Tam Sürümü Gör : Atletico Madrid- K.Erciyesspor Maçına gidiyoruz
nalcaci_holland
07.09.2007, 10:42
Merhaba Arkadaslar. ben hollandadan fanatik konyasporlu. burdan erkan cilginlar 38 hollandadan uye ile . Madridte gidecez allah izin verirse. malesef 2 kisi erciyessi destek verecegiz. mesale atki polar herseyiymiz var.
sadece bilet sorunu var erciyes bilet nerden alicaz fiyati bilgileriniz varsa lutfen soylermisin?? yada ozelden msnni atarmsiiniz..
saygilarimla
ebubekir akca
nalcaci_holland
07.09.2007, 11:12
artik bilgileri buldum.
kesin gidiyoz destek yapicaz yikacaz madriddi":D
Mavisakal
07.09.2007, 11:14
Tek değilsiniz dostum orda , çOk taraftar olacak, Türkün oladuğu yerde Erciyesimiz yanlız kalmaz..
Fatih Y.
07.09.2007, 11:37
artik bilgileri buldum.
kesin gidiyoz destek yapicaz yikacaz madriddi":D
Eksik olmayın Teşekkürler
Erciyesin size ihtiyacı var oralarda imkanı olan gurbetçileriimiz lütfen gidn bu maça erciyesimizi kayseride gibi hissettirin...
tşkler..yüreğinize sağlik... ama söyle pankat fln yaparsanız daha etkii olur...pankat yapabiliyorsanız yapın süper..olur simdiden ytşkler..
superluxsick38
07.09.2007, 12:21
Madride gelen tüm hemşehrilerim bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar, hepsini misafir edebilirim burda...
Bu arada biz taa buralarda takımımızı desteklemeye çalışırken Kayseri'deki maçta Madrid tarafına girmeye çalışan arkadaşları kınıyorum...
Selam bizde bakindik madride gitmek icin transavia ucak biletleri var madrid gidiyor bilete gelince staddan alinir sadece belirsiz gidecegimiz maglum uzak ve hafta ici is var guc var ama yine belli olmaz
www.spor38.net
07.09.2007, 13:13
desteğiniz için teşekkür ederiz
helal olsun sizlere. türk insanı bu olmalı işte. teşekkürler nalçacı kardeşim. gelecek durumum olsa bende sizlere katılmayı çok isterdim. ama kayseriden çıkıp madirdde maç izlemeye gitmek bir yıllık okul masrafı demek nerdeyse
mustafaozkanks
07.09.2007, 14:10
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar Erciyesimizi yalnız bırakmayın oralarda
Fatih Y.
07.09.2007, 14:40
BİR KOLTUKTA ÜÇ KARPUZ
ERCİYESSPOR, Avrupa Kupası, Lig ve Türkiye Kupası’nda yenilgisiz ilerliyor... İki kupada tur atlayan Mavi-Siyahlı takım ligde de durdurulamıyor. Erciyesspor bir koltukta üç karpuzu birden taşıyor. Mavi siyahlı takım Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası’nda
Geçtiğimiz sezon lige veda ettikten sonra bir anlamda sıfırdan takım kuran Erciyesspor mütevazi kadrosuna rağmen önemli işler yapıyor. TARİHİNDE İLK KEZ Tarihinde ilk kez Türkiye Kupasında final oynayan ve bu doğrultuda Avrupa'ya giden Erciyesspor kimsenin şans tanımadığı bir dönemde Maccabi'yi eleyerek UEFA Kupasında 1. tur kapısını araladı. 3 KULVARDA DA İDDİALI... Ardından ligde oynadığı iki maçtan 4 puan çıkartıp yenilgi almadı. Devamında Fortis Türkiye Kupası’nda Telekom'u kupanın dışına iterek üç kulvarda da iddialı olduğunu kanıtladı. Erciyesspor bu sezon kısa sürede göstermiş olduğu performansla alkış alıyor.
emre_38_ks
07.09.2007, 14:46
Kesinlikle Avrupa Maclarinda Gurbetcilerimiz Destek Verecektir..
nalcaci_holland
07.09.2007, 16:34
ben konyasporluyum hollandadan bilet cok pahali geliyoz amsterdamdan.okuldan kaciyoruz:D destek erciyes icin polar cilginlar 38 atki:D
Madride gelen tüm hemşehrilerim bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar, hepsini misafir edebilirim burda...
Bu arada biz taa buralarda takımımızı desteklemeye çalışırken Kayseri'deki maçta Madrid tarafına girmeye çalışan arkadaşları kınıyorum...
Kardeş yok öyle bişey,bir anlık kızgınlıkla söylenmiş şeylerdi onlar. Zaten öyle bişey olursa ben o arkadaşların şerefinden onurundan da şüphe ederim
ispanyada Erciyes fırtınası esecek
mustafa_bayhan
08.09.2007, 11:07
tesekkurler amma kardesım cok paradır yaa walla genede dusunmenız yeterlı emınkı gene turklerın sesı ıspanyolların sesıne 100 basacaktır 100 kısı olsakta
deportivolular da bizden unutmayalım
Quaresmaa
09.09.2007, 18:41
çok tşk edrız takımızı yanlız burakmadıgınız için inşallah çok çok taraftarımız olur
evet o gun is var guc var vede madrid bana cok uzak ama yinede belli olmaz bizim isimiz nede olsa kayseriliyiz
Fossa De Leoni
09.09.2007, 22:12
Hadı ARkdasLar GoreLım sızı GosTERın TurKlugunuzu Orda
batıkan_develi
09.09.2007, 22:29
yönetim bir uçak kaldırsa ispanyaya sadece avazı çıktığı kadar bağıracak destek verecek taraftarları götürse
superluxsick38
09.09.2007, 22:31
Hiç endişelenmeyin arkadaşlar, Erciyessporumuz en iyi şekilde desteklenecek burda, bundan şüpheniz olmasın...
k_ercıyes_38
10.09.2007, 10:59
helal olsun daha geleck taraftar vardır yanlız değilsiniz orda..
hadin arkadaşlar kolay gelsin size :) Yıkın madridi
deliboran
10.09.2007, 11:37
deportivolular da bizden unutmayalım
Evet yaa El-Turko'lar bizi destekleyeceklerdir, aslında onların bi forumu vardı, girip bişeyler yazsak, destek istesek, desteğe geliler kesin. Adamlar neredeyse bütün maçlarda Türk Bayrağı açıyorlar. Ben üyeydim ama unuttum şimdi adresi.
arkadaslar pankat işini düşündünüzmü..anlamlı pankart hazirlasaınz güzel olur...ewt depotivolular kesin gelir maça..
tartanay
10.09.2007, 11:56
Erciyes başarıya aç futbolcularla yeniden oluşturuldu...Mehmet Bulut hoca benim diyen ve medyanın şişirdiği birçok adı duyulmuş hocayı geride bırakarak kısa zamanda mükemmel uyumlu bir takım meydana getirdi...kendisini,yönetimi ve oyuncuları yürekten kutluyorum... Artık büyüklüğün ölçüsü takım ruhuyla oynamak ve savaşmak...Maltalı oyuncuların nasıl ruhuyla oynadıklarını gördük....İŞte ERCİYES öyle oynuyor ve bunun ödülünü de sezon sonunda alacak....
Since 66
10.09.2007, 11:59
hakkıyla oynayan kazansın madrid weya ERCİYES oyunun hakkını kim weriosa o kazansın
YAKAMOZ_38
10.09.2007, 15:23
beyler yolunuz açık olsun ykın madridi
Ercİyes Ya Allah Bİsmİllah Dİyİp Gİdeceksİnİz MaÇa Bİtİncede Ya Allah Bİsmİllahh Dİyİp Bİtİreceksİnİz Bu Kadar Basİt.......
jackal_3806
10.09.2007, 16:52
yolunuz acık olsun
LEVENT ŞEKER
10.09.2007, 16:54
desteklerınız icin saolun
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.