PDA

Tam Sürümü Gör : Sağlam:Kayseriyi Çok Özledim

samuel
10.09.2007, 12:13
Kayserispor'un eski teknik direktörü , şimdilerde Beşiktaş teknik direktörü olan Ertuğrul Sağlam, Samsun'da, milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak TFF 1'deki Samsunspor-Erciyesspor maçını izledi. Sağlam, Kayseri'deki dostlarını asla unutmadığını belirterek " Kayseri'yi ve Kayserilileri gerçekten çok özledim. En kısa sürede gelip, özlem gidereceğim" dedi

Yıllarca formasını giydiği Samsunspor'un, Kayserispor Erciyesspor ile oynadığı maçı izleyen Ertuğrul Sağlam" Her ne kadar da profesyonel olsam bile Kayseri ve Samsun kentleri futbol açısından, benim ve ailem açısından oldukça duygusal yanları olan,unutulmaz anılar yaşadığım yerler olmuştur. Milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak hem Samsunlu hem de Kayzserili dostlarımı görmekm için 19 Mayıs stadına geldim." dedi. Kayseri'de yaşadığı ve başarı dolu iki yılı asla unutmadığını ve unutamadığını söyleyen Sağlam, " Kayseri'ye en kısa sürede geleceğim. Orada da bir çok dostum ve ahbabım var. Kayserili futbolseverleri de çok seviyorum. " şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Enver Kemaloğlu , 2.Başkan Nurettin Aslan ve Asbaşkan Naci Bulut ile Samsunspor- Erciyesspor maçının devre arasında bir süre sohbet eden Sağlam, kendisine neden kilo verdiğini soran mavi siyahlı yöneticilere " İstanbul'da bir hafta üç gün maç oynadığımız günler bile oldu. Antrenman yapmaktan yeri geldi yemek yemeye zaman bulamadım. Avrupa Kupaları lig derken yoğun bir tempo yaşıyoruz. O nedenle verdiğim kiloları, Kayseri'ye gelince mantı, su böreği, sucuk ve pastırma ile telafi ederiz" diye espri yaptı. Sağlam, maçtan sonra Erciyessporlu yöneticileri, teknik direktör Mehmet Bulut'u, oyuncuları ve iki sezon Kayserispor'da çalıştırdığı daha sonra bu sezon mavi siyahlı ekibe transfer olan Köksal Yedek ve Alaattin Öztekin'i kutladı.

10.09.2007 Kaynak : DHA

Since 66
10.09.2007, 12:33
işimiz olmaz herkes kendi yoluna ''sağlam''
bu sewda bitmez bu dawa bitmez isteyen gider hiç fark etmez !!!!

aliefe
10.09.2007, 12:39
evet saglam bız senı unuttuk yolun acık olsun

VK38
10.09.2007, 12:45
hic utanmada yok bu herifde

imuneks38
10.09.2007, 12:47
kayseri taraftarını hiç sevmedi bu adam.şimdide özledim ayakları yapıyor.geçen berabere kaldıklarında bütün medya yerin dibine soktu onu,düşünün yenildiğini.çok arar çokkk.

Necati
10.09.2007, 12:49
Kayseri Erciyesspor-Atletico Madrid maçına bekleriz sayın Ertuğrul Sağlam'ı

leitz_go
10.09.2007, 13:20
sayın BÜLENT KORKMAZ ı da maça bekleriz

agulhan
10.09.2007, 14:17
Belli oldu neyi özlediği

turgi
10.09.2007, 14:56
Hataları olduğu kesin ama emeklerinide unutmamak gerekir.

YAKAMOZ_38
10.09.2007, 15:01
ertugrul seni allaha havale ettim bence kayseriye adım bile atma bizim satıcılarla işimiz olmaz

Necati
10.09.2007, 15:05
hahaha arsa için geliyomuş:D:D:D

Erkan
10.09.2007, 15:32
hahaha arsa için geliyomuş:D:D:D
Yok yav kayseriyi özlediğinden geliyomuş Sayın adam gibi adam ertuğrul sağlam
Kesinlikle parada felan gözü yoktur kendisinin!

Freestyle
10.09.2007, 15:38
Ertugrul Saglam'a bizi kümeye oynayan bir takim iken alip 2 sene ligin en güzel futbolunu oynattigi için tesekkür ediyorum

38kys
10.09.2007, 15:52
ArkadaŞlar Öyle Demeyİn Sadece Aydin La Mehmet Topuz La GÖkhan Samuel Le Bu 4 Adamlar Takimda Neler Yapti Bunlari Goz Unune Getİrİn Bence.......ua

ademdolgun
10.09.2007, 16:00
yine bir dünya bos mesaj yav ne olursa olsun adamin hakki var üzerimizde yigiti öldür ama hakkinida ver yok ztaniyorlarmis yok cikar icin özlüyormus yok kayserilerin sevmedigi bir adammis biz istemedigimiz halde adam BJK´ye gitti yarin birgün yöneticiler tekrar takimin basina getirseler ve cok daha basarili olursa ne diyeceksiniz o zaman büyük lokma ye ama büyük söz konusmayin

ademdolgun
10.09.2007, 16:03
Kayserispor'daki başarısından dolayı ben kendisiyle gurur duyuyorum.Umarım çok daha başarılı olur.

sana aynen katiliyorum ASYA insallah etugrul hoca hakettigi basarilarin en büyügünü yakalar

tartanay
10.09.2007, 16:17
arkadaşların şu ana kadar yaptıkları yorumlar gerçekten çok isabetli....Ertuğrul hoca giderken arkasına bile bakmadı ama şimdi böyle konuşmasının,elbette kişisel bir nedeni olduğu açık....herkes kendi yoluna...Hem ERtuğrul hem de ublent hoca Kayseri deki pozitif ortamı hiçbir yerde bulamayacaklar....

ademdolgun
10.09.2007, 16:31
arkadaşların şu ana kadar yaptıkları yorumlar gerçekten çok isabetli....Ertuğrul hoca giderken arkasına bile bakmadı ama şimdi böyle konuşmasının,elbette kişisel bir nedeni olduğu açık....herkes kendi yoluna...Hem ERtuğrul hem de ublent hoca Kayseri deki pozitif ortamı hiçbir yerde bulamayacaklar....

gardasim hangi pozitif ortamindan bahsediyorsun bahsettigin kent insaninin ertugrul ve bülent hocaya gösterdigi sevgi ve saygiyi diyorsan bunu ünlü bir isim hangi sehire giderse gitsin ayni ilgi ve alakayi bulurlar. ha diyorsanki futboldaki basari ve tarfatar kitlesinin futbola, futbolcuya ve hocaya ilgi alakasi diyorsan ´besiktasin türkiyedeki basarilarini hepimiz biliyoruz, keza bursasporunda mazisini biliyoruz yani bu hocalarin gittikleri takimlarin mazileri ortada, ya bizimkisi son iki sezondaki basari ve bizim sehrimizin taraftarininda futbola ilgisizligini tüm türkiye biliyor. yani hoca icin farketmez nereye giderse gitsin basarida nasil alkislaniyorlarsa, basarisizlikdada yuhalanan ve küfürlere maruz kalanda ayni adamlar. kusura bakma ama ben baska POZITIF bir ortam farki göremiyorum

aliyalcinks
10.09.2007, 16:36
arkdaş böyle birşey yokki adam oyuncu alcam diyo gidiyor bi bakıyoz adam beşiktaşla kontrant imzalıyor.onun bir adı yalancı diger adı alçak o kimmi?

erturul saglam

jackal_3806
10.09.2007, 16:51
ıns besıktasta basarılı olur

mustang
10.09.2007, 16:53
:lac: Ertugrul benim için bitmiştir adam gibi ayrılmadı bütün kayserilileri aldattı

LEVENT ŞEKER
10.09.2007, 16:57
saolsaın ertugrul saglam acısıyla tatlısıyla 2 sene bızımle bırlıkte oldun emeklerın icin saol yolun acık olsıun

samuel
10.09.2007, 17:02
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam emeklerin için teşekkürler...Yolun açık olsun...

PrivatePilot
10.09.2007, 17:09
ertuğrul sucuk pastırma ve mantıyı özlemis ya sizi niye özlesin ha birde arsasını....

mali38
10.09.2007, 17:16
geçti kayserinin pazarı sür eşşeni istanbula

Onur
10.09.2007, 18:04
Arkadaşlar Benim Msjımı Kim sildi ?
Nedenini Açıklarsa sevinirim.

ÖzgüR
10.09.2007, 19:09
Dile getirmesi bile güzel değilmi sizce

_Sehzade_
10.09.2007, 19:13
Sayin Saglam, ati alan Üsküdari çoktan geçti. Birak bu bos laflari artik.
Kayserispor taraftarlari seni istemiyor, cünkü sen bizi sattin ve sözünde durmadin.

Quaresmaa
10.09.2007, 19:24
kım olsa özler kayseriyi ama geri dönemek için arkanda birazda olsa kredin

olmalı idi ama sen ne yaptın tek kalemde sildın kayseriyi o pebbe görünüşüne

aldandığın istanbula değiştin nediyelim san başarılar ama unutmaki artık senle

kayseri ımkansız derım ertuğrul sağlam

Roy Keane
10.09.2007, 20:30
Özlediysen ne diye saçmasapan bir şekilde gittin İstanbul'a? Özlediğin şehrin takımı Erciyesspor hakkında niye zamanında abuk subuk konuştun peki? Samimiyetten uzak açıklamalar bunlar. Belki de vicdan azabıdır!

BÜLENTİN38AŞKI
10.09.2007, 20:33
helal olsun sana ertugrul hoca vefa güzeldir vefasızlar arasında

M_G
10.09.2007, 20:38
valla ben hic özlemedim ertugrul saglamı
Giderken kacar gibi gitti kayseriden tek kelime etmedi

Necati
10.09.2007, 20:45
Ya 2007nin Hesabını Ver Ya da Rahat Ver!!!

KyS_ToTTi
10.09.2007, 20:47
bizde seni özledik hocam mm

desem yalan olurr

mustafaozkanks
10.09.2007, 21:01
Arkadaşlar tamam ertugrul sağlam bizi iki sene önce küme düşmeye oynayan takımı aldı felan filan ama şunu unutmayın bu yönetim olmasaydı kayserili iş adamlarının desteği olmasaydı tek başına hiç birşey yapamazdı daha eziktaşa imza atmadan bir önce kesinlikle gelecek sezonda kayserideyim diyipte ertesi gün Sayın Recep Mamura bile haber vermeden gidip imza atan sayın ertuğrul sağlamı affedecemizi sanıyorsanız YANILIYORSUNUZ.SAYIN ERTUĞRUL SAĞLAM DOSTLARINIDA AL GİT BİR DAHA GELME ŞUNU İYİ BİLKİ STADA GELDİĞİN ZAMAN YUHLANACAKSIN

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 21:09
ben size katilmiyorum ertugrul hoca kayseriyi cok ´seviyor ayrilis seklide gayet medeni sezon bitti baska takima transfer oldu-bizi bu sene yari yolda biraksa dahami iyi olurdu-samet aybaba gibi-rizede 2maca cikti sonra ben yokum-bence burda yönetiminde hatasi vardi hic aciklama duymadim ertugrul hoca hakkinda yönetimden-malesef olayin bide baska yüzü var onu hic görmüyonuz.ertugrul hoca kayseriden arsa aldi herkes adama yüklendi.nerden buldu parayi yada takim dururken kendi isleriyle urasiyor diye.bence ortada ertugrula karsi komplo döndü kayseriden uzaklasmasi icin cünkü kalsa takim iyi yönetim iyi hersey tikirinda kalirsa ertugrul hoca kayseri istanbula kafa tutacak.tabii bazi cevrelerin hosuna gitmedi.bence hocamizin hakkini yiyorsunuz kayseri bugün bu konumdaysa ertugrul hocaninda katkisi var-ertugrul bize cok yakismisti-

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 21:15
arkadaslar burda ertugrul saglama karsi yazi yazanlar malesef sinirlerinden olayi baska taraflara cekemiyorlar-kayseri tarihinde en basarli hoca-en basarili takim-en basarili futbolcular-en basarili yönetim-en basarili kayserispor ortaya cikti-ben sizi anlamyiorum her büyük takimda bir hoca vardir-unutulmayan-ama sizler ertugrul hocaya yanlis yapiyorsunuz-
ertugrul kayseriyi felan terketmedi-kayseri ertugrula yanlis yapti-onu kayserililer istanbula gitmek zorunda birakti-birakin inadi-ertugrul saglam kisilik yapisiyla bize yakisti-bizde ona-ertugrul hocayi sembol yapacagimiz yere ona neler yakistiriyoruz.bu bize kayserililik ruhuna yakismiyor

samuel
10.09.2007, 21:20
arkadaslar burda ertugrul saglama karsi yazi yazanlar malesef sinirlerinden olayi baska taraflara cekemiyorlar-kayseri tarihinde en basarli hoca-en basarili takim-en basarili futbolcular-en basarili yönetim-en basarili kayserispor ortaya cikti-ben sizi anlamyiorum her büyük takimda bir hoca vardir-unutulmayan-ama sizler ertugrul hocaya yanlis yapiyorsunuz-
ertugrul kayseriyi felan terketmedi-kayseri ertugrula yanlis yapti-onu kayserililer istanbula gitmek zorunda birakti-birakin inadi-ertugrul saglam kisilik yapisiyla bize yakisti-bizde ona-ertugrul hocayi sembol yapacagimiz yere ona neler yakistiriyoruz.bu bize kayserililik ruhuna yakismiyor

Çok güzel yazmışsın gerçekten ...:clapping:

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 21:27
malesef hocamiza kizanlar-olaya hakim deyiller-kayserinin büyüklügü takimin sehrin büyümesi acisindan ertugrulla ayni tabloda olmamiz sart-reklam yapmak sempati kazanmak ancak böyle mümkündür-

malesef size cok dariliyorum bu konuda-elimize belkide hic gecmiyecek bir firsati vay bizi satti aldatti-gibi mantik disi olaylarla gözünüze perde cekiyorsunuz-olaylarin uzagindasiniz realiteyi görmüyorsunuz-bereket tüm kayseri sizin gibi düsünmüyor

-kim satti kayseriyi-bizi satanlar medya patronlari rant kabzimallari-3büyük takimin adindan karnini doyuran sülüklerdir-siz olaya malesef hakim deyilsiniz-

napti ertugrul hoca sezon ortasinda birakipdami gitti-samet aybaba gibi rizeyi birakip gitti-soruyorum-riza calimbay gibi rizeyi birakip-ersun yanal gibi-önce genclerbirligini sonra manisayi birakip gitti-öle yapinca daHAMI iyi oluyor-ertugrul hoca hickimseyi birakmadi sezon sonu anlasmasi biiti-oda baska takima gitti olay bu-lami cimi yok-sizin söledikleriniz sadece duygusal ve mantik disinda-kimi aldatti-hoca kimi satti-

batıkan_develi
10.09.2007, 21:30
sağlam bize güzel şeyler yaşattı ama o ayrılışı unutulamaz
hele bu açıklamalar çok yapmacık zamanında Erciyes hakkında neler konuştuğunu herkes biliyor

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 21:39
Arkadaşlar tamam ertugrul sağlam bizi iki sene önce küme düşmeye oynayan takımı aldı felan filan ama şunu unutmayın bu yönetim olmasaydı kayserili iş adamlarının desteği olmasaydı tek başına hiç birşey yapamazdı daha eziktaşa imza atmadan bir önce kesinlikle gelecek sezonda kayserideyim diyipte ertesi gün Sayın Recep Mamura bile haber vermeden gidip imza atan sayın ertuğrul sağlamı affedecemizi sanıyorsanız YANILIYORSUNUZ.SAYIN ERTUĞRUL SAĞLAM DOSTLARINIDA AL GİT BİR DAHA GELME ŞUNU İYİ BİLKİ STADA GELDİĞİN ZAMAN YUHLANACAKSINarkadasim ben seni cok iyi anliyorum size hak vermeye calisiyorum ama olmuyor-hangi yönetimden bahsediyorsun basari yoksa yönetimde yoktur-biz simdi basariliyiz yönetimden basarili seneye ne olacagi belli degil-garanti variyormusun biz yine saglam kadroyla lige baslicaz seneye-garanti veriyormusun yönetiminde böyle basarili kalacagina-garanti veriyormusunuz gökhan-mehmet-toledo-ragip-ali turan-aydin-seneye bizde oynayacak-is adami destegi hersene vardi-bize tek bu sene olmadiki-destek-olayin özü su-oratada bir realite var ve ben saskinlik icinde seyrediyorum-ve birkez daha kayserisoprun BÜYÜK seyircisi olmadigi kanisana vardim-endrüstriyel futbol diye bir terim cikti aceba nekadar bu konuyla ilgiliyiz-endüsriyel futbol icin böyle insanlara bu markalara ihtiyacin var-bunu anlatamiyorum-ertugrul saglam bir markadir-gelecegin milli takim hocasidir-ve biz sinifta kalmis bir takimin taraftariyiz-

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 21:45
ben daha size bisey demiyorum insallah beni anlarsiniz-ama anlasaniz bile anadoludaki takimlarin vizyonu olmadigi icin biz burda böyle anti bizans-istanbula ölüm-yada iste insanlarin gözlerini boyamak icin-tshirt yaptik-esofman cikardik-taraftarlar birleselim gibi günümüz sartlrina uymayan yollarda oldugumuz icin bizim sölediklarimiz malesef askida kalacak

-ben bu sitede 5sene öncede bunlari yaziyordum-pckobat-nickle-simdide yaziyorum-malesef citayi yükseltemedik-istanbulun gölgesinde yasamaya alistik-kalin salicakla

maviejder
10.09.2007, 21:46
Kayserispor'daki başarısından dolayı ben kendisiyle gurur duyuyorum.Umarım çok daha başarılı olur.fbvbbb

maviejder
10.09.2007, 21:49
ben size katilmiyorum ertugrul hoca kayseriyi cok ´seviyor ayrilis seklide gayet medeni sezon bitti baska takima transfer oldu-bizi bu sene yari yolda biraksa dahami iyi olurdu-samet aybaba gibi-rizede 2maca cikti sonra ben yokum-bence burda yönetiminde hatasi vardi hic aciklama duymadim ertugrul hoca hakkinda yönetimden-malesef olayin bide baska yüzü var onu hic görmüyonuz.ertugrul hoca kayseriden arsa aldi herkes adama yüklendi.nerden buldu parayi yada takim dururken kendi isleriyle urasiyor diye.bence ortada ertugrula karsi komplo döndü kayseriden uzaklasmasi icin cünkü kalsa takim iyi yönetim iyi hersey tikirinda kalirsa ertugrul hoca kayseri istanbula kafa tutacak.tabii bazi cevrelerin hosuna gitmedi.bence hocamizin hakkini yiyorsunuz kayseri bugün bu konumdaysa ertugrul hocaninda katkisi var-ertugrul bize cok yakismisti-bende aynen katılıyom bu arada Quvarejma sana hiç katılmıyorum

Necati
10.09.2007, 21:59
malesef hocamiza kizanlar-olaya hakim deyiller-kayserinin büyüklügü takimin sehrin büyümesi acisindan ertugrulla ayni tabloda olmamiz sart-reklam yapmak sempati kazanmak ancak böyle mümkündür-

malesef size cok dariliyorum bu konuda-elimize belkide hic gecmiyecek bir firsati vay bizi satti aldatti-gibi mantik disi olaylarla gözünüze perde cekiyorsunuz-olaylarin uzagindasiniz realiteyi görmüyorsunuz-bereket tüm kayseri sizin gibi düsünmüyor

-kim satti kayseriyi-bizi satanlar medya patronlari rant kabzimallari-3büyük takimin adindan karnini doyuran sülüklerdir-siz olaya malesef hakim deyilsiniz-

napti ertugrul hoca sezon ortasinda birakipdami gitti-samet aybaba gibi rizeyi birakip gitti-soruyorum-riza calimbay gibi rizeyi birakip-ersun yanal gibi-önce genclerbirligini sonra manisayi birakip gitti-öle yapinca daHAMI iyi oluyor-ertugrul hoca hickimseyi birakmadi sezon sonu anlasmasi biiti-oda baska takima gitti olay bu-lami cimi yok-sizin söledikleriniz sadece duygusal ve mantik disinda-kimi aldatti-hoca kimi satti-

Kayserispor kulübünün ertuğrul sağlam üzerinden reklam yapmaya ihtiyacı yoktur hiçkimse kayserispordan büyük değildir

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 22:10
necati.
ben senin gibi düsünmüyrum senin sölemis oldugun sadece türkiyede 3büyükler büyük oldugu diger takimlari sömürdügü icin gecerli bir deyimdir-futbol disidir-

real madridin beckham üzerinden yaptigi reklamin kazandigi paranin miktarindan haberin varmi-beckhamin yeni takimi amerikadaki-daha beckham maclara baslamadan transfer parasinin 3katini kazandiginida biliyonmu-yada oralar gitmeye gerek yok-fenerbahce roborto carlosun 80bin formasini satti-ronaldinho üzerinden barcelonanin kazandigi paradan haberin varmi-yada chelsenin teknik hocasi adi neydi adamin ya maurinho mu ne--adamin her attigi adim olay-ve para-

neymis kimse kayserispordan büyük deyilmis-olay kimin kimden büyük oldugu felan deyil-bu anadolu takiminin kullandigi bir laf deyil-bu kafayla hangi anadolu takimi aciklama yaparsa intihar etmistir-kimin kimden para kazandigi ilerisi icin klübüne menfaat kazandirdigidir.yani klübün cikaridir.bizimde ertugrul gibi markalara ihtiyacimiz var.tolunay kafkasda yeni bir ertugrul hocadir-

Necati
10.09.2007, 22:13
beckham ronaldinho mourinho ve ertuğrul sağlam çok güzel bir örnekleme kardeşim bunlar kim ertuğrul kim

cCcTÜRKELIcCc
10.09.2007, 22:22
sen olayi anlamadinki-simdi gidipde örnek yapacaz diye ronaldinhoyu türkiyeyemi getirelim-maurinho nasil ingilterede basarli biriyse aynen ertugrul hocada bizim ligimizde hoca-nasil karsilastirma yapacaz peki-biz burda türkiye ligini konusuyoruz malesef anadolu takimlarinda böyle örnekler olmadigi icin fenerbahceyi chelseyi barcelonayi örnek veriyorum-sunu demeye calisiyorum-markalasmak icin marka olan insanlardan faydalanmak gerek-

Sniper38
10.09.2007, 22:24
Kayseriyi kim özlemez?
Kayseri unutulmaz.

mali38
10.09.2007, 22:27
Kayseriyi kim özlemez?
Kayseri unutulmaz.

evet bu şehir unutulmaz ama ertuğrulun yaptıklarıda unutulmaz.

Erkann_38
10.09.2007, 22:35
Ertugrul Saglam Oleyyyyy

ömR
10.09.2007, 22:49
Ertuğrul hoca bu takımda çok iş yaptı.Belki bırakıp gitti ama şu anda iyi bir takımımız var üst sıraları zorluyorsak onun sayesinde.Hangi takım 1 sene önce ligden düşmek üzereyken 2.sene bu kadar başarılı olabildi ki.Hakkını yemeyin.Bize güzel bir takım yarattı gitti.Emekleri için teşekkürler.Kendi takdiriydi gitmek umarım başarılıda olur.Ronaldinho,Henry gibi oyuncular bile takım değiştirebiliyorsa büyütülecek bir olay değildir bu da bence :)

Samil38
11.09.2007, 00:43
Tamam Topuz, Gökhan, Aydin gibi oyuncularimiz var. Ama bu oyunculari yeniden kesfeden ve hayat veren Ertugrul Hoca oldu. Eger o olmasaydi bu sene insallah düsmeyiz derdik, oysa simdi insallah sampiyonlar ligine katiliriz diyoruz.

Bunu unutmamak gerekir.

VURUCU
11.09.2007, 03:26
Oz Gardasimizi Ligten Dusuren Kayserisporu Parcalamak Isteyen Ve Bu Olacakta Futbolculari Satin Almakla Biri Kayseriye Gelmesin O Aldigin Her Nefes Ictigin Su KAYSERIDEKI Sana Haram zehir ZIKKIM OLSUN Olsun Ertugrul Saglam Bey Seni Bizden Saydik Ailenle Saygi Sevgi Gosterdik Adam Gibi Veda Edeydin Ertugrul Saglam

Bulent Korkmazda Sende Az Degilsin Sanada Yaziklar Olsun Buyuk Kaptanligini Yitirdin Gs Bile Sana Son Emegini Vermedigi Kadar Hakliymis

Has Kayserili Olarak Bizi Satanlari Reklam Etmeyiniz Tamammi Kendinize Gelin Bizlere Adam Gibi Adam Lazim

ÖZÜ SÖZÜ BIR OLSUN TÜKÜRDÜNÜ YALAMASIN HAS DELIKANLI OLSUN

Yücel Şahin
11.09.2007, 09:53
Verdiğin demeçlerle nerdeyse taraftarı ikiye böldün.Senden önce Kayseri ve Erciyes diye bir ayırım yoktu.Ayrımcılık tohumları attın Erciyesi yedin,şimdide özledin.Hadi canım sende.

Since 66
11.09.2007, 12:30
necati doğru sölüyon amma taklid olma bea yaratıcı ol biraz !!

muharremayten
11.09.2007, 13:11
O samsunu özlemiştir.

Onur
11.09.2007, 13:42
Kayserispor´u para ve kariyer için bırakıp giden bir kişinin, Kayseriye özlem gidermek için değilde KAYSERISPOR YONETIMININ verdiği arsayı görmek için geldiği kanaatindeyim..

Ayhan BAYNAL
11.09.2007, 13:47
teşekkürler hocam

adEnisaY38
11.09.2007, 14:11
bunlar reklam kokan sözler e.saglam

YAKAMOZ_38
11.09.2007, 21:39
Oz Gardasimizi Ligten Dusuren Kayserisporu Parcalamak Isteyen Ve Bu Olacakta Futbolculari Satin Almakla Biri Kayseriye Gelmesin O Aldigin Her Nefes Ictigin Su KAYSERIDEKI Sana Haram zehir ZIKKIM OLSUN Olsun Ertugrul Saglam Bey Seni Bizden Saydik Ailenle Saygi Sevgi Gosterdik Adam Gibi Veda Edeydin Ertugrul Saglam

Bulent Korkmazda Sende Az Degilsin Sanada Yaziklar Olsun Buyuk Kaptanligini Yitirdin Gs Bile Sana Son Emegini Vermedigi Kadar Hakliymis

Has Kayserili Olarak Bizi Satanlari Reklam Etmeyiniz Tamammi Kendinize Gelin Bizlere Adam Gibi Adam Lazim

ertugrul saglam hakkında söylediklerinde gayet halısın kardeş

YAKAMOZ_38
11.09.2007, 21:40

ertugrul saglam hakkında söylediklerinde gayet halısın kardeş

ahmetblabla
16.09.2007, 13:16
bu adama içimden okkalı bi küfrettim bu haberi okuyunca madem gidecektin .................................................. .................................................. .................................................. ..................................... bu noktalı bölümü açıkca söleyemiorum

Köln38
17.09.2007, 18:54
E.Saglami elestirmek yerine, Kayseriye kim sempati duyarsa onunla gururlanmaliyiz, elbette birgün baska takima gidecekti onun icin kin tutmanin kimseye yarar getirecegini sanmiyorum.
bizler iki yil en iyi sezonlarimizi onunla yasadik ve bazi teknik adamlar gibi sezon ortasinda birakip gitmedi.
kimseye kizmanin küfretmenin ve kirilmanin bir anlami yok.

ahmet_38
19.09.2007, 00:44
sen kayseriyi özlemiş olabilirsin ama biz seni ÖZLEMEDİK...

YAKAMOZ_38
20.09.2007, 00:20
E.Saglami elestirmek yerine, Kayseriye kim sempati duyarsa onunla gururlanmaliyiz, elbette birgün baska takima gidecekti onun icin kin tutmanin kimseye yarar getirecegini sanmiyorum.
bizler iki yil en iyi sezonlarimizi onunla yasadik ve bazi teknik adamlar gibi sezon ortasinda birakip gitmedi.
kimseye kizmanin küfretmenin ve kirilmanin bir anlami yok.

gitmek var gitmek var adam gibi gitseydi sözümüz yoktu