PDA

Tam Sürümü Gör : Panterler İlk Sınavını Geçti

ks1988
11.08.2008, 00:20
Erciyesspor'u, Nevşehirde düzenlenen Uçhisar Kupası Adana Demirspor maçında Panterler Grubu yanlız bırakmadı.
Kayseri'den kendi imkanları ile organizasyon düzenleyip otobüs kaldıran yaklaşık 50 kişilik Panterler grubu takımlarını tribünden destekledi.

Maçın oynanacağı gün öğle saatlerinde Nevşehir'e gelen ve Erciyesspor formaları ile şehir sokaklarında turlayan grup, maç saatine doğru GSİM 3 Nolu statta tribünlerdeli yerini aldı.

Maç öncesi futbolculara yoğun bir sevgi gösterisinde bulunuldu ve futbolcularala resimler çekildi.
ardından tel örgülere Pankartlarını asan Panterler maç boyunca takımlarına desteklerini tezahüratlarla dile getirdi.
1-0 kazanılan maçın ardından coşkularını futbolcular ile karşılıklı tezahürat ile paylaşan panterler, stattan ayrıldıktan sonra bu coşkuyu Nevşehir sokaklarında Nevşehirli vatandaşlarına hissettirdi.

Maç sonunda sitemiz muhabirlerine açıklamalarda bulunan Panterler Grubu Başkanı Erkan Çiloğlu "Güzel bir organizasyon oldu, ilk organizasyonumuz olmasına rağmen katılım güzeldi. Gruba destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
http://www.erciyesspor1932.com/forum/Themes/colatesi_v3/images/icons/modify_inline.gif ---------------------------------------------------------------------

Futbolcular Panterler'inden Memnun
Nevşehir'de takımlarının destekçisi olan Panterler grubu futbolcularınada yoğun bir ilgi gösterdi.
Maç öncesi futbolcularla resim çekinen taraftarlar futbolcularla tanışma ve sohbet etme imkanı buldu.

Panterler Grubunun ilk organizasyonu olmasına rağmen eski takım kaptanı İlhan Özbay'ın taraftarlarına sıcak kanlı yaklaşması ve "Hoş Geldiniz Panterler" diye hitap etmesi Panterler tarafında mutluluk yarattı.

Maç esnasında ve devre arasında saha içerisindeki oyunculara sevgi gösterisinde bulunan grup, futbolcuların isimlerine tezahürat ederek onları tek tek tribünlere çağırıp selamladı.

İlk yarıda Kemal'in ayağından gelen gole sevinen taraftarların mutluluğu, Kemal'in golü Panterler tribününe hediye ettiği işaretini yapması ile ikiye katlandı.

Futbolcular ve taraftar maçın ardından galibiyeti karşılıklı tezahüratlarla kutladı.panterlerin coşkusu saha dışınada taştı ve Nevşehir caddelerinde Erciyesspor otobüsünü karşılayıp yoğun bir tezahüratta bulunuldu. Futbolcular Panterler ilgisinden memnun olduklarını alkışları karşılık vererek ile gösterdi

-----------------------------------------------------------------------

Yönetimden panterlere tam destek
Nevşehir'de oynanan Adana Demirspor Maçında Panterler Takımlarını yanlız bırakmadı.
Maç boyunca Panterler'in coşkulu tezahüratları dikkatlerden kaçmadı ve Panterler Erciyesspor yönetimden Tam Not aldı.

Maç esnasında Erciyesspor kulüp basın sözcüsü Kadir Uslu, Panterler başkanı Erkan Çiloğlu ve çok sayıda Erciyesspor taraftarını arasında yapılan konuşmada Panterler, Erciyesspor yönetiminden tam destek sözü aldı.

Panterlere her türlü desteğin Erciyesspor yönetimi tarafından esirgenmeyeceğini söyleyen Kadir Uslu "En yakın zamanda tarafımıza bir sayı ulaştırın, o sayıda Panterlere kombine bilet sağlayalım, ihtiyaç duyarsanız atkı, pankart benzeri gereçleride temin ederiz " dedi.

Ayrıca yöneticilerin, bazı deplasman maçlarına otobüs temin etme sözü Panterler tarafından sevinçle karşılandı.Panterler başkanı Erikan Çiloğlu yönetimden gerekli desteği gördüklerini, kendilerine bundan sonra daha büyük sorumluluk düşrüğünü kaydetti ve desteklerini esirgemeyen Kadir Uslu ile diğer yöneticilere teşekkürlerini iletti.

kaynak : www.panterler.org (http://www.panterler.org/)

ks1988
11.08.2008, 00:21
resimleri sabah ekliycem....

ayrıca neden iki tane açtın demeyin, diğer konu kapandığı için yöneticileri izin verdi.
saygılar.

ŞAMPiYON KS
11.08.2008, 01:35
Simdiden Tesekkürler.

Rook
11.08.2008, 08:37
Tebrikler Erciyesspor yönetimi! Kimileride Taraftarı tribünden sogutmak için ellerinden geleni yapıyor.

Kayserispor Bizim Onlar Orda Görevli Bunu Unutuyorlar !

Kapadokyalı
11.08.2008, 10:01
güzel olmuş gerçekten.yönetimin destek vermeside ayrıca sevindirici.inşallah güzel işler çıkaracak bu organizasyon

cangele21
11.08.2008, 10:10
panterler yavaş yavaş ön plana çıkıyor

Muzaffer
11.08.2008, 10:11
Gerçekten alkışlanacak bir olay...
Özellikle yönetimden destek görmesi dahada bi güzel...
Onur arkadaşımızın dediği gibi kimi takımı taraftardan kaçırır sonrada niye taraftar gelmiyor der kimiside taraftarın desteğini almak için onlarla bütünleşir.

Bu sene İlk ikide yer alıp Süper lig e çıkacağımızdan şüpem yok.

Rook
11.08.2008, 11:31
Bir Yönetim store için şimdiden markalaşır , ürünler çıkartır..
Bir yönetim kombine satılacak yer bile yokken kombine satılmıyor diye camiayı rezil eder !

Defolup gitsinler..

ercipanter
11.08.2008, 11:45
Başta Kadir Uslu olmak üzere tüm yönetimiz ve futbolcularımıza panterlere verdikleri destek için teşekkür ederiz.

ercipanter
11.08.2008, 11:47
Gerçekten alkışlanacak bir olay...
Özellikle yönetimden destek görmesi dahada bi güzel...
Onur arkadaşımızın dediği gibi kimi takımı taraftardan kaçırır sonrada niye taraftar gelmiyor der kimiside taraftarın desteğini almak için onlarla bütünleşir.

Bu sene İlk ikide yer alıp Süper lig e çıkacağımızdan şüpem yok.
erciyesspor yönetimi bu yıl çok güzel işler yapıyor. süper ligi en çok arzulayan takım süper tıransferler var.

13
11.08.2008, 12:06
İnşallah bu sene Erciyesimiz taraftarımızında destegini arkasına alarak süperligedeki yerini tekrar alacak...

koramaz38
11.08.2008, 13:12
efsane geri döndü....panter erciyesspor

ks1988
11.08.2008, 14:58
1nolu minübüsten resimler...
http://img505.imageshack.us/img505/1280/dsc00067fi8np2.jpg
-
http://img380.imageshack.us/img380/1806/dsc00071kx4.jpg
-
http://img105.imageshack.us/img105/6499/dsc00075eu4lw9.jpg
-
http://img105.imageshack.us/img105/1769/dsc00084cd9it5.jpg
-
http://img84.imageshack.us/img84/8647/dsc00090lu9.jpg
-
http://img505.imageshack.us/img505/2696/dsc00098ix8rl7.jpg
-
http://img505.imageshack.us/img505/5403/dsc00094ll3vi8.jpg
-
http://img182.imageshack.us/img182/3848/dsc00128bb2.jpg
-
buda devre arası tezahürat yaparken...devre arası oldugu için az kişi görünüyor.
http://img171.imageshack.us/img171/7784/dsc00110vz1.jpg

Rook
11.08.2008, 15:01
Bi de şu 50 kişilik Resmi Görebilirmiyiz ? Asıl önemli o , insanları etkileyen bi topluluk lazım

ks1988
11.08.2008, 15:06
1 nolu minübüsten resimler yazdım başa.
2.minbüs resimleri gelsin onlarıda ekleriz.

tribünde bi resim çektik oda devre arası....

Rook
11.08.2008, 17:58
B e k l i y o r u z ! Bu arada minübüsler kaç kişilikti ?

Rook
11.08.2008, 18:11
http://www.erciyesspor1932.com/forum/index.php/topic,312.msg2397/topicseen.html#msg2397

Burdaki resimlerdede göremedim o 50 kişiyi sanki bana saadece 10-12 kişi gidilmiş gibi geliyor ! :D

13
11.08.2008, 18:15
Belkide arkadaş haklı Rook...
Bizim trübünlerde gelen adamlar 3-5 kişilik destek veriyoki çekirdekcilerinde yerine bagırmış olunuyo..
Belki mantık budur :):):)

Rook
11.08.2008, 18:16
12x3= 36 ? :D

Organizasyon güzel ama Haber Kötü...

ks1988
11.08.2008, 18:41
http://www.erciyesspor1932.com/forum/index.php/topic,312.msg2397/topicseen.html#msg2397

Burdaki resimlerdede göremedim o 50 kişiyi sanki bana saadece 10-12 kişi gidilmiş gibi geliyor ! :D

12 olsa 12 deriz.
Net sayı veriyorum.araç şoförleri ile 43 kişi.
resimler ulaşmazsa elime, o haberin gerçekliğini göstermek için org. belgelerini paylaşıcam.

ayrıca 12 kişi gitmek 50 kişi gitmekten daha zordur.bunuda belirteyim.

ÖzgüR
11.08.2008, 18:43
Ayağınıza emeklerinize sağlık arkadaslar...

ŞAMPiYON KS
11.08.2008, 18:48
Ha 12 ha 112 ne fark eder?
Burada önemli olan niyet ve yeni bir olusum icin sarfedilen emek. O yüzden rakamlarin üzerinde fazla durmak bence yanlis olur.

13
11.08.2008, 18:54
1 kişide gitse amaç takımı desteklemek...
O yüzden kaç kişi giderse gitsin sayıya bakmadan takımlarımıza destek vermemiz gerekir...

ercipanter
11.08.2008, 18:56
Ha 12 ha 112 ne fark eder?
Burada önemli olan niyet ve yeni bir olusum icin sarfedilen emek. O yüzden rakamlarin üzerinde fazla durmak bence yanlis olur.En güzel cevap senden gelmiş çok mantıklı önemli olan sayı değil önemli olan verilen emektir. önemli olan bu grup nevşehire gitmişmi takımını desteklemişmi nevşehirde kayserinin iki takımından biri olan erciyesspora destek vermişmi evet nevşehire giden arkadaşların hepsini kutluyorum.

Rook
11.08.2008, 19:23
Amaç oysa Haber Neden Reklam kokuyor ?

ŞAMPiYON KS
11.08.2008, 20:47

Birak birazda onlar reklam yapsin nolacak sanki?
Bu tür demeclerle cocuklarin hevesini kursaginda birakmayalim!

Berk
11.08.2008, 21:37

Diyelim ki 15 kişi. Koskoca kayserispor.orgda siz kaç kişi buluştunuz hem de Kayseri'de. Eleştirmek güzeldir ama iğneyi kendimize çuvaldızı başkalarına batıralım.

12 kişi gitmek çok daha zordur çünkü 15 kişinin altında maliyet iki katına çıkıyordu. Resim işine çok da önem verilmeyişi reklam peşinde koşulmadığının belgesidir.

Biz Tutupta 50 Kişi buluştuk Demiyoz Ama !
Kaç kişi geldiyse burda söylüyoruz. Gelmeyenlerede laflarını veriyoz !
Üsttede belirtmiştim Organizasyon güzel fakat sayıyı böyle göstermekte ki amaç ney onu anlamadım .

Tony
11.08.2008, 21:44
Diyelim ki 15 kişi. Koskoca kayserispor.orgda siz kaç kişi buluştunuz hem de Kayseri'de. Eleştirmek güzeldir ama iğneyi kendimize çuvaldızı başkalarına batıralım.

12 kişi gitmek çok daha zordur çünkü 15 kişinin altında maliyet iki katına çıkıyordu. Resim işine çok da önem verilmeyişi reklam peşinde koşulmadığının belgesidir.

Aynen katılıyorum....giden arkadaşların ayağına sağlık,Erciyesimize destek veren 12 yürekli insanı tebrik ediyorum.benimde gitme imkanım olsa bende giderdim

ks1988
11.08.2008, 22:18
offff tartışma oluyo madem yöneticiler konunun başındaki 50yi 5 yapın bari...

bizim için önemli olan burdakilerin bilmesi değil.
biz erciyese destek için gittik, orda katılanlarla beraber kaç kişi oldugumuzu erciyes biliyor.yeter bize.

13
11.08.2008, 22:20
offff tartışma oluyo madem yöneticiler konunun başındaki 50yi 5 yapın bari...

bizim için önemli olan burda sizin bilmeniz değil.
biz erciyese destek için gittik, orda katılanlarla beraber kaç kişi oldugumuzu erciyes biliyor.yeter bize.

Önemli olanda bu zaten...
Yüreginize saglık...

Berk
11.08.2008, 22:27
Siz biz gibi kıyaslamalardan kaçınalım arkadaşlar.
Gidenlere ve takımı destekleyenlere teşekkürler..

İğne çuvaldız vurgusundan ibarettir,karşılaştırmak için yapılmamıştır. ks1988'in mesajı da niyetimizi gayet güzel anlatmış.

Saygılarımla.

Rook
11.08.2008, 22:53
İğne çuvaldız vurgusundan ibarettirAlakası bile yok.
Biz kaç kişi buluştuysak onu yazıyoruz. Sizin sayıyı çok göstermekteki amacınız neydi onu merak ettim saadece .

KS 1966
11.08.2008, 23:05
rook sen de herşeye birşey buluyon ya adama teşekkür edeegine daha laf sokuşturuyon
ks 1988 nikli arkadaş ellerine saglık fotolar için

Rook
11.08.2008, 23:19
rook sen de herşeye birşey buluyon ya adama teşekkür edeegine daha laf sokuşturuyon
ks 1988 nikli arkadaş ellerine saglık fotolar için

Sen önce okumayı bi ögrensene ! Önceki sayfalarda güzel bi organizasyon olduğunu söyledim.

Sevmesek söylemeyiz herhalde demi ?

Berk
11.08.2008, 23:25
Destek olup olmaman kimseyi ilgilendirmez çünkü sadece Kayserisporluyum diyorsun zaten her zaman her ortamda. Empati kur. bu dediğin benim kayserispor için kurulan bir gruba destek vermeyeceğim dememe benziyor. Kime ne der o gruptakiler de haklı olarak.

Gidildi güzelce takıma yalnız olmadığı mesajı verildi dönüldü. Erciyesspor ilk defa şehir dışında bir hazırlık maçı için organize bir taraftar grubu tarafından başarıyla desteklendi ister 12 kişi ister 50 kişi ister 500 kişi.

Bir de dipnot düşelim. 15 kişinin altında gidilmiş olsaydı maliyet kişi başı 20 ytlye geliyordu.15 kişinin üstünde gidilince maliyet 10 ytlye düşüyordu.Yani iddia ettiğin gibi12-13 kişi gidilmişse çok daha sıkıntılı olmuştur. ks1988'in demek istediği buydu.

Saygılarımla.

ks1988
13.08.2008, 14:06
50 kişilik gruba resim kanıtı isteyen arkadaş....
resim olmadı al sana başka kanıt

12.08.08 Kayseri Tempo Gazetesi
Panterler'den Erciyesspor'a destek
Erciyesspor Panterler Taraftar Grubu Kayseri'den Nevşehir'e giderek hazırlık karşılaşmasında Erciyesspor'a destek verdi.

Yaklaşlık 50 kişiden oluşan taraftar grubu Kayseri'de bir oluşum içerisine girerek Erciyesspor'u sevenleri bir araya getirmek istiyor.

Panterler ailesinin hergeçen gününde büyüdüğüne dikkat çeken grup üyeleri Erciyesspor'un hak ettiği taraftar özlemini gidereceklerine inanıyorlar.

aslan_kral
13.08.2008, 14:16
Arkadaşım sen neden burada panterlerin reklamını yapıyosun ki seni benim tuttuğum ajan olarak görüyor arkadaşların sana sahip bile çıkmayan bir oluşumdan ne beklersin ki...Sen hala buralarda panterleri öv.Evet tek tek inceledim fotoğraflarınızı çoğunluğu 18 yaşın altındaki gençlerden! kurulmuş bir oluşum.Ben şahsen ciddiyetsiz buldum...

ks1988
13.08.2008, 14:30
Arkadaşım sen neden burada panterlerin reklamını yapıyosun ki seni benim tuttuğum ajan olarak görüyor arkadaşların sana sahip bile çıkmayan bir oluşumdan ne beklersin ki...Sen hala buralarda panterleri öv.Evet tek tek inceledim fotoğraflarınızı çoğunluğu 18 yaşın altındaki gençlerden! kurulmuş bir oluşum.Ben şahsen ciddiyetsiz buldum...

sen devam et ciddiyetsiz bulmaya.:O zaten nevşehire gelen en yaşlı kişi 10 yaşındayı haklısın sen.

biz işimize bakarız. lafla değil yaptıkmlarımızla övünüyoz burda.

aslan_kral
13.08.2008, 15:35
Arkadaşım sen panterlerle ilgili açılan diğer konuyu okumadın sanırım.Neyse uzatmicam ben resimlerinize baktım 3 tane adam vardı gerisi 18 yaş altıydı görmek isteyenler google a panterler yazıp bakabilir.Ayrıca 50 kişi felan değildi kimse kimseyi kandırmasın toplasan 20 kişi etmezdi...

Rook
13.08.2008, 15:52
50 kişilik gruba resim kanıtı isteyen arkadaş....
resim olmadı al sana başka kanıt

12.08.08 Kayseri Tempo Gazetesi
Panterler'den Erciyesspor'a destek
Erciyesspor Panterler Taraftar Grubu Kayseri'den Nevşehir'e giderek hazırlık karşılaşmasında Erciyesspor'a destek verdi.

Yaklaşlık 50 kişiden oluşan taraftar grubu Kayseri'de bir oluşum içerisine girerek Erciyesspor'u sevenleri bir araya getirmek istiyor.

Panterler ailesinin hergeçen gününde büyüdüğüne dikkat çeken grup üyeleri Erciyesspor'un hak ettiği taraftar özlemini gidereceklerine inanıyorlar.

Vb Gazeteler haberlerin çoğunu bu siteden alıyorlar zaten :)
Bakın yanlış anlaşılmasın Ben destekcinizim yaptığınız organizasyonda güzel fakat 50 kişi gidilmediğini çok iyi biliyorum :)

Neden haber'de 50 kişi yazılı diye onu merak ettim.

Neyse Uzatmaya gerek yok .

Başarılar Dilerim
Umarım iyi bir tribün grubu olursunuz

Salih38
13.08.2008, 16:21
Bakın yanlış anlaşılmasın Ben destekcinizim yaptığınız organizasyonda güzel
Neyse Uzatmaya gerek yok .
Başarılar Dilerim
Umarım iyi bir tribün grubu olursunuz

nokta .
uzatmayın artık...

kaplan38
13.08.2008, 22:49
arkadaşlar panterlere bu öfke niye anlam veremiyorum. adamların şuçu araba kiralayıp taa özel maç için için nevşehire gitmesimi takımına sahip çıkmasımı yoksa burda bunu yayınlamasımı yok 12 yok reklam diyenleri kınıyorum

kaplan38
13.08.2008, 22:50
panterler yaptığınız organızasyon için teşekkürler ellerinize ayaklarına sağlık

kaplan38
13.08.2008, 22:52
panterler en yakın zamanda beni aranızda görebilirsiniz.isminizde çok afili olmuş sizkafanıza takmayın