PDA

Tam Sürümü Gör : Kayserispor Hakan Şükür'ü istiyor

FIRTINA
24.05.2008, 11:32
Kayserispor Hakan Şükür'ü istiyor

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_16743_HakanSukur001.jpg

Kayserispor'un Galatasaraylı Hakan Şükür'e transfer için teklif götürdüğü doğrulandı.
Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz, Hakan Şükür'e Kayseri'ye gelmesi için teklifte bulundukların doğrulayarak, şunları söyledi:
''Galatasaray'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği, jübile teklifi götürdüğü Hakan Şükür'ün Kayserispor'a gelmesi için resmen teklif götürdüğümüz doğrudur. Hakan Şükür, daha önce 1 yıl daha futbol oynamak istediğini açıklamıştı. Biz de Hakan Şükür'e Kayserispor'a gelmesi için teklif götürdük. Hakan, bu teklifimize şu ana kadar olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi. Hakan Şükür, Kayserispor'a gelirse çok başarılı olacak ve ikinci baharını burada yaşayacaktır. Kayseri halkı da Hakan Şükür'ü çok seviyor. Hakan Şükür'ün Kayseri'ye gelmesinden onur duyarız. Zaten renklerimiz de Galatasaray gibi sarı-kırmızı. Hakan Şükür, Kayserispor'a gelmek isterse maddi konularda da anlaşma ortamı sağlanır.''

Horoz, Gökhan Ünal'ın transferi konusundaki asılsız haberlerden bıktıklarını da ifade ederek, ''Gökhan ile 1 sezon daha mukavelemiz var. Şu ana kadar hiçbir kulüp Gökhan'a resmen talip olmuş değil'' diye konuştu.

Kaynak: Ligtv

ali38_38
24.05.2008, 11:33
Gelirse iyi olur , herşeyden önce takıma ve forvet oyuncularına moral getirmiş olur inş gelir

batuhandan
24.05.2008, 11:35
Nee Hakan mı :(

Yaa off yaa Cangele neden sakatlandın düştüğümüz durumlara bak..!

ajansspor.com
24.05.2008, 11:40
Kayserispor'un Galatasaraylı Hakan Şükür'e transfer için teklif götürdüğü doğrulandı. Horoz, "Hakan Şükür, Kayserispor'a gelirse çok başarılı olacak ve ikinci baharını burada yaşayacaktır" dedi! Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20080524/sukure_teklif_goturduk.html )

ibrahimogut
24.05.2008, 11:42
Asparagas Haber böyle bir topçunun bizim takımda yeri yok....

muharremayten
24.05.2008, 11:45
Muzaffer gözün aydın :) Ben de gelmesini isterim faydalı olur.

dr38
24.05.2008, 11:48
''Zaten renklerimiz de Galatasaray gibi sarı-kırmızı.'' inş. böyle birşey dememiştir.emre toramana inter forması giydirdigimiz gibi olmuş.
hakan şükürün gelmesini isterim.adam kırılması zor rekorlara imza attı.karakteri başarılarıyla yakışır kayserisporumuza...

KS38ERC38
24.05.2008, 11:51
hem tecrübeli hemde bizim icin reklam olur. bence gelsin.

astrifistoncu
24.05.2008, 11:52
hakan şükürün gelmesi takıma tecrübe katar leo kadar oynar hatta fazlasını yapar leoyuda gönderip takıma fayda sağlayacak bir yabancı alma şansımızda doğar stopere özellikle song mesela oda bonservisi elinde takıma uyumda sağlar kamerunlu futbolcularımız var.
en azından kötü olmaz gelmesi geriletmez bizi

oktay38
24.05.2008, 11:52
Geleceğini zannetmiyorum. Ama düşüncesi bile beni heyecanlandırdı.Transfer gerçekleşirse Avrupa bizden bahseder.Gökhan ile birlikte 1. sınıf bir golcümüz daha olur.Hakan gelirse Gökhan kesinlikle kalır.

Salih38
24.05.2008, 12:02
Roberto Carlos misali bizimde reklamımız olur.
Hakan takıma abilik yapar.Takıma disiplin gelir ama Tolunay hocayla aynı dönem oyuncusu nası lafını dinletecekki.:D
Ama öle büyük bi topcununda jübile yapması lazım.
Düsünüyorumda düyada en cok tanınan Türk jübilesine herkes gelir.

3838
24.05.2008, 12:04
Katar ve Amerika takımları istiyor bize geleceğini sanmıyorum para için gider yurtdışına

adEnisaY38
24.05.2008, 12:06
gelmesi iyi olur. türkiye liginde karakterli 3 oyuncudan biri. gs hakan sükürün degerini bilmiyor. umarim gelir

SiMaRiQ_38
24.05.2008, 12:19
insallah gelir adamin ölüsü bile bize yarar adamin adi var

Muratt
24.05.2008, 12:20
bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden biri. türkiye de hala onun bir benzeri gelmedi. insallah türker abi doğru soylemiştir de içimize bir su serpilir.

ajansspor.com
24.05.2008, 12:30
Kayserispor'un Hakan Şükür'e transfer için teklif götürdüğü doğrulandı. Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz, "Hakan Şükür, Kayserispor'a gelirse çok başarılı olacak ve ikinci baharını burada yaşayacaktır" dedi. Horoz ayrıca Gökhan Ünal'a resmen talip olan bir kulübün olmadığını söyledi. Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20080524/sukure_teklif_goturduk.html )

kayserispor.org
24.05.2008, 12:30
Lig TV sitesinde Kayserispor''un Hakan Şükür''e teklif götürdüğünü ve Kayserispor 2.Başkanı Türker Horoz bu teklifi doğruladığını yayınladı.. Devamı... ( http://www.kayserispor.org/haberdetay.asp?bolum=2392&uyeid=0)

==MyDr34Mm==
24.05.2008, 12:31
Ee sonra

==MyDr34Mm==
24.05.2008, 12:34
gelmesini isterim

AlperTunga
24.05.2008, 12:38
Gelse güzel reklamımız olur ama geleceğini sanmam...

ataboun38
24.05.2008, 12:41
arkadaslar bence gelırse kayserısporun en ıyı transferı olur cunku yıl boyunca bagırdık neden kayserısporla ılgılı haberler yapılmıyor basında dıye dusunsenıze hakan bızde olsa tum basın her hafta kayserıyle ılgılenecek sadece sozde buyklerle oynadıgımız haftalar degıl. ayrıca sampıyonluga oynamak ıstıyoruz madem hakandan tecrubelı oyuncu mu var bu konuda? hersene olanlar ortada cok ıyı gıdıyoruz son haftalarda zar zor puanlar alıyoruz bence bunlar tecrubesızlıkten kaynaklanıyor. ve tabı bırde uefa var aynı sekılde orda sadece ıyı oynamak yetmıyor tecrube cok onemlı. bence hakan bulunmaz fırsat hem sergen gıbı gıttıgı yerı ahlaksızlıgıyla karıstıracak bı ınsanda degıl olursa super olur bence.

yemlihali
24.05.2008, 12:43
yapmayın arkadaşlar istanbul takımlarının eskileri ile ne işimiz var adam yakında baston ile oynayacak galatasaray başından atmak kurtulmak için neler yapıyor bizimkiler kovulan 36 yaşındaki adama talip oluyor o kadarmı çok paramız var bir zamanlar jimnastikten büyük ali geldi ne faydası oldu takıma azizin takımından metin diyadin geldi ne faydası oldu reklam yapacagız diye kulübün parasını olur olmaz oyuncular için çar çur etmeyelim

KS 1966
24.05.2008, 12:47
hakan ı almasak iyi olur ya
bizde hakan dan iyi oynayan oyuncularımız var onlar dururken hakan ı alıyok olmaz bu ya
hakan galatada oynasın KAYSERİDE işi ne ya

ahmetg38
24.05.2008, 12:50
yaw gereksiz transfer

kaka_leite
24.05.2008, 12:55
hem daha çok prestij yakalamış oluruz hemde takıma abilik yapar bence gelmesi çok faydalı olur

Muzaffer
24.05.2008, 13:08
Muzaffer gözün aydın :) Ben de gelmesini isterim faydalı olur.

Abi kalbimiz temiz ALLAH biliyorya :)
Gelir inşallah takıma çoık katkısı olacağı kanısındayım.
Ziraa hem avrupada hem lig maçlarında canla başla çalışır.
Hem concondan hemde terimden öc alırcasına iş yapar.
Hakan Şükür Kayserisporda diye haber görmek istiyorum :yahoo::intheclub:

Rook
24.05.2008, 13:11
"Zaten renklerimiz de Galatasaray gibi sarı-kırmızı."

Eğer Böyle bir cümle kullandıysan Bu Klübte işin yok senin Türker Horoz ! :@

_Sehzade_
24.05.2008, 13:15
Sitedeki cinconlular hemen sevindi bakiyorumda.
Kayserispor'un Bizansli 36-37 yasinda ki bir fosil ile ne isi olur? Kafayimi yediniz siz???

Sizin aklinizdan süphe ederim ben.

adEnisaY38
24.05.2008, 13:21
Kayserispor'un Bizansli 36-37 yasinda ki bir fosil ile ne isi olur? Kafayimi yediniz siz???

dogru konus arkadas:evil:

38ölümüne38
24.05.2008, 13:24
hakan sukur gelsin leo gitsin bir yabanci kontejyani acilir.
bence hakan sukur leo dan kat kat iyi.

Muzaffer
24.05.2008, 13:25
Bunun conconla alakası yok..
Kayserispor bonservisi elinde olan bu oyuncuyla bir şekilde anlaşabilir.

Eğerki bu oyuncu klayserispor'a gelirse siz beni nasıl gönderdiniz ve sen niye beni milli takıma almadın dercesine oyun sergileyebilir.
Ortalama sezonu 10 gol ile kapatır bu hali ile.

3838
24.05.2008, 13:25

saçmalama :wallbash:

Rook
24.05.2008, 13:28
Alın işte Yönetimin Bir Zaafı daha size!!!..

sözünü kim açıklayabilir ??????????

Kayserisporlu Yönetici istiyoruz Biz!.

campus38
24.05.2008, 13:30
Bence gelmez ama teklif yapilmasi iyi olmus. Bide renklerimiz de sari kirmizi gs gibi denmeseymis daha ii olacakmis ne alakaysa. hakanin gelmesi her acidan cok ii olur.
taraftar kazaniriz ,takima abilik yapar atesler, zaten kayseride sevilen bir oyuncu. ins gelir.

Leo İglesias
24.05.2008, 13:31
Gelsin ismi var adamın isterim şahsen

Rook
24.05.2008, 13:33
Bence gelmez ama teklif yapilmasi iyi olmus. Bide renklerimiz de sari kirmizi gs gibi denmeseymis daha ii olacakmis ne alakaysa. hakanin gelmesi her acidan cok ii olur.
taraftar kazaniriz ,takima abilik yapar atesler, zaten kayseride sevilen bir oyuncu. ins gelir.

Ya ondan gelecek taraftar felan istemiyoruz biz, Satılık Taraftarın aramızda işi yok ! ..

Muzaffer
24.05.2008, 13:39
Onun izlemeye gelecek ancak "Seyirci" olur.
Çünki gelenler hep galata hayranıdır.

Transferini en çok isteyenlerden biri bendim ve inşallah gerçekleşir.

campus38
24.05.2008, 13:40
kardesim ben zaten yeni nesil icin soyledim cocuklarin su anda inanilmaz sempatisi var takima hakanin gelmesi ii olur.

Muzaffer
24.05.2008, 13:48
Ama bizim seyirci üzerine kayseri formasını giymezki, galata formasını giyer gelir.
Yönetim bu tansferi yapacaksa bir an evvel Store açması lazım.
Store den gelecek forma satışına trasnfer parasını çıkarırlar..

Ahmet Ak.
24.05.2008, 13:51
reklam dan başka birşey değil.maksat gündemde olmak.daha önce sivasspor ve ankaraspor da teklif yapmıştı.

ayrıca gelse bile hakan şükürün faydasından çok zararı dokunacaktır.

emre_38_ks
24.05.2008, 14:30
Ya ondan gelecek taraftar felan istemiyoruz biz, Satılık Taraftarın aramızda işi yok ! ..

bazen sacmasapan dusunce ıcerısıne gırıyosunuz..smdı bır oyuncu ıcın stada gelecek taraftar sayısı artınca o taraftar satılık mı oluyo? ronaldınho yu getır bakalım kayserı ye macla alaksı olmayan adamlar bıle kayserıspor taraftarı olur cıkar..bu ıs bırazda gorsel bır olay..ıkı tane al bakalım avrupadan unlu oyuncu bu stad bıle dar gelır kayserıye..bence taraftar sayısı artar alınmalı hakan sukur..hatta necatı ates ve ılıc de var benım gonlumde..serhat akın da olabılır..

FIRTINA
24.05.2008, 14:34
Alın işte Yönetimin Bir Zaafı daha size!!!..

sözünü kim açıklayabilir ??????????

Kayserisporlu Yönetici istiyoruz Biz!.

Kayserinin rengi kirmizi/sari ;)

sari/kirmizi ile kirmizi/sari ayni degil, biraz aramizda fark olsun degil mi :)

AlperTunga
24.05.2008, 14:41
"Şükür ile ilgilenmiyoruz"
Kayserispor kulübü, Galatasaray'ın emektar oyuncusu Hakan Şükür'e telif götürülmediğini açıkladı.

Hakan Şükür'ün Küyserispor'a geleceği yolunda bir ulusal gazetede yer alan haberle ilgili olarak açıklamlarda bulunan Kulüp Başkanı Recep Mamur, "Hakar Şükür'le ilgili resmi veya gayri resmi bir teklifimiz olmamıştır" dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin de, haberin sarı kırmızılı kulüple yakından uzaktan bir ilgisi olmadığını söyledi. Şahin, "Kayserispor kulübü olarak Türk futbolunun simge isimlerinden biri haline gelmiş Hakan Şükür'le ilgili bir düşüncemiz veya tasarrufumuz olmadı. Kendisine iletilmiş bir transfer teklifimiz de bulunmamaktadır. Kulüp Menajeri Süleyman Hurma ile İkinci Başka Şahin Akarsu, halen Arjantin'de bir santrafor izlemektedir. Forvette Gökhan Ünal, Leonardo, Cangele ve İngiltere Premier liginden transfere ettiğimiz Agahawa var. O nedenle şu anda Hakan Şükür'ün transferi söz konusu değildir" dedi.

Bu arada Kayserispor İkinci Başkanı Türker Horoz, bugün kendisine atfen yapılan "Hakan Şükür'e teklif götürdük" haberinin doğru olmadığını söyledi. Horoz, "Bundan bir hafta önce katıldığım Erciyes TV'deki konuşmamda, Galatasaray kulübünün Gökhan Ünal'la uğraşmasına tepki verdim ve (Biz gerekirse misilleme yapar Hakan Şükür, Arda ve hatta Lincon'u bile alırız. Bunu da yapacak güçteyiz) demiştim. Bu sözümün hep arkasındayım. Ancak bu konuda yeni bir gelişme ve yeni bir açıklamam olmadı" diye konuştu.

ANADOLU AJANSI'NIN 11.23'TE ÜYELERİNE SERVİS ETTİĞİ HABER İÇİN TIKLAYIN...

24.05.2008

Kaynak : DHA

yemlihali
24.05.2008, 14:42
eger yönetimden birisi bizim rengimiz sarı kırmızı gs rengide aynı diyorsa yazıklar olsun o insana türker horoz şadi keçeci ahmet demirciolu yazıklar olsun bu insanlara bu şehirde iş adamı olup istanbul özentiligi yaptıkları için bize hakan falan lazım degil 37 yaşında bir adamı almak isteyen insanların neye hizmet etmek istedigini aklım mantıgım almıyor reklam peşinde koşmayın takımımıza hizmet peşinde koşun kayseri spor kimsenin babasının çiftligi degil

campus38
24.05.2008, 14:46
Kayserinin rengi kirmizi/sari ;)

sari/kirmizi ile kirmizi/sari ayni degil, biraz aramizda fark olsun degil mi :)
al-sari da olabilir..;)

yemlihali
24.05.2008, 14:52
hi yarabbi şükür arkadaşlar demekki bizler istanbul eskilerini kadromuza katmasakta basında haberlerimiz çıkıyormuş

kankaş38
24.05.2008, 14:56
bence iyi iş yapar hakan şükür sonuçta kral oldu alınsın

M_G
24.05.2008, 14:58
bjk den rüstüyü alalım fb den de roberto carlos alalım taraftarımız mukemmel artar. mükemmel reklammamız olur carlos jübilesini bizde yaptmı asıl sen ozaman gör dunyada tanımayan kalmaz
hakanın yasındakiler hacıya gidiyor bizde alıyoruz diye bayram yapıyoruz

adEnisaY38
24.05.2008, 15:03
haber yalanmis arkadaslar

belcikadan
24.05.2008, 15:09
insallah gelir galatasarayin ve fatih terimin krala yaptigi vefasizligi topuzada terimin yaptigi hatayi seneye sampiyonluk kupasini gokhan unal mehmet topuz ve hakan sukur kaldirdiginda anlarlar insallah neden olmasin yakisir guzel kayserime sampiyonluk
hakan sukur turkiyeye gelmis gecmis en buyuk futbolcudur onun gibisi sanmiyorum birdaha gelsin insallah kayseride jubile yapar

3838
24.05.2008, 15:10
Konu kapatılırsa iyi olur...

Salih38
24.05.2008, 15:13
Zaten Melih Gökcek gel takımın basına gec ekibini kur hem yönet hem oyna diomus.

_Sehzade_
24.05.2008, 15:20
bjk den rüstüyü alalım fb den de roberto carlos alalım taraftarımız mukemmel artar. mükemmel reklammamız olur carlos jübilesini bizde yaptmı asıl sen ozaman gör dunyada tanımayan kalmaz
hakanın yasındakiler hacıya gidiyor bizde alıyoruz diye bayram yapıyoruz
Aklini kullananlar da varmis demek. :thumbup:

Dede'yi almaya kalkiyorlar, bunlarda seviniyor.
Acinacak hallere düstük.

Muzaffer
24.05.2008, 15:38
Bu nasıl iş anlamadım.
Biri çıkıyor teklif ettik diyor biri çıkıyor yalan diyor..

ataboun38
24.05.2008, 15:40
hala bazılarının icinde istanbul takımlarının kalıntıları var belliki febeli arkadaslar istemiyor. ve biride hakan icin bizanslı felan demis!!! hakanın bu ülke icin yaptıklarının yüzde birini böyle dusunenler yapsaydı şimdi bizimde 4 takım şampiyonlar ligine gidiyor olurdu. muhtemelen oyle dusunenler 100 yasındakı carlos geldı dıye sevınen tıplerdır o kac mac işe yaradı? ama ıyıkı geldı ben kayserıdekı macta ofsaytı nasıl bozdugunu hala izliyorum zevkle:) profesyonel bakın sergen 3.lig takımına gıttı o takımın bıle haberı kayserıden cok yapılıyordu. baskan acıklamıs hakana teklıf yokmus ama bence boyle bı transfer dusunulebilir.

Muzaffer
24.05.2008, 15:44
Resmi site Doğum günü kutlamalarını dah ön planda tutuyor.
ALLAH aşkına bir günde şu siteyi kullanın kardeşim.
tutupta DHA ya açıklama yapana kadar resmi siteden haber geçsenize.

Salih38
24.05.2008, 15:47
Galiba onlarda basından takip ediyorlar.
Kİmle ilgilenioz kimi alıypoz die.

emre_38_ks
24.05.2008, 15:50
Resmı Sıtede Kupa Yı Aldıgımız Bıle 24 Saat Sonra Yazılmıstı..

Muzaffer
24.05.2008, 15:52
Banane kardeşim ben Hakan Şükür'ü istiyorum :)

makif17
24.05.2008, 16:03
zaten gelse gelse tolunayın yanına yardımcı die gelir aradi ibr tolunay onuda oynatır paslanmasın die

ÖzgüR
24.05.2008, 16:04
Pek inandırıcı bir haber değil gelirse sadece reklam açısından iyi olur onun dısında pek faydalı olacağını sanmıyorum.Ayrıca Hakan gelirse Gökhan'da kalır diyen arkadaslar var Gökhan kalmayi dusunuyorsa KAYSERISPOR icin kalsin

adEnisaY38
24.05.2008, 16:04
Banane kardeşim ben Hakan Şükür'ü istiyorum :)

aynen dostum

samedbaba38
24.05.2008, 16:22
niye hevesleniyorsunuz anlamadimki ben bu oyuncuyu sahsen istemem zatende gelmicek. Recep mamur aciklama yapti bile ilgilenmiyoruz diye bosuna daha hic yazmayin bu konuya iyi gunler.
Inanmiyorsaniz Kaynak Sporx.com

Rook
24.05.2008, 16:53
bazen sacmasapan dusunce ıcerısıne gırıyosunuz..smdı bır oyuncu ıcın stada gelecek taraftar sayısı artınca o taraftar satılık mı oluyo? ronaldınho yu getır bakalım kayserı ye macla alaksı olmayan adamlar bıle kayserıspor taraftarı olur cıkar..bu ıs bırazda gorsel bır olay..ıkı tane al bakalım avrupadan unlu oyuncu bu stad bıle dar gelır kayserıye..bence taraftar sayısı artar alınmalı hakan sukur..hatta necatı ates ve ılıc de var benım gonlumde..serhat akın da olabılır..

Bu gün Hakan Şükür için Gsyi Satan taraftar yarın başka biri için Bizi Satar ..
Anladın mı ?

Çetin GÖNEN
24.05.2008, 16:54
"Şükür ile ilgilenmiyoruz"

Kayserispor kulübü, Galatasaray'ın emektar oyuncusu Hakan Şükür'e telif götürülmediğini açıkladı.
Hakan Şükür'ün Küyserispor'a geleceği yolunda bir ulusal gazetede yer alan haberle ilgili olarak açıklamlarda bulunan Kulüp Başkanı Recep Mamur, "Hakar Şükür'le ilgili resmi veya gayri resmi bir teklifimiz olmamıştır" dedi.
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin de, haberin sarı kırmızılı kulüple yakından uzaktan bir ilgisi olmadığını söyledi. Şahin, "Kayserispor kulübü olarak Türk futbolunun simge isimlerinden biri haline gelmiş Hakan Şükür'le ilgili bir düşüncemiz veya tasarrufumuz olmadı. Kendisine iletilmiş bir transfer teklifimiz de bulunmamaktadır. Kulüp Menajeri Süleyman Hurma ile İkinci Başka Şahin Akarsu, halen Arjantin'de bir santrafor izlemektedir. Forvette Gökhan Ünal, Leonardo, Cangele ve İngiltere Premier liginden transfere ettiğimiz Agahawa var. O nedenle şu anda Hakan Şükür'ün transferi söz konusu değildir" dedi.
Bu arada Kayserispor İkinci Başkanı Türker Horoz, bugün kendisine atfen yapılan "Hakan Şükür'e teklif götürdük" haberinin doğru olmadığını söyledi. Horoz, "Bundan bir hafta önce katıldığım Erciyes TV'deki konuşmamda, Galatasaray kulübünün Gökhan Ünal'la uğraşmasına tepki verdim ve (Biz gerekirse misilleme yapar Hakan Şükür, Arda ve hatta Lincon'u bile alırız. Bunu da yapacak güçteyiz) demiştim. Bu sözümün hep arkasındayım. Ancak bu konuda yeni bir gelişme ve yeni bir açıklamam olmadı" diye konuştu.

Kaynak: www.sporx.com (http://www.sporx.com)

Bu konu burda kapanmistir

Freestyle
24.05.2008, 18:40
Aman yarabbim Insallah yalandir. Insallah yalandir. Inanmiyorum böyle bir seyin olacagina. 40'ina gelmis bir kazma ile bizim isimiz olmaz, olmamali.

Topuz'un kalmasina ne kadar sevindiysem, bu ise yaramayan adamin gelmesine o kadar üzülürüm. Eli kolu gözü yüzü baglir bir Leo'yu bu adama tercih ederim. 15 yil önce 40 kaçirip 1 atiyordu diye emekliligi Kayseri'de yapmasi gerekmiyor