Tam Sürümü Gör : Mustafa Elifoğlu (Amigo)
Ayhan BAYNAL
28.08.2007, 23:43
Maçlara ilk defa gitmeye başladığım dönemler.
Yeni yeni futbolcuları tanıyorum. Benim yaşımdakilerin tam çocukluk dönemleri. Yani 70 lerin sonu 80'lerin başı.
Herkes sahadaki futbolculara bakıyor. Ama ben başka yerlere bakıyorum. Sahanın ortasındaki o şişman adama.
Bir sağa koşuyor.
Bir sola.
Elinde bir bayrak. Soğuktan kızarmış yüzü. Kıp kırmızı.
Bir bakıyorum. Kapalı tribünün üstünde.
Tezahürat yaptırıyor.
Bir bakıyorum. Rakip takımın taraftarları arasında. Hep bir ağızdan "Kayseri" temposu tutturmuş.
Soğuk, sıcak demeden.
Tüm maçlarda onu seyretmek bana büyük haz veriyordu.
Şimdi onu arıyor gözlerim.
Kapalı tribün üstünde.
Ortasahanın ortasında tüm tribünlere selam verişini arıyorum.
Kayseri diye bağırmayana "benim kadar başınıza taş düşşün" diye serzenişini arıyorum.
Ben gerçek bir amigoyu arıyorum.
Ben Elifoğlu'nu arıyorum.
Allah Rahmet Etsin ELİFOĞLU.
--------------
Rahmetli Mustafa Elifoglu (ELİFOĞLU olarak bilinir)
Resim Kaynağı: Bekir Demirağ'ın özel arşivinden alınmıştır.
Kendilerine teşekkür ederiz.
Elifoğlu Ölene kadar Kayserispor'un Amigoluğunu yaptı. Bu vesile ile Merhuma Allahtan Rahmet diliyorum.
http://www.kayserispor.org/resim/elifoglu.jpg
allah rahmet eylesin küçükken çok izlerdik elifoğlu stadda muhteşemdi
Elifoğlu'nun torununu severken kulağını ısırıp kopardığı anlatılır:) ne kadar doğruysa artık
allah rahmet eylesın büyük admmışl
realk@yseri
30.08.2007, 16:04
ALLAH rahmet eylesin keşke şimdi onun gibiler olsa
PrivatePilot
30.08.2007, 17:27
çocukken çok gördüm kendini iyi adamdı,bir maçta rüştü ısınırken kaleye gol olmustu kendi:)
superluxsick38
30.08.2007, 17:32
Ağzı biraz bozuktu, bilenler bilir ama çok iyi adamdı. Nur içinde yatsın, ölmeden 3 ay önce çarşıda Vakıfbank bankamatiğinde görüp konuşmuştum...
Hayat bu kimse hancı değil hepimiz yolcuyuz...
Protje38Style
31.08.2007, 00:23
Allah Rahmet Eylesin, Nur Içinde Yatsin..
allah rahmet eylesin başımız saolsun
cok az hatırlıyom ama hep anlatırlar Allah rahmet eylesin...
Since 66
31.08.2007, 18:37
çekeriz cefayı unutmayız vefayı ALLAH rahmet eylesin
inadına KAYSERİSPOR !!!!!!
urguplu50
02.09.2007, 03:38
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun bütün müslüman aleminin....AMIN
Evet bende hatırlıyorum hayal meyal maclarda costurmaya calısırdı mılletı sahsen tanıma ımkanım olmadı ama yazılanlardan anladıgım kadarıyla ıyı bır ınsanmıs Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin tam bir amigoydu vede şu an onun yerine gerçek bir amigo gelmedi...taraftarı nerde nasıl çoşturacagını ii bilen birisiydi.
YAKAMOZ_38
03.09.2007, 00:07
allah rahmet eylesin çok iyi biriydi mekanı cennet olsun
LEVENT ŞEKER
03.09.2007, 21:23
allah rahmet eylesın kapalıdan tabut ındırısıne hastaydım hındı baba ne adamdı
Quaresmaa
03.09.2007, 21:34
ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun
muptela_38
04.09.2007, 11:30
allah rahmet eylesin
ee şimdi varmı elifoğlu gibi bir amigomuz ????
Mekanı Cennet Olsun Allah Rahmet Eylesin,Onun Gibisi Gelmez Bi Daha Bir Hareketiyle Bütün Stadı Çoştururdu...
Maçlardan Önceki Şovları Süperdi O Zamanlar Tribünümüz Grubumuz Çook İyiydi.Hatırlarım Şu Anki Erklilet Kale Arkası Yapılmamıştı Küçüktü,Bir Antep Maçında Yine İndi Safaya Elifoğlu Erkilet Kale Arkasında 2 3 Bin Kadar Antepli Vardı Onların Ordan GEçerken Bütün Antepliler Ne Buldular Elifoğluna Atıyolardı Bombalar Falan Ama Elifoğlu Hiç Takmıyordu Stadı Acaib Çoşturuyordu.
Antepliler Şook Olmuştu Bir Yandanda AntepTribünü Selamlıyordu.Unutamadğım Maçların Başında Gelirdi.
Heralde O Sene 38 Puanımız Vardı Averajla Küme Düşmüştük...Ahhh Eski Günler Ahhhh :(
BÜYÜKSÜN ELİFOĞLU
zirveci38
04.09.2007, 16:35
ONUN GİBİSİ GELMEZ...
Rahmetli Amigomuz Elifoğlu Mustafa ile pek çok maçta birlikte olduk.O zamanlar ne deplasman tanırdık, ne de iç saha...Öylesine maçlara tanıklık ettik ki, şimdi anlatsak DESTAN olur !!!
Bildiğim bir şey var : O da Elifoğlu gibi Kayseri şehrini ve takımını seven bir daha gelmez...O gerçekten de Kayseri ve Kayserispor aşığıydı.Maçlardan önce güzel şovlar yapar ve zaman zaman da rakip kaleye gol olarak girerdi.Çok ta insancıldı.Karıncayı incitmekten bile çekinirdi.Sarı-kırmızılı renklerin aşığıydı.
Toprağı bol olsun...Allah günahlarını affetsin. Dost canlısı ve Kayserispor sevdalısı Rahmetli Elifoğlu'nu kesinlikle unutamayız.
ahmetblabla
17.09.2007, 20:24
Allah ondan razı oLsun keşke bugünde onun gibi bi amigo oLsa tribünde
jackal_3806
24.09.2007, 17:31
Allah Tahmet Eylesin
o antep maçını bende iyi hatırlıyorum.. hele 1-1 berabere kalıp düştügümüz şeker maçında elifoglu harap etmişti kendini allah gani gani rahmet eylesin
rahmetli elif oğlunu iyi tanırım... Ozamanlar biz yenilikçiydik bagırmayı bıle bılmezlerdi çılgınların temelini sanayideki çalışan arkadaşlar kurdu çılgınlar38'adı Ordan geliyor çılgınız dediler... devam etti ! Mustafa agbi ile bir deplasmanımız vardı.. bize derdiki gençler siz gerçekten kayserilimisiniz ? derdi o yıllarda iyi bagırmaya çalışırıdık , bagırdık demek ıcın degıl sesımızı duyurmak ıcın bagırırdık ..çılgınlar 38 temelını sonra biz attık... eski tayfa : omer ( mazda ) , şarapcı mustafa , deli osman , mega mehmet , udi umit , sanayiici cavit , sanayiici ibo + gazi , ( Kanka ) ... bu isimler korsanları kurdu sonra silindi gitti tekrar grubumuza dödük. ÇIlgınlar38 hangi çılgın samsunmu , trabzonmu , sivasmı ? Biz çok ugrastık bu ısmı sılmek ıcın daha modern grup ısmı olabılırdı....
Mekanın Cennet OlSun ElifOğlu ... SEnin Gibi Amigo Gelmedi ! daha
Kapadokyalı
24.09.2007, 22:13
rahmetliyi tanıma fırsatımız olmadı malesef.anlatıldıgı kadarıyla biliyorum.büyük adammış gerçekten.mekanı cennet olsun
ibrahim_1966
25.09.2007, 00:37
VALLA ŞİMDİ ONUN GİBİ BİR AMİGOMUZ OLSA NE SÜPER OLUR YA. AMA STADYUMUN ORTASINDAN TÜM TRİBÜNLERİ COŞTURACAK. sÜPER OLUR YA. O KALEYE GOL OLARAK GİTTİĞİNİ BENDE HATIRLIYORUM. KEŞKE ŞİMDİDE ONUN GİBİ BİR AMİGO OLSA
LEVENT ŞEKER
25.09.2007, 00:41
allah rahmet eylsın tabut ındırmelerı yokmuydu kapalının ustunden
allah rahmet eylsın tabut ındırmelerı yokmuydu kapalının ustunden
hehehehe
Hatay Maçı Ve Kapalının Üstünden Tabut İner Ve Sonra
Bütün Stad HATAYY ÖLDÜÜ ALLAHH RAHMETT EYLESİNN...
Gelmez O Günler Bir Daha O Taraftarın Çoşkusu Vayy Bea :(
Erkann_38
25.09.2007, 12:22
Seref abi ortaya uclu cektir kayseriye
YAKAMOZ_38
26.09.2007, 00:40
vay elifoglu be sen unutulurmusun satadı nasılda coçtururdu kendini kaleye top gibi yuvarlanarak gol atardı hindi baba hindiyle tüm stadı coştururdu mekanın cennet olsun
kortizon_38
27.09.2007, 16:25
Çok ilginç bir insandı ama harika bir insandı. Bizim stad onu sevdiği benimsediği gibi kimseyi sevmedi benimseyemedi!!! Arkadaşların söylediği bütün maçları hatırlıyorm, saolsunlar anılarımı canlandırdılar:) jübile yaptığı maçıda unutmayalım. Mekanı cennet olsun
anti_ist_38
27.09.2007, 21:13
nasıl unutulur yaa kale ye gol atardı ben cocuktum hayal meyal hatırlıyorumm baba bu adam napoıyo derdım :D hatta sevındıgımde olurdu gol attık dıye :) mekanın cennet olsunnn rahat yat elıfoglu kayserısporumuz cok ıyı yerlerde.....
batıkan_develi
27.09.2007, 21:23
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
keşke bütün taraftarlar onun gibi olsa
Allah rahmet eylesin..
Elifoğlu'dan sonra Kayseri stadı'nda STADI COŞTURACAK bir amigo gelmedi.. Tribünlerin de ŞENLİk içerisinde olmaması da seyirci kaybını etkileyen faktörler arasında.. Kayseri'nin de mutlaka sözü geçen, sevilen ve sayılan bir amigoya ihtiyacı vardır..
Ayhan BAYNAL
05.12.2007, 01:04
Allah Rahmet Eylesin.
Bir daha seni andık bu gece.
Alper MUTLU
05.12.2007, 06:42
başımız sağolsun. yeni öğrendim rahmete kavuştuğunu. ne zaman vefat etti?
çok eğlenirdik elifoğluyla mekanı cennet olsun
ibrahimogut
05.12.2007, 10:42
Bu resmi olan maç Yimpaş Yozgatspor maçıydı yozgat o sene şampiyon olmuştu ve o maçda bizi kayseride yalan olmasın 3-1 veya 3-0 yenmişti o maçda bende vardım...
dardanelx
05.12.2007, 20:51
arkadaşlar elifoğluna allahtan rahmet diliyorum rahmetli ile çok deplasmanlara gitmiştik sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum kayserispor playy ofa kaldı izmirde ankaragücü ile 1llige yükselme maçı yapacaz şehir öyle inanılmaz bir havada ki herkes izmire gitme derdinde bizde amigo kıllı bekir amca ve elifoğlu ile kayseri belediyesinin eski 302 otobüsüne düştük araba tam bir antika (şimdiki amigolar enlüks otobüslerde isteseler engüzeline binme imkanlarıda var) neyse çıktık yola rahmetli bekir amca başlaı içmeye iç babam iç elifoğlu yalvarıyo ama takan yok uzatmayalım sonunda bekir amcayı otobüsün koridoruna yatırdık sızdı ama enaz 7-8 şişe şarap içti izmire vardık sabah 5te rahmetliyi atatürk stadının altına yatırdık biz gezmeye gittik geldik bekir amca yok ara bulabilirsen bekir amcayı neyse maç başlamasına az bir süre bizimki geldi ayakta zor duruyor değil tezahürat yaptıracak adamın konuşacak hali yok ,ozaman elifoğlu bizi çoşturmuş ve ankaragücünü 3-1 yenerek 1lige çıkmıştık efsane forvet hattı altan,adnan,ertandı osene 2ligde takımımız 80ne yakın gol atmıştı,AYRICA ESKİ AMİGOMUZ NENİ MEHMETİDE RAHMETLE ANIYORUZ.
Kayserispor - Fenerbahce macında rüstünün antreman yaptıgı kaleye gidip kendini filelere atıyordu bütün stad gool diye bagırıyordu 3. den sonra rüstü rahmetlinin kolundan tutup uzaklastırmak istedi yine bütün stad rüstüye küfür etmisti ... Elifoglu bizim degerlimizdi ne zaman nerde oldugunu kimse bilmezdi bi taraftan ses gelmemeye basladımı oraya gider atesi ordan yakardı hele o 3'lüsü yokmu bitirirdi beni sadece benimi tüm stadı
Rahat uyu Mustafa Aga Kayserispor artık dogru yolda belki Avrupa maclarını sen dünya gözüyle göremedin ama sesimiz kabristanına kadar gelmistir umarım.. Allah gani gani rahmet eylesin .
ibrahim_1966
06.12.2007, 01:56
neden şimdi bir ELİFOĞLU muz yok bunun cevanıbı araştırmak lazım
kankasceco38
13.12.2007, 00:06
Kayserispor - Fenerbahce macında rüstünün antreman yaptıgı kaleye gidip kendini filelere atıyordu bütün stad gool diye bagırıyordu 3. den sonra rüstü rahmetlinin kolundan tutup uzaklastırmak istedi yine bütün stad rüstüye küfür etmisti ... Elifoglu bizim degerlimizdi ne zaman nerde oldugunu kimse bilmezdi bi taraftan ses gelmemeye basladımı oraya gider atesi ordan yakardı hele o 3'lüsü yokmu bitirirdi beni sadece benimi tüm stadı
Rahat uyu Mustafa Aga Kayserispor artık dogru yolda belki Avrupa maclarını sen dünya gözüyle göremedin ama sesimiz kabristanına kadar gelmistir umarım.. Allah gani gani rahmet eylesin .
o maçı hatırladım allah rahmet eylesin birde deli memet abimiz vardı davuluyla gelirdi gören oldumu :thinking:
Ayhan BAYNAL
24.01.2008, 16:30
Elifoğlu hangi tarihte ölmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam Şubat içinde gibi hatırlıyorum. 5 şubat gibi.
Bilen var mı?
Ortaokuldaydim o dÖnemde bÜtÜn maÇalra gİderdİm beleŞ felan bİrİlerİnİn ÖnÜnde gİrerdİk maÇlara allah rahmet eylesİn rahmetlİ Çikardi sahaya koŞardi alkiŞ tutardik bİde karŞi tarafin kalesİne gol olurdu mİllet baĞirir gool dİye daha gaza gelİrdİ
allah rahmet eylesin şimdi onun gibi bi amigo daha gormedim iyi bir insandı ama seyirciler ne derse yapardı cok iyi bir insandı allahtan rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Amigo Elifoğlu (Rahmetli)
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/a567f71f5f7d600e06aac8a64b243b45d59a7f5d59d8a3a2d7 b357b79509c6af341ee770bc40d89619528
Alper MUTLU
11.10.2008, 02:52
Elifoğlu'nun gıcık olduğu bir çekirdekçi vardı. Çekirdekçi böyle şişman köse bi elemandı. Maç olmadığı zaman inönü parkında falan da çekirdek satardı. Rahmetli bu çekirdekçiyi görünce başlardı çekirdekçiye küfür etmeye. Senin yüzünden millet alkış tutmuyor bağırmıyor diye. Çekirdekçi de ona sayardı bi güzel. Aradan zaman geçerdi, gol attığımızda bir de bakardık ki bizim köse çekirdekçiyle Elifoğlu sarmaş dolaş olmuş seviniyorlar. Millet kahkahayı basardı. Çok güzel günlerdi be.
yemlihali
11.10.2008, 13:34
allah rahmet eylesin topragın bol mehmet elifoglu bir diyarbakır maçıydı rahmetlik kapalı trübünün üzerine çıktı diyarbakır taraftarına el kol hareketleri yapıyor diyarbakırlılar ellerinde ne varsa fırlatıyorlar tabi muazzam bir destek yapılıyor bu arada elifogluna o gün diyarbakırlıları çıdırtmıştı rahmetlik
toledo3838
11.10.2008, 17:58
allah rahmet eylesin,şuanda elif oglunu çok arıyoruz,mekanı cennet olsun.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.