PDA

Tam Sürümü Gör : 101 Dalmaçyalı

Selahattin
01.06.2008, 12:35
Hemşire doğumevi bekleme salonuna koşarak girer, ilk sırada oturan adama yaklaşarak: " Sizi tebrik ederim, ikiz çocuğunuz oldu" der. " Ne tesadüf, Minnesota İkizleri - Basketbol Takımındayım" der adam. Bir saat sonra, aynı hemşire yine kosarak gelir, "Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla doğrulur, hemşire: "Artık üçüz babasısınız" der. Mr.Smith şaşırır ve "Olacak şey değil, ben de 3M şirketinde çalışıyorum" der. Hemşire bir daha göründüğünde dördüncü adama: "Eşiniz dördüz doğurdu, kutlarım" der. Adam da şaşkınlıkla: "Ben de Dört Mevsim Otelinde çalışıyorum" der. O sırada yanında oturmakta olan adam hafif baygınlık geçirerek oturduğu yerden aşağı doğru kayar, yetişip müdahale eden hemşire sorar: "İyimisiniz, ne oldu size?" Adam kendine gelmeye çalışarak doğrulur. "Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmaçyalılar mağazasının müdürüyüm" der...

M_G
01.06.2008, 12:39
arkadasım iyi güzelde her fıkra icin topik acılsa ne olur

Selahattin
01.06.2008, 12:52
Sayın gümüş ben elimden geldiğince birşeyleri sizinle paylaşmak istiyorum.Öncede çok sayıda fıkrayı ayrı ayrı yazmıştım ve yoğun eleştiri gelince ya forum yönetimi ya da arkadaşlardan yardımcı olan birisi bunları aynı yerde bir araya getirmişti.Ben de yazacak fıkra çok ama samimiyetle söylüyorumki bunları birbiri peşi sıra aynı başlıkta nasıl toplayacağımı bilmiyorum.İkincisi de bu fıkra altına yaptığınız tenkiti neden bir diğer fıkra altına da yapmadığınızı anlamıyorum.Çünkü tek yazılan bir fıkraya da katılımda bulunmuşsunuz ve böyle bir tenkit yazmamışsınız.Herşey gönlünüzce olsun.Lütfen aynı başlık altında diyelim 10 fıkranın nasıl bir araya getirileceğini biliyorsanız yazın lütfen ki bir daha böyle tepki almayalım.

M_G
01.06.2008, 12:57
sitenin toplam 2300 uyesi var suan itibariyle hepsi bildigi fıkra icin topik acsa ne olur
ayrıca fıkrlar icin topigin devamına yazabilirsin. gerci istedigin seyi istedigin yer yazmaya serbessin ben sadece fikrimi yazdım gerisi modların isi

Salih38
01.06.2008, 13:07
Mümkünse bu güzel fıkralar aynı topic icinde birlesse.
Msl:
Fıkralar:
-101 dalmacyalı
-fkra
-fıkra
-fıkra

Freestyle
01.06.2008, 13:12
Iyi niyetinden süphemiz yok arkadasim, fakat fikralari bir konuda toplayip daha düzenli bir sekilde paylasabiliriz.

Mesela bu linkte yazabilirsin:

http://forum.kayserispor.org/fikra-mizah-ve-karikatur-t2681.html?t=2681