Tam Sürümü Gör : Erciyesspor | Panterler
==MyDr34Mm==
16.06.2008, 21:54
Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce Erciyesspor taraftarları birleşme kararı aldı.taraftarların ortaya attığı taraftar grubu fikri kısa zamanda bir çok kişi tarafından benimsendi. grup kurma işi Erciyesspor taraftar sitelerinin kulağınada gitti. ve onlarda bu oluşumu sitelerinde desteklediler.
kararlar sitelerde anketler yolu ile alındı. isim olarak 4-5 farklı seçenek sunuldu en çok oyu alan PANTERLER ismi seçildi.ardından logo tasarımı, tişört basımı gerçekleştirildi.
Erciyesspor taraftar sitelerinden ve panterler.org sitesinden bu oluşumu destekleyebilirsiniz....bugun bu konudan yönetimin haberi var.
işte grubun logosu
http://www.erciyesspor.org/resim/panterler.jpg
grubun tişörtü
http://www.panterler.org/mkportal/modules/gallery/album/a_14.jpg
http://www.panterler.org/mkportal/modules/gallery/album/a_13.jpg
grup duvarkağıtları
http://img177.imageshack.us/img177/250/panterler2za3.jpg
JACK SPARROW
16.06.2008, 22:01
Valla ne yalan söyleyeyim,aslında fikir ve çaba güzel ama bu birlikteliğimize zarar vermez mi?
Yanlış düşünüyor olabilirim ama bu şehirde tek taraftar tipi vardır.İki takımıda sevmeyen,destek vermeyen Kayserili olamaz zaten.Galiba bazı arkadaşlar Erciyesspora haksızlık yapıldığını düşünerek böyle bir oluşumun içine girdiler,aslında tam da olayların ne olduğunu bilmediğim için bir şey söylemem,tenkit etmem etik olmaz.İnşallah Kayserimiz için hayırlısı olur...Her şey bu şehir için...
==MyDr34Mm==
16.06.2008, 22:03
fikirlerinizi bekliyorum
Ankete Katılanların Toplam Sayısını Söylermisin Bu Kadar Önemli Konu Hakkında Kaç Kayserili Oy Kullanmış Ben Merak Ettim
Ankete Katılanların Toplam Sayısını Söylermisin Bu Kadar Önemli Konu Hakkında Kaç Kayserili Oy Kullanmış Ben Merak Ettim
sayının ne önemi var.taraftar istemiş olmuş.
Daha hiç bi kesinlik yok, arkadaşlar kendi kendilerine kurduk diyolar..
Yani Olay Kesin Değil saadece Arkadaşların Hevesii.. ;)
ahmetg38
17.06.2008, 00:57
tabi ki destekliyorum
Güzel Bir Gelişme Inşallah Biriz Kayseriliyiz. Toplulukta Rahmet Tefrikada Azap Var. Hadi Hayırlısı.
olmlu mesaj yazıp en azından manevi destek olanlara kendi adıma teşekkür ederim...ben bu yıl askere gidecegim büyük ihtimal gidene kadar elimden ne geliyorsa yapacağım
hayırlısı olsun güzel bir oluşum gerçekleşirse eğer.şehrimize de bu yakışır.2 takım tek yürek kayseriliyiz
bi ara siteye girmiştim 16mı 17 mi ankete katılmıştı 16 17 ylede dernek kurulmaz!
cangele21
17.06.2008, 13:02
hayırlısı olsun güzel bir oluşum gerçekleşirse eğer.şehrimize de bu yakışır.2 takım tek yürek kayseriliyiz
güzel söylemişşin
bi ara siteye girmiştim 16mı 17 mi ankete katılmıştı 16 17 ylede dernek kurulmaz!
ankete sadece site üyeleri katılmış.ziyaretçiler oy kullanamamış yani
birde kavram kargaşası yaşanmasın.dernekle grup aynı şey değil. grup bizimki.ilerde büyürde dernek olurmu orasını bilemem tabii
CILGXN_06
17.06.2008, 18:13
Dernek Grub Oluşumu Kolay Değil Başınıza Bintürlü Iş Gelcektir Ne Kadar Coksanız O Kadar tartışmalar cabuk Biter Ama Sayı Az Sa O Kadar Cabuk grub Biter önemli Olan Seni Destekleyen Lerin çok Olması Inş Bşrlı Olursunuz
koramaz38
17.06.2008, 23:55
kapanacaksa hic acilmasin
Kolay işler değil.Sayı ve destek önemli...
Ayrıca anket diyosunuz.Kayserispor ve Erciyesspor taraftarlaının yıllardır toplandığı bu adres yani Kayserispor.org haberi bile yok kimsenin.Anketi kimlerle yaptınız orasıda düsündürücü...
işin basındakilerine kalmıs.Basarılı olmak yada olmamak tamamen size bağlı...
Bu olay Kayserispor-Erciyesspor taraftarları ilişkisini zedeleyedebilir mi bilemem önemli bi nokta bence...Umarım zedelemez İki Takım tek Yürek..Kayserispor Erciyesspor Taraftarları Derneği... en güzel örnek olsa gerek...
Zaten arada bi kopukluk var Taraftar arasında..
Erciyesspor haklı yada haksız çok kişiyi küstürdü kendine..
Böyle bir şey başarılı olamıyacak.. İzleyelim..
yoooooooo kimse küsmedi kardeş kendi adına konuş.kopukluk falan da yok. 2TAKIM TEK YÜREK KAYSERİLİYİZ.çılgınlar38
ercipanter
18.06.2008, 11:41
Güzel bir oluşum Erciyessporun kendine has bir taraftar grubunun veya destekçisinin olması iyi olur diye düşünüyorum Türkiyede profesyonel anlamda her takımın kendi derneği veyada grubu var Erciyessporunda olsun fazla mal gözmü çıkarır Panterler ismide çok mantıklı olmuş. Hayırlı olsun.
Güzel bir oluşum Erciyessporun kendine has bir taraftar grubunun veya destekçisinin olması iyi olur diye düşünüyorum Türkiyede profesyonel anlamda her takımın kendi derneği veyada grubu var Erciyessporunda olsun fazla mal gözmü çıkarır Panterler ismide çok mantıklı olmuş. Hayırlı olsun.
hayırlı olsun..ama yeni gelişmelerden buradaki taraftarrıda bilgilendirirseniz seviniriz.
kimlerin küstüğünü kimlerin küsmediğini çok iyi biliyoruz
rook unda dediği gibi başarılı olamıyacak izleyelim...
==MyDr34Mm==
18.06.2008, 20:23
Mesaj düzenlendi....
Üyelerle seviyeli konuşmayı ögreniniz...
inşallah başarılı olurlar her şey 2 takım için.2 takım tek yürek kardeştir ayrımcılık yapan kalleştir
tamam ozaman bekleyip görelim.senin gibiler çoğunlukta olsa dediğin gibi zordu biraz ama, taraftarımız aarasında aklı başında, takım için bir şey yapmaya çalışan çok.
hep destek tam destek 2 takım tek yürek kayseriliyiz burası kayseri burda ayrımcılık yoooooooook
hep destek tam destek 2 takım tek yürek kayseriliyiz burası kayseri burda ayrımcılık yoooooooook
helal olsun kardeşim.bizede bu yakışır
tabikiya biz kayseriliyiz yooook öyle ayrı gayrı biz dünyaya örneğiz herkes birbirine düşerken biz 2 takım tek yürek olduk
Avutun daha birbirinizi Öyle! .
Görüyoruz Erciyesspor maçlarında, kim küsmüş kim küsmemiş..
Keşke olmasaydı ama oldu bi kere..
Avutun daha birbirinizi Öyle! .
Görüyoruz Erciyesspor maçlarında, kim küsmüş kim küsmemiş..
Keşke olmasaydı ama oldu bi kere..
sen anca eskişehiri desteklemesini bilirsin devam et biz avuturuz hıhı.2 takım tek yürek kayseriliyiz avutuyoruz ama kendimizi pardon
Her Zaman Herde 2 Takım Tek Yürek Bunu Geçmişte Erciyes Süper Ligde Oynarken Kanıtladık hem Kayserin Hem Erciyesin MaçlarınaAynı Taraftarlar Gidiyordu Kimse Ben Kayserisporluyum Erciyesin Maçına Gitmem Demiyordu ve Erciyessporluyum Kayserisporun Maçına Gitmemde Demiyordu Fakat Şimdi Bir kaç Tane Şahış Kendi Kendilerine Ayrımcılık Yapıyor ve Bu Yetmiyormuş Gibi Birde Genelleme Yaparak Tüm Herkesin Kendileri Gibi Düşündüklerini Zannediyorlar Ama Gereken Cevabı Gerektiği Zamanda Alacaklar Aynı Kayserisporun Bursaki Maçı Gibi Aynı Erciyessporun Karagümrük maçı gibi Kayseri insanının stadları tıka basa dolduğu zaman kayseri insanının şehrinin 2 takımına sahip çıktığını herkes görecek
Bu Panterler Grubunu Biraz Acarmısınız Kimdir Nedir Ne Yer Ne İçerler Amaçları Nedir Falan Filan
Aydınlatırsanız Şu Garibi Çok Menmun Olurum+Bol Şans
ercipanter
19.06.2008, 10:53
Bu Panterler Grubunu Biraz Acarmısınız Kimdir Nedir Ne Yer Ne İçerler Amaçları Nedir Falan Filan
Aydınlatırsanız Şu Garibi Çok Menmun Olurum+Bol ŞansBen seni aydınlatayım bu konuda Panterler bir gurup oluşumudur olur yada olmaz fark etmez insanlardan oluşmaktalar her insan ne yer içerse bunlarda onu yerler. İnsanların emekleriylen alay etmek çok hoşunuza gidiyor ise bunada cevap yazında egonuzu tatmin etmiş olursunuz. Unutmayın hepimiz kardeşiz ve kardeşçe muhabbet etmeliyiz. Kimsenin Endişesi olmasın erciyes hakketiği yere gelecektir. Arkadaşlar dostça mesajlaşıp duygularımızı paylaşalım
Ben seni aydınlatayım bu konuda Panterler bir gurup oluşumudur olur yada olmaz fark etmez insanlardan oluşmaktalar her insan ne yer içerse bunlarda onu yerler. İnsanların emekleriylen alay etmek çok hoşunuza gidiyor ise bunada cevap yazında egonuzu tatmin etmiş olursunuz. Unutmayın hepimiz kardeşiz ve kardeşçe muhabbet etmeliyiz. Kimsenin Endişesi olmasın erciyes hakketiği yere gelecektir. Arkadaşlar dostça mesajlaşıp duygularımızı paylaşalımBen Anlamadım Sordugum Soruya Cevap Alamadım Kesinlikle Küçük Görme Gibi Yada Alay Etme Gibi Bişe Söz Konusu Değildir Olamazda .
Benim Demek İstediğim Anlamadıb Tekrar Söyleyim Bu Oluşum Nedir Kim Kurdu Amaç Ne Nerde Toplanıyosunuz Kaç Kişiniz Gökten İnmediniz Heralde Kurucunuz Kim Tabi Gizli Kalmasını İstiyorsanız Söylemekten Kaçınıyorsanızda Saygı Duyarım .
ya ayrımcılık bölücülük yapan bizden olamazzzzzzzzz kayserili hiç olamaz hep destek tam destek 2 takım tek yürek kayseriliyiz bunu da herkes biliyor ve destekliyor bir kaç ayrımcı hariç onlar da devam etsinler NO PROBLEM herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor saygılar
Ben Anlamadım Sordugum Soruya Cevap Alamadım Kesinlikle Küçük Görme Gibi Yada Alay Etme Gibi Bişe Söz Konusu Değildir Olamazda .
Benim Demek İstediğim Anlamadıb Tekrar Söyleyim Bu Oluşum Nedir Kim Kurdu Amaç Ne Nerde Toplanıyosunuz Kaç Kişiniz Gökten İnmediniz Heralde Kurucunuz Kim Tabi Gizli Kalmasını İstiyorsanız Söylemekten Kaçınıyorsanızda Saygı Duyarım .
kurucu yok diye biliyorum.toplu olarak istemiş taraftar.
Brainiad
19.06.2008, 12:08
Erciyesspor'unda maçlarında tezahürat olması kötü olmaz.İnşallah başarılı olursunuz.
Brainiad
19.06.2008, 12:23
Wikipedia ansiklopedisinde Panterler grubu yer almış.Şöyle yazıyor.
Panterler
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Panterler-Erciyesspor
Kuruluşu 2008
Kısaltması Panterler
Websitesi www.panterler.org
Panterler Erciyesspor Taraftar grubudur. Erciyesspor süper ligden düştükten sonra, tribünlerde grup eksikliği hissedilmeye başlamıştır.Bunun bilincinde olan bir grup Erciyesspor taraftarı birleşerek grup kurma kararı almışlardır.Bu fikir kısa zamanda Erciyesspor'un iki büyük taraftar sitesinede ulaştırılmış ve bu sitelerinde büyük desteği alınmıştır.
Panterler ismi, ortaya atılan diğer 5 isimle sitede anket usulü ile yarıştırılmış ve oy çokluğu ile grubun ismi Panterler olarak belirlenmiştir.Grubun kurulma faaliyetleri sitelerde sürdürülmüş, çalışmalar logo tasarımı, t-shirt tasarımı, pankart tasarımı, başkanlık seçimi ile devam etmiştir.
Grup 2008-2009 sezonunda Tribünlerdeki yerini alacaktır.
İlginç birşey dikkatimi çekti.Bu sitede çılgınlar 38 grubu yok.Aslında olması gerekirdi.
Ben bilmem ama Çılgınlar38 in abilik yapıp elinden tutması gerekir.
Sonucta bi düsmanlık yok 2.ligde oynayan bi takımı tribünde yalnız bırakmamak icin kurulmus.
2 team 1 breat....
her şey 2 takım için hayırlısı olsun yok bizde ayrım gayrım
Hayırlı olsun umarım sonu diğer gruplar gibi olmaz.
Bu kareografi Saint ettienne ile Lyon arasındaki macta sahneye cıktı...
Saint ettienne nin taraftar grubu olan green angels n yaptıgı muhtesem şov...
http://img356.imageshack.us/img356/2711/13qxyorwy41cc2.jpg (http://imageshack.us)
lazarov38
19.06.2008, 15:22
bu forumda ayrımcılık yok dıolar
2 3 kişi dısında var bu ayrımcılıgı yapan
herkes bılmelıkı bbazı kişiler çekemıor grupun kurulmasını
erciyesspor hak ettıgı yerı bulacakdır böledir bu
panterler kurulsun kurulmasın ercıyesın arkasındayız
keşke herkes senın gıbı düşünse ama bazı üyeler sadece bu şehirde kayserisporun oldunu sanıor:wallbash:
TEK_BÜYÜK_KYS
19.06.2008, 15:50
erciyes de bizim takımımız biz abimle her maça gidoduk izmirdeyiz ligtvde herkes izlodu beğenerek
bu forumda ayrımcılık yok dıolar
2 3 kişi dısında var bu ayrımcılıgı yapan
herkes bılmelıkı bbazı kişiler çekemıor grupun kurulmasını
erciyesspor hak ettıgı yerı bulacakdır böledir bu
panterler kurulsun kurulmasın ercıyesın arkasındayız
keşke herkes senın gıbı düşünse ama bazı üyeler sadece bu şehirde kayserisporun oldunu sanıor:wallbash:
salla o bazı üyeleriyaaa 3-5 kişi ne o9lsa ama bilmiyorlar ki kayseride 2 takım tek yürek ayrımcılık yoook bizde
Wikipedia ansiklopedisinde Panterler grubu yer almış.Şöyle yazıyor.
Panterler
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Panterler-Erciyesspor
Kuruluşu 2008
Kısaltması Panterler
Websitesi www.panterler.org (http://www.panterler.org)
Panterler Erciyesspor Taraftar grubudur. Erciyesspor süper ligden düştükten sonra, tribünlerde grup eksikliği hissedilmeye başlamıştır.Bunun bilincinde olan bir grup Erciyesspor taraftarı birleşerek grup kurma kararı almışlardır.Bu fikir kısa zamanda Erciyesspor'un iki büyük taraftar sitesinede ulaştırılmış ve bu sitelerinde büyük desteği alınmıştır.
Panterler ismi, ortaya atılan diğer 5 isimle sitede anket usulü ile yarıştırılmış ve oy çokluğu ile grubun ismi Panterler olarak belirlenmiştir.Grubun kurulma faaliyetleri sitelerde sürdürülmüş, çalışmalar logo tasarımı, t-shirt tasarımı, pankart tasarımı, başkanlık seçimi ile devam etmiştir.
Grup 2008-2009 sezonunda Tribünlerdeki yerini alacaktır.
İlginç birşey dikkatimi çekti.Bu sitede çılgınlar 38 grubu yok.Aslında olması gerekirdi.
birisi değiştirmiş yazanları...anlayan biri baksında düzeltsin wiki'den
cok sacma bı gırısım..
ısım vermıyorum ama bı kac cahıl var, bu forumdan, bazılerının laflarına kanıp KAYSERISPORUMUZA kustuler..
her fırsatta kıyıdan koseden laf atmaya calstılar KAYSERISPORUMUZA
sımdıde yıne aynı cahıllıklerıne kurban dusup boyle bos ıslerle ugrasıyorlar, 2-3 aya soner gıder buda o genc yasınızda harcadıgınız vakıt, KAYSERISPORUMUZA karsı olan kınınız ve emegınıze yazık..
lazarov38
20.06.2008, 15:59
cok sacma bı gırısım..
ısım vermıyorum ama bı kac cahıl var, bu forumdan, bazılerının laflarına kanıp KAYSERISPORUMUZA kustuler..
sımdıde yıne aynı cahıllıklerıne kurban dusup boyle bos ıslerle ugrasıyorlar, 2-3 aya soner gıder buda o genc yasınızda harcadıgınız vakıt, KAYSERISPORUMUZA karsı olan kınınız ve emegınıze yazık..
neyi saçma kardeşim bu şehirde tek kayserispor var gibi düşünüon
biraz olumlu düşün
ama nerde o anlayış:(
cok sacma bı gırısım..
bizden kimsenin size kin duyduğu yok.siz duyuyorsanız kin o başka.
Brainiad
20.06.2008, 17:09
Bize kin duyacaklarını sanmıyorum.Erciyesspora yakışır bir şekilde hareket edeceklerdir.
Bizi Sizimi Var Bu İşin Siz Ne Saçmalıyorsunuz Erciyeste Bizim Kayseride Bizim Kimse Siz Biz Diye Ayıramaz
Bize kin duyacaklarını sanmıyorum.Erciyesspora yakışır bir şekilde hareket edeceklerdir.
kardeş burası kayseri burda 2 takım tek yürek kayseriliyiz.BİZ SİZ i yok o nasıl bir söz yakışmıyor kayserili adama.
holigan_38
21.06.2008, 01:33
ne diyelim insallah basarılı olursunuz bazıları akıllarınca dalga gecmısler ama bı kac catlak sesde cıkıcak tabı.tabı olumsuz dusuncelerın orneklerıde sızden once yapılan olusumların basarısız olması yalı 38 kayzer falan gıbı ama ınsallah siz basarılı olursunuz ne dıyelım allah yardımcınız olsun.sayıları parmakla gosterılemeyecek kadar az olan arkadaslarında ercıyessporla kayserisporu dusmanmıs gıbı lanse etmelerınıde kınıyorum ortada dusmanlık falan bısey yok tekrar basarılar
Madem 2 Takım TeK Yürek Diyorsunuz
Neden Erciyesspor ve Panterler , Kayserispor ' u sevmiyormusunuz !
Çok Komiksiniz :D
Her Zaman Her Yerde Kral Kim Belli ;)
Madem 2 Takım TeK Yürek Diyorsunuz
Neden Erciyesspor ve Panterler , Kayserispor ' u sevmiyormusunuz !
Çok Komiksiniz :D
Her Zaman Her Yerde Kral Kim Belli ;)
kime karşı ne ile övünüyorsun?kendi şehrin içinde, kendi şehrinin takımına krallık mı taslıyorsun?bu krallık sadece erciyesspor'a söküyor sanırım.
Erciyesspor'lu değilsen bu oluşum seni ilgilendirmez.
Ama Erciyessporlu arkadaşların olumlu-olumsuz yorumlarına açığız.
Bana 2 Takım Tek Yürek..
Hainsin bile diyen oldu...
Kurulan grub'ta saadece Erciyesspor'a kurulmuş. Şimdi sizde mi hainsiniz ?
kayserisporun zaten grubu var.
takımımıza sahip çıkıyoruz diye hain diyecekseniz buyrun diyin.
kayserisporun zaten grubu var.
takımımıza sahip çıkıyoruz diye hain diyecekseniz buyrun diyin.
Demek istediğim tam olarak buydu. Kayserisporluyum ama 2 takım tek yürek demediğim için hain dediler.
Şimdi beni anlıyorsunuzdur.
Demek istediğim tam olarak buydu. Kayserisporluyum ama 2 takım tek yürek demediğim için hain dediler.
Şimdi beni anlıyorsunuzdur.
o , onu diyenlerin ayıbıdır... bide panterler içinde sadece erciyessporluda olabilir, iki takım tutanda.hepsinede saygı duyarım.çevremizde fb, gs tutanlara nasıl saygı duyuyorsam 2 takım tek yürek diyenede demeyinede saygı duyarım.
istanbul takımı tutana kadar gitsin, sadece kayserisporu tutsun, sadece erciyessporu tutsun.
erciyessporun geriplanda kaldıgı şüphesiz ortada.böyle bir girişimin olması güzel destek olunması gerekir.ama iki takımı yürek olgusunu yürekten destekleyenleri hiçe sayarak sadece kayserisporlular yada erciyessporlular diye ayıran zihniyeti kınıyorum.ne yaparsanız yapın amacınıza ulaşamazsınız
1 Nolu Tshirt
http://img55.imageshack.us/img55/6087/tirtler1gg5.jpg
sitelerinde gördüm ekleyim
http://img253.imageshack.us/img253/9115/panterlertgrubufi8.jpg
Alper MUTLU
14.07.2008, 02:08
hep destek tam destek. ikisi de bizim.
1966Media
14.07.2008, 02:35
Tmm güzelde bu arkadaslar bu zamana kadar nerdeydi kaç kere gelip bağridiniz maça gitmekle tarftar olunmaz şüpheler cok bu konuda erciyesin zaten derneği var bilmiyosunuzdur belki yerini onay sinamsının arkasi cok seviyosanız gelirsiniz maç günü dernekten cıkılır maça gidilir bağrilir....
yok organisazyonmu yapacaksiniz mesela pankart gelip dernekten fikir alısverişi yaparak hazirlanir kimse siz oraya gelipte niye geliyosunuz dedimii birazdaha Akıllı davranırsanız o zaman gerçek erciyessporu sevmiş olursunuz bilmem anlatabildimmi
ercipanter
14.07.2008, 10:03
Tmm güzelde bu arkadaslar bu zamana kadar nerdeydi kaç kere gelip bağridiniz maça gitmekle tarftar olunmaz şüpheler cok bu konuda erciyesin zaten derneği var bilmiyosunuzdur belki yerini onay sinamsının arkasi cok seviyosanız gelirsiniz maç günü dernekten cıkılır maça gidilir bağrilir....
yok organisazyonmu yapacaksiniz mesela pankart gelip dernekten fikir alısverişi yaparak hazirlanir kimse siz oraya gelipte niye geliyosunuz dedimii birazdaha Akıllı davranırsanız o zaman gerçek erciyessporu sevmiş olursunuz bilmem anlatabildimmiBu arkadaşlar şimdiye kadar nerdeydi demişsin şimdiye kadar hep erciyesspor maçlarındaydı etrafına baksan görürdün. kaç kere bağırdınız demişsin sana soruyorum erciyesspor bu yıl içerde 18 maç oynadı sen kaç kere bağırdın biz erciyessporun tüm maçlarına gittik ama yalı 38 bir maçta geldi bağırdı destek verdi sonrası kayboldu sağolsunlar yinede geldiler sizde sağolun sizede sözüm yok neden açıklama yapma gereği duydum çünkü erciyesspor taraftarını sorumsuz maçlara gelmeyen destek vermeyen olarak anlatmışsın seni aydınlatma gereği duydum. türkiyede her takımın kendine has bir taraftar derneği veya grubu var uefa oynamış erciyessporun neden olmasın panterlerin kimseyle alıp veremediği yok panterlerin tek hedefi erciyesspora destek vermektir güzel kardeşim çoğu takımın sayısız derneği ve grubu varken 1 buçuk milyon nufusa sahip kayserimizin neden olmasın bu işleri kardeşçe dostça yapmalıyız çoğalıp bu şehire hizmet vermeliyiz tek hedefimiz bu şehire hizmet vermektir. panterler erciyessporun destekçisi olacak. süper lige çıkmamız için ne gerekiyorsa üzerimize düşeni taraftar olarak yapmaya çalışacağız.
sayının ne önemi var.taraftar istemiş olmuş.
olurmu ya sayının ne önemi var ne demek ?
ben erciyesspor taraftarıysam benim oyum yok hadi oyum yok olablir de bari değer verin önemi yok demeyinki bunu destekleyelim..
herneyse Erciyesten çok pis soğumuştum yemin de etmiştin gitmem maçına diye ama çok bozdum Erciyes için bu yeminimi maçlarda organizasyon yaparsanız seve seve gelir gırtlak patlatırız :) Kayserispor formamla gelirim yanlız :thumbup:
olurmu ya sayının ne önemi var ne demek ?
ben erciyesspor taraftarıysam benim oyum yok hadi oyum yok olablir de bari değer verin önemi yok demeyinki bunu destekleyelim..
herneyse Erciyesten çok pis soğumuştum yemin de etmiştin gitmem maçına diye ama çok bozdum Erciyes için bu yeminimi maçlarda organizasyon yaparsanız seve seve gelir gırtlak patlatırız :) Kayserispor formamla gelirim yanlız :thumbup:
seviniriz kardeş. erciyes tribününde kayseri, kayseri tribününde erciyes forması görmeye alışkınız zaten.Kimsenin kimseye kırgınlığı,düşmanlığı yok Mutlaka bekleriz herkesi.
sitemizde sivaslı kardeşlerimiz çok, onlarıda bekleriz
Madem Erciyesspor sevgisi için bağıracaksınız maça gelen dernekle bağırırsınız.Geçen sezon dernek gitmedi maça biliyorum ama bu sene belki giderler.
Senin gibi düşünen insanlar eminim azınlıktadır.
Dernekle bağırmış, panterlerle bağırmış bir şey farketmez. ikisininde davası kayseri.
illada böyle düşünmek istiyorsan düşün, seni zorla fikrini değiştiremeyiz ya. Ama insanların kafasınıda karıştırma.
Madem Erciyesspor sevgisi için bağıracaksınız maça gelen dernekle bağırırsınız.Geçen sezon dernek gitmedi maça biliyorum ama bu sene belki giderler.
senin derdin neyya ayrımcılık yapma bu sitede telaviv maçında ordaydık derneğin içindeydim futbolcular nenkörlük yaptılardı bağırmayan çekirdekçilerin yanına gittiler maçtan sonra o kadar bağırdık gelmediler dernekte tepkisini koydu ama futbolculara koydu erciyesspora değil 2 takım tek yürek biz de yok öyle ayrımcılık ayrımcılık yapma okiş
hemen kapatın bu konuyu tekarr birbirimizi üzüp kırmayalım olan oldu biten bitti.
hiç uzatmayın lütfen.
Sevgi erciyesspora ise dernek de farketmez panter de kaplan da yeterki omuz omuza girip 3lü çekelim bu şehrin evladı olsun ..
böyle düşünmeyip herhangi bi yere şakşakçılıksa amacınız hiç yazmayın.
kaplan38
14.07.2008, 13:21
bende yanınızdayım işlerimden fırsat buldukça maçlardayım
1966Media
14.07.2008, 16:45
dernek coğu maça gitti sehir 1,5 milyon diyosun şehire bakma maça gelen adam sayısına baq ilk önce taraftar ruhunu kazanının sonra başka birşeyler yapınn.. yürümeden koşmayınn
dernek coğu maça gitti sehir 1,5 milyon diyosun şehire bakma maça gelen adam sayısına baq ilk önce taraftar ruhunu kazanının sonra başka birşeyler yapınn.. yürümeden koşmayınn
tamam bakalım hadi maça gelenlerin sayısına...
300-8000 arası
ne oldu şimdi? siteye giren misafir takımları bu rzilliği bir kez daha gördü, sende tatmin oldunmu?
Tamam ozaman, istediğin zaman gel ben yazayım buraya.Benim için sorun değil. Ben her maça gittim o yüzden utanmıyorum bu durumdan. Emin sen gelmemişsindir, sen ve senin gibiler utansın ozaman.
Tarihte bir ilki gerçekleştirip,zor olanı yapıp yürümeden koşacaz...Şuan bize gelen destek bunu gösteriyor
(ayrıca Türkçemizde "K" harfi var. q harfinden daha asil bir harf)
Çok merak ediyorum Tutacak mı bu grub ?
Amoooooooo resimler gerçekten ciddi manada korkunç :)...Güzel olmuşlar yapın bende alayım bı tane
şehirde Ayrımcılık Yapılıyo Erciyesspora üvey Evlat Muamelesi Yapılıyo
Olmaz Bu Ya Maça Gelen Bir Avuç Insan
Ayrıca Kayseri Yönetimi De Desteklemeli Erciyessporu
Kayserispor Yönetimi Kendi işini yapamıyor ? Kimi destekleyecek..
bu başlıkta erciyes ayrımcılığı varmı diye konuşmak istemiyorum ama,
ayrımcılığı başlatan geçen sene yönetimler olmuştur.taraftarın bir suçu yok.
ama bu yılki erciyes yönetimi öyle değil. buyrun örnek
http://www.erciyesspor.org/mkportal/modules/gallery/album/a_68.jpg
bu pankarttan 3 adet yapıldı ve kayserisporun kupa finalinden önce kalenin surlarına asıldı.
http://www.erciyesspor1932.com/mkportal/modules/gallery/album/a_64.jpg
2 pankart yapıldı....
birinin resmini koyuyorum..diğerini koymuycam
pankartlardan birinde "panterler" diğerinde "Kayseri, Erciyessporlu'dur !" yazıyor....pankartlar kısıtlı imkanlarla yapılmıştır.
http://img180.imageshack.us/img180/9376/photo0117ur6.jpg
Adana DemirsporLudur Gibi :D :D :D
Şimdiden başlamayın beyler bence kötü bile olsa değişik yaratıcı olun.. ?
Kayseri ErciyessporLudur Heaa :)
Kardeş hayırlı olsun inşallah başarırsınız. Kayseri'de yeni gruplar kurulması güzeldir.Fakat henüz ilk adımda yanlışlar içindesiniz, Kayseri Erciyessporludur pankartı olmamış.
Kapadokyalı
27.07.2008, 22:50
Kendi adıma konuşayım yanlış anlaşılmasın.iki takım tek yürek'e yalan denilsede ben tüm kalbimle inanıyorum ve uyguluyorum.Bu şehrin takımı Kayserispor diye tezahürat yapanları kınamıştım ayrımcılık yapıyorlar diye şimdi Kayseri Erciyessporludur pankartı içinde aynı şeyleri düşünüyorum.
Adana DemirsporLudur Gibi :D :D :D
Şimdiden başlamayın beyler bence kötü bile olsa değişik yaratıcı olun.. ?
Kayseri ErciyessporLudur Heaa :)
yaratıcılık konusunda katılmıyorum sana.
başka gruptan etkilenmemiş bir grup örenği verebilirmisin?
pankart konusuna gelince.
Kayseri Sadece Erciyessporludur yazmıyor ki ayrımcılık olsun.
Kardeşim Etkilenmek Ayrı Kopyalamak ayrı..
Birebir kopyası Ads'nin işte.. ?
Kardeşim Etkilenmek Ayrı Kopyalamak ayrı..
Birebir kopyası Ads'nin işte.. ?
belki pankarttan etkilenme olayıyla fazla karşılaşmadıgımız için garip geliyor size.
oysa tezahürat konusunda bir baksak, kopyanın alası var diğer tribünlerde.
beste yapan takım için öenmli olan be bestenin içinde geçen yılları bile değiştirmeden kullananlar var.
Arkadaşlar yeni bir oluşum olabilirsiniz.Bundan dolayı biraz da heyecanlı olabilirsiniz ama bu sitede ayrımcılığa asla yer olmadığını ve iki takım tek yürek bilincinin var olduğunu unutmamalısınız.Her ne kadar sizde bu bilinç olmasada.
Şimdi bu ayrımcılığa sebep olabilecek pankartınız forumdan silinmiştir.
sevgili kardeşim, bu konuda sana katılmıyorum. bu sitede ayrımcılık olmaz diyorsun. bu konunun dışına çık ve bak.
Ayrımcılığın anavatanı, ikitakımtekyürek'in ölüm yeri burasıdır.
ama kimseye tuttugu takım nedeni ile kin duyamam, duyamayız.
pankarttaki yazı pankartı yapan arkadaşın düşüncesidir. eğer grubun görüşlerine ters düşüyosa maç öncesi bakılır, ona göre bir karar verilir.
bu pankartı buraya ilk pankartımızı göstermek için mesaj attım.
birde bir grubun genel fikri forumlarda tek tek kişilerin mesajlarına bakarak anlaşılmaz. her şey maçlarda belli olacak.
panterler içerisinde sadece erciyessporlusu vardır, grubu öyle yansıtır, ikitakımtekyürek çisi vardır grubu öyle yansıtır.
Doğrudur ama Bence kötüde olsa ne yapılıyorsa kendiniz yapın derim..
Farklı olmalısınız..
Sonuçta ortada emek var.
ercipanter
28.07.2008, 08:09
Asimavi_38 Her ne kadar sizde bu bilinç olmasada demişsin. Sen çok bilinçli biri olsan bu şekilde hitapta bulunmasın. Çok zoruna gitmiş gibi bir cevap yazmışsın SADECE KAYSERİSPOR diyenler hiç zoruna gitmedi değilmi Sadece Kayserispor diyenlerin yazılarını silmemen ne kadar objektif bir insan olduğunu gözler önüne seriyor. Bak Güzel kardeşim eğer bu şehire ve bu şehirde yaşıyanlara az da olsa saygın var ise konulara biraz duyarlı yaklaş ben fanatik Erciyesliyim ama bugüne kadar hiç kayserispor hakkında kötü birşey yazmadım yazmamda sende erciyesspora aynı şekilde baksaydın bugün erciyesspor 2'nci ligde olmazdı. erciyesspor taraftarlarının kimseyle sorunu yok sadece arka plana atılan takımlarına destek olmak için bir uğraş içindeler buda bizim erciyesspor sevgimizden kaynaklanıyor belki seni rahatsız ediyor ama umrumuzda değil çünkü biz erciyessporunda bu şehirin takımı olduğunu senin gibi ayrım yapanlara hatırlatmak istiyoruz. lütfen ufak şeylerden değişik ters anlamlar çıkarmayın bu güzelim kayseriye değil 2 takım 3 takım olsada az bunu ayrım yaparak çözemeyiz her yazımıza misilleme yapmayın sizin nasıl kayserispora daha sıkı bir bağınız var ise bizimde erciyesspora sıkı gönül bağımız var seni kardeşliğe davet ediyorum destek omuyorsan köstekte olma.
HERŞEY GÜZEL KAYSERİMİZ İÇİN
Kayseri, Erciyessporludur Pankartıylamı Dostluğa Davet Ediyorsun ?
Alper MUTLU
28.07.2008, 11:12
yahu ikisi de bizim takım. neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
erciyes çıktı birinci lige adı kayserispor oldu. kayserispor başarılı oldu sevinenlerin hepsi hem kayserisporlu hem de erciyessporluydu. ikisi de birbirinden farksız.
saçma ve gereksiz tartışmaları bırakın artık yahu. millet bize imreniyor biz birbirimize bileniyoruz.
ercipanter
29.07.2008, 16:11
Panterler Grubunun olması Kayseri adına taraftarlık açısından atılan büyük bir adımdır arkadaşlar bakın Kayseri şehri büyük bir şehir ve hızla büyüyen bir şehir diğer şehir takımlarına bakın bir takımın 3 taraftar grubu oluyor bizim neden olmasın ne kadar çok taraftar o kadar çok destek ve dolu tribün olur. bu oluşuma büyük destek var HERŞEY GÜZEL KAYSERİMİZ İÇİN
şu pankart nerde görsem desteklicem..
Saygı duyun beyler adam erciyessporluysa bravo !
bu şehrin tek eksiği ben şu takımı tutuyorum diyememektir.. Bizde taraftar olacak kadar heyecan , futbol merakı , futbol kültürü yok.. 2 takım tek yürek kulağa hoş geliyo.. bazı noktalarda destekliyorum ama bu şehrin ne kadar futboldan anladığını gösteriyo.. burdaki adam için futbol biraz hobi biraz eğlence.. fazla kurcalayıp rahatını bozmayacak derece..
Ben de fanatik Kayserisporluyum mesela keşke şu şehirde %30 fanatik kayserisporlu olsa %70 fanatik erciyessporlu.. belki biraz tribünde gürültü çıkarabilirdik :) her hafta maça gider zevk alırdık tezahürat yapmaktan..
birileri de bi taraflarını kaldırmadan , sanki 1 gr destek oluyormuş gibi
destek olanlara "beleşçi" diye küçük görmezdi heralde.. ya da 3 kuruş verdi diye kendini adam sanmazdı.. birazcık taraftar olsak ;) birazcık..
erciyes avatarları
üye adayı oldugum için burya atıyorum
http://img229.imageshack.us/img229/1355/erciyecanavar0hjdnx3.jpg
-
http://img388.imageshack.us/img388/7429/erciyeslikzcopygr4.jpg
-
http://img45.imageshack.us/img45/6333/dkkatpantervarjk2.jpg
-
http://img45.imageshack.us/img45/3749/ercyesyamurluavtrzd6.jpg
daha şimdiden pankart yüzünden ayrımılık başlamış atışma başlamış maçlar başlayına nolur o zaman kendimize gelelim arkadaşlar o da bizim takımımız istedikleri isimi koyarlar ya bunda ne var
milletin diline düşüyok bir zamanlar yaptıklarımızla överlerdi bzileri şimdi ide bizlerle alay geçiliyo sizler daha pankartla ugraşıyorsunuz bu nasıl iş ya
Bende yeni bir grup kuracam adıda Mavi Ejderler olacak nasıl ama güzelmi??:)..şaka bir tarafa hayırlı olsun grup sevindim erciyesspora 1 taraftar grubu şartı zaten.
ayrıca bir uyarı boş boş yazılar yazanın yazısını sileceğim yada forumdan atılır şimdi doğru düzgün yazsın herkes lütfen.karşılıklı sataşma olmasın
mehmet_efe
08.08.2008, 23:33
belki pankarttan etkilenme olayıyla fazla karşılaşmadıgımız için garip geliyor size.
oysa tezahürat konusunda bir baksak, kopyanın alası var diğer tribünlerde.
beste yapan takım için öenmli olan be bestenin içinde geçen yılları bile değiştirmeden kullananlar var.
ya kardeşim sen kendi işine bak iki takım tek yürek olabilir veya sen kayserisporu sevmiyor olabilirsin bende erciyesi sevmiyorum kayserinin hiçbir macını kacırmadım hayatımda erciyes macına gitmedim içinde kalsın hersey kayseri erciyessporludur demek ne demek seyirciyi bölmekmi istiyorsunuz oyle birsey yaparsanız seyirci bulamazsınız............
ben kayserispor sevmiyor değilim....öyle olmasa nickimde ks olmazdı.
Bırakın bölünsün. Rekabet olursa belki dahada gelişir Tribünlerimiz ?
Keşke Erciyesspor Tribünleride Kayserispor Tribünleri kadar kuvvetli olsada daha fazla alanda dostça bi rekabet olsa..
Bırakın bölünsün. Rekabet olursa belki dahada gelişir Tribünlerimiz ?
Keşke Erciyesspor Tribünleride Kayserispor Tribünleri kadar kuvvetli olsada daha fazla alanda dostça bi rekabet olsa..
rook senin gibi düşünenler iki takım arasında ayrımcılık yapıyo
neden bölünecekmiş sebebi var mı kardeş takım diyoruz sen kalkmışsın kardeş takım arasında ayrımcılık yapıyorsun aynı kayseri yönetimin yaptıgı gibi
:evil::evil::evil:
Sen daha doğru dürüst yazıyı okuyup anlamasını beceremiyosun şimdi bide bunu mu açıklıyacam sana..
herzaman her alanda tatlı rekabet iyidir bunu demek istiyor Rook arkadaşımız farklı yerlere çekmeyelim yazıları hepimiz takımlarımız için varız
rook kardeşin dediğini bende anladım...
dediği şey tribünlerimiz için fayda olabilir gerçekten.
rook kardeşinin dedigi faydalı mı olur bırak ya o ayrımcılıktan başka birşey yapmıyo yazılarını okusana ks 1988 nickli
rook anlaşılan kardeş takım taraftarlarının bir arada olmasını istemiyo öyle kişilere yazıklar olsun
kimsenin gücü yetmez iki takımın arasını bozmaya
İKİ TAKIM TEK YÜREK
ayrıca rook un da faydadan çok zararı dokunuyo
rook kardeşinin dedigi faydalı mı olur bırak ya o ayrımcılıktan başka birşey yapmıyo yazılarını okusana ks 1988 nickli
rook anlaşılan kardeş takım taraftarlarının bir arada olmasını istemiyo öyle kişilere yazıklar olsun
İKİ TAKIM TEK YÜREK
bence sen yanlış anlamışsın rook kardeşin dediğini.
tatlı bir rekabet olmasını kastetmiş. bence bu ayrımcılık sayılmaz
Evet ortada tatlı bi rekabet olsun tribünlere renk gelsin muhabbeti var yanlış yerlere cekilmesin....
MUSTAFA ANIL
10.08.2008, 11:13
erciyes gool erciyes gool erciyesspor gool
taraftarın önünde rakibe gooy heeeyy:clap2:
İKİ TAKIM TEK YÜREK
Öyleyimdir ben faydadan çok zararım dokunur !
aslan_kral
11.08.2008, 09:52
Yazılanları tek tek üzülerek okudum. Sonumuz Ankaragücü-G.Birliği olayına doğru gidiyor. Öncelikle halishane duygularla kurduğunuz grubun taraftarlar arasında bir gerilime yol açtığı aşikar.
Böyle bir grubun başarıya ulaşması için abisinin desteği şart. Ama siz gördüğüm kadarıyla Çılgınlardan herhangi bir destek almadan ya da onların fikirlerini almadan Amerikayı tekrar keşfetmeye kalkmışınız.Unutmayın sizin şu anda attığınız adımları Çılgınlar seneler önce atmıştı,sizin şimdi geçtiğiniz yollardan Çılgınlar seneler önce geçmişti. Her zaman tecrübeden yararlanmakta fayda var.
Belki bu grup şu an için halishane duygularla kurulmuş olabilir ama ileride gruplaşmalara ve ayrılıklara yol açacağını görmek pekte zor olmasa gerek. Kayserinin Kayseriye mal olmuş bir taraftar grubu var zaten bu zaman kadar da iki takımı da yağmur demeden çamur demeden Çılgınlar desteklemiştir.Bu seneye kadar da bu konuda kimsenin bir sorunu olmamıştır.
Belki kurucu arkadaşlar ileriyi göremiyor olabilirler, ileriyi görmek için biraz olgunluk biraz tecrübe şart...Bundan bir kaç sene sonra diyelim ki bu oluşum büyüdü kalabalıklaştı ve Kayseriyle-Erciyesin maçı var...Bu arkadaşlar davullarını çılgınların yanına mı koyacak...Adamlar grubu kurarken Çılgınlara danışmamış bile...Kimse bana tabii ki yan yana bağıracaklar demesin o zaman bende derim ki madem yanyana bağıracaklardı bu grubu kurmaya ne gerek vardı...
Bugün ayrımcılık için kurmazsın yarın ayrımcılık olur kimseye laf söz anlatamazsın bu sorumluluğun altında kalırsın.Akıllı olmak lazım akılcı olmak lazım.bir hamle yaparken üç hamle sonrasını hesap etmek lazım.
Ne Panterlerden olsun Nede Çılgınlardan olsun iki takım tek yürek diye bir şeye kimse katılmıyor artık birbirimizi kandırmayalım..
Olay artık Erciyessporda bizim klübümüz ama Biz Kayserisporluyuz
Kayserisporda bizim klübümüz ama biz Erciyessporluyuz olayına dönüştü farkına varalım..
Burdan yazanlarda anca yazıyorlar zaten İki Takım Tek Yürek diye.. [ Klawye işte naparsın ]
Bence böylesi daha iyi. Tatlı bi rekabet ortamında tribünlerimiz daha iyi gelişir.
En azından Şehide tribün kültürü oluşur..
Destekliyorum ben bu oluşumu inş büyürler.
ercipanter
11.08.2008, 11:39
Kayseri büyük bir şehir kayseri köy değilki biraz büyük düşün bırakta taraftar çoğalsın geçen yıl boş türübünlere oynadı takımlarımız dahamı iyi hiç bir ayrım yok olmayacakta yeterki sen böyle yazılar yazma herkes haklinden memnun adanaspor 3 ligteyken 3 taraftar grubu vardı eskişehirin 3-5 taraftar gurubu var kayseri köy değilki 2 büyük takımımız var bizimde gerekirse 3-4-5 taraftar gurubumuz olsun daha iyi değilmi herkes birşeyler yapar türübünlerimiz boş kalmaz. panterler gurubuna başarılar...
Ahmet Ak.
11.08.2008, 15:48
Ne Panterlerden olsun Nede Çılgınlardan olsun iki takım tek yürek diye bir şeye kimse katılmıyor artık birbirimizi kandırmayalım..
Olay artık Erciyessporda bizim klübümüz ama Biz Kayserisporluyuz
Kayserisporda bizim klübümüz ama biz Erciyessporluyuz olayına dönüştü farkına varalım..
söylediğin gibi çılgınlar veya yeni grup iki takım tek yürek anlayışında olmayabilir, ama
benim için kayserispor veya erciyesspor arasında zerre miktarınca fark yok.
fark olmasında da bir mantık yok zaten.
her iki gruba da eğer iki takımı da destekliyorlarsa başarılar,
yok biri kayseri,biri erciyessporluyum diyorsa(nasıl olacaksa) akıl ve fikir diliyorum...
aslan_kral
11.08.2008, 16:45
Kutuplaşmalar beni üzer ama görüyorum ki şimdiden kutuplaşmalar oldu bile. Bunun böyle olmasına hiç gerek yoktu.
Zamanında Ertuğrul Hocanın yaptığı bir gaf nelere mal oldu ya.Şehir ikiye bölünüyor farketmeden farkında olmadan.O saydığınız şehirlerin taraftar grupları arasında yıllaryılı hiç bitmeyen bitmeyecek kavgalar yaşandı sonu ölümle sonuçlanan olaylar yaşandı.Önümüzdeki kötü örnekleri neden biz taklit ediyoruz ki.Bu tür oluşumlar daha önce denendi ve hep bir kargaşa bir kaos ortamı çıkardı ortaya.
Şimdi siz kalkmışınız Kayseri köy değilki diyosunuz biz de köy demiyoruz zatenSöylemek istediklerimizi iyi anlamaya çalışın kardeşi kardeşe vurdurmayın.Bu tür gruplaşmalardan maraz doğar yarın bunun cezası çok ağır olur ve kimse hesap veremez.
Kayseri'de iki taraftar grubu arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu.4 yaralı var 2 sinin hayati tehlikesi var.Arkadaşlar siz yarın bu haberleri okumak mı istiyosunuz.Biz yıllarca bu haberleri çok okuduk...
Kayseride yıllar yılı Kayserinin yükünü çeken bir taraftar grubu var zaten.Yeni oluşumlar ister istemez gruplaşmaları meydana çıkaracaktır.Yarın Kayserisporun maçlarında bir tribün ayrı tezahürat yapar birisi ayrı...Birbirlerine küfür de ederler...Sonrası yukarıda yazdığım gibi...
Geleceği görmek çok zor değil ben bunları görebiliyorum ve bunları yarın gazetelerde okumak istemiyorum.birlikten kuvvet doğar mantığıyla tüm taraftarları Çılgınların altında birleşmeye davet ediyorum...
MUSTAFA ANIL
11.08.2008, 16:57
hayırlısı
panterler
aslan kral kardeş, endişelerini anlıyorum...
ama ben kayseride kutuplaşma olacağına inanmıyorum.
olabilecek en büyük kutuplaşma, ben kayserisporluyum, erciyes kardeş takımımız.
veya erciyessporluyum kayseri kardeşimiz.
bence bunun kimseye bir zararı olmaz.
Bu yıl gördük, erciyesspor dışında taraftar grubu olmadan maça çıkan başka şehir takımı yok.belediye takımlarının bile kendine has grubu var artık
çılgınlara bir şey demiyorum, erciyes kayserideyken onlar kayseri için deplasmana gidiyor.
bir noktada iki takıma yetişemiyor.
yeni bir grup gerekliydi ve kuruldu.
bence artık tartışmaları bir yana bırakalım, sadece hayırlı olsun diyelim.olayları akışına bırakalım.
MUSTAFA ANIL
11.08.2008, 17:29
HADİ BAKALIM ERCİYESİN PANTERLERİ
:good:
yasiremrah
11.08.2008, 17:30
bu panterlerin yas ortalaması insallah 18 in ustundedir.güzel bi olusum ama daha orjinal bi isim olabilirmis panterler basit kacıyor.
MUSTAFA ANIL
11.08.2008, 17:39
Katılıyorum Kaplan Gibi Korkunç Bir şey Olsun
panterler ismi güzel bence arkadaşlar
http://img380.imageshack.us/img380/1806/dsc00071kx4.jpg
Evet ilerde büyüyünce Dişi Panterler Diye Grubda Olur http://taraftarcafe.net/images/smilies/icon_e_smile.gif
ercipanter
11.08.2008, 18:01
resimlere bakarsanız 41 ve 42 yaşında olan abilerimiz var 30 yaşında olan var 33 yaşında olan vardı gayet iyi bir yaş ortalaması
Evet ilerde büyüyünce Dişi Panterler Diye Grubda Olur http://taraftarcafe.net/images/smilies/icon_e_smile.gif
Onur öncelikle söyleyim. Yakışmamış bu mesaj sana.
1)grub değil grup.
2)Dahi anlamındaki de da ayrı yazılır. Bu bir bağlaçtır.
Erciyesspor'u sonuna kadar desteklemek ve temsil etmekle görevli panterler grubu bu tür alaylardan etkilenmeyecek kadar büyük ve güçlüdür.
Dalga geçenden de ciddiye alandan da amacımızı doğru anlayandan da yanlış anlayandan da Allah razı olsun. Lakin şunu vurgulamak istiyorum.Panterlerin amacı Erciyesspor'u desteklemektir yalnız bırakmamaktır. Bu sene görüldü ki böyle bir gruba ihtiyaç vardı. Maçlarda organize olarak bağıran bir taraftar grubu yoktu Erciyesspor maçlarında. Bu eksikliğin giderilmesi manasında kurulmuştur ve başkanımız Erkan Çiloğlu'nun dediği üzere de kalbinde Erciyesspor sevgisi bulunan herkese açık bir gruptur. Grubun içinde Kayserispor'u seven ama Erciyesspor'u önde tutan insanlar da var iki takım tek yürekçisi de var ben misal sadece Erciyesspor'u tutanlar da var.
Saygılarımla.
Neresi dalga ilerde grup büyürse Hani bayan taraftarda olursa Dişi Panterler diye olur gibisinden dedim.
Sonunda kullandığın smiley dalga mı geçtiğini ciddi mi olduğunu çok açık ve net gösteriyor da neyse uzatmayalım. Amazon kızlar diye grup kuracak halleri yok sonuçta elbette o tarz birşey olur ama Erciyesspor tribünlerinde bayan sayısı çok az.
1932'yi takip ettiysen görmüşsündür.İkimiz de panterler oluşumunun içindeyiz. Ancak Ankara'da oluşum, Necati'nin de ÖSS'si istediğimiz gibi aktif olmamızı engelliyor ama elden ne geliyorsa her zaman her yerde desteğimizi vereceğiz.
Daha önce de dediğim gibi içinde Erciyesspor sevgisi olan herkese açık bir grup.
Başarılar. Umarım iyi bir tribün olur ve güzel bir rekabet ortamında tribünlerimiz gelişir
MUSTAFA ANIL
12.08.2008, 12:32
:w00t2: (http://ktunnel.com/index.php/1010110A/127eea18fabf5c9203d93fbbdc25888f874fcff7c95f23b3da ffd98c3077399d229554df445463dd16344)
http://ktunnel.com/index.php/1010110A/127eea18fabf5c9203d93fbbdc25888f874fcff7c95f23b3da ffd98c3077399d229554df445463dd16344
kessin baakın
Kayseri taraftarı Nolmuş Yani ? Her yere bunu yazıyon ?
yasiremrah
12.08.2008, 13:27
süper oldu bu panterler insallah iyi cıkarlar.cılgınlar son derece yetersizdi zaten.bu arada bu panterler yanlız erciyes e calısmasın gelsinler kayseriye de destek versinler bence.
cangele21
12.08.2008, 15:38
süper oldu bu panterler insallah iyi cıkarlar.cılgınlar son derece yetersizdi zaten.bu arada bu panterler yanlız erciyes e calısmasın gelsinler kayseriye de destek versinler bence.
bencede
Kayserispor'un iyi ve ya kötü farketmez köklü bir tribün grubu var, her maç düzenli olarak destek veriyorlar ama Erciyesspor'un hiçbir destekçisi yok o yüzden Panterler Erciyesspor'a destek verecek. Bu konudaki ihtiyaç futbolcuların ve teknik heyetin Panterler'i Nevşehir kampında bağrına basışından belli oldu.
söz konusu bile olamaz.
kayserisporun zaten yeterli bir grubu var.panterlere ihtiyaçları oldugunu sanmıyorum.
Gelene Kapımız Açık.
Ama Arkadaşların kendi tercihleri..
panterler grubu adı altında gelme olmaz, ama arkadaşlar ferdi olarak katılabilirler. hatta çılgınlar grubunda her hafta maça gittiğini söyleyen arkadaşlarda var zaten.
aslan_kral
13.08.2008, 08:38
EEEE hani 2 takım tek yürek tek bilekti noldu_??? Yani panterler Kayserisporun maçına gelse Kayserisporumuzu desteklese klasımı sarsılır.Kardeşim amacınız Kayseriye hizmet etmekse Kayseri-Erciyes ayrımı yapmazsınız...Her maça gider stadda yerinizi alırsınız. Amacınız ortamı germek ayrımcılık yapmaksa yok biz Kayserinin maçlarına gelmeyiz dersiniz bizde sizin ne olduğunuzu anlarız...
Ben zaten ilk yorumlarımda anlamıştım sizi.Buna dayanarakta Adanaspor-Adanademirspor taraftarları arasında yıllardır süregelen sonucu ölümlere neden olan olaylardan bahsetmiştim.Ama korkmayın Kayserispor taraftarları olgundur.Gürültüye pabuç bırakmaz. Gelmeyin kardeşim 5 kişi bağırmasa da olur gelmeyin biz bize yeteriz...
aslan_kral
13.08.2008, 08:48
söz konusu bile olamaz.
kayserisporun zaten yeterli bir grubu var.panterlere ihtiyaçları oldugunu sanmıyorum.
Emin ol yok kardeşim Kayserisporun ne size ne sizin gibilere ihtiyacı yok. Tüm Kayseri halkının gönüllerini fethetmiş ülkemizde çok sevilen popüler bir takımdan bahsediyoruz.Yaptığı yatırımlarla kısa süre içerisinde Avrupa arenalarında boy gösterecek ve adını Avrupalılara ezberletecek bir takımdan bahsediyoruz. İnancın olsun 5 kişinin bağırmasına ihtiyacı yok. Yapılan yeni transferlerle bu sene stad ful çeker, zaten siz gelmeyin boşa koltuk işgal etmeyin.En azından o koltuklara Kayserispora gönülden bağlı kardeşlerimiz otursun.
Yine üzüldüm,yine zoruma gitti.Panterlere en başından beri temkinli yaklaşmıştım. Şimdi ne kadar haklı olduğumu daha iyi anlıyorum. Gaza gelipte panterlere başarı dileyen Kayserispor taraftarlarını da buradan esefle kınıyorum.Neyin ne olduğunu bilmeden anlamadan hemen başarılar dilediniz.Unutmayın madalyonun her zaman iki yüzü vardır, biri gördüğünüz yüzü diğeri ise görünmeyen yüzü.Ben madalyonun görünmeyen yüzünü görmek için çabaladım kısa bir araştırmayla herşeyi çözdüm ve endişelerimde ne kadar haklı olduğumu anladım.Zaten arkadaşlarda kendi ağızlarıyla bazı şeyleri dile getirmişler.
Bu arkadaşın şu yukarıdakı yazısından sonra bundan sonra bu konuyu okuyacak tüm gönülden Kayserispora bağlı gerçek taraftarların tepkisini koymasını istiyorum...
Alper MUTLU
13.08.2008, 08:53
EEEE hani 2 takım tek yürek tek bilekti noldu_??? Yani panterler Kayserisporun maçına gelse Kayserisporumuzu desteklese klasımı sarsılır.Kardeşim amacınız Kayseriye hizmet etmekse Kayseri-Erciyes ayrımı yapmazsınız...Her maça gider stadda yerinizi alırsınız. Amacınız ortamı germek ayrımcılık yapmaksa yok biz Kayserinin maçlarına gelmeyiz dersiniz bizde sizin ne olduğunuzu anlarız...
Ben zaten ilk yorumlarımda anlamıştım sizi.Buna dayanarakta Adanaspor-Adanademirspor taraftarları arasında yıllardır süregelen sonucu ölümlere neden olan olaylardan bahsetmiştim.Ama korkmayın Kayserispor taraftarları olgundur.Gürültüye pabuç bırakmaz. Gelmeyin kardeşim 5 kişi bağırmasa da olur gelmeyin biz bize yeteriz...
Ne kadar çok tezatlarla dolu bir mesaj!
İnsanları suçluyorsun ayrımcılık yapıyorsunuz diye ama ağzından biz kelimesi eksik olmuyor.
Bu şehirin iki takımı var ve şu an için daha başarılı olan klulüp Kayserispor. Erciyessporlular Kayserisporun başarısını istemiyorlar mı sence ki bir Kayserisporlu Eciyessporlu, bir Erciyessporlu hem de Kayserisporludur? Ya da Kayserisporlular Erciyesin başarısını istemiyor diye mi düşünüyorsun?
Ayıp be. Şurda iki takımımız var diye gurur duyarken rezil etmeyin bizi elaleme.
Alper MUTLU
13.08.2008, 08:54
Emin ol yok kardeşim Kayserisporun ne size ne sizin gibilere ihtiyacı yok. Tüm Kayseri halkının gönüllerini fethetmiş ülkemizde çok sevilen popüler bir takımdan bahsediyoruz.Yaptığı yatırımlarla kısa süre içerisinde Avrupa arenalarında boy gösterecek ve adını Avrupalılara ezberletecek bir takımdan bahsediyoruz. İnancın olsun 5 kişinin bağırmasına ihtiyacı yok. Yapılan yeni transferlerle bu sene stad ful çeker, zaten siz gelmeyin boşa koltuk işgal etmeyin.En azından o koltuklara Kayserispora gönülden bağlı kardeşlerimiz otursun.
Yine üzüldüm,yine zoruma gitti.Panterlere en başından beri temkinli yaklaşmıştım. Şimdi ne kadar haklı olduğumu daha iyi anlıyorum. Gaza gelipte panterlere başarı dileyen Kayserispor taraftarlarını da buradan esefle kınıyorum.Neyin ne olduğunu bilmeden anlamadan hemen başarılar dilediniz.Unutmayın madalyonun her zaman iki yüzü vardır, biri gördüğünüz yüzü diğeri ise görünmeyen yüzü.Ben madalyonun görünmeyen yüzünü görmek için çabaladım kısa bir araştırmayla herşeyi çözdüm ve endişelerimde ne kadar haklı olduğumu anladım.Zaten arkadaşlarda kendi ağızlarıyla bazı şeyleri dile getirmişler.
Bu arkadaşın şu yukarıdakı yazısından sonra bundan sonra bu konuyu okuyacak tüm gönülden Kayserispora bağlı gerçek taraftarların tepkisini koymasını istiyorum...
yaw birader Kayserispor'un temsilcisi gibi konuşmayı bırak artık!
aslan_kral
13.08.2008, 08:56
Bu arkadaşın şu yukarıdakı yazısından sonra bundan sonra bu konuyu okuyacak tüm gönülden Kayserispora bağlı gerçek taraftarların tepkisini koymasını istiyorum...demiştim yukarıda zaten lafım sana değilmiş demekki üzerine alınma....
Alper MUTLU
13.08.2008, 09:06
Araya nifak tohumunu sokup ayrımcılık yapan sensin! İnsanları resmen bu grubu kötülemeye teşvik ediyorsun! Yok gönülden bağlı yok bilmem nereden bağlı.
Bu takım için herkes kendi çapında bir iki şey yapmıştır! Kimin kimden daha bağlı olduğu belli değildir bu takıma.
Erciyesspor da bizim takımımız yahu. Adamlar bişeyler yapmaya çalışıyor. Neden engel oluyorsunuz.
aslan_kral
13.08.2008, 09:11
söz konusu bile olamaz.
Burada herşey açık seçik yazıyor anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Seninle polemiğe girmiyorum.Bu alıntıyı okuyacak herkesin gerekli tepkiyi vereceğini biliyorum.Kayserispor taraftarı nerde ne yapması gerektiğini her zaman bilir.Kişisel bir sorunun varsa kubilayhan1@hotmail.com adresinden bana ulaşıp kişisel sıkıntılarını paylaşabilirsin ama formu kirletmeye gerek yok...
ercipanter
13.08.2008, 09:14
Araya nifak tohumunu sokup ayrımcılık yapan sensin! İnsanları resmen bu grubu kötülemeye teşvik ediyorsun! Yok gönülden bağlı yok bilmem nereden bağlı.
Bu takım için herkes kendi çapında bir iki şey yapmıştır! Kimin kimden daha bağlı olduğu belli değildir bu takıma.
Erciyesspor da bizim takımımız yahu. Adamlar bişeyler yapmaya çalışıyor. Neden engel oluyorsunuz. Gurbettekikysri Kardeşime katılıyorum aslan_kral ortalığı karıştırma çılgınlar büyük bir taraftar derneği onlar kendine yetiyor panterlere ihtiyaç duymazlar duyarlarsa kayserimizin başarısı için eminim omuz omuza tezahurat yaparlar bu onların bileceği iştir ama senin gibileri milleti alevlendirirse kaybeden kayseri futbolu olur istersen açıklama yaparken biraz dikkat et kayserispor ve erciyesspor ikiside bu şehirin takımıdır panterler ve çılgınlarda bu şehirde faliyet gösteren taraftarlardır. çılgınlar kayseriye panterlerde erciyesspora hizmet verecektir gerek duyulduğunda aralarında anlaşır gerekli maçlarda omuz omuzada tezahurat yapılabilir bunuda onlar bilir yeterki sen ortalığı karıştırma. panterler boş tribünlere oynayan erciyesspora destek vermek için kurulmuş boş tribünleri doldurmaya çalışmak kayseriye hizmet vermek erciyessporu hedefe taşımak için çalışıyor bu durum neden seni rahatsız etti anlamış değilim
aslan_kral
13.08.2008, 09:21
panterler grubu adı altında gelme olmaz, ama arkadaşlar ferdi olarak katılabilirler. hatta çılgınlar grubunda her hafta maça gittiğini söyleyen arkadaşlarda var zaten.
Neden bir dediğiniz diğerini tutmuyor anlayamıyorum ki.
aslan_kral
13.08.2008, 09:23
ks1988 arkadaşımız gerçek niyetinizi açık seçik dile getirmiş zaten kıvırtmanın alemi yok sözünüzün arkasında durun
ercipanter
13.08.2008, 09:24
Neden bir dediğiniz diğerini tutmuyor anlayamıyorum ki.herkes kendinden sorumludur fanatik arkadaşlarda kayseride boş kalan tribünleri doldurmak için çaba sarf ediyor kutlamak lazım... yeterki siz şahsi görüşlerinizle ortalığı karıştırmayın kazanan kayseri şehri olacak
Alper MUTLU
13.08.2008, 09:30
Burada herşey açık seçik yazıyor anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Seninle polemiğe girmiyorum.Bu alıntıyı okuyacak herkesin gerekli tepkiyi vereceğini biliyorum.Kayserispor taraftarı nerde ne yapması gerektiğini her zaman bilir.Kişisel bir sorunun varsa kubilayhan1@hotmail.com adresinden bana ulaşıp kişisel sıkıntılarını paylaşabilirsin ama formu kirletmeye gerek yok...
senin anlayışınla benim anlayışım farklıdır bu bir.
burdan polemiğe girmeyeceğim diyip mail adresi veren adamdan hayır çıkmaz ozelden mesaj atar foruma cevap yazmaz forumu da kirletmez! bu iki.
burada fazla barınamazsın ayrımcılık yaptıgın sürece bu da üç.
Alper MUTLU
13.08.2008, 09:32
Neden bir dediğiniz diğerini tutmuyor anlayamıyorum ki.
adam ne demiş ki orda? panterler grubu adı altında katılım olmaz. e doğru. adamlar biz geliyoruz dese başta sen karşı çıkarsın gelmeyin etmeyin diye.
şahsi olarak gelip desteklese ki öyle yapıyorlar kime ne zararı var?:evil:
aslan_kral
13.08.2008, 09:34
27 yaşındayım ham değilim neyin ne olduğunu bilebilecek bir yaştayım.Okuduklarımı anlamama gibi bir özürümde yok Allahıma şükür yukarıda sizin üyelerinizden ks1988 panterler olarak Kayserisporun maçlarına gitmeyeceklerini belirtmiş. Bu adam sizin üyenizse sözleri sizi bağlar.Sözlerinin arkasındaysanız bunu belirtin yok değilseniz onu da bilelim .Yeterki kıvırtma olmasın net konuşalım birbirimizi daha iyi anlayalım.Ortalığı karıştırma konusuna gelince Gerçek Kayserispor taraftarı bu düşüncelerinizi bilse zaten size destek vermezdi...
Hepsi sizin iki takım tek yürek tek bilek hikayenize aldandı. Ama yukarıda yazılanları okuyunca işin hiçte öyle olmadığını anladık. Bundan sonra ne yapın biliyomusunuz kendi forumunuzu kurun kendi çapınızda eğlenin. Madem maçlarımıza gelmiceksiniz destek vermiceksiniz forumlarımıza da gelmeyin.
Alper MUTLU
13.08.2008, 09:36
ks1988 arkadaşımız gerçek niyetinizi açık seçik dile getirmiş zaten kıvırtmanın alemi yok sözünüzün arkasında durun
Adamın nickinde en azından KS var. Niyetini burdan gayet açıkça anlayabilirsin.
Ayrıca şahsi soylemleri onu bağlar. Bağlı oldugu bir topluluk bundan sorumlu değildir, nasıl ki şu anda Senin kesinlikle Çılgınlar38 'i temsil etmediğin gibi!
ercipanter
13.08.2008, 09:39
27 yaşındayım ham değilim neyin ne olduğunu bilebilecek bir yaştayım.Okuduklarımı anlamama gibi bir özürümde yok Allahıma şükür yukarıda sizin üyelerinizden ks1988 panterler olarak Kayserisporun maçlarına gitmeyeceklerini belirtmiş. Bu adam sizin üyenizse sözleri sizi bağlar.Sözlerinin arkasındaysanız bunu belirtin yok değilseniz onu da bilelim .Yeterki kıvırtma olmasın net konuşalım birbirimizi daha iyi anlayalım.Ortalığı karıştırma konusuna gelince Gerçek Kayserispor taraftarı bu düşüncelerinizi bilse zaten size destek vermezdi...
Hepsi sizin iki takım tek yürek tek bilek hikayenize aldandı. Ama yukarıda yazılanları okuyunca işin hiçte öyle olmadığını anladık. Bundan sonra ne yapın biliyomusunuz kendi forumunuzu kurun kendi çapınızda eğlenin. Madem maçlarımıza gelmiceksiniz destek vermiceksiniz forumlarımıza da gelmeyin.Eğer kardeşlik olmazsa panterler bu foruma girmezdi hepimiz kardeşiz herşey senin yanlış anlamandan kaynaklanıyor ks1988 demişki kayserisporun çılgınlar taraftar derneği var onlar bize ihtiyaç duymaz doğru söylemiş çılgınlar kayserisporu aslanlar gibi destekler panterlere ihtiyaç duymaz ne demesi gerekiyordu sen anlat yanlış anlamışsın kardeşim bak ortak bir nokta var herkes kayseri futboluna çalışıyor adam koyu kayserisporlu ise erciyesspor maçına gelmek istemiyorsa zorla getiremezsin yada koyu erciyessporludur kayseri maçına gitmiyordur saygı duyarım o da onun görüşüdür ama bizler bir yerlere olumlu anlamlı mantıklı dostluk mesajları vermeliyiz. inşallah bu yıl erciyessporda süper lige çıkar kazanan yine bu şehir olur. dostluktan ötesi olmaz.
aslan_kral
13.08.2008, 09:41
Ben KAYSERİSPOR TARAFTARIYIM...çILGINLAR38 LE UZAKTAN YAKINDAN HERHANGİ BİR ALAKAM YOK. Şahıs bir topluluğa bağlıysa sözlerine yaptıklarına dikkat edicek. Çünkü sözleride yaptıklarıda yarın bağlı bulunduğu topluluktan sorulur. Şimdi bu adam eğer panterler üyesiyse söylediği her sözden panterler sorumludur.Ya adamlarını burda konuşturmicaklar ya da konuşturuyorlarsa konuşturduklarının arkasında duracaklar.Sonradan ihtiyaç olursa tabii ki destekleriz kıvırtmalarına girmicekler.Açık seçik belirtmişler zaten niyetlerini.
Gurbetçi ayrıca özel olarak seni uyarayım tartışma kişisel boyuta girmesin ve saygı kurallarını aşmasın lütfen...
Alper MUTLU
13.08.2008, 09:41
Hepsi sizin iki takım tek yürek tek bilek hikayenize aldandı. Ama yukarıda yazılanları okuyunca işin hiçte öyle olmadığını anladık. Bundan sonra ne yapın biliyomusunuz kendi forumunuzu kurun kendi çapınızda eğlenin. Madem maçlarımıza gelmiceksiniz destek vermiceksiniz forumlarımıza da gelmeyin.
la birader ne dion sen? siz dediğin kim? akıl yaş da değil baştadır. şu söylediklerinden hiç utanmıyor musun?
E demiş de ne olmuş? Kayserispor ks1988'in desteği olmadan maçı alamayacak mı?
Hem bu dağdan gelip bağdakini kovma muhabetti de nedir yahu?
ne yaptın bu forum için, araya nifak tohumu sokup ortalığı bulandırmaktan başka?
mesajlarının çoğunda insanlarla polemiğe girip tartışma ortamı yaratmışsın. ne oluyoruz yahu?
Alper MUTLU
13.08.2008, 09:46
Ben KAYSERİSPOR TARAFTARIYIM...çILGINLAR38 LE UZAKTAN YAKINDAN HERHANGİ BİR ALAKAM YOK. Şahıs bir topluluğa bağlıysa sözlerine yaptıklarına dikkat edicek. Çünkü sözleride yaptıklarıda yarın bağlı bulunduğu topluluktan sorulur. Şimdi bu adam eğer panterler üyesiyse söylediği her sözden panterler sorumludur.Ya adamlarını burda konuşturmicaklar ya da konuşturuyorlarsa konuşturduklarının arkasında duracaklar.Sonradan ihtiyaç olursa tabii ki destekleriz kıvırtmalarına girmicekler.Açık seçik belirtmişler zaten niyetlerini.
Gurbetçi ayrıca özel olarak seni uyarayım tartışma kişisel boyuta girmesin ve saygı kurallarını aşmasın lütfen...
ben de panterler üyesiyim. hem de sapına kadar da Kayserisporlu'yum. benim dediklerimi de grubu maal etsene o zaman?
kişisel bir saygısızlık yapmadım kimseye burda yapmam da.
Bak birader aç susuz kalıp Erciyesspor kampına da gitmeye çalıştım, Kayserispor kampına da. İkisinin de hiç bir farkı yok gozumde.
yıkıcı olmaktansa yapıcı olmaya çalıştım!
sen de en azından boyle davranmaya çalış. belki ne demek istediğimi anlayacaksın!
cangele21
13.08.2008, 09:54
yav bu aslan_kral çok saçmalıyor
aslan_kral
13.08.2008, 09:55
Ben anlayacağımı anladım bundan sonra bu konuyu okuyacak sizin üyeleriniz dışındaki arkadaşlarda benim anladığımı anlayacaklardır.
Daha önce de dediğim gibi Kayserisporun 5 kişinin bağırmasına ihtiyacı yok siz olmasanızda olur yani anlayacağınız.Panterler kendi çapında bir gruptan öteye gidemez.Kayseri halkı kendine uymayan oluşumları geçmişte sildiği gibi yine silmeyi bilir.Bu şehirde ikilik yaratma çabaları her zaman hezimetle sonuçlanmıştır. Sizler panterler olarak tribündeki yerinizi almasanızda ben her maçta Kayserispor ve Erciyesspor için tribündeki yerimi alacağım.Yani 5 kişi bir araya geliyor bir havalar bir şeyler iki günde anlam veremiyorum.Sanırım dikkat çekip adınızı duyurmaya çalışıyorsunuz.Dediğim gibi Kayserispor taraftarı olgundur yemez...
ercipanter
13.08.2008, 09:55
Bende panterler grubundan değilim ama arkadaşları kutluyorum güzel bir oluşum başarılarının devamını diliyorum.
aslan_kral
13.08.2008, 10:00
Bende panterler grubundan değilim ama arkadaşları kutluyorum güzel bir oluşum başarılarının devamını diliyorum.
Sanırım yaşınız 18 felan... Şimdi bu yazdığınızı okuyan herkes gülmekten kırılacak nickiniz ercipanter gerçektende panterlerle uzaktan yakından bir alakanız olmadığı o kadar belli ki...
TAKDİRİ BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARLARINA BIRAKIYORUM
Alper MUTLU
13.08.2008, 10:00
Ben anlayacağımı anladım bundan sonra bu konuyu okuyacak sizin üyeleriniz dışındaki arkadaşlarda benim anladığımı anlayacaklardır.
Daha önce de dediğim gibi Kayserisporun 5 kişinin bağırmasına ihtiyacı yok siz olmasanızda olur yani anlayacağınız.Panterler kendi çapında bir gruptan öteye gidemez.Kayseri halkı kendine uymayan oluşumları geçmişte sildiği gibi yine silmeyi bilir.Bu şehirde ikilik yaratma çabaları her zaman hezimetle sonuçlanmıştır. Sizler panterler olarak tribündeki yerinizi almasanızda ben her maçta Kayserispor ve Erciyesspor için tribündeki yerimi alacağım.Yani 5 kişi bir araya geliyor bir havalar bir şeyler iki günde anlam veremiyorum.Sanırım dikkat çekip adınızı duyurmaya çalışıyorsunuz.Dediğim gibi Kayserispor taraftarı olgundur yemez...
tamam sen yeter ki destek ver. amaç bu zaten. senden her maçta tribunde olma sozunu de aldık. farkında olmadan grubun amaçladığı fiillerden biri oldun. hayırlı ugurlu olsun ne diyelim.
aslan_kral
13.08.2008, 10:02
Adamın biri hırsızlık yaparken suç üstü yakalanmış polislere gümüşleri parlatıyordum demiş...O hesap sizinki de ya kimlerle tartışıyorum ben ya.Kendini kandır arkadaşım bizi kandıramazsın
aslan_kral
13.08.2008, 10:03
Gurbetçi ben kendimi bildim bileli trübündeki yerimi alıyorum zaten.
cangele21
13.08.2008, 10:04
vallaha çok güzel anlattın kardeş
ercipanter
Sanırım yaşınız 18 felan... Şimdi bu yazdığınızı okuyan herkes gülmekten kırılacak nickiniz ercipanter gerçektende panterlerle uzaktan yakından bir alakanız olmadığı o kadar belli ki...
TAKDİRİ BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARLARINA BIRAKIYORUMNick sizi o kadar alakadar ediyorsa ks1988 in yazdıklarına neden kızıpta ks1988 in yazdıklarını panterlere mal ediyorsun madem öyle ks1988 in yazdıklarını sen yazdırıyorsun gülünecek durumdasın sena cevap yazma gereği duymamakla beraber panterlere başarılar diliyorum
Alper MUTLU
TAKDİRİ BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARLARINA BIRAKIYORUM
öncelikle 27 yaşına yakışır bu cümleyi kurdugun için seni tebrik ediyorum...
Adamın biri hırsızlık yaparken suç üstü yakalanmış polislere gümüşleri parlatıyordum demiş...O hesap sizinki de ya kimlerle tartışıyorum ben ya.Kendini kandır arkadaşım bizi kandıramazsın
olur, peki, he. vs
Alper MUTLU
13.08.2008, 10:05
vallaha çok güzel anlattın kardeş
:) anlayana ama :D
aslan_kral
13.08.2008, 10:17
Nick sizi o kadar alakadar ediyorsa ks1988 in yazdıklarına neden kızıpta ks1988 in yazdıklarını panterlere mal ediyorsun madem öyle ks1988 in yazdıklarını sen yazdırıyorsun gülünecek durumdasın sena cevap yazma gereği duymamakla beraber panterlere başarılar diliyorum
Hani konuştukça batma durumu vardır o siz şu anda o durumdasınız en iyisi sukut altındır diyip susun... Nickiniz hangi topluluğa bağlı bulunduğunuzu açık seçik ortaya koyarken sizin bunu inkar etmeniz gerçektende komik. Dürüstlükten bu zamana kadar kimse kaybetmemiştir sizde kaybetmezsiniz.Dürüstçe şöyle deyin evet panterlere üyeyim ama sana laf yetiştiremeyeceğimi anladığım için panterlere tarafsızışım gibi bir hava estirip forum sakinlerini yanıltmaya çalıştım üzgünüm deyin...
aslan_kral
13.08.2008, 10:27
Sivasspor başkanı MECNUN OTYAKMAZ der ki...
Taraftar derneklerimizin, takımın süperlige çıkmasıyla birlikte daha profesyonel bir çalışma gayreti içinde olduklarını görmekteyiz, buda bizi mutlu ediyor ama halihazırda çok sayıda taraftar grubu var, bunlarında koordinasyonu zor oluyor, özelliklede maç esnasında çok farklı sloganlar gelişebiliyor ve bunlarında oyuna pek katkısı olmuyor gibi görünüyor. Eğer bunu önümüzdeki dönemde tek bir taraftar grubu altında toplarsak Sivasspor yönetiminin de desteğiyle daha koordineli bir çalışma gerçekleştirip, skora etki eden takımına itici bir güçte bulunan bir taraftarı organize etmemiz çok zor olmayacak diye düşünüyorum. Şimdi henüz kuruluş aşamasında olduğu için bu tip organizasyonlar çok sayıdalar amacımız onları tek çatı altında toparlayıp Sivasspor’a daha güçlü bir şekilde hizmet etmelerini sağlamak. İnşallah bunu en kısa sürede başarırız…
Bizim milletimiz Amerikayı tekrar keşfetmeye meraklı ama.Birlikten kuvvet doğar diye boşa dememiş atalarımız...
ercipanter
13.08.2008, 10:28
Hani konuştukça batma durumu vardır o siz şu anda o durumdasınız en iyisi sukut altındır diyip susun... Nickiniz hangi topluluğa bağlı bulunduğunuzu açık seçik ortaya koyarken sizin bunu inkar etmeniz gerçektende komik. Dürüstlükten bu zamana kadar kimse kaybetmemiştir sizde kaybetmezsiniz.Dürüstçe şöyle deyin evet panterlere üyeyim ama sana laf yetiştiremeyeceğimi anladığım için panterlere tarafsızışım gibi bir hava estirip forum sakinlerini yanıltmaya çalıştım üzgünüm deyin...
Seni aydınlatmak için her yolu denedim ama başarılı olamadım hani bir söz vardır cahil birine laf anlatmak eziyetten öte birşey değildir.
Sen çılgınlar adına konuşuyorsun sonrada ben onlardan değilim diyorsun Kayserisporu ön planda tutuyorsun ks1988 yaNİ Kayserispor 1988in yazdıklarını panterlere mal ediyorsun madem öyle bende diyorum kayserispor1988 in yazdıklarını sen yazdırıyorsun konuştukça batıyorsun tek kelimeden anlarsan anla anlamazsan oda senin sorunun kayserispor ve erciyesspor kardeştir panterler ve çılgınlar kardeştir ortalığı senin gibi karıştıranlar ise kalleştir.
Bu söz umarım seni aydınlatmıştır aydınlatmadıysada o senin sorunun başkaları seni aydınlatsın bu sana yazdığım son cevap olacak panterlere başarılar diliyorum E
Alper MUTLU
13.08.2008, 10:29
siz derken beni de kattın sanırım.
artık iyice saçmaladığını belirtmekle beraber burdaki 3 kişiye yanlışsınız ben doğruyum deme gafletinde bulunman kimle konuşup kimle konuşmayacağımıza yol gösterdi.
sen de aslan_kral nicklisin.
şimdi sen desen ki ''ben ultraslana uye değilim, salatasaraylı da değilim'' ben inanırdım şahsen.
birader uyan artık iyice saçmalamaya başladın bilmem farkında mısın
Alper MUTLU
13.08.2008, 10:31
Sivasspor başkanı MECNUN OTYAKMAZ der ki...
Taraftar derneklerimizin, takımın süperlige çıkmasıyla birlikte daha profesyonel bir çalışma gayreti içinde olduklarını görmekteyiz, buda bizi mutlu ediyor ama halihazırda çok sayıda taraftar grubu var, bunlarında koordinasyonu zor oluyor, özelliklede maç esnasında çok farklı sloganlar gelişebiliyor ve bunlarında oyuna pek katkısı olmuyor gibi görünüyor. Eğer bunu önümüzdeki dönemde tek bir taraftar grubu altında toplarsak Sivasspor yönetiminin de desteğiyle daha koordineli bir çalışma gerçekleştirip, skora etki eden takımına itici bir güçte bulunan bir taraftarı organize etmemiz çok zor olmayacak diye düşünüyorum. Şimdi henüz kuruluş aşamasında olduğu için bu tip organizasyonlar çok sayıdalar amacımız onları tek çatı altında toparlayıp Sivasspor’a daha güçlü bir şekilde hizmet etmelerini sağlamak. İnşallah bunu en kısa sürede başarırız…
Bizim milletimiz Amerikayı tekrar keşfetmeye meraklı ama.Birlikten kuvvet doğar diye boşa dememiş atalarımız...
o sadece super ligdeki sivasspor için demiş bunu! uyan birader uyan bizim babalar gibi iki takımımız var.
Alper MUTLU
13.08.2008, 10:33
Seni aydınlatmak için her yolu denedim ama başarılı olamadım hani bir söz vardır cahil birine laf anlatmak eziyetten öte birşey değildir.
Sen çılgınlar adına konuşuyorsun sonrada ben onlardan değilim diyorsun Kayserisporu ön planda tutuyorsun ks1988 yaNİ Kayserispor 1988in yazdıklarını panterlere mal ediyorsun madem öyle bende diyorum kayserispor1988 in yazdıklarını sen yazdırıyorsun konuştukça batıyorsun tek kelimeden anlarsan anla anlamazsan oda senin sorunun kayserispor ve erciyesspor kardeştir panterler ve çılgınlar kardeştir ortalığı senin gibi karıştıranlar ise kalleştir.
Bu söz umarım seni aydınlatmıştır aydınlatmadıysada o senin sorunun başkaları seni aydınlatsın bu sana yazdığım son cevap olacak panterlere başarılar diliyorum E
boşver yaw.
ben iki tane deve getittirdim az önce onlara hendek atlatıorum. daha kolay oluo. hem de eğlenceli :D
aslan_kral
13.08.2008, 10:46
İkinizinde seviyesi düştü . Ben şahsen bunu istememiştim seviyenizin hangi seviyede olduğunu farkettim ama foruma göstermenizi istememiştim ama bunu yaptınız..
Kişisel hakarette de bulunmuşunuz size aynı şekilde cevap vermicem çünkü KAYSERİSPOR TARAFTARI OLGUNDUR.
Siz aslında bana hakaret etmekle bağlı bulunduğunuz topluluğunda hangi yolda ilerlediğini ortaya koydunuz.
Birde iftira, Çılgınlarla uzaktan yakından alakam olmadığını söylememe rağmen hala o grupla beni ilişkilendirmeye çalışmanızda bana attığınız bir iftiradır...
Ne diyelim hakaret,iftira,yalan hepsi sizde size kolay gelsin o zaman...
aslan_kral
13.08.2008, 10:52
Yalnız forumda resimlerinize baktım üyelerinizin çoğunluğu 18 yaşın altında(Tamda tahmin ettiğim gibi...) o çocuklara kötü örnek olmayın...
superluxsick38
13.08.2008, 11:05
Arkadaşlar, bu forum bir tartışma ortamı, ama tartışmaların kişiselleştirilmesi istemediğimiz bir durum. Bu hepimize zarar verir.
Herkes katılsa da katılmasa da birbirinin düşüncesine saygı gösterse, ve tartışmaları kişislleştirmeden devam ettirse herşey daha güzel olur.
Benim kişisel fikrim ise arkadaşlar bir grup kurmuşlar; bu grup iyi niyetliyse zaten Kayseri halkının gönlünde taht kurar ve söz sahibi olur, ama amaçlar farklı ise kısa zamanda yok olup gider.
Bekleyip göreceğiz...
amerikayıda keşfedecez, romayıda fethedcez sen merak etme aslankral
aslan_kral nikinden belli oluyor gs li oldugun.
burda insanları kışkırtmaya çalışma, başaramıyorsun ve küçük düşüyorsun.
benim mesajımı tekrar oku ne demişim.panterler grubu adı altında gelinmez, ama arkadaşlar ferdi olarak çılgınlar grubuna katılıp kayserrisporu destekleyebilirler dedim.
ve çılgınlar grubuyla maça giden arkadaşların oldugunuda söyledim.
eğer kayserispor düşmanı olsa grup başta ben olmak üzere o arkadaşlarıda almazlardı gruba.
iki takım tek yürekçiyiz...
nikimde ks, avatarımda es
bu siteyede panterler ile ilgili bundan sonra bilgi yazmıycam.
merak ediyosanız girin adamlar resmi site açmışlar gruba.
kalın sağlıcakla.
aslan_kral
13.08.2008, 15:38
Valla çok iyi olur bizi ilgilendirmiyor panterlerin yaptığı faaliyetler...5 tane çocuk bir araya gelmiş bir grup kurmuş sürekli bize bilgi veriyorlar.Yarın Erciyesin maçlarında görcez hepimiz kaç yaş grubuna hitap ettiğinizi ve kaç kişi olduğunuzu.Yine ne varsa bizde var.Gerçek Kayserispor taraftarı yeri geldiğinde Erciyese de en kral desteği verir.Aman siz sakın panterler olarak Kayserisporun maçlarına gelmeyin klasınız sarsılır elalem ne der sonra.
aslan_kral
13.08.2008, 15:41
Ayrıca ben önce Kayserisporluyum sonra Erciyessporluyum en son olarakta Avrupada Türkiye'nin tarihi boyunca hiç yaşatmadığı zaferleri yaşatıp göğsümüzü kabarttığı içinde Galatasaraylıyım.
Aslan_Kral
Galatasaray' ı tutan birisi Kayserisporluyum diyemez! Desede saadece lafta kalır.
Çünkü gerçek Kayserispor taraftarları sonuna kadar Anticidir !
Bizim savaşımız zaten İstanbul takımlarıyla sen tutmuşsun burda göğsümüzü kabartan galatasaraylıyım diyorsun .
Başarı taraftarı olduğun burdan belli. Biz başarıya endeksli taraftarda istemiyoruz!
Senin bu forumda olman bana rahatsızlık verir açıkcası.
İstanbul takımlarını tutan bir kişinin aramızda yeri olamaz.
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 15:51
Ayrıca ben önce Kayserisporluyum sonra Erciyessporluyum en son olarakta Avrupada Türkiye'nin tarihi boyunca hiç yaşatmadığı zaferleri yaşatıp göğsümüzü kabarttığı içinde Galatasaraylıyım.
hop hop...
burası KAYSERİSPOR TARAFTAR forumudur...içimizde kanı bozuk..özünü bilmeyen özentilere yer yoktur...buluşmaya niye gelmediğiniz-gelemediğiniz anlaşıldı...
sadece laf ile peynir gemisini yürütmeye çalışan tiplerden oldugunun da su götürmez bir gerçek oldugu anlaşıldı...yerim cinconu öperim avrupadaki başarılarını...
daha başka farklı tümcelerde kurardım ama gel gör ki forum ortamı malum..
şimdi uygun adım marş marş DEFOL burdan....:gleam:
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 15:53
Aslan_Kral
Galatasaray' ı tutan birisi Kayserisporluyum diyemez! Desede saadece lafta kalır.
Çünkü gerçek Kayserispor taraftarları sonuna kadar Anticidir !
Bizim savaşımız zaten İstanbul takımlarıyla sen tutmuşsun burda göğsümüzü kabartan galatasaraylıyım diyorsun .
Başarı taraftarı olduğun burdan belli. Biz başarıya endeksli taraftarda istemiyoruz!
Senin bu forumda olman bana rahatsızlık verir açıkcası.
İstanbul takımlarını tutan bir kişinin aramızda yeri olamaz.
benide de rahatsız eder..bu ve bunun gibilerin forumda bulunması....
ilk geldiğinden beri nickinin başındaki hayvan adından anlamıştım..bunda bir hayvanlık oldugunu :gleam:
Kayserili olunmaz Kayserili doğulur.. Kayserili olmayanlar İstanbul Çocuğudur.. :)
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 15:56
Kayserili olunmaz Kayserili doğulur.. Kayserili olmayanlar İstanbul Çocuğudur.. :)
bu modife edilmiş..hali ben onun orjinalini söylemeyi tercih ederim...
bu durumu orijinal hali daha iyi acıklar..
anladın sen
Umarım Lafı Anlatmak istediklerimizde Anlamıştır
Ahmet Ak.
13.08.2008, 16:02
önce kayserili,sonra erciyesli, haftasonları galatasaraylı,efkarlıyken fenerli,bayramlarda beşiktaşlı...
bu nasıl iş arkadaşım senin şehrinin iki tane taş gibi takımı var sen hala utanmadan galatasaraylı olduğunu söylüyon, ve esas garip olanda gelip burda gururlana gururlana yazıyon...
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:03
umarım..
bu aslan kral denen dalga ivedi bir biçimde banlanmalıdır...tahammül yok..tolerans hiç yok
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:04
önce kayserili,sonra erciyesli, haftasonları galatasaraylı,efkarlıyken fenerli,bayramlarda beşiktaşlı...
bu nasıl iş arkadaşım senin şehrinin iki tane taş gibi takımı var sen hala utanmadan galatasaraylı olduğunu söylüyon, ve esas garip olanda gelip burda gururlana gururlana yazıyon...
oryantal resitali sunuyor bize....
DÖN BABAM DÖN :thumbup:
Tartışmayının dozaşını biraz azaltıp kalitesini yükseltmeye ne dersiniz sevgili arkadaşlarım
Ha bazılarıyla muhattablığı sadece sahadaki başarılarımızla sınırlayalım.... ;)
inşallah tribünlerde başarılı olurlar
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:18
kalitesinin yükseltilebilmesi için mevzu bahis konunun kaliteli ve insani özelliklere vakıf olması gerekir...konu gs..canlı türü hayvan..
bu ikilinin çevresinde gelişen,dallanan budaklanan konu asla ciddi ve kaliteli bir monolog ve diyaloglara açık değildir..tabiatıyla..
aslan-kral nickli kişinin forumdan ihracını taleb ediyorum :)
aslan_kral
13.08.2008, 16:19
Ülkemiz adına yaşanan ve yaşatılan her başarıyla gururlanmak bizim vatanseverliğimizdendir.Sonuçta Türk milliyetçisiyim ve de ülkemin adının diğer ülkelerin adlarından üstte yazıldığını görmek benim hoşuma gider.Galatasarayda yakaladığı başarılarla gururumuz olmuştur.
Kalbinde içinde az buçuk birazcık milliyetçi duyguları olanlar ne demek istediğimi gayet iyi anlarlar zaten.Kini nefreti bir tarafa bırakma zamanıdır.Kardeşlik zamanıdır tabii ki Kayseri-G.saray maçlarında Kayseriyi tutuyorum ama 3. takımım da Galatasaraydır.
Ahmet Ak.
13.08.2008, 16:20
bence 'Kayserili doğulmazki Kayserili olunur' daha doğru olur.zira bunların çoğu kayseri doğumludur, ve kayseride doğmayıp Kayserisporlu olan birçok arkadaş var...
aslan_kral
13.08.2008, 16:21
Bu millete bu vatana daha önce hiç yaşamadığı zaferler yaşatmıştır G.saray bununla gururlanmakta her vatansever Türk gencinin borcudur.Umarım Kayserisporumuz da bundan sonra G.sarayın yakaladığı başarıların daha fazlasını yaşatır bizlere...
Ahmet Ak.
13.08.2008, 16:22
Ülkemiz adına yaşanan ve yaşatılan her başarıyla gururlanmak bizim vatanseverliğimizdendir.Sonuçta Türk milliyetçisiyim ve de ülkemin adının diğer ülkelerin adlarından üstte yazıldığını görmek benim hoşuma gider.Galatasarayda yakaladığı başarılarla gururumuz olmuştur.
Kalbinde içinde az buçuk birazcık milliyetçi duyguları olanlar ne demek istediğimi gayet iyi anlarlar zaten.Kini nefreti bir tarafa bırakma zamanıdır.Kardeşlik zamanıdır tabii ki Kayseri-G.saray maçlarında Kayseriyi tutuyorum ama 3. takımım da Galatasaraydır.
e o zaman senin 4. takımında fenerbahçedir, 5. hangisi acaba?
aslan_kral
13.08.2008, 16:22
Fenerbahçe hangi başarıyla göğsümüzü kabarttı ki???Hangi kupayı alıp bizi gururlandırdı ki_?
Arkadaş erciyessporluları yerden yere vuruyordu aşşalıyodu halbuki daha İstanbul takımı tutuyormuş ögrendiim ii oldu artık kÂale almayız...
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:26
buna milliyetçilik değil 'etnik şovenistlik' denir...tabi bilmem bu terimin manasını biliyor musun..hiç sanmıyorum ama..
miliyetçilik;kullandıgın bir tüketim aracını sonuna kadar zerre dahi israf etmeden istifade etmektir..
milliyetçilik;kendi şehrinin başta futbol olmak üzere tüm spor aktivitelerindeki takımlarını desteklemektir..canı gönülden öyle 2nci 19ncu takımım şu bu filan diye değil...onun bunun takımlarının gölgesinde kayserisporluyum demek değildir..
enternasyonel seviyede Türk milli takımlarından başka kimsenin ne yaptıgı beni alakadar etmiyor...bana bir katkısı oldugunu filan da düşünmüyorum..
bırak şimdi ülke puanı falan filan martavalı okuma...
hadi ikile ikile.....:gleam:
aslan_kral
13.08.2008, 16:26
Galatasarayın UEFA kupasını aldığı sene G.saray 3.takımım oldu. Bir Kayserispor taraftarı olarak bundan da hiçbir zaman gocunmadım.Damarlarımızda akan asil kan milliyetçiliğin ne demek olduğunu bizlere küçük yaşlardan itibaren hatırlattı. Bu vatanın bir karış toprağı için onlarca şehid vermiş UEFA ve Süper Kupa fatihi ile ilgili konuşurken hepinizi saygıya davet ediyorum en azından atalarımız için bunu yapın
Bu millete bu vatana daha önce hiç yaşamadığı zaferler yaşatmıştır G.saray bununla gururlanmakta her vatansever Türk gencinin borcudur.Umarım Kayserisporumuz da bundan sonra G.sarayın yakaladığı başarıların daha fazlasını yaşatır bizlere...
Sen daha şehrinin milliyetçiliğini yapamıyorsun neyin milliyetçiliğinden bahsediyorsun!!
Uza .. git burdan istemiyoruz Seni
Her Zaman Her Yerde Anti - GS, FB, BJK
Galatasarayın UEFA kupasını aldığı sene G.saray 3.takımım oldu. Bir Kayserispor taraftarı olarak bundan da hiçbir zaman gocunmadım.Damarlarımızda akan asil kan milliyetçiliğin ne demek olduğunu bizlere küçük yaşlardan itibaren hatırlattı. Bu vatanın bir karış toprağı için onlarca şehid vermiş UEFA ve Süper Kupa fatihi ile ilgili konuşurken hepinizi saygıya davet ediyorum en azından atalarımız için bunu yapın
Daha saygıdan Bahsediyo
Galatasarayın .......
Nolur biri Banlasın Şunu........... :evil::evil::evil::evil::evil:
aslan_kral
13.08.2008, 16:28
Her zaman Kayserisporluluğumla gurur duydum,hepinizden çok maça gitmişimdir,hepinizden çok desteğim olmuştur.Bana kimse klavye delikanlılığı yapmasın olurmu dediğim gibi atalarımıza saygı duyun ve milli manevi değerlerimize sıkı sıkıya sarılın
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:29
bre ahmak...
ne alakası var futbol ile şehitlerin...
bre cahil;
başlatma uefa kupanada süper kupanada... :(
sen kimsinki saygıya layık olacaksın...buralarda insanlara saygı gösterilir...
hayvanların yeri değildir burası..
aslan-fare-kurt çakal......
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:30
Her zaman Kayserisporluluğumla gurur duydum,hepinizden çok maça gitmişimdir,hepinizden çok desteğim olmuştur.Bana kimse klavye delikanlılığı yapmasın olurmu dediğim gibi atalarımıza saygı duyun ve milli manevi değerlerimize sıkı sıkıya sarılın
sen daha bir vitamin iken biz tribündeydik tosuncuk:gleam:
hadi bir iki ilerle tosun ilerle...marş marş
koramaz38
13.08.2008, 16:30
seninde tutmadigin takim yokmus zaten nikindende belli senin ne cesit oldugun ...burada sana göre bisey yok hadi bakalim yavrum herkes kendi cöplügünde öter !!!!!!!!!!!
Huzur Evindeki seyircilerde her maça geliyor ?
Önemli olan koyun gibi gelip gitmek değil
Önemli Olan Aşık Olmak ! Ölümüne Karşılıksız Destek vermek. Saadece Ona inanmak
Senin gibi her boka saygı duymak şunu kazandı bunu yaptı hadi bi alkışta onlara demek değildir
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:32
bu dengesiz canlının BANLANMASINI bir kez daha taleb ediyor ve konudan çıkıyorum...
ANTİ KOSTANTİNAPOLİS....
aslan_kral
13.08.2008, 16:32
İşte yaşınız elvermiyor bunları bilmek için G.sarayın tarihinde kaç şehid verdiğini sadece bu vatanın bir karış toprağı için canını ortaya koyan şehidlerimizi unuttunuz tabii...Onlar sizin için şehid oldu ama inanın şu yazdıklarınızı okusalardı sizlere lanet ederlerdi.
Umarım bir gün Büyük Kayserisporda Uefayı süper kupayı alıp milyonları sokaklara dökerler....
Kayserispor Kelimesini Ağzına alacağın zaman Besmele çek !
Anti İstanbul
Alayına İsyan Ölümüne Kayseri !
Lütfen Banlayın bu ve bunun gibileri..
Kly Gelsn..
aslan_kral
13.08.2008, 16:34
Huzur Evindeki seyircilerde her maça geliyor ?
Önemli olan koyun gibi gelip gitmek değil
Önemli Olan Aşık Olmak ! Ölümüne Karşılıksız Destek vermek. Saadece Ona inanmak
Senin gibi her boka saygı duymak şunu kazandı bunu yaptı hadi bi alkışta onlara demek değildir
Rook kardeşim bak sen en iyisi sus resmen şirk yapıyosun Allahın affetmeyeceği en büyük günahı işliyosun.Sadece ona inanmak nedir yahu...Çıldırdınmı sen...
Biz müslümanız sadece Allaha inanırız senin ne dediğini kulakların duyuyormu.Gizli şirk yaptın bir an önce tevbe et af dile...Öbür tarafta gösterirler yoksa sana kime inanılacağını...
aslan_kral
13.08.2008, 16:36
Forumda benim gibi arkadaşlar mevcut.Mesela Kayserili kız aynı benim gibi 3 takımıda tutuyor...Aramızdaki gizli fenerlilere dikkat iyi gaz veriolar...
İşte senin kapasiten bu :)
Burda konumuz Kayserispor.. Bende konu üzerine dedim .
Senin gibi yok şehit yok ultravesti maravaları okumadım .
Uza git salakmısın nesin
Ziya DİNÇSOY
13.08.2008, 16:37
SABIR SABIR.......... :(
Forumda benim gibi arkadaşlar mevcut.Mesela Kayserili kız aynı benim gibi 3 takımıda tutuyor...Aramızdaki gizli fenerlilere dikkat iyi gaz veriolar...
Söyle Söyle Arkadaşlarınıda Söylede Bilelim.
Boşuna demediya İmparator Özhaseki " İçimizdeki İrlandalılar " diye!
aslan_kral
13.08.2008, 16:38
Çanakkale Zaferi'nde futbolcular da kanlarını bu topraklar için döktü.
Cephede, Galatasaray 23 şehid vermiştir.Ruhları şad olsun...Saygıyı hakediyorlar bizim için şehid oldular...
Muzaffer
13.08.2008, 16:43
Üzülerek bu başlığa son noktayı koyuyorum.
Yeterki bizlere bi tartışma ortamı yaratılsın, hemen lastik gibi sündürdükce sündürüyoruz.
Konu nedir biz sonra neyi tartışmaya başlamışız. Gerçekten enteresan.
[KİLİT]+[İHTAR]+[BAN]
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.