Tam Sürümü Gör : Forumda Uyduruk Haber İstemiyorum
Ayhan BAYNAL
14.09.2007, 23:19
Sevgili Site Üyeleri,
Bu site Kayserispor, Erciyesspor ve Kayseri Üzerine kurulan bir sitedir.
Bu sitede hiç bir zaman, hiç bir şekilde Kayserispor, Erciyesspor ve Kayseri üzerine Kaynağı belirtilmeden. Kaynağı belli olsa bile sitemizin amaç ve gayesine aykırı olan haber, resim ve yorumlar kesinlikle yayınlanmayacaktır.
İster buna sansür deyin. İsterseniz ne derseniz deyin.
Bizim amaçımız;
Kayseri Futbolunu ve Sporunu ileriye götürmek,
Kayserispor ve Erciyesspor'u her ortamda en iyi şekilde temsil etmektir.
Her iki kulübümüze yeni taraftar kazandırmaktır.
Muhtelif şehirlerdeki hemşehrilerimizi tanışmasına ve kaynaşmasına önem vermektir.
Bu konular sayılmakla bitmez.
Ama en önemlisi Kayseri'mizin menfaatleri doğrultusunda yayın ve politika çizmemiz gerekir.
Sitemizi, Ulusal basın ve TV'lerde takip etmektedir. Sitemizdeki yalan yanlış olayları bizi kaynak göstererek gazetelerinde yayınlamaktadırlar. Hali ile sıkıntıya bizler düşmekteyiz.
Kayseri'de son dönemlerde spor portalı sayısı artmaya başladı. Bunların artması demek Kayseri için iyi ve olumlu gelişmelerdir.
Sağdan soldan duyma haberleri haber yapmak habercilik değildir.
Ben ve Muzaffer arkadaşım düzenli olarak haftanın bir günü takımların antemanlarına gitmekteyiz. Her zaman yanlarında olduğumuzu kendilerine hissetirmek için gayret etmekteyiz.
Bizler her gördüğümüzü, her duyduğumuzu siteye aktarmaya kalksak her halde işin sonu gelmez.
Bizim ne tiraj kaygımız, nede reklam kaygımız vardır.
Bizim tek kaygımız Kayseri futboluna zarar getirecek her türlü haberlerden sakınmak ve uzak durmaktır.
Ben her bildiğimi siteye yazsam o zaman ne olur.
Kim bana güvenir. Kim bana destek olur.
Kısaca ve net olarak birda söylüyorum.
Bu forumda ve sitede Uyduruktan haber istemiyorum. İsterse her hangi bir gazete yada tv söylesin yada yazsın.
Tüm Üyelerimize duyurulur.
Site Modlarından isteğim bu ve buna benzer haberlere izin vermeyin.
Sitemizden memnun olmayan varsa istedikleri sitelere gidebilirler.
Oralarda istedikleri gibi yazar çizerler.
KAYSERİSPOR TARAFTAR SİTESİ YÖNETİM KURULU
bu konuyu açtığın iyi olmuş abicim. bu aralar işin tadını kaçırmaya başlamıştık forumca
Çetin GÖNEN
15.09.2007, 00:06
Arkadaslar Ayhan arkadasimin soylediklerine tamamen katiliyorum.
Bunlarin uzerine eklemek istedigim su var
Haber eklediginizde kaynak olarak bizim sitede dahil haber o siteden cikmamissa gostermeyin. Mesela arkadasin birisi Kupa programi belli oldu yazmis ve haberin altina www.spor38.net (http://www.spor38.net) eklemis. Bu haber www.spor38.net (http://www.spor38.net) cikisli degil o sitede bu haberi ulusal bir siteden mesela www.sporx.com (http://www.sporx.com) dan kopyalamis.
Ama onlar haberin kaynagini yazmadiklari icin cok yanlis yapiyorlar o baska. Sizlerden ricam haber kaynagi gosterirken dikkat ediniz. Baska bir siteye haber eklerkende kaynagi bizim siteden gostermeyiniz. Ne zamanki haberin gercek kaynagi bizim sitemiz, ki biz bunu belirtiriz, o zaman kaynagi biz olarak gosterin.
Saygilar
LEVENT ŞEKER
15.09.2007, 13:24
ee ne dıyoruz bız kayseri merkez kafasına gore herkes
Bravo Ezik Takımların Medyalarının Haberini Yapın. Kayserimizin ilk defa doğru düzgün bir haber sitesi olan ve elinden geleni yapmaya çalışan Spor38.Net/Org yi yayınlatmayın Bravo..
Bu Sansür değil tamamen Re-za-Let!
Saygılarımla..
LEVENT ŞEKER
15.09.2007, 16:01
forumda uyduruk haber ıstemıyorum degil istemiyoruz
Bende bu karara saygı duyuyorum ve katılıyorum inşallah bundan sonra kaynağı belli olmayan yada saçma sapan bizi ilgilendirmeyen alakasız haberler yayınlanmaz
Sitenin Yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum emeklerine sağlık
ANT!bizans
15.09.2007, 17:49
bende..........
batıkan_develi
15.09.2007, 19:30
''Sitemizden memnun olmayan varsa istedikleri sitelere gidebilirler.''
dicek başka birşeyim yok
Zlatan38
15.09.2007, 20:53
harbiden ama istemeyen gitsin sitemizden
holigan_38
16.09.2007, 11:37
sıteden memnun olmayan yok sanırsam
ANT!bizans
16.09.2007, 11:45
hehe.cok memnunuz(!)
ANT!bizans
16.09.2007, 11:48
hehe.cok memnunuz(!):swoon:
Öncelikle Spor38.net uyduruk haber yapmamıştır.Sadece verdiği haber forumda olmadığı için eklemiş ! Foruma katkıda bulunmuş fakat kaynak olarak dolaylı ve yanlış yolu göstermiştir.Burayı düzeltmek istedim.
Şu anda Kayseri'de bu siteden başka bi paylaşım yeri , uğrak yeri var mı ?.
Bu yüzden yazığımız yazılara dikkat edelim bu sitenin tek bir kişiye değil tüm üyelere bağlı olduğunu ve bu forumu forum yapan özelliğin kullanıcılar olduğunu unutmayalım !
Kayserispor Siteleri yöneticileri ve ben buraya giriyor hemşerilerimizle konuşuyor iyi vakit geçiriyoruz yani kayserispor.org'ı bu hale tek tek tüm üyeler getirmiştir.Bu yüzden bu sitenin değerinin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum "Bu site Kayseri'ye Maal olmuş bi sitedir".
Uyduruk Haber Konusunda Ayhan bey güzel bi konuya değinmiş ama işi diğer siteleri karalamaya dönüştürmüşüz.Ayhan beyin demek istediği Benim söylediklerimle uyuşuyor . Bu site bir çok resmi spor organında resmi site olarak geçiyor ! yani uyduruk haberler bizim başımızı ağrıtıyor diyor bu yüzden görüşü dikkate alalım.
Ama bi kaç hemşerimizin tutumunu görüyorumki ! ne gibi bir faydası var bu cümlelerin anlamadım "Memnun olmayan gitsin" , "Çok memnunuz gibi gereksiz"
yani ne bu site sizindir ne de bu yazılar size herhangi bir fayda sağlamayacaktır...
Konuyu saptırmışsınız bunu belirmek istedim.
Spor38.net ile hiç bir alakam ve ilişkim yoktur...
Ayrıca Ayhan Bey'in Memnun olmayan başka sitelere gitsin sözünü de anlamış değilim Tüm Kayserispor portalları Kayserispor.org u desteklerken (bunlardan biri de benim) Ayhan Bey'in bu tutumunun Sebebi de düşündürüyor insanı. ??
sanırım o yazı Ayhan Bey'in yazısı değil onun altında kayserispor.org yönetim kurulu diye geçiyor konuyu açan kişi Ayhan Baynal'dır bu yazıyı tamamen onun yazdığına inanmıyorum
Çetin GÖNEN
16.09.2007, 13:57
sanırım o yazı Ayhan Bey'in yazısı değil onun altında kayserispor.org yönetim kurulu diye geçiyor konuyu açan kişi Ayhan Baynal'dır bu yazıyı tamamen onun yazdığına inanmıyorum
Necati,
Yönetim kurulu Ayhan Baynal ve benden ibaret. Simdi bu yaziyi ben hazirlayip Ayhan Baynal'a mi yazdirmis oluyorum, onumu demek istiyorsun?
hayır yazının tamamını Ayhan bey yazmadı yönetim kurulunun verdiği karar böyle diyorum benden önceki arkadaşlar yazının tamamını Ayhan beyin yazdığını lanse etmişler bende yönetim kurulunun kararı olduğunu hatırlattım
Çetin GÖNEN
16.09.2007, 14:07
Sunu iyi bilki yazinin tamami Ayhan Baynal'a ait...
LEVENT ŞEKER
16.09.2007, 15:29
konsey toplanmıs gıbı hehe
Cörekdere38
16.09.2007, 15:39
siteden memnunmusunuz degilmisiniz????
LEVENT ŞEKER
16.09.2007, 16:36
memnun olmayanın burada işi ne
sihbarak
16.09.2007, 17:51
Bu konuyla alakalı ben de birkaç sey söylemek istiyorum.
Ayhan bey kusura bakmasın ama "sitemizden memmun olmayan istediği siteye gitsin" gibi bir tutum hiç hoş değil. Esasında bahsettiği konuyla bu söz hiç uyuşmuyor. Varsa kurala kaideye uymayan birileri gerekli kisiler tarafından uyarılır.. Burası Kayserispor adını taşıdığına göre Kayserisporluyum diyen herkes dilediği sekilde bu siteden faydalanmalıdır. Tabiki insanın olduğu yerde kural da vardır. Varsa kurala uymayanlar bireysel olarak gereken müeyyide uygulanır. Yıllardan beri siteyi takip eden bir üye olarak ben bu sözü beğenmedim. Bunu da açıkça ifade etmet istedim.
ERCAN ÖZCAN
İSTANBUL
ANT!bizans
16.09.2007, 18:02
kayseri merkez
kafasıına göre herkeZ
Quaresmaa
16.09.2007, 18:04
sadece uyduruk haber olsaya herkes kafasına göre reklam bile yapıyor
Quaresmaa
16.09.2007, 19:03
Kesinlikle çok doğru bir karar.Siteyle sporla futbolla alakasız konular burada boşuna yer kaplamamalı.Ancak Ayhan Bey'in,"Sitemizden memnun olmayan varsa istedikleri sitelere gidebilirler." düşüncesi çok yanliş geldi bana.Bu site bu kadar büyüdüyse üyelerin çabasıyla olmuştur.Siteyi istediğiniz kadar güzelleştirin eğer ilgilenen yoksa bir işe yaramaz.memnun olmayan gitsin deyisi bana çok itici geldi.Çünkü ben sitede beğenilmeyen özelliklerin eğer doğru bulunursa değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla bu şahsi bir site değil bu sebeple ne kadar çok kitleye ulaşırsa takımımızın da destekçisi o kadar artar,takımımız o kadar çok tanınır.Ayhan Bey ilgisiz konular yazılmasin derken çok doğru söylemiş ancak Ayhan Beyin oğlunun sünneti de sanırım pek alakalı olmamiş.
sonderece haklısın asya dediklerine tamamen katılıyorum
Ayhan BAYNAL
16.09.2007, 20:29
Eleştirilerinizi okudum.
Haklı olduklarınızda var. Haksız olduklarınızda.
1-Oğlumun sünneti ile ilgili viedo Kayseri etkinlikleri ile ilgili videolar bölümünde idi. (Sildim.)
2-,"Sitemizden memnun olmayan varsa istedikleri sitelere gidebilirler." ifadesinde halen arkasındayım. "isteyenler gidebilir". kimseyi zorla tutmuyoruz. Bizim amaç ve gayemiz Kayseri futboluna hizmet etmektir.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.