PDA

Tam Sürümü Gör : Erciyesspor'a destek lazım

Selahattin
28.05.2008, 09:46
Şehrimizin ileri gelenleri Onursal Başkan Mehmet Özhaseki Başkanlığında toplanarak kentimizi süper ligde temsil eden ve UEFA da da ülkemizi temsil edecek olan Kayserispor'a acilen 2 Milyon Euro kaynak sağlamak için harekete geçmişler.Bu çok önemli bir gelişme.Doğrusu Kayserispor'da bu desteği haketmişti.Benim temennim spora destek ve gönül veren bu kişi ve kurumların biraz da Erciyesspor'u görmeleri ve iki takım arasında karşılıklı sıcak ilişkilerin başlatılması.Umarım bu konuya da el atarlar.Ben böylesine kalitesiz ve sönük geçen bir Bank Asya l.liginde 3.ligden topladığı oyuncularla 7.sırada yer alan Erciyesspor'un yapılacak takviyelerle hiç zorlanmadan süper lige çıkacağına inanıyorum.Lütfen bu desteği Türkiye'nin en sempatik takımından esirgemeyin.

Necati
28.05.2008, 10:50
Ya destek verin ya da başkalarına yol verin.

Selahattin
28.05.2008, 10:55
Ağzına sağlık Necati.

ilhanozbay
28.05.2008, 11:08
Ya destek verin ya da başkalarına yol verin.

15 milyarla Yozgat'ı süper lige çıkaran başkana dayımızı başımıza istiyoruz. Herşeyden de geçtim şehrinin değerlerine sahip çıkan bilinçli bir halk temenni ediyoruz!

Selahattin
14.06.2008, 17:50
Şehmuz'un durumu belirsiz

Altay profesyonel şube başkanı Niyazi Konuşmaz, Karşıyaka'dan ayrılan Şehmuz'un transferinin cuma günü kesinlik kazanacağını bildirdi.

Konuşmaz yaptığı açıklamada, bonservisi elinde olan golcü oyuncunun kendilerinden cuma gününe kadar süre istediğini belirterek, "Bu oyuncu ile cuma günü bir görüşme yapacağız ve transferi netlik kazanacak" diye konuştu.
Şehmuz'un Süper Lig'den bir takımla anlaşmaması durumunda yeni sezonda Altay forması giyeceği belirtildi.
Kayserispor'a verilen Eren'e karşılık bu takımdan transfer bedelinin yanı sıra Turgay ve Ali'yi alacaklarını kaydeden Konuşmaz, "Eren'i iyi şartlarda sattığımızı düşünüyorum" dedi.
Niyazi Konuşmaz, yabancı oyuncu transferi çalışmaları kapsamında Brezilya'ya giden teknik direktör Feyyaz Uçar'ın 16 Haziran Pazartesi günü İzmir'e döneceğini belirterek, "Feyyaz hoca gelince alternatifleri değerlendireceğiz. Şu anda bu konuda kesinleşen bir şey yok" şeklinde bilgi verdi.
Kaynak lig.tv Hani Tolunay hoca Erciyesspor'un Ali Üçkulak,Turgay ve Ali Çamdalı konusundaki talebini olumlu bulmuş.Durmuş'u ise Erciyes'e veremeyeceklerini beyan etmişti.Nerde verilen sözler?

==MyDr34Mm==
14.06.2008, 18:24
erciyessporumuzun kahramanmarassporda ılgılendıgı taylan sıvas ıle anlasmıs

==MyDr34Mm==
14.06.2008, 18:27
ve yeni sezona yetısırse ercıyesspor taraftarlar dernegı kurulacak insallah
destekleriniz için;
http://www.erciyesspor.org/forum/index.php?board=46.0 (http://www.erciyesspor.org/forum/index.php?board=46.0)
www.panterler.org (http://www.panterler.org)
ınsallah açılır;)

çerkez
14.06.2008, 18:42
yeni dernek deniyor inşallah açılır

Muzaffer
14.06.2008, 18:51
Bence açılmaz :)

==MyDr34Mm==
14.06.2008, 18:53
Bence açılmaz :)
abi ınsallah dıyelım ne herkesın desteklemesı lazım
ercıyesspor sıtelerıne gırersen forumda görursun

ks1988
14.06.2008, 20:23
birde ben inceleyeyim bakayım o siteleri...

dernek yeri neresi?üye olabiliyzmu?
umarım kurulur bu erciyesspor derneği...dernek olmazsa bile grup kurulur inşallah

Muzaffer
15.06.2008, 01:33
abi ınsallah dıyelım ne herkesın desteklemesı lazım
ercıyesspor sıtelerıne gırersen forumda görursun

Bu yeni oluşumdan Erciyesspor'un haberiş varmı ?

ibrahim1299
15.06.2008, 01:49
Bence dernegin ismini farklı bir isim olarak ayarlayın...Panterler bence sıradan..."Mavi Korku Taraftarlar Dernegi" olabilir...Sadece bi fikir...

ks1988
15.06.2008, 11:18
benc panter iyi olmuş.baktım sitelerine üye olmadım daha ama tişört felan bile yapmışlar.ben almayı düşünüyorum.çok güzl olmuş tşörtleri.