Tam Sürümü Gör : B.A.TFF 1.Lig Adanaspor 3 - Erciyesspor 2
BÖRTECINE 38
27.09.2008, 02:48
28-09-2008
http://img220.imageshack.us/img220/9674/14rk0.gif (http://imageshack.us) http://img220.imageshack.us/img220/3157/459yl9.gif (http://imageshack.us)
ADANASPOR-ERCIYESPOR
BÖRTECINE 38
27.09.2008, 02:50
erciyespor busezon beklenenden uzak bir form sergiliyor adana deplasmanindanda puan alacagini sanmiyorum insallah yanilan ben olurum 3 puanla döner erciyesspor , basarilar erciyesspor
BÖRTECINE 38
27.09.2008, 02:52
Erciyes kötü gidişe dur demek istiyor!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Adanaspor'u deplasmanda yenerek kötü gidişe son vermek istiyor. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, lige iyi başlangıç yapamadıklarını belirterek, Adanaspor'u yenip, kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçının ardından pazar günü Adanaspor'la oynayacağı maç için Adana'ya gelen Kayseri Erciyesspor, bu maçın hazırlıklarını Aytaç Durak Adana Demirspor Tesisleri'nde sürdürüyor.
Adanaspor'u yenmek zorunda olduklarını ifade eden Mehmet Bulut, "Adana deplasmanının zor bir deplasman olduğunu biliyoruz, ancak ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız. İyi futbol oynayıp, Adanalılara güzel ve centilmence bir maç izleteceğiz" dedi. Bulut, takımda Kamber, Selçuk ve Aliyev'in sakat olduğunu ifade etti.
Futbolculardan Kemal ise Gaziantep'te şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "İnşallah Adanaspor'u mağlup edip, Kayseri'ye 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.
Hüseyin de, Kayseri Erciyesspor'un hedefe yönelik bir takım olduğunu, ancak lige iyi başlayamadıklarını belirterek, "Bu maçı mutlaka kazanmalıyız" şeklinde konuştu.
gaziköylü0038
27.09.2008, 03:24
bu kafayla süper lig zor
Mehmet Bulut İstifa.
YOKSA Bu gidişat takımımızı uçuruma götürür.
batıkan_develi
27.09.2008, 16:42
zor bir deplasman olcak
inş. 3 puanı alırız
Sergio_Aguero
27.09.2008, 17:39
Keşke yenilsekte Mehmet Bulutu yollasalar
yasiremrah
27.09.2008, 18:39
Keşke yenilsekte Mehmet Bulutu yollasalar
kim gelecek o zmn ne kolay adam yolluyosanız hayret:thumbdown:
adanasporluyum
27.09.2008, 21:12
s.a arkadaslar dostca bir mac olacak,bundan kimse süphe duymasın..inş kazanan taraf biz oluruz =) buna ihtiyacımız var sizlerde zor zamanlar geciriyosunuz...eger ordan gelcek arkdslar varsa yardımcı olabliriz,keza burdada benm kayserili arkadslarım var.
yasiremrah
28.09.2008, 19:09
s.a arkadaslar dostca bir mac olacak,bundan kimse süphe duymasın..inş kazanan taraf biz oluruz =) buna ihtiyacımız var sizlerde zor zamanlar geciriyosunuz...eger ordan gelcek arkdslar varsa yardımcı olabliriz,keza burdada benm kayserili arkadslarım var.
yok kardes sagol ama aynı saatte kayseri es es macı var.
panterler var belki gelir onlar
Sniper38
28.09.2008, 21:04
Dakika 3 ve hemen golü yedik maalesef!
Sniper38
28.09.2008, 21:12
ve bir gol daha yedik! bu ney ya
Dakika 11:
Adanspor-2-0-Erciyesspor
alayina38
28.09.2008, 21:23
bu takim düser cikmayi birakinda
Geçen sene çıkarmadılar takımı artık bu sene çıkamaz.
Memet Bulut maç sonu çıkar.rakibimiz bizden iyi oynadı onları tebrik ederim der.bu teknik direktörden başka ne beklenebilir ki?fiyatı ucuz olduğu için takımdan göndermiyorlar,sonrada maça taraftar gelmiyor diye sızlanıyorlar.KUSURA BAKMAYIN.mağlubiyetlerinizi izlemeye kimse gelmez.
gaziköylü0038
28.09.2008, 22:35
adana 2 erciyse 1 dakika 38 kelam okyay
Kapadokyalı
28.09.2008, 23:01
olacak iş degil.ona yenil buna yenil biz ne zaman kazanacagız.
batıkan_develi
28.09.2008, 23:19
bu sene bizim yüzümüz gülmicek heralde
koramaz38
28.09.2008, 23:22
halbuki lige ne umutlarla baslamisdik ??!!
gaziköylü0038
29.09.2008, 01:12
kadra süper ama yenilgiler devam ediyor
gaziköylü0038
29.09.2008, 01:30
Bank Asya 1. Lig'de Adanaspor, kendi evinde Erciyesspor'u 3-2 mağlup etti. Adana 5 Ocak Stadı'nda ilk yarısı Adanaspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Emrah Bedir, 10. dakikada penaltıdan Mehmet Hakkı Hocaoğlu ve 90. dakikada Halit Köprülü kaydetti. Erciyesspor'un golleri ise 68. dakikada Kemal Okyay ve 90+4'te Taylan Eliaçik'tan geldi.
Bu skorla Adanaspor, Diyarbakırspor galibiyetinin ardından Erciyesspor'u da mağlup ederek Bank Asya 1. Lig'deki puanını 7'ye çıkarırken, Erciyesspor 4 puanda kaldı.
STAT: 5 Ocak
HAKEMLER: Hakan Özkan, Mustafa İspiroğlu, Timur Direkler
ADANASPOR: Ahmet Şahin, Yunus, Hakkı, Hakan, Cem Karahan (Fuad dk. 79), Emre Aktaş, Kerem, Mbamba, Ersan, Emrah Bedir, (Burhan dk. 43), Fevzi (Halit dk. 46)
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Kaya, Hüseyin, Fatih, Kemal Dulda, Ümit, (Ali Çamdalı dk. 33), Evren,, Ramazan (Kemal Oktay dk. 46), Bikoko, (Taylan dk. 80), Turan, İlhan,, Kenan
GOLLER: Emrah Bedir (dk. 3), Hakkı (dk. 10 pen.), Halit (dk. 90+3) (Adanaspor), Kemal Oktay (dk. 68), Taylan (dk. 90+4) (Kayseri Erciyesspor)
SARI KARTLAR: Emre Aktaş, Hakan, Burhan (Adanaspor), Ali Çamdalı, Kemal Oktay, İlhan, Evren (Kayseri Erciyesspor)
goller 90+da gelmiş
yasiremrah
29.09.2008, 03:30
belki bi kan degisikligi iyi gidebilir teknik direktor konusunda.istikrardan yana olmama ragmen mehmet bulut u hic begenmiyorum
muptela_38
29.09.2008, 05:06
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un sahasında yapacağı Kayseri Erciyesspor maçı öncesi taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, karşılaşma öncesi maçın yapılacağı 5 Ocak Stadı etrafında toplanan taraftarlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.
Kavgada Soner Gümüş (25), bıçaklı saldırı sonrası bacağından yaralandı. Yaralı Gümüş, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Gümüş'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Çevik Kuvvet ekipleri, tarafları sakinleştirerek, kavgaya karışan taraftarlardan 3 kişiyi gözaltına aldı
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=57631
umarım bizim taraftarlardan kimseye birşey olmamıştır
Mehmet Bulut İstifa.
YOKSA Bu gidişat takımımızı uçuruma götürür.
arkadaşlar yukarıdaki yazıyı maçtan 1 gün önce foruma yazmıştım.g.antepe eleneceğimizi de adanaspora yenileceğimizide yüzde yüz tahmin ediyordum.ben müneccim değilim ama görünen köy de kılavuz istemez.
gaziköylü0038
29.09.2008, 15:08
K.Erciyesspor'da acil toplantı!
Bank Asya Birinci Ligi'nde bir türlü istediği sonuçları alamayan Kayseri Erciyesspor'un, Adana deplasmanından da puansız dönmesi üzerine yönetim kurulu acil toplantı yaptı. Futbolcularla ve teknik kadroyla görüşen yönetim kurulu, haftasonu sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının sonucunu bekleme kararı aldı. Başkan Enver Kemaloğlu, "Diyarbakırspor maçının sonucuna gire yönetim de gidebilir, teknik direktörde" dedi.
Önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek Türkiye Kupası'na erken veda eden, ardından Adana deplasmanından puan çıkartamayan Kayseri Erciyesspor, bayrama mutsuz girdi. Adanaspor karşısında ilk 10 dakika dışında mükemmel oynadıklarını ve en az 15 gol pozisyonuna girdiklerini anlatan Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, "Ancak iyi oynayana ve pozisyona girene değil, bunları değerlendirene puan veriliyor. Biz 15 kez rakip kaleye gittik 2 gol atabildik. Adanaspor 4 kez geldi 3 gol attı" diye konuştu.
Maç sonrası futbolcularla ve teknik direktör Mehmet Bulut'la görüştüğünü ardından yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirten Başkan Kemaloğlu, "Başarısızlığın nedenini bulamadık. Adanaspor maçında oynanan mükemmel futbolun ardından açıkcası teknik kadro ve futbolcuları eleştiremiyorum bile. Çok basit 3 gol yedik ama gol yollarındaki beceriksizliğimiz bu maçta da devam etti ve sahadan puansız ayrılık. Yapılacak birşey yok" değerlendirmesinde bulundu. Kayseri Erciyesspor'un Diyarbakırspor ve Kartalspor'la üst üste kendi sahasında oynayacağını ve bu maçlarda toplayacağı puanla yükselişe geçmek istediklerini ifade eden Başkan Kemaloğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz. Uyum sorunu ve üzerimizdeki tutukluğu da aştık. Ancak çok iyi oynadığımız karşılaşmalarda bile inanılmaz goller kaçırıyoruz. Gol yollarındaki sorunu çözersek kısa sürede toparlarız diye düşünüyorum. Yönetim kurulu olarak Diyarbakırspor maçının sonucunu bekleme kararı aldık. Diyarbakırspor maçından alınacak sonuca göre, yönetim de gidebilir teknik kadro da, futbolcular da. Umarım bu maçı kazanır, tırmanışa geçiriz de bunların hiçbirine gerek kalmaz"
Enver kemaloğlunun açıklamalarına katılmıyorum.ligin en iyi kadrosu gerçekten bizimki olsaydı böyle son sıralarda sürünmezdik.
holigan_38
29.09.2008, 18:45
ercıyessporda ısler hıcde ıyı gıtmıyor bu kadroyla lıgın tozunu attırrız derken tersı seyler oluyo gerekn onlemlerın bı an once alınması lazım bu puanları sene sonunda mumla arayacagız
adanasporluyum
30.09.2008, 09:54
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un sahasında yapacağı Kayseri Erciyesspor maçı öncesi taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, karşılaşma öncesi maçın yapılacağı 5 Ocak Stadı etrafında toplanan taraftarlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.
Kavgada Soner Gümüş (25), bıçaklı saldırı sonrası bacağından yaralandı. Yaralı Gümüş, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Gümüş'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Çevik Kuvvet ekipleri, tarafları sakinleştirerek, kavgaya karışan taraftarlardan 3 kişiyi gözaltına aldı
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=57631
umarım bizim taraftarlardan kimseye birşey olmamıştır
haberde yanlıslık olmus,kayserili arkadaslar kesinlikle kayseri taraftarına zarar gelmemiştir,olay kendi aramızda cıkan tartısma nedeniyle üzücü bir olay gerceklesmiştir...erciyese ve kayseriye kalan maclarında basarılar diliyoruz...
==MyDr34Mm==
30.09.2008, 16:11
hiç biriniz erciyessporun maçına gelmezsınız sonra ahkam kesmeye başlarsınız
Sergio_Aguero
30.09.2008, 17:39
Keşke diyarada yenilsede köklü değişiklikler gerçekleşse yoksa 1 maç alıyoz 5 maç kaybediyoz
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.