Tam Sürümü Gör : Nasıl Kombine Satabiliriz ?
kaplan38
26.05.2008, 23:46
bence bilet fiyatları belli bir rakam altına düşmemeli ve kombine fiyatları biraz daha toplam bilet fiyatından ucuz olmalıki kombine taraftar için cazip hale gelmeli.kombine sahibine avantaj sağlamalı mesala almerde alışverişi %2 ucuz yapmalı yada ne yoğun otoparklarda 1 saat park etme olanağı olsun sinemada yanındaki arkadaşına %50 indirim olsun...............eminimki akıl akıldan üstündür siz daha iyi bir formül bulabilrsiniz haaaa ne dersiniz arkadaşlar
ibrahimogut
27.05.2008, 00:20
Kombine satmak için ilk önce maçların oynanacağı Stadyum bilinmeli halen bu bile belli değil...
bir standart tuttursunlar.millet nasıl olsa biz gitmezsek indirirler diye gelmiyor.bu sene karda kıyamette antep maçı 5-10 ytl(indirsinler demiyorum),sonraki hafta denizli maçı takım 6da 6 yapmış hava güzel taraftar zaten gelecek 1-2 ytl yapıp maç öncesi olagan üstü bir durum oluşturmalar. ve sonuç hüsran...
Bİlet fiyatlarını sezon içerisinide 1 Ytl ye çekmesinler fiyatlar standart olsun, kombine satılır.
Fener dün 21 bin tane sattıgını acıkladı...
Fener dün 21 bin tane sattıgını acıkladı...
TARAFTRALARA 15 BİNİ VERİLMİŞTİR NASIL OLSA 10 15 BİN KOBMINE BELEŞ DAĞITILIYO:shhh::shhh::shhh:
antisagun38
27.05.2008, 13:16
gençlerbirliği klübü maraton tribün kombine fiatlarını 50 ytl olarak açıkladı...
zaten içerde 17 maç var 5 ytl den hesaplasan >>>85 YTL<<< eder.(KALE ARKASI) maratonuda 10ytl den hesapla >>>170 ytl<<< eder ... bizim yönetim 200-250 lerden bahsediyo ÇOK SAÇMA...
koramaz38
27.05.2008, 16:12
Bİlet fiyatlarını sezon içerisinide 1 Ytl ye çekmesinler fiyatlar standart olsun, kombine satılır.
aynen usta
tabiki bazı kampanyalar yapılmalı ama bilet fiyatları konusunda da abartılı olunmamalı. tabiki taraftarda birazcık kendisinden feragat etmeli
Kayseride o kadar futbol kültürü gelismedi 5-10 sene sonra Bursa Sakarya gibi oluruz...
ahmetkaracaglar
27.05.2008, 19:36
Sadece cadde ve sokaklara ilan asip,fiyatlari makul hale getirerek cok rahat satilir..Ama reklam cok onemli..Fiyattan daha onemli..
kombine alan adam her maca girmek ister
iki sezon once erciyes ts turkiye kupası macında girememistim kombinem olmasına ragmen
o macta erciyes tarafı kale arkası acılmamıstı bile
kombine olan adam her maca girmesi gerekir avrupa kupası dahil asıl kombinenin amacı odur. sadece ligde gecerli olan kombine almam sahsen ben takımımın her macında yanında olmak icin kombine alırım
bide istikrarlı bir bilet politikası lazım sahsen calıstıgım firmaya defalarca bedava bilet geldi dagıtıldı
kaplan38
27.05.2008, 22:27
bende hepinize katıyorum bende erciyes trabzon maçına girememiştim kombineli her maça girebilmeli gerek avrupa gerek kupa gerek lig ama birine giriyoruz birine başka tarife bunu topluca yönetime iletmeliyiz
katippatik
29.05.2008, 00:19
antisagun38 arkadaşın dediği gibi 17 maç var açık 10 ytlden 170,kale arkası 5 ytl den 85 eder.kombine bu fiyattan ucuz olmalı ve mesela kayserispor ürünlerinin satılacağı bir mağaza açılacak diye duymuştum.buradan kombine sahipleri lisanslı forma ve diğer ürünlerden bir defaya mahsus %30-%50 indirimli almaları sağlanabilir ve kayserispor dergisi olsun futbolcularla nba deki gibi çekilişler antramana davetler gibi şeyler yapılabilir.çünkü bizim en zayıf kaldığımız konular taraftarın forma giymeme kaşkol takmama konuları. bunuda hem kombine satarak hemde formayı bir defaya mahsus satarak kombine cazip hale gelir.
kaplan38
29.05.2008, 13:27
teşekkürler katippatik gerçekten de çok gerçekçi öneriler sundun fikirlerin için sağol
_Sehzade_
29.05.2008, 19:41
Herseyden önce fiyat istikrari sart. Yani sabit fiyat uygulanacak.Hiç bir sekilde bilet/kombine fiyati degismemeli.
Sürekli, maca ve duruma göre bilet fiyatini indirmek insanlarda güvensizlik olusturuyor.
Kayserispor yönetimi malesef bu konuda çok amatörce hareket ediyor.
Avrupa kupa maçlari da kombinelerde olmali. Bu kombine alisina önemli katki yapar.
Zamanla taraftar karti gibi proje gelebilir. Yani KayseriStore'dan %20 indirimli alis veris yapma imkani gibi avantajlar getirebilmeli.
Bence fiyatlar sabit tutulmali.
Misal mac bileti bir tarafa her zaman 10 YTL denildigi vakit X 17 = 170 ise
ve kombine 150 YTL ye verilirse böyle olur. Aksi takdirde hayatta olmaz!!!
kulekartal11
12.08.2008, 09:09
ya millet kombine çok ucuz hala nie konuşuyosunuz**
_Sehzade_
13.08.2008, 21:21
ya millet kombine çok ucuz hala nie konuşuyosunuz**
Kombine pahali diyen yok zaten, sadece fiyatlar sabit tutulmali diyoruz.
ssaydamm
14.08.2008, 11:28
Sivas Kale Arkası A Blok 690 Nolu Koltuk Aldım.50 Ytl Yi De çok Degil Ama Bilet Fiyatları 1 Ytl Ye Düşerse O Zaman Kombine Bilet Seneye 5 Tane Bile Satılmaz..ama Bu Sene Düşmüyecek Fiyatlar Sabir Olacak Inşallah.
emre_38_ks
14.08.2008, 11:43
KOMBİNE SATISI KONUSUNDA SIKAYET ! : ben calısan bır ınsan olaraktan dun aksam saatlerınde ısten cıkıp kombıne almak uzere stada gıttım ve 18,30 da kapandıgı ıcın kombıne alamadım..evet guzel ısler yapıyorsunuz guzel kadromuz var..kombınelerde cok uygun ama neden pazarlaması daha ıyı yapılmıyor..mesela meydana bı stand kurulup buyuk bır afıs bastırılarak reklamı yapılamazmı? ınsanlar en cok aksam saatlerınde dısarı cıkıyor ama o saatlerdede kombıne satısı duruyor..sureklı satın alabılecegımız bır yer yok mu? ustelık stadın ıcınde satıldıgınıda babam soyleyene kadar ben bılmıyordum..alın alın dıyorsunuz ama pazarlamasını yapamıyorsunuz...bı stand acın meydana hem kombıne satın hemde yenı sezon urunlerını..bu tur ufak seylerı neden buyuk kulup olma yolunda ılerlerken dusunemıyoruz..eger oyle bısey olsa ben hem kombıne hemde yenı sezon un formasını alır kulubume katkı saglardım..bu basarılara yazık oluyor.. AZ ONCE KAYSERISPOR RESMI INTERNET SITESINE YAZDIGIM MAIL ARKADASLAR..KIMSENIN OKUYACAGINI SANMIYORUM AMA..
+emre_38_ks cok dogru söylemiş meydana kocaman bi stand acılsa ne güzl ürünler satacazda nerde bizde profesyonel yönetim...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.