PDA

Tam Sürümü Gör : Röportaj:Kayserili_kız

realk@yseri
09.09.2007, 08:59
http://img338.imageshack.us/img338/3792/im000545xd4.jpg

Adınız - Yaşınız - Burcunuz?

- Çiğdem 22 Akrep

Nickiniz neden .......?

- çünkü kayseriliyim ve bayanım yabancı bi nick de kullanmak istemedim

Tuttuğunuz takım?

- ERCİYES&Kayserispor, Galatasaraylıyım

Fobilerin - Hobilerin?

-Fobim: köpek, karanlık, kavga ve susuzluk

-Hobilerim: adrenalin(rafting vs. )F1 spor gezmek müzik araba kullanmak muhabbet etmek eğlenmek

Okul - İş (kısaca anlatım) ?

- açık öğretim maliye 1. sınıftayım, hem satış yapıyorum hemde muhasebeye bakıyorum, mobilya mağzasında

Giyim tarzınız ?

- sportif ama yakışanı giyerim bazende asi olabilirim farklı yani

En Büyük hayaliniz?

-komik olucak ama çok ünlü olmak isterdim, herkezin sevdiği beğendiği takdir ettiği, ve spor programı sunmak isterdim, sporcuların evine gidip hem evlerini herkeze göstermek

Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?

- BEğendiğim huyum güler yüzlü neşeli sıcak kanlı olmam
beğenmediğimde saf olmam sinirli olmam , ve fazla iyi niyetli olmam çünkü sürekli yanlış anlaşılıyorum

En sevdiğiniz renk(ler)?

- kırmızı siyah

http://img338.imageshack.us/img338/5259/im000542cw3.jpg

Ne tür müzik dinlersiniz?

- R&B POP arada rock

En Sevdiğiniz Sanatçı?

- R.Kelly, Usher, 50 CEnt, M.Carey, Ciara

En sevdiğiniz şarkı ve nedeni?

- gokçe kırgız :kalbime gömerim o zaman ve neslihan :hiç sevmedim nedeni özel , rihhanna : unfaithful

Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?)
gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer?

- şuanda kayseride forumdaki ark birlikle bir yerde oturup muhabbet etmek birlikte vakit geçirmek isterdim, yada ist da kız kulesinde akşam yemeği

İzlemekten keyif aldığın tv programları?

- genco, yaprak dökümü,bir İstanbul masalı,yaprak dökümü

Forumla ilk tanışman nasıl oldu ?

- ben ümit milli takım maçlarını seyrediyorum, her maçta spikere topuuz topuuz die sürekli konuşunca googleden araştırdım kim die, o zamanlar her iki takımıda tvden takip edebildiğim şekilde etmeye çalışıyordum… ilgim vardı ama hiç sitesi olduğunu bilmiyordum… topuzu araştırıken siteyi buldum bir kaç gün sadece misafir olarak gezindim sonra üye oldum

Foruma ne kadar zaman ayırıyosun?

- değişiyor bazen 1 2 saat bazen 3 saat

Forumda en iyi anlaştıkların kimler?

- herkesle aram iyi ama buraqh asimavi gaddar levonunaşkı realkayseri Quaresmaa

Forumda anlaşamadıkların kimler?

- ben forumdaki herkezi seviyorum ama bana kalkıpta forumda koca arıyorsun muhabbeti yapanlarla ve tek düze insanlarla anlaşamıyoreum since66 ile bir ara büyük bi sürtüşmemiz olmuştu

Forumda seni mutlu eden olay?

- her şey kavgalar hariç , erciyes ve kayserinin başarılı olması

Forumda Seni Üzen Olay ?

-bazı arkadaşlar benim futbolcu ve koca avında olduğumu düşünüyor olması

en son hangi deplasmana gittiniz?

-ben maçlara gidemniyorum ailem müsade etmiyor, ve bilecik te yaşıyorum

Tribünde hiç ilginç bir anınız geçtimi?

-maç seyrediyorduk kızlarla erkekleri polis ayırmştı erkekler haşerelik yapar rahatsız eder diye polislr bizi rahatsız etti, erkelerde polisin üzerine yümüştü kimse bizim takımın bayan taraftarlarına laf atamaz diye

unutamadığınız maçlar hangileri?

-bjk ve az alkmar maçı, özellikle az alkmar maçında mehmetin oynayışı

Favori sözünüz nedir?

-ya kendin gibi ol dürüst ol yada git defol

Futbolcu olsaydınız hangi futbolcuyla yan yana oynamak isterdiniz?

-futbolcu olsaydım pele ile ama o olmadığına göre şuan ronaldinho ile

Para mı aşk mı?

-tabiki para, parasız aşk olmuyor artık

Zamanı geri alabilme şansınız olsa hayatınızda neyi değiştirirdiniz?

-zamanı geri alabilme şansım olsaydı çocukken haylaz yaramaz hiperaktif çocuk olmak yerine dişimi sıkıp ders çalışırdım böylece kimsenin laf kalabalığını dinlemezdim

evlenmeyi düşünüyormusun?

-evet 2 tanede çocuk istiyorum

Sizce futbol gerçekten erkek işimi?
-Hayır,Avrupa da bayanlarda oynuyor

Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?

-Forumun yeni hali güzel olmuş ilk başta zor gibi geliyor ama güzel bir forum forum daki tek düze düşüncenin kalkmasını istiyorum, ne kadar forumdakilerla kapışmaya devam etsemde bu elbet olucak

Buradan üyelerimize mesajın varmı?

--- bence kayseride oturup foruma katılan ve her maç öncesi gelicem gelicem diyip gelmeyenler laflarının eri olsun ve hepimiz her zamn yaptığımız şeyi yapalım takımlarımız erciyesiömiz ve kayserimizi sadece kazandıklarında değil kaybetiklerindede vberabera kaldıklarında dadestekleyelim ve forumda boşuna kavgalar edip birbirimizi kırmayalım

Evet Sevgili ÇİĞDEM bu röportajda zaman ayırdığın için teşekkür ederim...

---- bende tşk ederim

realk@yseri 2007

anti_ist_38
09.09.2007, 09:08
:D guzel roportaj olmus cıgdem msn de bı goruselım sankı eksıklıkler vr gıbı ..... :D:D

cılgınlar_38_
09.09.2007, 11:39
valla kayserili_kız senı cok merak edıyordum yaww artıkın gordum hehehee guzell ropartaj olmus real bızımlede yaparsın demı abıcım sıraya koy bızıde hehehe

Since 66
09.09.2007, 12:54
kız bana gıcık oluo muş alla alla... biz KAYSERİSPORLluyuz ne gayse si yau yapma real yau utanmadan sölüo bide gayse liyim die röportaj kötü olmuş.

KyS_ToTTi
09.09.2007, 14:25
forumda en gıcık oldugum kişi bi kere nikinde meymeniyet yok ;(

Cörekdere38
09.09.2007, 14:38
ya kayserispor ve erciyessporlu olursun yada hic

kayseri,erciyes,gs olmaz bizler cogalamdikca onlar azalmayacak

enex_ks
09.09.2007, 14:44
ben gsli olduğuna yakıstıramadim bide neden erciyes büyük kayseri küçük...

enex_ks
09.09.2007, 14:56
ewt her hafta gdiiyorum hatta derplasmanlara bile gidiyorum doğutan kayserspoluyumm....ve maça gidip ıslıklamıyorum bağiriyorumm..

Köln38
09.09.2007, 14:58
aslinda acik sözlü olmasi en iyisi, belki biz bu kisiye tepki gösteriyoruz ama cogumuz diger istanbul takimlarinada sempati duyuyoruz ama bunu bazilarimiz aciklamada sakinca görüyor,
reak@yseri kardesimiz bunu acik yüreklilikle belirtmis tepki degil anlayis göstermek ve o kisinin sadece Kayseri takimlarinin taraftari olmasini benimsetmek gerektirir.

Since 66
09.09.2007, 15:14
maçlara dahi gitmeyen GAYSE li olan biriyle röportaj hiç de mantıklı deil !!!
saçmalamş zaten........

LEVENT ŞEKER
09.09.2007, 15:25
gusel bır sohbet cıgdem senınde yuregıne saglık cok acık ve net konusmussun harbi kızzzzzzzz

LEVENT ŞEKER
09.09.2007, 15:28
cok gorduk kayserılıyım deyıpte agızında takım tutanları cok delıkanlılar gorduk bahane arayan gec yagmurlu camurlu karlı bu hafta olmaz busartlarda dıyen anlayan anladı sen elınden gelenı yapabılırsın hermacına her deplasmanına ama yuregınde kalsın kayserısevgın etıkete yapmana gerek yok herkes bılıyor mılletın ne oldugunu bırak alem ovsun kendını saygılarımla

ali38_38
09.09.2007, 15:35
akrep burcu helalll :clapping::clapping: güzel röportaj tşkler ikinizede

yalnızkurt38
09.09.2007, 15:38
güzel röportaj olmuş bence.. çiğdem hanımda verdigi cevaplarla röportajın güzelligini arttırmış

tutkumsun38
09.09.2007, 15:39
güzel röp.. olmuş ortada emek var yahu neyi eleştiriyorsunuz...

emeginize saglık.. röp.ların devamını bekliyoruz...

Quaresmaa
09.09.2007, 15:48
güzel röpörtaj helal olsun açık açık yazmış sempati dudugu takımları kımse

kalkıpta bu nasıl iş demesin açık konuşmak zaten suç olurda aslında

doğrusuda bu bızım sıtede yokmu hiç başka takımlara sempati duyanlar yokmu

elbette var ama işte birisi çıkıp böyle söyleyınce hemen siteden git falan

diyoruz ama yanlış bence neyse kimse kusura bakmasın herkese saygılar emeği

geçen arkadaşlarımada tşk güzel röpörtaj olmuş başarılar

cılgınlar_38_
09.09.2007, 16:14
valla ne var bunda yurekten alkıslanacak yere kızı kınıyonuz ayıp beyler bayan olarak onu desteklememız lazım sonuna kadar yanındayız

Sniper38
09.09.2007, 16:19
Güzel röportaj olmus.
Devamini dileriz.

haMidt
09.09.2007, 17:10
cok güzel röportaj olmus, emegi gecenlere tesekkür ederim..
herseyi acik acik söylemis tebrikler

Cörekdere38
09.09.2007, 18:32
anti bizans diyoruz ama .........

realk@yseri
09.09.2007, 18:38
maçlara dahi gitmeyen GAYSE li olan biriyle röportaj hiç de mantıklı deil !!!
saçmalamş zaten........

Kardeşim düşünmeden konuşuyorsun...Hıncal uluç hayatında topa vurmamış ama en iyi futbol eleştirmenlerinden birisi...ben maça gidenle yada gitmeyenle değil,siteye üye olanlarla yapıyorum anladınmı!...

cCcTÜRKELIcCc
09.09.2007, 19:00
sohbet güzel olmus.cigdem de aciklikla cvp vermis-ama yine kücük seylere takilma huyumuz millet olarak hortlamis.kayserili kiz-bu forumda-kayseri ve erciyes icin yazilar yaziyor.bu takimlara zamanini harciyor-ama yine kücük seylere takilanlar neden baska takima sempati gösteriyor diye arkadasimizi yargiliyor-anlamadigim kime neki ya-sizler kimin hangi takima sempati duyduguna karar veremezsiniz yada yönlendiremezsiniz.herkes kendinden sorumludur her isteyen istedigini yazar-kimse burda polislige yada savciliga soyunmasin cünkü mide bulandiriyor-insanlari rahat birakin-

Freestyle
09.09.2007, 19:10
:wallbash:

Burda bir Erkek üyemiz ben Galatasaray'liyim yazmis olsaydi, siteye birdaha yazamaz hale gelecek kadar kötü yorumlar ile karsilanirdi.

Futbol tartisma sitesimi tanisma kaynasma sitesi mi burasi bi an bu konu'da kafa karisikligi oldu.

PrivatePilot
09.09.2007, 19:14
acık yüreklilikle cevap vermis yolu acık olsun

enex_ks
09.09.2007, 20:01

Burda bir Erkek üyemiz ben Galatasaray'liyim yazmis olsaydi, siteye birdaha yazamaz hale gelecek kadar kötü yorumlar ile karsilanirdi.

Futbol tartisma sitesimi tanisma kaynasma sitesi mi burasi bi an bu konu'da kafa karisikligi oldu.

son derce katiliyorum mesela ben de GaySe liyim desem ortalik cümbüşe dönerdii...

sonderece doğru......

KAYSERİLİ_KİZ
09.09.2007, 20:03
Öncelikle bu güzel röportaj için reale çok teşekkür ederim bu roportajı bnimle yaptığı için yüreğine emeğine ellerine sağlık çok güzel olmuş ve diğerforumdaki bütün arkadaşlarıma real ile birlikte yaptığımız roportajı beğenen beğenmeyen benim röportajımı beğenen beğenmeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim verdiğim demeçlere saygı duyan duymayan herkeze çok çok teşekkür ederim ve şunu belirtmek isterim forumdaki herkezi her ne olursa olsun çok seviyorum eğer röportajımda yalan söyleseydim asıl yalanı kendime söylemiş olurdum bu yüzden her zamanki gibi dürüst davrandım beni bilen bilir ben içi dışı bir biriyimdir bu yüzden ne gerçekse onu söyledim ne kendimi ne desizi kandırmaya hakkım yok iki yüzlülük bana göre değil ben forumda çok kişi biliyorum 2 takımı destekliyorum diyipte gerçkete öle olmayan sizlerde biliyorsunuz beni boşuna yadırgıyorsunuz ama hepinizin düşüncelerine saygım sonsuz herkeze tekrardan çok teşekkür ederim ençokta reale hepiniz çok sağolun hepinizden Allah razı olsun .

mustang
09.09.2007, 20:10
Arkadaşlar ben aslında barcelonayı tutarım ve kayserierciyesi ise sempati duyuyorum hehehehehehe forza barça :offtp::evil:

enex_ks
09.09.2007, 20:12
rica ederizzz....Ciğdem hanımm...bundan sonra gsini büsürü sitesi var ordada yaparlar ordada kayserisporluyum dersin...8. hafta maçimizz var...o maç en cok senini işine yarar kim kazanırsa sevinirsin ..güzel bişi yaa bende tutyum artik 5-10 takım birden nasil olsa biri kazanır.....bende hep sevinirim..

Since 66
09.09.2007, 20:15
tribün havasını solumayan biriyle yapmanızı tasvip etmiyorum sadece o kadar
DİN İMAN KS ULAN !!!

Erkan
09.09.2007, 20:29

Kemal yazmıştı beşiktaşlıyım diye
o günden beri foruma girmiyor

Cörekdere38
09.09.2007, 22:43

katiliyorum acaba ozamanda simdiki gibi derlermi istedigi takimi tutabilir diye?:nono: ne olacak falan filan diye bunlari diyen zaten bizansa sempati duyuyordur

Cörekdere38
09.09.2007, 22:45
Öncelikle bu güzel röportaj için reale çok teşekkür ederim bu roportajı bnimle yaptığı için yüreğine emeğine ellerine sağlık çok güzel olmuş ve diğerforumdaki bütün arkadaşlarıma real ile birlikte yaptığımız roportajı beğenen beğenmeyen benim röportajımı beğenen beğenmeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim verdiğim demeçlere saygı duyan duymayan herkeze çok çok teşekkür ederim ve şunu belirtmek isterim forumdaki herkezi her ne olursa olsun çok seviyorum eğer röportajımda yalan söyleseydim asıl yalanı kendime söylemiş olurdum bu yüzden her zamanki gibi dürüst davrandım beni bilen bilir ben içi dışı bir biriyimdir bu yüzden ne gerçekse onu söyledim ne kendimi ne desizi kandırmaya hakkım yok iki yüzlülük bana göre değil ben forumda çok kişi biliyorum 2 takımı destekliyorum diyipte gerçkete öle olmayan sizlerde biliyorsunuz beni boşuna yadırgıyorsunuz ama hepinizin düşüncelerine saygım sonsuz herkeze tekrardan çok teşekkür ederim ençokta reale hepiniz çok sağolun hepinizden Allah razı olsun .

BIR KONUDA HAKLISIN ARAMIZDA COK KISI VAR KAYSERI VE ERCIYESI TUTUYORUM DIYEN AMA GERCEKTE ÖYLE OLMAYAN

Since 66
09.09.2007, 23:00
aramızda kolpA warsa öle defolup gitsin o hain onlar kendini bilir ..

Fossa De Leoni
09.09.2007, 23:05
KayserisporLuyuz Biz istemez Para Pul Her Zaman Her Yerde AntistanbuL
yeterLı mı ?

Cörekdere38
09.09.2007, 23:13
Kayserispor & Erciyesspor Gerisi Yalan

Necati
09.09.2007, 23:16
röportaj içten olmuş realkayseri ve Kayserili_kız a bu güzel röportaj için teşekkürler

realk@yseri
09.09.2007, 23:20
tribün havasını solumayan biriyle yapmanızı tasvip etmiyorum sadece o kadar
DİN İMAN KS ULAN !!!

kardeşim beni ne soluduğu ilgilendirmiyor...burada bir emek veriyoruz birbirimizi daha yakından tanıyalım diye...ama bazı şeyleyi hala saklamak gerekiyormuş...daha öncede dediğim gibi televizyondaki yorumcular çok mu tribün tozu yutmuşlar...herşeyden önce saygılı ol ok!.....

Cörekdere38
09.09.2007, 23:21
realkayseri emegine saglik röpörtajlarin icin tesekkürler

Fossa De Leoni
09.09.2007, 23:24
ReaL Kayserİ TEsekkur eDıyoruz SAna Ama Kayserili_kızın Gs lıyım Demesı ıster ıstemez TEpkıye Yol acar yani kımse mıllete nıe Kayserili_kızn ustune Gıdiosunuz Demesın

LEVENT ŞEKER
09.09.2007, 23:24
bu kadar yuklenmeyın ne var bunda acık sozlu oldugu ıcınmı kınıyorsunuz yuregıyle cevap vermiş ne varbunda bızım kendı icimizde yokmu sanki madem okadar ercıyes kayserı aşıgıyız bu cevap verenlerın icinde vardır emınım ercıyes ıstanbul macında kayserıde oldugu halde gelmeyenler vardı nıye gelmedıler mazeret cok tabı bu sevgı bu aşk ısteyen ıstedıgı yakımı tutmakta özgur kayserispor 3 kısının 5 kısının degıl unutmayın ne kayserispor kayserililerın takımıdır bıraz daha hoş görü bıraz daha saygı sevgi dileklerımle

Fossa De Leoni
09.09.2007, 23:27
bu kadar yuklenmeyın ne var bunda acık sozlu oldugu ıcınmı kınıyorsunuz yuregıyle cevap vermiş ne varbunda bızım kendı icimizde yokmu sanki madem okadar ercıyes kayserı aşıgıyız bu cevap verenlerın icinde vardır emınım ercıyes ıstanbul macında kayserıde oldugu halde gelmeyenler vardı nıye gelmedıler mazeret cok tabı bu sevgı bu aşk ısteyen ıstedıgı yakımı tutmakta özgur kayserispor 3 kısının 5 kısının degıl unutmayın ne kayserispor kayserililerın takımıdır bıraz daha hoş görü bıraz daha saygı sevgi dileklerımle

kayserispor ve ercıyesspor İSTANBUL takımlarını tutanların takımı degıl
bu konu hakkıdna yazacak cok sey var ama bos vereLım
Kayserili_Kızın yaptıgı yanLıs dYıp geceLım

superluxsick38
09.09.2007, 23:29
kayserispor ve ercıyesspor İSTANBUL takımlarını tutanların takımı degıl
bu konu hakkıdna yazacak cok sey var ama bos vereLım
Kayserili_Kızın yaptıgı yanLıs dYıp geceLım

Tek kelime ile :clap2::clap2::clap2:

LEVENT ŞEKER
09.09.2007, 23:34
arkadaşlar kayserıde kayserıde kayserılılerın takımı kımsenın degil ama ne var bunda gslıyım dedıyse

Fossa De Leoni
09.09.2007, 23:37
arkadaşlar kayserıde kayserıde kayserılılerın takımı kımsenın degil ama ne var bunda gslıyım dedıyse

taraftar acısından buyumeyı istiyosak ılk once su ıstanbuL sempatızanlıgını Bıtırmelıyız .. bız bu yasLArımızda bıtıreLım kı bızden sonra GeLenlerede sadece yasadıgın sehrın takımını tutma aLıskanLıgını kazandıraLım .....
dedım ya cok sey var konusacak

muptela_38
09.09.2007, 23:38
röportaj için teşekkürler çiğdem bilecikten bursa maçına gidersin artık

realk@yseri
09.09.2007, 23:43
@since66 msn eklesene beni bada-38@hotmail.com

VK38
09.09.2007, 23:49
Galatasaraylıyım:wallbash:

realk@yseri
09.09.2007, 23:54
dÜŞÜnce ÖzgÜrlÜĞÜ Pehhhhhhh Yorum Yok!...

mali38
10.09.2007, 00:03
bırakın kim hangi takımı tutarsa tutsun beyler.:) biz gidip takımımızı destekleyelim

Fossa De Leoni
10.09.2007, 00:13
Realk@yseri hatrına Bu konu Kapansın ARkdasLar ...
Bundan Sonra uzatmanın ALemı Yok Kımse yazmasın Buraya
Ropartaf ıcın Tekrar TEsekkurLer

Adamgibi
10.09.2007, 00:13
Arkadaslar Aranizda bazi kisiliri kiniyorum,nedenide apacik ortada,buraya bir bayan arkadasimiz Röportajini yazmis,sizlerde burdan sarkintilik ve daha asirisi sapiklik yapiyorsunuz.

Bence kendi görüsüm,aramiza Stadlarimiza,Annelerimiz,Bacilarimiz,Kardeslerimiz le Maca gitsek orda bir kac saati bereber gecirsek eglensek beraber sevinsek veya üzülsek güzel olmazmi,ne küfür nede kötü söz olsa,daha iyi olmazmi,ayip cok ayip yaptiklariniz.

Kayserili Kiz,Kardersim,sen oldugun gibi kal karsilik verme,sana tas atana sen gül ver.

Saygilarimla Adamgibi

Fossa De Leoni
10.09.2007, 00:18
Arkadaslar Aranizda bazi kisiliri kiniyorum,nedenide apacik ortada,buraya bir bayan arkadasimiz Röportajini yazmis,sizlerde burdan sarkintilik ve daha asirisi sapiklik yapiyorsunuz.

Bence kendi görüsüm,aramiza Stadlarimiza,Annelerimiz,Bacilarimiz,Kardeslerimiz le Maca gitsek orda bir kac saati bereber gecirsek eglensek beraber sevinsek veya üzülsek güzel olmazmi,ne küfür nede kötü söz olsa,daha iyi olmazmi,ayip cok ayip yaptiklariniz.

Kayserili Kiz,Kardersim,sen oldugun gibi kal karsilik verme,sana tas atana sen gül ver.

Saygilarimla Adamgibi

tmm abi konu kapandıı

realk@yseri
10.09.2007, 00:24
çarşamba günkü konuğumuz ali38_38 olacak o röportaj da çok güzel

ali38_38
10.09.2007, 00:33
röportaj için şimdiden tşkler muhittin abi :O

Erkann_38
10.09.2007, 00:35
Herzamen Heryerde Anti-bizans.
Anti-istanbul.