PDA

Tam Sürümü Gör : 2 olay 2 cinayet

enex_ks
10.09.2007, 11:00
http://www.kayserigundem.com/haberresim/cinayet-tırnakff.jpg

Kayseri´de pompalı tüfekle vurulan bir kişi ile kalbinden bıçaklanan 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRÜLDÜ
İlk olay şehir mezarlığı 7. kapı yakınlarında meydana geyldi. F.K. (22) ile Ejder Güvercin (39) ve H.T. (35) arasında kişisel bir anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Faruk K., av tüfeğine sarılarak Güvercin ve H.T'ye ateş etti. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla, yaralı halde bulunan Güvecin ve H.T Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Güvercin burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
KALBİNDEN BIÇAKLADILAR
Diğer olay da ise Argıncık Esentepe Mahallesi, 9. Cadde üzerinde peynir satışı yapan Cemil K. (26), belirlenemeyen bir sebepten dolayı kişi veya kişilerce tırnak çakısı ile kalbinden yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Cemil K.'nin cesedi, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı

Since 66
10.09.2007, 12:43
cinayetler arttı DOZUMU ARTTI ESRARrın acaba !!!
en ufak bişiyde adam öldürülüo bu kadar basit olmamalı insan hayatı daha kıymetli olmalı bence
ama olayların olduu yerler belli (atpazarı gaziosamn battalaltı argnck esenetepe belsin..)orda emniyet daha dşikkatli olmalı

LEVENT ŞEKER
10.09.2007, 17:12
herkesin elinde bir sallama belınde tabanca ben babayım diyor her babanın bir babası var bunu kimse bilmiyor

Since 66
10.09.2007, 20:10
levent düzen hayat böle olmuş sen bişiy yapmasanda adam sana çekio sallamayı sen boisan iptalsin orda

Quaresmaa
10.09.2007, 20:17
NEKADAR UCUZ YAHUU CAN ALMAK ARTIK ÇOLUK ÇOCUK BILE ALINDE ÇAKI

ILE ADAM ÖLDÜRÜYOR NE HALLERE DÜŞMÜŞÜZ VAY BEE YAZIK ADAM PEYNİR

SATARKEN ÖLDÜRÜLÜYOR ÖLENLERE ALLAH RAHMET EYLEYSIN ARKADA

KALANLARADA SABIR VERSIN ZOR DURUM

LEVENT ŞEKER
10.09.2007, 20:36
peynır satan a uzuldum ama adam ekmek davasında bu kadarda olmazki allah rahmet eylesin

YAKAMOZ_38
11.09.2007, 22:15
allah rahmet eylesin