Tam Sürümü Gör : UEFA| Paris SG 0-0 Kayserisporumuz
Sniper38
29.09.2008, 10:48
UEFA Kupasi 1. Tur 2. Mac
http://img219.imageshack.us/img219/8840/35224055pr8.png (http://imageshack.us) - http://img219.imageshack.us/img219/6325/86345929gn8.gif (http://imageshack.us)
Paris Saint Germain - Kayserisporumuz
Tarih: 02.10.2008, Persembe
Saat: 22:00 (TSI)
Yer: Parc des Princes, Paris
Hakem: Jonas Eriksson (Isvec)
1. Mac: Kayserispor-1-2-Paris
Goller: Toledo 87 - Kežman 5, Luyindula 89
imparator38
29.09.2008, 10:53
İşimiz çok ama çok zor, haydi hayırlısı genede umut kesmemek lazım.
Sniper38
29.09.2008, 10:56
Bu macda en az iki gol atmamiz lazim!
Kayserispor Paris'e umutlu gidiyor
Kayserispor, UEFA 1.turu rövanş karşılaşması için yarın Fransa'nın başkenti Paris'e gidecek. Sarı kırmızılı ekibin PSG karşısında hedefinin turu getirecek bir galibiyet için mücadele etmek olduğu ifade edildi. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, " Üzerine basa basa söylüyorum. Paris'de teslimiyetçi bir futbol yerine, tur getirecek bir oyun ve sonuç elde etmeye çalışacağız. Futbolun içinde her türlü sonuç var" dedi.
2 Ekim 2008 Perşembe günü Paris'in Parc des Princes Stadı'nda Türkiye saatiyle 22:00'de oynanacak olan UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçını Johan Eriksson yönetecek. Karşılaşmanın hakemi Johan Eriksson'un ( İsveç ) yardımcılıklarını Henrik Andrén ( İsveç ), Mathias Klasenius ( İsveç) yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Daniel Stalhammar (İsveç) ile UEFA hakem gözlemcisi ise Sándor Piller (Macaristan). Kayserispor'un bayramın 3.günü oynanacak bu karşılaşmaya kalede Souleymanou-Ali Turan, Aydın, Eren Göngör,Toledo- Mehmet Topuz, Saido, Ragıp( Abdullah) , Aghahowa- Mehmet Eren,( Umut Koçin) Puroviç onbiriyle çıkması bekleniyor.
"TUR ATLAYIP, ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAK İSTİYORUZ"
Tolunay Kafkas, sarı -kırmızılı ekibin bayram öncesi Eskişehirspor'u yenerek taraftara 3 puanı bayram hediyesi olarak verdiğini, PSG maçında tur atlama başarısı göstererek çifte bayram yaptırmayı amaçladıklarını söyledi.
Kayserispor teknik direktörü Kafkas "Başından beri söylüyorum , Paris'de teslimiyetçi bir oyun sergilemeyeceğiz. Tur atlamak için var gücümüzü ortaya koyacağız'. Kayseri'deki 2-1'lik yenilgi , Fransa'da tur sevince dönüşmeyecek bir sonuç değil. Futbolun içinde her türlü sonuç var. Kayserisporlu taraftara çifte sevinç yaşatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
HAREKET YARIN
Kayserispor kafilesi yarın saat 09.30'da Erkilet Havalanı Dış Hatlar Terminalinden özel uçakla Paris'e hareket edecek. Sarı kırmızılı oyuncular, yöneticiler ve özel davetlilerin de katılacağı kafileye 5'de medya mensubu da alındı. Kayserispor'lu futbolcular Paris'de yarın maçın oynanacağı stad da bir antrenman yaparak, kampa girecek. Kayseri'de oynanan UEFA 1.Tur karşılaşmasını Paris Saint German takımı 2-1 galip kapatmıştı.
29.09.2008
Kaynak : DHA
Aydin, Ragip, Puroviç oynayacak gibi gözüküyor. Insallah ideale yakin bir kadro olacak...
aydin, ragip, puroviç oynayacak gibi gözüküyor. Insallah ideale yakin bir kadro olacak...
bence aydin oynamasa da olur defans rİtİm tutturdu ragipsa ikinci yari girebilir purovicse mutlaka oynamali tabİ tur atlamak İstİyorsak.
bu maci mutlaka almaliyiz hadi kayserispor
Sniper38
29.09.2008, 11:26
Paris kendi evinde iyi oynamiyor ve bu maca rahat cikacak.
Kayserispor Avrupada baska oynar ve Topuz bu macda kendine gelebilir.
Kayserispor bu maci bence alir.
Cangele yetişmiyormu bu maça
kaka_leite
29.09.2008, 11:42
işte dananın kuyruğunun koptuğu yere geldik ALACAĞIZ BU MACIIIIIIIII
superluxsick38
29.09.2008, 11:56
Puro iyi oynarsa, hiç belli olmaz. İyi bir Puro ile gol yollarında başarılı olabiliiriz.
Alper MUTLU
29.09.2008, 14:34
Tolunay Hoca'ya şimdiden güle güle demek istiyorum ama tabii ki de kazanıp tur atlamayı istiyorum bende.
Ama TSl de 5 hafta da 2 gol atmışsın. Avrupada 2 gol'ü tek gecede ustelik kalende gol gormeden bulmak zorundasın. Allah yardımcımız olsun...
İşimiz gerçekten çok zor...
PSG deplasmanı kolay degildir...
Avrupada tecrübesi üst düzeyde olan takımlardan birisi...
Helede kendi sahamızda 1-2 yenilmişken işimiz hiçde kolay degil...!!!
Allah yardımcımız olsun...
Freestyle
29.09.2008, 14:41
Hoca farkindan kaybederiz gibime geliyor.
Mustafa Develioğlu
29.09.2008, 14:54
artık bu maçasöylenecek bişey kalmadı sanırım biz taraftarların hiç umuduyok
yinede çıkmadık canda bir umut diyorum futbol bu iç belli olmaz bakarsın 2,3 tana atmışın bakarsın hiç atamadan gelmişin
ne diyelim herşey kısmet
insallah kazanıp geliriz ama cok zor tur atlamamız
dun aksamki kaleci gibi buyuk bir hata olmazsa gol atmamız zor oluyor
neyse bizimkiler bayramı pariste geciriyorlar en azından adımız duyuruluyor
batıkan_develi
29.09.2008, 14:59
işimiz zor o belli
burda belki daha iyi bir skorla gitseydik umudumuz olurdu
umut topçularda tk.de değil
eğer bizimkiler inanarak oynarsa neden olmasın
yasiremrah
29.09.2008, 15:00
Hoca farkindan kaybederiz gibime geliyor.
asıl kazanırsak hoca farkından kazanırız.adamların kadro bizden cok daha iyi.(makalele,rothen,guily,sessegnon,luyindula,kez man..)bence bizi kücümserlerse turu geceriz.
xKayseri38x
29.09.2008, 15:14
cangele oynayabiliyormus
yasiremrah
29.09.2008, 15:15
psg macında ragıp saidou ikilisi oynamalı.duruma gore saidou apo degisikligi olabilir
yasiremrah
29.09.2008, 15:17
cangele oynayabiliyormus
essahmı diyonuz yawww....oleyyyy:worshippy:
xKayseri38x
29.09.2008, 15:37
he bütün spor sitelerinde yaziyo puro cangele ve ragip oynayabiliyorlarmis
koramaz38
29.09.2008, 15:42
he bütün spor sitelerinde yaziyo puro cangele ve ragip oynayabiliyorlarmis
bakalim hocamizin dedigi gibi sakatlarin düzeldigi vakit daha iyi olacakmiyiz....saint germaini elereyek baslayalim :)
lampard_1984
29.09.2008, 16:19
eger macta purovİc oynayacaksa sol kanatta kesİnlİkle umut kocİn oynamali bİldİgİnİz gİbİ umut sÜper orta yapiyor purovİcde daha cook yan toplarda etkİlİ yanİ umut ortalar purovİc gool yapar
ibrahim1299
29.09.2008, 16:25
Sol kanatta olembe oynamalı bence....
holigan_38
29.09.2008, 17:38
ben umutluyum eleyıp gelecegız parısı haydı kayserisporum zafer beklıyoruz senden
işimiz zor ama ALLAH'tan ümit kesilmez...
maç hangi kanal daaaa......
Sergio_Aguero
29.09.2008, 21:21
Cangele inşallah oynar beyler ölüsü yeter adamın bugün kayseriparkta gördüm ailesiyle geziyordu turp giyidi vallaha:D.Tolunay Hoca 3 forvet çıkar şu takımı atalım 3 tane şunlara.Puroviçde oynarsa çok iyi olacak Ayrıca Solda bencede Olembe oynasın artık.Göbekte ise Ragı Apo oynat bak gör takımı o zaman
Giuly vergezelt Makéléle in ziekenboeg PSG
Geschreven op maandag, 29 september om 19:52
Ludovic Giuly moet zich de komende weken op de tribune verbijten. De vleugelaanvaller staat door een dijbeenblessure minimaal drie weken aan de kant, zo meldt Paris Saint-Germain maandagavond in een verklaring op de clubsite.
Giuly raakte afgelopen weekeinde geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen promovendus Grenoble. In het met 0-1 verloren duel moest de voormalig speler van onder meer AS Roma en Barcelona na ruim een uur spelen naar de kant.
Door de kwetsuur mist Giuly onder meer de UEFA Cup-wedstrijd tegen Kayserispor. In de ziekenboeg van de Parijzenaars verkeert momenteel ook Claude Makélélé. De veteraan heeft eveneens last van een opspelende blessure aan zijn dijbeen.
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=66621
Guily ve Makelele oynamayacakmış galiba sakatlıktan dolayı
Alper MUTLU
29.09.2008, 23:16
Tr den hangi kanal maçı yayınlayacak?
Giuly vergezelt Makéléle in ziekenboeg PSG
Geschreven op maandag, 29 september om 19:52
Ludovic Giuly moet zich de komende weken op de tribune verbijten. De vleugelaanvaller staat door een dijbeenblessure minimaal drie weken aan de kant, zo meldt Paris Saint-Germain maandagavond in een verklaring op de clubsite.
Giuly raakte afgelopen weekeinde geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen promovendus Grenoble. In het met 0-1 verloren duel moest de voormalig speler van onder meer AS Roma en Barcelona na ruim een uur spelen naar de kant.
Door de kwetsuur mist Giuly onder meer de UEFA Cup-wedstrijd tegen Kayserispor. In de ziekenboeg van de Parijzenaars verkeert momenteel ook Claude Makélélé. De veteraan heeft eveneens last van een opspelende blessure aan zijn dijbeen.
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=66621
Guily ve Makelele oynamayacakmış galiba sakatlıktan dolayı
la neco sen hollandacayi ne zaman söktün :)
Giuly hafta sonu maçta sakatlanmis ve en az 3 hafta yok.
Bunun yaninda Makelelede sakatmis.....
la neco sen hollandacayi ne zaman söktün :)
Giuly hafta sonu maçta sakatlanmis ve en az 3 hafta yok.
Bunun yaninda Makelelede sakatmis.....
Haberler çok iyi :JCuz:başka sakatları varmı aceba abi
y_d_yazici
29.09.2008, 23:52
orta sahada rago ve saido mutlaka oynamalı ve 3 forvet çıkmalıyız aga puro m.eren. sürekli hücum düşünürsek bence bu maçı alırız ve hemen maç başlar başlamaz bi şekilde saldırarak oynamalıyız rakip daha ne olduğunu anlamadan saldırmalıyız çünkü psg turu geçtik havasındadır mutlaka. ilk maçı biz orada 2-1 almış olsak turu getik diye düşünürdük ki onlarda bu düşünce daha fazladır inanırsak olabilir inşallah. ŞAMPİYON KAYSERİSPOR
4 oyuncuda problem varmis:
Ludovic Giuly, Claude Makelele, Clément Chantôme et Mamadou Sakho
Giuly ve makelele oynamayacak digerleri belli degil
4 oyuncuda problem varmis:
Ludovic Giuly, Claude Makelele, Clément Chantôme et Mamadou Sakho
Giuly ve makelele oynamayacak digerleri belli degil
İnşallah oynamaz Clement ve Sakho'da :yes:
dua edelim boö bol inş. turu geçen biz olacaz cangele oynayacak bu maça sakladı tolunay hoca sürpriz olacak psg maçına bizi dalgaya alsınlar onlar
emre_38_ks
30.09.2008, 00:15
bence super kupada galatasaray a karsı oynadıgımız gıbı oynayalım kesın yenerız..sonucta psg bı galatasaray degıl..avrupanın sıradan bı takımı..eskıden adı vardı..sımdı yenı transferlerle bı yerlere gelmeye calısacaklar..yenı transferlerden makalele ve guıly oynamayabılırmıs buna gorede gecen seneden bı farkları kalmıyo...cangele oynarsa bır gol garantı derım ıkıncısıde zaten oyle veya boyle gelır..
Cok zor bi mac olacak ama hucuma yönelik oynarsak alcagimiza inaniyorum allah izin verirse maci tribünden izleyecegim allah yardimimiz olsun bizi utandirmasin insallah
türkiyede hangi kanalda...
cangele oynuyormu eğer oynuyorsa da uzun bi sakatlıktan çıktı iyi futbol beklemeyin derim :)
Ziya DİNÇSOY
30.09.2008, 09:19
türkiyede hangi kanalda...
d-smart
cangele21
30.09.2008, 10:46
tolunay hocanın gene tek forvet cıkmasından korkuyorum
fanatik_38
30.09.2008, 12:51
Allah yardımcımız olsun başka bir yorumu yok
Sergio_Aguero
30.09.2008, 14:02
Bence Puroviç - Aghahowa oynarsak turu geçeceğiz tabi cangelede olurda oynarsa süper olacak
Freestyle
30.09.2008, 14:14
Keske resmi sitemiz ise yarasada, açiklasa kafilede kimler uçmus parise, bizde anlasak kimlerin oynayabilecek durumda oldugunu.
Çifte bayram isteği
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, PSG’yi yenerek Kayserili hemşehrilerine çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi. Mamur, “Bayramın 3. günü de PSG ile rövanş maçı oynayacağız. Biz ümitliyiz. İlk maçta işi zora soktuğumuzun farkındayız, ama mücadelemizi herkes görecek. Ragıp, Cangele ve Milan Proviç de bu maçta oynayabilir. Bayramda, hemşehrilerimize çifte bayram yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.
Milliyet
Freestyle
30.09.2008, 14:59
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45190
Burda Ragip ve Cangele takima katildi deniyor. Puro ilgili bi açiklama yok.
Ziya DİNÇSOY
30.09.2008, 15:05
Keske resmi sitemiz ise yarasada
resmi site ve güncel bir açıklama....:O
resmi sitemiz var mı var...
iş yapar mı yok... :)
malesef böyle...
==MyDr34Mm==
30.09.2008, 15:18
cangele oynarsa süper olur
Sergio_Aguero
30.09.2008, 15:45
Oooo Cangelede gitmiş orda oynamalı kesin.Ragıp oynar kanımca zaten ama Puroviçde önemli hava toplarında etkili olmalıyız özellikle kornerlerde Puroviç çok işimze yarayacak gibi görünüyor.Çok iyi saklanıyor karambolde
==MyDr34Mm==
30.09.2008, 15:46
sakatlar düzelsede eskisi gibi kayserispor bol gollu maçlar kazansa.
Psg son liğ maçında kendi evınde gruenbleye 0-1 yenilmiş
insallah alacagiz bu maci
bu macta elenmemız cok dogal olur, ama en azında guzel bı ofans futbolu oynayıp guven kazanmalıyız. 1 gol 1 gol nereye kadar bıraz rısk alıp dısımızı gostermemız lazım..
ibrahim.onur38
30.09.2008, 17:15
Kayserispor bu maca hangi kadroyla cıkar??
yazalım!!
........................hamıdou................... ....
alı............eren...............aydın..........t oledo
m eren........topuz...........saıdou..........olembe
.................aghahowa.....purovıc............. ......
ibrahim.onur38
30.09.2008, 17:25
Kayserispor bu maca hangi kadroyla cıkar??
yazalım!!
----------------sülo---------------
-koray---eren--------aydın--toledo-
--------saidou-----ragıp-----------
m.eren-------topuz-------umut----
------------Aghahowa------------
Kapadokyalı
30.09.2008, 18:01
turu geçen taraf niye olmayalım ki ??
öyle ya da böyle kaybedecek birşeyimiz yok.çıkıp kazanmak için oynayalım yeter
ali38_38
30.09.2008, 18:34
Yenilsek bile zevk veren futbol oynatsın hocam , başka birşey istemem , 90 dk defans yapacağımıza keyif verelim
HASER_38
30.09.2008, 19:15
arkadaşlar bizim orada atacagımız bir goool inankı herşey demek
ilk yarı gol yemeden bır gol atarsak 2ci yarı onlar panık oynama ya başlar 75dk kadar 2 golu bulamazsak 82dk tüm güzümuzu saha ya yansıtır golüde bula bılırz allah yardımcımız olsun
Turu geçme şansımız yarı yarıya, Psg çokta iyi bir takım değil. Ama 2 gol atabilir miyiz? İnşallah atarız.
cangele21
30.09.2008, 21:19
...........................süleymanu.............. ............
koray...........eren.....................aydın.... ............toledo
...........topuz........abdullah................bo yraz
..........................cangele................. ...
..................puro..............aga........... ..
benim sahaya sürecegim 11 ;
süleyman
ali eren aydın toledo
topuz abdullah ragıp umut
aghahowa puroviç
...........................süleymanu.............. ............
koray...........eren.....................aydın.... ............toledo
...........topuz........abdullah................bo yraz
..........................cangele................. ...
..................puro..............aga........... ..
Koray oynayamayacak...
En az bir haftaya durumu belli olacak...
Sakatlıgında başka sorunlarda var...
Koray oynayamayacak...
ne gibi sorunlar?
ne gibi sorunlar?
Sakatlıgı ile ilgili sorunlar...
Aksi halde 2 hafta felan önce tamamen
bitmesi gerekiyordu sakatlıgın...
Telefonda meşgul etmeyim diye
detaya inmedim daha fazla...
batuhandan
30.09.2008, 23:58
Koray oynayamayacak...
Sen Korayın Buradaki ağzısın galiba:oleyo: Hee diyelim.
Yukarıda çok güzel kadro tahminleri var, arkadaşların kurduğu kadroları Tolunay Hocanında görmesini isterdim. Benimde çorbada tuzum olsun;
---------------------------------Süleymanoo------------------------------
--------Ali Turan------------Eren------------Aydın-----------Toledo-------
--------------------M.Eren----------Topuz------------Olembe-------------
------------------------------------Cangele-------------------------------
------------------------Puroviç------------------Agahowa-----------------
Umarım Herşey İstediğimiz Gibi Olur, ve turu geçen taraf biz oluruz. Buna Yürekten inanıyorum...
Sen Korayın Buradaki ağzısın galiba:oleyo: Hee diyelim.
Evet öyleyim...!!!
ibrahim.onur38
01.10.2008, 00:02
cangele yi oyuna sürmüşsünüz de sakatlığı düzeldimi??
düzelse bile 6 ay sahalardan uzak kalan biri bu kadar önemli bir maca oynatılırmı??
Freestyle
01.10.2008, 00:07
Hadi bi de benden olsun:
---------------------Hamido-------------------
Ali----------Aydin--------------Eren-------Toledo
---------------------Saidoo----------------------
-----------Topuz-----------------Olembe---------
Aghahowa-----------Purovic---------------Mehmet Eren
Cangele'nin hazir olacagini düsünmüyorum :cray:
ibrahim.onur38
01.10.2008, 00:22
bence orta saha kalabalık olmalı...
kontra araklardan gol aramamız lazımm... psg hızlı oynuyor onları ortada kesersek onların taktiğini olara karsı kullanabilirizz...
ben söyle bir takım kurdummm ... :)
----------------sülo---------------
-ali---eren--------aydın--toledo-
--------saidou-----ragıp-----------
m.eren-------topuz-------olembe----
------------Aghahowa------------
arkadaslar Aydin ve Purovic'in bu macta oynamayacaklarini dusunuyorum. Onlarin ismi sakatligi gecenler listesinde yok..
Benim tahminim:
Hamido
Durmus Eren Ali Toledo
Topuz Saidou Ragip Mehmet Eren
Cangele Aga
muptela_38
01.10.2008, 00:27
------------------- hamido--------------
-----ali turan---- eren---- aydın -----toledo-----
----escobar-----
----mehmet topuz------ ragıp -------- olembe
--------cangele ----------aghahowa
ali38_38
01.10.2008, 01:50
İstediğiniz 11 i koyun hakemler adam gibi yönetmedikten sonra maç muç alamayız !
38emre1905
01.10.2008, 04:56
Arkadaslar Daha once Galatasaray Psg Macinada Gitmistim.Bu Macada Gidiyorum Biletimi Aldim.Lakin Sizlere Sunu Soyleyebilirim ins olaysiz bir mac olur cunku paris saint germain seyircisi kadar pislik cirkef irkci bir seyirci grubu daha olamaz
Bizim Taraftarlara Visiteur(misafir)Tirbunu Verildi Yani E ve F tribunlerini Verdiler.
Bunlarda Rauge(kirmizi)ve Bleu(mavi) Seklinde kirmizi alt mavu ust olarak belirlendi.Biz Grup olarak Bu maca gidecehiz arkadaslarla cogunluk ultrAslan'dan Lakin memleketimiz oldugundan Renge isme Bakmadan Gidecegiz.
Macta Organizenin Kotu Oldugunu Duydum Bakalim Ins Olaysiz Bir Mac Olur yener Turu Atlariz.
Mac Bitiminde Buraya Fotograflari Koymaya Calisirim Hepinize iyi Gunler
Alper MUTLU
01.10.2008, 05:42
Cangele oynasa oynasa ikinci yarı oynar. Adam sakatlıktan yeni çıktı. Tam form tutmuş olması düşük bir ihtimal.
ibrahimogut
01.10.2008, 11:13
Rüyamda gördüm maçı 2-0 kazanıyoruz ve golleri Topuz ile Aga atıyor...
batuhandan
01.10.2008, 12:01
Rüyan gerçekleşirse sana buradan Kestane Şekeri göndereceğim SÖZ
batuhandan
01.10.2008, 12:04
İlk maç için Zafer 4-3 ben ise 2-0 yendiğimizi görmüştüm, ama daha ilk dakiklarda yediğimiz golle moralim çok bozulmuştu. Ahmet Aygün golü yediğimiz dakilarda bana laf atmıştı, batuhan abinin rüyası çıkmadı diye :) Bellimi olur bak ibrahimde görmüş belki bu maçı 2-0 kazanırız...
Freestyle
01.10.2008, 12:13
Rago ne kadar hazir bilmiyorum, ama ondaki zaten her zaman mevcut olan hirsin üzerine bir de futbol özlemini kattiysa, çok önemli olabilir
Arkadaslar Daha once Galatasaray Psg Macinada Gitmistim.Bu Macada Gidiyorum Biletimi Aldim.Lakin Sizlere Sunu Soyleyebilirim ins olaysiz bir mac olur cunku paris saint germain seyircisi kadar pislik cirkef irkci bir seyirci grubu daha olamaz
Bizim Taraftarlara Visiteur(misafir)Tirbunu Verildi Yani E ve F tribunlerini Verdiler.
Bunlarda Rauge(kirmizi)ve Bleu(mavi) Seklinde kirmizi alt mavu ust olarak belirlendi.Biz Grup olarak Bu maca gidecehiz arkadaslarla cogunluk ultrAslan'dan Lakin memleketimiz oldugundan Renge isme Bakmadan Gidecegiz.
Macta Organizenin Kotu Oldugunu Duydum Bakalim Ins Olaysiz Bir Mac Olur yener Turu Atlariz.
Mac Bitiminde Buraya Fotograflari Koymaya Calisirim Hepinize iyi Gunler
bizi ultraslan mı destekleyecek yazık vallahi
arkadasım sen git aynı gun gs macı var onu izle kayserispor sadece ve sadece kayserisporlularındır
sorması ayıp gs kayseri macında süper kupa macında kimi destekledin sen
ultralarla kayseriye ne laflar ettin kimbilir
neyse kal saglıcaklı
son söz modlara burası hangi takımın taraftar sitesi ultraların reklamı yapılıyor farkındamısınız?
arkadasım sen git aynı gun gs macı var onu izle kayserispor sadece ve sadece kayserisporlularındır
neyse kal saglıcaklı
son söz modlara burası hangi takımın taraftar sitesi ultraların reklamı yapılıyor farkındamısınız?
kayseri stadına gelen taraftarlar arasında anket yap %70 inin ilk takımı gs dir..
cangele21
01.10.2008, 12:53
Kafkas: İmkansız yoktur
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/9/7_230406_kayseri_gidis0110_414_232.jpg
Kayserispor, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı için Fransa´nın başkenti Paris´e gitti.
UEFA Kupası’nda PSG ile ‘tamam ya da devam’ maçına çıkacak olan Kayserispor’da Tolunay Kafkas, “Tur şansımız az olabilir, ancak imkansız yoktur” dedi.
‘Hücum futbolu oynayacağız’
Kayserispor, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı için dün özel uçakla Fransa’nın başkenti Paris’e gitti. Sarı-Kırmızılı kafilede uzun süredir sakat olan Cangele ve Koray da yer aldı. İlk maçta kendi sahalarından 2-1 yenildikleri Paris Saint Germain (PSG) karşısında teslimiyetçi bir futbol ortaya koymayacaklarını belirten teknik direktör Tolunay Kafkas, “Rövanşta işimizin hiç de kolay olmadığını biliyorum. Ama tur imkansız değil. UEFA’da yolumuza devam etmek için, yarın hücum futbolu oynayacağız” dedi.
‘Kaybetmek dünyanın sonu değil’
Sakat olan Aydın, Koray ve Puroviç’ten yoksun olarak Paris’e geldiklerini belirten başarılı teknik adam, “Eksiklerimizi tabiki bahane etmiyoruz. Oyuncularıma güvenim tam, turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu. Sarı-Kırmızılı takımın Başkanı Recep Mamur ise, “Rakibimizin gücünün bilincindeyiz, ama bizim de genç ve kaliteli bir kadromuz var. Paris’e kesinlikle tur için geldik. Kaybedersek de dünyanın sonu değil. Bu maçta sürpriz yaparsak kimse şaşırmasın” açıklamasında bulundu.
Kaynak:Fanatik
kayseri stadına gelen taraftarlar arasında anket yap %70 inin ilk takımı gs dir..
valla sende haklısın kardesim
es es macında arkamda oturan 3 kisi birden ayagı fırladı ne oluyor diye bir döndüm meger gs konya ya gol atmıs ona seviniyorlar
superluxsick38
01.10.2008, 12:56
neyse kal saglıcaklı
Kardeşim, adamın ağzından ben Kayserisporluyum diye bir laf çıkmıyor dikkatini çekersen. Eger yurtdışında yaşasan takımın isminin hiç önemli olmadığını bir Türk takımı olmasının yeterli oldugunu anlardın.
Lakin, geçen sene Atletiko Madrid Erciyesspor maçında tribünde Madridde yaşayan tek Kayserili bendim, Trabzonlusu, Antalyalısı İstanbullusu hep beraber Erciyessporu destekledik.
İyi niyetle bizi desteklemek isteyen insanlara ettiğiniz bu sözler bu mübarek günde hiç hoş değil!!!
bende bayram harçlığımla orginal ks forması alacam sana söz ;)
Kardeşim, adamın ağzından ben Kayserisporluyum diye bir laf çıkmıyor dikkatini çekersen. Eger yurtdışında yaşasan takımın isminin hiç önemli olmadığını bir Türk takımı olmasının yeterli oldugunu anlardın.
Lakin, geçen sene Atletiko Madrid Erciyesspor maçında tribünde Madridde yaşayan tek Kayserili bendim, Trabzonlusu, Antalyalısı İstanbullusu hep beraber Erciyessporu destekledik.
İyi niyetle bizi desteklemek isteyen insanlara ettiğiniz bu sözler bu mübarek günde hiç hoş değil!!!
hangi sözüm hos degil acıklarsan sevinirim
zaten destek sözü veriyor ama ultraaslan olacak diyor kendi reklamını yapıyor
az alkmar macını tvden izledim muthis taraftarımız vardı kendi taraftarımız vardı
kayserisporlular vardı
superluxsick38
01.10.2008, 13:07
Orda bizi desteklemesi yeterli, kim olduğu hiç mühim değil. Neden kendimizi bu kadar antipatik yapmaya çalışıyoruz anlamıyorum. Adam belliki Pariste yaşayan bir Türk ve maçta bizi destekleyecek. Eleştirecek ne var???
Eleştirin hiç hoş değil gümüş...
4ever_kay
01.10.2008, 13:21
seni destekleyen insanlara böyle demen hoş değil. Sen burda otururken adam Fransa'da Kayserispor'u destekleyecek. Hiçbir şey demeye hakkın yok bence
neyse kal saglıcaklı
ali38_38
01.10.2008, 13:22
Bizi destekleyen herkes , rengi ismi farketmez, sağolsun varolsunlar
kayserim yap bi çılgınlık !!
Hadi Hayırlısı Bakalım zor gececek ama Tolunay Hoca Hic Biseyi kabullenerek gitmiyoruz savasacagız diyordu Eses macı gibi olmazsa yenemeyecegimiz bi takım degil ama tur gelirmi orasını kestiremiyorum
cangele21
01.10.2008, 13:56
eğer maçın başında bir gol bulursak her şey çok güzel olacak
lampard_1984
01.10.2008, 13:56
arkadaslar macı verecek site biliyomusunuz
38emre1905
01.10.2008, 14:00
Gumus Kardesim burda ben san ahala kardesim diorum :
Ben Kayseripor Taraftari Degilim Galatasarayliyim.Lakin Kayseride Memleketim Oldugundan Sempatim Var Super Kupa Macindada Gs tribunlerindeydim lakin soylenen kufurlu tezahuratlara eslik etmedim.Ama Kayserisporlu taraftarlar ozellikle hollandadan gelenler de cok asiri kufurlu tezahurat yapiyordu lutfen cuvaldizi kendine igneyi baskalarina batir.
Bunlar Gecmis Bir Olay orda iki kisi kufur etti die memleketten vaz gececek degiliz gurbette ayda yilda 1 kez bir turk takimi gelmis bu fb de olsa giderdim.Hic Bir Onemi yok burda uAninda reklamini yapmiyorum cunku ihtiyaci yok buna lakin duzenleme yapacak kisilerin cogu uAdan oldugunu soyluyorum belki amigolar bile uAdan Cikar .Lakin bununla uAnin hic bir alakasi yoktur yani organizasyon filan yapmiyoruz sadece gitmek isteyen gidiyor o kadar.Sen burda Psg Taraftarlarinin nasil birileri oldugunu bilsen degil maca gitmek disari formanla bile cikmazsin.
Ben Kayserisporu Desteklemekten Gurur Duyyorum.Biletimin Fotografini Buraya Koydum :) Bilerek 38 Numarali Koltugu Aldim:)
http://img206.imageshack.us/img206/6240/dsc00348tk9.jpg
38emre1905
01.10.2008, 14:05
arkadaslar macı verecek site biliyomusunuz
Arkadasim Turkiyeden Izleniyormu Bilmem Lakin www.ligtv.de.vu diye bir site var yada www.justin.tv bu ikisini mac saatinde kurcala verirler
Ziya DİNÇSOY
01.10.2008, 14:05
Kayserisporlu taraftarlar ozellikle hollandadan gelenler de cok asiri kufurlu tezahurat yapiyordu
gerekeni,uygun olanı her zaman yapmıştırlar..
teşekkürler rossi alper-davulcu rafet-peru erkan-bekir....
38emre...
lütfen konuyu daha fazla kirletme..
aşırı derece provakatif tahirkkar yazılar yazıyorsun....
38emre1905
01.10.2008, 14:10
gerekeni,uygun olanı her zaman yapmıştırlar..
teşekkürler rossi alper-davulcu rafet-peru erkan-bekir....
38emre...
lütfen konuyu daha fazla kirletme..
aşırı derece provakatif tahirkkar yazılar yazıyorsun....
o senin dusuncen
38ölümüne38
01.10.2008, 14:13
Vallaha bende kayserideki mactan sonra bir ruya gordum...
2-0 ondeyiz ve tam 3.golu atacaktik ki...
Uyandim!!!
alayina38
01.10.2008, 14:13
nebicim Kayserilisiniz anlamadim ne var süper kupa macinda raffet abi davula vurdu bende bi kac küfür söylettdim cünki ben memleketimin takimina asigim burda duisburgda inlettik stadi trtdebile demisler Kayseri taraftari bagirdiginda sesi daha gür cikiyor diye bide okadar az kisiyle yani
alayina38
01.10.2008, 14:23
arkadaslar size sorum olcak ya maci hangi kanal vercek d smart filan kesin bi bilgi yokmu yayin akisini filan bulabilirseniz sevinirim
seni destekleyen insanlara böyle demen hoş değil. Sen burda otururken adam Fransa'da Kayserispor'u destekleyecek. Hiçbir şey demeye hakkın yok bence
evet dogrudur ben evde izleyecegim macı ama hep kayserisporu izleyecegim
ben gecen hafta stadda kayserisporu desteklerken onlar gs-belinzo macına bakıyordu.
ayrıca pariste maca gidecekler o insanlar bir ay once kayserispor ile oynanan süper kupa finalinde kayserispora küfür ediyorlardı zaten arkadas kendisine yazmıs küfür olayını bu konuda hakkında düsünceleri alayım
@38emre bana arkadas felan deme ama acık sözlü davranmıssın o konuda takdir ettim memleket sevdası diyorsunda kendi memleketine küfür edenlerle aynı grupta olmam biraz tuhaf(gerci kendin etmemissin) ayrıca o kadar seviyorsan kendi memleketini bizim tribüne girip kayserisporu destekleseydin o zaman takdir ederdim memleket sevdasını
bir ay once bize küfür eden grup simdi sitedeki bazı arkadaslar tarafından destek alıyor ben icime sindiremiyorum sahsen
bir ay önce küfür et simdi destekle simdi takdir gör oh ne ala memleket
diger arkaslardan özür dilerim mac konusu yerine baska konular konusulmaya basladı zaten baska da yazmayacagım bu konu hakkında
38emre1905
01.10.2008, 15:01
Ben Maca Gidecegim Fotograflarida Buraya Koyacagim Siz Gurbette Yasasaniz Onemini o Zaman Anlardiniz Tskler
cpt.zodiac
01.10.2008, 15:32
arkadaşlar herşey ii hoşta şimdi hangi kanal verecek bu macı bilen;duyan;reklamını gören yok mu?
38ölümüne38
01.10.2008, 15:37
Maci fransadan canal+sport(sifreli)...
Turkiyeden ise emin degilim ama dsmart vermesi laazim!!!
Ben takima Çok İnaniyorumda tolunay kafkas la zor allah yardimcilari olsun savaŞsinlar korkak oynamasinlar turla gelsİnler.
Freestyle
01.10.2008, 16:21
http://img205.imageshack.us/img205/6083/7230406kayserigidis0110us8.jpg (http://imageshack.us)
:w00t2::w00t2::w00t2:
38emre1905
01.10.2008, 16:22
Maci D Smart 41. Kanalda D Spor Veriyor Diye Duydum
batuhandan
01.10.2008, 16:28
gumus kardesim burda ben san ahala kardesim diorum :
Ben kayseripor taraftari degilim galatasarayliyim.lakin kayseride memleketim oldugundan sempatim var super kupa macindada gs tribunlerindeydim lakin soylenen kufurlu tezahuratlara eslik etmedim.ama kayserisporlu taraftarlar ozellikle hollandadan gelenler de cok asiri kufurlu tezahurat yapiyordu lutfen cuvaldizi kendine igneyi baskalarina batir.
Bunlar gecmis bir olay orda iki kisi kufur etti die memleketten vaz gececek degiliz gurbette ayda yilda 1 kez bir turk takimi gelmis bu fb de olsa giderdim.hic bir onemi yok burda uaninda reklamini yapmiyorum cunku ihtiyaci yok buna lakin duzenleme yapacak kisilerin cogu uadan oldugunu soyluyorum belki amigolar bile uadan cikar .lakin bununla uanin hic bir alakasi yoktur yani organizasyon filan yapmiyoruz sadece gitmek isteyen gidiyor o kadar.sen burda psg taraftarlarinin nasil birileri oldugunu bilsen degil maca gitmek disari formanla bile cikmazsin.
Ben kayserisporu desteklemekten gurur duyyorum.biletimin fotografini buraya koydum :) bilerek 38 numarali koltugu aldim:)
http://img206.imageshack.us/img206/6240/dsc00348tk9.jpg
arkadaŞim bİzde gurbetteyİz merak etme, bu konuda gÜmÜŞe katiliyorum. Madem cİnconlusun neden baŞka takim tutma İhtİyaci hİssedİyorsun.
Yok ben kayserİlİyİm dİyorsan sadece kayserİsporu tutarsin, anlam veremİyorum sİzlere...
superluxsick38
01.10.2008, 16:42
Bu tartışmayı uzatmanın hiç bir manası yok. Arkadaş kendi memleketinin takımını yani Kayserisporumuzu tutsa çok daha güzel olurdu tabi, ama bu kendi tercihi. Olay bu değil bu aşamada.
Gurbette (yurtdışında!!!) bu arkadaş Kayserisporumuzu destekleyecek ve bizler Kayserispor aşıkları adamın üstüne yükleniyoruz, bu yakışmıyor bize...Önemli olan niyettir.
Yine tekrarlıyorum geçen sene Atletiko-Erciyes maçında Madridde yaşayıpta Kayserili olan sadece ben vardım tribünde, Trabzonlusuda destekledi bizi, Antalyalısıda şusuda busuda. Kimsenin umrunda değil şehri, rengi o atmosferde, önemli olan TÜRK takımı olması!!!
Tabi bunu yabancı memlekette yaşayamayanlar anlamakta zorluk çekebilir ama olayın aslı budur...
Bize destek verecek tüm Türk vatandaşlarımıza ben şimdiden teşekkür ediyorum. Geçen sene Madride, cinconda gelse, febeleşte gelse, Kasımpaşada gelse, İskenderun Demirçelikte gelse, hiç farketmez sonuna kadar desteklerdim, tıpkı diğer VATANDAŞLARIMIZIN yaptığı gibi:clapping:
cpt.zodiac
01.10.2008, 16:56
arkadaşlar dsmart diyorsunuz ama adamlar tv guidelerinde almamıslar kayseri macını ..
superluxsick38
01.10.2008, 16:58
Sizce Canal + Fransa'nın şifresini bulabilirmiyiz uyduda izlemek için?
Sergio_Aguero
01.10.2008, 16:59
Neyi tartışıyonuz anlamıyorum yani bizim takımı destekleyecek olan harkese bende teşekkür ederim.Takımı ne olursa olsun onların yerinde bende olmsam bir TÜRK olarak aynısını yapardım.Beğenmeyeneler varsa Fransaya gitsinler kendisi desteklerisnler
ne yanı, orda maca gelıp KAYSERISPORUMUZU destekleyecek olanlara nufus kagıdı mı soracagız? sadece kayserısporu tutuyorsa almayacakmıyız? sızce kayserı de trıbunde olanların kac tanesı sadece ve sadece kayserısporlu? sızce bu sıtenın onde gelenlerının arasında bazısı daha once baska bı takım tutmuyormuydu?
gecelım bunları. orda gıdıp kayserısporu destekleyen herkesten allah razı olsun
Canlı yayında veren varmı kanallardan yoksa fransız kanallarından mı izlicezz
Uydusu oLan bi kanka lasım bize desenizee
alayina38
01.10.2008, 18:05
arkadaslar kusura bakmayinda süper kupada essek filan diye bagirdilar o grupdan olanlar desteklemesin Kayseriyi eksik kalsinlar Kayserili olupda gsyi tutanlar kayseriliyim demesin bizahmet nüfuslarini baska yere aldirsinlar ikinciside ben maca en az 10kisi götürcekdim ama sagolsunlar dernek denen yer varya dernek denen yer hollandada sadik denen adam alkmaardaki gibi herkesi gene kazikliyor neymis bilet 20euro bide dernege üye olcam mecbur ayriyeten 30euro daha vercem yok böyle birsey dünyanin hic bi yerinde ya kardesim benim hollandadaki dernekle ne isim olur 200km yol gelip gidimmmi oraya raffet abiyide dün aradim oda öyle dedi rezil bi adam yanii bide peru erkan sana sesleniyorum biz sana duiosburgda gene bilet konusunda filan yardimci olmadikmi surdan al gibisinden filan bize bilet nerden alinir gösterseydin ya hersey klavyede yazmakla olmuyor bazilari hep hkonusdu konusdu bi bok yapmadi duisburgda ben o mac icin bazi arkadaslar bilir bide kuzenim harunla isden gelir gelmez pankart yapdik bizler cogalmadikca onlar azalmicak diye hic bir allahin kuluda bi kac abi hharic yusuf abim olsun görmedi bunu takmadilar neyse bu böyle olmaz birbirimizi kazikliyoz düpe düz cikarci insanlar var hollandada cok asiir hemde Kayserisporuma basarilar
destekler desteklemez kimse kimseye karısamaz vay onlar küfür etmisti falan diyemeyiz küfreden kendi bilir.. küfrecek kadar sevmiyorsa takımı zaten oraya gidip destek vermez kimse merak etmesin herkes dalgasına baksın vay gider gitmez ne bizi nede onları ilgilendiren bi konu bırak bi Kayserispor'un basarısı icin elimizden geleni ki bu iyi niyetimizi gösterelim
alayina38
01.10.2008, 18:28
neyse benim sözüm sadece maca gitmek isteyenleri kaziklayan sadik beye utanmadan bide onun numarasini filan koymayin bu foruma alkmaar macindada oldu hicmi akliniz yok ya allah akil fikir versin capulcular doldursun cebini yazik günah o parayi git bi camiiye ver adam dernek icin para topluyor snaki hollandada kaliyoz bilet almak istiyorsan dernege üye olcan vay anam vay biletleri topdan al öyle yap sagolun varolun almanyada baya bi kayip oldu bu yüzden
38emre1905
01.10.2008, 18:38
Arkadaslar Cok bilincli Konusan Kardeslerimizde Var Sirf Yazmis olmak icin Konusanlarda Var Lutfen Yazmis olmak icin Yazmayin Kayserisporu Desteklemeye Gidecegim Vede Bu Konu Burada Bitmistir NOKTA
emre_38_ks
01.10.2008, 18:40
arkadaşlar dsmart diyorsunuz ama adamlar tv guidelerinde almamıslar kayseri macını ..
kardes merak etme reklamını yapıyolar bende d-smart var ızledım reklamını..
38emre1905
01.10.2008, 18:42
Arkadaslar Simdi Haberini Aldim kayseriye Gelen Psgli Taraftarlar Dayak Yemisler Bilgisi olan Varmi Olay Ne Kadar Gercek Eger ole ise Yarina Cok olay olur
cangele21
01.10.2008, 18:48
Arkadaslar Simdi Haberini Aldim kayseriye Gelen Psgli Taraftarlar Dayak Yemisler Bilgisi olan Varmi Olay Ne Kadar Gercek Eger ole ise Yarina Cok olay olur
kim dövdüyse elleri dert görmesin
38emre1905
01.10.2008, 18:54
Evet olede Ilk Mac Pariste olsa Rovansda Dovulmus Olsalar Bende Aynini Derim Ama Hersey Karsilikli Derler Simdi:)) Zaten Cok pislik Taraftarlari Ama Hayirlisi Olsun
alayina38
01.10.2008, 19:10
Arkadaslar Cok bilincli Konusan Kardeslerimizde Var Sirf Yazmis olmak icin Konusanlarda Var Lutfen Yazmis olmak icin Yazmayin Kayserisporu Desteklemeye Gidecegim Vede Bu Konu Burada Bitmistir NOKTA
tamam git desteklede ama iki yüzlülük yapma o grubundakilerede slm söyle akilli olsunlar Kayseriye laf atarkene
Sizce Canal + Fransa'nın şifresini bulabilirmiyiz uyduda izlemek için?
Fransada'kiler size sesleniyoruz :wallbash:
simdik yarin cangele oynar mi ilk 11 de ??? muhtemel 11 nasil olur?
batuhandan
01.10.2008, 20:09
Yaa puro ya ne oldu nasıl bir sakatlıkmış bu :( Ya Aydın şaştım kaldım bu sakatlık işine !
Birde Kayseride dayak yiyen falan duymadık sen nereden duydun bu lafı :S
kafkas:''cangeleyi maçın akışına göre 10-15 dakika bile olsa oynatmak istiyorum.''
yani arkadaşlar cangele ancak ikinci yarı girer ilk onbirde beklemeyin..
sevdali_sehit
01.10.2008, 20:33
ben macta e bloktayim hollandadaki arkadaslar internetten bileti ayirt ettirip fransaya gelince alabilirlerdi hicmi psgnin syfasina bakmiyonuz
38emre1905
01.10.2008, 20:42
tamam git desteklede ama iki yüzlülük yapma o grubundakilerede slm söyle akilli olsunlar Kayseriye laf atarkene
Sen kimsinki Bole Konusuorsun Terbiyesizligin Alemi Yok Burda Onlar kufur Etti Ama Biktiklarindan Ettiler 90 dk Kayseri Seyircisi Kufur Ederse Ole Patlak Verir Ben iki yuzlu De Degilim Kayseriyi Tutmuyorum Sadece bu Macina gidip Izleyecem Ve Gerektigi Kadar Teahuratlarida Yapacagim Sen Kendin Gel Destekle Takimini O Zaman Bos Bos Konusana Kadar
ayrica hollandadan gelmek isteyenler yarin stad onunde saat 18 de 500 bilet satisa cikacak Normalde Fiyatlar 20Euro Lakin Kara Borsa Satarlarsa Az Tuzlu olabilir
Freestyle;
Burasi Kayserililerin ve Kayserisporlularin bulustugu bir yer. Burda Kayserispor ile alakali konulari konusmalisin. Tepki toplayacak açiklamalardan kaçinmalisin.
batuhandan
01.10.2008, 20:48
Sen kimsinki Bole Konusuorsun Terbiyesizligin Alemi Yok Burda Onlar kufur Etti Ama Biktiklarindan Ettiler 90 dk Kayseri Seyircisi Kufur Ederse Ole Patlak Verir Ben iki yuzlu De Degilim Kayseriyi Tutmuyorum Sadece bu Macina gidip Izleyecem Ve Gerektigi Kadar Teahuratlarida Yapacagim Sen Kendin Gel Destekle Takimini O Zaman Bos Bos Konusana Kadar
ayrica hollandadan gelmek isteyenler yarin stad onunde saat 18 de 500 bilet satisa cikacak Normalde Fiyatlar 20Euro Lakin Kara Borsa Satarlarsa Az Tuzlu olabilir
Lakin Kayseride Memleketim Oldugundan Sempatim Var sayfa 6
YORUMSUZ
halilr10
01.10.2008, 20:49
abi mehmet erenle turgay shada olmasın biz her türlü önceki maçlardan daha iyi oluruz adamlar zarar ya bi topu ayaklarında tutamıyolar doğru yere koşu desen oda yok ne diye durur bu adamlar inş yenicez bu maçı dua edelim beyler...:clapping:
alayina38 ve 38emre1905,
lütfen ikili tartişmaya girmeyelim!
Fatih Y.
01.10.2008, 20:56
Çok zor ama imkansız değil
KyS_ToTTi
01.10.2008, 21:05
Park De Prince de Kayseri Patlaması
PSG:0 Kayserispor:3
batuhandan
01.10.2008, 21:07
PARİS Hatırası..!
PSG 0 - 2 KAYSERİSPORUMUZ
sevdali_sehit
01.10.2008, 21:13
merak etmeyin gardaslar bende mactayim resim cekecem bol bol sizlerle paylasirim ölümüne kayseriliyik
cangele21
01.10.2008, 21:13
Kayseriye Can geldi
Cangelenin oyuna girmesiyele birlikte kayserisporun baskıları arttı
Ve ardından CANGELE 2gol geTİRdi
PSG:0 KAYSERİ:2
Ziya DİNÇSOY
01.10.2008, 21:15
beni rahatsız ediyor
sevgili batuhandan
inan benide çok rahatsız ediyor..
ama ugraşmak istemiyorum...susuyorum...
yoksa onun ve benzerlerinin üstesinden her zaman geldik-geliriz-gelecegizde..
Ziya DİNÇSOY
01.10.2008, 21:18
merak etmeyin gardaslar bende mactayim resim cekecem bol bol sizlerle paylasirim ölümüne kayseriliyik
yaşa varol..
her zaman heryerde....
armamızın peşindeyiz..
hollandadan da bizim tayfadan arkadaşlar geliyor...başta sadık abi ve erkan olmak üzere..
takımımızı pariste de yalnız bırakmayan gurbetci yurttaşlarımıza sevgilerle :)
Ziya DİNÇSOY
01.10.2008, 21:27
gözüm bilmiyorum..nereden çıkar kim uydurur böyle haberleri..
necati-onur-ben...
maçtan önce kapalının oralarda dolaşıyorduk..
ben anlayamadım..kapalının tam karşısında 6-7 kişilik bir grup.bekliyorlar..necati dedi ki: şunlar parisli..paristen gelmişler diye..
gittik yanlarına...konuştum..biraz..yumuşak başlı..sakin..iyi insanlardı..herhangi bir olumsuz sözcük veya hal durumu içerisinde bulunmadılar...
zaten 40-50 kişi vardı toplamda..yüzde 25 bizim konuştugumuz grub zaten..geri kalan kısmı ile alakadar herhangi bir şey olsa..benim kesinlikle haberim olurdu..tribünde öyle şeyler tez yayılır..
neyse;yani yukarıda söylediğin şey olmayan-yalan bir şey
Kapadokyalı
01.10.2008, 21:29
Lütfen topic'i salçaya çevirmeyelim arkadaşlar.Tartışmak isteyenler başka yerde tartışırsa seviniriz.
Cangele ve ragıp'ın tam olarak hazır olmadığını düşünüyorum.onları oynatmak dogru olmayabilir.Yapmamız gereken tek şey sahaya kazanmak için çıkmak.başka çaremiz yok.hocanın oyun sisteminde yapacagı hatalar bizim ordan hiçte istemeyeceğimiz bir hezimetle dönmemize neden olabilir.
batuhandan
01.10.2008, 21:37
kemal_kemal01.10.2008 - 11.00
psg o kadar buyutmeye gerek yoq kumeye oynuyan takım yenı aldıkları transferler sakat neden 2-0 olmasın kı bu mac ben cook umutluyum kayserı ısı bıtırecek.
Görüşünü Bildir |%0
%100
%0
1905BuRaK5830.09.2008 - 18.40
neden olmasın haydi kayseri gösterelim fanszılara günlerini sadece inanın!
Görüşünü Bildir |%100
%0
%0
montfermeil30.09.2008 - 18.18
bence kayseri bu maçi alacak ve biz fransa'dan kayseriyi sonuna kadar destekleyeceyiz.
Görüşünü Bildir |%26
%0
%73
RoMaNCE190530.09.2008 - 18.08
kayseriye basarilar, psg öyle ahim sahim bir takim degil, korkmaya gerek yok. futbolcular inanirsa zaten olay bitmistir, psikoloji cok önemli bir faktördür umarim yenerler psg yi...
Görüşünü Bildir |%53
%0
%46
kartalplayer3830.09.2008 - 17.58
öncelikle herkesin bayramini kutluyorum ve kayserisporumuzun galibiyetine inaniyorum turu gecicez ama bence uzatmalarda kazanicaz hepimiz cifte bayram yasicaz insallah
sevdali_sehit
01.10.2008, 21:38
yav spor sitelerine bakiyom hic kayseriden bahsetmiyolar varsa yoksa ezikler ula bizde uefada oynuyoz hayret yav insallah yenecez gorurum ben o zaman o medyayi
Arkadaşlar site ortamini germeyelim lütfen, problem varsa özelden Halledelim!
Gereken yapilacaktir...
cangele bu macta gol atsın lebron derim :D
batuhandan
01.10.2008, 21:53
2 Ekim Perşembe akşamı 3 TÜRK takımı sahaya çıkacak, diğer iki takımdan BJK nın işi hem Kayserisporumuzdan hemde Gs den daha zor. Ukraynalı takımın yeneceğini düşünüyorum, ancak skorun neticesinde BJK tur atlarmı bilemem...
Gs ye gelince onlar en rahatı, son haftalardaki sıkıntıyı atlatmış görünüyorlar. Gs nin turu atlayacağını düşünüyorum.
Kayserisporumuza gelince, ilk maçta gördükki bir defans hatası birde kaleci hatası sonucu mağlubiyet aldık. Ancak PSG nin yenilmeyecek bir takım olduğunuda görmüş olduk. Hatasız bir oyun ve golü düşünen bir anlayışla bu turu geçeceğimize baştan beri yürekten inanıyorum.
Basına gelince yarın BJk değilde Kayserisporum geçtiğinde turu acaba suratları nasıl bir hal alacak göreceğiz.
alayina38
01.10.2008, 21:54
mehmet eren gibi oyuncumu varda oynamasin diyon kardes tam firtina o aslan
gaziköylü0038
01.10.2008, 22:46
arkadaşlar mehmet topuz psg karşısında oynamacakmış
kaynak tıklayın burada yazıyor..http://www.sporx.com/futbol/uefa/127493/
sevdali_sehit
01.10.2008, 22:51
nediyon hemserim yav her habere inanmayalim derim yaniltmaca olabilirmi off bunaldim yav :sad::(:(
gaziköylü0038
01.10.2008, 23:09
bende inanmak istemiyorum.inşallah bu bir aldatmacadır
------------sulo--------------
?----ali-------eren-----toledo
------saıdou-----abdullah----
m.eren----------------olembe
-------aghahowa---puro-----(ikinci yarı cangele)
? işareti yerine durmus haric herkes oynayabilir:fool:
sevdali_sehit
01.10.2008, 23:14
bence oynayacak tolunay hoca bi isler ceviriyo sakatlar felan diyerek ben surpriz bi kadro bekliyorum
Dogru degildir umarim ama dogruysa belkide hayirlisi budur
batuhandan
01.10.2008, 23:38
Abicim bu turu geçelimde bizim abuzittini oynatsın isterse, ayrıca yarın Kayserisporumuzun maç saatinde başka maç yok. BJK nın maçı Show-Lig tv GSnin maçı ise bizden önce OLEYYY. Anlayacağınız maçı seyredebileceğiz.
yasinn_38
02.10.2008, 00:26
ıns bu macı alıcaz mehmet topuz oynar yıne t. kafkas bıseyler dusunuyodur. defans uyumu super forvette etkılı olursa ..... turu bız gecerızz
Abicim bu turu geçelimde bizim abuzittini oynatsın isterse, ayrıca yarın Kayserisporumuzun maç saatinde başka maç yok. BJK nın maçı Show-Lig tv GSnin maçı ise bizden önce OLEYYY. Anlayacağınız maçı seyredebileceğiz.
anlayamadım bjk hem shoeda hemde ligtv demi verilecek yani biz d-smarttanmı rahat rahat izliycez gs zati önce de orayı anladım da bjk i anlamadım ..
ali38_38
02.10.2008, 01:05
Bjknin maçınıda d smart vermiyor , demek istemiş
Sergio_Aguero
02.10.2008, 09:49
Mehmet Topuz kesin yok sanırım eli ayağı şişmiş ayrıca koray aydın puroviçte yokmuş kesin sakatlarmış.Puroviçin ne sakatlığı varsa anlamadım vallahi bu maçlarda oynamayacaksa hiç beklemesin yollasınlar.Ne işimie yaradıysa şimdiye kadar yazık ya.Ayrıca Durmuşun annesi komadaymış ama sağbekte o oynayacakmış.Bu oyuncu kafasını verip oynayabilirmi bu maçta gerçi hoş kafasını versede oynayamaıyor ya.Nerde bu Muslu ya????Sağbekte Bilal Aziz oynasın daha iyi vallahi
Maçta az umudum vardı oda kalmadı.Boşa Heveslenmişim.Birde Turgay oynarsa tam olacak!
yasinn_38
02.10.2008, 10:16
hadı mehmet topuz olmaması kotu...purovıce alıstık zaten...kım oynarsa oynasın ama yuregıyle oynasınn. turu atlayan taraf bız olalımda
Kayseri Paris'te tarih peşinde
Sarı-Kırmızılılar, 2-1´lik yenilginin rövanşında bugün Fransa´da tur arıyor. Eksiklere rağmen temsilcimiz, umudunu yitirmiyor.
Aydın, Koray ve Provic yok
Kayseri'de oynanan ilk maçta çok önemli futbolcularının eksik olmasına rağmen galibiyeti getirecek pozisyonlar bulan, ama bunları cömertçe harcayıp sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Kayserispor, bugün tarih yazmak için sahne alıyor... Deplasmanda Paris Saint Germain’in konuğu olacak Sarı-Kırmızılılar’da bu kez Aydın, Koray ve Provic oynamıyor ama TSİ 22.00’de başlayacak olan müsabakada öncesinde temsilcimiz turu geçebileceğine inanıyor.
Risk alıp hücum oynanacak
Turu geçmesi için Kayserispor’a her türlü 2 farklı galibiyet yetiyor, 2-1’de maç uzuyor. Her türlü beraberlik ise Fransız ekibinin gruplara kalmasını sağlıyor. Teknik ekibin de daha önce üzerinde durduğu gibi Sarı-Kırmızılılar’ın müsabakada hücum ağırlıklı bir futbol ortaya koyması ve oyunun sonlarına doğru daha fazla risk alması bekleniyor. Son antrenmanını maçın oynanacağı statta yapan Kayserispor kampa girdi, karşılaşma saatine kilitlendi.
PSG
Landreau
Ceara
Traore
Bourillon
Luyindula
Pancreta
Armand
Clement
Rothen
Sankhare
Kezman
KAYSERİ
Souleymanou
Durmuş
Ali Turan
Eren Güngör
Toledo
Mehme Topuz
Ragıp (Abdullah)
Saidou
Mehmet Eren
Aghaowa
Turgay (Cangele)
STAT:
Parc Des Princes
YAYIN:
Futbol Smart
SAAT:
22.00
HAKEMLER:
Jonas Eriksson, Henrik Andren, Mathias Klasenius
Kafkas: En iyi şekilde temsil edeceğiz
Kaybettikleri 2-1’lik maçtan sonra dahi iddialı konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Paris’e turistik gezi amacıyla gelmediklerini söyledi. “Elimizden gelenin en iyisini yapmak için buradayız” diyen Sarı-Kırmızılılar’ın hocası, “İyi oyunculara sahibiz. Yenilgiye rağmen Kayseri’de de turu getirecek işler yapmıştık, olmadı. Daha önce de söylediğim gibi turu imkansız olarak görmüyoruz” ifadesini kullandı.
Paul Le Guen: Avantaj bizde
PSG’nin Fransız hocası Paul Le Guen, maç öncesi takımımızın hocası Tolunay Kafkas’a oranla daha rahat... İlk karşılaşmadaki 2-1’lik skor avantajının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan deneyimli hoca, “İyi bir takımız, bunu Türkiye’de oynadığımız maçta da kanıtladık. Turu garanti olarak görmüyoruz tabii ki ama rakibimize oranla daha avantajlı olduğumuz da bir gerçek” diye konuştu
Sergio_Aguero
02.10.2008, 10:39
İnşallah PSG turu cepte görüyodur küçümserler bizi ama Durmuşla Turgaylada tur gelmez Aghahowa tek forvet oynayamaz eğer adam yoksa ileride Mehmet Eren Aghahowa olmalı.
Olembe nerde ya bu maçta oynayaması lazımm
superluxsick38
02.10.2008, 11:59
İçimden Turgay'ın gol atacağı geçiyor bu maçta...
Olurmu olur :)
Zaten hep beklemedigimiz topcularımız atmıyomu :)
Ziya DİNÇSOY
02.10.2008, 12:13
biri bir şekilde atsında kim atarsa atsın...
gol goldür..şık gol filan istemiyoruz :)
yasinn_38
02.10.2008, 12:17
gool olsunda kım atmıs nası atmıs onemlı deıl yeterkı goool olsun:D
Ziya DİNÇSOY
02.10.2008, 12:20
gool olsunda kım atmıs nası atmıs onemlı deıl yeterkı goool olsun:D
benim yazdıgıma ne kadar da çok benziyor :)
içerik aynı..uslup farklı..
uslup dediğim arkadaşın kendine has Türkçe'si..
malesef Türkçe diyorum... :)
yasinn_38
02.10.2008, 12:33
bız onu msn dılıyle yazıyoz.... canımmm:D:D:D
superluxsick38
02.10.2008, 12:33
:) Gerçekten Türkçe ne kadar değişiyor. Facebookta özellikle yazılanlara bakıyorumda z harfinin yerine s, ç harfinin yerine ch, v harfinin yerine ff.
Sergio_Aguero
02.10.2008, 12:34
aga puro cangele sallar akşama kayseri turlar
superluxsick38
02.10.2008, 12:34
Puro oynamayacakki!!!
SivasLady
02.10.2008, 12:36
inanmak zaferin yarisidir, insallah galibiyet elde ederler
su mübarek günde dualarimiz Kayserispor ile
sunuda diyeyim yenilirlersede dünyanin sonu degil
nice kendini büyük sanan takimlar nice gol yiyip yenildiler
Kayserispor tecrübe eksikliginden bu durumda
insallah ileride daha iyi olacaklar
gaziköylü0038
02.10.2008, 12:44
Zor ama imkansız değil
UEFA Kupası 1. Tur rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Kayserispor, Fransız temsilcisi Paris Saint Germain'e konuk oluyor. Paris'in Parc des Princes Stadı'nda saat 22:00'de oynanacak mücadeleyi İsveç Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yönetecek. Eriksson'un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Mathias Klasenius yapacak. Bu zorlu mücadeleyi Futbol Smart naklen yayınlayacak.
MEHMET TOPUZ YOK!
Kayserispor'da Mehmet Topuz'un alerji olması nedeniyle PSG ile oynanacak rövanş karşılaşmasında yer almayacağı açıklandı. Beş haftası geride kalan Turkcell Süper Lig'de son hafta Eskişehirspor'u kendi sahasında tek golle geçen Kayserispor'da hedef Fransız devi PSG'yi yenerek UEFA Kupası'nda gruplara kalmak. Kayserispor'un rakibi Paris Saint Germain ise Fransa Ligue 1'de 7. hafta sonunda topladığı 10 puanla 12. sırada yer alıyor. Paris Saint Germain ligde oynadığı son maçında Grenoble'a sahasında 1-0 mağlup olarak kötü gidişatına dur diyemedi.
"UMUDUMUZU KAYBETMEDİK"
Kayserispor Teknik Direktörü Tolanay Kafkas, yaptığı açıklamada, tur için umutlarını kaybetmediklerini belirterek, şunları söyledi: ''İlk maçımızı Kayseri'de 2-1 kaybettik, ama rövanş için umudumuzu asla kaybetmedik. İşimizin zor olduğunu biliyorum, ama umutsuz da değilim. Sakatlık nedeniyle eksiklerimiz var, ama eksiklerin yerini dolduracak genç futbolcularımız da var. Yüreğimizi ortaya koyup, bu maçı kazanmak istiyoruz. Tur atlamaya çalışacağız. Rövanş maçından umutluyum.''
KAYSERİSPOR İNANIYOR
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımını yenerek Kayserili hemşehrilerine çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi. Mamur, yaptığı açıklamada, UEFA Kupası 1. turunda, 2-1 yenildiği rakibi PSG ile 2 Ekim'de Fransa'da rövanş maçına çıkacaklarını ve bu maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Kayserispor'un PSG karşısında kendisine yakışan bir futbol sergileyeceğini kaydeden Mamur, şöyle devam etti:
'' Bayramın 3. günü de PSG ile rövanş maçı oynayacağız. Biz ümitliyiz. İlk maçta işi zora soktuğumuzun farkındayız, ama mücadelemizi herkes görecek. Ragıp, Cangele ve Milan Proviç de bu maçta oynayabilir. Bayramda, hemşehrilerimize çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Herkesin Ramazan bayramını kutluyorum.''
Kayserispor'un karşılaşmaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.
PSG
Mickael Landreau
Ceara
Zoumana Camara
Mamadou Sakho
Sammy Traore
Claude Makelele
Stephane Sessegnon
Jeremy Clement
Jerome Rothen
Ludovic Giuly
Luyindula
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Delio Toledo
Aydın Toscalı
Ali Turan
Eren Güngör
Alioum Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Matias Escobar
Julius Aghahowa
Tevfik Köse
STAT: Parc Des Princes
SAAT: 22.00
HAKEM: Jonas Eriksson
YAYIN: Futbol Smart
KAYSERİSPOR'UN AVRUPA KARNESİ
UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında Fransa'nın Paris Sanit Germain takımı ile karşılaşacak olan Kayserispor, iki yıl önce Avrupa arenasında başarılı sonuçlar almıştı. Kayserispor tarihinde ilk kez iki sezon önce ligi 5. sırada bitirerek İntertoto Kupası ile Avrupa'da mücadele etme şansı buldu.
İntertoto Kupası'nda Macaristan'ın Sopron takımı ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kaldı, kendi sahasındaki ikinci maçı ise 1-0 kazanarak rakibini eledi. İntertoto'daki ikinci sınavında Yunanistan'ın FC Larissa takımıyla deplasmanda karşılaşan Kayserispor, deplasmandaki ilk maçta rakibi ile golsüz berabere kaldı. Rövanş maçında ise rakibini 2-0'lık sonuçla yenen Kayserispor, adını UEFA Kupası'na yazdırdı.
Sarı kırmızılı ekip, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda, Arnavutluk'un Tiran takımı ile eşleşti. İlk maçını yine deplasmanda oynayan Kayserispor, 2-0'lık galibiyet avantajıyla evine döndü. Kendi saha ve seyircisi önünde bu avantajı iyi kullanan sarı kırmızılılar, rakibin tek golüne karşılık 3 gol kaydederek Avrupa arenasındaki yollarına devam ettiler.
Avrupa'da oynadığı ilk 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'a deplasmanda 3-2 yenildi. Kendi sahasındaki rövanş maçında 1-1 berabere kalan Kayserispor, bu sonuçla Avrupa arenasına veda etti.
Avrupa'da karşılaştığı 4 takımla da ilk maçını deplasmanda oynayan Kayserispor, 8 maçın 4'ünü kazandı, 3'ünden beraberlikle ayrıldı ve 1'inde yenildi. Kayserispor, 8 maçta kalesinde 8 gol görürken, rakiplerinin kalesini 14 kez havalandırdı.
gaziköylü0038
02.10.2008, 12:46
8 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi almışız bence avrupa karnemiz çok iyi
mehmet topuzun yerine herhalde escober oynayacak
hacıveletli
02.10.2008, 12:49
bir sürü eksiğimiz var bir de topuzun durumu cabası. işimiz çok çok zor olacak. ne kadar iyi takım da olsak ta tecrübeli olmadığımız gerçeği unutulmamalı. inşaallah turu geçebiliriz.
ademdolgun
02.10.2008, 12:50
Her kim oynarsa oynasin bu saat´ten sonra isimiz önce ALLAH´a sonra futbolcularimiza kalmis cenabi ALLAH yar ve yardimcilari olsun
Haberin birine bakıyosun Topuz oynuyor diger haberde oynamıyor...
Digerine bakıyosun Puroviç oynuyor digerinde oynamıyor...
Bi başkasında Fransaya hiç gitmeyen futbolcularımız oynuyo....
Felan felan...
En iyisi maç saatini bekleyip görmek herşeyi...
Helede şu 11' imize bakın bir :):):)
http://fotogaleri.haber7.com/inner//208420081002085906869.jpg
HABER 7-Ajanslar
Haberin birine bakıyosun Topuz oynuyor diger haberde oynamıyor...
Digerine bakıyosun Puroviç oynuyor digerinde oynamıyor...
Bi başkasında Fransaya hiç gitmeyen futbolcularımız oynuyo....
Felan felan...
En iyisi maç saatini bekleyip görmek herşeyi...
bi gibi durumlarda resmi site devreye girer gereken acıklmayı yapar
mehmet topuz bir haberde zehirlendi diyor o haberi yapan kimse ondan baska kimse konuda bilgi sahibi degil
sanırım bu gunlerde hicbir futbolcumuzun dogum gunu yok ondandır
neyse yapacak bir sey yok bekleyip görecegiz
zaten surda paris'i kendi sahasında ezmemize ne kaldı
arkadaşlar kayseri macı hangi kanalda acaba
yayın yoksa bu sitede olabilir biraz yavaş ama idare ederiz
http://www.justin.tv/directory/sports
gaziköylü0038
02.10.2008, 13:12
HABER 7-Ajanslar
bu nebiçim kadro bizim medya kafasına göre kadro kuruyor hangi futbolcunun nerede oynacağını bilmiyor hele forvetlerimize bakın evlere şenlik
Freestyle
02.10.2008, 13:13
Birde Hamidou yu forvet arkasi oynatlasalar tam olacakmis
biliyorsan konus alim sansınlar
bilmiyorsam sus adam sansınlar
kadroyu kuran zavallı gazeteci
Hadi bizi takip etmiyolarda saha içi dagılımızı bilmiyolar diyelim...
Peki bu istanbul yalakası medya fb yi o kadar takip edip Kezmanın forvet
oynadıgınıda bilmiyor...!!!
Adı medya , adı haberci , adı gazeteci işte...!!!
Ziya DİNÇSOY
02.10.2008, 13:29
HABER 7-Ajanslar
kadroya bak :)
bizim takım ne zaman böyle oynamış..
saido defansın ortasında oynuyor :O
haber 7 yi kınıyorum diyecegim ama kınamama dahi layik değiller..
sadece yazıklar olsun..bu kadar ahmak bir medyaya...:(
cangele21
02.10.2008, 13:33
luyindulanın yeri de bomba
dua edin kaleye cangele yi koymamışlar :D
Ziya DİNÇSOY
02.10.2008, 14:07
eger bide onu yapsa idiler artık sülalelerine cok uzun bir rahmet okurdum gayri :)
ama haketmiş olurlardı...
koramaz38
02.10.2008, 14:29
Birde Hamidou yu forvet arkasi oynatlasalar tam olacakmis hakikaten koptuk :thumbup:
x0xmuratx0x
02.10.2008, 14:31
14:36 A.Madrid - Barcelona Şampiyonlar Ligi 2008 - 2009 sezonu 2.hafta Karşılaşması
16:20 Cluj - Chelsea Şampiyonlar Ligi 2008 - 2009 sezonu 2.hafta Karşılaşması
18:07 Ş.ligi özel programı
18:55 Galatasaray - Bellınzona maç başlıyor programı
19:55 Galatasaray - Bellınzona uefa kupası 1.tur rövanş karşılaşması
21:50 Kayserispor - Psg uefa kupası 1.tur rövanş karşılaşması
23:46 Galatasaray - Bellınzona uefa kupası 1.tur rövanş karşılaşması
macı futbol smart veriyormus Gsnin macını show canlı yayınlıyor dmsamrt macı banttan verecek.bizim macı macı niye normal kanal vermiyorki?d-smart veren kafe buılmakda zor
yasinn_38
02.10.2008, 14:32
merak etme onuda yaparlar sımdı :D:D
x0xmuratx0x
02.10.2008, 14:36
internet macı canlı olarak nasıl izleye bilriz?
bildiğiniz ücretli yada ücretsiz bir site var mımacı donma olmadan izleyebileceğimiz..
yasinn_38
02.10.2008, 14:41
internet macı canlı olarak nasıl izleye bilriz?
Bildiğiniz ücretli yada ücretsiz bir site var mımacı donma olmadan izleyebileceğimiz..
lanetİm.com verİyor kurcala
x0xmuratx0x
02.10.2008, 14:47
lanetİm.com verİyor kurcala
ben senin websitenin adresini sormadım...ama yinede tsk
yasinn_38
02.10.2008, 14:55
ben senin websitenin adresini sormadım...ama yinede tsk
bu arada sıte benım deıl kı :nono:
x0xmuratx0x
02.10.2008, 15:06
bu arada sıte benım deıl kı :nono:
burası bildiğimiz forum sitesi.Buradan macı nasıl takip edecegiz ki?
yasinn_38
02.10.2008, 15:12
burası bildiğimiz forum sitesi.Buradan macı nasıl takip edecegiz ki?
mac saatınde olacak oke!:yes:
aLaYıNa gİdEr!!
02.10.2008, 16:44
beyler kesın bılgı macı d-samrtmı verıyor ayrıca bizes cafede d-smart varmı !
UNI_ANGEL38
02.10.2008, 16:48
topuz kesin yokmuş.
ŞU BAYRAM GÜNÜ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
ALLAH IN İZNİYLE GENÇLERİMİZLE BU TURU GEÇERİZ.
İLK MAÇ TAMAMEN ŞANSSIZLIK. 2. DAKİKADA DİREKTEN DÖNÜYOR DÖNÜŞÜNDE KORNERDEN GAZMAN IN GÖĞSÜNE ÇARPIP GOL OLUYO. ZAR ZOR Bİ GO LATIYOSUN SONRADA KALECİNİN(BENCE DEĞİL) BÜYÜK HATASIYLA GOL YİYOSUN.BUNA BİDE PSG NİN 10 KİŞİ SAVUNMA YAPMASIDA VAR TABİKİ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
UNI_ANGEL38
02.10.2008, 16:49
amİnnnnnnnnnnnnnnn
Sergio_Aguero
02.10.2008, 17:28
Topuz Puroviç Koray Aydın yokmuş bu maçta kesin olarak.Sağbekte annesi komada olan Durmuş oynayacakmış.Forvette büyük ihtimal Aghahowa Turgay oynayacakmış İkinci yarı Cangele girecekmiş.Lig Tvnin haberi
Cilginlar_38
02.10.2008, 17:43
Topuz Puroviç Koray Aydın yokmuş bu maçta kesin olarak.Sağbekte annesi komada olan Durmuş oynayacakmış.Forvette büyük ihtimal Aghahowa Turgay oynayacakmış İkinci yarı Cangele girecekmiş.Lig Tvnin haberi
Topuz oynar bence insallah.
yasinn_38
02.10.2008, 17:59
topuz bencede oynucakkkk!! ben suprız bı kadro beklıyom acıkcası tolunay hocadan
yasiremrah
02.10.2008, 18:04
bi kac gün formu terkettik hemen topuz sakatlanmıs:( ama olsun cangele varsa sorun yok...
Tolunayla buraya kadar sanırım..
Sergio_Aguero
02.10.2008, 18:44
Beyler maçı radyo verecekmi
cangele21
02.10.2008, 19:42
Umuda yolculuk
UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında, kendi evinde Paris Saint Germain'e 2-1 yenilerek tur şansını azaltan Kayserispor, Parc Des Princes'e, tur atlamasına yetecek bir galibiyet almak umuduyla çıkıyor.
İsveç Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yöneteceği karşılaşmada Kayserispor'un hedefi, Fransa'da bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve 7. hafta sonunda topladığı 10 puanla 12. sırada yer alan Fransız devi Paris Saint Germain'i yenerek UEFA Kupası'nda gruplara kalmak. Kayserispor'a 1-0'lık galibiyet yetmezken, 2-1'lik galibiyette maç uzatmalara gidecek. Bunun dışındaki bütün galibiyetlerde Kayserispor tur atlayacak.
MUHTEMEL 11'LER
SAAT: 22.00
STAT: Parc Des Princes
HAKEMLER: Jonas Eriksson, Henrik Andren, Mathias Klasenius (İsveç)
PARIS SAINT GERMAIN: Landreau, Ceara, Camara, Mamadou Sakho, Sammy Traore, Makelele, Sessegnon, Clement, Rothen, Giuly, Luyindula
TEKNİK DİREKTÖR: Paul Le Guen
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Eren Güngör, Aydın, Ali Turan, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Matias Escobar, Mehmet Eren, Aghahowa, Tevfik
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
Kaynak:lig tv
Sergio_Aguero
02.10.2008, 19:47
Ne mal bir haber hem Lig TV spikeri Aydın Fransaya götürülmedi diyor Mehmet Topuz kesin yok hemde 11e koymuş adamları
allah sonumuzu hayır etsın...
Freestyle
02.10.2008, 20:28
Heyecan basti ya. Topuz yüzde yüz oynamiyor mu simdi?
batuhandan
02.10.2008, 20:57
Bu smarttan nefret ediyorum, adam cinconların maçından sonra cafeyi kapatacam diyor yaa :( Ulen bir avrupa maçını bile izletmeyen zihniyeti K I N I Y O R U M
holigan_38
02.10.2008, 21:26
yazıklar olsun gercekten yazıklar olsun bı avrupa macını bıle ızleyemıyoruz ya boylesı medyaya yazıklar olsun ne dıyelım
borbelat
02.10.2008, 21:53
hayır anlamıyom ne yapmıya calışıyolar bugunku bjk yerıne kayserı macını yayınlamaları lazımdı tam bı goruntu kırlılğı oldu neydı ole yyaaa sankı antranman macı .... ınş. bırı akıl ederde ılerıde kayserı maçlarını yayınlarlar...
gurbetci38
02.10.2008, 21:56
kardesler buyurun burdan izleyebilirsiniz http://de.justin.tv/gercektv kayserisporumuzu kayserimize basarilar
gurbetci38
02.10.2008, 21:56
besdakika sonra izleyebilirsiniz
Sergio_Aguero
02.10.2008, 21:59
11 belli değilmi hala
holigan_38
02.10.2008, 22:02
psg trıbunlerı bos kayserisporumuza ayrılan yer ıse dolu gurbetcılerımızden allah razı olsun haydı kayserim tur gelsın
batıkan_develi
02.10.2008, 22:03
hadi hayırlısı maç başladı
Allah yardımcımız olsun
Kapadokyalı
02.10.2008, 22:05
inşallah alacagız turu.güzel oynuyoruz
Sergio_Aguero
02.10.2008, 22:05
11 kim turgay falan var heralde
holigan_38
02.10.2008, 22:11
evet turgay oynuyor ragıpta oynuyor
holigan_38
02.10.2008, 22:12
dakka 11 durmus sarı kart yedı
Kapadokyalı
02.10.2008, 22:13
izleyemeyen arkadaşlar radyospor da maçı anlatıyorlar
holigan_38
02.10.2008, 22:14
ust uste ıkı pozısyon kacırdık
Sergio_Aguero
02.10.2008, 22:19
Ya Cangele oynasın!...
holigan_38
02.10.2008, 22:20
su dakıkalrda bı gol bulabılırsek super olcak
Keşke Topuz olsaydı diyeceğimiz frikiğe Durmuş vurdu korner
arkadaslar maci oharyus.comdan direk seyredebilirsiniz
Kapadokyalı
02.10.2008, 22:21
topuzun yoklugunda duran topları durmuş kullanıyor
holigan_38
02.10.2008, 22:21
bu gun duran topları durmus kullanıyor
Sergio_Aguero
02.10.2008, 22:22
Durmuş umudumuz:S
Ama iyi oynuyoz aslında golcü lazım adıda Cangele Turgay çok vasat
Kapadokyalı
02.10.2008, 22:23
saidou sarı yedi.saidou yine sırıtıyor
Sergio_Aguero
02.10.2008, 22:23
Adamların iyi oyuncuları yedek aslında yendik yendik
maci izleyemen arkadaslar maci ....... oharyus.com........ seyredebilirsiniz
Sergio_Aguero
02.10.2008, 22:25
Saidouda çok vasat yahu çıkarıp Umut koçini alsa sola koysa aslında Turgayın yerinede Tevfik daha iyi kanımca
Kapadokyalı
02.10.2008, 22:26
iyi oynuyoruz ama ceza sahasına giremiyoruz bir türlü.turgay yeterli olamıyor
holigan_38
02.10.2008, 22:28
cangaleyı alsa ıyı olucak turgay yıne bıldıgımız turgay
elinde forvet varken turgaydan niye forvet yapmaya çalışırsın. En azından mehmet eren forvette oynasın.
Kapadokyalı
02.10.2008, 22:32
iyi oynuyoruz.ilk yarı bitmeden gol atarsak turu geçeriz
gurbetci38
02.10.2008, 22:32
kardesler alinsize maci izleyin süper kalite http://de.justin.tv/live24_4
Muhammet
02.10.2008, 22:33
maçi izlemek isteyenler www.365bet.com sitesine üye olup live streaming bölümünden izleyebilir..en azından ben gayet net izliyorum..ama spiker ingiliz..
yokmu şöyle adam gibi maçı gösteren bir yer hep donuyor.
takimin orta sahasi yeterli degil saido sayif kaliyo
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.