PDA

Tam Sürümü Gör : Haın Saldırı Ve Kınama

TEK_BÜYÜK_KYS
28.07.2008, 00:50
MERHABA ARKADAŞLAR SAAT 22 SULARINDA İSTANBULD ARD ARDA GELEN İKİ PATLAMA İLE 13 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETMİŞ 74 VATADAŞIMIZ YARALANMIŞTIR BU HAIN SALDIRI TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR BU ÜZÜNTÜLÜ HABERİ VERMEK İSTEMEZDİM AMA ÇOK FOLYUM ÇOK ÜZGÜNÜM HEPSİNE LANET OLSUN ALLAH CEZALRINI VERSİN ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET YARALILARA DA ACİ ŞİFALAR DİLİYORUM :uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgu num::uzgunum:

Güngören'de patlama

Meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti, 72 kişi de yaralandı...
Güngören'de 2 ayrı patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 72 kişi de yaralandı.
Patlamanın ardından polis, itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekipleri Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazı'na sevk edildi.

VALİ GÜLER: 13 ÖLÜ, 72 YARALI VAR
Güngören'deki patlamanın ardından İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerine gelerek inceleme yapmaya başladı. Vali Güler, ilk incelemelerinin ardından, meydana gelen patlamaların kesinlikle bomba olduğunu, saldırının bir terör saldırısı olduğunu ifade etti. Güler, ilk belirlemelere göre 13 kişinin hayatını kaybettiğini, 72 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Öte yandan olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi ve güvenlik çemberi oluşturdular...
Yetkililer, meydana gelen patlamanın bomba nedeniyle meydana geldiğini belirterek, ikinci patlamanın canlı bomba olabilme ihtimali üzerinde durduklarını açıkladı.
GÖRGÜ TANIKLARI ANLATIYOR:
Salim Açan isimli görgü tanığı iki patlama arasında yaklaşık 20 dakika olduğunu belirtti.
Salim Açan, CNN TÜRK canlı yayınında aktardığı bilgilerde; "İlk patlama telefon kulübesinde meydana geldi. İkinci patlama ise biraz ilerideki bir aracın yanında gerçekleşti. Ben 112 görevlisi olduğum için ilk müdahalede bulundum. Bir kaç tane yaşlı ölü insan gördüm" dedi.

milliyet

TEK_BÜYÜK_KYS
28.07.2008, 00:56
Terör Terör Terör Allah Belalarını Versin çovuk çoluk Da Vardı Bembeyaz Kesilmiş Korkudan Heryer Kan Reavan Of çok üzgünüm Ben Ya Hiç Iyi Hissetmiyorum Kendimi Yüreğim Sızlıyo

Muzaffer
28.07.2008, 01:01
Ölenler boşu boşuna ölüyor,şehitlerde aynı şekilde.
Mehmetlerimiz vatan için dağda kanını,canını feda ediyor; Diğer taraftan bazıları hemde milletin vekilleri "Sayın" demeye devam ediyor ve pkk yı savunuyor.
Ya mehmetler ölmesin yada Sayın diyenlerin sesleri kesilsin...
Bu işler çok kanımıza dokunuyor artık...

Ölenlere ALLAH'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

TEK_BÜYÜK_KYS
28.07.2008, 01:04
Abi Ben Bıktım Ne Suçu Var O Insanların Eline Kucağuna Cocuğunu Alıp Dolaşmak Için çıkmış O Insanların O Sabi O Subyanların Ya Günah Değilmi Yazık Değilmi Insan Bi Hayvan Bile öldürmeye Kıyamıyo Bu Ne Caniilki Bi Ne Adilik Insan Dışılık Olmaz Olsun Böyle Insanlık Alçaklar Ruhum Daraldı Bi Namaz Kılayım Sonra Foruma Döneyim Bari

==MyDr34Mm==
28.07.2008, 01:10
allah rahmet eylesin

FIRTINA
28.07.2008, 01:11
:uzgunum: :sad:

ölenlerin ailelerine bol sabir diliyorum...

TEK_BÜYÜK_KYS
28.07.2008, 01:14
üzülmemek Elde Değil Insanın Kanını Donduruyo Böyle şeyler Olmaz Olsun Sadece Bizim Vatanımızda Değil Hiç Bir Yerde Olmasın Hepimiz Insanız

M_G
28.07.2008, 01:33
Allah belasını versin yapanların
Ölenlere allahtan rahmet diliyorum

Zlatan38
28.07.2008, 01:37
Lanetliyorum Diyeceğim Ama Lanetlenmek Insanlara özgü Bir şeydir Bunları Taksim Meydanına çıkarıp Ibret Olsun Diye Asacaksın Böyle şerefsizler Içinde Idam Kalkmamalıydı ...

TEK_BÜYÜK_KYS
28.07.2008, 01:46
şerefsizlik bile denmez buna daha öte birşey bu hayvanlar bile yapmaz bunu ya yazık günah ALLAH HEPİSİNE VURSUN ÇIKARSIN ACISINI KÖPEKLER YA

38ölümüne38
28.07.2008, 02:05
Olenlere allah rahmet eylesin.
Ondan ote soyleyecek bisey yok....
Ne desek bos...
OFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFF

M_G
28.07.2008, 02:12
Arkadaslar Olenlerin Ruhları Icin Bir Fatiha Okuyalım

ÖzgüR
28.07.2008, 02:37
Lanet Olsun Bunları yapan kişiliksizlere Hayatnı kaybedenlere Allah rahmet eylesin.Yaralananlara acil şifalar...

Rook
28.07.2008, 02:45
Allah Rahmet Eylesin..
Yaralılara acil şifalar..

Stadda Kahrolsun PKK diye baqırtmayan Emniyetede Lanet Olsun !..

sevdali_sehit
28.07.2008, 02:52
olenlere Allahtan rahmet geride kalanlara sabir yaralananlara acil sifalr diliyorum !! bunu yapan serefsizlere dur demenin vakti geldide geciyor ey turk uyuma uyan artik devletimize sahip cikilmiyor bi kotu teror orgutuyle bas edilmiyo neymis eve don cagrisiymis alin iste eve donenler neler yapiyo vallahi darldim yaa

bi kere vatanini satan hain yine yapar terorist affedilmez öldürülür !!!

mirkilata
28.07.2008, 03:33
Ölenlere Allahtan rahmet , yaralılara acil şifalar diliyorum. Görüntüleri görünce kanım dondu. Allah milletimize sabır versin. Suçu günahı olmayan, ailesi ile sadece bir pazar akşamı gezen vatandaşlarımıza nasıl kıyarlar. Ama şunu iyi öğrensinler ülkemizi bölmeye, bizleri korkutmaya asla ama asla güçleri yetmeyecektir. Bu leş kargalarının sonu da diğerleri gibi olacaktır. Yakalanırlarsa tüm milletin gözü önünde ibreti alem olsun diye asacaksın bunları. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yücel Şahin
28.07.2008, 12:17
Söyleyecek pek birşey yok,bildik olaylar aciz bir yönetim.Yılanın başı mecliste adamlar saygı duruşu yapıyor dağdaki köpeklerine,bebek katiline sayın diyor,kınayamayor,başımızdakiler seyrediyor.Yeter artık yazık masum insanlara güçlüysek gücünüzü gösterin ezin kafalarını,artık isyan noktasına geldi.
Orgeneralleri tutuklayabiliyorsunuzda bunlara gücünüz yetmiyormu.Bu iş kınamayla falan olmaz iran gibi tutuğunu sallandır ipte bak bakalım.Yakalansalar nolacakki,30.000.kişinin katili yakalandı da noldu?Klimalı odasında emirlerini vermeye devam ediyor.Genelkurmayın bu işe dur deme vakti geldi ölyede ölüyoruz böylede,hiç olmassa köklerini kazırız.
Ölen vatandaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum.
NE NUTLU TÜRKÜM DİYENE-KAHROLSUN HAİNLER.

==MyDr34Mm==
28.07.2008, 12:26
dün aksam en sn 14 ölü 140 yaralı die duymusdumhttp://forum.kayserispor.org/images/icons/sad.gif

Aykut38
28.07.2008, 12:36
15 oldu kardeşim allah geride kalanlarına sabır versin.

yemlihali
28.07.2008, 13:49
terör örgütü çokme noktasına gelmiştir finansmanları ve işbirlikçileri teker içeri alınıyor artık sıkıştılar masum insanları hedef almaya başladılar şu malum dava sonuçlanıncaya kadar bu gibi olaylar olmaya devam edecektir bize düşen sagduyulu olmak sogukkanlılıgımızı korumaktır zate bu hain saldırıyı yapan insanların hedefi ülkemizde kaos ortamı oluşturmaktır topluma korku yaymaktır bize düşen ise her zaman birlik ve beraberlimizi korumaktır geçmişteki gibi bazı kesim insanların ayak oyunlarına alet olmamaktır ölenlere allahtan rehmet dilerim kederli ailelerinin başı sog olsun

Aykut38
28.07.2008, 13:53
abicim ne kadar içeri alırlarsa alsınlar o adamlar gene hallediyo işlerini içerden veya dışardan biz sadece onları içeri atıp besliyoz ah biraz iran gibi olsak

holigan_38
28.07.2008, 13:56
olenlere allahtan rahmet yakınlarına bassaglıgı dılıyorum yaralılarada allahtan acıl sıfalar dılıyorm

Aykut38
28.07.2008, 14:38
benden duymanızı istemezdim ama ölü sayısı 17 ye çıkmış allah rahmet eylesin.

Yücel Şahin
28.07.2008, 17:57
terör örgütü çokme noktasına gelmiştir finansmanları ve işbirlikçileri teker içeri alınıyor artık sıkıştılar masum insanları hedef almaya başladılar şu malum dava sonuçlanıncaya kadar bu gibi olaylar olmaya devam edecektir bize düşen sagduyulu olmak sogukkanlılıgımızı korumaktır zate bu hain saldırıyı yapan insanların hedefi ülkemizde kaos ortamı oluşturmaktır topluma korku yaymaktır bize düşen ise her zaman birlik ve beraberlimizi korumaktır geçmişteki gibi bazı kesim insanların ayak oyunlarına alet olmamaktır ölenlere allahtan rehmet dilerim kederli ailelerinin başı sog olsun

Olayı yapan PKK sanırım ,üstlenmediler ama senin kastettiğin içeri almalar Ergenokon olayı.Onların masum halkı hedef alacak kadar alçak olduklarını sanmam.

yemlihali
28.07.2008, 18:42
ben bu olayların devam etmekte olan ergenekon davası ile baglantılı olabilecegini düşünüyorum yücel abi

Yücel Şahin
28.07.2008, 18:46
ben bu olayların devam etmekte olan ergenekon davası ile baglantılı olabilecegini düşünüyorum yücel abi

Umarım olmaz bakalım zaman ne gösterecek.Eger onlar çıkarsa PKK dan daha çok vatan hainidirler.

dr38
28.07.2008, 20:15
Türkiyede huzuru istemeyen bir grup hep olagelmiştir ama artık Türkiye değişiyor.inşallah böyle bir olay bir daha gerçekleşmez...

koramaz38
29.07.2008, 00:42
allah rahmet eyleye daha nekadar aci cekecez

kaplan38
29.07.2008, 17:18
ölenlerin yakınlarına baş sağlığı yaralılara açil sifalar diliyorum.işallah bir daha böyle olaylar yaşamayız.bu saldırıyı yapanların amacı birlik ve bütünlüğümüz bozmaktır sakın bu hainleri oyununa gelmeyelim.bir birimize daha sıkı bağlarla bağlanalım

Yücel Şahin
29.07.2008, 17:23
Formda üye sayımız oldukça yüksek,Böyle bir konuya daha duyarlı olmamız gerekirdi diye düşünüyorum.Eften Püften şeylere sayfalar dolusu yorum yapılırken, böyle bir konunun katılımcı sayısının düşük olması üzücü.

imparator38
30.07.2008, 13:52
Yapılan saldırıyı esefle kınıyorum.
Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Ayrıca saldırıda Develi li bir hemşerimizde yaşamını yitirmiştidir. Ailesi ve tanıyanlarına başsağlığı diliyorum.