Tam Sürümü Gör : ibbli-kayserili
s.a herkese ben hüseyin ibbspor taraftarının amigolarından kardes takımım kayseriye basarılar dilerim UEFADA
Muzaffer
12.06.2008, 19:17
Teşekkürler.. :good:
==MyDr34Mm==
12.06.2008, 19:22
sagol hg sizede başarılar
kasımpaşayla birleşirseniz daha güzel yarınlar sizi bekler teşekkürler
Kayserispor TV
12.06.2008, 21:09
Aaa istanbul belediyenin taraftarimi varmis...Nasi oldu zorlandinmi Bu takimi tutarken:D
Leo İglesias
12.06.2008, 21:38
Şoke oldum şu anda yemin ediyorum İbb yi severim hoşgelmişsin ama çok azsınız yahu umarım iyi bi taraftar olursunuz
TEK_BÜYÜK_KYS
12.06.2008, 21:42
sağol belediyeli kardeş inşallah sizde daha başarılı olursunuz
Belediye Takımlarının ligde işi yok !..
Aaa istanbul belediyenin taraftarimi varmis...Nasi oldu zorlandinmi Bu takimi tutarken:D
Sen böyle düşün iyimi milleti aşşagıla....:nono:
Şimdi kalk Bursaspor forumuna yaz Kayseri taraftarıyım die de sorsunlar KS de taraftar mı var şöle böle....
Üslubumuz deiştirelim kırıcı olmayalım...
Sen böyle düşün iyimi milleti aşşagıla....:nono:
Şimdi kalk Bursaspor forumuna yaz Kayseri taraftarıyım die de sorsunlar KS de taraftar mı var şöle böle....
Üslubumuz deiştirelim kırıcı olmayalım...
İBB ilede bizi Kıyaslıyacak Değilsin Herhalde?..
Sonuçta Bursa'ya Kupa finaline 15.000 kişilik gitmiş bi kitle var..
İBB evinde 250 kişiyi buluyor mu acaba?
İBB ilede bizi Kıyaslıyacak Değilsin Herhalde?..
Sonuçta Bursa'ya Kupa finaline 15.000 kişilik gitmiş bi kitle var..
İBB evinde 250 kişiyi buluyor mu acaba?
Hayır kıyaslama asla aklımın ucundan gecmedi gerekirse hadlerini bildiririz KS düşmanlarına benim deginmek istedigim
İçinde futbol sevgisine bulunan insanlara böyle davranmamalıyız İBB ye bile sahip cıkan bi taraftar varsa takdir ederim.:shake2:
Ama 3 eziklerden birinin taraftarı gelse hic affetmem milyonlarca sürüngenden biri eksilmis olur...
Ha ayrıca gördü Bursalılar Kayseri de taraftar varmıymıs , kendi seslerini duyamadılar.Texas die övündükleri seyide gördük
Ben sadece örnek olsun diye Bursaspor forumundan bahsettim...
Cörekdere38
12.06.2008, 22:27
ibbnin taraftari varmiki amigosu olsun cünki hic bir macta ses duymadim :S
Turcoman
13.06.2008, 00:30
Belediye Takımlarının ligde işi yok !..
doğru belediye takımlarının ligde işi yok onlar şehirlerini temsil eden takımlar çok ayıp ediyorlar. keşke herkes 3 büyükleri desteklese globalleşsek değil mi ?
ben buradan bazı arkadaşlarımı uyarıyorum, bazı hareketleri hiç yakıştıramıyorum, Kayseri yöresinde hatta tüm Türki coğrafyada misafirlere saygı duyulur, kimilerine göre Tanrı misafirleri taraftar bile sayılmıyormuş, ibb nin taraftarı yokmuş bence çok ayıp.
Kayserimizin kaç taraftarı var ? kupa Kayseri'Ye geldi sokaklarda kaç araba gezdi ? ikisininde sayısı çok düşük kimse aksini lütfen söylemesin.
ahmetg38
13.06.2008, 10:48
doğru belediye takımlarının ligde işi yok onlar şehirlerini temsil eden takımlar çok ayıp ediyorlar. keşke herkes 3 büyükleri desteklese globalleşsek değil mi ?
ben buradan bazı arkadaşlarımı uyarıyorum, bazı hareketleri hiç yakıştıramıyorum, Kayseri yöresinde hatta tüm Türki coğrafyada misafirlere saygı duyulur, kimilerine göre Tanrı misafirleri taraftar bile sayılmıyormuş, ibb nin taraftarı yokmuş bence çok ayıp.
Kayserimizin kaç taraftarı var ? kupa Kayseri'Ye geldi sokaklarda kaç araba gezdi ? ikisininde sayısı çok düşük kimse aksini lütfen söylemesin.
konu kapanmıştır
adam efendice girmiş yorum yapmış bazı arkadaşlar da çoooook ayıp etmiş insanları küçümsememek gerek hiç bir zaman yakıştıramadım büyük kayserispor taraftarına ayıp ya olmayabilir adam bize efendice gelmiş yorum yazmış karşılığı bu mu olmalı bu mu misafirperverliğimiz bu mu bizim anadolu insanlığımız ?
TEK_BÜYÜK_KYS
13.06.2008, 13:04
adam efendice girmiş yorum yapmış bazı arkadaşlar da çoooook ayıp etmiş insanları küçümsememek gerek hiç bir zaman yakıştıramadım büyük kayserispor taraftarına ayıp ya olmayabilir adam bize efendice gelmiş yorum yazmış karşılığı bu mu olmalı bu mu misafirperverliğimiz bu mu bizim anadolu insanlığımız ?
kardeş sana katılıyorum gerçekten kırcı olmamalıyız biz anadolu insanıyız misafiperver olmalıyız arkadş ne güzel iyi dilkelerde bulunmuş bizim de görevimiz ona teşekkür edip onlarar başarılar dilememiz
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.