Tam Sürümü Gör : K.Erciyesspor: İftardan sonra açığız, taraftarı maça bekliyoruz
YAKAMOZ_38
13.09.2007, 14:26
TFF Birinci Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor’un basın sözcüsü Kadir Uslu, Antalyaspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "İftardan sonra açığız.
Taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.
Kadir Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve Antalyaspor karşısında 3 puan almayı hedefledikleri belirtti. Uslu, şunları söyledi:
"Antalyaspor ile yapacağımız maçtan 3 puan alıp, UEFA Kupası 1. ön eleme turundaki rakibimiz Atletico Madrid ile deplasmanda yapacağımız maça moralli gitmek istiyoruz. Taraftarlarımızı iftardan sonra stadyuma gelmeye ve takımlarına destek vermeye çağırıyoruz. İftardan sonra açığız." Kayseri Erciyesspor-Antalyaspor karşılaşması 15 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak.
kaynak : milliyet
mustafaozkanks
13.09.2007, 16:05
cumartesi staddaki yerimizi her zmanki gibi alacağız
ali38_38
13.09.2007, 16:37
gerekirse çarşıda açar orucumuzu gene gideriz :clap2:
LEVENT ŞEKER
13.09.2007, 17:32
Cumartesi Mactayiz
HER ZAMAN SÖYLÜYORUM İKİ TAKIMIN YÖNETİMİNDE DE BAZI KONULARDA EKSİKLİK VAR KİRALAYIN KARDEŞİM ŞEHİRDEN 3 BİLBOARD | Oraya reklamınızı yapın , bu sloganı yazın şehirde önemli 3-5 yere "iftardan sonra açığız" "Haydi Kayseri Maça" "Takımına Sahip Çık Kayseri" bu tip teşvik edici şeyler yapılabilir.ama nerdeeee.
artık arkadaş grubumuzla konuşuyoruz ŞEHRİN BAZI BÖLÜMLERİNE YAZI YAZACAĞIZ SLOGAN ARIYORUZ , "genç nesil kentine sahip çık" "Kayseri evladı şehrine sahip çık" olabilir...
yönetim kampanya başlatamadı biz başlatmayı düşünüyoruz.
her zamanki yerimizi alacagızzz
ANT!bizans
14.09.2007, 11:32
zaten her zaman sınırsız çekirdek oluodu şimdi bide oruçtan çıktık die çaylar kolalar ohhh millet film izler gibi bakar ne güsel dünya ya .......
ProcNear
14.09.2007, 14:43
HER ZAMAN SÖYLÜYORUM İKİ TAKIMIN YÖNETİMİNDE DE BAZI KONULARDA EKSİKLİK VAR KİRALAYIN KARDEŞİM ŞEHİRDEN 3 BİLBOARD | Oraya reklamınızı yapın , bu sloganı yazın şehirde önemli 3-5 yere "iftardan sonra açığız" "Haydi Kayseri Maça" "Takımına Sahip Çık Kayseri" bu tip teşvik edici şeyler yapılabilir.ama nerdeeee.
artık arkadaş grubumuzla konuşuyoruz ŞEHRİN BAZI BÖLÜMLERİNE YAZI YAZACAĞIZ SLOGAN ARIYORUZ , "genç nesil kentine sahip çık" "Kayseri evladı şehrine sahip çık" olabilir...
İbrahim arkadaşın fikri güzel. Takımlarımızı gündemde tutmak adına bilboardlara ciddi reklamlar verilebilir. En azından yolda yürüyen bir bayan bile reklamı görünce bazı şeylerin farkına varmış olur futbol adına.. Veya reklamın cazibesine rengine kapılan bir kişi veya grup o gün programını maça göre ayarlayabilir. Bu tip işler taraftar grupları ve klulüp kendi arasında organize edebilir.
gercek_38
14.09.2007, 14:44
aynen katılıyorum. sanki birkaç bilboard kiralansa ya da el ilanları basılıp dağıtılsa çok mu kötü olur?
fertali38
14.09.2007, 16:51
destek vermek için maçtan önce stadda iftar düzenlense süper olur aslında
k_ercıyes_38
14.09.2007, 17:26
stadda yerimizi alcağız
Quaresmaa
14.09.2007, 18:09
bizde ekran başında yerımızı alabılırız ancak ama kayseride olsaydım şüphesiz staddaydım kısmet bayramda oluruz inşallah ölümüne erciyes
ben iftarı açmam aç kalırım yinede erciyesi bu maçta yanlız bırakmam. istanbul maçında gitmdim sebepsiz yere çok pişmanım
YAKAMOZ_38
14.09.2007, 21:45
bizler orada olucaz ama gelmeyen insanlarıda maça gelmesi için bişeyler yapmak lazım
yönetim biraz profosyonel olsa keşke iftar çadırı kursa maç bileti alanları içeri alsa hem destek çoğalır hem hayır işlemiş olurlar
YAKAMOZ_38
14.09.2007, 22:30
yönetim biraz profosyonel olsa keşke iftar çadırı kursa maç bileti alanları içeri alsa hem destek çoğalır hem hayır işlemiş olurlar
güzel olur necatide bunu sadece bizler düşünüyoruz yönetimde tık yok
mustafaozkanks
14.09.2007, 22:49
bakalım merak ediyorum Erciyesspor maçından sonra meydanda bayrak yakanlar staddaki yerini alıcakmı??????????????
ali38_38
14.09.2007, 23:34
bakalım merak ediyorum Erciyesspor maçından sonra meydanda bayrak yakanlar staddaki yerini alıcakmı??????????????
alsalar istanbul maçında alırlardı yerini niye şimdiki maçda alsınlar ?
ANT!bizans
15.09.2007, 10:55
alsalar istanbul maçında alırlardı yerini niye şimdiki maçda alsınlar ?
o bir tavırdr öle klavyenn başında konuşmayın
bilmiyorum o tavır dewam edecek mi etmeyecek mi ?
YAKAMOZ_38
15.09.2007, 23:22
kime laf çakıyosun açık konuş herkez bilsin birlerine gıcıgınmı var
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.