Tam Sürümü Gör : Karım seni bir görsün
Selahattin
28.05.2008, 16:51
Adamın biri bir gün yolda giderken bir dilenciye rastlar. Dilenciye bir para verir ve al bununla bir sigara alırsın der. Dilenci "beyim ben hiç sigara içmem" der. Bunun üzerine adam o zaman bir bira içersin der. Dilenci "ben ağzıma içki koymam" der. Sen de o zaman bir altılı oynarsın. Dilenci "beyim ben hiç kumarda oynamam" deyince adam o zaman al bu parayı ve bizim eve gel der. Dilenci neden olduğunu sorar. Adam "Karım seni bir görsün içki ve sigara içmeyen, kumar oynamayan bir adamın hali ne oluyor."
Selahattin
28.05.2008, 16:53
Deli , kahveye girdiğinde soluk soluğaydı.Boş bir masaya oturup ocağa seslendi; - Bana bir çay ! çay geldi , şekerleri atıp karıştırdı.Garsonadan yine şeker istedi. Onları da atıp karıştırdı,yeniden istedi.Garson; - Sekiz şeker koydun çaya ,dedi şaşkın şaşkın, - Koydum ama , işte görüyürsun, hepsi eriyor
Selahattin
28.05.2008, 16:54
Zenginin biri olumune yakin, biri doktor, biri papaz,digeri avukat uc yakin arkadasini cagirmis yanina. Bir ricada bulunmus: - "300 bin dolarlik tasarrufum var, demis, bunu yanimda oteki dunyaya goturmek istiyorum. Ama kimseye de guvenemiyorum. Size simdi 100'er bin dolar verecegim. Bu paralari ne olur ben gomulurken kefenimin ic cebine koyuverin..." Adam olmus. Uc arkadas verdikleri sozu yerine getirmisler. Bir sure sonra doktor vicdan azabina yakalanmis. Diger iki arkadasini cagirarak onlara itirafta bulunmus: Doktor: -"Hastanenin cok acil ihtiyaci vardi, demis, onun icin 100 bin dolarin 20 bin dolarini hastaneye sarfettim, kefene 80 bin koydum." Papaz: - "Maalesef ben de ayni gunahi isledim, demis, paranin yarisini kilisenin insaatina ayirdim. Kefenin cebine 50 bin dolar koydum." Avukat : -"Ben sozumu aynen yerine getirdim, demis, kefenin cebine 100 bin dolarlik cek koydum."
Selahattin
28.05.2008, 16:58
Padisahin biri, -'Bana yalan soyleyebilene bir kup dolusu altin verecegim!' demis. Yalancilar, hemen saraya kosusturup baslamislar yalana; ''Bir kus, aslani kapip yuvasina goturdu.'' ''Bunun neresi yalan?.. Kus kartaldir, arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kapti mi goturur tabii!..'' ''Komsu ulkede bir esegi kral yaptilar!..'' ''Ulkenin krali, pencereden bakinirken tacini dusurmus. Tac da pencerenin altindaki esegin basina gecmis. Tac kimin kafasindaysa, kral odur tabii!..'' ''Padisahim, ben gokyuzune bir ok attim. Alti ay sonra geri dondu!'' ''Senin ok bir agacin ustune dusmustur. Agac, sonbaharda yapraklarini dokunce, takilacak yer bulamayip yere inmistir.'' Boylece padisah, her yalana gercek bir bahane bulmus ve kimse padisaha bu yalandir dedirtememis. Ama bir gun Kayserili gelmis; ''Padisahim, sen benim babamdan borc olarak bir kup dolusu altin almistin. Simdi geri almaya geldim. Yalandir dersen odulumu ver. Yalan degil dersen borcunu ode!..''
Selahattin
28.05.2008, 17:00
ABD Başkanı, İngiltere Başbakanı ve Türkiye Başbakanı bir gün bir toplantıda bir araya gelmişler. Tabii, 3 lider bir arada olur da, sormaz mı gazeteciler? Önce ABD başkanına sormuşlar: - ABD´de bir memur ne kadar parayla geçinir? Siz kaç para veriyorsunuz? Başkan cevap vermiş: - Valla ben memura en az 2000 dolar veririm. 1000 doları ile geçinirler. Geri kalan 1000 doları ne yaparlar, nerede harcarlar, hiç sormam. Gazeteciler aynı soruyu İngiltere başbakanına da sormuşlar. O da cevap vermiş: - Ben, memuruma ortalama 3000 sterlin veririm. Geçinmesi için 2000 sterlin yeterli. Artan 1000 sterlini ne yapar, nerede harcarlar, sormam, beni hiç ilgilendirmez. Her ikisinden bu cevapları alan gazeteciler, aynı soruyu bizim başbakana da sormuşlar. - Valla, demiş bizimki, Türkiye´de bir memurun geçinebilmesi için en az 1 milyar lira lazım. Ama ben taş çatlasın 400 milyon lira veriyorum. Geri kalan 600 milyonu nereden bulurlar, nasıl geçinirler hiç sormam
Selahattin
28.05.2008, 17:01
Bir şirketin kapısında bir ilan asılmış şöyle yazıyor: "Dakikada 70 kelime yazabilen, Bilgisayar bilen, Yabancı dili olan eleman aranıyor" Bir köpek ordan geçerken bu ilanı görüyor..bir süre bakiyor; bakıyor,derken ağzıyla kağıdı yerinden söküp ofise giriyor, doğru müdürün odasina...Ve müdürün karşısına geçip ağzında kağıtla ona öylece bakıyor... Adam bunu görünce kahkahayi basiyor.... - "Hahahahahahaaa ama ben bir köpeği işe alamam ki??" - Ama köpek ısrarla kağıdı adama uzatıyor...Ve müdür sonunda diyor ki - "peki o zaman sana bi mektup vericem bunu yaz bakalım" Köpek kağıdı alıyor,bilgisayarın başına geçiyor, gayet güzel tıkır tıkır mektubu yazıp bitiriyor...Müdür şok oluyor,ama bozuntuya vermeden bu sefer diyor ki: - "Bak şöyle şöyle bir uygulamaya ihtiyacımız var, buna bir program yaz çalıştır bakalım.." 15 dakika sonra köpek bilgisayarda o problemi çözecek süper hızlı bir uygulama yaziyor, adam inceliyor ve dumur oluyor....Artık söyleyeceği tek sey kalıyor: -"Sen inanılmaz birşeysin!!! Ama yine de seni ise alamam...Ne yazik ki senin herşeyin mükemmel ama yabancı dilin yok" Ve köpek cevabi yapistiriyor: -"Miaaooooowwwwww"
38ölümüne38
28.05.2008, 17:03
HAHAHAHAHa BU COK GUZEL!!!!
Sniper38
28.05.2008, 17:04
Bunu ben eklemisdim bile Fikrarlar Bölümüne!
Lütfen bütün Fikralari oraya ekliyem, her fikra icin ayri bir konu acmiyalim!
Selahattin
28.05.2008, 17:07
Ağzınla kuş tutsan... Ne kuşu! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız..." (Ahmet Çakar) "İyi püskürtmüş!.." (Şansal Büyüka, hakeme tüküren oyuncu için) "İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene Boer'un şeyinden oldu..." (Turgay Şeren) "Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın..." (Erman Toroğlu) Muhabir kadın: (2 dakika röportaj yaptıktan sonra) Peki Rıza, ama kısa bir aramız var, ben seni bırakmıyorum... Rıza Çalımbay: Bırakma "Zago'nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor..." (Show Radyo spikeri Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını anlatıyor) "Gooool!!! Durum 2-1 hatta 3-1..." (Juventus-Udinese maçında TV8 spikeri, Juventus'un 3. golünü aktarıyor) 2001'de oynanan Galatasaray-Vllaznia Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı. Maç Kanal D'den yayınlanıyor ve İlker Yasin şakıyor: "Ah Arif, orda döndün mü vuracaksın taaak", "Ümit Karan, boyu 1.81 olmasına rağmen taymingi iyi, iyi vuruşuyor toplarla..." "Yediğimiz golü önceden çalışmıştık!.." (Zamanın Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Galatasaray maçı sonrasında) "Şu anda bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar, inşallah önemli bir şeyi yoktur..." (Fatih Terim Olympiakos maçı sonrasında) "Tenceren dibin kara, seninki senden kara..." (Tanju Çolak) "Futbolda uğur yoktur. Akıllıysan, güçlüysen, kuvvetliysen, en önemlisi zekiysen bir adım öne çıkarsın. Uğur mu? Var. Show TV'de Maraton programında. Olan bir şeyi ileri geri oynatırsın..." (Erman Toroğlu, gazete yazısında) Alıntı
Selahattin
28.05.2008, 17:08
Amerikada FBI için ajan seçimi yapilacaktir. Basvuda bulunanlardan istenilen ilk sart eslerini verilen silahla öldürmeleriydi. Ilk aday olan ingiliz eline verilen silahi geri çevirerek ben karima kiyamam der ve içeride bulunan karisini da alip evine geri döner. Ikinci olarak içeriye Amerikali bir zenci gelir o da uzun süre düsündükten sonra bunu yapamam der ve silahi iade eder. Içeri son olarak bizim Temel gelir. Temele de ayni teklifte bulunulur; yani karisini öldürmesi istenmektedir. Temel biraz düsündükten sonra bu teklifi kabul eder ve içeriye girer. Birkaç el silah sesinden sonra aniden bir cam sesi gelir. Içeriye giren ajanlar kirik camin yanindaki Temele yönelip saskin bir sekilde sorarlar ne oldu diye?Temel : - Verdiginiz silah kurusiki çikti, ben de bizim kariyi 20. kattan asagiya attim:)
Selahattin
28.05.2008, 17:10
Tilki çok acikmis.ormanda giderken bir agaçta büyük,güzel bir biftek.Hemen agacin yanina gider,bakar ki biftegin yaninda bir bomba.Eger biftegi almaya çalissa bombanin patlamasiyla ölür.Tilki hiç ölmeye merakli degilmis.Hemen bir çare düsünürken,oradan bir kurt gelir.Tilkiye sorar: -Tilki o agaçta bir biftek var.Sen niye almiyorsun?der.Tilki: -yok sagol ben oruçluyum der.firsattan yaralanmak isteyen kurt, bombayi görmeyerek hemen agaca atlar ve bombanin patlamasiyla kurt bi tarafa biftek bi tarafa uçar.Biftegi gören tilki hemen yemeye baslar.Kurt zar zor kafasini kaldirir ve: -hani oruçluydun hain tilki?.der. -Tilki de ordan top atildi duymadin mi?der.
Selahattin
28.05.2008, 17:12
Temel ve karısı Fadime alışverişten dönerken kavga etmeye başladılar. Temel: -Sen beş para etmezsin dedi. Fadime bozuldu -öylemi ?? Kanıtlasana Temel: -Dur,kanıtlayım dedi ve bir taksi çağırdı: -Fatih'e kaça götürürsün -Beş ytl bayım. -Ya karım da birlikte olursa? -Değişmez aynı fiyat. Temel fadime 'ye dönerek : -Gördünmü ? dedi .Seni hesaba bile katmıyor
Selahattin
28.05.2008, 17:14
1. Balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen toplu ölüm. (Dudullu'da bir köyde nişan töreninde) 2. TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü.(Adapazarı -Hendek) 3. Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkarmak için ayağını silkeleyen kişiyi elektrik çarptığını sanan bir başkasının akımdan kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi. (Rize- Tunca köyü) 4. Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına Sheltox isimli ilacı sıkması ve sinekten beter ölümü.(istanbul- sultanbeyli) 5. Mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü.(Kocaeli) 6. Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri.(Konya) 7. Nüfus sayımı nedeniyle kendisinden başka kimsenin bulunmadığı yolda (üstelik de otoban) sayım görevlisinin bariyerlere çarparak ölümü (Tem otoyolu-gebze) 8. Karabük demir-çelik fabrikasında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigratlık fırından sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi.(Karabük) 9. Tıraş olurken berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta rahmetlik oluşu.(Erzurum) 10. Bir vatandaşın yatağındaki tahtakurusunu öldürmek için yaptığı ilaçlamadan sonra uykuya dakınca tahatakurularıyla birlikte zehirlenmesi. (Bodrum-Yalıkavak) 11. Bir lunaparkta kafadar iki gecebekçisinin uçan sandalyeyi çalıştırıp binmeleri ve durduracak kimse olmayınca inemeyip sabaha kadar kusarak hayatlarını kaybetmeleri. (Göztepe) 12. Arkadaşlarıyla iddiaya tutuşup kafasıyla mermer bloku kırmaya çalışan medyatik karatecinin mermer yerine kafasını kırarak beyin travması sonucu ölmesi.(İstanbul-Esenler)
Selahattin
28.05.2008, 17:16
1. Unutma! Insan yorgun dogar ve dinlenmek icin yasar. 2. Yatagini kendini sever gibi sev. 3. Gunduz dinlen ki, gece rahat uyuyabilesin. 4. Dinlenen birini gorunce ona yardim et. 5. Unutma! Calismak yorar. 6. Yarin yapabilecegin bir isi bugun yapma. 7. Mumkun oldugu kadar az calis ve yapman gereken seyi baskalarina yaptir. 8. Unutma! Fazla dinlenmekten ölen olmamistir. 9. Calisma istegi duyarsan, bir yere otur ve bu tuhaf duygunun gecmesini bekle... Alıntı
Selahattin
28.05.2008, 17:17
Genç bir adam süpermarkette dolasirken yasli bir kadinin kendisini izledigini fark eder. Fazla umursamadan alisverisine devam eder. Bir seyler alir ve kasaya gelir. Bu sirada yasli kadin adama: - "Size bakmamdan rahatsiz oldunuz ama yeni ölen ogluma çok benziyorsunuz bu yüzden size bakiyorum" der. Bunun üzerine adam üzülerek: - "Oglunuzu kaybetmenize çok üzüldüm. Yapabilecegim bir sey varsa çekinmeyin söyleyin." der Yasli kadinda - "Marketten çikarken bana güle güle anne derseniz bu beni çok mutlu eder." Ve kadin marketten çikar. Adam da ona - "Güle güle anne" diyerek veda eder. Kasadaki tezgahtar alisverisinin 100 milyon tuttugunu söyler. Adam sasirir ve - "Ama nasil olur ben sadece bir kaç ufak sey aldim." diye çikisir. Bunun üzerine tezgahtar kiz - "Anneniz onun aldiklarini da sizin ödeyecegini söyledi."
Selahattin
28.05.2008, 17:19
Maymun kurmus çilingir sofrasini ormanin orta yerine, kulhanbeyligi yapiyor. O sirada zurafa ordan geciyormus, sormus: - "Vay maymun Kardes, nasilsin?" - "İyiyim be anam, iciyorum iciyorum aslani dovuyorum." Zürafa tirsmis ve uzaklasmis. Derken Zebra gecmis, o da sormus: - "Selam maymun abi, ne var ne yok?" - "N'olsun be gulum hep ayni; iciyorum iciyorum aslani marizliyorum." Zebra da uzaklasmis ordan. Bu kez kostebek, gecerken sormus: - "Maymun ya naber?" - "Iyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse girisiyorum aslana!" Kostebek de sivismis. Ancak boyle boyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus. Cikmis maymunun karsisina: - "Eee anlat bakalim maymun efendi, ne var ne yok?" Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanitlamis: - "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk sabuk konusuyorum."
Selahattin
28.05.2008, 17:20
Karacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker - "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş. Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş. Komutan diğerlerine dönerek -"İşte cesaret" demiş. Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine - "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş. Komutanı helikoptere binmesini emretmiş. Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış. Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek - "İşte cesaret " demiş. Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini çağırmış. Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve -"Emret komutanım" demiş. Komutan - Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş. Asker; - "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek - "İşte asıl cesaret bu " demiş.
Selahattin
28.05.2008, 17:21
Buyukce bir kopek agzinda bir torbayla kasap dukkanina girer. Agzindaki torbayi yere birakir, kasabin karsisina oturup bekler. "Bu da nesi" der kasap diger musterilerine bakarak. "Herhalde et alacak" der birisi. Kopek de tasdik eder : " hav" "Nasil et istiyorsun bakalim, kiyma, kusbasi, biftek?" "Hav" diye keser kopek kasabin sozunu. "Peki ne kadar?, bir kilo, iki kilo?" Tekrar "hav" sesi duyulur. Sasiran kasap siparisi sarar ve torbaya yerlestirirken, etin parasinin da torbada oldugunu gorur. Kopek dukkani terk ederken kasap meraktan catlayacagina kopegi takibe karar verir, dukkani da yardimcisina emanet eder. Kopek bir kac sokak otede bir apartmana girer, ucuncu kata cikar ve bir kapinin onunde durarak pencesiyle kapiya vurmaya baslar. Kapiyi kizgin bir adam acar ve baslar kopege bagirmaya... Izlemede olan kasap ortaya cikar ve adama ; "Dur bir dakika " der "Ne yapiyorsun?Gordugum en akilli kopek, ona niye bagiriyorsun?" Adam "Akilli mi?" der," bu hafta uc oldu, anahtarini yanina almayi unutuyor."
Selahattin
28.05.2008, 17:28
Sniper kusura bakma ben daha üye adayıyım ama fıkralar bölümünde bunu göremedim.Görsem zaten yazmazdım.Zaman zaman bu tür karışıklıklar olabilir.
CILGINCA38
28.05.2008, 17:39
Abi bunlari fikra konusu altinda birlestirsende dakka basi yeni konu haline getirmesen..
Selahattin
28.05.2008, 17:48
Çılgınca 38 henüz bu forumda neyin ne olduğunu bilemediğim için kusura bakma.Daha üye adayıyım ama alışınca düzelir.Bilmiyorum örneğin 1o fıkra aynı yazıda toplanabilirmi?Denerim,olmazsa fıkra yazmam olur biter.
CILGINCA38
28.05.2008, 17:54
Abi sen bu fikralarini fikralar bolumune gecir, boyle her fikraya bi konu olmamis..
CILGINCA38
28.05.2008, 17:56
Abi bi fikranin altinda mesaj olarak gonder fikralarini hepsi alt, alta olur.. Hatta baslikta koy uzerine, tipki ilk yazdigin fikra gibi cikar.. Olmazsa duzenlersinde sonradan.. Zamanla alisirsin o zaman hersey kendiliginden gelisir nasil olsa.. Sorun degil..
herseye ragmen emegine saglık
Turcoman
28.05.2008, 21:01
hepsi çok orjşnal emek verilip araştırılmış, interneti sürekli taramama rağmen arasında rastlamadığım fıkralarda mevcut, ve orijinal hepsi, Allah razı olsun.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.