Tam Sürümü Gör : Türkiye -Portekiz Euro 2008 Ilk Mac
TÜRKİYE PORTEKİZ
STAD:Stade de Genève - Cenevre
HAKEM:Herbert Fandel
SAAT 21.45
YAYIN:ATV VE LİG TV
Yücel Şahin
06.06.2008, 21:43
İlk cevabı ben yazayım bari,oyunun ilk 15 dk sı ne olacağını belli eder,benim pek umudum yok doğrusu elbetteki ulusal takımımız, yürekten destekliyorum ama Defansta malesef iki adet kazma var savaşçı yapışkan hırslı(Aydın ve Ali Turan gibi)biri yok.
Umarım ve umuyorum Terim haklı çıkar biz yanılırız.Mazallah farklı bir skor hem moral bozukluğu hem panik yaratır,diğer maçları olumsuz etkiler.Başarılar Milli Tkımımıza.
18.12.1955 İstanbul Özel 3 - 1
25.03.1956 Lizbon Özel 1 - 3
24.01.1965 Lizbon Avr.Şam.Elemeleri 1 - 5
19.04.1965 Ankara Avr.Şam.Elemeleri 0 - 1
14.06.1996 Nottingham Avr.Şam.Finalleri 0 - 1
24.06.2000 Amsterdam Avr.Şam.Finalleri 0 - 2
simdiye kadar portekizi sadece bir macta yenmisiz
PORTEKİZ İN GRUPLARDA ÇOK İYİ OYNADIĞI SÖYLENEMEZ mesela Finlandiyayı 2 maçtada yenemediler biz agrasif futbol oynar, ilk toplara basar, kademe hatası yapmazsak puan veya puanlar alırız diye düşünüyorum gereksiz gözümüzde büyüttük
ahmetkaracaglar
07.06.2008, 17:39
Uydudan Atv yayininda bi sorun varmis onu tam olrak nasil halledecegiz
ahmetkaracaglar
07.06.2008, 18:23
Tamam hallettim izleyemeyen varsa yardimci oluyum
Ozelden msg atin
İşte Milli Takım'ın Portekiz 11'i
http://image.haber7.com/haber/118607.jpg
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ilk maçına çıkacak olan A Milli Takım'ın Portekiz'e karşı mücadele edeceği 11 belli oldu. Hücumu düşünen Terim'in kadosunda sürprizler var...
A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde bugün Portekiz ile yapacağı maçta sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.
Türkiye Portekiz maçına şu ilk 11'le çıkacak: Volkan, Hamit, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Aurelio, Kazım, Nihat, Emre, Tuncay, Mevlüt.
Haber7.com
Muzaffer
07.06.2008, 18:30
İyi olan kazansın.
Herşeye rağmen Türk Milli takımının kötüde olsa kazanmasını temenni ediyoruz.
Alper MUTLU
07.06.2008, 18:32
bu kadroya gore konuşuyorum; cümleten geçmiş olsun.
Alper MUTLU
07.06.2008, 18:32
Uydudan Atv yayininda bi sorun varmis onu tam olrak nasil halledecegiz
http://forum.kayserispor.org/euro-2008-uydu-kullanicilari-icin-sifreli-ama-iste-caresi-t4125.html?t=4125
Portekizin Kadro Belli Olmusmu Bilen Varmı Acaba?
Cilginlar_38
07.06.2008, 19:19
----------------Volkan--------------------
Kazim---G.Zan-------Servet---Hakan Balta-
------------Mehmet Aurelio----------------
Mevlüt---Hamit---------Emre-----Tuncay S.
---------------Nihat-----------------------
Bu kadroyla nanaaaay. Sol Kanatta Ronaldo orda kazimi paramparça eder, adam`in defansif yanlari hiç yog. Ah Terim Ahhhh. Oraya alsan Topuzu. ah terim.
Cilginlar_38
07.06.2008, 19:28
Portekizin Kadro Belli Olmusmu Bilen Varmı Acaba?
Ricardo, Carvalho, Pepe, Bosingwa, Petit, Ferreira, Moutinho, Deco, Simao, N.Gomes, Ronaldo
bunlara yapabilecegimiz tek bisey var o`da kaleye vurabildigin yerden sut atmak. Kadroda bitek zayif olan kaleci Ricardo var. Gerisi hep dünya yildizi.
inş güzel sonuc alırız yeneriz umutlu değilim inş yanılırım
hi çheyecanl ıdeğilim bakmıycam bile belki.içine etti terim dengesizi ulan ne güzel plazma da aldıydık eve mal terimin yüzüne içine etti neyse kayserisporumuzun uefa maçlarını izlerim artık
muptela_38
07.06.2008, 20:33
forzaaa portekizzzzzzzzzzzzzz
ali38_38
07.06.2008, 21:34
Kazımı oynatıyorda Arda yı niye oynatmıyor bu adam , bide forvete Mevlütü koymuş sanki başka adam yok bu hocayı hiç sevmiyorum , ama inş portekizden bir beraberlik alırız
LEVENT ŞEKER
07.06.2008, 21:46
bu kadroyla beraberlik alırsak sükür etmeliyiz...
grubumuzda oynanan diger macta cek cumhuriyeti isvicreyi 1-0 yendi
AlperTunga
07.06.2008, 22:03
Herkese ,herşeye ,portekiz yensin:( diyenlere inat, O formadaki kutsal Ay Yıldız için inşallah TÜRKİYE kazanır.Aksini düşünenlerde çatlar inş.
Her ne kadar şansımız azda olsa terim efendinin seçimleri yanlış da olsa dualarım bugün biizm millilerimizle olacak ,bir türk olarak...
ali38_38
07.06.2008, 22:31
Maça 10 dk kaldı Başarılar Türkiye :thumbup:
ali38_38
07.06.2008, 22:32
TÜRKİYE
Volkan
Hamit
Servet
Gökhan Zan
Hakan Balta
Aurelio
Kazım
Nihat
Emre
Tuncay
Mevlüt
PORTEKİZ
Ricardo
Bosingwa
Pepe
Carvalho
Ferreira
Petit
Moutinho
Ronaldo
Deco
Simao
Nuno Gomes
Querasma Yokmu Kadroda Neyse Ben Maca Bakmaya Kacar
Basarılar Türkiyem Vurdugunuz Gol Olsun
aynen
ilk yarı boyunca iki takımda temkinli oynadı. ama oyunun kontrolu portekizin elindeydi
maalesef forvet olarak kimi koymus hoca ben anlamadım ilk yarı boyunca
bakalım 2 yarı neler getircek oyuna ve sonuca
1/0 olsun türkiyemin olsun
==MyDr34Mm==
07.06.2008, 23:38
http://ligtv-izle.blogspot.com/ ızleyemeyenler ızleyebılır
ali38_38
07.06.2008, 23:42
Quresma yı oynatmıyor nedense , galiba bu yarı girecek oyuna bizdende Kazımın çıkıp Ardanın girmesi lazım adam sarı yemiş hala faul yapıyo
AlperTunga
07.06.2008, 23:42
Alacaz bu maçı.
kankaş38
08.06.2008, 00:14
Takımda adam gibi oynayan iki adam var mehmet ve colin biz bu takımı sonradan Türk olanlarla donatalım GÖR FATİH HOCA GÖR ÇAĞIRDIĞIN ADAMLARI(tuncay,gökhan zan,emre)
sevdali_sehit
08.06.2008, 00:34
tr cok silik oynuyor bea bide terim cikip bu takima final oynamak yakisir diyo yani bu takimin neresinde bu kapasite var anlamiyom ha bide tr bu guruptan cikamaz al ben mesaji yazaken son dakka golu yidik peaa
bu terim oldukça hiç bir şey olmaz
ali38_38
08.06.2008, 00:39
Fatih hoca ders almaz ders verir , buyrun hocam söz sizde
Adamların direkten dönen topları gol olsaydı Fatih Terim nasıl insan içine çıkardı çok merak ediyorum doğrusu..
Yazik gerçekten çok yazik, ortada ne defans var ne forvet:(.
Bu galibiyeti Portekiz haketti...
sevdali_sehit
08.06.2008, 00:43
portekiz oynamadan kazandi tr gruptan cikamaz fatih hoca ders virdi derse bak beaa nasil oynanilmaz onun dersi muhahah
fatih terim napsın yaa oynayanların haline bak 1 tane pozisyonumuz yok
Sniper38
08.06.2008, 00:44
Sahanin en iyi oyniyanlari:
Volkan, Hamit, Kazim, Nihat, Servet, Hakan, Emre
en kötü oynuyanlari ise:
Asik, Tuncay, Mevlüt
Asik ney diye bu Takimda?
Tuncay niye 90 Dakika oynuyor, onun yerine Arda durarken??
Mevlüt nedne bu Kadroda, Yildiz, Karan gibi Oyuncular yokken??
Altintopu niye cikariyorsun?
Hamiti sag bek Oyuncumu?
Sabri sag kanat Oyuncumu?
Madem sag bekde Hamiti oynatiyon, sag kanatda neden Topuzu oynatmiyon?
==MyDr34Mm==
08.06.2008, 00:45
6 puan lazım ıkı maçdan ben 4 puan alırız ama 6 puana ıhtıaç var
0 gol
0 puan
fatih terim
ben bu filmi izlemistim
Ben çok sevindim sonuca alt tarafı bir top ya ne alakası var bayrakğın falan işte bu kafa yüzünden kaybediyoruzya. Hem gördünüzmü terimin halini komik ya dünya ya rezil etti futbolumuzu
ali38_38
08.06.2008, 00:48
Emre Aşık , Kazım , Sabri , Mevlüt nasıl bu takımda oynuyor ben hayret ediyorum yararlarından çok zararları var ama hoca bunları neye göre seçiyor oda ayrı bişey
ahmetkaracaglar
08.06.2008, 00:48
Alamazsan Topuzu Aydini olacagi bu
ders veren hoca bugun en iyi dersi direklere vermis takımımızı fark yemekten kurtardı
portekiz icin antreman macı oldu bu mac
holigan_38
08.06.2008, 00:52
resmen ezıldık be adamlar antreman yapıyo gıbı mac yaptılar adamların kalecılerını yere yatırcak bı tane pozısyonumuz yok yuregını ortaya koyupta oynayan bı tane futbolcu yok sinior terim kendın bıle bunu bılıyosun bu kadroyla bısey yapamayacagını ama sen yıne kahramanlık pesındesın sana yazıklar olsun be bu kadroylamı gıdılırdı ısvıcreye
walla açık konuşmak gerekirse şu maçta topuzda oynasa aydında oynasa bişi değişmezdi allah yüzümüze baktıda fark yemedik
kapak olsun bu terime ve federasyona.adalet işte alamzsan topuzu m.yıldızı fatihg tekkeyi aydını ümit karanı böyle olur ders almayıp ders veren terimmmmmmmm
Gelelim maçın değerlendirilmesine,
1. Kardeşim sakat sakat oynayan oyuncu ile maça çıkılmaz(gökhan zan)
2. En önemli maça çıkıyorsun ve oyuncun bir hafta sakatlıklarla boğuşmuş takımdan ayrı kalmış rakipde dünyanın en iyi oyuncuları var akılsız terim biraz öğren(tuncay bir hafta anrenman yapmamış)
3.Hani çok biliyordun ya futbolu bu turnuvanın en forvetsiz takımı biz olacağız sayenizde hakan şükür ümit karan gökhan ünal ve mehmet tıldırdan başkasının forvette oynama şansı ve hakkı da yok (gördük mevlütü, tuncayı ve semihi)
4. Bir tek doğru yaptığı iş sabriyi oyuna alması ama oda geç olduğu için işe yaramadı
5. Akılsız terim rakip en iyi oyunculardan kurulu ve favori bari ardayı oynatta adam ilerde çoğalmayı falan sağlasın
6. Akılsız terim rakip teknik bir takım kazma servet, gökhan, kazım, mevlüt,emre belezoğlu yerine ayaklarına hakim teknik oyuncular oyatılır.
7. Son olarak buraya yazıyorum bu takım penaltı olmazsa gol bile atamaz kim isterse iddaya bile girerim hadi hoşcakalın. yuh olsun bizasın uşaklarına
Fatih Terim ne mi yapsin?
1) Takimlarinda oynamayan futbolculari milli takima cagirmasin
2) Oyunu okumayi ögrensin, Tuncayi bu macda 90 dakika oyunda tutan hocaya ben hoca demem!
3) Forvetsiz Avrupa sampiyonuna gitmesin. Fatih Tekke, Ümüt Karan gibi elinde gol silahlarini kadroya dahil etsin (bu saatten sonra mümkün degil)
4) En gec Avrupa Sampiyonu sonrasi istifa etsin!!!
5) Daha 1000 lerce sey sayabilirim....
Fatih Terim ne mi yapsin?
1) Takimlarinda oynamayan futbolculari milli takima cagirmasin
2) Oyunu okumayi ögrensin, Tuncayi bu macda 90 dakika oyunda tutan hocaya ben hoca demem!
3) Forvetsiz Avrupa sampiyonuna gitmesin. Fatih Tekke, Ümüt Karan gibi elinde gol silahlarini kadroya dahil etsin (bu saatten sonra mümkün degil)
4) En gec Avrupa Sampiyonu sonra istifa etsin!!!
5) Daha 1000 lerce sey sayabilirim....
artık kadroyu tartışmanın alemi yok ya seçti işte lanet olsun seçti ama şurda en güvendiğimiz nihat tuncay emre hamit sahada gezinirse sonuçta böle olur işte ne savunma var ne defans
Takımın en iyi futbolcusu olan hamiti bile değerlendiremeyen beyinsiz sen antrenör oldun ya bu ülkede vay be vallahide billahide komik ya. haci yokki çıkıpta takımı ateşlesin eee senin sonunu biliyorum yalnızlık ve yok oluş
fatih terim istifa etsin bu takım basında t.direktör olmadan en fazla bu kadar kötü oynardı.
ali38_38
08.06.2008, 01:05
şahan kardeş iyi güzel yazıyorsunda hep gsden veriyorsun örnekleri ? hagi falan ne iş biz kendi takımımıza bakalım
Tabiiki bu milli takımı hak eden birinci oyuncu mehmet topuz gökhan ünal mehmet yıldız dır ben her şeyimle kayserisporluyum herkes bunu böyle bilsin
chefchemiker
08.06.2008, 01:09
Yaziklar olsun, en iyisi Kazim Kazim olan takimdan bu turnuvada ne bekleyebilirizki?
Sabri sahanin neresinde oynar?
Hamit sahanin neresinde oynar?
Tuncay bu haliyle neden 90dk oyunda kalir?
Maci alacak veya cevirecek oyuncular neden kadroda yok, veya ilk 11´de yok?
Bu oyunla Portekiz Avrupa sampiyonu olamaz.
Bizde bu oyunla ne gol atariz, nede Puan aliriz.
0 Gol 0 Puan bir Terim klasigidir, herkes simdiden kendini hazirlasin.
Belki istifa eder Fatih Terim sampiyona sonrasi!
Leo İglesias
08.06.2008, 01:09
melih şendil:Takımımızda en çok kimi beğendiniz hocam?
rıdvan dilmen:Kale direklerini beğendim
ben bi yorum yapmıyorum ne diyim...
mali1001
08.06.2008, 01:10
bunu söyleyen türk olamaz.
iki gün sonra tolunayın kadrosunu beğenmeyincede kayseriyede aynısını yaparsın.ki hiç şüphemde yok, vatanını satan kayseriyi dünden satar
melih şendil:Takımımızda en çok kimi beğendiniz hocam?
rıdvan dilmen:Kale direklerini beğendim
ben bi yorum yapmıyorum ne diyim...
diom ya allah yüzümüze baktı die fark yerdik rahat daha fatih terim ii oynadık sayılır dio ya
Ne vatan satması kardeşim asıl satan fatih terim ona az bile gelir bu hakaretler adam doğru demiş. Önce milletin hakkını vercen sonra vatandan bahsedecen hayret ya herşeyi vatana endeksiliyorsunuz vatansa ne işi var aurollenun yada colin bilmem neyin
mali1001
08.06.2008, 01:18
Ne vatan satması kardeşim asıl satan fatih terim ona az bile gelir bu hakaretler adam doğru demiş. Önce milletin hakkını vercen sonra vatandan bahsedecen hayret ya herşeyi vatana endeksiliyorsunuz vatansa ne işi var aurollenun yada colin bilmem neyin
o beğenmediğin adamlar ordaki ay yıldız için ter dökerken, sizin gibi adamlar burdan anca köstek oluyorlar.
sor bakalım kendine?
hanginiz daha türk'sünüz?
Benim hiç süphem yok!
iki gün sonra tolunayın kadrosunu beğenmeyincede kayseriyede aynısını yaparsın.ki hiç şüphemde yok, vatanını satan kayseriyi dünden satar
vatan satmakla alakası yok sen onu sinyor terime söylee asıl satan o bizleri de b uduruma getirten o
ya arkadaşlar tarafsız bakın biraz olaya topuzu milli takıma almadı die forza portekiz dio olurmu öle şey aurello dion bence sahanın en iyisiydi ona kalırsa portekizde golü atan pepe brezilyalı onu tartışmanın alemi yok artık minimum 4 puan almamız lazım
bu aksamki oyundan sonra isvicreyi yenecegimize inanan varmı? insallah futbolcular beni bu yazımdan sonra utandırılrar ama benim icin bitti euro 2008 artık
Biraz daha sakin arkadaşım...
Lütfen kırmayalım birbirimizi...
sen nie üstüne alınıonki ben portekizi destekleyenlere kızıom walla bilmiom yarası olan gocunur
Banu Avar neden isyan ediyor
Devlet kanalında 30 BİN YTL MAAŞLA ULUSALCILIK YAPIYORMUŞ
05 Haziran 2008 / 12:35
OKEYE 4.ARANIYOR! Günün stresinden kurtulmak istiyorsan hemen gel!TRT'de yaptığı 'Sınırlar Arasında' programına son verilen Banu Avar, programına son verilmesinin ardından TRT'ye savaş açtı. Bugün yazarı Nuh Gönültaş, Banu Avar-TRT savaşının perde arkasını yazdı.
YILDIZI ORHAN PAMUK'LA PARLADI
Banu Avar 4 yıldır TRT’de program yapıyor. Az izlenen TRT İNT’te başladığı programlarına TRT 2 VE TRT 1’de devam etti.
TRT’DE Orhan Pamuk’u kötülediği programından sonra popüleritesi arttı. Ve “ulusalcılık” dozacının ölçüsünü her programda artırarak devam ettirdi. İş öyle hale geldi ki; Dünyada bir tek Banu Avar dürüst, millici bütün ülkeler “vahşi”, “yalancı” “sömürgeci” vs.
Devlet kanalında yayın yaptığını unutan Avar, her programında bir ülkeye çatıyor; sonra da o hafta panel panel gezip Türkiye’nin nasıl kuşatıldığını anlatıyor. Ulusalcıların da yeni kahramanı oluyor…
AYLIK 30 BİN YTL MAAŞ
TRT yönetimi Avar’ı koruyup kollayan bir politika izledi. Banu Avar’ın programının daha çok izlenmesi için TRT1’in en iyi saatine koydular. Maaşına da üst üste zam yaparak program başı 15 bin YTL’ye çıkardılar. Ayda 2 program yapan Avar; 30 bin YTL net maaş almaya başladı.
Ohhh ne iyi. Niye bıraksın bu yağlı kuyruğu... Günlük 1000 ytl, Merkez Bankası Başkanı bu kadar kazanıyor ancak!
Ulusalcıların kraliçesi olmuştu bir kere… Durur mu? O panel senin bu panel benim; araya serpiştirilmiş röportajlar derken her gittiği yerde çalıştığı kurum TRT'yi kötülüyor.
HERKES BOP'CU BİR TEK O MU MİLLİ
Herkes BOP'cu...
Herkes AB'ci...
Bir tek Banu Avar Milli...
TRT yönetimi, uzun süre Avar’ın kurum salvolarına sustu. Uyarmaya kalktı Avar işi yine sen vatansever değilsin polemiğine getirdi.
Programın, tüm masraflarını TRT’ye karşılatıyor; montaj, kamera, stüdyo vb tüm ihtiyaçlar TRT’den karşılanıyor; Avar abla aylık 30 bin YTL ile ulusalcılık, vatanseverlik oynuyor!
Her ülkeye faşit, sömürgeci hain, ABD'ci damgasını vuran Avar’a olan dış tepkiler elbetteki Türk dış politikasına da zarar verdi.
Çünkü TRT bir devlet kanalıydı. Her yayın aynı zamanda devleti temsil ediyor gibiydi.
Şahsi geçimsizlikleri, astronomik giderleri, Türkiye’yi zora sokan yayınları nihayet Avar’ın sözleşmesini sona erdirdi.
NEDEN ÖZEL KANALLARDAN TEKLİF GELMİYOR?
Kaba tabirle kovulan kişi bir daha arkasına bakmaz… Oysaki Avar; bugünlerde TRT’ye gelmek için var gücüyle bastırıyor. Her gün bir etkinlik yapıyor. Her gün bir imza topluyor!
30 yıllık yayıncı Avar’a bir soru?
Mademki çok kalitelisin o zaman sana hangi TV'ler teklif yaptı.
TRT sana 30 milyar maaş verirken; diğer kanallar neden 3 milyar teklif etmiyorlar?
Bugüne kadar TRT’ye 1.5 trilyon lira maliyeti olan Avar madem ki çok vatansever neden bu kadar astronomik ücretlerle çalışıyor.
ÇOK İZLENİYOR DİYENLERE İŞTE RAKAM
Bu arada Banu Avar’ı yere göğe koyamayanlara resmi bir istatistik: "Sınırlar Arasında" tüm kişilerde 0,50 AB grubunda 1,00 yani vasat bir izlenme oranı var.
Avar; herkesi vatan haini olarak suçlayıp milliyetçilik edebiyatı yaparken; Çin programında niçin Doğu Türkistanlıları küstürdü Çinlileri sevindirdi acaba?
Vatanını bu kadar seven Banu Avar günlük bin YTL kayıp için niçin çırpınıp duruyor?
Galiba parayı daha çok seviyor!
vatan millet sakar ya edebiyatcılığı yapanlara duyurulur. uyanın artık bıktık kandırılmaktan
ii ağa biz gitmiyelim ya böle şampiyonalara tüm oyuncular para alıo nası olsa vatan için yapmıolar para için yapıolar hiç gereği yok yani şu para meselesi bence en saçma konu şurda oraya katılan tüm ülkenin futbolcuları para alıo bikere şurda öbür 2 maçımızdan nası puan alırız die tartışamamız gerekirken aldıkları parayı tartışıoz ne diim
kayzeriaman
08.06.2008, 01:55
Faturanin ilkini bugün FAtih hoca ödedi. Tercihleri ne kadar yanlis oldugu acik acik belli oldu saha da ne savasan ne mücadele eden futbolcu vardi. Yazik cok yazik göz göre göre elenecegiz.
sakaltutan38
08.06.2008, 02:00
diğer 2 maçtan nasıl puan alırız???????
bence bu orta sahayla ve bu kadar oyuncuların yerlerini değiştirmeyle zor:(
inş. en az 4 yada 6 puan alır çıkarız dicem ama isviçre maçı zor çek maçı daha da zor:(
bu maç böle oynadık die her maç böle oynucak deiliz ama şu bi gerçek isviçreden 3 puan alazsak çok zor işimiz ki ben isviçre maçında bizim takımdan çok hakem lubos mişelden korkuyom
ademdolgun
08.06.2008, 02:05
Öncelikle ULUSAL TAKIMIMIZDA KAYSERISPORDAN oyuncumuz yok ediye Takimimiza testek vermeyeceklerini ve bazilarininda rakip takima destekleyici cümlelerini ayipladigimi belirtmek isterim ve yaziklar olsun bu kisilere
MILLI TAKIMIN oldugu yerde KAYSERISPOR benim icin hep ikinci planda kalmistir bir TÜRK evladi icinde hep böyle olmasi gerekir
Maca gelince bu sonucu hic haketmedik enaz 5 yemeliydik ama sagolsun bizim DIREK oyuncularimiz tam 3,gole izin vermedi ve görevlerini cok iyi yerine getirdiler DIREKLERE minnetdariz, isin espirisi bir yana macda o´puan almak adina olumlu birtek hareketimiz olmadi ve kacinilmaz son oldu
Fakat ben yinede icimdeki umudumu yitirmedim ve ALLAH yardimcimiz olsun demekden baskada bir caremiz yok
Cenabi ALLAH bir TÜRK futbolcusunu, basi önde ve boynuk bükük bir sekilde sahadan ayirmasin
koramaz38
08.06.2008, 02:06
tek suclu fatih tuncayi 90dk oynatip hamiti cikariyo hakan balta mevlüt gökhan zan gibi oyuncular ilk11de topuz bastürk halil piyasada yok ... yedekler ilk11den daha güclü arda tümer ugur gökdeniz bu herifin futboldan anladigi yok isvicre macini yenildikden sonra istifayi bascak
mali1001
08.06.2008, 02:13
Öncelikle ULUSAL TAKIMIMIZDA KAYSERISPORDAN oyuncumuz yok ediye Takimimiza testek vermeyeceklerini ve bazilarininda rakip takima destekleyici cümlelerini ayipladigimi belirtmek isterim ve yaziklar olsun bu kisilere
MILLI TAKIMIN oldugu yerde KAYSERISPOR benim icin hep ikinci planda kalmistir bir TÜRK evladi icinde hep böyle olmasi gerekir
Maca gelince bu sonucu hic haketmedik enaz 5 yemeliydik ama sagolsun bizim DIREK oyuncularimiz tam 3,gole izin vermedi ve görevlerini cok iyi yerine getirdiler DIREKLERE minnetdariz, isin espirisi bir yana macda o´puan almak adina olumlu birtek hareketimiz olmadi ve kacinilmaz son oldu
Fakat ben yinede icimdeki umudumu yitirmedim ve ALLAH yardimcimiz olsun demekden baskada bir caremiz yok
Cenabi ALLAH bir TÜRK futbolcusunu, basi önde ve boynuk bükük bir sekilde sahadan ayirmasin
+++++1299:clap2:
köstek deil destek olalım dioz ama işte ben çok mu memnunum sanki fatih hocadan ama napalım sonuçta MİLLİ TAKIMIMIZIN hocası işallah iki maçtan 4 veya 6 puan toplarız
kayzeriaman
08.06.2008, 02:16
abi ne diyelim artik hersey bos. adamlar vurdum duymazdan geliyor. Hersey bitti diyen yok ama hazirlik maclari ve bu mac sunu gösterdi ki ayni seviyemizde olan takimlara hic sansimiz yok bu kadro ile. Emre B. newcastle de bu sezon kac mac yapti? Gökhan zan ne kadar zaman sahalardan uzak kaldi? hamit ne kadar uzak kaldi sahalardan? Mevlüt adi duyulmamis adam sochaux da 10 gol atti diye aslan gibi ümit karan gökhan ünal Halil Altintop gibi forvetleri kesti. cok zor ile imkansiz arasi birsey gruptan cikmak. Cikmak icin daha cok ekmek yemeleri lagzim oyuncularin.
sakaltutan38
08.06.2008, 02:20
+++++1299:clap2:
amin ve tekrar alkış
fatih hocaya gelince, umarım elenmeyiz ama şampiyonadan sonra fenere gideck ya provasınımı yapıyo bilmem:uzgunum:
İbrahim Toraman ve Fatih Tekke bu takımda olsa bu durum olmazdı.
muptela_38
08.06.2008, 02:23
görüşünede saygı duyuyorum görüş görüştür sana göre ben türk değilim bana görede sen değilsin
önce tanı sonra konuş
bunu söyleyen türk olamaz diyen sen fatih terimin türklüğüne ne diyeceksin merak ediyorum
mehmet topuzu milli takıma almayan adamı desteklemem bu kadar basit
devam edin hep destek tam desteğe siz
bu adamın başında olduğu milli takımı desteklemiyorum varmı ötesi
amin ve tekrar alkış
fatih hocaya gelince, umarım elenmeyiz ama şampiyonadan sonra fenere gideck ya provasınımı yapıyo bilmem:uzgunum:
Banada öyle geliyo...
Sanki yavaş yavaş olaya ısınıyo gibime geliyo...
Bugünkü kadro bana bunun çagrışımını yaptırdı...
sevdali_sehit
08.06.2008, 02:31
Servet Çetin'den şok haber
08 Haziran 2008 Pazar 00:28
Milli Takım defansının bel kemiği olan Servet ilk yarıda sakatlanmıştı. Maç sonunda çok kötü bir haber geldi..
Portekiz karşısında 60 dakikayı adeta tek ayakla oynayan Servet Çetin, maçın sonunda milyonlarca taraftarı kahretti..
Milli Takım doktoru maçtan sonra yaptığı açıklamada, Servet'in iç yan diz bağlarında birinci derecede hasar olduğunu, bugun son bir muayene yapılacağını ve Servet'in büyük ihtimalle turnuvayı kapatabileceğini açıkladı..
Portekiz mağlubiyeti sonrası gelen bu haber daha büyük bir üzüntüye neden oldu..
internetspor.com
al iste habere bak gokhan zan sakat buda sakt ohooo
Servet Çetin'den şok haber
http://www.internetspor.com/images/news/19540.jpg
Milli Takım defansının bel kemiği olan Servet ilk yarıda sakatlanmıştı. Maç sonunda çok kötü bir haber geldi..
Portekiz karşısında 60 dakikayı adeta tek ayakla oynayan Servet Çetin, maçın sonunda milyonlarca taraftarı kahretti..
Milli Takım doktoru maçtan sonra yaptığı açıklamada, Servet'in iç yan diz bağlarında birinci derecede hasar olduğunu, bugun son bir muayene yapılacağını ve Servet'in büyük ihtimalle turnuvayı kapatabileceğini açıkladı..
Portekiz mağlubiyeti sonrası gelen bu haber daha büyük bir üzüntüye neden oldu..
internetspor.com
Terim'den mağlubiyet yorumu
http://www.internetspor.com/images/news/19465.jpg
A Milli Futbol Takımımız'ın Teknik Direktörü Fatih Terim,
Portekiz mağlubiyetinin ardından kırılma anı olarak Gökhan Zan'ın
sakatlanmasını gösterdi.
Terim sözlerini şöyle sürdürdü: "Portekiz'den böyle bir oyun beklemek doğal. Avrupa Şampiyonası'nda kendilerini göstermek istiyorlar: Milli Takımımız'ın performansını çok kötü bulmuyorum, Portekiz'e karşı mücadele etmek hiç kolay değil. Top bizdeyken ilk golü yememiz büyük talihsizlik, stoperimizi değiştirmek zorunda kaldık bu da şanssızlıktı. Ama oyunun kırılma anı Gökhan'ın sakatlanmasının ardından oyuna Emre ısınmadan bir gol yememizdi. İkili üçlü sıkıştırmalar yapıyorduk, çok fazla pozisyon vermiyorduk ama hiç ummadığımız bir anda golü yedik. Ne kadar çalışırsanız çalışın, oyuncularımız hata yapıyor ve golü kalemizde görebiliyoruz. Muhakkak Portekiz bizden daha iyi oynadı, biz zaman zaman çok iyi yanıtlar verdik rakibimize. Bir bahane bulmaya çalışmıyorum ama iyi başlasak çok iyi olacaktı."
internetspor.com
koramaz38
08.06.2008, 02:37
ne yalan söylim takimda en begendigim kazimdi oglan türk olmamasina türkce bile bilmemesine ragmen sahadaki bircok türkden daha cok iyi oyun sergiledi bravo sana kazim richards
ali38_38
08.06.2008, 02:37
Servetde sakatlandı , Gökhanda olmazsa eğer kalan 2 maçımızı kazanma ihtimaliz çok az çünkü savuna ortasında emre güngör ve emre aşık kalıyor , onlarda mağlum hatayı seven oyuncular , işimiz daha zorlaştı :(
Kazım: ''Uykumu alamadım''
http://www.ajansspor.com/resim/kazimkazim_milli01.jpg
A Milli Takımımız'ın oyuncusu Kazım Kazım, Portekiz maçından sonra yaptığı açıklamada ilginç bir anektoda değindi!
Kazım: ''Uykumu alamadım''
Kazım'ın açıklamaları şöyle:
"Her gün öğlen yemeğinden sonra uyuyordum. Bugünkü uykumu alamadım çünkü dünyanın en büyük futbolcularıyla oynayacağım için çok heyecanlandım"
ajansspor.com
Hamit: ''Az daha sakin...''
http://www.ajansspor.com/resim/hamit_milli01.jpg
Portekiz'e 2-0 mağlup olduğumuz maçın ardından açıklamalar yapan milli futbolcu Hamit Altıntop, İsviçre karşısında "Az daha özgüvenli ve sakin oynarsak kazanabiliriz" dedi.
Hamit: ''Az daha sakin...''
Hamit'in açıklamaları şöyle:
"Futbolda hatalar olabilir yenilebiliriz, beraberlik iyi olabilirdi. Bence daha özgüvenli sahadaydık. Önümüze bakmak istiyoruz. İsviçre maçını iyi analiz etmeliyiz. Az daha özgüvenli ve sakin oynarsak kazanabiliriz. Kendi performansım önemli değildi. Ben bir takım oyuncusuyum. Önemli olan takımın iyi gitmesi. Ben de kendimden daha fazlasını bekliyorum. Takımdan da fazlasını bekliyorum"
ajansspor.com
Portekiz maçının istatistiksel analizi!
A Milli Takımız'ın Portekiz ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maç istatistiklerde de ilginç notlar bıraktı. İşte Ajansspor.com farkıyla Portekiz-Türkiye maçının istatistiksel analizi!
Portekiz maçının istatistiksel analizi!
ŞUTLARDA YETERSİZ KALDIK
Karşılaşma boyunca rakip yarı alanda boşluklar bulmakta zorlanan A Milli Takımımız'ın bu handikapı şut istatistiklerine de yansıdı.
90 dakika içinde rakip kaleye sadece 6 şut gönderebilen Ay-Yıldızlılarımız, bu şutlarda 4 kez kaleyi buldu. 1 şutta çerçeveyi tutturamayan oyuncularımızın 1 şutu da rakip tarafından karşılandı.
Portekiz ise çektiği 16 şutun 8'inde kaleyi buldu ve bu şutların 2'sinde ağları havalandırdı. 4 şutu kaleyi bulmayan Yeşil-kırmızılıların 4 şutu da savunma oyuncularımızdan geri geldi.
PORTEKİZ'DEN DAHA SERT OYNADIK
Mücadelenin genelinde sert bir oyun ortaya koyan Millilerimiz Portekiz'e oranla faullere daha sık başvurdu.
Rakibinin 10 faulüne 23 faulle karşılık veren A Milli Takımımız 2'si itirazdan (Emre ve Kazım) olmak üzere 3 sarı kart gördü. Portekizli oyuncular ise mücadeleyi kart görmeden tamamladı.
3 KEZ OFSAYTTA YAKALANDIK
Maç boyunca savunmada başarılı bir ofsayt taktiği yapan Millilerimiz Portekiz ileri uç elemanlarını 6 kez ofsayta düşürürken, hücumda ise 3 kez ofsaytta yakalandı. Portekiz'in Pepe ile ilk yarıda bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmamıştı.
KORNERLER 7'YE 5, TOPLA OYNAMA YÜZDE 53-47
Yan toplarda etkili olduğu gözlenen Portekiz 7 kez köşe atışı kullanırken, Ay-Yıldızlı ekibimiz 5 kornerde kaldı. Topla oynama yüzdesinde de rakibinin gerisinde kaldı. Özellikle ilk yarıda topla daha fazla oynayan ve zaman zaman %66-%34 üstünlük kuran Portekiz karşılaşmanın tamamında %53 topa sahip olurken, 2. yarıda topa sahip olma konusunda dengeyi kuran A Milli Takımımız maç sonundaki topa sahip olma yüzdesini %47'ye çıkarabildi.
DAHA ÇOK KOŞTUK AMA...
Karşılaşma boyunca alınan toplam mesafelerde Türkiye Portekiz'e 102.23 km. - 98.88 km. üstünlük sağladı.
Türkiye'de en fazla mesafe kat eden oyuncu 10.42 km. ile Mehmet Aurelio olurken, onu 10.33 km. ile Tuncay, 10.09 km. ile Emre Belözoğlu takip etti.
Portekiz'de ise Moutinho 10.27 km. ile başı çekerken, Barcelonalı Deco 10.11 km. ile en fazla koşan 2. oyuncu oldu. Petit ise 9.8 km. ile Deco'yu takip etti.
PAS YÜZDELERİ YAKLAŞIK AMA PAS SAYIMIZ AZ!
Portekiz karşılaşmada 319 pas yaparken bu paslarda %72 başarı sağladı. Millilerimiz ise 271 kez paslaştı ve bu pasların %70'inde isabet sağladı.
ajansspor.com
Ne alaka? Tolunayin sinyor terim gibi 70 milyondan futbolcu secme hakkimi var?
Ben isin futbolcu yaninida gectim resmen istanbul karmasi bu ve sirf kazma dolu...
Ayriyeten benim Kayserime futbolda medyada yapilan bunca haksizliktan sonra onlarinda bedel ödemesi gerektiginden yanayim. Ben bugün maca sirf baktim ne üzüldüm ne sevindim hic birsey yoktu oysa Kayseri macinda ortaligi yikarken. Hani bi Hakan Sivriselvi gibi hakem cikip mac kazandirsin? Carpik düzenin takimi
Asil vatan ihanetini 70 Milyonluk Türkiyeyi yine ve yeniden 5-10 milyonluk bi ulusa yenildirttirenlerde... 3 Takim sevdasidir gidiyor bunlara binayen birnevi cevaptir bu haykirislar.
Cörekdere38
08.06.2008, 02:45
valla ben maca kölnün merkezinde baktim atmosfer süperdi her tarafda bayraklarimiz vardi her taraf kirmizi beyazdi bir dakika bile susmadik yaziklar olsun bu takima 6 sene büyük bir turnuvayi bekledik bunun icinmi bekledik? hepimiz cok umutluyduk ama artik umutda kalmadi birseyde kalmadi o kadar insan aglayarak ve boynu bükük eve gitti.
BU ARADA SERVET TURNUVAYI KAPATTI BIZIMDE ISIMIZ BITTI!!!!!
BÖRTECINE 38
08.06.2008, 02:48
Bizansin futbolcu kalintilariyla anca bukadar oynanir takimin basindada enbüyük bizanli olunca hezimet kacinilmaz oldu , yildiray, fatih tekke, mehmet topuz , mehmet yildiz bu karsilasmayi evlerinde izlemeyecek sahada olacak insanlardi ama maalesef fatih terim yalakasi bazilarina yalakalik yapmak icin bu oyunculari yok saydi
Cörekdere38
08.06.2008, 02:52
demedi demeyin bence 96 faciasi yasanacak
0 gol 0 puan!!!!!!!!
Santrfor
08.06.2008, 02:57
MACTA HATALAR !
1. Ilk önce Alman HAKEM FANDEL KAZIM KAZIMA SARI KART VERDI ....
Neden ????????? bilen varmi ????
Tuncay ilk yarida cikartilmaliydi. Ama Fatih Terim devam oynatti. Cok hatalar yapti. Cok sanslari degerlendiremedi. 2:0 skor ile soyunma odasina gidebilirdi millilerimiz.
2. Hamit i cikartti . cok büyük hata. Hamit in yerine tuncayi mactan alip yerine Arda yi almasi lazimdi. Hamit iyi mac sergiledi.
3. Mevlüt Erdinc in yerine Semih i almazi lazimdi.
Mevlüt coook kötü oynuyor ! Nasil medyalar bu adam üzerine yildiz felan filan yaziyorlar ???? Iyi futbolcu olabilir ama takima entegre olamiyor.
3. Dakika 61. golü yedik...daha hala tuncay kale önünde hata yaparak topu aglara atacagina ayagindan kacirip kontra atak sansini veriyor...neden degistirmiyorsun bunu Fatih Terim ? yerine simdi Arda yi al. Pressing yap. Korkma zamanimiz var.
4. Tribünlerde Seyircilerimiz Kirmizi Beyaz diye daha da coskulu bagiriyor ama, Nihat in ayagina top gelmiyor. Kaleye uzun paslar atamiyoruz. Servet sakat durumda.....
5. Tüm kadromuzda kondisyon eksikligi görüyorum.Portekizler fisek gibi kosuyor...bizimkiler acaba kosayimmi diye düsünüyor...
yazik oldu Türkiyemize...Yazik oldu Gurbetci Seyircilerimize....
300 $ giris ücreti yatirip stada gittiler...
MILLILERIMIZDEN GÜNÜN EN BASARILI FUTBOLCUSU
SERVET CETIN ...hakkini yememek lazim....malesef sakatlandi
GECMIS OLSUN !
http://www.faz.net/m/%7B7D2726BE-4FDB-4FEA-B0A9-DD2CE53D659F%7DPicture.jpg
http://www.faz.net/m/%7B4C1F65F3-BD35-41C2-9BD3-99F1B43C1146%7DPicture.jpg
http://www.faz.net/m/%7BDBBC64D5-102C-4BE1-AC2A-EE7EA213617F%7DPicture.jpg
Sniper38
08.06.2008, 02:58
Fatih Terimi destekliyenler sevinsin
Fatih Terimi basa getirenler sevinsin
Ersun Yanali begenmiyenler sevinsin
Ersun Yanali kovanlar sevinsin
JACK SPARROW
08.06.2008, 02:59
Arda'nın 11de olmayışı,Tuncay'ın angutluğu,Gökdeniz'in yedekliği,Mehmet Topuz,Ümit Karan'ın kadroda olmayışı ve Fatih Terim'in saçmalıkları ile başladık.Hadi hayırlısı bakalım...
Santrfor kardesim hakem dört dörtlük mac yönetti Kazim gibilerine memlekette bu kadar istisna yapilirsa onlarda orda böyle yapar ne oldugunu anlamadan kart görürler. Bizimkiler kazma gibi adama giriyorlar hakem maglup oldugumuz icin es gecti bile denilebilir. Tuncayin, Nihatin aldatmaya yönelik hareketleri vede Aurelionun ne dalisi oooo
Yarin isvicre maci yüksek tansiyonlu gececek orda mac istedikleri gibi gitmesin bak o zaman kartlar havada ucusacak
kayzeriaman
08.06.2008, 03:16
ne yani sniper kardes ersun yanal cok mu iyidi? Sen onu biri ile karistiriyorsun galiba. 2006 dünya kupasina gelememizin en büyük mimarlarindan biriydi!
mactan biraz once geldim.ya arkadaslar tamam bende fatih terime kizginim ama staddan ciktigimizda cenevrede cosan portekizlileri gorseydiniz bana hak verirdiniz.sonucta bir milli takim maci desteklememiz lazim sesim kisildi bagirmaktan ama nafile kazanamadik.fatih terim sana yaziklar olsun bizi rezil ettin.gozum gercekten topuzumuzu cok aradi.bu takimda mevlut,tuncay,hakan balta,semih,sabri,kazim,emre asik hicbirseye yaramaz milli takima nasil girmisler hayret ettim
biz iki haftadır terimi elestirirken ona sahip cıkanlar! simdi terimi elestiriyor ilginc!
sectigi hic bir futbolcular maca etki yapmıyorsa milli takının en iyi futbolcusu DİREK oluyorsa fatih terim ne oluyor acaba
Yücel Şahin
08.06.2008, 11:33
Eski model bir teknik adam 70 li yılların futbolu,Böyle bir oyunla sıfır çekeriz,gol bile atamayız.Koskoca Milli takım tek pozisyon yok,Tuncay bitmiş,topa bile vuramadı ıska geçti,Nihat sahada yok,Mevüt öyle,Semihi gören varsa söylesin.
Sayın İmparatorumuz çok nefis pozlar verdi,Tipik bir külhanbey tavırları,Yazık Bizim Kayseri olsa bile en azından birkaç pozisyona girerdi,gol bile atardı.Topa bas yanındakine ver,o basıyor bir dönüyor etrafında geriye,sonra bir uzun top rakibe bumu futbol.Emre Aşık,Gökhan Zan,Bunlar Aydının yanında futbolcu bile olmazlar.Kadronun yanlış seçildiğine bütün Türkiye hemfikir.Yapacak pek birşey yok.İnşallah bu adam bırakırdaşöyle genç futboldan anlayan formayı hakedene veren biri gelir.
Doğru söze ne denir Yücel abi...
Rezilligimizi göstermeye tek bir pozisyon bile yetti '' ilk dakikalarda Tuncayın ayagındaki topa Nihatın vurmak isteyip Tuncayı düşürmesi. '' Onu bile beceremedik...
İşimiz çok zor...
''Sinyor Terim Aut''
Sniper38
08.06.2008, 11:50
Terım Istıfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
AlperTunga
08.06.2008, 11:57
Bu kadar aciz bi milli takım olamaz.Ne kadar sinirlendim maçı izlerken.
Emre için Yıldıray ı yolladın,gördük akşam takımın beyni emreyi! ! !
Mevlüt var diye Fatih tekkeyi çağırmadın.
Semih kim ki! Halil altıntop a tercih ediyorsun.
İbrahim toraman ve Aydın, aptal Gökhan zan kadar milli olmayı haketmiyor mu?
Tuncay topa vurmaktan aciz,lig deki en iyi son vuruş yapan adam ı kendi sorunların yüzünden milli takıma almıyorsun(ümit karan) bunun vebalini verebilecekmisin terim efendi.
İspanyada baş tacı olan Nihat hiç bişey yapamadı Neden? doğruya zaten sabriyide ortasahada oynatmana kimse anlam veremedi...
Kazım istediği kadar iyi oynasın o adamda türk milli takımda oynayacak milli şuur yok,sarı kartın var hala düdükten sonra topa vuruyorsun...
Sahanın en iyileri Servet,aurelio,volkan,hakan balta
İki maçı kazanıpta çıksakda gruptan seni değil milli takımımızı destekliyoruz,git artık fenerbahçene tefrim efendi.
Sayende ders aldık,istemiyoruz...
takımda hic kimse iyi degildi sahanın en iyileri arasında nasıl serveti koyuyorsunuz anlamıyorum servetin oldugu defans hattımız 2 gol yedi adamların 3 topu direkten döndü bir tane yan toptan gol attılar ofsayt diye verilmedi ofsaytdı pozisyon haklıydı hakem uzun boylu servet nerdeydi acaba rakip futbolcu topa vuruken
servet türkiyede süper ama avrupa da koca bir sıfır
bakınız fb mılan macı sonuc 4/0 mılan kazandı
gs leverkusen 5/1 leverkusen kazandı
Volkan---Her şuta baktı ben şahsen hazır görmedim bi tek Cronaldonun frikiğini iyi çıkardı o da şans.
ServeT/Gökhan zan---İyi kapatıyorlar defansı ama nedense hemen sakatlanıyorlar.Bizim kulüp doktorları mı kötü bunlar mı dayanıksız anlamadım gitti her maç sakatlanıyorlar.
Emre Aşık---Ona söyleyecek laf bulamıyom nalet olsun ona kornerden gelen topa hiç öyle kafa vurulurmu.Kadroya bile alınmamalı.İlk golde Servetle arasından pepe(:D) geçiyo ikisi bakıyor.
Hakan Balta---Beğendim bu maçta kendisini.Ronaldoyu iyi savundu.Ronaldo o kanattan etkili olamadı.Hamit ise sakat sakat oynuyodu galiba Ronaldo hamiti maymuna çevirdi.
Aurelio---O bu takımın herşeyi.Söylenecek laf yok.
Emre---Hiç girişken değildi.Doldur boşalt yaptı durdu.Defansları ayı gibi bizim küçücük nihat ne yapsın onlara.
Kazım---Sahanın en iyilerindendi ama kontraya çıkarken topu ayağında çok tutuyo.Bu yönünü geliştirirse bize ilerde çok faydalı olur.İstiklal marşını da ezberlese iyi olacak.:mad:
Tuncay---Bu adamın sahada olması hataydı.Ben veya forumdan başkası çıksa daha iyi oynardı.:D:D
Nihat---Ona pas gelmeyince etkisiz kaldı.
Sabri---Oda iyi mücadele etti ama ilk 11 adamı değil.
Semih---Tuncaya çok güzel top indirdi ama tuncay daha topa vurmayı bilmiyo hey Allahım ya.
Şimdi bu takımda Ümit Karan ve Mehmet Topuz kesinlikle olmalıydı yine diyorum yine diyorum.Bu mehmet topuz dünkü hamitten kat kat iyi.
Fatih defol git....
Ya arkadaşlar niye anlamıyorsunuz tutmak zorundamıyız takımı sonra bu takım istanbul spor deyin geçin varmı anadoludan bir tane oyuncu ne diye lig yapıyorsunuz be kardeşim. Bakın dünkü maçın özeti şu, bizim köyden bir takım yapsak bunlardan çok pozisyona girer. İnanın bunlardan çok mücadele eder. Bakın bir maçta üç dört oyuncun sakatlanırmı ya , gerzek terim bunları kadro oluşumunu yaparken düşüneceksin burası annenizin ligi değilki insanlar size yalakalık yapsın ohhhhhhhhhhhhh oldu hatta isviçre maçındada rakibi tutuyorum varmı bir şey diyen
ibrahim1299
08.06.2008, 12:31
biz iki haftadır terimi elestirirken ona sahip cıkanlar! simdi terimi elestiriyor ilginc!
sectigi hic bir futbolcular maca etki yapmıyorsa milli takının en iyi futbolcusu DİREK oluyorsa fatih terim ne oluyor acaba
Aynen katılıyorum...
Terimciler nooooolllduuuuu?
Sergio_Aguero
08.06.2008, 13:03
İyiki Mehmet Topuz girmedi kadroya gidipte o oyuncularka birlikte rezil olmakta var:S
Bakin görün bu sene de Portekiz Fatih Terime devlet nisani verecek ;)
Bence milli takimin basina yabanci hoca gelsin, mesala Lucescu olabilir...
Ama kim gelirse gelsin, Terimden daha iyi ve adil olacagi kesin. Terim kadar ukala hoca yoktur bu gezende.
Eskilerde oynardık böyle 10 kişi defans yapardık orta sahayı geçemezdik ,fark yemesekde teknikdrektörümüz iyi onadık derdi. Ya adam çıkmış kötü oynadık diyen spikere ukala bir şekilde o senin fikrin iyi oynadık diyor yüzsüzlüğün bu kadarı olur yuh yani .Oyun taktik yanlışlarla doluydu .Terim ayrı ,milli takım ayrı ,son maça kadar tam destek...
mali1001
08.06.2008, 13:25
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Bunlar çok tandık geliyor. Sanki birileri Tolunayada aynısı demişti:D ve başarı gelince 360derece yapıp tolunayı en büyük şak şakçısı olmuştu.
naçar olacak yerde
nagah açılır perde
derman eder ol derde
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler
mali1001
08.06.2008, 13:33
Yaptığınız tek şey köstek!
ve saçma yorumlarla ortamı germek, ortalığı karıştırmak.
forza portekiz yazmanın başka anlamı varmıdır?
xKayseri38x
08.06.2008, 13:57
dün mücadele edenler hamit ve kazim di. ötekilerini hepsini cöpe at
dün mücadele edenler hamit ve kazim di. ötekilerini hepsini cöpe at
Hamit mi???????? Hamit Takımın En Berbatıydı.
M.Topuz oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey !
Sniper38
08.06.2008, 14:06
Bunlar çok tandık geliyor. Sanki birileri Tolunayada aynısı demişti:D ve başarı gelince 360derece yapıp tolunayı en büyük şak şakçısı olmuştu.
naçar olacak yerde
nagah açılır perde
derman eder ol derde
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler
1. Ben Tolunaya hic öyle demedim
2. Fatih Terime hep öyle dedim ve diyecegem!!!
mali1001
08.06.2008, 14:13
1. Ben Tolunaya hic öyle demedim
2. Fatih Terime hep öyle dedim ve diyecegem!!!
Ben seni kastetmedim zaten kardeşim.Genel konuştum!...Bu konuya yazmak istemiyorum başka. Tamam ozaman beni ilgilendirmiyor. İsteyen İstediğini Yapsın.
Ben Sadece uyarmaya çalıştım, kişilerle olan sorununuzu kurumlara yüklemeyin demeye çalıştım! Çoğunuz benden büyük adamlarsınız, bunu kendiniz düşünemiyorsanız, benim uyarmamda fayda yok!
bence dünkü maç tam topuzluk bir maçtı.
xKayseri38x
08.06.2008, 14:47
Rook
Hamit sag tarafta olmasaydi 2-3 gol daha yerdi milli takim ilk yarida zaten ayak koymasaydi belki gol olurdu ikinci yarida cikti gol yedi takim ondan hem hücüma gidiyodu hemde sag tarafi iyi koruyodu
Sniper38
08.06.2008, 15:00
Kadro böyle olsaydi cok daha iyi olurdu:
-----------Nihat----Karan-------------
Arda-----Emre------Aurelio-------Topuz
Balta-----Cetin---Toscali-------Altintop
Yedekler:
Bastürk, Halil, Güngör, Boral, Tekke, Gökdeniz
Muzaffer
08.06.2008, 15:21
Yıllar sonra katıldığımız bir turnuvada sensör terim'in kendi egolarını tatmin etmek amacıyla kurduğu takımın finalelrde sıfır çekerek dönmesi tahammül edilemeyecek bir durumdur.
xKayseri38x
08.06.2008, 15:27
Balta futbolcumu ya allah askina illeriye atak yapmiyo anca kendi sahasinda dönüp duruyo orta acmiyo adam eksiltmiyo benim anlamadim Ugur Borali koy, adam yine adam eksiltip orta acabiliyo , Mehmet Topuz gibi Aydin gibi gül gibi oyunculari almasa olacagi budur
AlperTunga
08.06.2008, 16:00
Kadro böyle olsaydi cok daha iyi olurdu:
-----------Nihat----Karan-------------
Arda-----Emre------Aurelio-------Topuz
Balta-----Cetin---Toscali-------Altintop
Yedekler:
Bastürk, Halil, Güngör, Boral, Tekke, Gökdeniz
:good:
fatih terim piontekin ektiğini topladı ve o tohumlar ne zaman yaşlandı terim gittiği yerde başarısız oldu. Bu şampiyona gelmemiz takımın şansı idi bu kadar kolay gruptan son maçta çıktı kendini buraya taşıyanları bıraktı ne yaptı nerde sakat takımında yedek oyuncu var doldurdu. Bir topuz, aydın, abdurrahman, mehmet yıldız, hele hele bundes liga gibi dünyanın gözü önünde olan bir ligde schalke gibi takımda oynayan halil, stutgartta oynayan yıldıryayı almamak bu sonu hazırladı. Millet mevlütü sorguluyor mili takımda olurmu diye ama asıl sorgulanması gereken aylardır sakat olan ve takımlarında oynamayan gökhan zan, servet, emre, tümer, hamit, ayhan, kazım gibi oyuncuların milli takıma alınması. Birde buna dün takımın ahengini bozacak şekilde bir takım tertibi ile çıkınca; ortada oynayan adamı beke forveti orta sahaya nihatı pivot santrofor olarak oynatınca facia kaçınılmaz oldu. Allahtan direkler vardıda rezil olmadık. Millet portekiz şöyle takım böyle takım diyor bence portekiz o kadarda güçlü değil yıldızı çok ama bir takım olamamış hatta gruptan çıkamazsa şaşırmayın çekler ve isveç bizi bu yapı ile mahvedersede hiç şaşırmayın.
reklamlarda döktüren futbolcularımız sahalarda düküldü
o kadar reklamlarda oynayacagınıza biraz sahada oynasaydınız
orda dur işte insanlar boşuna terim istifa felan yazmıyo insanlar biliyo bu kadrodan adam olmaz maçta ezildik daha ne boşuna içindeki gs sevgisini ortaya çıkarıp yalaka terimi tepelere çıkarıyorsun görünen o ki geldiğimiz gibi eleneceğiz (gönlüm isterdiki bu kadar fiyaskonun içinde yinede iyi bi derece almak ve türk halkını mutlu etmek )
bu arada bi zaman tolunay istifa diyenleri ben de kınıyorum ama terimle onun durumu aynı değil terim yalaka ve bizans futbolcularını oynatma meraklısı...
Yücel Şahin
08.06.2008, 18:47
:good:
Kaleci kim olursa olsun farketmezmi?Kaleci yokta ne 11 de ne yedekte:)
yemlihali
08.06.2008, 19:17
mali sen destegini ver arkadaşım ama kimseyi suçlama kimse terim sporu desteklemek zorunda degil asıl kayseri gibi milliyetci bir şehri milli takımdan sogutanlara destek olmak suçtur ben sorarım sana hakan balta manisada emre güngör ankaragücünde tümer yıllarca samsunda oynadı neden milli takıma çagrılmadılar bu ülkede milli olmanın yolu istanbuldanmı geçiyor bizler degilmiyiz istanbula başkaldırmak isteyen bizler degilmiyiz anti istanbul diyenler sen kimi desteklersen destekle mali ama kimseyi vatan haini ilan etme asıl vatan haini asker kaçagı senin destekledigin takımdadır ben ayyıldız ugruna herşeye katlanırım ama torpille dalevere ile milli takıma çagrılan insanları ayyıldız ugrunada olsa desteklemem
adEnisaY38
08.06.2008, 19:26
Hamit mi???????? Hamit Takımın En Berbatıydı.
M.Topuz oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey !
berbatinda berbati tuncaydi. ingiltereye gideli futbolu unutmus
Cörekdere38
08.06.2008, 19:48
fatih terim isi bilmiyorki hamiti sag bek olarak oynatiyor hamit ofansif oyuncu defansif degil hamit sag kanatda oynuyor orda oynatsa ozaman görün siz hamiti adam bayernde banko oynuyor bazilari hala hamiti defansa koymus futboldan anlamadiginiz her yerden belli.
Sniper38
08.06.2008, 19:51
Hamit Altintop senelerdir sag bekde oynamiyor. Bayern Münchende hep sag kanatda oynuyor. Ofansif olarak daha etkili oluyor.
Ama Terim onu hep sag beke koyuyor ve Sabriyi sag kanata, aslinda Sabri sag bek ve bu takim icin hic yeterli degil!
muptela_38
08.06.2008, 19:55
mali sen destegini ver arkadaşım ama kimseyi suçlama kimse terim sporu desteklemek zorunda degil asıl kayseri gibi milliyetci bir şehri milli takımdan sogutanlara destek olmak suçtur ben sorarım sana hakan balta manisada emre güngör ankaragücünde tümer yıllarca samsunda oynadı neden milli takıma çagrılmadılar bu ülkede milli olmanın yolu istanbuldanmı geçiyor bizler degilmiyiz istanbula başkaldırmak isteyen bizler degilmiyiz anti istanbul diyenler sen kimi desteklersen destekle mali ama kimseyi vatan haini ilan etme asıl vatan haini asker kaçagı senin destekledigin takımdadır ben ayyıldız ugruna herşeye katlanırım ama torpille dalevere ile milli takıma çagrılan insanları ayyıldız ugrunada olsa desteklemem
:clapping::clapping::clapping::clapping:
nedenlerin sebeblerin anlatımındaki sadelik ve açıklayıcılıktan dolayı teşekkkürler
chefchemiker
08.06.2008, 23:49
Hamit Altintop senelerdir sag bekde oynamiyor. Bayern Münchende hep sag kanatda oynuyor. Ofansif olarak daha etkili oluyor.
Ama Terim onu hep sag beke koyuyor ve Sabriyi sag kanata, aslinda Sabri sag bek ve bu takim icin hic yeterli degil!
Ya Terim efendi ne yapacagi belli olmaz iste, zamaninda Mehmet Topuzuda sagbek oynatti bu adam.
burası kayserispor sitesi eziksaray değil dostum git desteğini onların sitesinde var terim denen yalakaya.saçma saçma konuşma anti terim ant iistanbul.sen destekle mill itakımını pardon istanbul mill itakımını.SADECE KAYSERİSPOR_ERCİYESSPOR
ibrahim1299
09.06.2008, 00:18
Bir zamanlar Tolunaya istifa diyenlerin icinde bende vardım...Ozamanlar yasananlar simdi de olsa yine istifa derim yine istifa derim...O zamanlar nedenlerini de yazdıgım sebeplerden dolayı istifa diyordum ve o sözlerimin herzaman arkasındayım...Ben hic bir zaman laf olsun diye istifa yazmam sebebini mutlaka acıklarım yazdıgım zaman...Yine söylüyorum yine söylüyorum tüm sözlerimin arkasındayım...Simdi diceksiniz ki basarı geldi döndün falan alakası yok degisen ben degilim Tolunay hoca teknik olarak degisti...Kayserispora baskıs acısı degisti...Sıradan takım olmadıgımızı gördü ve elindeki malzemenin degerinin farkına vardıgını düsünüyorum...Yanlıs anlasılmasın Tolunay Hocanın kisiligine hic bir zaman söz etmedim etmemde...
Herzaman her sözümün arkasındayım.......
sakaltutan38
09.06.2008, 01:06
hemşeherilerim doğru fatih terim büyük bir hata yapmıştır, gerek kadro gerekse ilk 11de. ama bizim şuan için yapacağımzı çokta birşey yok.ne olursa olsun sonuncu da olsak şampiyonda olsak milli takımın arkasında durmamız lazım tıpkı kayserisporun arkasında durduğumuz gibi...
tabiki eleştiri yapacağız, düşüncelerimizi dile getireceğiz ama o bizi tamsil ediyorsa:(yapacak birşey yok. gerçi tek şey var artık bu adam bizi temsil etmemeli(tek gerçek)
terimin gs li olduğuna gelince hiç oyle düşünmüyorum.o artık fb lidir
sabri yerine colin, halil yerine kadroya semih olursa ve takımın kaptanı fb li.
bir bakın bakalım sahada kaç fenerli vardı
iyi de ortada milli takım göremiyom.hani nerde 3 ezikten başka futbolcu var mı anadoludan söyle destekleyecem sizin milli takım dediğiniz istanbul mill itakımını.ayıplamaya hiç kimsenin hakkı yok gidin de piyon terimi ve ona destek verenleri ayıplayın.ANTİ İSTANBUL İNADINA KAYSERİSPOR
Santrfor
09.06.2008, 02:00
Servet, Hamit ve Kazim in bu Portekiz macinda oyunu tartisilamaz. Adamlar hakkini verdi.
Servet..adam sakat hala kosuyor ve görevini yerine getiriyor
Hamit ..adam sakat ve ayni zamanda sagbek pozisyonunda basari gösteriyor..ronaldo ya sans vermiyor...asil pozisyonu sag kanat !
Kazim...adam nereli olursa olsun...türk Bayragini ve kimligini tercih etmis..saygi gösterelim
Cok etken oynuyor. Orta paslari fevkalade iyi. Fakat Nihat, Tuncay degerlendiremesse suclu kazim mi ???
TUNCAY 30. dakikada sahadan alinmasi lazimdi !
Yerine ARDA girmesi lazimdi.
MEVLÜT takima entegre olamamis..bunu antrenmanlarda tespit edilmesi gerekirdi ! Ilk onbir icin yanlis karar
AURELIO ....bu pozisyon da oynayan Anadolu Takimlarinda daha basarili futbolcular var. Sivasspor ve Kayserispor !
NIHAT...Cok basarili oyuncu ama bu Kadroda BASARI GÖSTEREMEZ
belki sans ile...
ALMANLARI IZLEDINIZMI ??? NASIL KOMBINELI OYNUYORLAR ?
==MyDr34Mm==
09.06.2008, 02:08
artık topuzla aydını 2010 a katılırsak görürüz
her zaman her yerde en buyuk turkıye
ademdolgun
09.06.2008, 08:52
iyi de ortada milli takım göremiyom.hani nerde 3 ezikten başka futbolcu var mı anadoludan söyle destekleyecem sizin milli takım dediğiniz istanbul mill itakımını.ayıplamaya hiç kimsenin hakkı yok gidin de piyon terimi ve ona destek verenleri ayıplayın.ANTİ İSTANBUL İNADINA KAYSERİSPOR
Siz kendinizi böyle sacmaliklarla avutup durun
Ne demek ortada Milli Takim göremiyom, o kadroda hangi takimdan futbolcu olursa olsun sahaya cikinca TÜRK MILLI Takimi diye lanse ediliyorsa ve kirmizi beyaz forma üzerindede AY YILDIZIMIZ varsa ve TÜRK ULUSUNU temsil ediyorsa formanin icindeki isimlerin hicbir önemi yoktur
Bu konuda birkez daha gördükki bu sitedeki klavye basinda kendini büyümüs gibi görüp ama halen kücük bir cocuk gibi Cahilce hareket edenler hic eksilmeyecek malesef
Ne demek ortada Milli Takim göremiyom, o kadroda hangi takimdan futbolcu olursa olsun sahaya cikinca TÜRK MILLI Takimi diye lanse ediliyorsa ve kirmizi beyaz forma üzerindede AY YILDIZIMIZ varsa ve TÜRK ULUSUNU temsil ediyorsa formanin icindeki isimlerin hicbir önemi yoktur
Bu konuda birkez daha gördükki bu sitedeki klavye basinda kendini büyümüs gibi görüp ama halen kücük bir cocuk gibi Cahilce hareket edenler hic eksilmeyecek malesef
Kusura bakma abi ama sende o süslü kelimelerle kendini avut!
Ay Yıldız sadece İstanbul'un ayyıldızı mı ?? Mehmet topuz girince ay-yıldızımız bozuluyor mu..Hem de haketmiş oyuncular kalıplaşmış beyinler yüzünden alınmazken!
Tabiki milli takımımız yensin isteriz bizim milli takımımızdır ama bu zihniyetle sadece dışardan bakıldığında öyle görünüyor..
bizim de tepkimizi koymamız doğaldır ve kısmen katılıyorum diğer arkadaşa..
Bu Halkı milli takımdan soğutanlar utansın!
yoo ne saçmalığı gayet doğal sevmiyorum kardeşşim istanbul yalakalarını var mı siz destekleyin gidin haksızlığa gelemem ben ayrımcılık yapacakalr anadolu takımlarına gidecem bu piyonları destekleyecem hı geçin bunları geçin.biz baş kaldırmışız ANTİ İSTANBUL diye siz neyden bahsediyonuz.klavye altından baş kaldırmadık bak icraata döktük izlemiyom da desteklemiyom da ta ki adalet yerini bulana kadar adm gibi adamalr gelene kadar bu ayrımcılık bitene kadar.bu ligde 3 takım yok bizi hiçe saymalarına seyirci kalamayız siz gidin terimcinizi destekleyin.saygılar
tubablanco
09.06.2008, 12:23
:good::good:
emre_38_ks
09.06.2008, 13:06
arkadaslar uzatmaya gerek yok adem abı ortada mıllı takım yok lafına ıcerlemıs..evet ne olursa olsun o mıllı takım bızım mıllı takımımız..ama fatıh terım ın kendı egolarını tatmın edebılmek ugruna yaptıgı yanlıslar yalnız bız kayserılılerı degıl tum yurttakı vatandaslarımızı uzdu..bızım sıtemızde degıl sadece mehmet topuz ıcın olan ısyan lıg tv sporx vs gıbı spor sıtelerının hepsınde ulke genelınde ınsanların ortak gorusu..sabrının o formayı hıc haketmedıgı halde gıymesı,gokhan zan ın bjk de koskoca bır sezonu sakat gecırmesıne ve bı aydın toscalı nın koskoca sezonda bır ıkı mac harıc butun maclarda ustun performans sergılemesıne ragmen alınmayısına hepımız cok ıcerledık..ama mıllı takım fatıh terım ın degıl bızım mıllı takımımız..basarısızda olsa sevgımızden bısey yıtırmeyız..ama basarılıda olursa yınede fatıh terıme olan ofkemızın dınmesı soz konusu degıl..mıllı takım ın fatıh terım out !
ademdolgun
09.06.2008, 13:08
Kusura bakma abi ama sende o süslü kelimelerle kendini avut!
Ay Yıldız sadece İstanbul'un ayyıldızı mı ?? Mehmet topuz girince ay-yıldızımız bozuluyor mu..Hem de haketmiş oyuncular kalıplaşmış beyinler yüzünden alınmazken!
Tabiki milli takımımız yensin isteriz bizim milli takımımızdır ama bu zihniyetle sadece dışardan bakıldığında öyle görünüyor..
bizim de tepkimizi koymamız doğaldır ve kısmen katılıyorum diğer arkadaşa..
Bu Halkı milli takımdan soğutanlar utansın!
yoo ne saçmalığı gayet doğal sevmiyorum kardeşşim istanbul yalakalarını var mı siz destekleyin gidin haksızlığa gelemem ben ayrımcılık yapacakalr anadolu takımlarına gidecem bu piyonları destekleyecem hı geçin bunları geçin.biz baş kaldırmışız ANTİ İSTANBUL diye siz neyden bahsediyonuz.klavye altından baş kaldırmadık bak icraata döktük izlemiyom da desteklemiyom da ta ki adalet yerini bulana kadar adm gibi adamalr gelene kadar bu ayrımcılık bitene kadar.bu ligde 3 takım yok bizi hiçe saymalarına seyirci kalamayız siz gidin terimcinizi destekleyin.saygılar
Arkadaslar ben size sirf 3 takimdan futbolcularla kurdugu icin katiliyorum ama size anlatmak istedigim adam kadroyu bu sekil kurmus ve elimizdende bu saatten sonra hic birsey gelmez, bu durumdada bize sadece desteklemek düsüyor yoksa neye ne kaldirdiginiz umrumda bile degil ama sunu unutmayin PIRE icin YORGAN YAKILMAZ
yemlihali
09.06.2008, 13:36
adem abi buradaki arkadaşların hiçbiri milli takımı sevmemezlik edemez bizler milli takımın 70 milyonun temsilcisi olmasını istiyoruz 2000 avrupa şampiyonasında 2002 dünya kupası şampiyonasında kadro gs agırlıklı idi ama adamların hepsi milli formayı hak ediyordu bizler o takımla yatıp kalktık ama bugün bana bu kadrodan milli takımı hak eden oyuncu çıkar desem 11 kişi çıkaramassın bizim tepkimiz adeletsizlige adam kayırmacıya torpille oyuncu almaya hakan baltamı hayrettinmi gökhan zanmı aydınmı tolga seyhanmı egemenmi sabrimi topuzmu yıldıraymı tümermi tekkemi semihmi birazda duygusal olalım gökhan ünal bu takımda oynarmı oynamazmı işte böyle adeletsizlikler insanları sogutuyor
yemlihali
09.06.2008, 13:52
adem abi ayhan mehmet topal sabri hakan balta emre güngör kazım gökhan zan semih bunların hangisi a2 iki milli takımına seçilebilir sözde 3 bilmem nelerde oynamazsa emre aşık gs kökenli olmasa idi emre belezoglu eski ögrencisi olmasa tümer fener bjk atıgı olmasa bugün isviçrede olabilirleymiydi türkiye cumhuriyetinin temsil etmiyor bunlar benim gözümde bunlar terimin egosunu tatmin ediyor
Arkadaslar ben size sirf 3 takimdan futbolcularla kurdugu icin katiliyorum ama size anlatmak istedigim adam kadroyu bu sekil kurmus ve elimizdende bu saatten sonra hic birsey gelmez, bu durumdada bize sadece desteklemek düsüyor yoksa neye ne kaldirdiginiz umrumda bile degil ama sunu unutmayin PIRE icin YORGAN YAKILMAZ
bizim umrumuzda ama ANT İİSTANBUL sizin olmayabilir.gönülden kayserisporluyuz alayına gitmişiz ki.ama sizin umrunuzda olmaz çünkü eziklere karşı sempat ivar içinizde biz o yok 2 TAKIM TEK YÜREK KAYSERİLİYİZ
Cörekdere38
09.06.2008, 14:13
ya ne insanlarsiniz ya neyin davasini caliyorsunuz siz burda yazik be o desteklemediginiz milli davamiz hangi oyuncular olursa olsun o bizim MILLI TAKIMIMIZ.
Tamam Mehmet Topuz, Ibrahim Toraman, Aydin, Mehmet Yildiz, Yildiray yok Kadro kötü o Fatih terimin serefsizligi ama yinede o Türkiyenin Takimi.
FARKINA VARMISINIZDIR SU ANA KADAR EN KÖTÜ FUTBOLU BIZ OYNADIK KALEYE SUTUMUZ BILE YOK AMA NE OLURSA OLSUN ÖLÜMÜNE TÜRKIYE
ademdolgun
09.06.2008, 16:01
bizim umrumuzda ama ANT İİSTANBUL sizin olmayabilir.gönülden kayserisporluyuz alayına gitmişiz ki.ama sizin umrunuzda olmaz çünkü eziklere karşı sempat ivar içinizde biz o yok 2 TAKIM TEK YÜREK KAYSERİLİYİZ
Simdi senin anlayisina göre milli takim kadrosunda KAYSERISPORUMUZDAN veya herhangi bir anadolu takimindan futbolcu yok diye, kadroda kim olursa olsun biz milli takimi destekledigimizden dolayi istanbul takimlarina karsi sempatimiz var öylemi, bak abisi ben 5,5 senedir bu sitedeyim butür tartismalari zamaninda cok yaptik, simdi seninlede yapacak degilim yasini basini bilmem ama belki benim unuttuklarimi sen daha yeni yasamaya baslamisindir iste bu yüzdende klavye basinda insanlari ne ile sucladigini iki kere düsün bir kere yaz istersen, hadi kal saglicakla burda seninle tartisarak konuyu saptirmanin bir alemi yok
Simdi senin anlayisina göre milli takim kadrosunda KAYSERISPORUMUZDAN veya herhangi bir anadolu takimindan futbolcu yok diye, kadroda kim olursa olsun biz milli takimi destekledigimizden dolayi istanbul takimlarina karsi sempatimiz var öylemi, bak abisi ben 5,5 senedir bu sitedeyim butür tartismalari zamaninda cok yaptik, simdi seninlede yapacak degilim yasini basini bilmem ama belki benim unuttuklarimi sen daha yeni yasamaya baslamisindir iste bu yüzdende klavye basinda insanlari ne ile sucladigini iki kere düsün bir kere yaz istersen, hadi kal saglicakla burda seninle tartisarak konuyu saptirmanin bir alemi yok
yok merak etme bu sitede 6-7 yıldır varım ben her şeyi de yaşadık gördük rahat ols sen.çook iyi düşünür yazarım ben.saygılarla.ANTİ İSTANBUL.SADECE KAYSERİSPOR
ademdolgun
10.06.2008, 12:34
yok merak etme bu sitede 6-7 yıldır varım ben her şeyi de yaşadık gördük rahat ols sen.çook iyi düşünür yazarım ben.saygılarla.ANTİ İSTANBUL.SADECE KAYSERİSPOR
Dogrudur abisi eminim iyi düsünüp yaziyondur hadi kal saglicakla
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.