Tam Sürümü Gör : Yıldıray Baştürk ateş püskürdü
milli takımın EURO 2008 kadrosundan çıkarılan Yıldıray Baştürk karara tepki gösterdi.30 Mayıs 2008 10:50Yıldıray'ın kararı içine sindiremediği ve yakın çevresine 'Fatih Terim'le geçmiş dönemlerde de buna benzer sorunlar yaşamıştım. Bundan sonra o varken Milli Takım formasını giymem' dediği öğrenildi. Kadrodan çıkarılan İbrahim Kaş ise bu kararı beklemediğini söylerken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldıray'ın bu karara çok üzüldüğünü belirten Kaş, 'Yıldıray ağabey hüngür hüngür ağladı. Çok kötü oldu. Çok etkilendi. Tuncay ağabey de bana sarılıp ağladı. O anda çok kötü oldum' dedi.
lanet olsun terime
yildiray milli takimda herkesi teknigile cebinden cikarir
==MyDr34Mm==
30.05.2008, 14:43
yazık oldu yıldıraya o kalmalıydı kazım gönderılmelıydı
JACK SPARROW
30.05.2008, 14:48
Arkadaşlar tamam da hangisini çıkarsanız böyle sorunlar olacaktı.Yani başka biride çıksaydı o futbolcu da böyle demeçler verirdi.Yıldıraya yakışmamış bence.Ne demek yani ''Fatih Terim varken Milli Takım formasını bir daha giymem''!!! Böyle saçma iş mi olur?
3 kişi çıkacaktı,hoca da onları çıkarttı.Bence fazla abartıyoruz bazı şeyleri...
madem 23 kisinin ismi verilecek 23 kisi cagırsın futboldan anladıgını zanneden hoca
her insanın once cagrılıp bir haftadan kapı dısarı edilmesi zoruna gider
Kanıyla Özüyle Türk olan Yıldıray (yeteneğinden bahsetmiyorum bile) bu kadrodan çıkarılmamalıydı..
colin'in çıkması en doğrudur Terim bu turnuvada başarılı olamazsa bu ülkeyi terkeder heralde 70 milyonu ilgilendiren bi konuda tek hakim o ve saçmasapan kararlar veriyor..
Fatih tekke ; Yıldıray ; Topuz bunlara çook ihtiyacımız olacak ve pişman olacak sinyor saçmalayan insan.
Bu sene Yildiray dogru duzgun mac oynadimi? sanirim hep sakatlikla ugrasti ve bu yuzden almaya bilir gayet normaldir. Performans onemli eger hep bakilacak olunursa Hakan Sukurude milli takima almaliydi ozaman
GECEKXNDU
30.05.2008, 15:42
Bence Haklı Bir Tepki Ortaya Koymuş çünkü Kazım FenerbAHCEDE OYNAMASA ALINMAZDI BİLE İSMİNİ BİLE FENERE GELDİĞİMİZDE DUYDUK MALİK FATHİ GİBİ YETENKLER BÖYLE TORBİL YÜZÜNDEN KAYBOLUP GİDİYO
GECEKXNDU
30.05.2008, 15:43
Bu sene Yildiray dogru duzgun mac oynadimi? sanirim hep sakatlikla ugrasti ve bu yuzden almaya bilir gayet normaldir. Performans onemli eger hep bakilacak olunursa Hakan Sukurude milli takima almaliydi ozaman
TMM ÖYLE DİYOSUN AMA EMREDE BİR ÇOK DEFA SAKAT KALDI KADRO DIŞI BIRAKILDI NİYE KADRODOAN ÇIKARILMADI NEYSE COLIN LERİ ONLARI KURTATRIR ARTIK
KS38ERC38
30.05.2008, 15:50
yildirayi kadrodan cikardigina hala inanamiyorum. benim siniftaki almanlar bile sok oldu yildirayin kadrodan cikarildigini duyunca:(
KS38ERC38
30.05.2008, 15:51
sen heralde ikinci yaridaki oynadi maclari görmedin
yıldıray bı cok mac oynadı ve ıyı de oynadı..
emre belozoglu gıbı tum sezonu yedek kulubesını ısıtarak gecırmedı..
gotu gobegı sısmıs emrenın hareket edemıyor. o neden var?
Zaten düzgün bir kadro kurulmadı iyi olanlarda cıkarılıyor.Terimin klasik düzeniyle gitmez bu işler.Şampiyonadan sonra gitsin...
Yıldırayı destekliyorum sonuna kadar haklı acıklamasında...
chefchemiker
30.05.2008, 16:34
Yildiray Salatasarayin kadrosunda olsa kesin banko oynardi, neyse
Yildiray Salatasarayin kadrosunda olsa kesin banko oynardi, neyse
kardes o salatasaray da sen yahut ben de olsak oynardık..
bos alanda etkılı, hava toplarına hakım, sısteme uygun fılan bı yalan bulur oynatırdı maganda terım...
Asparagas Haberlere Kulak Asmayalım.
JACK SPARROW
30.05.2008, 18:05
madem 23 kisinin ismi verilecek 23 kisi cagırsın futboldan anladıgını zanneden hoca
her insanın once cagrılıp bir haftadan kapı dısarı edilmesi zoruna gider
Senin dediğinle iş yaparsak Kayserisporun kadrosunda yaklaşık 23-24 futbolcu var,bunların 18i girebiliyor,bu durumu diğerleri bilmiyor mu!!!
Ayrıca fazla çağırmanın amacı rekabet ortamını sağlamak ve her hangi bir aksilik durumunda bunun önüne geçmek.Mesela Terim sağ geride Gökhan Gönüle görev verecekti ama sakatlandı ve kadrodan çıkartıldı.Sabriyi ilk başta çağırmamış olsa Sabri hazırlıksız gelecek ve takımla uyum sorunları yaşayabilecekti.Ayrıca durum böyle daha iyi.Futbolcu Milli Takıma seçildim diye kendini göstermeyebilirdi.Yaklaşık 15 gündür Terim gözetiminde antrenmana çıkıyor,maç yapıyor,birbirleriyle ikili ilişkilerini geliştiriyorlar.Yani bunda ne var,senden yararlanamayacağını anlamış ve kadrodan çıkarmış hoca,ama senin verdiğin demece bak.''Milli takım formasını bir daha o hoca varken giymem''.Ne yani sen hoca için mi giyiyorsun o formayı.Böyle saçma iş mi olur Allah aşkına yaa!!!
JACK SPARROW
30.05.2008, 18:08
yıldıray bı cok mac oynadı ve ıyı de oynadı..
emre belozoglu gıbı tum sezonu yedek kulubesını ısıtarak gecırmedı..
gotu gobegı sısmıs emrenın hareket edemıyor. o neden var?
Norveç maçını hatırlatırım...Emre Belözoğlu takımdaki yeri en garanti futbolcu bana göre...
Fatih Terim bu kadroyu bizden daha iyi biliyor çıkardıysa sebebi vardır.
koramaz38
30.05.2008, 19:11
gazsarayli terim lanet olsun sana be
Senin dediğinle iş yaparsak Kayserisporun kadrosunda yaklaşık 23-24 futbolcu var,bunların 18i girebiliyor,bu durumu diğerleri bilmiyor mu!!!
Ayrıca fazla çağırmanın amacı rekabet ortamını sağlamak ve her hangi bir aksilik durumunda bunun önüne geçmek.Mesela Terim sağ geride Gökhan Gönüle görev verecekti ama sakatlandı ve kadrodan çıkartıldı.Sabriyi ilk başta çağırmamış olsa Sabri hazırlıksız gelecek ve takımla uyum sorunları yaşayabilecekti.Ayrıca durum böyle daha iyi.Futbolcu Milli Takıma seçildim diye kendini göstermeyebilirdi.Yaklaşık 15 gündür Terim gözetiminde antrenmana çıkıyor,maç yapıyor,birbirleriyle ikili ilişkilerini geliştiriyorlar.Yani bunda ne var,senden yararlanamayacağını anlamış ve kadrodan çıkarmış hoca,ama senin verdiğin demece bak.''Milli takım formasını bir daha o hoca varken giymem''.Ne yani sen hoca için mi giyiyorsun o formayı.Böyle saçma iş mi olur Allah aşkına yaa!!!
hayret yıldıray bir haftada iyi yada kötü futbolcumu oldu. rekabet ortamı diye madem futbolcu cagıracak mehmet topuzu cagırsaydı rekabeti görürdüm ben valla ben hala aynı fikirdeyim madem rekabet cagır topuz cagır m.yıldızı
lig macları 34 hafta süren maclardır
avrupa sampiyonsı bir ayda oynanan toplam 8 macdır
JACK SPARROW
30.05.2008, 19:30
hayret yıldıray bir haftada iyi yada kötü futbolcumu oldu. rekabet ortamı diye madem futbolcu cagıracak mehmet topuzu cagırsaydı rekabeti görürdüm ben valla ben hala aynı fikirdeyim madem rekabet cagır topuz cagır m.yıldızı
lig macları 34 hafta süren maclardır
avrupa sampiyonsı bir ayda oynanan toplam 8 macdır
Galiba anlatamadım...Ben Mehmet Topuz alınmasın mı dedim ki siz hemen savunmaya geçtiniz.Tamam bence Mehmet Topuz kesinlikle alınmalıydı ama konunun Mehmet Topuzla alakası yok.Siz kadroya 18 kişi çağırılmalı,sonra geri gönderince sorun oluyor demişsiniz...26-27 kişi çağırmanın mantığını sorgulamışsınız kısaca...Ben de size bunun mantığını izah etmeye çalıştım,Mehmet Topuzun kadroda olmasını bende isterdim fakat bunun sonu yok.Bu tartışmalar bitmez,çünkü herkes farklı futbolcuları Milli Takımda görmek istiyor ama bu konuda tek yetkili isim; ''FATİH TERİM'' o yüzden şimdilik köstek değil destek olmamız gerekiyor.Şampiyona iyice yaklaştı,hala tartışır,bu takım benim takımım değil dersek biz kaybederiz Fatih Terim değil.Umarım anlatabilmişimdir...
benim yazımı kopyalayıp fatih terim takımda rekabet ortamı olusturmak icin boyle yapmıs olalibilir diye yazan sizsiniz
bende madem rekabet olacak mehmet topuzu cagırsın dedim
savunma yapmadım fkrimi soyledim
JACK SPARROW
30.05.2008, 19:56
benim yazımı kopyalayıp fatih terim takımda rekabet ortamı olusturmak icin boyle yapmıs olalibilir diye yazan sizsiniz
bende madem rekabet olacak mehmet topuzu cagırsın dedim
savunma yapmadım fkrimi soyledim
Yorumu diğer arkadaşlara bırakıyorum...Bana da çok ilginç geldi!!!
Turcoman
30.05.2008, 20:22
evet sonuna kadar haklısın terim gelmiş en büyük teknik direktör, imparatore, seçilebilecek en iyi kadroyu seçti, anadoluda oynayan çocukların şampiyonada oynaması saçma olurdu, zaten onlar görgüsüzler, tecrübesizler oynayamazlar fatoş bunun farkında anadoluda futbolcumu varmış bak bjknin febenin kadrosuna hepsi dünya çapında, zaten büyük klüplerin başkanları ne derse o olur, zaten halil altıntop 2 sene önce tesadüfen bundesligada gol kralı oldu, zaten almanlar yıldıraya kara kaşı kara gözü için maaş veriyor yoksa o bişi bilmiyor, kimse birşey bilmiyor bir tek terim biliyor, zaten bizde birşey bilmiyoruz, zaten bura da artık KAYSERİSPOR FORUMU OLMAKTAN ÇIKTI...
Yıldıray her takımın kadrosuda görmek istedigi tarzda bi oyuncu Terim nie cıkardı anlamadım.
Ama genclerin önünü acmak lazım....
KS38ERC38
30.05.2008, 20:46
sebebi 0 puan cekmek istegi
yildiraysiz milli takim 0 ceker benden söylemesi
==MyDr34Mm==
30.05.2008, 21:52
sebebi 0 puan cekmek istegi
:D:D:Oaynen
muptela_38
30.05.2008, 21:53
klasik terim davranışı yanlışları doğru göstermede üzerine yoktur terimin zaten
LEVENT ŞEKER
30.05.2008, 21:58
bir Bildigi Vardır...!!!!
cangele21
01.06.2008, 15:07
bu terim dengesiz ne yapacagını bilmiyor
6 Gün kaldı, Şampiyonada Elenecekler ve Terim Şutlanacak...
150 Milyar Maaş alıyor yazık be kardeşim. Kaç kişinin hakkı var orda...
==MyDr34Mm==
01.06.2008, 19:25
hamıt altıntop'da oynamayabılırmıs ronaldo delecek sağ kanadı
Cörekdere38
01.06.2008, 23:16
hamit sakatlanmis bütün alman tvlerde diyor ama nedense bizim türklerden cit cikmiyor artik kazim kazim oynar hahahahaha
sancho38
02.06.2008, 00:02
arkadaslar hic kizmaniza gerek yok,yildiray in kadrodan cikmasi gayet normal.
simdi kizacaksiniz neden diye.bende aynen sizin gibi Terim Hocanin kararlarini desteklemiyorum ama bu konuda biraz da hak vermek lazim.
ben stuttgart Ta kaliyorum ve zaman zaman gider antremanlari izlerim,yildiray in gectigimiz
sezonuna bakarsak,hic dogru dürüst mac oynamadi son iki mac haric,.
yildiray zaten stuttgart sakat geldi ve bi türlü düzelmedi.
toplasak 1 senede belki 600 dak. oynamisligi var.
onun icin fazla kizmayin.
kazim kazim gelince,ben olsam onu kadroya bile almazdim cünki ondan daha
yetenekli futbolcular var.
saygilar
Avendano38
02.06.2008, 01:33
Ikiz kardesini disari attilar diye hamit sakatlandim dedi, görmedinizmiz finlandiya macinda ne kadar kötü oynadi ve surat ifadesini resmen bitmisti cocuk, ben olsam bende oynamazdim. kaldikmi sakar sabriye hadi hayirlisi ...
Avendano38
02.06.2008, 01:34
Bu arada bu haberin kaynagini merak ediyorum.
AlperTunga
02.06.2008, 02:44
Bu haberin kaynağı bile yok ,üstelik böle bişeyi bi futbolcu hele hele türk milli takımında bi fulbolcu söylemeye cesaret edemez,ağzından duymadıkca inanmam...
BÖRTECINE 38
02.06.2008, 02:47
gücü zaten yildaraya yetiyordu milli takimi calistiranlarin , fatihten önceki teknik adamlarimizada bakin iyi oldugu maclarda dahil hep yildirayi cikartmislardir oyundan neden? cünkü bizansli degil arkasi yok oüyzden hepsinin gücü yildiraya yetiyordu terimin bu son yaptigida isin iyice cilkini cikardi , egerki yildiray almanmilli takimini secmis olsaydi zamaninda suan almanmilli takimin vazgecilmaz oyuncusuydu ama adam kanina yediremeyip TÜRK milli takimini secti ve böyle hor görülüyor dislaniyor bu olay nuri sahin icinde halil alzintop icinde ve daha milli yapip harcadigimiz tüm gurbetci futbolcular icin gecerli egerki bu cocuklar TÜRK milli takimini secmeyipte Alman milli taminini secmis olsaydi icinde bende dahil olmak üzere hepimiz vatan haini ilan ederdik bu cocuklari bu olaydada görüldüki TÜRKIYE de bizansin oyuncusu olmazsan sana milli forma bile haram yaziklar olsun böyle koskusmus zihniyete
ibrahim1299
02.06.2008, 04:06
Fatih terimi savunmayın arkadaslar...o adamı savunanlar oldukca aklıma farklı seyler geliyor ya da futboldan anlamıorsunuzdur...Kanaatimce...Cunkü savunulacak bi teknikdirektör deil kendisi... Anti-bizans Anti-Terim
JACK SPARROW
02.06.2008, 14:56
Fatih terimi savunmayın arkadaslar...o adamı savunanlar oldukca aklıma farklı seyler geliyor ya da futboldan anlamıorsunuzdur...Kanaatimce...Cunkü savunulacak bi teknikdirektör deil kendisi... Anti-bizans Anti-Terim
Arkadaşlar tamam kadro seçiminde haksız yanları da olabilir ama bunu tutturamazsınız...Çünkü size göre alınması gereken oyuncu başka birilerine göre gereksiz bir oyuncudur.Mehmet Topuzun yokluğuna inanmak bile istemiyorum,fakat sırf bizim gibi düşünmüyor diye Fatih Terime saldırmak doğru bir tavır değil bence.Tamam hata yapmış olabilir ama adamın geçmişi ortada.İster kabul edin ister etmeyin Türkiye'de gelmiş geçmiş en büyük antrenör Fatih Terimdir bence.Ne demiş atalarımız;
''Yiğidi öldür ama hakkını yeme''...
Hatasız insan olamayacağı gibi teknik direktör de olmaz.O yüzden şampiyona sürecinde takıma desteğimizi sürdürmeliyiz.Bazen arkadaşlardan öyle şeyler duyuyorum ki kulaklarıma inanamıyorum.Sırf Topuzu almadı diye Milli Takım inşallah sonuncu olur,fark yer diye dua ediyorlar.Bilmem siz ne düşünüyorsunuz ama bu bence çok büyük bir hata...Pireye kızıp yorgan yakmanın da ötesinde bir şey...
Tümer Kazım dursun Yıldıray gitsin adam milli menfaatleri değil şahsi kaprisleriyle hareket ediyor şu milli takımda Arif ve Suat kesin olmalıydı...
Cörekdere38
02.06.2008, 16:33
bu haber dogru yildiray almanyanin kicker dernegine bu aciklamalari yapti!!!!!!!!
yani kaynak: kicker
karatayhani
02.06.2008, 18:34
yildiray gibi futbolcuyu nasil harcadin. fatih hoca neden cagirdin milli takima tanimadigin oyuncu degildi.
ibrahim1299
02.06.2008, 19:28
Arkadaşlar tamam kadro seçiminde haksız yanları da olabilir ama bunu tutturamazsınız...Çünkü size göre alınması gereken oyuncu başka birilerine göre gereksiz bir oyuncudur.Mehmet Topuzun yokluğuna inanmak bile istemiyorum,fakat sırf bizim gibi düşünmüyor diye Fatih Terime saldırmak doğru bir tavır değil bence.Tamam hata yapmış olabilir ama adamın geçmişi ortada.İster kabul edin ister etmeyin Türkiye'de gelmiş geçmiş en büyük antrenör Fatih Terimdir bence.Ne demiş atalarımız;
''Yiğidi öldür ama hakkını yeme''...
Hatasız insan olamayacağı gibi teknik direktör de olmaz.O yüzden şampiyona sürecinde takıma desteğimizi sürdürmeliyiz.Bazen arkadaşlardan öyle şeyler duyuyorum ki kulaklarıma inanamıyorum.Sırf Topuzu almadı diye Milli Takım inşallah sonuncu olur,fark yer diye dua ediyorlar.Bilmem siz ne düşünüyorsunuz ama bu bence çok büyük bir hata...Pireye kızıp yorgan yakmanın da ötesinde bir şey...
Fatih terim eskiden iyi bir antrenördü o ayrı bi mesele...Simdiye gelirsek Bizim takımdan oyuncu almadı tamam...Peki baska anadolu takımlarında oyuncumu yoktu...Saymaya kalksam bir sürü oyuncu cıkarırım...Ben şunu soruyorum hakan balta - volkan yaman-emre güngör buna benzer bir kac kisi daha var.bunlar neden anadolu takımlarında oynuyorken alınmıyorduda milli takıma, bizansa gidince alınmaya basladı...Sunu herkes biliyorki topuz-ünal-aydın-alituran bu futbolcuların herbiri birer bizans takımında oynuyor olsaydı kesinlikle alırdı.Varsa itirazı olan yazsın...İste burda da cıkıyor fatih terimin nasıl bir teknikdirektör oldugu nasıl bir kisilige sahip oldugu...Adam resmen anadolu düsmanı...Hic kimse kusra bakmasın ama yanlısı yapan babam dahi olsa babama yanlıs yaptıgını söylerim ki kaldıki terim hakkında da olumsuz yorum yaparım...Fatih terim cok iyi bir teknikdirektördüde neden kovuldu Milandan...Fatih terim eskiden di simdi bitmis...İnsallah kupa sonrası terime tekmeyi basarlar...
Bence en başarılısı Şenel GÜneş ti Ama adam kafasına jöle sürmüyor diye karizması yok diye yerden yere vuruldu.
Fatih terim gibi "Ders almam veririm " deseydi herkese el üstünde tutarlardı.
Deveyi diken ........... :)
Sensör Terim bu cümlenin tamamını çok iyi yapıyor ve medyaya yaranıyor.
avrupa sampiyonası grup elemlerinde kaybettigi puanları senol gunes veya baskası kaybetse simdiye kadar 50 kez kovulmustu
haklı bir şekilde tepkisini gösterdi adam olmazsın sen terim
Millî Takımın 2008 Avrupa Şampiyonası Kadrosundan Çıkartılan Yıldıray Baştürk, Fatih Terim'in Yönetiminde Bundan Sonra Hiçbir Zaman Oynamayacağını Söyledi. Yıldıray, kicker dergisine Açıklamada Bulunurken, "Türkiye İçin Severek Oynuyorum. Ancak Fatih Terim Yönetiminde Bundan Sonra Hiçbir Zaman Oynamam. Bunun Anlamı Yok" Dedi. Derginin Haberinde, Türkiye Futbol Federasyonu'na, Halil Altıntop Ve Özellikle Yıldıray'ı Kadrodan Çıkartması Üzerine, Taraftarların Protesto Amacıyla Yaklaşık 18 Bin Elektronik Posta Gönderdikleri Belirtildi.
Cilginlar_38
03.06.2008, 04:40
burda tepkimizi Fatih Terime veriyoruz Turk milli takimina degil. Bazi arkadaslar Fatih Terime niye sahip cikiyo hala anlamis degilim, Kayseriliysen, Kayserispor`a destek oluyorsan bu foruma giriyorsan, Fatih Terime sahip çikmazsin. ben böyle bilirim böyle söylerim.
mali1001
03.06.2008, 08:27
burda tepkimizi Fatih Terime veriyoruz Turk milli takimina degil. Bazi arkadaslar Fatih Terime niye sahip cikiyo hala anlamis degilim, Kayseriliysen, Kayserispor`a destek oluyorsan bu foruma giriyorsan, Fatih Terime sahip çikmazsin. ben böyle bilirim böyle söylerim.
nasıl yani? sen ve diğer kayseri halkı sevmiyor diye bizdemi sevmiycez?
Herkesin fikri kenidedir...madem bu ülkede demokrasi denen şey var, herkes fikrini söyleyebilir...kimse kimseyi piskolojik baskı ile kendi fikirlerini kabul etmeye zorlayamaz.
CILGINCA38
03.06.2008, 12:15
Herkesin fikri kenidedir...madem bu ülkede demokrasi denen şey var, herkes fikrini söyleyebilir...kimse kimseyi piskolojik baskı ile kendi fikirlerini kabul etmeye zorlayamaz.
Adam zaten ben boyle bilirim, boyle soylerim demis.. Bazi seyleri carpitmayalim.. Sen nasil fikrini soyledinse herkes oyle fikrini ortaya koymus.. Burasi parlemento degilki birbirimize demokrasi dersi verelim.. Sen sevmeye devam et abi.. Ama sunu bilki bizler onu saksaklamaya devam ettikce Turkiye'deki anadolu takimlarindan oyuncu almamaya devam eder.. Bizde boyle kabak cicegi gibi her defasinda gene almadi diye yanar dururuz..
Cilginlar_38
03.06.2008, 15:49
baski maski yapmiyoruz. bizde fikrimizi söyledik ortaya. Okuma özürlülügün`mü var arkadasim. Demokrasi sadece sana`mi. Demokrasi diyon, her yazilana sazan gibi atliyon. Topuz Erciyes`de oynayaydi, ozaman`da aynisini yazarmiydin böyle. Milli takimda 1 tane bile anadolu futbolcusu olmamasi dogal degil bence. Bi Sochaoux`dan türk diye futbolcu aliniyorsa, bi Turkiye uçuncu`sunden veyaa besincisinden niye hiç futbolcu alinmiyor? sizce dogru karar`mi. Merak etme maç günü gelsin çatsin, biz yine bayragimizi dalgalandiririz, destegimizi veriririz. Yine söylüyorum, bak ben böyle bilirim böyle söylerim, Kayserispor`lu olupta Terimi destekleyecek adam Kayserisporlu degildiiiiiirrrrrr. Kesin ya baska takimi tutar, yada istanbul yalakasi`dir.
sancho38
03.06.2008, 16:05
arkadaslar kizmayin ama ben bi kelimeyle bitireyim.
Daha iyisini yapa bilirseniz buyrun saha ortada gelin siz Terim hoca dan daha iyi takim
cikartin ve yönetin,eger size sans verilirse.
Ve sapina kadar Kayserisporluyum.
CILGINCA38
03.06.2008, 16:08
Gorcez kardes nasil takim yonettigini sizin Terim'in..
ibrahim1299
03.06.2008, 16:21
arkadaslar kizmayin ama ben bi kelimeyle bitireyim.
Daha iyisini yapa bilirseniz buyrun saha ortada gelin siz Terim hoca dan daha iyi takim
cikartin ve yönetin,eger size sans verilirse.
Ve sapina kadar Kayserisporluyum.
Genelde yazacak bisey bulamayan herkes senin taktigi uyguluyor buyrun siz yapın diyor...Biliyorki böyle bisey olmayacagını iste kıvırıyor cümleyi cıkıs bırakmamak istiyor...Halbu ki bunun cevabı senin verdigin soru olamaz...
ANTİ-TERİM
JACK SPARROW
03.06.2008, 16:24
Arkadaşlar bazılarınız yanlış anlıyorsunuz.Bizde Terim'in haksız olduğunu,yanlış tercihlerde bulunduğunu biliyoruz,savunuyoruz fakat benim ters düştüğüm nokta yanlış yaptığı için tüm geçmişini töhmet altında bırakmak.En çok hatayı da burada yapıyoruz.Mesela Hikmet Karaman,mesela Ertuğrul Sağlam,mesela o,bu,şu...Örnekler çoğaltılabilir...Bilmem siz nasıl düşünürsünüz ama Hikmet Karaman örneği hala gözlerimin önünde.Adama nasıl tezahüratlar yapardık hatırlasanıza.Ama ne oldu.Sözleşme uzatmadı yönetim ve de gitti.Ankaraspor maçında da adamın akrabalarının halini hatırını sormadık mı!!!
Ertuğrul Sağlam mesela...Her maç övgüler dizerdik,çok efendi derdik.Sayardık da sayardık ama ne oldu.Satan Ertuğrul olmadı mı!!!Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam cümleleri aklımdan çıkmıyor...
Aynı şey Tolunay Hoca içinde olacaktır muhtemelen.İnşallah olmaz,biz olmasını kesinlikle tasvip etmeyiz ama göreceksiniz ki yanılan ben olacağım...
Şimdi diyeceksiniz ''Ne saçmalıyorsun,konuyla ne alakası var'' diye...Konuyla çok alakası var.Sırf yanlış kadro tercihi yaptı diye bazılarımız yazıyorlar;
''Milli Takımdan soğuduk''
''İnşallah fark yerler''
''Terim istifa''
''Terim antrenör değil''
''İnşallah fark yerler de Terimi kovarlar''
''İnşallah sonuncu oluruz''
''İnşallah sağ kanadımız işlemez(Topuzdan dolayı)''
''...'' Ve daha binlercesi...
Biz Türkler çok duygusalız...Bilmem farkında mısınız ama Şampiyona hala başlamadı...Yani takımın desteğimize ihtiyacı var.Dualarımıza ihtiyacı var...Sahip çıkılmaya ihtiyacı var...Ben de bunu bilir bunu söylerim!!!
Ayrıca ne alakası var Kayserili,Kayserisporlu olmamızla...Ya bi bırakamadık şu huyumuzu...Kardeşim tüm Kayserisporlular aynı şeyi düşünmek zorunda mı!!!Yani Fatih Terim'den en çok nefret eden en iyi Kayserisporlu'mu oluyor!!!
Şaşıyorum bazen bu tür düşüncelere.Yine de saygı duyuyorum benim gibi düşünmeyenlerin saygısızlığına ''İNAT''...
Saygılar...
JACK SPARROW
03.06.2008, 16:27
Bu takım inşallah şampiyon falan olmaz ya da derece yapmaz...Yoksa ne deriz ne yaparız demi!!!
Şampiyona bitmeden takımı ne hallere düşürüyoruz,farkında değiliz heralde...Bu takım ''İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE,FATİH TERİMİYLE SABRİSİYLE,VOLKANIYLA TÜMERİYLE,KAZIMIYLA SEMİHİYLE,MEHMET TOPUZUYLA GÖKHAN ÜNALIYLA(onların da emekleri yadısanamaz),HAKAN ŞÜKÜRÜYLE,TARAFTARIYLA DOKTORUYLA'' bizim takımımız...
mali1001
03.06.2008, 16:42
baski maski yapmiyoruz. bizde fikrimizi söyledik ortaya. Okuma özürlülügün`mü var arkadasim. Demokrasi sadece sana`mi. Demokrasi diyon, her yazilana sazan gibi atliyon. Topuz Erciyes`de oynayaydi, ozaman`da aynisini yazarmiydin böyle. Milli takimda 1 tane bile anadolu futbolcusu olmamasi dogal degil bence. Bi Sochaoux`dan türk diye futbolcu aliniyorsa, bi Turkiye uçuncu`sunden veyaa besincisinden niye hiç futbolcu alinmiyor? sizce dogru karar`mi. Merak etme maç günü gelsin çatsin, biz yine bayragimizi dalgalandiririz, destegimizi veriririz. Yine söylüyorum, bak ben böyle bilirim böyle söylerim, Kayserispor`lu olupta Terimi destekleyecek adam Kayserisporlu degildiiiiiirrrrrr. Kesin ya baska takimi tutar, yada istanbul yalakasi`dir.
bu mesajı ben yazmış olsaydım kesin banlanmıştım...adam bana anlama özürlü diyor, modlar sesini çıkarmıyor. bende benzer bir şey söylesem hoşmu olacak?? neden insanca konuşmayı becerimiyoruzda hakaret ediyoruz?? kusura bakma ama, insanca tartışan birine hakaretle cevap vermek medeniyet değildir
Fatih Hocayı Destekliyorum, Sapına Kadar Kayseriliyim!!! olamazmı yani?
sizin gibileri iyi bilirim...tolunay ilk geldiğindede tolunay istifa istifa dediniz...ben yine karşı çıktım size....sizse başarılar gelince tolunayla, 360 derece yaptınız
turnuva sonunda yine 360 derece olacak
ben hala tolunayı desteklemiyorum beğenmiyorumda çünkü ertuğrulun sistemi hala takımda kendi sistemini bile kuramamış bir teknik adam var kayserisporumuda ama bunu burda tartışmak takımı olumsuz etkiler fatih terimede gelince forwette kafa topuna cıkacak oyuncu yok nihat kahvecini asıl yeri forwet değil eğer biraz futbol bilginiz varsa bence bu milli takım gol atmakta zorlanacak
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.