Tam Sürümü Gör : Hollandadakı Taraftarlarımız Gelın Burda Bulusalım
Çetin GÖNEN
23.05.2008, 18:50
Merhaba Gülocan. Hollanda'nin neresindensin?
meraba abi,, Rotterdamdanim abi... siz...
Çetin GÖNEN
23.05.2008, 19:42
Almeloooooooooooooo :)
hollanda kücük yer kesin görmüstür forumdaki hollandalılar birbirlerini:gleam:
Cilginlar_38
23.05.2008, 20:00
Deventeeeerrrrrr
Freestyle
23.05.2008, 20:06
Artik bi Gurbetçi Kayserisporlular piknigi yapariz =)
gulocan bende rotterdamda kaliyorum
Erkann_38
24.05.2008, 00:56
Amsterdam(Zaandam)
oo masallah cogaldikca cogalioz :D
Freestyle
24.05.2008, 02:21
Hakkat yaf, bayagi nüfus varmis. Bilseydik kupa maçini hep beraber izlerdik
cok guzel olurdu gercekten... sen neresindensin...??
Freestyle
24.05.2008, 03:05
Enschede. Biz Çilginlar_38 ile beraber baktik zaten, o stressi yanliz kaldiramazdik kanimca
koramaz38
24.05.2008, 04:59
vay be nekadar hollandali var siteden haberim olsa hepinizi teker teker ziyarete gelirdim arkadaslar 3gündür hollandadaydim dün geldim akrabalar varda utrecht yokmu artiran :O
Hollanda - Den Haag(schılderswıjk)
Kayserı - Yahyalı
BENDE ATPAZARI kayserisporlu olarak atpazarında oturuyorum!! hollandaya taşınmayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim?:D:D:D:D
masallah gun gectikce dahada cogalioz,,
valla muho kardesim hic tavsiye etmem,, vatan gibisi yok gelme sende benim gibi pisman olursun...
Bende varim :) Den Haagda kaliyorum.
Cilginlar_38
25.05.2008, 03:20
vaybeee, git gide çogaliyoz Hollandadan. Helal olsun.
sitenin ilk senesinde birtek ben vardim galiba Hollanda`dan. Suan rahat 15 kisi var. Helaaaaaalll
CILGINCA38
25.05.2008, 04:43
Bende varim bendeeeeeee..
gel abla gel sen eksik kalma :D
CILGINCA38
26.05.2008, 01:50
gel abla gel sen eksik kalma :D
Hahahha.. Gambersiz forum olurmu kiz..
bu gidisle sitede kayseride yasayandan cok hollandada yasayan olacak::wacko:
CILGINCA38
27.05.2008, 00:52
Varsin olsun.. Ibret olsun hatta orda Kayseri'de olupta bizans takimi tutanlara.. Biz burda oldugumuz halde bi gun olsun Feyenoord, Ajax, PSV demedik.. Ama Kayseri'deki kendi vatandaslarimiz GS'den, Fener'den, Besiktas'tan vaz gecemedi..
Varsin olsun.. Ibret olsun hatta orda Kayseri'de olupta bizans takimi tutanlara.. Biz burda oldugumuz halde bi gun olsun Feyenoord, Ajax, PSV demedik.. Ama Kayseri'deki kendi vatandaslarimiz GS'den, Fener'den, Besiktas'tan vaz gecemedi..
valla daha ne diim ablam demis diyecegini :thumbup:
Recep sahin Den Haag Schilderswijk (olmedik daha yav)
Cilginlar_38
27.05.2008, 17:49
Recep sahin Den Haag Schilderswijk (olmedik daha yav)
recep arkadasimiz`da ilklerden, ama 40 yilda bi yorum yazar buraya. :D:shake2:
Freestyle
27.05.2008, 17:51
Ahanda Reco'da geldiyse tamamdir bu is :O
CILGINCA38
27.05.2008, 17:52
Recep sen yasiyormuydun??
yav ben herzaman burdayim sadece tarik in dedi gibi kirkyilda bir yazarim :))
CILGINCA38
27.05.2008, 18:02
yav ben herzaman burdayim sadece tarik in dedi gibi kirkyilda bir yazarim :))
Tarik kim tanimiyorum ben onu.. :whistling:
ademdolgun
28.05.2008, 17:17
Hay MASALLAH siteyi kapatmissiniz Hollanda´daki KAYSERI´liler
Kiskandim yav, bende AVUSTURYA´daki KAYSERISPOR´lular diye konu´mu acsam ne???[/COLOR]
CILGINCA38
28.05.2008, 17:49
Ayipsin abi.. Sen Avusturya'daki Kayseri'liler diye konu acma Hollanda'ya tasin bence..
heyt be hey masallah isgal etmisiz hollandayi :D
Ayipsin abi.. Sen Avusturya'daki Kayseri'liler diye konu acma Hollanda'ya tasin bence..
katiliyorum:D
Freestyle
29.05.2008, 02:28
Adem abi Insallah milli maçlarda Topuz tezahürati yapacak maçlarda =D
ademdolgun
29.05.2008, 13:03
Adem abi Insallah milli maçlarda Topuz tezahürati yapacak maçlarda =D
Mehmetim vallaha cok isterdim ama malesef grup maclari burda degil, grubu gecmesi her ne kadar zor olsada, ikinci tura gecincede ben TÜRKIYE´de olacagim nasip olursa
CILGINCA ve GÜLOCAN hollandaya tasinmicam ama nasip olursa seneye Roterdama gelecegim halaoglunun davetlisi olarak
Gel Abi bekleriz.. Basimiz gozumuz ustune...
ademdolgun
29.05.2008, 15:27
Gel Abi bekleriz.. Basimiz gozumuz ustune...
Sagol ALLAH razi olsun iNSALLAH birgün nasip olurda herkesle tanisiriz
hadi arkadaslar Hollandada kac tane gurbetci Kayserisporlu var sayalim...
ben 1
Freestyle
01.06.2008, 03:14
2 burda
Cilginlar_38
01.06.2008, 03:58
3 burdaa
Ben burada isim vermiyecem ama onlar beni iyi bilirler
Hollanada chatnulerde gs formalariyla kizlara poz atanlari ben burda yerden yere vurmiyacam ben gibi has ve has KAYSERI askiyla yasayanlar yazsin yeri gelirse isimleri yazarim yeri gelirsede kullaklarini cekerim gerikerse Den Haagtan - Rotterdama, Amsterdama giderim beni bilmiyor sanmayin ben her yerde varim adam gibi adam olun iki yuzlu yalaka olmayin HAS DELIKANLI OLUN
Simdi GAZIKOYLU BANA YINE YAZAR BURA KIRAATHANEMI FORUMMU DIYE
SEN YAZ BEN GIBILERINI BURDAN SOGUT OYLELERINI BURAYA COGALT
SANA BI SORUM VAR GAZIKOYLU
GAZIKOYU DEVELIYE KAC KM
GAZIKOYU YAHYALIYA KAC KM
SELAMATLE BIZLER AVRUPADAN PANKARLTLAR ACALIM SIZLER INTERNETLERDEN TARAFTAR ARAYIN
SELAMETLE
Yazdığın yazılarda Hakaret ve Argo Söz Olmadıkça ve Forum Kurallarına Aykırı Bir Şey Olmadığında Kimseye Bir Şey Söylemeyiz Fakat Yukarıda Saydığım Gibi Yorumlarında Hakaret Argo kurallara Aykırı Kelimeler Olursa Uyarı Alırsın Bu Çok Normal Bir Şey
Ayrıca Gaziköyünün Develiye Uzaklığı Yahyalının Gaziköyüne Yakınlığı Hiç Önemli Değil
Ben Yahyalıyıda iyi Bilirim Develiyide Çok İyi Bilirim onun için bu Hiç Önemli Bir Konu Değil Bilmen Gereken Gaziköyü Develi İlçesi Sınırları içindedir
İnternetten Taraftar Toplama Gibi Bir Uğraşımız Yok Sanal Taraftar İstemiyoruz Takım Statda Desteklenir Bilgisayar Başında Değil Biz Bu Bilinçdeyiz
Sitede Kimin Kim Olduğunuda İyi Biliyoruz
Hollanada chatnulerde gs formalariyla kizlara poz atanlari ben burda yerden yere vurmiyacam ben gibi has ve has KAYSERI askiyla yasayanlar yazsin yeri gelirse isimleri yazarim yeri gelirsede kullaklarini cekerim gerikerse Den Haagtan - Rotterdama, Amsterdama giderim beni bilmiyor sanmayin ben her yerde varim adam gibi adam olun iki yuzlu yalaka olmayin HAS DELIKANLI OLUN
GAZIKOYU DEVELIYE KAC KM
SELAMATLE BIZLER AVRUPADAN PANKARLTLAR ACALIM SIZLER INTERNETLERDEN TARAFTAR ARAYIN
SELAMETLE
Katıldığım Tek Nokta Klavye taraftarı gerçekten çok çok fazla..
Çetin GÖNEN
01.06.2008, 22:41
Ben 5
Fatih Y.
01.06.2008, 23:14
Hollandadaki Taraftarlarımıza Selamlar Kayseride Buluşmak Üzere :)
Erkann_38
01.06.2008, 23:36
Cilginlar 38 Hollanda tek ben varim.
Cilginlar_38
02.06.2008, 00:31
GAZIKOYU DEVELIYE KAC KM
SELAMETLE
Hemserim isim ver ozaman sen kimmis bu poz verenler... Chatnu`den Matnu`den bahsettigine göre yasin daha küçük olmali .
neyse arkadaslar konu uzamasin biz burda gurbetciler olarak guzel bir sekilde sohbet yapmayi istiyoruz,, konuyu carpitmayalim,, herkesin taraftarligi kendine bizene..
evet kacta kaldik??
CILGINCA38
02.06.2008, 10:56
6'da burda..
bu kadar az oldugumuzu sanmiorum :)
_Sehzade_
08.09.2008, 02:19
Bende varim. :D
enteresan isler bunlar biz okadar bkledik duisburgda holladadan gelen toplasan 50 kisi vardi onlarda kendi imkanlariyla geleneler organize felan fasa fiso biz alperle hep turubundeyiz.gelen insan gelir yaziya ciziya gerek yok.
Erkann_38
25.09.2008, 01:05
Bugun Kayserispor taraftarlar dernegi Sadik baskan aradim.
Kendisi suan yolda paris'e,bilet almaya icin.
Hafta sonu beni aracakmis kacta toplanacaz diye ve nerde toplanacaz.
Ziya DİNÇSOY
30.09.2008, 12:53
erkan;
pariste grubumuzu ismimizi şehrimizi çılgınlar hollanda olarak siz temsil edeceksiniz..
yakışanı,geregini yapacagınızdan hiç şüphem yok..
hollanda'dan parise otobüs ile geçeceksiniz galiba parise yaklaşınca özellikle dikkat ediniz..
şöfore söyleyin ışıklarda filan kaldırım tarafında değil diger tarafta dursun..
ıssız tenha kuytu çıkmaz sokaklara girmeyin..
yalnız gezmeyin..
minimum 5er kişilik grublar halinde gezin..
maça gidecek bayan taraftarlarımız olacaksa ki büyük ihtimal olacaktır,onlara iyi sahip çıkın..
psg taraftarları düşünemeyeceginiz kadar pis heriflerdir,adiliklerinde sınır yoktur..
kendinize ve çevrenizdekilere dikkat edin..
şimdiden gidecek herkese teşekkürler...
nalcaci_holland
01.10.2008, 12:04
erkan;
pariste grubumuzu ismimizi şehrimizi çılgınlar hollanda olarak siz temsil edeceksiniz..
yakışanı,geregini yapacagınızdan hiç şüphem yok..
hollanda'dan parise otobüs ile geçeceksiniz galiba parise yaklaşınca özellikle dikkat ediniz..
şöfore söyleyin ışıklarda filan kaldırım tarafında değil diger tarafta dursun..
ıssız tenha kuytu çıkmaz sokaklara girmeyin..
yalnız gezmeyin..
minimum 5er kişilik grublar halinde gezin..
maça gidecek bayan taraftarlarımız olacaksa ki büyük ihtimal olacaktır,onlara iyi sahip çıkın..
psg taraftarları düşünemeyeceginiz kadar pis heriflerdir,adiliklerinde sınır yoktur..
kendinize ve çevrenizdekilere dikkat edin..
şimdiden gidecek herkese teşekkürler...
Lucarelli kardesim,
Ben Konyasporlu olarak yine gorevimin basindayim Peru erkanla beraber..
Onceki gorevim bursa'daki final macina gittim,simdi Paris'e gidiyoruz.
Yarin sabah 08.00 hollanda saatiyle yola cikiyoruz,bazi kayserililer gelmiyor nedeni ise kayserideki mac 1-2 sonuclandi ve kayserispor artik gecmez turu. Bu ne bir sacmalik sanki kayserispor her ay geliyor avrupa'ya. Isterse 0-5 yenilsin biz yine ordayiz merak etmeyim.
Yarin Paris Kayserililerin sayilir merak etmeyin. Insallah yarin gorusuruz gurbetcilerle.
Allaha emanet olun abilerim,kardesilerim
NALCACILILAR HOLLANDA TAYFASI.
koramaz38
01.10.2008, 15:15
helal olsun sana konyali arkadas cogu kisiden daha cok kayseriliymissin !!
Yarin sabah 08.00 hollanda saatiyle yola cikiyoruz,bazi kayserililer gelmiyor nedeni ise kayserideki mac 1-2 sonuclandi ve kayserispor artik gecmez turu. Bu ne bir sacmalik sanki kayserispor her ay geliyor avrupa'ya. Isterse 0-5 yenilsin biz yine ordayiz merak etmeyim.
Yarin Paris Kayserililerin sayilir merak etmeyin. Insallah yarin gorusuruz gurbetcilerle.
bencede helal olsun...
cok sacma bisey bence,, oraya gelen bizim memleketimizin takimi,, 10-0 yenilecegimizide bilsek gitmemiz lazim,, herseye ragmen her turlu zorluga ragmen ikinci sinif muamelesi gormemize ragmen ne zaman olursa olsun Kayserisporu her turlu sekilde desteklememiz lazim... Ben erkek olacagimda Babam beni birakacakta iki elim kandada olsa gidip desteklerdim takimimi... iyi biliyorum ben,, ezikler yurt disina geldiginde ne olursa olsun islerini guclerini birakip desteklemeye gidenleri...
cok agarima gitti benim cinconlularla macimiz oldugunda bir kac kayserili kendini bilmez Kayseriyi birakip gidip cinconlulari desteklediler,, YAZIKLAR OLSUN DIYORUM BASKA BISEY DEMIYORUM,, BU ZIHNIYETI TASIYAN KAYSERILI OLAMAZ...!!!
Rotterdam'da yasayan var mi burda?
Peru_Erkan
19.10.2010, 14:30
Rotterdam'da yasayan var mi burda?
ben xD !
arkadaslar hollandada gemiye binip balik tutulan yer adreslerini bana verirseniz sevinirim deniz de balik tutma adresleri
Valla aklima bir Zeeland geliyor, ama adres felan yok elimde..
Peru_Erkan
15.02.2011, 12:32
Amsterdam/Zaandam burada :D
erkan kardes bende kapali kale atki veya ceket almak istiyorum nerden alabilirim arti kapalikale uyesi olmakta istiyorum
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.