PDA

Tam Sürümü Gör : kıymet bilmiyoruz

YAKAMOZ_38
06.09.2007, 20:12
Kayserispor ve Erciyesspor taraftarın ilgisizliğinden yakınıyor...

Kayseri Futbol'da yıllarca varolabilme mücadelesi verdi. Kayserispor 1. Ligin asansör takımı Erciyesspor ise 3. liglerde her sene değişen ismiyle ayakta kalmaya çalıştı. Kayserili futbol severler ise özellikle Kayserispor'un lige çıkamamasından yakınarak isyan etti bir anlamda… 2. liglerde şampiyonluklar kovalayıp, lige çıktığı dönemlerde paraşütsüz inmek zorunda kalan Kayserispor'un o günlerinde tıklım tıklım dolan Atatürk Stadı şimdileri bomboş… Bırakın ligde kalmayı, ligi sallayan, 3 büyüklerin büyüklüklerini rafa kaldıran bir takıma sahip olan Kayseri ne acıdır ki; takımına sahip çıkmıyor…
Avrupa Arenası’nda geçtiğimiz sezon Kayserisporla bu sezon Erciyessporla boy gösteren bir şehirde yer yerinden oynaması gerekirken ilgisizlik, sahipsizlik, takımlarımızı demoralize ederken, yönetimleri, teknik heyet ve futbolcuların motivasyon kayıplarına neden oluyor. Bu sezon Kayserispor sahasındaki iki maçını da kazanmış.
Deplasmandan da puanlarla dönmüş. Ama gelin görün ki Kayserispor'un varlığından habersiz bir şehir var… Sadece Kayserispor mu Erciyesspor'da öyle… Takım Avrupa kupasında oynuyor tribünler boş. Tur atlıyor, ligde taraftarı önünde ilk sınavına çıkıyor. Görüntü aynı…
İstanbulspor maçını 1270 biletli seyirci izlemiş… Ne acı değil mi? Yazık maalesef kıymetini bilmiyoruz elimizdeki değerlerin… Uçup gittiği zaman anlıyoruz kıymetini… Taraftarın maça gelmesi için düşmesi mi gerek Kayserispor'un ? Şuanda Kayserilinin yerinde olmak isteyen öylesine iller var ki..
Lütfen Kıymetini bilelim takımlarımızın. Destek olalım, maça gelelim. Hem Kayserispor'un hemde Erciyesspor'un rüzgarı olalım arkalarından…

İŞTE TABLO

KAYSERİSPOR-VESTEL MANİSA
(6500 BİLET)

KAYSERİSPOR-KASIMPAŞA
(5500 BİLET)

ERCİYESSPOR-MACCABİ
(11 BİN 700 BİLET)
3 BİN BİLET İSTİKBAL
TARAFINDAN ALINDI..

ERCİYESSPOR-İSTANBULSPOR
(1265 BİLET)

mali38
06.09.2007, 20:19
A kişi) Bu hafta maç kimle
B kişi) kasımpaşa
A kişi) boşvir ozaman gitmeye gerek nede olsa yinerler

kayserilinin mantığı bu. takımın gücüne inandığı için maçı tarftarsızda kazanacağını düşünüyolar. nitekimde öyle oluyor

mali38
06.09.2007, 20:20
ha bide manisa maçı bilet sayısı 6500 olmasın???bi sıfır eksik gibi

YAKAMOZ_38
06.09.2007, 20:23
ha bide manisa maçı bilet sayısı 6500 olmasın???bi sıfır eksik gibi

galiba öyle kardeş düzeltiriz benim aldıgım kaynakta böyle yazıyordu şimdi düzeltiyorum onu

Quaresmaa
06.09.2007, 20:43
biz bu mantıla nerreye kadar gıderız bılemıyorum yazık yaa bu takıma yapılmaması laazım takım daha ne yapsın şampiyon da olsak şampiyonlar liğindende şampiyon olarak çıksak o stadın dolacağı meçhul

realk@yseri
06.09.2007, 20:46
toplam 25 bin kişi olmuş lig başladı başlayalı oysaki stadın bir maçtaki kapasitesi 25 bin civarı yazık çok yazık

VK38
06.09.2007, 20:47
yeni yapilan stada bide kücük diolar :D aslinda bize rizeatatürk gibi bisi grk

enex_ks
06.09.2007, 20:59
maçların hepsi pazar 9 idi..bunuda dikkate almak lazm...ama mazeret olarak kabul edilmez..

Necati
06.09.2007, 21:01
tel aviv maçında birçok kişi sizi düşürenler utansın dedi bu herşeyin ispatıdır

realk@yseri
06.09.2007, 21:03
maçların hepsi pazar 9 idi..bunuda dikkate almak lazm...ama mazeret olarak kabul edilmez..
bence %70 maçın geç saatte oynanması...ne kadar tanıdığım varsa hepside bu durumdan dolayı maça gitmiyor sabah adam işe gidecek 10 da yatıyor ama maça gitse 1-2 anca

YAKAMOZ_38
06.09.2007, 21:06
bence %70 maçın geç saatte oynanması...ne kadar tanıdığım varsa hepside bu durumdan dolayı maça gitmiyor sabah adam işe gidecek 10 da yatıyor ama maça gitse 1-2 anca

kardeş bahaneler hiç bitmez dogru insanlar sabah işe gidiyor ama birgünde 2 saat az uyumuş olsunlar çokmu bu kayserispor için o zaman kış gelincede havalar soguk deyip gitmeyecekler gelmek istemeyene bahane çok

enex_ks
06.09.2007, 21:22

hmm ondan istanbul maçi full cekti demi necati...bide sizi düşürenler derken herhalde önceki kadrodan bahsediyon hani rizeden son dkkda gol yiyip 2 pen kaçirip 9 kişiye karşi ilk yarida 11 puan toplayan önceki kadro yokmuu hep onların sucuu...demiii.:wallbash::wallbash::wacko:

Necati
06.09.2007, 21:26
sizi düşürenler derken neden üstüne alındınki enes yoksa kayserisporla bir ilgisi mi var??

enex_ks
06.09.2007, 21:30
alla alla yaw ben niye üstüme alınıyım ben geçen seneki kadtroyu eleştiriyodum necati...sen nerden geldi aklına kayseriii.....acaba kayseriyemi dediydin o lafi....sakın ...

Necati
06.09.2007, 21:31
yoo ben ertuğrulu kastettiydim:D ertuğrul gitti kavga bitti iki takım tek yürek:)

enex_ks
06.09.2007, 21:36
ama ozamn ertuğrul vardi başimizda ve bizi başarilar yaşatti...ayrıca tek suclu ertuğrul değil...ertuğrul hoca kaçirmadi o 2 penaltiyi....oke..ertuğrul hoca varkende İKİ TAKM TEK YÜRETİ...

Necati
06.09.2007, 21:37
ertuğrul varken şehrin özkaynakları ikiye bölünüyordu kimse dalkavukluk yapmıyordu

enex_ks
06.09.2007, 21:41
iide canım adam kaç kere yalanladı bu sözü süleyman hurmada dedi deiler oda yalanladi...ama bi fırsat buldunuz ya hemen cökün adama... adam kaç açiklama yapti erciyesi seviyoruz ligte kalacak die ama onları demiyonuz..

YAKAMOZ_38
06.09.2007, 21:54
iide canım adam kaç kere yalanladı bu sözü süleyman hurmada dedi deiler oda yalanladi...ama bi fırsat buldunuz ya hemen cökün adama... adam kaç açiklama yapti erciyesi seviyoruz ligte kalacak die ama onları demiyonuz..

bak kardeş ertugrul saglamı savunma bu adam zaten kayserisporu satıp gitti para için ayrıca sözde herkez söyler biz erciyessporu seviyoruz düşmesini istemiyoruz diye ama bunu dilde degil yürekte istemek önemlidir ertugrulda o yürek yoktu

mustang
06.09.2007, 22:36
Arkadaşlar uzatmayın yorgan gitti kavga bitti daha neyin peşindesiniz biz önümüze bakmalıyız

Ayhan BAYNAL
07.09.2007, 00:10
kombineler bunların içinde yok

mali38
07.09.2007, 00:18
görevli tanıdığı olanlarda yok:O

bu mesajımda silinir kesin ama neyse kısmet:O

Erkan
07.09.2007, 03:24

Geçen sene devre arası antalya kampı trt2 ye canlı olarak roportaj veriyor
muhabir kayseri şehrinin 2 takımın kaldırıp kaldırmadığını soruyor
Ertuğrul sağlam aynen:İki takımın olmasının dezavantajlarını yaşıyoruz şehrin kaynakları iki takıma gidiyor bize daha az para geliyor..

Hatta bi kerede kanal38 de tekrar yayınlamışlardı..

Ayrıca süleyman hurma verdiği bi demeçde kendisinin kayseriyi güzelleştirme derneği başkanı olmadığını kendilerini diğer takımların ilgilendirmediğini kendi işlerine baktıklarını söledi..

Not:Yazdıklarımın bir tek kelimesi bana ait değil
sadece söylenenleri hatırlattım o kadar
moderatörler kendi işlerine gelmedikleri için mesajımı silmesinler lütfen..
Burda elbetteki bazı şeyleride eleştirme hakkımız var
eğer bunlar olmayacaksa forumun ne anlamı var güncel haberleri diğer sitelerdende alıyoruz..

hedef38
07.09.2007, 10:13
3 büyüklere kafa tutmk istiyorsak ve onları geçmek türkiye nin sayılı takımlarından biri olmak istiyorsak arkadaşlar o trübünler mutlaka dolmalı ya maraton dolmuyor hadi de kale arkaları niye bomboş onu anlayabilmiş değilimmm... Bu takım bu sene ilk 2 ye oynar ama biz sahip çıkmadıkça bu takıma o da hayal olacak...

enex_ks
07.09.2007, 12:20
Geçen sene devre arası antalya kampı trt2 ye canlı olarak roportaj veriyor
muhabir kayseri şehrinin 2 takımın kaldırıp kaldırmadığını soruyor
Ertuğrul sağlam aynen:İki takımın olmasının dezavantajlarını yaşıyoruz şehrin kaynakları iki takıma gidiyor bize daha az para geliyor..

Hatta bi kerede kanal38 de tekrar yayınlamışlardı..

Ayrıca süleyman hurma verdiği bi demeçde kendisinin kayseriyi güzelleştirme derneği başkanı olmadığını kendilerini diğer takımların ilgilendirmediğini kendi işlerine baktıklarını söledi..

Not:Yazdıklarımın bir tek kelimesi bana ait değil
sadece söylenenleri hatırlattım o kadar
moderatörler kendi işlerine gelmedikleri için mesajımı silmesinler lütfen..
Burda elbetteki bazı şeyleride eleştirme hakkımız var
eğer bunlar olmayacaksa forumun ne anlamı var güncel haberleri diğer sitelerdende alıyoruz..

adam doğruları söylemiş erkan siz bunun altinda artniyet arıyosunuz kardeşim..adam olan şeyleri söylmeişş...

Freestyle
07.09.2007, 12:24
Erkan_38 senin gibi msnde Forza Besiktas veya degisik Kayserispor aleyhine yazilar gördügüm bir kisi'nin bu demeçlerde bir art niyet aramasi gayet dogal.

Ki bundan aylar önceki olaylari neden tekrar yaziyorsun o da ayri bir soru.

Yücel Şahin
07.09.2007, 12:25
Haftaya da ramazan başlıyor bu seferde o bahane edilir.

Erkan
07.09.2007, 14:40
Erkan_38 senin gibi msnde Forza Besiktas veya degisik Kayserispor aleyhine yazilar gördügüm bir kisi'nin bu demeçlerde bir art niyet aramasi gayet dogal.

Ki bundan aylar önceki olaylari neden tekrar yaziyorsun o da ayri bir soru.

Msn de forza atletiko .... çocuğu erciyesspor şerefsiz erciyesspor yazanlara ne demeli?

Freestyle
07.09.2007, 14:52
Msn de forza atletiko .... çocuğu erciyesspor şerefsiz erciyesspor yazanlara ne demeli?

Onu da benim sana sordugum gibi, gidip onlara soracaksin gözüm, ben sadece gördüklerimi söyledim.

enex_ks
07.09.2007, 14:54
erkan kayserispor erciyesspor gibi yapmadi oke....ayrıca isimlere değil renklere aşiğiz...bak geçen sene erciyesden 1 futbolcu kaldii..mesela erciyesde eziktşla oynuyacak..ozamanda yazarsi forza bjk die..

emre_38_ks
07.09.2007, 15:37
mac saatlerı bıraz daha erkene alınacak ınsanlar bı de yaz havasında pek macla falan alakaları yok..havalarda serınleyınce stad tamamına yakını dolar..sezonun ortalarında heyecan artınca seyırcıde artacaktır..

emre_38_ks
07.09.2007, 15:40
Arkadaşlar Kayseri futbol şehri olsun diyoruz ama bu amaç uğrunda biraz da çaba göstermek gerek.Özellikle Kayserispor yönetimi taraftarı motive etmiyor,maçlardan önce sadece açıklama yapılıyor taraftar maça gelsin diye ki bu bence formalite.Zaten taraftarını Kayserispor'un bir parçası olarak göremeyen bir yönetim var(Örnek:Süleyman Hurma:"Taraftar maça gelmesin".)Tesislere giden taraftarımızı içeri bile almıyorlar(yüksek mevki sahibi olanlar hariç).Bu çıkarcı yaklaşımlar da mutlaka taraftarı soğutmuştur.Ancak bunun yanında çalışan insanların işten maç olduğu zamanlarda dinlenmeyi veya başka şekillerde eğlenmeyi tercih etmesi sebebi de var.Futbol herkese zevk vermez.Bu kadar iyi bir takım izlenmeyi ve desteklenmeyi hakediyorken biraz fedakarlık yapıp 2 saatimizi bu heyecana ayırmalıyız.

bu konuda sana katılıyorum..antrenmana gıden taraftar neden alınmaz kı ıcerı? bakınız buyuk dedıgımız takımların antrenman sahalarına trıbunu bıle var..demek kı buyukluk once kafada bıtıyomus :yes:

imparator38
07.09.2007, 16:10
konu ile ilğili bir yazı.

Aynı kulüp eskinin 2. ligi şimdinin TFF 1. liginde oynarken stadımız tamamen dolardı, giremeyenleri saymıyorum. Deplasmanda bize ayrılan yerde birkaç kişilik boş yeri gecikenler bulamazdı. Son yıllarda ne olduysa, ne değiştiyse, takım iyi sonuçlar almaya başladı, ülkedeki herkesin beğeni ve sempatisini kazandı ancak kendi şehrinde yada kendi hemşerilerinden gereken desteği bulamadı.
2. ligde hedef büyük destek verelimde 1. lige çıksın takımımız diyenler şimdi maçlara gitmez, takımı bilmez hale geldi. Aslında büyük kulüp olma yolunda olan ve ligde kendini kabul ettirmiş bir takımın taraftarı daha fazla takımına sahip çıksa bazı hedeflere daha kolay ulaşılmaz mı? Bu konuda kulüp yönetiminin, futbolcuların, yerel yönetimlerin üzerine düşen şeyler olabilir. Ancak bizler taraftar ve Kayserisporu sevenler olarak üzerimize düşeni yaptıktan sonra gerekeni talep edebiliriz. Kulüp büyüdükçe bizim sevgimiz azalmadı ki, buna orantılı olarak arttı bunu göstermeli ve bizler Kayseri’ye gönül verenler olarak elimizden geleni yapmalıyız.

enex_ks
07.09.2007, 16:31
ewt bilet fiyatlarıda uygun diğer şehirlerda daha farklı...inş. bundan sonra stdaları dolu olacak...ama klübün birz rejlam yapması lazim mesela sehre panolara bu hafta kimle oynanacağını saatini yazması lazim...

megs38
07.09.2007, 16:38
yönetimin lig başlamadan dernekle oturup bir toplantı yapması gerekiyodu.
neler yapılarbilir acaba diye danışması gerekiyodu...
mesela neler olabilirdi...

60 ytl sivas kale arkası kombine.. bunun yanı sıra yanında bedava kayseri ver erciyes forması ve atkılar ve sapkalar...

konya bunu yapıyor 3500 kişilik kale arkasını tamamen taraftar grubuna ayırmışlar... 60 ytl ye kambine, forma, atkı, şapka. ve her maç konyanın o türübünü full çekiyomuş..

yönetim bir yol arıyosa ilk önce taraftarlarla kaynaşmalı ve anlaşmalı yardımlaşmalı...

Since 66
07.09.2007, 16:55
bizlik bişiy yoq maça gelmeyenler düşünsün !!!!!!! HER ZAMAN ÇLGNLR

Since 66
07.09.2007, 16:57
amatöre düşsen dahi terkeden kahbe olsun
iyi günde kötü günde sadece biz wardık Ç.L.G.N.L.R...

Freestyle
07.09.2007, 17:08
Maça gitmek için yönetimden davetiye bekliyen bi biz variz galiba. Sanirim bizim takim gibi bir takim baska sehirde olsa, yönetim inanilmaz fedakarliklar ile süperstarlari satmasa, stadi kapatsalar bile taraftarlar parasütle sahaya iner maçi izlerdi.

Sniper38
07.09.2007, 17:21
Vallaha kiymet bilmiyoruz.
Böyle iki iyi takim icin stadlar full cekmeli.
Ama maalesef nerdeyse tam tersi.
Böyle iki Takim nasil yükselsin ya.?!

koccc
07.09.2007, 17:25
KAYSERİSPOR ÖNCE KENDİNİ SORGULAYACAK , NEDEN TARAFTARLAR MAÇIMIZA TENEZÜL EDİP GELMİYOR . TARAFTARLARI HEMEN SUÇLAMAK ÇOK YANLIŞ . KAYSERİSPOR YÖNETİCİLERİNE SORUYORUM HİÇ ÖZ ELEŞTİRİ YAPIYORLAR MI , ŞU AN KAYSERİSPOR KONUMU İYİ İSE BUNU ERCİYESSPOR a BORÇLUDUR BUNU UNUTMASINLAR . NEYAZIK Kİ GEÇEN SENE UNUTTULAR......!!:shhh:

Since 66
07.09.2007, 17:28
erciyes telaviv maçında kale arkası ve ÇLGNLR ı kaybetti kendi düşen ağlamaz bence......

çekeriz biz CEFAYI unutmayız wefayı
Ç.L.G.N.L.R...........Ç.L.G.N.L.R..........Ç.L.G.N .L.R...

Necati
07.09.2007, 17:51
bu stad dolmaz isterse 1 ytl yapsınlar dolmaz

Since 66
07.09.2007, 18:05
kımet bilmeyen belli sadece sanall yaz yaz dur......boş işler
forza Ç.L.G.N.L.R. msn de forza jimnastik yazanada bişiy derdim ama nese
zaten cok uyarı alıozz........

eco38
07.09.2007, 18:32
Cok Haklisin Kardesim Maalesef Cok Hayirsiz Bir Taraftarimiz Var Iki Senedir SÜperligin En Iyi Takimlarindan Biri Oldu Ama Stadin Yarisini Bile Dolduramiyoruz Cok Yazik. Bazen DÜsÜnÜyorumda Keske Baskanimiz Mehmet Topuzla GÖkhan Ünali Satsa Kayserisporda Ikinci Lige DÜsse Öyle Sinirleniyorumki Bu Taraftarada Bu Az Bile. O Zamanda Bu GÜnleri Cok Ararlarda Is Isten Gecer Son Pismanlik Fayda Etmez. Insallah Yeni Stadyumun Hic Olmazsa DÖrtte ÜcÜnÜ Doldururuz.

Since 66
07.09.2007, 19:07
yawaş ulan o kadar da deil yani

forza Ç.L.G.N.L.R........alayına gider..

DİORUZki herkes bizim oraya kimse takmıyo ondan sonra laf laf laf....
gelin birader nie gelmiosunuz biz adam mı yiyoz.......

gelin hep beraber omuz omuza
2si açıkta 5i erciyeste olmaz bizim oraya gelmediniz sürece bu iş olmaz
yalnız bizle olmaz

forza Ç.L.G.N.L.R..

LEVENT ŞEKER
07.09.2007, 20:18
istanbul macı bombos bebelerle doluydu stad

eeeeeeee böyle gelmiş böyle gıder bahane cok cok cok cok cok

huso.38
07.09.2007, 20:42
gecen sene unutulmadi . gelsin antepin denizlinin taraftari maclarda stadi doldursun

F.K
07.09.2007, 21:00

Sitede Sürekli Ayrımcılık Yapıyorsun Biz Kayseriliyiz Hem Kayserisporlu Hem Erciyesporluyuz her Mesajında Öne Çıkardığın Tek Takım var O da Erciyes Dolaylı Olarak Kayserispora Laf Batırdığını Düşünüyorsun.Fakat Yaptığın İş Yanlış Ayrımcılık Yapma Taraftar Zaten İki Takıma Sahip Çıkıyor emin olki yazdığın mesajlar bazı kişileri takımlardan soğutur.belki kayseriden belki erciyesten soğutur biz burda taraftar toplamaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun

huso.38
07.09.2007, 21:07
taraftara lafim yokkk iki takimada sahip cikiyo ama kayserispor neden erciyese sahip cikmadi verdikleri emeklere yazik degilmi erciyesin adam gibi cikip o 2 macta oynayadida yenileydi ama yenilmedi
sattt.....kayserispor sat...madi yönetimi satt...

Since 66
07.09.2007, 21:13
bakın hala kimse beni takmıo herkes ÇLGNLR ın oraya gelmeli omuz omuza olmalıyız..........

realk@yseri
07.09.2007, 21:16
since 66 çok haklı ben herzaman oradayım kardeşim

LEVENT ŞEKER
07.09.2007, 21:16
bırakın ercıyes kayserı tartısmasını kayserı ne yapacak ercıyes oynayaydıda kalaydı hepımızın zoruna gıttı dusmesı bırakın artık kayserıyı yargılamayı rıze macımıydı 2 penaltı kacırdıgımız nıye kacırdılar ataydılar tartısmaya gırmek ıcın soylemıyorum bunları ama yeter 2 takım tek yurek

huso.38
07.09.2007, 21:23
erciyes oynadida atamadi penaltilari sansi yoktu ya kayserisporun onundami sansi yoktu yenileydide adam gibi oynayipda yenileydi baskalarinin emeklerini heder etmiyedi .kardes unutmaki kayseri sinirlarindan disarida oynanan her kayserispor macinda rakip kim olursa olsun sonuna kadar kayserispor

develideportivo
07.09.2007, 21:27
@since 66

Aynı konuya dakika başı aynı içerikli mesajlar yazıyorsun.
Söyleyeceklerini zihninde toparla, hepsini bir kerede yaz.
Aksi halde bu tür mesajların silinecektir...

anti_ist_38
07.09.2007, 22:02
her seye ragmen guzl bıde taraftar olsaa...

Since 66
07.09.2007, 22:35
oldu baba millet takmıo ben nbıyım !!!!!

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:18
KAYSERİSPOR ÖNCE KENDİNİ SORGULAYACAK , NEDEN TARAFTARLAR MAÇIMIZA TENEZÜL EDİP GELMİYOR . TARAFTARLARI HEMEN SUÇLAMAK ÇOK YANLIŞ . KAYSERİSPOR YÖNETİCİLERİNE SORUYORUM HİÇ ÖZ ELEŞTİRİ YAPIYORLAR MI , ŞU AN KAYSERİSPOR KONUMU İYİ İSE BUNU ERCİYESSPOR a BORÇLUDUR BUNU UNUTMASINLAR . NEYAZIK Kİ GEÇEN SENE UNUTTULAR......!!:shhh:

bunu neye dayanarak söylüyorsun anlamadım meden erciyese borçlular bunu neye dayanarak söylüyorsun evet taraftarda suç var bugün bi paket sigara beş milyon verip millet kendini zehirlerken kayserispor maçına gidipte 5 milyon verip maça girmek zorlarına gidiyo yazık degilmi bu takımlara erciyese kayseriye biz bu şehrin insanları olarak bu takımları desteklemezsek dışardan birilerimi destekliycek vericekleri çok bir para degil 1 yada 2 paket sigara parası bu takımlar iyi şeyler yapıyor ama senin gibi düşlünen arkadaşlar oldukça tabi bu taklarımızda bi yere gelemez

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:23
taraftara lafim yokkk iki takimada sahip cikiyo ama kayserispor neden erciyese sahip cikmadi verdikleri emeklere yazik degilmi erciyesin adam gibi cikip o 2 macta oynayadida yenileydi ama yenilmedi
sattt.....kayserispor sat...madi yönetimi satt...

bak arkadaş kayserispor erciyese ne yapıp sahip çıkıcaktı maçmı satıcaktı ii o zaman kayseri ufeayı nasıl düşünecekti erciyesin hiç suçu yokmu 90+5 de rizeden gol yiyen kayserispormuydu erciyessporunda tabiki suçları herşeyi kayserispora yüklememek lazım iki takımda bizim şehrimizin takımı

Necati
08.09.2007, 23:34
arkadaş kayserispor maç satsın demiyorki neden antep denizli manisa maçlarında adam gibi oynamadı diyor

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:38
arkadaş kayserispor maç satsın demiyorki neden antep denizli manisa maçlarında adam gibi oynamadı diyor

necati dogru kayseri o maçlarda iyi oynamadı ama erciyeste hep son dakika golleri yedi erciyesinde suçu var bunda

Necati
08.09.2007, 23:38
Sitede Sürekli Ayrımcılık Yapıyorsun Biz Kayseriliyiz Hem Kayserisporlu Hem Erciyesporluyuz her Mesajında Öne Çıkardığın Tek Takım var O da Erciyes Dolaylı Olarak Kayserispora Laf Batırdığını Düşünüyorsun.Fakat Yaptığın İş Yanlış Ayrımcılık Yapma Taraftar Zaten İki Takıma Sahip Çıkıyor emin olki yazdığın mesajlar bazı kişileri takımlardan soğutur.belki kayseriden belki erciyesten soğutur biz burda taraftar toplamaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun

Pardon ama taraftar toplamaya sanal ortamda mı çalışılır yoksa maddi gerçek anlamda birşeylerle mi taraftar toplanır burda taraftar toplayamazsın ayrıca burada stadın neden dolmadığını tartışıyoruz söylediğim yalansa yalanla beni senin hem erciyessporlu hem kayserisporlu olduğun ilgilendirmez ben ayrımcılık yapıyorsam eski sitedeki arşive bir göz at kim ayrımcılık yapıyor görürsün ben hiçbirşey demiyorum sen eski sitede hacı boydak 500 adet kombine aldı konusuna bak görürsün benim mesajımla soğuyacak taraftara ne sizin ne de kayserisporun ihtiyacı var 2 kere düşün 1 kere yaz

Necati
08.09.2007, 23:39
necati dogru kayseri o maçlarda iyi oynamadı ama erciyeste hep son dakika golleri yedi erciyesinde suçu var bunda

Haklısın erciyes gidip gsyi ve ya gençlerbirliğini yeneceğine kendi evindeki 2 maçı kazansa ligde kalırdı başta suç erciyesin ben ona birşey demiyorum

mali38
08.09.2007, 23:39
neyse arkadaşlar kapatalım eski defterleri.. kardeşlik yeniden filizleniyo kafkasla. bu seferde taraftar olarak biz bozmalayalım.

2 takım tek yürek

Necati
08.09.2007, 23:41
Kafkas & Bulut elele hep beraber sitemize:)

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:42
bak bu dogru işten necati erciyes hep kendi evinde son dk goleriyle yya yenildi ya berabere kaldı ben suçu kayseriye degil ertugrula buluyorum işallah bu yıl çıkar yine ericyes

Necati
08.09.2007, 23:44
bak bu dogru işten necati erciyes hep kendi evinde son dk goleriyle yya yenildi ya berabere kaldı ben suçu kayseriye degil ertugrula buluyorum işallah bu yıl çıkar yine ericyes

Benim tek dileğim türkiye kupasında beşiktaşla aynı gruba kalmamız ve beşiktaşı yenmemiz beşiktaşı bir şekilde yenelimde ölsemde gam yemem

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:46
Benim tek dileğim türkiye kupasında beşiktaşla aynı gruba kalmamız ve beşiktaşı yenmemiz beşiktaşı bir şekilde yenelimde ölsemde gam yemem

kardeş farketmez eziktaşı kim yenerse yesin ister kayseri isterse erciyes benim ertugrul hocaya bi gıcıgımvar artık bizi satıp gitti

Necati
08.09.2007, 23:47
benim tek korkum ilerde bir gün düşmemeye oynarsak ertuğrul sağlam kayserisporuda düşürür

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:50
benim tek korkum ilerde bir gün düşmemeye oynarsak ertuğrul sağlam kayserisporuda düşürür

valla düşürür necati hiç acımaz ben ondan herşeyi beklerim :)

YAKAMOZ_38
09.09.2007, 00:23
haydi kayseri uyan artık uyannn maçaaaaaaaaaaaaaa

agulhan
09.09.2007, 00:45
gelin hep beraber omuz omuza
2si açıkta 5i erciyeste olmaz bizim oraya gelmediniz sürece bu iş olmaz
yalnız bizle olmaz

forza Ç.L.G.N.L.R..

Sen Erciyes bizim için bitti dersen,maçta Madrid'i destekleyeceğim dersen futbolcuya tokmak atarsan gelmem arkadaş senin yanına ben.Sizin hakkınızda herkez olumsuz konuşurken ben yanınıza gelmesemde hep sizi savundum,ama bence kendini bitiren Erciyes değil siz oldunuz.

enex_ks
09.09.2007, 00:47
arkadaslar kişilere takılmayınn.. konuyu kapatalim istersenizzz.....kayserispor taraftarlar derneği 2 takımıda kucaklamıştır sahsiyetleri geneliştirmeyelim...Lüten

agulhan
09.09.2007, 00:49
bak arkadaş kayserispor erciyese ne yapıp sahip çıkıcaktı maçmı satıcaktı ii o zaman kayseri ufeayı nasıl düşünecekti erciyesin hiç suçu yokmu 90+5 de rizeden gol yiyen kayserispormuydu erciyessporunda tabiki suçları herşeyi kayserispora yüklememek lazım iki takımda bizim şehrimizin takımı

Süleyman Hurma Erciyes-Beşiktaş maçı öncesi dediki bizim UEFA şansımız için Beşiktaşın yenmesini istiyoruz.O ortamda söylenecek sözmüydü bu.Mantık olarak bu doğru diyelim,peki neden Antep ve Denizli maçında takım gercek topunu oynamadı,sen önce kendi maçlarını bi kazan bakalım sonra o hesabı yap.Noldu Beşiktaş yendi Erciyes'i,Kayseri neden gidemedi UEfa ya.Trabzon ta nerelerden geldi gene geçti bizi.

YAKAMOZ_38
09.09.2007, 00:53
arkadaşalar hala aynı yerdesiniz kayserispor düşürdü diyosunuz açıkça erciyesi tamam belki kayserininde yanlışları var ama tek suç kayserisporun degil uzatmayalım bu konuyu

aliyalcinks
09.09.2007, 01:58
SEN KENDİ EVEİNDE KRİTİK MAÇLARI KAZANAMA PEKİ ERCİYES TRABZON SPORU YENSE KAYSERİSPOR UEFAYA GİDİYORDU MAÇ SATMIŞ OLSA DENİZLİDE KAVGA ETMEZLERDİ HERŞEYİ BİLİR GİBİ KONUŞMAYIN ANKARAGÜCÜNÜ EVİNDE YENEMEDİN RİZEYE 2 PENALTI KAÇIR 90+5 DE GOL YE ANTALYAYI KRİTİK MAÇDA YENEME ONDAN SONRA KAYSERİSPORA LAF ET KAYSERİSPORUN KİMSENİN LAF ETMEYE GÜCÜ YETMEZ ... BİZ İKİ TAKIMADA DETEKELERİZ BİZ KAYSERİSPOR DÜŞMANI NEDE ERCİYESSPOR DÜŞMANIYIZ GERÇEKLER ORTADA BİR ADAMIN LAFINA BAKIPDA İKİ TAKIMI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE KİMSENİN GÜÇÜ YETMEZ İKİ TAKIM TEK YÜREK KAYSERİSPORERCİYESSPOR

YAKAMOZ_38
10.09.2007, 15:47
SEN KENDİ EVEİNDE KRİTİK MAÇLARI KAZANAMA PEKİ ERCİYES TRABZON SPORU YENSE KAYSERİSPOR UEFAYA GİDİYORDU MAÇ SATMIŞ OLSA DENİZLİDE KAVGA ETMEZLERDİ HERŞEYİ BİLİR GİBİ KONUŞMAYIN ANKARAGÜCÜNÜ EVİNDE YENEMEDİN RİZEYE 2 PENALTI KAÇIR 90+5 DE GOL YE ANTALYAYI KRİTİK MAÇDA YENEME ONDAN SONRA KAYSERİSPORA LAF ET KAYSERİSPORUN KİMSENİN LAF ETMEYE GÜCÜ YETMEZ ... BİZ İKİ TAKIMADA DETEKELERİZ BİZ KAYSERİSPOR DÜŞMANI NEDE ERCİYESSPOR DÜŞMANIYIZ GERÇEKLER ORTADA BİR ADAMIN LAFINA BAKIPDA İKİ TAKIMI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE KİMSENİN GÜÇÜ YETMEZ İKİ TAKIM TEK YÜREK KAYSERİSPORERCİYESSPOR

katılıyorum sana kardeş dogrusun

oktay38
10.09.2007, 18:08
Geçen sene Kayserispor gücü yettiği halde yenildi.Erciyes ise gücünün yettiği, elinden gelen neyse onu yaptı sorunda burada.

Samil38
11.09.2007, 01:54
Kayserispor gibi lokum gibi takimimiz var, ama burda bir ton adam gelmis çamur atiyor. Inanilacak gibi degil.

YAKAMOZ_38
11.09.2007, 20:29
Geçen sene Kayserispor gücü yettiği halde yenildi.Erciyes ise gücünün yettiği, elinden gelen neyse onu yaptı sorunda burada.

bırtak kardeş ne kayserispor gücü yettigi halde yenildi siz diyosunuzki hep suç kayserinin erciyesin hiç suçu yok erciyesin suçu kayseriden daha çok son dk gollerini yemeselerdi şimdi süper ligdeydi erciyes ben iki takımıda ama sen tutup her suçu kayserispora atamazsın