Tam Sürümü Gör : Terim: 6 puan alırız
aLaYıNa gİdEr!!
10.06.2008, 11:29
Portekiz bizim rakibimiz değil. İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçını izlediniz. Biz, iki takımdan da iyiyiz.”
“Portekiz bizim rakibimiz değil. Onlara bile kafa tuttuk ama yenilgiyi önleyemedik. İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçını izlediniz. Biz, iki takımdan da iyiyiz.”
AVRUPA Şampiyonası’na 2-0’lık Portekiz yenilgisiyle başlayan A Milli Takım’da teknik direktör Fatih Terim futbolcularına umut ve moral verdi. Portekiz maçının devre arasında 0-0’lık eşitlikle soyunma odasına inen futbolcularına kısa bir konuşma yapan ve bu arada, bir pozisyonda ayakları birbirine dolanan Tuncay ile Nihat’a çıkışan Terim “Bomboş pozisyonda birbirinize girdiniz. Böyle bir maçta kaç defa o tipte pozisyon yakalayabilirsiniz ki? Niye sahada konuşmuyor birbirinizi uyarmıyorsunuz” dedi.
2-0’LIK yenilgiyle tamamlanan maç sonrası ise önce küçük bir genel eleştiri yapan tecrübeli hoca “Bakın pas yüzdemize, ne kadar düşük. Biz bu değiliz. Yine bireysel hatadan gol yedik. Sonuncuda hadi faul vardı diyelim, ama ilk gol, asla yemememiz gereken türden bir gol. Top bizdeydi, gitti gol oldu. Bu sorundan kurtulmamız gerek” ifadesini kullandı. Ardından olumlu bir konuşma yapan Terim şunları söyledi: “Başınızı dik tutun. Bu dünyanın sonu değil. Oynadığınız takım Portekiz. İlk yarı başa baş oynadınız. Şimdi bu kapıdan çıktıktan sonra Portekiz maçını unutun. Önümüzde bir final maçı var.”
‘PORTEKİZ’İ UNUTUN’
MAÇ sonrası medyaya konuşmaya giden futbolcularına da “Karamsar konuşmayın. Sağlam durun” talimatı veren Terim, dün Ay-yıldızlılarla bir toplantı daha yaptı ve Portekiz yenilgisinin tüm izlerini silmeye çalıştı. Terim oyuncularına şöyle konuştu: “Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bu grupta Portekiz bizim rakibimiz değil. Onlara bile kafa tuttuk, 60 dakika oyunu dengede götürdük ama yenilgiyi önleyemedik. Bu maçı artık unutun.
‘HESAP KAPANACAK’
İSVİÇRE ile Çek Cumhuriyeti’nin oynadığı maçı siz de izlediniz. Biz, iki takımdan da daha iyiyiz. İkisini de yenebilecek gücümüz ve potansiyelimiz var. Bu maçlardan 6 puan alıp çeyrek finale çıkacağız. Zaten İsviçre ile 2005’ten kalan bir hesabımız var. Onlara elenerek 2006 Dünya Kupası’na gidememiştik. Çarşamba günü hem bu hesabı kapatacağız, hem de iyi takım olduğumuzu göstereceğiz. Şimdi Türkiye’nin gerçek gücünü kanıtlama zamanı. Kendi oyunumuzu oynar, kalitemizi gösterirsek burada kalırız
kaynak:vatan
aLaYıNa gİdEr!!
10.06.2008, 11:29
Antrenör degil düpedüz artist. Film cevirse oscar alir.:D:D:D
muah muah muahhhh hic gülesim yoktu beni güldürdünya terim allahda seni güldürsün
hasiiiiiiiii........diycen olmayacak.ders veren artist terim anca tribüne oyna sen.istanbul yalakaları.ANTİ İSTANBUL.İNADINA KAYSERİSPOR
imparator38
10.06.2008, 12:42
Sen bu oyunla 3 puanı bir arada görebileceğini mi sanıyorsun sayın Terim, çok ilginç doğrusu. Kendini rezil ettin yetmedi Ülkemizi rezil etme yahu.
goki-topuz
10.06.2008, 13:28
alpacinonun veliahtı
chefchemiker
10.06.2008, 13:54
Portekiz rakibin deyilse senin bu kupada ne isin var?
Niye gittik biz oraya? Kupayi kazanmak icin!
Portekiz kim? -> Kupa adayi.
Biz ne oluyoruz ozaman? -> Figuran!
Terimin suyu isindi, türk futbolunda devrim gerek! Indirin Terimi tahtindan.
ibrahim1299
10.06.2008, 13:55
Saka yapmıs...
cangele21
10.06.2008, 14:03
sen 6 puanı rüyanda bile göremen
ahmetkaracaglar
10.06.2008, 14:21
Eger Isviceyi yenersek..Celeride yeneriz..Eger Isvicreyi yenemezsek...Bu turuvadan gol ataadan eleniriz
kızılejder38
10.06.2008, 16:16
portekiz bizim rakibimiz değil diyor fatih terim hadi grupdan cıktığında inş o zman fransa,hollanda,almanya,italya,cek cumhuriyet gibi rakiplerimiz var o zman onlarda bizim rakibimiz değil diye kaybetmeyi kabul etmemizmi gerekir sayın terim sana soruyorum bunu sen en iyisi turnuvadan sonra ayrıl daha dinamikli bir milli teknik calıstırıcısı gelsin sen bir öğrenmissin rakip diye sen anca küçük takımları yenmemizimi istiyon yoksa bak dün romanya bile fransayı bile dize getirdi terim sen bile romanya gibi olamadın sayın terim türkiye taraftatı olarak iştifanı istiyoruz sen suan türkiyemizi rezil etmeye basladın :(:sad:
ahmetg38
10.06.2008, 16:18
gurupları puansız hadi 1 puanla tamamlarız hiç ümitli değilim görünen köy klavuz istemez
38ölümüne38
10.06.2008, 16:52
ISVICRE macini kazanamassa terim efendi...
en iyi son maci oynamadan turkiyeye donsun.
Cilginlar_38
10.06.2008, 17:07
lafa bak portekiz bizim rakibimiz degilmis. Dünya üçüncüsü bi Türkiye`nin rakibi kim olmali. Rezillik bu adamin söyledikleri. lafa bak sinir etti beni yaaa
Arkadaslar bosa polemik yaratmiyalim. Kaynak Vatan gazetesi. Girin futbol federasyonun sitesine asil aciklamalari ordan takip edin. Boyle gazetelerle isimiz olmaz, adamlar resmen herkesi milli takima dusman etmeye calisiyor. Yemezler ;)
Nedense Fatih Terimin dediği bir çok sey lafta kaliyor, biz artik bir icraat görmek istiyoruz.
koramaz38
10.06.2008, 17:51
9puan aliriz salla sallaya bildigin kadar :w00t2:
he cnm diğerleride seni seyredecekti zaten
tubablanco
10.06.2008, 18:51
sadece güldüm ... =)
Cörekdere38
10.06.2008, 19:00
hahah cek ve isvicrenin macina baktim ve iki takimda bizden kat kat daha iyidi biz turnuvanin su ana dek en kötü takimiyiz kaleye dogru dürüst sutumuz bile yok.
hakksizmiyim???
adEnisaY38
10.06.2008, 20:07
agzi olan konusuyor.. hayal kurmak bedava ISTerim
adEnisaY38
10.06.2008, 22:27
halimize sükredelim rusya 4-1 yenildi :D
Yücel Şahin
10.06.2008, 22:31
Oynasakta kaybetsek acaba alırmıyız diyeceğim ama..yok görünürde bir umut, hadi alda biz mahçup olalım bari.
Komik ya da mizah bölümüne konusun arkadslar...
koramaz38
11.06.2008, 00:18
halimize sükredelim rusya 4-1 yenildi :Drusya kim biz kim
CILGXN_06
11.06.2008, 13:41
Grubdan Cıkamasak Dahi Isvicreyle Olan Hesapımızı Görelim
Ben bu günkü maçtan ümitliyim biz bu isviçreyi rahat yeneriz terime rağmen ama bugün portekizin de kazanması şart mümkünse farklı.
Portekiz 2-0 çek c.
türkiye 2-0 isviçre olursa bugünkü skorlar
gelecek maç beraberlik yetiyor
Haydi Türkiye herşeye rağmen bu bizim milli takımımız.:)
Yücel Şahin
12.06.2008, 11:38
3.puan geldi 3 kaldı hadi az daha gayret,ama çekler öyle kolay lokma değil umarım başarırız.Guruptan çıkarsak önümüz açık,başarılar.
Berabere kalsak bile kalede Volkan var:D
Onlarda da Cech var maç penaltılara giderse değişik şeyler olacak.
panter benim volkanım paaannnteerrr tutar hepsini işallah kalırız çeyrek finala
kızılejder38
12.06.2008, 18:45
berabere sansa bırakmayalım nolur nolmaz yenmeye calısalım ki garantiolsun cıkmamız.ceklerden en cok maclarlarda iyi görülen suana kadar ceklerden libor sionko görülüyor onu tutabilirsek işimiz birazdaha kolaylasır.inş grupdan cıkarız ve sokaklara dökülelim türkiyem su cekleride dağıt orda içimden skor 1-0 geciyor türkiyemiz yenicek diyor:yahoo::clap2::w00t2:
Yücel Şahin
16.06.2008, 12:10
Alırız dedi aldı.Tebrik etmek lazım.
Brainiad
16.06.2008, 13:01
1. sayfadaki yorumları gülerek okudum :D :D :D O arkadaşlar acaba şimdi ne düşünüyorlardır :D
Muzaffer
16.06.2008, 13:21
1. sayfadaki yorumları gülerek okudum :D :D :D O arkadaşlar acaba şimdi ne düşünüyorlardır :D
Şahsen bende düşünmüyordum 6 puan alacağımızı..
Ama turnuva sonrasında Terim bu takımdan kesinlikle gitmeli.
El fireni görevi yapıyor resmen.
DÜn oyuncular yerlerinde oynadığı zaman ne yapabildiklerini gördük. Tertim kendi kendine bişeyler yapmaya çalışmasaydı portekizdende puan alırdık
imparator38
16.06.2008, 14:04
Cidden kendi yorumum dahil bende gülüyorum, ama bizim yaptığımız yorumlar Fatih Terim içindi, 270 dk. boyunca toplam 45 dk. adam gibi oynattı oda yetti, ben Terim i değil futbolcularımızı tebrik ediyorum, onlardaki bu inanç ve hırs olmasa Terim dediği yalan oılurdu. Allah hayatta hep böyle mahçubiyetler nasip etsin de biz daha iyi yerlere gelelim o önemli değil.
Yücel Şahin
16.06.2008, 17:36
1.ci sayfaya ben nolur nolmaz diye ihtiyatlı yazmıştım.Alda mahçup et bizi demiştim.Aldı tebrik ettim.:)
==MyDr34Mm==
16.06.2008, 17:38
yunanların euro 2004 yaptını biz neden yapmayalım.
fatih terim bile ogun bunları derken inanmıyordu hatta kimse inanmıyordu sansımız süperdi
Muzaffer
16.06.2008, 18:18
Şahsen ben çekleri yeneceğimize hiç ihtimal vermiyordum.
Bırakın yenmeyi gol bile atamayız diyordum ama çekler oyunu bırakınca bu disiplinsizliği pahalıya patladı onlara.
isvicre macında son dk defansa carpan top gol oldu
cek macında ikinci gol kalecinin hediyesi
yani ilk defa bu kadar sans yanımızda oldu
burdan oyunu bırakmayan 90 dk mucadele eden futbolcuları tebrik ederim onların basarısını gözardı edemem
ama fatih terimin degil bu basarı bence oyuncuların macı bırakmamaları
irlandalılara birkez daha çok çok selammm
Şahsen bende düşünmüyordum 6 puan alacağımızı..
Ama turnuva sonrasında Terim bu takımdan kesinlikle gitmeli.
El fireni görevi yapıyor resmen.
DÜn oyuncular yerlerinde oynadığı zaman ne yapabildiklerini gördük. Tertim kendi kendine bişeyler yapmaya çalışmasaydı portekizdende puan alırdık
siz inanmıosunuzki bundan önceki şampiyonada kim yunanistan kupayı alır diodu buda siz inanmadınızda allahtan futbolcular inanmış allahta yardım etti çeyrek finaldeyiz hakkaten ilk sayfadaki yorumlar süper yaaaa :thumbup:
Cilginlar_38
16.06.2008, 19:39
medyatik fatih terime destegimi vermiyorum, ama sahada oynayan oyunculara helal olsun. Burda Terim`in hiç bir katkisi yoktur. Artistlik yapmasin orda, ben yaptim, ben basardim diye. Basari oyuncularimizin basarisidir. Onlara helal olsun.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.