Atina’ya... Tuncay Şanlı, Gökhan Ünal, Tümer Metin ve Gökdeniz Karadeniz ile bayramlarını kutladık, döndük Türkiye’ye!
Sıra diğer bayramda
Tarih 8 Eylül 2007... Bugün de Malta’nın ‘Kurtuluş Günü...’ Kanuni Sultan Süleyman’ın 1565’te kuşatma altına aldığı, 4 ay sonra kuşatmaya son verip Anadolu’ya döndüğü tarih. Tesadüfe bakın ki, bugün de Malta-Türkiye maçı var. Günlerdir maçı değil, yüzyıllar önceki savaşı konuşuyor, halkı galeyena getiriyorlar. Ancak bir şeyi unutuyorlar; 2008 Avrupa Şampiyonası’nı hedefleyen Türkiye, Malta’yı ezip geçmek zorunda.
Malta: Muscat, Scicluna, Said, Dimech, Azzopardi, Pace, Briffa, Woods,
Agius, Schembri, Mifsud
Türkiye: Hakan A., Sabri, İ.Toraman, Servet, İ.Üzülmez, Hamit, Emre, Arda, Tuncay, Halil, Hakan Ş.
Stat: Ta’Qali
Yayın: atv
Saat: 20.30
Hakem: Stefan Messner (Avusturya Fed.)
Malta’yı 5 maçta da yendik
Tarih Yer Organizasyon Sonuç
31.10.1976 İzmir Dün.Kup.Ele.Gru. 4-0
27.11.1977 Valetta Dün.Kup.Ele.Gru. 3-0
18.03.1979 İzmir Avr.Şam.Ele.Gru. 2-1
28.10.1979 Valetta Avr.Şam.Ele.Gru. 2-1
06.09.2006 Frankfurt Avr.Şam.Ele.Gru. 2-0
NOT: Maç sonuçlarında ilk takım olarak Türkiye alınmıştır.
Malta’nın başı dertte
Ay-Yıldızlı ekibimizle oynanacak maç öncesi ülkenin dört bir yanını 1565 yılındaki Osmanlı kuşatmasından kurtuluşla ilgili afişlerle donatan Malta’nın başı belada... Özellikle bu tür eylemlerle ırkçılık yapılarak gerilimin tırmandırılmasına şiddetle karşı olan UEFA’nın konu hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi. UEFA’nın bu tutumundan dolayı Malta Futbol Federasyonu’na ağır bir para cezası vereceği belirtildi
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/176211.jpg
Grupta bugün:
17.00 Macaristan-B.Hersek,
21.00 Moldova-Norveç (Yunanistan bay)
Sniper38
08.09.2007, 20:51
Diger mac:
Macaristan Bosnayi 1-0 yendi.
TÜrkiyenin isine yaradi.
Hakan Şükür'e haksızlık etmeyin.Sizi bilmem ama benim için hala bir numara.
Gelecek sene için Kayserispor'un forvetinin Gökhan,Hakan şeklinde olmasını çok isterim.Bize gelse 3 sene daha oynar.
Aha başlıyo maç:oleyo:
http://img48.imageshack.us/img48/1874/lv01ym7.jpg
Sniper38
08.09.2007, 21:30
Iki Takimda sahada.
Ulusal Marşlar caliniyor.
Birazdan mac basliyacak.
Sniper38
08.09.2007, 21:30
Ve mac basladi.
Türkiye-Malta
Yani rakip cok kolay oldugu halde, zor yenecegez.
Arda ve Servet'in yerine başkaları olabilirdi.Emre,Arda,Tuncay aynı anda oynamamalı.Ama böylede kazanırız sorun olmaz.1-0'da olsa kazanırız.
İlk yari rezil bir futbol oynadık bu futbolla biz önümüzü görmek bir yana dursun adım atamayız
Freestyle
08.09.2007, 22:27
Sabri >>> Mehmet Topuz
Hakan Amca >>> Gökhan Ünal
Skor: Malta 1 - 4 Türkiye
batıkan_develi
08.09.2007, 22:28
gerçektende çok kötü oynadık
orta saha çok kopuktu
eski tuncaydan eser yoktu hakan yine vasat servet yine güven vermiyor
kaybedilecek puanlar ileride bizi riske sokar
Mehmet Topuz kadroda yok arkadaşlar.
Sabri çıktı Gökdeniz girdi.Birazdan gollerde gelir.
YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:11
türkiye maltayada elenirse artık kimseyi yenemez
2-2
BÖyle Salak Bİ Oyun AnlayiŞi Olmaz Ya...nerde YaŞli Oyuncu Var Onu Toplyu Terİm...beceremİyosan Bas İstİfayi
Sabri >>> Mehmet Topuz
Hakan Amca >>> Gökhan Ünal
Skor: Malta 1 - 4 Türkiye
fatih terim torpil yapmazsa takımda 1-10 bile olur bu maç ama Nerde pili bitmiş gs li topçu var hepsini topluyo.hakan neiş yaptı, emre ne iş yeptı, sabri ne iş yaptı.?????????????????nerde topuzla ünal, nerde gençler:rtfm::rtfm::rtfm:
Takımlar O G B M A Y Av P
1 Yunanistan 7 6 0 1 12 5 7 18
2 Türkiye 7 4 2 1 18 8 10 14
3 Norveç 7 4 1 2 17 6 11 13
4 Bosna Hersek 8 4 1 3 14 15 -1 13
5 Macaristan 8 3 0 5 8 14 -6 9
6 Malta 8 1 2 5 7 17 -10 5
7 Moldova 7 0 2 5 4 15 -11 2
bu puan durumunun hesabı sorulmamlı. faturası kesilmeli
ali38_38
08.09.2007, 23:36
yunanistan garantiledi galiba 2.olarak çıkmamız lazımm yav bu takıma noldu herkes kötü oynuyor macaristanıda yenemezsek işimiz zor
batıkan_develi
08.09.2007, 23:37
macaristan maçında hakan ve ibrahim oynarsa yine işimiz zor hakan bir kere top ayağına gelmedi bir faydalı hareketi yok ibrahim topu alıyo salak salak çalımlar atmaya çalışıyor
terim bugün açıklama yapar Ünal ile Topuzu macaristan maçına sakladım diye
ileri ikilide halil in yanına Kralı veya nihatı oynatsa hakandan bundan sonra fazla hayır gelmez
iki tane uzun boylu ilerde baskı yapmyan topçu hadi halil neyse bişeyler çabaladı ama şu hakan ın oynayıp Gökhan gibi nihat gibi isimlerin yedek oturmasına dayanamıyorum
servet!!! adam yürüyen bomba... koşarken bile basbasbağrıyo ben heran bi hata yapabilirim herhan bir faul yapabilirim
tuncay eski tuncaydan eser yok bir çapası yok gereksiz top kayıpları yaptı
ortasahada ragıp gibi savaşçı bir isim ornatsa terim çok daha fayda görür
rezalet bir futbol oynadık inşallah böyle devam etmez
adamlar biraz zorlasa yenecektiler yaziklar olsun bu hocaya böyle durumda topuzla memeti almayacakta ne zaman alacak bir biran önce basta terimin olmak üzere sabani serveti ibrahim üzülmezi postalayaklar bu hoca oldugu sürece memette gökanda yedege mahkum ne zaman 3 ezikden birine gider o zaman yeri banko ikisininde milli takimda . iyiki ingiltere yada firansa degildi rakibimiz heralde bir 10 tane yerdik
ali38_38
08.09.2007, 23:42
bazen düşünüyorumda tabi hak vermeyenler vardır bana hamit münihde oynuyorsa bizim topuz un barcada oynaması lazım belki onun yaptığı herşeyin daha fazlasını yapıyor
Haklısın Ali... Hamit'in bu soğukkanlılığı adamı deli ediyor.Hızlı oynaması lazım hala ağır ağır hareket ediyor.
Cilginlar_38
08.09.2007, 23:45
la rezil olduk iyimi.
hamiti birde münihte oynarken görün siz
Quaresmaa
08.09.2007, 23:52
arkadaşım hamıtte süperdi halılde ama gerıye kalanı topla terımde dahıl sıfır bu nasıl kadro kurma anlamdım denız neyı neydı öyle yav m.topuz nıye oynamadı arda sırf gs de oynuyor diye alınıyor bukadarda oomaz yanı ayıp yaavvv
batıkan_develi
08.09.2007, 23:55
hamit hep iyi oynuyor iyi oynamasa dahi bir şeyler çabalıyor
emre birşeyler yapmak istedi arzuluydu ama oda hamit gibi topla çok oynadı
BURADA ARKADAŞLAR BİZ MAÇTA KAÇ ŞUT ÇEKTİK SERBEST VURULARIN DIŞINDA???yada çektik mi?? emre ve hamit çok şut pozisyonu buldu ama topla oynamayı tercih ettiler
bu ney REZELAT arkadasim...Fatih terime imparotor diyenler hallt yemişş...hakan 2 yarida hiç yok ilk yaridada kız gibi top ounuyo halil sadece 1 sutu var oda gol en etkili isim diyebileceğimiz kimse yok ...Allahtan karşimizdaki maltaydi ya daha güçlü takım olsaydi fark atarlardı walla....
fatih hoca gönderilmeli...
ali38_38
08.09.2007, 23:56
bence sadece arda değil hakan şükürde gs de oynadığı için alınıyor gökhan ünal , umut bulut varken hakan oynuyor
PrivatePilot
08.09.2007, 23:57
ya topuzla gökhan üc ezikten birinde oynasaydı ilk 11 de baslardı görün bakın...terim istifa ne bu ya bosnaya yenil,maltadan zor kurtul yeter türkiyenin rezil oldugu
takım çoğunluk iyi oynadı....ama
1-hakan, her ortada ya faul yaptı ya yerlere yattı kadro dışı
2-ibrahim kanatta onlarca top geldi 1-2 tanesini ortalayabildi kadro dışı
3-sabrinin bi numarasını göremedim ilk 11 de olmamalı
4-emre, ikinci yarı hiç koşmadı ortada dolandı ancailk 11 de olmamalı
5-tuncay, böyle giderse milli takımdan süresiz alınmalı
bunlara ek olarak bugün
gökdenizi beğendim açıkçası. servet hata yapsada mücadeleci bi oyuncu, arda çok şansızdı pek izleyemedim
maviejder
09.09.2007, 00:02
çok dğru katılıyorum sana
ali38_38
09.09.2007, 00:04
1, 2 ,4 e katılıyorum 3 sabri sakatlandı oyundan çıktı 5 tuncay ilk kez kötü oynadı diye atmak doğru olmaz inş macarları yeneriz yoksa işimiz zor
cok kötü oynadık. rahat kazanacagımız bir macı kaybettik. gökhan ünal ve mehmet topuz direk oynamalı bu takımda ayrıca hakan nasıl 90 ,dk kaldı sahada anlamadım
1, 2 ,4 e katılıyorum 3 sabri sakatlandı oyundan çıktı 5 tuncay ilk kez kötü oynadı diye atmak doğru olmaz inş macarları yeneriz yoksa işimiz zor
tuncay kendi takımındada çok sönük oynuyo. milli maçlardada hazırlık maçlarını hatırlatırım. tuncay bitti bence. avrupaya hiç gitmeyecekti
ha bide sabri ikinci yarı çıktı oyundan diye biliyorum. koskoca bi 45 dk oynadı ama bi numarası olmadı. illaki oynuyacaksa ikinci yarı girmeli oyuna
Yuh olsun...
Dakika 83 skor 2-2
Kimle oynuyoruz? Malta. Kimdir Malta? Bilmem Malta işte. Bir kaç senede bir kere Eurovision'da güzel şarkılar yapan, okullarındaki sağlam İngilizce eğitimi nedeni ile Türk öğrencilere okuma olanağı sağlayan bir ülke. Ama ülkeyi toplasan bizim Aksaray kadar etmez.
Futbolda ne yaparlar? Bilmem Malta işte. Ligi var mıdır yok mudur kimse bilmez. İsmini bildiğimiz tek futbolcusu var mı? Yok. Kimle oynuyor bu Malta? Türkiye ile. Yani? Valla artık yanisi manisi yok. Çünkü kral çıplak. Bizden bir şey olmaz. Futbolun içinden beslenenler yüzünden kendimizi kaf dağının ardında görme sevdamızdan artık vazgeçmeliyiz.
Milli takım teknik direktörüne ayda 110 milyar maaş vermeyi, bir maç kazandı diye tüm takım futbolcularına 50 şer bin dolar vermeyi, biz de çok kaliteli oyuncular var demeyi kısacası artık HAYAL GÖRMEYİ bı-rak-ma-lı-yız.
Bizden futbol alemine ne köy olurrr ne kasaba. İsimsiz ülkelere moral olmaktan başka hiç bir şeye yaramıyoruz. Ne olur sayın yöneticilerim size yalvarıyorum lütfen dağıtın bu milli takımı. Yöneteni de dağıtın, oyuncularını da. Koyun Ümit Milli takımı ne oynarsa razı olalım o çocuklara.
Her maçtan önce umutlanıp her maç sonunda kepaze olmayı hak etmiyor bu ülke, hak etmiyoruz. Artık yeter. Hem size yeter hem de bizi bugüne kadar "biz futbolda accaaipp iyi bi ülkeyiz" geyiği ile bizleri kandıranlara yeter.
Tüm bu takımda oynayan futbolculara, onları yönetenlere ve başlarındaki Federasyona YUH OLSUN.
HEPİNİZE YUH OLSUN...
Malta taraftarı Marşımızı ıslıkladı...
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/176391.jpg
A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde (C) Grubu’ndaki 7. maçında deplasmanda Malta ile karşılaşırken, Maltalı ve Türk futbolseverler tribünleri önemli ölçüde doldurdu.
Malta’nın en büyük stadı olan 17 bin kişi kapasiteli Ta Qali Ulusal Stadı’nda yapılan maçta Maltalı futbolseverler biletli taraftar alınmayan kuzey kale arkası tribünü dışındaki bölümlerde takımlarına destek verdiler.
"Zafer Günü"ne denk gelmesi nedeniyle özel tanıtımı yapılan karşılaşmaya ilginin beklenilen düzeyde olduğu öğrenilirken, tribünler de büyük ölçüde doldu. Malta’da ateşli taraftarların güney tribünde yer alması dikkat çekti.
Ayrıca, Türk futbolseverler (A) Milli Futbol Takımı’nı Malta’da da yalnız bırakmadılar. Maç öncesi stat çevresinde Türk bayraklarıyla tezahüratlar yapan taraftarlar, kendileri için ayrılan yaklaşık bin 300 kişilik bölümde yerlerini aldılar ve millileri ellerindeki bayraklarla desteklediler.
İSTİKLAL MARŞI ISLIKLANDI
Maç öncesi takımların sahada yerlerini almalarının ardından ülke milli marşları okunurken, İstiklal Marşı Maltalı taraftarlarca ıslıklandı.
İlk olarak İstiklal Marşı’nın okunmasına başlanılmasının ardından Malta tribünlerinden ıslıklar yükselirken, ardından okunan Malta Milli Marşı’na ise Türk taraftarlar aynı tepkiyi göstermediler.
HAKAN ŞÜKÜR HOCALARINI GERİDE BIRAKTI
(A) Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan, son olarak da 241 golle lig tarihinin en golcü oyuncusu rekorunu eline geçiren Hakan Şükür, Malta karşısında sahaya kaptan çıkarak, hocaları Fatih Terim ile Oğuz Çetin’i geride bıraktı.
Daha önce aynı sayıyla 32’şer kez kaptan olarak bu alanda Fatih Terim ve Oğuz Çetin ile aynı sayıda bulunan Hakan, Türk Milli Futbol Takımı’nda Malta karşısına kaptanlık pazubandıyla çıkarak sayısını 33’e yükseltti ve hocalarını bir adım geride bırakmayı başardı.
Hakan Şükür’e maç öncesi kaptanlık bandını teknik direktör Fatih Terim kendi elleriyle takarak tecrübeli oyuncuya jest yaptı.
(A) Milli Futbol Takımı’nın 84 yıllık tarihinde 35 kezle sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu Turgay Şeren’e yaklaşan Hakan Şükür, 5 Haziran 1999’da Helsinki’de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık
pazubandını takmıştı.
BEŞİKTAŞ’IN MİLLİ KALE HASRETİ BİTTİ
Teknik direktör Fatih Terim’in Malta karşısında Milli Takım kalesini emanet ettiği Hakan Arıkan, Beşiktaş’ın milli kale hasretine son veren isim oldu.
Hakan Arıkan, siyah-beyazlı takımdan bir kaleci olarak yaklaşık 7.5 yıl aradan sonra milli takım kalesini korudu.
Türkiye’nin 23 Şubat 2000 tarihinde Norveç ile yaptığı ve 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada görev yapan Fevzi Tuncay, Beşiktaş’ın milli takımda görev yapan son kalecisi olurken, Hakan Arıkan 95 milli maç sonra kaleyi koruyan bir diğer Beşiktaşlı isim oldu.
AURELİO CEZALI, SABRİ VE HAMİT SINIRDA
(A) Milli Futbol Takımı’nda sarı kart cezalısı Mehmet Aurelio, Malta karşısında takımdaki yerini alamadı.
Teknik direktör Fatih Terim’in önemli bir eksik olarak gösterdiği Aurelio, milli forma için Macaristan maçını beklerken, Hamit Altıntop ile Sabri Sarıoğlu ise bu maçta kart görmeleri halinde 12 Eylül Çarşamba günkü Macaristan karşılaşmasında forma giyemeyecekler.
İLK 11’DE FENERBAHÇELİ YOK
Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim’in Malta maçı için belirlediği ilk 11’de Fenerbahçeli futbolcu yer almadı. Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılan Volkan Demirel’in yanı sıra Mehmet Aurelio’da kart cezalısı olması nedeniyle kadroda bulunmazken, Deniz Barış ise Fatih Terim’in ilk 11’de tercihleri arasında yer almadı ve yedekler arasında oturdu.
LEVENT ŞEKER
09.09.2007, 00:51
Yazik Beaa Turkiyenin Takimimi Fatih Terimin
LEVENT ŞEKER
09.09.2007, 00:52
ne bıcım kadra bızım halısahanın kadrosu cıksa duman ederdık cok zoruma gıttı beaaaaaaa
PrivatePilot
09.09.2007, 00:59
evet abi cıksak bisiler yapardık :)
artık milli takımımız yenilenme zamanı geldi. tamamem genclerden cıksak bence daha iyi sonuc alırdık.
Cörekdere38
09.09.2007, 01:24
buraya yaziyorum erciyes ciksaydi bugün o maca maltayi dagtirdi bu kadar rezillik olmaz malta futbol oynadindan beri kac gol atmis???
böyle teknik adam olamaz birde imparator diyorlar istifa zamanin gelmistir fatih terim mehmet topuzu kadroya bile almadi takimlarinda oynamayan emre,tuncay oynuyor böyle is olmaz kesinlikle ibrahim üzülmezin yerine VOLKAN yaman oynamali sag kanatta hamit ortada gökdeniz mehmet yaziklar olsun FATIH TERIM REZIL ETTIN BÜTÜN DÜNYAYA MALTA MAHALLE TAKIMI OLAMAZ!!!
Quaresmaa
09.09.2007, 01:39
ne bıcım kadra bızım halısahanın kadrosu cıksa duman ederdık cok zoruma gıttı beaaaaaaa
he yav hacım sen kalede ben ve topuzcu gol makınası realkayseri ile gaddar38 de defans diğer arkadaşlaımızıda süper 10 numara yerınde değil malta birezilyea arjantin fıransa gelsın yenerdık demı
38memleket
09.09.2007, 02:01
off offf 2-2 kaldik gittikde :( nasil yenilir o ikinci gol yaa
Freestyle
09.09.2007, 02:05
Gökhan oynasa 2, Topuz'da oynasa 4, Aydin'da oynasa 6 farkli bir galibiyet alirdik
Volcanic Mount
09.09.2007, 02:22
Bugünleride gördük terim sayesinde !
İŞİ biliyor bu adam aldığı tonlarca maaşa biraz zam yapılmalı bence!!!
BÖRTECINE 38
09.09.2007, 02:38
Sen Oyna Terim Sen Oyna , Ersun Hocayi Yerden Yere Vuran Medya Bakalim Terime Nediyecek Simdi ?? Nerde Tekne Kazintisi Topcu Varsa Toplamis Millitakima Anadolu Takimlarimizda Oynayan Ve Formunun Zirvesinde Olan Futbolcularimizin Ne Sucu GÜnahi Varda Milli Formayi Giyemiyorlar Anlamiyorum???
Sniper38
09.09.2007, 03:09
Yanal olsaydi simdi, gör Medyayi.
Ama simdi imparator var, laf yok!
tv başında kahroldum ya bu kadar olmaz fatih terimin bu tip maçlardaki taktiğini hiç beğenmiyorum kapanan takımlara karşı böyle oynarsanız 2-3 tane yersiniz.fatih terim bu tip maçlarda hep aynı hatayı yapıyor milli takımımızın kadrosuna bir bakın yıldızlarla dolu ama malesef başındaki teknik adam taktik vermeyi bilmiyosa ve yanlış oynatıyosa bugün futbolda adı duyulmamış maltayada yenilirsiniz başkasınada yenilirsiniz tek kelimeyle yazık
ya arkadaşlar bu adam 3 büyükelrde oynamayan futbolcuyu kadrosuna katmıyor geçen sene servet sivastayken hiç bi maçta almamıştı şimdi gsde diye almaya başaldı hakan arıkanda öle ve bugün üzülmeze çok gıcık oldum o kanattan hiç etkili olamadık mehmet topuz o kanatta olsaydı gökdeniz gibi oyunu canlı tutardı ve çok güzel ortalar yapabilirdi ancak üç büyükelrde oynamadığı için malesef takımda yer alamadı
fatih hoca mal ibrahim üzülmezi neden alıyosa.
anti_ist_38
09.09.2007, 08:58
bı cıkarı vardır belkıde :)
realk@yseri
09.09.2007, 09:12
bence istifa etmeli kardeşim yaaa hep onun yüzünden isviçre maçında da futbolcuları o gaza getirmişti sonra cezayı TÜRKİYE çekti
Yücel Şahin
09.09.2007, 10:20
Türkiyede o kadar genç savaşçı futbolcu varki,fişek gibi .adam sahada yürüyemiyor ama oynuyor.Emre kendi takımında kadro dışı,tuncay yedek.milli takım ayhan,arda,sabri,hana kaldıysa vay halimize.ve ilginçtir spor yazarlarından tık yok,hakan gibi gökhan oynasaydı neler derlerdi neler.Yazacak çok şey var ama nafile.tek kelime skandal.Almanyanın geçen yıl maltaya maltada 14.tane attığını tekrar hatırlatmak istiyorum.Sahada iki kazma varken tuncayı çıkarıp 3.cü kazmayı neden alıyor varsa anlayan sölesin lütfen.Artık eskiler değil akademi mezunları teknik direktörlük yapıyor.100.yıllık tarihinde toplam 4 resmi maç kazanan bir malta bize 2 gol atıyorsa düşünmek lazım.yazıklar olsun bu kadroyu sahaya sürenlere.
PrivatePilot
09.09.2007, 10:28
çok yazık kayserispordan aydın,fatih ceylan,topuz,gökhan,ragıp koy bunları milli takıma gör farkını ama işte bunlar üç ezikte oynamıyor ondan olmuo.....terimin de suyu ısındı artık ama zihniyet degismeli o gidince degisse.....
cılgınlar_38_
09.09.2007, 11:51
90 dak su hakan sukure dayanıyor yaaww neden gokhan unalı koymuyorsun adam olmus artık yeterr artık yaww mehmet topuz yok ayhan var arda var adamlar kadroya gıremezken mıllı macta oynuyorlar artık cıfte standartı bıraksın fatıh terım boylee gıderse bu guptan cıkamayız cok buyuk husrana ugrasız
fatih hoca mal ibrahim üzülmezi neden alıyosa.
keşke tek o olsa. adam resmen takımı İhtiyarlar parkına çevirdi.bu kadar torpil olmaz. gençlere yer vermeli artık
furkanks38
09.09.2007, 12:49
ya vallaha gidiyo ölmğş oyuncuları alıyo koy gençleri oynasın erciyesspor oynasa belki yenerdi ya daha ortasaha çıkarıyo defans alıyo bu maçta topuz oynasaydı rahat basıp basıp geçerdi yavaşlardı defansta uzaktan şut çekiyo hem neyse terim böyle devam ederse takım oturamaz
yenilir istanbul cocuklari
Ne Kadar Saçma Sapan Konuşuyorsun Sen Ya Türk Milli Takımı Oyunuyor ve Sen Bunu Sadece İstanbula Bağlıyorsun ve Yenilir İstanbul Çocukları Diyorsun
Burada Söz Konusu FB GS BJK Değil Türk Milli Takımı Ağzından Çıkanı Kulağın Duysun Üzerinde Türk Milli Takım Forması Giyen Futbolcularla Gurur Duyuyoruz Bizim İçin Üzerindeki Forma Önemli dir Futbolcuların Nereli Olduğu değil Kayserisporda Kaç tane Kayserili Var Sen Biliyormusun İlk 11 de Oynayan Sadece kamber ve ali turan şimdi bizdemi istanbul çoçuklarını ankara çocuklarını destekliyoruz
gökhan oynasaydı kesin takardı 2-3 tane hakan topa hareketlenemio daha gökhanı koy hem hızlı hemde gökhan böle takımlara karşı iyi oynar
önümüzdeki macta saban cikar 2 tane atar kafanizi yormayin ondan sonra yine baslarlar sabansiz olmaz bu milli takim diye sallarlar ersun yanalin neden kadroya almadigi belli oluyo simdi milli takimin formasinin agirligi terime,hakan denen sabana,servete adam kicini kaldiramiyo ,üzülmeze,haddinden fazla agir geliyo... bazen düsünüyomda lan bunlar yoksa iddami oynadilar diye golü yiyokkkk dakkasi gecmiyo atiyok ondan sonra tik yok aldiklari maas kurtarmiyo heralde
Sniper38
09.09.2007, 15:03
Malta-1-0-Türkiye:
http://www.youtube.com/watch?v=MF8nA-5s--k&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Einternethaber%2Ecom%2Fnews %5Fdetail%2Ephp%3Fid%3D103051
M-1-1-TR:
http://www.youtube.com/watch?v=s1uNQ9WL22U&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Einternethaber%2Ecom%2Fnews %5Fdetail%2Ephp%3Fid%3D103051
M-2-1-TR:
http://www.youtube.com/watch?v=SgmjjUgBjAU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Einternethaber%2Ecom%2Fnews %5Fdetail%2Ephp%3Fid%3D103051
M-2-2-TR:
http://www.youtube.com/watch?v=pmEIPbkIQT8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Einternethaber%2Ecom%2Fnews %5Fdetail%2Ephp%3Fid%3D103051
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.