FIRTINA
22.09.2008, 00:25
Evet bu baslikta kullanilan sözler Hocamiz Tolunay Kafkas`a ait!!
Bir diger Anadolu takiminin Hocasida su sözleri sarf etmisti "Anadoludan Sampiyon cikabilecegini tüm Türkiye`ye gösterdik" Bu sözlerde Sivasspor Hocasi Sn Uygur`a ait!...
Sampiyonluga inamayan bir Hoca oyuncularini Sampiyonluk icin nasil motive edebilir? Sampiyonluk icin lige baslangicin cok önemli odugunu nasil anlatabilir?
Sivasspor`u görüyorsunuz, baslangicin cok önemli oldugunu onlar gayet iyi kavramislar. Dün maci pes etmediler, 3 forvetle oynadilar... Halbuki onlarda ki imkan bizdeki imkanlardan kat kat az..
Ben skor taraftari hic olmadim. Yorumlarimi skora göre yapmadim ama görülen köy kilavuz istemez, Kayserispor`da bazi seyler yanlis gidiyor. Sakat futbolcularin sayisinin fazlaligi belki önemli etken ama herseyi sakat futbolculara baglamak ne kadar dogru orasi mechul...
Iki senedir bizim kadar amatör futbolcu transfer eden Süper Ligde baska bir takim yoktur herhalde.
Belki paramiz yok yildiz almaya,buna itirazim yok. Ama her sene bu kadar amatör oyuncu alinmaz ki!!
Gecen transfer edilen amatör ve 2. lig oyunculari
- Ali Camdali (Bu sene gönderildi)
- Turgay
- Durmus
Bu sene transfer edilen amatörler ve 2. lig oyunculari
- Abdullah
- Eren
- Bayram Cetin
- Furkan Özcal
- Umut Kocin
- Armagan Kus
- Tevfik Köse
- Bilal Aziz
Bu kadar amatör ve 2. lig futbolcusunu ayni anda transfer ederseniz o takim elbette bocalar. Cünkü gencler, tecrübesizler birden kendilerini Süper Ligde buldular...
Amatör oyuncu transfer edilmez diye bir kaide elbette yok. Sonucta her oyuncu amatörden geliyor. Ama bu kadar birden amatör transfer edildimi sorun oluyor. Her sene 1-2 tane göze batan amatörler transfer edilse ve As kadronun yaninda biraz pisseler bu tür sorunlarla karsilasmayiz...
Örnegin bugün oynayan takima bir bakalim:
Souleymanou xx, Durmuş xx (Dk. 83 Tevfik x), Ali xx, Saidou xx, Toledo xx, Eren xx, Mehmet Topuz x, Mehmet Boyraz xx, Abdullah xx (Dk. 74 Bilal x), Aghahowa x, Umut xx (Dk. 46 Turgay)
Durmus (gecen sene Almanya 4. liginden geldi)
Tevfik ( Almanya 4. liginde oynadi yarim sezon Ankaraspor`a kiralandi)
Eren (gecen sene Bank Asya Liginde oynadi)
Abdullah (gecen sene TFF 3. Liginde oynadi)
Bilal (gecen sene Almanya 2. Liginde oynadi)
Umut (gecen sene Almanya 4. Liginde oynadi)
Turgay (gecen sene Avusturya 2. Liginden transfer oldu)
Abdullah ve Eren`in kumasi tartisilmaz ama bu oyuncularin bile zamana ihtiyaci var, takimi ipten almalari beklenemez. Tecrübeli ayaklara ihtiyaclar var ama malesef onlar sakat(mis)
Simdi gelelim Tecrübeli ve oynadigi ülkelerde 1. Lig tecrübesi kazanmis ve takimlarinin degismez futbolcularana
Muslu (gören var mi?, niye tranfer edildi bilen var mi?)
Harun (gören var mi?, niye transfer edildi bilen var mi?)
Escobar (sakatmis, sakatligi nedir?, ne zaman iyilesecek?)
Harun Avusturya milli takiminda oynuyor, demek ki sakat degil...
Eee o zaman sorun nerede?? soran var mi? aciklayan var mi???
Görülen o ki Süper Lige kötü baslangic yaptik, Uefa da tren kacti gibi...
Tolunay hoca kendine ve takima bir ceki düzen vermeli yoksa her ikisininde sonunu iyi görmüyorum...
Bana soracak olursaniz adi duyulmus yabanci hoca araysinina yönetim simdiden baslasa iyi eder..bu tür hocalarin oyuncular üzerinde etkiside fazla olur(hem Kayseriyi tercih etmelerinde, hemde hocalarini ciddiye almakta)
En azindan birilerine göz dagi vermis olurlar...
Deveye sormuslar "Boynun niye yamuk diye" nerem dogru ki demis..
Resmi site islemiyor
Yanlis transfer örtbas ediliyor
Oyunculari kim niye transfer ediyor belirsiz
Sakatlar ne durumda kimsenin haberi yok
Bu satirlari yazmamda ki etken alinan sonuclardan öte yapilan yanlislar ve oynanan futbol...
Bir diger Anadolu takiminin Hocasida su sözleri sarf etmisti "Anadoludan Sampiyon cikabilecegini tüm Türkiye`ye gösterdik" Bu sözlerde Sivasspor Hocasi Sn Uygur`a ait!...
Sampiyonluga inamayan bir Hoca oyuncularini Sampiyonluk icin nasil motive edebilir? Sampiyonluk icin lige baslangicin cok önemli odugunu nasil anlatabilir?
Sivasspor`u görüyorsunuz, baslangicin cok önemli oldugunu onlar gayet iyi kavramislar. Dün maci pes etmediler, 3 forvetle oynadilar... Halbuki onlarda ki imkan bizdeki imkanlardan kat kat az..
Ben skor taraftari hic olmadim. Yorumlarimi skora göre yapmadim ama görülen köy kilavuz istemez, Kayserispor`da bazi seyler yanlis gidiyor. Sakat futbolcularin sayisinin fazlaligi belki önemli etken ama herseyi sakat futbolculara baglamak ne kadar dogru orasi mechul...
Iki senedir bizim kadar amatör futbolcu transfer eden Süper Ligde baska bir takim yoktur herhalde.
Belki paramiz yok yildiz almaya,buna itirazim yok. Ama her sene bu kadar amatör oyuncu alinmaz ki!!
Gecen transfer edilen amatör ve 2. lig oyunculari
- Ali Camdali (Bu sene gönderildi)
- Turgay
- Durmus
Bu sene transfer edilen amatörler ve 2. lig oyunculari
- Abdullah
- Eren
- Bayram Cetin
- Furkan Özcal
- Umut Kocin
- Armagan Kus
- Tevfik Köse
- Bilal Aziz
Bu kadar amatör ve 2. lig futbolcusunu ayni anda transfer ederseniz o takim elbette bocalar. Cünkü gencler, tecrübesizler birden kendilerini Süper Ligde buldular...
Amatör oyuncu transfer edilmez diye bir kaide elbette yok. Sonucta her oyuncu amatörden geliyor. Ama bu kadar birden amatör transfer edildimi sorun oluyor. Her sene 1-2 tane göze batan amatörler transfer edilse ve As kadronun yaninda biraz pisseler bu tür sorunlarla karsilasmayiz...
Örnegin bugün oynayan takima bir bakalim:
Souleymanou xx, Durmuş xx (Dk. 83 Tevfik x), Ali xx, Saidou xx, Toledo xx, Eren xx, Mehmet Topuz x, Mehmet Boyraz xx, Abdullah xx (Dk. 74 Bilal x), Aghahowa x, Umut xx (Dk. 46 Turgay)
Durmus (gecen sene Almanya 4. liginden geldi)
Tevfik ( Almanya 4. liginde oynadi yarim sezon Ankaraspor`a kiralandi)
Eren (gecen sene Bank Asya Liginde oynadi)
Abdullah (gecen sene TFF 3. Liginde oynadi)
Bilal (gecen sene Almanya 2. Liginde oynadi)
Umut (gecen sene Almanya 4. Liginde oynadi)
Turgay (gecen sene Avusturya 2. Liginden transfer oldu)
Abdullah ve Eren`in kumasi tartisilmaz ama bu oyuncularin bile zamana ihtiyaci var, takimi ipten almalari beklenemez. Tecrübeli ayaklara ihtiyaclar var ama malesef onlar sakat(mis)
Simdi gelelim Tecrübeli ve oynadigi ülkelerde 1. Lig tecrübesi kazanmis ve takimlarinin degismez futbolcularana
Muslu (gören var mi?, niye tranfer edildi bilen var mi?)
Harun (gören var mi?, niye transfer edildi bilen var mi?)
Escobar (sakatmis, sakatligi nedir?, ne zaman iyilesecek?)
Harun Avusturya milli takiminda oynuyor, demek ki sakat degil...
Eee o zaman sorun nerede?? soran var mi? aciklayan var mi???
Görülen o ki Süper Lige kötü baslangic yaptik, Uefa da tren kacti gibi...
Tolunay hoca kendine ve takima bir ceki düzen vermeli yoksa her ikisininde sonunu iyi görmüyorum...
Bana soracak olursaniz adi duyulmus yabanci hoca araysinina yönetim simdiden baslasa iyi eder..bu tür hocalarin oyuncular üzerinde etkiside fazla olur(hem Kayseriyi tercih etmelerinde, hemde hocalarini ciddiye almakta)
En azindan birilerine göz dagi vermis olurlar...
Deveye sormuslar "Boynun niye yamuk diye" nerem dogru ki demis..
Resmi site islemiyor
Yanlis transfer örtbas ediliyor
Oyunculari kim niye transfer ediyor belirsiz
Sakatlar ne durumda kimsenin haberi yok
Bu satirlari yazmamda ki etken alinan sonuclardan öte yapilan yanlislar ve oynanan futbol...