Tam Sürümü Gör : ByborA (YAŞASIN ANADOLU TAKIMLARI)
Adım Bora Sivaslıyım Sivassporluyum Ist Takımlarını Sevmiyorum Kayserispor 2. Takımım 2side Anadolu Takımı Ve Mükemmeller Az Bütceyle Süper Işler Yapıyoz Beraber şampiyonlar Liginide Gorecez Insallah Türkiye Kupanız Için Tekrar Tebrikler
Kendimi Anlatırsam 17 Yasındayım Sivastayım
Hobilerim -internet Oyun Forumlar Vs Vs
En Sevdiğim Müzik Türü - Hip Hop
En Sevdiğim Sanatcı - Sagopa Kajmer,kolera,rapazof,cash Flow
Tuttugum Takımlar-sivasspor Ve Kayserispor
En Sevdiğim Yemek - Sarma
En Sevdiğim Futbolcular - C.ronaldo-mehmet Yıldız,topuz,nihat,robben,van Nilstelroy
En Sevmediğim Futbolcu - Emre Aşık
En Istediğim şey - Kayseriyle Sivas şampiyonlar Liginde.(oda Olur Ins Neden Olmasın ?)
En Sevdiğim Tv Dizisi - Kurtlar Vadisi
En Sevdiğim Sinema Filmleri -harry Potter,bayrampaşa,hapishane,esaretin Bedeli
Bu Kadar Arkadaslar Kayserispora Basarılar!! Hepiniz Allaha Emanet Olun :)
Kapadokyalı
24.06.2008, 14:32
bizde sivası severiz eksik olmayın.inşallah dileklerin tutar.size intertotoda başarılar
Eksik olma kerdeş saolsın Sivasspor da inşallah intertototdan uefa ya cıkar...
Zlatan38
24.06.2008, 15:15
inşallah sizede nasip olur türkiye kupası anadolu takımlarımıza böyle sahip çıkmak gerçekten çok güzel ...
ahmetg38
24.06.2008, 15:38
eksik olma kardeş inşallah allah sizde nasip etsin türkiye kupası
anti bzns. yaşasın anadolu.
eyvalalh sağolasın sivasa da başarılar.anti 3 ezik inasına anadolu kayserispor
Eyvallah kardeş...
Başarılar sizede...
Tekrardan hoş geldin aramıza...
Eyvallah Kardesler Basarılarınızın Devamını Diliyorum Biz bizans deilizki onurumuzu satıp carlos gibi oyuncu alalım (biz anadoluyuz 2 kardes takım birlikte nice yerlerde görücez ins birbirimizi) bu arada trabzonspor devri bitiyomu ne:)
Trabzonda bizanslaşıyo herhalde tarihinden dolayı mı bilmem.
Ama Trabzon 3 ezik karşısında dik durabilirse diger Anadolu kulüplerine abilik yapabilecek bi kapasitede bu sene tabi ki kurumsal olarak...
koramaz38
26.06.2008, 16:02
yasasin antibizans kardesligi daima anadolu ......eyvallah kardes
yorumlar için saolun arklar insallah bu sene anadolu takımları fırtına gibi olacak ...
lazarov38
29.06.2008, 15:13
yorumlar için saolun arklar insallah bu sene anadolu takımları fırtına gibi olacak ...
insallah
gaziköylü0038
30.06.2008, 21:57
anti bizans kelimeleri çok yanlış buluyorum istanbul diyebilirsiniz bu şekilde konuşmak bize yakışmıyor ve istanbulu fet eden fatih sultan mehmete bir hakarettir.
bizans lafı bu forumda çok kullanılıyor ve ben rahatsız oluyorum istanbul yunanistanda değil türkiyedir ve dünyanın gözü istanbuldadır takımlarına değil ama istanbula sahip çıkalım..istanbul bizans şehri değil turk şehridir
İstanbula YUNAN lılar Şu Anda Bizans Diye Hitap Ediyorlardır Dünya Üzerinde Birde Bizde 3 Tane UYDURUK takım için istanbula bizans diyen TÜRK ler var
İstanbul TÜRK Şehridir
Alper MUTLU
30.06.2008, 22:36
bizans değil constantinapolis diyorlar onlar. play station oynayanlar da bilir. winning eleven 12 de fenerbahçenin adı constantinapolistir.
ufak bir hatırlatmaydı...
bizans değil constantinapolis diyorlar onlar. play station oynayanlar da bilir. winning eleven 12 de fenerbahçenin adı constantinapolistir.
ufak bir hatırlatmaydı...
ARKADAŞIM HAKLI BENDE OYNUYORUM WİNNİNG ELEVEN ..
constantinapolis die geciyo
BİZANS : constantinapolis
BİZANSIN BAŞKENTİ constantinapolis
polis zaten yanlıs hatırlamıyosam eski yunanlarda şehir anlamına geliyor
Bizansa Karşıyım
Fakat İSTANBULA BİZANS Denmesinede Karşıyım
ibrahim1299
03.07.2008, 15:07
Bende bizans diyorum ama kastettigimiz sehir deil bizanstan farkı olmayan gs-fb-bjk takımlarıdır...Bizansın entrikaları yalanları dolanları medyası kendini büyük görmesi anadoluyu ezmeye calısması bakımından bizans diyorum...Bizans İmp. ile hic bir farkı yok...Tüm özellikleri aynı...
Anti-bizans
Brainiad
03.07.2008, 15:13
bjk-fb-gs'nin bizans olmasının sebebi kurucularının bizans kökenli olmasındandır.Mesela İstanbulspor-İstanbul B.Bldspor-Kasımpaşa gibi takımlar İstanbul takımıdır ama bjk-fb-gs bizanstır.
kaplan38
05.07.2008, 18:33
anti bizans kelimeleri çok yanlış buluyorum istanbul diyebilirsiniz bu şekilde konuşmak bize yakışmıyor ve istanbulu fet eden fatih sultan mehmete bir hakarettir.
bizans lafı bu forumda çok kullanılıyor ve ben rahatsız oluyorum istanbul yunanistanda değil türkiyedir ve dünyanın gözü istanbuldadır takımlarına değil ama istanbula sahip çıkalım..istanbul bizans şehri değil turk şehridir
katılyorum çok doğru bir konuya değindin
ibrahim1299
05.07.2008, 18:45
katılyorum çok doğru bir konuya değindin
Bizans ta kastedilen sehir deildir...Kimlerin kastedildigi ortada neden hala yorum yapıorsunuz ki herkes bilior bizansla kastedilen sözün bjk-gs-fb oldugunu...
Sizin Bir Cümleyi Ne Anlamda Söylediğinizden Çok Sizin Söylediğiniz Cümlenin Ne anlam Taşıdığıdır.
Bizans Takımları Diyince ''Bizansın'' Anlamı Nedir
a.)Beşiktaş Takımları
b.)Fenerbahçe Takımları
c.)Galataray Takımları
d.)İstanbul Takımları
Benim Anladığım Anlam D şıkkı İstanbul Takımlarıdır Bu Kadar Açık Bir Durumda Nasıl Olurda Biz GS_FB_BJK yi Söylüyoruz Diyebiliyorsunuz Madem Bu 3 Uyduruk Takım için Söylüyorsun o zaman
BİZANSBAHÇE
BİZANSTAŞ
BİZANSSARAY
Derseniz O Daha Net ve Anlaşılır Olur Söylemek İstedikleriniz
Anti-bizans
En Büyük Dileğim Bu Sene Uefa Finalinde Sivas Kayseri Eşleşmesi:..
hanimalik
06.07.2008, 15:39
İnadına bizans
Bazı arkadaşlar istanbulu bizans yaptınız diyor herhalde anlama zorluğu çekiyor biz fb,gs,bjk takımlarının yaptığı haksızlıkları bizans oyunlarına benzetiyoruz asla istanbula bizans demiyoruz
Arklar bizansı falan gecsek :)
ibrahim1299
06.07.2008, 21:31
Sizin Bir Cümleyi Ne Anlamda Söylediğinizden Çok Sizin Söylediğiniz Cümlenin Ne anlam Taşıdığıdır.
Bizans Takımları Diyince ''Bizansın'' Anlamı Nedir
a.)Beşiktaş Takımları
b.)Fenerbahçe Takımları
c.)Galataray Takımları
d.)İstanbul Takımları
Benim Anladığım Anlam D şıkkı İstanbul Takımlarıdır Bu Kadar Açık Bir Durumda Nasıl Olurda Biz GS_FB_BJK yi Söylüyoruz Diyebiliyorsunuz Madem Bu 3 Uyduruk Takım için Söylüyorsun o zaman
BİZANSBAHÇE
BİZANSTAŞ
BİZANSSARAY
Derseniz O Daha Net ve Anlaşılır Olur Söylemek İstedikleriniz
D şıkkı olamaz cünkü istanbul takımları diyince icine belediyespor-kasımpasaspor-karagümrükspor-kartalspor- ve dierleride girior...Bu yüzden sadece 3 takım icin bizans takımları denior...Zate bizans dedigimiz de (futbol icinde) ilk akla gelen gs-fb-bjk gelior ...Anadolu kulüpleri taraftarlarının hangisine sorarsanız sorun bizansın futbol icinde ki anlamı nedir diye herkesten alacagınız cevap gs-fb-bjk dir...Kimse bizans derken icine belediyespor-kasımpasaspor-karagümrükspor-kartalspor vb. takımları katmaz...
yasiremrah
02.08.2008, 05:25
biri bizans diye bisey uydurmus sürüp gidiyo ne bu bizans sacmalıgı adamlar ulkeyı avrupada temsil etmiyom u eeeeeeee ???????
ya en iyisi anti-gs-fb-bjk :D
koramaz38
12.10.2008, 22:04
ya en iyisi anti-gs-fb-bjk :Dhayirdir komik bi durummu var !!
gaziköylü0038
13.10.2008, 00:21
bizans kelimesi çok ağır
hayirdir komik bi durummu var !!
içimden gulmek geldı guldum ve bence bu senı ılgılendırmez
yasiremrah
13.10.2008, 22:12
ya en iyisi anti-gs-fb-bjk :D
anti-fb yeter:) gs ve bjk iyidir :good:
Ziya DİNÇSOY
13.10.2008, 22:24
gs ve bjk iyidir
la havle..
her ne kadar karışmamaya çalışsamda beni çıldırtmaya ugraşan cocuklar görüyorum ve deli oluyorum..
herhangi bir istanbul takımının digerinden farkı yoktur..
aksine hepsi aynı lagmının faresidir..yerleri foseptik çukurudur
abuk sabuk şeyler yazmayın şu foruma...asabımıda bozmayın benim..
38ölümüne38
13.10.2008, 22:27
la havle..
:w00t2:
yasiremrah
13.10.2008, 22:41
ooo psg macında marsilya diye bagıran arkadas :) la havle ve la isla bonita:)
Ziya DİNÇSOY
13.10.2008, 23:06
ben söz konusu o muhabbeti 'adige' isimli bayan (profilinde öyleydi ama esasında öyle olmadıgını afişe ediyorum) üye yapmıştım..
lakin gel gör ki işin aslı öyle değilmiş..zaten ben adige adlı üyenin ilk mesajından itibaren anladım bu işte bişeylerin ters oldugunu..
''adige'' nickli üyenin foruma kayıt tarihi ''yasiremrah'' adlı üyenin forumda ceza aldıgı günle yaklaşıktır,çakışıktır..yani yasiremrah adı ile ceza almış,bir başka e-posta adresi ile aynı kişi adige diye üyelik almış..yasiremrah banlı iken adige nicki ile foruma girmiş ve onunla yazmış..
profili bilgilerindeki ufak hatalar ile tesbit edilmiştir olay...(bir daha 2. 3. üyeliğini alırken daha dikkatli olursun artık..enselenmekte var)
naberrrrrrrrrrrrrrrr
adige=yasirermrah..
hadi şimdi kuyrugunu kıstır ve naş naş :O
bir daha da CİN OLMADAN ADAM ÇARPMAYA KALKMA..:gleam::gleam:
la havle..
her ne kadar karışmamaya çalışsamda beni çıldırtmaya ugraşan cocuklar görüyorum ve deli oluyorum..
herhangi bir istanbul takımının digerinden farkı yoktur..
aksine hepsi aynı lagmının faresidir..yerleri foseptik çukurudur
abuk sabuk şeyler yazmayın şu foruma...asabımıda bozmayın benim..
ben de sana katılıyorum kardes hepsı aynı sonucta ıstanbulun kuçu kuçuları ...
koramaz38
14.10.2008, 19:41
anti-fb yeter:) gs ve bjk iyidir :good:bu nebicim hayat ne cesit yasam tarzi anlamak hakikaten güc.....
ali38_38
14.10.2008, 19:42
ben söz konusu o muhabbeti 'adige' isimli bayan (profilinde öyleydi ama esasında öyle olmadıgını afişe ediyorum) üye yapmıştım..
lakin gel gör ki işin aslı öyle değilmiş..zaten ben adige adlı üyenin ilk mesajından itibaren anladım bu işte bişeylerin ters oldugunu..
''adige'' nickli üyenin foruma kayıt tarihi ''yasiremrah'' adlı üyenin forumda ceza aldıgı günle yaklaşıktır,çakışıktır..yani yasiremrah adı ile ceza almış,bir başka e-posta adresi ile aynı kişi adige diye üyelik almış..yasiremrah banlı iken adige nicki ile foruma girmiş ve onunla yazmış..
profili bilgilerindeki ufak hatalar ile tesbit edilmiştir olay...(bir daha 2. 3. üyeliğini alırken daha dikkatli olursun artık..enselenmekte var)
naberrrrrrrrrrrrrrrr
adige=yasirermrah..
Varol bi ben bi sen bu sitede 2.nickleri iyi tespit ediyoz :D
naberrrrrrrrrrrrrrrr
adige=yasirermrah..
YASİREMRAH
ooofff be helal olsun devlet sırrını cözmüsün...sen ne zeki adamsın:)
adige kardesim olur ben yasiremrah.yani adige eşit degildir yasiremrah
buda arkadasın üyeligi.
lucarelli nasıl kuryuk acın varsa bu da belli oldu:)
koramaz38
16.10.2008, 15:15
YASİREMRAH
ooofff be helal olsun devlet sırrını cözmüsün...sen ne zeki adamsın:)
adige kardesim olur ben yasiremrah.yani adige eşit degildir yasiremrah
buda arkadasın üyeligi.
lucarelli nasıl kuryuk acın varsa bu da belli oldu:)
türkce yazsan hepimiz anlardik be kocum :wacko:
anti-fb yeter:) gs ve bjk iyidir :good:
anti bjk gs fb al birini vur diğerine hepsi aynı bunların bjk daha şikeçi dha
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.