PDA

Tam Sürümü Gör : Kafkas: "Erciyes Atletico'yu Yener.."

Freestyle
06.09.2007, 19:02
KAFKAS: ERCİYES A.MADRİD’İ YENER

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayseri Erciyesspor’un başarısıyla gurur duyduklarını belirterek “Eğer inanırlarsa, Atletico Madrid’i de yenerler” dedi.

UEFA maçında Maccabi Tel Aviv’i 3-1’lik galibiyetle eleyen ardından lig maçında İstanbulspor’u 4-1 yenip, Fortis Türkiye Kupasında da Türk Telekom’u 2-0’lık skorla geçen Kayseri Erciyesspor, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın takdirini topladı.

Erciyesspor’u inançlı oyunu ve mücadelesinden dolayı kutladığını belirten Kafkas, “Kayseri’de iki takım arasındaki birliktelik sözde değil, gerçekte olmalıdır. Kayseri Erciyesspor’un benim gönlümdeki yeri çok farklı. Bu şehrin onlara ihtiyacı var” dedi.

Erciyesspor’un UEFA ve ligdeki başarısının kendilerini gururlandırdığını açıklayan Kafkas, Erciyesspor’un imkansız gibi gösterilen Atletico Madrid maçını inandığı takdirde kazanabileceğini söyledi.

Kayserispor’un bu sezon lige iyi başladığını belirten Teknik Direktör Tolunay Kafkas, “Önümüzdeki dört maç çok önemli. Bu periyodu iyi geçersek, ligin ilk yarısını başarılı bir yerde tamamlarız. Ben bu kadroyla bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

mali38
06.09.2007, 19:05
bize böyle teknik adam lazımdı...fark yesekte üzülmem artık.:worshippy: hocam önünde saygıyla eğiliyorum

Freestyle
06.09.2007, 19:07
BULUT: TOLUNAY HOCAM NE DİYORSA DOĞRUDUR

Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Erciyesspor’la ilgili samimi açıklamalarına teşekkür eden Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “Tolunay hocamla sık sık görüşüyoruz. Gerçekten Erciyesspor’a sevgisi ve yaklaşımı çok farklı. Atletico Madrid maçı hakkında yaptığı açıklamalara bizde katılıyoruz. İnandığımız takdirde başaracağımızı biliyoruz. Kendisine de ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Kayseri’de iki takım arasındaki iyi diyalogların ve bilhassa Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Erciyesspor’a samimi yaklaşımlarının önemine değinerek “Gerçekten çok iyi bir insan. Bir Kayserili gibi bu şehre hizmet veriyor. Tolunay hocamın Atletico Madrid maçıyla ilgili söylediklerine bizde yürekten inanıyoruz. Artık futbolda büyük, küçük takım diye bir şey yok. İnandığımız takdirde başaracağımızı biliyoruz” dedi.

Atletico Madrid maçının Kayseri Erciyesspor için zor geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Mehmet Bulut, “Bu maçta bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Ama kazanacağımız çok şey var. Bu nedenle inanacağız ve çok şey kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi. Bulut “Atletico Madrid takımı ne kadar büyük olursa, ne kadar kolektif futbol oynarsa oynasın bizimde sahada ciddi bir mücadelemiz olacak. Bu maçta bizim kaybedeceğimiz hiçbir şey yok. Ama kazanacağımız çok şey var. Biz biliyoruz ki, bu maçı kazanırsak, dünya bizi konuşacak. Bu anlamda başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Teknik Direktör Mehmet Bulut, Fortis Türkiye Kupasında hedeflerinin büyük olduğunu belirterek “Erciyesspor geçen sezon kupada final oynama başarısı göstermemiş olsaydı şimdi biz UEFA’da mücadele edemeyecektik. Bu anlamda kupaya büyük önem veriyoruz. Öncelikle önümüzdeki turu geçip gruplara kalmak istiyoruz. Bunu başarırsak, bize ciddi maddi gelirlerde sağlanacak. Daha sonrasında ise gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

mali38
06.09.2007, 19:09
işte kardeşlik. işte dostluk. ertuğrul gitti kardeşlik geldi. oh be.

enex_ks
06.09.2007, 19:13
ewt bazilarina artik ders oldu....bu brovo hocam...belki baziları istemeyebilir ama 2 takım tek yürek......

enex_ks
06.09.2007, 19:19
Kayserispru güah keçisi ilan edenlere ders oldu....

İnadına KAYSERİSPOR & ERCİYESSPOR

Quaresmaa
06.09.2007, 19:49
rekabet yok artık biz herzaman iki takım tek yürek derken yönetim ve teknik

heyet arasında azda olsa bir rekabet vardı tolunay hocam sanırım bu rekabeti

kaldırdı inşallah erciyesim liğe tekrar çıkar ve örnek iki takım olarak liğimize boy

gösterırız madrıdı eleyeceğiz zaten biz herzaman inandık alem inanmalı

Necati
06.09.2007, 20:29
bana göre başarıdan daha önemlidir şu sözler helal olsun valla ertuğrul gitti kavga bitti

VK38
06.09.2007, 20:37
bunlari duyuyomudur ola

Necati
06.09.2007, 20:41
bence o kasımpaşayı küme düşürmeye uğraşıyodur malum şehrin özkaynakları 5 e bölünüyor şu anda

realk@yseri
06.09.2007, 20:59
bence o kasımpaşayı küme düşürmeye uğraşıyodur malum şehrin özkaynakları 5 e bölünüyor şu anda

haha süpersin necati güzel espiri :fool:

VK38
06.09.2007, 21:00
bence o kasımpaşayı küme düşürmeye uğraşıyodur malum şehrin özkaynakları 5 e bölünüyor şu andazuhuahuahuah necati :w00t2: muradina erdikden sonrada genclere gider oftasi düsürür bu herif :wallbash:

Necati
06.09.2007, 21:07
ertuğrul hocayı milli takıma geçerse düşünemiyorum:D bu sefer dünyanın özkaynaklarıyla uğraşacak

maho-38
06.09.2007, 21:35
aliriz bu maci

onur38
06.09.2007, 22:16
bana göre başarıdan daha önemlidir şu sözler helal olsun valla ertuğrul gitti kavga bitti

EVET ertuğrul gitti kavga bitti. :intheclub:

batıkan_develi
06.09.2007, 22:50
işte kardeşliğin gösterisi helal olsun tolunay hocam
kendi çıkarlarını düşünenlere kapak oldu
tolunay koca ertuğrul hocayı ezmeye başladı bu sene bi şampiyonluk alalım o zaman eğturul hocanın suratı görmek isterim

mali38
06.09.2007, 22:55
ertuğrul hocayı milli takıma geçerse düşünemiyorum:D bu sefer dünyanın özkaynaklarıyla uğraşacak

bu daha süperdi:good::O

Roader6
06.09.2007, 23:26
arkadaşlar bilmem bana katılır mısınız da biz hocayla şampiyon bile olabilirz HAYAL DEĞİL !!!

Furkan
07.09.2007, 00:11
evet yener

Freestyle
07.09.2007, 00:37
freestyle kardeş bu konuyu ben serbest bölge köşesine ekledim sen oradan silip buraya kendin bulmuş açmış gibi konuyu ekliyorsun yaptıgın ayıp oluyor biz boşamı emek harcıyoruz burada

Konu senin açtigindan 1 saat önce açilmisti. O emegini burda reklam yapmaya degilde açilmis olan konulara harcasan iyi olacak.

LEVENT ŞEKER
07.09.2007, 18:56
helal kafkas ne dıyelım saygılar

mustafaozkanks
08.09.2007, 08:47
Kafkas hocayı geldiği dakkadan itibaren sevmemiştim ama bu açıklaması gösterdi ne kadar büyük bir insan olduğunu hocam sana tam destek hep destek işte buda bazılarına kapak olurda kardeşlik örneğini göstermeye devam ederler.KAYSERİ-ERCİYES EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 09:09
ne reklamı neyin reklamını yapmışım benim

Yücel Şahin
08.09.2007, 10:04
Ertuğrul sağlam gereksiz açıklamalarla nerdeyse taraftarı ikiye bölecekti.Son zamanlarda seyirciye el kol hareketi bile yaptı.Emeklerini inkar etmek mümkün değil,ama bence fazla havalıydı.tam zamanında gitti.BJK maçı sonrası Bu takımda emeğim var demesini tolunay kafkasa saygısızlık olarak görüyorum.Tamam kabul var ama artık sen yoksun.O maçın ardıdından yapılacak açıklama değildi.Hikmet Karamanı da unutmayalım.Hırsıyla inadıyla hem takımı düşürmedi.Hemde bir çok değerli futbolcu kazandırdı.

Turkmania
09.09.2007, 14:23
erciyes dagıtacak madrıd ı

38kys
10.09.2007, 15:49
Ya Allah Bİsmİllah Dİyİp BaŞlayacaklar Ya Allah Bİsmİllah Dİyİp Bİtİrecekler Bu Kadar Basİt........

mustang
10.09.2007, 16:51
İki takım tek yürek forza kayserispor&erciyesspor

jackal_3806
10.09.2007, 16:55
ins helal olsun sana kafkas

Samil38
11.09.2007, 00:53
Geçen yil isini yapan Ertugrul Saglam'a neden isini yapiyorsun diye çok kizan olmustu. Bana öyle kizmasinlar beni sevsinler diye yapilmis bir açiklama olabilir.