Tam Sürümü Gör : Türkiye - Finlandiya
Freestyle
30.05.2008, 12:25
Maçi izlediniz mi bilmyorum, ben stattaydim, ve kocaman bir Hollanda Kayserisporlular Dernegi pankarti vardi
:clap2:
Diger bayraklarin çogu Futbol TRT'de izlenir vs vs gibiydi. Bir kaç tane de Kayserispor Efsane Basliyor bayragi gördüm. Stadin bu ucundan diger ucu da olsa tüm Kayserisporlular birbirimizi formalardan atkilardan tanidik selamlastik, gururlandim :wub:
Cörekdere38
30.05.2008, 13:41
evet vallah bende cok gururlandim kale arkasindaydi pankart ve iyide gözüküyordu.
kendi kendime dedimki ah bee orda simdi mehmet topuz olacakti
Evet ilk yarıda atak yaptığımız kalenin arkasındaydı asan kardeslerımızın ellerine saglık
tv den goruntusu mukemmeldı.. artık kayserısporumuz her yerde...
Freestyle
30.05.2008, 20:20
http://img225.imageshack.us/img225/7065/29052008081jk3.jpg
:clapping:
==MyDr34Mm==
30.05.2008, 22:04
hadı bakalım darısı 2008 şampıynasına
onceden haber verseydin izlerdik kacırdık görüntüyü
Ben gördüm bizim aileye de dedim bunlar bizimkiler....
Helal olsun... Muhteşem olmuş gerçekten....
Freestyle
30.05.2008, 22:34
Ben gördüm bizim aileye de dedim bunlar bizimkiler....
Durmus formasi mi giyiyordun sen?
eve t güzel görüntüydü kayserispor taraftarları diye.helal sizlere.maç zate umrumda değildi.arkadaşlarla evdeydi kherkes istanbu ltakımlarını tuttuğu için oo şu bizim futbolcumuz öbürü oo bu bizimki dedi gururlandı ben iyice nefret ettim milli takımı bu hale getirdikelri için YAZIK YAZIK
Ahmet Ak.
31.05.2008, 00:43
teşekkürler arkadaşlar bizleri gururlandırdınız.sahada futbolcumuz yoktu ama taraftarımız tribündeydi.
koramaz38
31.05.2008, 00:49
terimde görmüsdür iyi olmus
Süper Olmuş.. İşte bu gibi çalışmalarla kendimizi tanıtmalıyız, gündemde durmalıyız!..
Yapanlar gerçekten çok iyi düşünmüş..
Muzaffer
31.05.2008, 12:18
Taraftar oranındaki artışımızı aynı şekilde Yönetiminde teşvikleriyle büyütmemiz lazım
terimde görmüsdür iyi olmus
gözüne soksak anlamaz o
FANATIK38_NL
31.05.2008, 19:41
slm arkadaslar
bu sitenin eskilerinden sayilirim rahat 4 senedir surekli olarak takip ederim bi kac defa uyelik actim ama yorum yazmasindan cok yorumlari okumasini daha cok sevdigim icin pek fazla tanitmadim kendimi
hollanda kayserisporlular dernegi pankartini biz astik oraya herkesin cok dikkatini cekti tribunde bizden haric 2 tane daha kucukte olsa kayserispor pankartlari vardi kayseri efsanese basliyor yaziyordu ustunde cok mutlu olduk her yerde kayserisporlulari gorunce
biz 5 kisi gitmistik maca ama stad cevresine dolasirkene kayserili hemserilerimi gorduk ve dedik beraber ayni tribune oturalim bi grup yapalim ve istedigimizde oldu yaklasik 20 kisi olduk mac oncesi "mehmet topuz" diye tempo tuttuk bizim tribunde bulunan taraftarlari sasirdi tip tip bakiyorlardi, bizim tribunun cok coskulu ve sesli olmasindan dolayi fatih terimin bu tezaurati duydugunu zannetmiyorum
iyi hatirlamiyorum mac oncesi mi mac ortasinda mi bir taraftarimiz (eger o arkadas sitedense ben o kahverenkli sapkali kayserispor formali ve atkili olanim) bizim solumuzda olan tribunde atki salliyor ve bize dogru bakiyordu gordugum an cok duygulandim sanki kendimi kayserispor macinda hisettim tek uzuldugum keske organize bi sekilde girseydik stada ve toplu halde otursaydik daha sesli bi bicimde tezeurat yapardik ama boylede guzeldi
farkinda degiliz belki ama biz cok buyuk bir camiya olduk artik heryerde kayserispor pankartlarini, kayserispor formalarini atkilarini her stadta gorebiliyoruz sadece kayserilisi degil nevsehirlisi kirsehirlisi yozgatlisi vs hepsi destekler hale geldiler bu bizim farkinda olmasakta buyuklugumuz kanitidir herkesin sevdigi saygi duydugu takim halinde geldigimiz icin bu takimi bu hale getirenlerden ALLAH razi olsun
neyseh konuyu fazlaa uzatmyim umarim gurbetci taraftarlar olarak artik organize bisekilde bulusup toplu halde kayseripsporumuz olsun milli maclar olsun hep beraber maclara gider toplu halde destekleriz
saygilarimla,
kayserispor_nerde_biz_ordayiz@ live.nl msnimi eklerseniz tanisir sohbet ederiz arkadaslar
Taraftar oranındaki artışımızı aynı şekilde Yönetiminde teşvikleriyle büyütmemiz lazım
Onlara Koyun gibi, uyanmayan taraftar lazım ki bi şeyleri rahatlıkla yapabilsinler...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.