PDA

Tam Sürümü Gör : Colin Kazım'dan şok açıklama

cangele21
01.08.2008, 12:07
Colin Kazım'dan şok açıklama
01 Ağustos 2008 Cuma 10:07
Kazım'ın İngiliz gazetecilere; "Ben hâlâ Britanyalı'yım. Sadece Türk pasaportu taşıyorum" sözü tepkiye neden oldu.

Fenerli Kazım'ın İngiliz gazetecilere; "Ben hâlâ Britanyalı'yım. Sadece Türk pasaportu taşıyorum" demesi içimi acıtıyor. Hele Türkçe öğrenmeyişi... İşte onu da hiç sormayın! Bu nedenle sonsuza kadar devşirme (yani para için ülke ve ismini değiştiren) sporculara karşı çıkacağım. Bu ülkenin çocuklarına sahip çıkalım yeter!

Terimin aldığı adamdan ne beklersin

Muzaffer
01.08.2008, 12:11
Bu adam milli maçlar sırasındada aynı şeyi söylediki...
Hırvatistan maçı öncesinde "Hırvatistanı yenip İngilterenin öcünü alacağım" gibilerinden bi laf etti.
Bu adam dediği gibi türk felan deil.
İngiliz soyundan gelen adamın daha ne demesi bekleniyor.
Marco bile istiklal marşını öğrendi öyle yada böyle..

Ben TÜRK olan bir milli takım istiyorum.
Başında terimi olmayan..

yemlihali
01.08.2008, 12:13
aferi colin adam özünü inkar etmemiş yazıklar olsun kendi insanımız dura dura marko gibi colin gibilere ayyıldızlı formayı giydirenlere

Freestyle
01.08.2008, 12:20
Avrupa Sampiyonasi esnasinda, tesadüfen ingiliz BBC kanalinda bir röportaj görmüstüm. Orda Colin Richards (!) kendini Ingiliz hissettigini, aslinda geri Ingiltereye dönüp orta futbol oynamak istedigini anlatmisti.

ahmetg38
01.08.2008, 12:39
yani ne bekliyonuz ki

Alper MUTLU
01.08.2008, 12:40
e ne olacaktı ki? fenerbahceden iyi bişey mi çıkacaktı?

mudo
01.08.2008, 13:18
İşte Terim'in Mehmet Topuzun yerine milli takıma çağırdığı adam. İki şerefsiz bir araya gelmiş oldu nolacak. Oldu olacak bundan sonra bu soyu bozuk milli takımın kaptanı olsun!!!

asi_kral
01.08.2008, 13:28
milliyetçiyim diyen fatih terim inş bu söyleyişiyi okumuştur gerci okuyupta bişeyler yapsa mehmet topuzun saçının teli olamaz senin gadanı alsınlar be topuzum

koramaz38
01.08.2008, 13:52
abi yakinda terim rigobert song u da alir milli takima nede olsa eski gsli.....milli takim süperligde oynuyan yabanci karmasi gibi

M_G
01.08.2008, 15:18
fatih terim hayranlarının yorumlarını bekliyorum bu konuda

_Sehzade_
01.08.2008, 16:00
Türk degilse madem neden Türk milli takiminda oynuyormus?

karizmatix
01.08.2008, 17:13
gitsin Britanya Milli Takımına!
Ayyıldızı taşımak onurdur. Sen Onursuszsan Onurumuzu Kirletme. Bir daha o formayı da giyme!

ÖzgüR
01.08.2008, 17:42
Ne kadar karakterli bir futbolcu olduğunu kanıtlamış yoksa zaten biliyorduk :)

adm_92
01.08.2008, 19:08
o daha öncede öyle yorumlar yapmıştı zaten aurelio nun da farkı yok zaten

makif17
01.08.2008, 22:00
kendi reklamını yapıo işte adam ingiltere liginde ii bi takıma gitmek için yapıo
Mesaj Sansürlenmiştir...

özvatanli38
01.08.2008, 23:45
arkadaslar kibristan adam cikmaz zaten ne olacak ne bekliyorsunuz türk askerini sevmeyen insanlardan

Rook
02.08.2008, 03:41
arkadaslar kibristan adam cikmaz zaten ne olacak ne bekliyorsunuz türk askerini sevmeyen insanlardan

Kibris Ne Alaka ?

Yurdum insanı işte bi yeri kafasına taktımı iyide olsa kötüde olsa karalar her yerde..

kurt_
02.08.2008, 21:27
e ne olacaktı ki? fenerbahceden iyi bişey mi çıkacaktı?
birader sorması ayıp fenerin nesi var tamam colin şerefsiz ola bilir ama bunu bir kulube niye yüklüyorsunuz ki

PSyCHoTR38
03.08.2008, 00:05
Bunun gibi adamlari milli takimda oynatanlar utansin

umitkarahan
03.08.2008, 00:13
terime söyleyelim bizim aga'yı da milli takıma alsın :)))

ibrahim1299
03.08.2008, 01:30
birader sorması ayıp fenerin nesi var tamam colin şerefsiz ola bilir ama bunu bir kulube niye yüklüyorsunuz ki

sanane sen niye feneri savunuyorsun ki...feneri savunmak sana mı düstü...hangi takımlısın merak ettim...kayserispor mu yoksa fenerbahce mi?

Avendano38
03.08.2008, 03:14
İşte Terim'in Mehmet Topuzun yerine milli takıma çağırdığı adam. İki şerefsiz bir araya gelmiş oldu nolacak. Oldu olacak bundan sonra bu soyu bozuk milli takımın kaptanı olsun!!!

Adamin ne serefsizligini gördünki küfür ediyorsun anlamadim?

Adam profesyonel ve irkini inkar etmiyor, bir türk irkini inkar etseydi alkis mi tutacaktin hayir eee colin de o halde niye böyle tepki veriyorsun?

Adamin mi suc, Terimin mi suc?

Ama Terimli milli takimda öyle yada böyle 3. oldu yani basari ortada kimsenin uyduruk haberlere kizmasina hakki yok.

Kaldiki bu haberin kaynagi nerede?

Avendano38
03.08.2008, 03:19
Buradaki cogu yorum aslinda icerigi bos. Bir anlam ve mana ifade etmeyen yorumlardan olusuyor.

Kayserispor forumuna bir konu acilmis ki (benim kanatime göre konu acmak bu kadar basit olmamasi gerekir) ve bu konunun bir kaynagi dahi yok, önüne gelen herkes birseyler yazma gereksimi dyumus.

Yazilarin bir kismi kisaltilmis yada degistirilmis küfürler dahi iceriyor fakat moderatörler bir önlem almiyor, bunu da acikcasi anlamis degilim.

Bence bu gibi olaylarla bu forumun sadece kalitesi düsüyor baska hic birsey degil.

Colini milli takimda gösterdigi basaridan dolayi kutlamak gerek serefsiz demek yerine, kendisi kendini türk hiss etmemesine ragmen bu kadar canla basla oynadiysa bence bu bir tesekkür hak eder.

BÖRTECINE 38
03.08.2008, 03:39
Bunlara o asil TÜRK milli formasini layik görenler utansin

38ölümüne38
03.08.2008, 05:26
Buradaki cogu yorum aslinda icerigi bos. Bir anlam ve mana ifade etmeyen yorumlardan olusuyor.

Kayserispor forumuna bir konu acilmis ki (benim kanatime göre konu acmak bu kadar basit olmamasi gerekir) ve bu konunun bir kaynagi dahi yok, önüne gelen herkes birseyler yazma gereksimi dyumus.

Yazilarin bir kismi kisaltilmis yada degistirilmis küfürler dahi iceriyor fakat moderatörler bir önlem almiyor, bunu da acikcasi anlamis degilim.

Bence bu gibi olaylarla bu forumun sadece kalitesi düsüyor baska hic birsey degil.

Colini milli takimda gösterdigi basaridan dolayi kutlamak gerek serefsiz demek yerine, kendisi kendini türk hiss etmemesine ragmen bu kadar canla basla oynadiysa bence bu bir tesekkür hak eder.

Ne canla basla oynamasi yaaaaaaa...
Kolin hiçç bir sey yapmadiki.
Her ayagina geldigi topu kaybediyordu!!!

ibrahim_1966
03.08.2008, 22:53
ssöylenecek söz çokta işte!!!