Tam Sürümü Gör : Türkiye-Macaristan
YOLA DEVAM !Milli Takımımz, Macaristan'ı İnönü Stadı'nda farklı şekilde devirdi.12 Eylül 2007 22:30Malta gibi güçsüz bir ekiple berabere kalarak büyük eleştiri alan milli takımımız 665 gün sonra seyircimizle buluştuğu maçta Macaristan'ı 3-0 ile geçti ve Malta maçından sonra verdiği sözleri tuttu.
İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmaya farklı bir 11'le çıkan Fatih Terim'in öğrencileri Macar Zoltan Gera'nın kırmızı kart görerek oyundan atılmasından sonra açıldı ve golleri buldu.
68.dakikada Gökhan Ünal ile 1-0 öne geçen takımımız 73.dakikada da Aurelio ile golü buldu ve skoru 2-0'a getirdi. Uzatma dakikalarında ise Halil Altıntop'un golü skoru belirledi. Milli takımımız bu kritik maçtan 3 puan çıkararak gruptan çıkma şansını artırdı. Norveç ile Yunanistan'ın berabere kaldığı grupta milli takımımız bu galibiyetle puanını 17'ye çıkardı. Türkiye bu skorla averajla maç fazlası bulunan Norveç'in üstüne çıkarak ikinci sıraya oturdu.
Konu varmıydı..ben aradım bulamadım ama..
Gökhan'ın performansını nasıl buldunuz?
Kayserispor Başkanı bu işi biliyor
hurriyet.com.tr 12 Eylül 2007
Malta karşısında hayal kırıklığı yaşatan (A) Milli Futbol Takımı, sahasında Macaristan'ı 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Gökhan Ünal, Başkan Recep Mamur'u haklı çıkarırken, Aurelio golle tanıştı.
Başkan bu işi biliyor
Malta ile 2-2 berabere kaldığımız maç sonrası genç golcü Gökhan Ünal'a forma şansı verilmemesinden yakınan Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, "Malta maçında oynasaydı Gökhan Ünal leblebi gibi goller atardı" demişti. Macaristan maçında (A) Milli Takımımızın ilk golünü atan Gökhan Ünal, Başkan Mamur'un bu siteminde ne kadar haklı olduğunu kanıtladı.
Quaresmaa
12.09.2007, 22:59
kralllllllll sen başksın terıme ders verdı gördünmü gol makınasını
Gökhan çok istekliydi ama yeterince top gelmedi zaten gelen tek adam gibi ortayıda gol yaptı. İlk yarıda Nihat Gökhan'ın yanına yaklaşacağına ortasahaya gelip takımın hücumdaki etkisinin azalmasına neden oldu.
ali38_38
12.09.2007, 23:00
helal be gökhanım antepede at artık gol krallığının favorilerinden birisin türkiyede :boxing::boxing:
Fatih hoca Emre yi alarak cok yerinde bir degisiklik yaptı zaten ıkıncı yarının hemen basındada Emre belli etti bunu ordaki kırmızı kart olmasa ondan önceki emreye faul yapan adamın sarı kartı vardı asıl orada cıft sarıdan atılması gereken adam atılmadı belkide böylece hak yerini buldu, gökhan aldığı topları kaptırmadı sadece o da bır kac kez yanlıs pas verdi, oyuncularada hak vermek lazım karsı rakip defansıf oynadı birini calımlıyorlar dıgerı cıkıyor zaten benım gordugum kadarıyla 4 kısı cızgı defans yaptı ortasahadakı 3 kısıde defansa gelınce o savunmayı acmak zor oldu ama sonucta kazandık önemli olan zaten 3 puanı almaktı.
maviejder
12.09.2007, 23:02
evet gökanın gol atması güzel ama işi gol atmak fazla mübalaa etmemek gerekir
çok fazla top tutmadı ayağında..hemen pas vermek için birilerini aradı.
Çetin GÖNEN
12.09.2007, 23:03
golden once 2 tehlikeli pozisyon vardi 2sininde pasini Gökhan verdi.
Bravo Gökhan !!!
maviejder
12.09.2007, 23:04
aslında malta maçında da oynaması gerekirdi inşallah bundan sonraki maçlardada gol atar da euro2008 e gideriz
golden once 2 tehlikeli pozisyon vardi 2sininde pasini Gökhan verdi.
Bravo Gökhan !!!
Verkaçlar çok güzeldi..
skor 3-0 olsada oynanan futbol 5 para etmez 10 kisilik takim bize önce kök söktürdü gökanada yeteri kadar pas gelmiyo insallah diger macta yeri salam olur kral kendine yakisir gollll atti
Gökhan'a çok fazla pasta verilmiyor gibi sanki.Spiker kaç sefer Gökhan boşa kaçtı dedi ama bakıyosun pas başka biyere gidiyor,kaç sefer boş pozisyondayken pas verilmedi.Kasıt aramak yanlış belki ama dikkatimi çekti.
Topuk pası vardı bi dene gökhanın ceza sahasının sağ tarafında onu beğendim
attığı golde zaten kendisinin sevdiği pozisyonlar fırsatçılığını konuşturdu
milli takımı deyim yerindeyse bir kez daha kurtardı..
Tebrik ediyoruz gökhan ünalı..
Quaresmaa
12.09.2007, 23:11
kral estırdı yav ama çok yanlız kalıyordu ılk yarı ızlediğime göre ıkıncı yarı bakamdım bır gol ünu görsem yeter
PrivatePilot
12.09.2007, 23:14
helal olsun gökhana ama topuz da olmalıydı bu kadar tutuk oynamazdık o olsa
realk@yseri
12.09.2007, 23:16
gökhan maçı çevirdi aynı yunanistan maçında olduğu gibi
fırtına_38
12.09.2007, 23:17
gökhan a istedigi toplar gelmedi orta saha kötüydü emre oyuna girince biraz düzeldi ama fatih hoca hala yanlışlarını tam olarak düzeltmedi mehmet topuz gibi elinde süper bir yıldız var ama oynatmıyo fatih oca bunları görse çok iyi olucak daha buna benzer çok yanlışları var ama yinede tüm emegi geçenlere tşkr ediyorum milli takımımıza başarılar diliyorum
realk@yseri
12.09.2007, 23:19
ortasaha ile forvet arasında emre girene kadar bir bağlantı yoktu o yüzden golü geç bulduk
Volcanic Mount
13.09.2007, 00:50
KAFA KAFA vuruşu diye hakanı 36 yaşında oynatanlar
maltada sonlarını görmüş olmalıki
KAFA NIN yeni adı GÖKHAN ÜNALI tercih etti bu maçta HAYRET?
Tuncayda iyi kesti gerçekten ortayı.
68. dakkaya kadar kimsenin ümidi yoktu maçtan ama
GÖKHAN kurtardı bence maçı !!!
HALİL VE HAMİT KARDEŞLERE NAZAR değmesin süperler.
BÖRTECINE 38
13.09.2007, 00:56
Hakem Terimi Ipten Aldi Baska SÖze Gerek Yok Bu Mac Hakkinda .
chefchemiker
13.09.2007, 01:13
Birde Gökdenizin yerine Mehmet Topuzu oyuna alsaydi süper olacakti
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.