PDA

Tam Sürümü Gör : Kayserisporun Hedefi Nedir

aslan384
17.06.2008, 14:48
Abi Nedir Kayserimizin Hedefi şampiyonlukmu Ikincilikmi Uefamı Abi Büyük Düşüğnelim Mütevazı Olmayalım şampiyon Olalım Uefa Kupasın Kazanalım Yıldız Futbolcu Alalım Büyüklerimiz Kayserispora Destek Versin Bu Futboldaki Kadar Para Tanıtım Hiç Bi Yerde Yok Kaz Gelecek Yerden Tavuk Esirgemeyelim Ben Bir Taraftar Olarak Elimden Geleni Yaparım Forma Alır Maçlara Giderim Ama Sadece Taraftarla Olmaz Ey Büyüklerimiz Sizlere Sesleniyorum Bu Takıma Sahip Cıkın

ali38_38
17.06.2008, 15:38
Hedef Uefada bir çeyrek final oynamak ve her sene Uefa ya gitmek olmalı bence , şampiyonluk zor değil imkansız o kadar kolay değil, Uefa bize yeter şampiyonluk vee şampiyonlar ligini konuşursak biraz hayal kurmuş oluruz :)

Salih38
17.06.2008, 15:52
Öncelikle yöneticilerin birseylere inanması lazım...

KaraKan
19.06.2008, 21:39
Ben derim ki ilk 11 imizde 1-2 tane degiL 7-8 tane yıLdız futboLcu oLsun son 3 sene oLdugu gibi ilk 5 i hic ama hic bırakmayaLım 5. büyük oLaLım 3 sene daha böyLe gideLim ama her sene biraz üstüne koyarak gideLim hem takım hem taraftar yerine bi otursun temeLi sagLam ataLım 5 sene güzeL futboL oynayıp sonra Bursa - Samsun gibi düsmeyeLim Göztepe - Karsıyaka - Altay gibi oLmayaLım SüperLige Kazık cakan takımLardan biri oLaLım korkacagımız rakip degiL korku saLan ekip oLaLım 3 sene sonra da sampiyonLuk icin hayaL kuraLım ve geLecek 3 sene icerisinde de bunu basaraLım....

Yada bi Rus zenginin takımı satın aLmasına izin vereLim Chealse gibi 1 sene icerisinde 15 tane yıLdız ama harbi yıLdız kaLiteLi futboLcu aLaLım ve o sene sampiyon oLaLım geLecek sezonda sampiyonLar Liginde finaL oynayaLım

Siz Nedersiniz

cangele21
20.06.2008, 12:19
uefada yarı final bi daha fortis tükiye kupası ve de şu süper kupa yı bi alabilsek baska bisey istemiycem

Brainiad
20.06.2008, 13:11
Uefa'da çeyrek final yarı final diyen arkadaşlar dalga geçiyorlar galiba.Uefa'da gruplara kalmamız bile zor.Muhtemel rakiplere bakmadınız galiba.

maho-38
20.06.2008, 13:24
süper kupayi alalim öncelikle sonra uefa da sesimizi duyuralim birde ilk 3 e oynamamiz lazim yeni sezon bence hedefler böyle olmali

kadir baba
27.07.2008, 22:09
selamlar kayseri sporlu arkadaşlar ilk önce uefa da başarı liğde ise ilk üç olmalıdır

mustafaozkanks
27.07.2008, 22:37
takımdan şampiyonluklar bekliyorsunuz finaller bekliyorsunuz size soruyorum kaçınız kombine alıp takıma sahip çıktı kaçınız sezon boyunca maçlara gidip takımına sahip çıktı soruyorum

==MyDr34Mm==
27.07.2008, 22:39
bu sene sezona ıyı bı başlangıc yapalım süper kupa ve acrupa kupasında ılk maçlarda ıyı sonuclar alıp sezona ıyı baslarsak gerisi gelir