Tam Sürümü Gör : SİVASSPOR_Yiğido Gençlik Grubu
YiğidoGençlik
28.05.2008, 19:20
Selam arkadaşlar öncelikle bu sene Türkiye kupasındaki başarınızdan dolayı tebrik ederim.İnşallh sene bu başarıyı ligde de yakalarsınız.Son Kayseri maçımızda çok güzel şeyler yaşandı İnşallah bu dostluğumuz devam eder ve gelişir.Sivasspor taraftarı ve Yiğido Gençlik grubu olarak hepinize saygılar.
eyvallah kardeş sağolasın.inş. ebrebr ligin tozunu dumana katarız.ANADOLU
Selamlar yiğodo gençlik selamlar. hosgeldin aramıza.
Hoşgeldiniz İnşşlah Seneye Beraber Bozarız 3 küçüklerin oyunlarını
Orijinal ve kandinize ait bi taraftar isminiz var
Seneye daha aktif olarak görmek istiyorum sizi...
YiğidoGençlik
29.05.2008, 15:55
Orijinal ve kandinize ait bi taraftar isminiz var
Seneye daha aktif olarak görmek istiyorum sizi...
Bu sezon ikinci yarıda kurduk grubumuzu ama hepsi geçmiş yıllardan beri stada gelen ve stad adabı bilen insanlar yeni kurulmamıza rağmen ikinci yarı en aktif ve en kalabalık taraftar grubuyduk zaten bizden başkada grup kalmadı Sivas ta....
GECEKXNDU
29.05.2008, 16:41
HOŞ GELDİNİZ
BAŞKA SEVDALARAKAPALI YIZ..
koramaz38
29.05.2008, 18:42
kolay gelsin yigido
YiğidoGençlik
30.05.2008, 18:33
İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim ben Sivas ve Kayseri nin tıpkı bir Ankara Bursa gibi olacağını ümit ediyorum
LEVENT ŞEKER
30.05.2008, 22:11
hoş geldin yigido
mehmet_efe
30.05.2008, 23:00
İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim ben Sivas ve Kayseri nin tıpkı bir Ankara Bursa gibi olacağını ümit ediyorum
BEN HİÇ SANMIYORUM ÇÜNKÜ SİVASTAKİ MACTA YAPTIKLERINIZI HALA UNUTMADIK YİGİDO KARDEŞ İŞİNİZE NASIL GELİRSE ÖYLE DAVRANIYORSUNUZ YAZIK SİZE EZİKLERDEN DAHA COK NEFRET EDİYORUM SİZDEN
:) Sanmıyorum..
koramaz38
31.05.2008, 01:15
İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim ben Sivas ve Kayseri nin tıpkı bir Ankara Bursa gibi olacağını ümit ediyorumtertip biz escinsel evliliklerine karsiyiz..
==MyDr34Mm==
31.05.2008, 01:19
asla :nono:
Sivasspor'un başarısı bizi sevindirir, bu yolda destek olururz (ANADOLU ) ama Dostluk gibi bir şey olamaz..
artik anadolunun tek yurek olma vakti,, istanbul takimlarinin ne oldugu ortada...
şimdi sivasla kayserinin eskiden beri gelen bi düşmanlığı var ama artık kardeş takım omamız lazım bana göre hem aradaki soğukluk biter hemde bizi kimse hiç bi takım durduramaz hep destek tam destek kardeş takım olmalıyız bence komşumuz olarak sivasspor
Ya Ne Kardeş Takımı Kardeşim.
Bizim kendimizden Başka Dostumuz Yok! .
YiğidoGençlik
01.06.2008, 13:22
Yorumla r için herkese teşekkürler böyle düşünmeniz beni çok üzdü Ben herşey rağmen ANADOLU diyorum Anti-Bizans diyorum başkada bişi demiyorum
==MyDr34Mm==
01.06.2008, 15:38
kayseri&erciyes
CILGXN_06
02.06.2008, 14:02
Söyleyeceklerim Konuyu Kzıştıracak Gibi Ama Genede Fikrimi Söyliyeyim Sivas Gs Macı Mac 5 3 Gs üstünlüğyle Sona Erdi Gs Bir Sitesinde Sivasa Sevgi Mesajları Yer Alıyodu Ilginçtir Gs Bu Tavrı Hiç Bir Anadolu Takımınana Göstermemiştir Bülent Uygunun Kayseriye Söyledikleri Söz çok Ağırdır Taraftarına Diyecek Sözüm Yoktur Herkes Gider Takımını Destekler Bencede Sitemize Gelmişler Ii Hoşgeldiniz
BEN PEK KAYSERİYLE SİVASIN KARDEŞ OLACAĞINA İNANMAM DA DESTEK DE VERMEM GERCEK ADAM TRİBÜNDE SESİNİ ÇIKARIR ÇOĞU KAVGALAR BÖYLE FORUMDA ASIP KESİYOLAR TRİBÜNDE KİLER ÇEKİYO SONUNU ..
KAYZERS
cangele21
02.06.2008, 20:06
şimdi sivasla kayserinin eskiden beri gelen bi düşmanlığı var ama artık kardeş takım omamız lazım bana göre hem aradaki soğukluk biter hemde bizi kimse hiç bi takım durduramaz hep destek tam destek kardeş takım olmalıyız bence komşumuz olarak sivasspor
olsa güzel olur insallah
Burdan Hiç bir şey olmaz, Tribün isterse olur böyle birşey.. Tribünde İstemiyor, İstemez !.
YigidoGenclik58
03.06.2008, 19:31
Öncelıkle Kayserıde Yıgıdo Genclıge Ve Herkeze Kayserılı Olanlara Selamlarımı Sunarım Basarılar Dılerım Bızım Yenı Grubumuz Yiğido Gençlik Kayseri Hayırlı Olsun Yaşasın Anadolu Dıyoruz Deplasmanda Guzel Karsıladıgınız Icın Tesekkurler SAYGILARLA YİGİDO GENCLİK ahmEt SivAS
10 tane grubunuz var, Birleşip 1 tane adam gibi bi grub çıkarsanıza?
Cörekdere38
03.06.2008, 19:54
kayseri ve sivasspor dostlugumu? haha hayatda olmaz.
bizim bizden baska kimsemiz yok
ölümüne kayserispor
holigan_38
03.06.2008, 21:17
hosgeldınız arkadaslar kardeslık mardeslık hıkaye gecın sız onları BU ARADA BIZIM YONETIMDEN DAHA CIT YOK BIZ ISTESEK SIZDEN MEHMET YILDIZI VERIRMISINIZ:)
Kız mı istiyoruz noluyor yaw :) Bastıralım Parayı Alalım (H)
YiğidoGençlik
04.06.2008, 18:08
yorumlarınız için hepinize teşekkürler
holigan_38
04.06.2008, 23:44
Kız mı istiyoruz noluyor yaw :) Bastıralım Parayı Alalım (H)tamam ıste onur bız ıstıyce yonetımde parayı bastırıp alcak :):)
YigidoGenclik58
05.06.2008, 13:15
SİVASLI DOGDUK SİVASLİ ÖLECEĞİZ TOPRAKTAN GELDIK TOPRAGA GIDECEGIZ ****YİĞİDO GENÇLER ****
kaplan38
05.06.2008, 13:32
hoş geldin yiğido yeni oluşumunuzda başarılar seneye işallah şampiyon anadoludan
YigidoGenclik58
06.06.2008, 17:27
sagolasın eyvallah kaplan38 www.yigidogenclik.com (http://www.yigidogenclik.com)
koramaz38
06.06.2008, 19:39
bi saat önce bülent uygun hocayi gördüm arakdaslar nürnbergin en islek türkdolu olan caddesinde geziyodu bikackisiylle konusuyodu bende gittim yanina konusduk azcik sordum hayirdir hocam transfermi diye evet fürthden iki oyuncu bakmaya geldik dedi acayip effendi biri fürth 2.ligde arkadaslar nürnberge 1km......1hafta öncede ayni yerde ersen martini görmüsdüm ayiptir söylemesi lokantadaydim bide baktim karsimda ersen 1.90 metre :w00t2: onlada muhattab olduk ersen ailesini ziyarete gelmis ailesi bizim nürnbergliymis yeni duydum valla :D
YiğidoGençlik
07.06.2008, 13:50
bi saat önce bülent uygun hocayi gördüm arakdaslar nürnbergin en islek türkdolu olan caddesinde geziyodu bikackisiylle konusuyodu bende gittim yanina konusduk azcik sordum hayirdir hocam transfermi diye evet fürthden iki oyuncu bakmaya geldik dedi acayip effendi biri fürth 2.ligde arkadaslar nürnberge 1km......1hafta öncede ayni yerde ersen martini görmüsdüm ayiptir söylemesi lokantadaydim bide baktim karsimda ersen 1.90 metre :w00t2: onlada muhattab olduk ersen ailesini ziyarete gelmis ailesi bizim nürnbergliymis yeni duydum valla :D
bilgi için teşekkürler kardeş
Bu sene anadolu takımları ligde fırtına gibi esecek!!.
es_emre26
05.07.2008, 14:50
Sivasspor'a bugünkü intertoto kupasında maçında başırlar...Dualarımız sizinle...
YigidoGenclik58
23.07.2008, 19:59
KaYSeRI SpORA BASARILAR DILERIZ SUPERLIGDE ILK MACIMIZ KAYSERI ILE IKI TAKIMADA BASAARILA RDILERIZ YİĞİDO GENÇLER ,ÇILGINLAR38 SELAMLAR
TEK_BÜYÜK_KYS
23.07.2008, 20:10
sağol kardeş anadolunun guruyuz inşallah bragayı elersiniz dualarımız sizinle
holigan_38
23.07.2008, 20:51
ıyı dıleklerınız ıcın bızde sıze tesekkur ederız hos geldın
sağolasın kardeş size de başarılar inş. elersiniz bragaya
ahmetg38
23.07.2008, 23:03
sağol kardeş gönlümüz sizinle sivasa göüm bragayı
Neyse Artık Braga UEAFA'da karşımıza çıkarsa alırız öcümüzü :D (H)
koramaz38
27.07.2008, 22:51
gecmis olsun sivasli arkadaslar braga düser insallah elimize
sevdali_sehit
28.07.2008, 00:16
sivasa ve sivas halkina gecmis olsun
Sivas'a yazık Bülente iyi oldu.. :)
cangele21
04.08.2008, 15:39
sivasın kalesine beni koysalar ben daha iyi oynarım gene de neyse bizim kalecimiz de belli
dostluk falan olmaz ama bı anadolu takımı olarak sıvasın basarılı olmasını ısterım
YuNuSPaSa58
13.10.2008, 20:56
Bu sene ŞAmpiyon ANADOLU'dan.. Rengi Farketmez..:):):)
YuNuSPaSa58
13.10.2008, 20:57
dostluk falan olmaz ama bı anadolu takımı olarak sıvasın basarılı olmasını ısterım
Niye Kardeş Sivasa Karşı Ne garezin var... Sana ßişeymi Yaptı SivasSpor Veya TaraftarLarı...
yasiremrah
13.10.2008, 22:14
sivası severim sampiyon olabiliyorlarsa olsunlar...
ama hic bi klup ile dostluk istemem.centilmenlik ayrı mesele tabi.ama yok kaysri macında sivasspor diye falan bagırmak olmaz(bursanın ankaragucu diye bagırdıgı gibi)
YigidoGenclik58
10.02.2009, 12:16
bİZ SİVASSPORLUYUZ ÖLENE DEK
Ziya DİNÇSOY
10.02.2009, 12:19
eee yani
bİZ SİVASSPORLUYUZ ÖLENE DEKee nolmuş ki,sana sivassporlu olmamı diyen varki kardeş
Niye Kardeş Sivasa Karşı Ne garezin var... Sana ßişeymi Yaptı SivasSpor Veya TaraftarLarı...
yunuspasa58 avatarın güzelmis ama 3 yanlıs 1 dogruyu götürür:yes:
Cörekdere38
10.02.2009, 19:31
sivasi sevmem ama istanbulu hic sevmem ve bu sene sivas gecen sezonun hatalarini giderdi sampiyon olabilirsiniz. istnabuldan takim olmasin baska takim olsun.
ANTI ISTANBUL
Bizene bundan
sivaslı burada artistlik yapma git kendi forumuna yorumlar yaz
ortalıgı karıştırma buraya sivasla yazı yazarak
adanadaki maçta gördük kardeşligi ! hadi kendi sitenize
Sivasspore birsey demiyom ama Hocasi gicik Bülent ikinci Fatih terim saniyor kendini FATIH gicin gici
Alper MUTLU
10.02.2009, 23:44
yunuspasa58 avatarın güzelmis ama 3 yanlıs 1 dogruyu götürür:yes:
Dostum süpersin ;)
Peşindeyiz
11.02.2009, 00:01
Arsene Wenger
Alex Ferguson
İkisini Topla Bir Bülent Uygun Etmez.. Sivas'ta Dünya şampiyonu :D
Alper MUTLU
11.02.2009, 00:05
Arsene Wenger
Alex Ferguson
İkisini Topla Bir Bülent Uygun Etmez.. Sivas'ta Dünya şampiyonu :D
harbi dnqsz sin sen ha. wenger + ferguson + capello + morinho = (ancak)bülent uygun eder. :) sivas zaten dünyayı aşmış bir takım.
tayfun26
18.02.2009, 18:42
Sivasspor'a Anadolu'daki mücadelesinde başarılar..!!!!!
bulent uyguna tam bı gıcıgım tuhaf bı adam sıvasa basarılar ama hocaya degıl
sivassporuda sivasıda hiç sevmem.....
( Sebemi mebebi yok kardesim biraz uslubunuza dikkat edin, sivasi yada sivassporu sevmeyebiliriz ama adam gibi konusalim )
Heheh bület uygun fener maçını kaybedersek bişey olmaz dior satacak herhalde maçı:D
haylas-38
26.02.2009, 20:30
ne zman satmadıkı :D:D:D:D:D
sivas yensin sampiyon olsun valla ben cok isterim...
bu arada sivas sampiyon olursa sampiyonlar ligi maclarını kayseride oynar bence
Yok ya oynamasınlar onlar kümeslerinde oynasınlar yeter onlara aslında onlara orada fazla:D
JACK SPARROW
27.02.2009, 00:44
Sivasspor basamakları teker teker değil de onar onar çıkıyor ama şunu unutuyor,çok yüksekten düşünce etkisi daha kötü olur...
Yakında görürsünüz...
Sattılar 2 maçıda.=)
Bülent uygunun amacı fenere hizmet etmek teknık dırektör olmak adım adım başarıyor:D
haylas-38
06.03.2009, 00:21
evettt .... maçı sattılar resmen yaaa fener attıgı gollerden bellı oluyooo zaten.....
sensetik
11.03.2009, 12:29
şu foruma giripte yazan Sivaslı arkadaşlar...
bırakın şuraya yazmayı yav...yemin vardı sizin yüzünüzden bozdum...
bırakın adamlara eğlence oluyorsunuz...
yönetici arkadaşlar burayı hiç kontrol etmiyormu? yazılan yorumalra bi bakın hele...
kilitleyin gitsin bu başlığı...
Evet eğlencesiniz.Siz olmasanız ne yapacaz:D:D
BÖRTECINE 38
25.03.2010, 04:59
Bakkal dönemi başladı..
Ligdeki kötü gidişi Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlıların yeni hocası, "İnşallah hep beraber tüm camia olarak yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz" dedi..
http://www.ajansspor.com/resim/mesutbakkal01.jpg
Sivasspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, ''İnşallah hep beraber tüm camia olarak yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz'' dedi.
Bakkal, kulüp tesislerinde basın sözcüsü Fikret Ünsal ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor ile anlaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivasspor'a gönül rızasıyla, isteyerek geldiğini ifade eden Bakkal, şöyle konuştu:
''Çünkü geçen sene bu takımın taraftar bütünlüğü ile birlikte inanılmaz bir çıkışı vardı. Bu sene alınan talihsiz sonuçlardan dolayı sıkıntılı günler geçirmeye başladı. Şunu açıkça söyleyeyim. Burada inandığım bir camia ve futbolcu grubu var. Çünkü daha fazla öteye gitmenize gerek yok, sezon başında Şampiyonlar Ligi oynayan bu takımdı. Bu oyuncuların bu kaostan hep beraber el birliğiyle çıkacağımıza emin olduğum için buradayım.''
Sivas'ta çok sıcak bir ortamda karşılandığını anlatan Bakkal, ''Çok iştahlı bir ortamda karşılandım. Zaten takımın çoğu bildiğim oyuncular. Türkiye'deki futbolu da iyi tanıyoruz'' dedi.
Kendisinin bir sihirbaz olmadığını vurgulayan Mesut Bakkal, ''Buradaki tek güvencem bu camianın daha önce iyileri yapması ve burada kaliteli futbolcu kadrosunun bulunmasıdır. Bu futbolcuların, bu çocukların, bu arkadaşlarımın buradan alınlarının akıyla çıkacağına yürekten inandığım için buradayım. Hiçbir şüphem yok'' ifadesini kullandı.
Çok fazla konuşacak bir şey olmadığını, çünkü yapacak çok şey olduğunu ifade eden Bakkal, şöyle devam etti:
''Akşam geldim, ayağımın tozuyla antrenmana çıkacağım, oyuncularla konuşacağım. İşimiz çok. İnşallah Gaziantepspor maçıyla ilk bir silkinişle beraber gerçek kimliğimizi ortaya koyup oyuncularımızın kendilerine yakışanı yapacağına eminim. İnşallah hep beraber tüm camia yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz.''
Bakkal, Sivasspor ile sezon sonuna kadar anlaştığını sözlerine ekledi.
-BASIN SÖZCÜSÜ ÜNSAL-
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise Muhsin Ertuğral'ın ayrılmasıyla birlikte süratli bir şekilde yönetim kurulu olarak çalışmalarına başladıklarını belirterek, ''Birbirinden kıymetli, gerçekten de Türk futboluna hizmet etmiş çok değerli hocalarımız vardı. Bizim gönlümüzde olan, gönlü de bize daha yakın olan Mesut Bakkal hocamızla şu an itibariyle anlaşmış bulunuyoruz'' diye konuştu.
alayina38
25.03.2010, 13:36
adamlar helal mesut bakkali almis bizimkiler kimi alir aceba
chefchemiker
25.03.2010, 15:36
Sivasin isi cok zor
diyarbakiri düsürmek istemediklerine göre, sivasa yol gözükebilir
Allah Korusun..
holigan_38
04.02.2011, 16:13
bu ezikler seneye bank asyada olur inşallah
sahintoker
04.02.2011, 16:33
Hanımın çiftliği bu neydi allah aşkına :) harbiden köylü bunlar yahu
Hanımın çiftliği bu neydi allah aşkına :) harbiden köylü bunlar yahu
abi adamlar yobaz..
victor hugo sivaslıları görse " sefilleri " tekrar yazardı :mux:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.