Tam Sürümü Gör : Türkiye 2-1 Bosna Hersek
.
TÜRKİYE-Bosna Hersek
http://img413.imageshack.us/img413/838/capturedlt5.jpg - http://www.onlinetercumanlik.com/images/ulkeler/bosna_hersek/bosna_hersek_yonetim2.gif
DUNYA KUPASI GRUP ELEME MACI
11.10.2008 CUMARTESİ
SAAT 21.00
YER= İNÖNÜ STADI ( İSTANBUL)
TV YAYINI = ATV
.
http://img513.imageshack.us/img513/6149/capturedfq7.jpg
tff.org
CILGINCA38
09.10.2008, 15:52
Cok sakat var belki biraz zorlaniriz ama hayirlisiyla genede aliriz..
ibrahim.onur38
09.10.2008, 15:57
zor bir maç olacak... kadroda ki isimler beni korkutuyor. inş yeneriz.
yasiremrah
09.10.2008, 18:47
bosna bizden kuvvetli bi takım...tahmini skorum turkiye 1 bosna 2
atv avrupa yayinlicak mi maci yoksa sirf atv turkiye mi gine???
Muzaffer
09.10.2008, 19:01
terim bu takıma yakışmıyor, eğer işine son verilecekse Forza Bosna..
==MyDr34Mm==
09.10.2008, 19:12
yorumlarınıza guluorum forza bosnamı
==MyDr34Mm==
09.10.2008, 19:13
bosna bizden kuvvetli bi takım...tahmini skorum turkiye 1 bosna 2
euro 2008 de de yarı fınale çıkan bosnaydı demi bosna daha güçlüymus :D
yasiremrah
09.10.2008, 19:57
euro 2008 de de yarı fınale çıkan bosnaydı demi bosna daha güçlüymus :D
nihat hamit semih bunlar yok.batuhan ceyhun gulselam ve daha nice sacma adamlar var.
bosnada vedad ibisevic acayip formunda bizim defans belli zaten:) bosna favorim bu macta
SivasLady
09.10.2008, 22:41
inanmak zaferin yarisidir - biz inaniyoruz galip gelecegiz
tabiki fatih terim bey belirli kadrosundan vazgecerse
eksikler cok oldugu icin mecbur kaldi baskalarini cagirmaya
bizden mehmet yildizi cagrdi insallah oynar
mevlütden daha iyi oynayacagina inaniyorum
kadroda bir sürü gereksiz insanlar var ligimizde daha kaliteli futbolcularimiz var
onlari cagirmadi malesef
hayirlisi diyecegiz artk
Mad_Chemist
09.10.2008, 22:47
İyi futbol oynamıyoruz puan kaybı süpriz olmaz. Ama inşallah yeneriz.
Son olarak Terim i istemiyoruz
Ben ASY deki Avrupa sampiyonasina katilmadan önceki son macta Bosna-Hersekin bize yattigini düsünüyorum. Zaten icerden dagiliyorlardi bu macta benimde favorim Bosna Hersek formda cok isimleri var zaten bu guruptan biz cikamayacaksak din kardeslerimiz gitsin.
38ölümüne38
09.10.2008, 23:00
Agzi olan konusuyor iste...:D
Mehmet yildiz mevluten iyimis...
Ben soruyorum bunu yazanlara hic mevlutu sochaux da oynarken 90dk izledilermi???
Ben Mevlute guveniyorum ve oynarsa gol atacagina da inaniyorum!!!
SivasLady
09.10.2008, 23:13
Agzi olan konusuyor iste...:D
Mehmet yildiz mevluten iyimis...
Ben soruyorum bunu yazanlara hic mevlutu sochaux da oynarken 90dk izledilermi???
Ben Mevlute guveniyorum ve oynarsa gol atacagina da inaniyorum!!!
montbeliard desem belki aklina birseyler gelir
mevlütün son oynadigi maclari görmedin galiba
sac bas yoldurdu
kaleye yaklasti ama nedense her sutu kale disi gitti
insan bir kerede iceri atar demi
bildik bilmedik konusuyormusuz
üstüne basa basa diyorum bizim mehmet yildiz ondan daha iyi bir oyuncu
38ölümüne38
09.10.2008, 23:35
Bende Mevlut Mehmeten daha iyi diyorum...
Coupe de la ligue Sochaux Marsilya macini izledinmi?
Tek basina 4 futbolcu + kaleciyle 80dk savasti adeta ve 70.dakikada golunu atti ve sochauxyu bir ust tura tasidi...HELAL OLSUN ona!!!
SivasLady
09.10.2008, 23:43
Bende Mevlut Mehmeten daha iyi diyorum...
Coupe de la ligue Sochaux Marsilya macini izledinmi?
Tek basina 4 futbolcu + kaleciyle 80dk savasti adeta ve 70.dakikada golunu atti ve sochauxyu bir ust tura tasidi...HELAL OLSUN ona!!!
futbol takim oyunudur
bütün futbolcular birbirine uyum saglamalari önemli
lig maci ayri milli mac ayri
ligde her zaman oynadigin arkadaslarin birde karsi taraftaki takimda iyi olmayanlarda olabiliyor
milli takimda ise en iyilerin secmeleri oluyor
rakibindeki bütün futbolcular en iyileridir demektir
euro 2008 maclarini izledim isvicreye bile gittim maca canli izlemek icin
mevlüt iyi bir futbolcu olabilir gelecegide parlak
ama suana kadar milli takimda oynarken yarari olmadi
ben faydali oldugunu sanmiyorum
zaten fatih terim bakti faydasi olmuyor mactan aliyor
hep erken cikti zaten neyse en azindan tecrübe sahibi oldu
ama önemli maclarda oynamamasi gerek
en azindan ilk 11de olmamasi gereken bir futbolcu bence
yasiremrah
10.10.2008, 01:03
mehmet yıldız yaşlı mevlut genc...mehmet yıldız sırtı donuk oynar.mevlüt aralara kacar.mehmet yıldız asist yapar mevlüt yapamaz.mevlüt hızlı mehmet agır...
kim iyi ben karar veremedim.ibre mevlütten yana;)
alayina38
10.10.2008, 01:30
abartmayin ya arkadaslar mevlüt topcumu ya bizim turgay ona bin basar tam forvet olmadigina ragmen onu nasil aliyorlar anlamiyorum bile onun gibi bir sürü var almanyada
Terim inançlı
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, milli takımın Dünya Kupası'na kadar yükselip Euro 2008'deki gibi bir başarı elde edeceklerini söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/36079.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Dünya Kupası'na kadar yükselip, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki gibi önemli bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum'' dedi.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, Terim'in geçen ay Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen 8. UEFA Milli Takım Teknik Direktörleri Konferansı sırasında, www.uefa.com'a (http://www.uefa.com%27a) yaptığı açıklamalar yer aldı.
''İyimser Terim Türkiye'ye inanıyor'' başlıklı haberde, Terim'in 2010 Dünya Kupası için olumlu düşünceler beslediğine ilişkin açıklamalar yer aldı.
Açıklamasında, A Milliler'in grubunda İspanya, Bosna Hersek ve Belçika gibi iyi takımlar bulunduğunu belirten Terim, hedeflerinin Güney Afrika olduğunu, bu hedefe ulaşacaklarına da inandığını kaydetti.
Terim, işinde ''olumlu'' olduğunu, böyle olmaya da devam edeceğini belirtirken, ''İnandığım şeyi söylerim, inandığım şeyi yaparım. Bu enerjiyi de oyuncularıma bir şekilde aktarırım. İnanmak, başarmanın yarısıdır'' açıklamasında bulundu.
İyimser bakış açısını hiçbir zaman elden bırakmadığını ifade eden Terim, ''İyimser olmamak için bir neden yok ki. Zira başarı, ancak olumlu düşünerek yakalanır. Dünya Kupası'na kadar yükselip, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki gibi önemli bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Uluslararası maçlar, her ülke için önemlidir, ancak Türkiye için biraz daha önemlidir. Milli maç olduğu akşam Türkiye'de her şey durur. Dışarıda kimseyi göremezsiniz, yollar bomboştur. Herkes televizyonunun başına geçer. Bu iki saat boyunca adeta hayat durur. Bu nedenle Türkiye'nin uluslararası arenadaki başarısı Türk halkı için çok önemlidir'' diye konuştu.
ntvspor.net
yasiremrah
10.10.2008, 02:26
abartmayin ya arkadaslar mevlüt topcumu ya bizim turgay ona bin basar tam forvet olmadigina ragmen onu nasil aliyorlar anlamiyorum bile onun gibi bir sürü var almanyada
fransa gibi bi ligde gol atmakta kolay iş degil. bide oynadıgı takım berbat.zor pozisyona giren takım butakımda atmak daha zor
Mad_Chemist
10.10.2008, 12:30
Fransa ligini büyütmeye gerek yok bence.İtalya ligi olsa anlarım ama fransa ligi zaten çok gol atılan bir lig çok olmasa bile gol atmanında çok zor olmadığı bir lig. Bir de oynadığı takıma da bakmak lazım takım kötü olunca her maç ilk 11 çıkıyorsun tabi form tutarsın ve sürekli ilk 11 oynamanın verdiği moralle gol atarsın. Mevlüt tamam iyi gelecek vaad ediyor ama abartmaya gerek yok son vurşları iyi değil.
Mehmetle mevlütün karşılaştırlması bence yanlış özellikleri çok farklı.Takımın oyun sitemine göre iki oyuncu da kullanılabilir.Ben yeknik direktör olsam Mehmet i kullanırım şahsen.
İnönü'de Bosna sınavı!
A Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesi Avrupa elemeleri 5. Grup'ta cumartesi gecesi İstanbul'da Bosna Hersek ile yapacağı gruptaki üçüncü maçla birlikte 456. karşılaşmasına çıkacak! Ay yıldızlılar Bosna önünde 2. zaferini arayacak!
http://www.ajansspor.com/resim/amilli_belarus.jpg
Türk Milli Futbol Takımı, 85 yıllık tarihinde, 239'u resmi, 216'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 455 maçta 159 galibiyet, 109 beraberlik alırken, 187 kez de rakiplerine yenildi.
Ay-yıldızlı ekip bu maçlarda toplam 584 gol atarken, kalesinde 699 gol gördü.
-TÜRKİYE İLE BOSNA HERSEK 4. RANDEVUDA-
19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'taki üçüncü maçında İstanbul'da Bosna-Hersek ile karşılaşacak Türk Milli Futbol Takımı, rakibiyle 4. kez karşı karşıya gelecek.
Türk Milli Takımı, Bosna-Hersek ile daha önce yaptığı 2'si resmi, 1'i özel toplam 3 maçtan 2'sini yitirdi, 1'ini kazanabildi. Toplam 3 gol atıp, 5 gol yedi.
16 Ağustos 2000 tarihinde Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da yapılan özel müsabakayı 2-0 kazanan evsahibi ekip, 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 2 Haziran 2007 tarihinde yine Saraybosna'da yapılan maçtan ise bu kez 3-2 galip ayrılmayı bildi.
Türkiye, 21 Kasım 2007 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu son maçını ise Nihat Kahveci'nin golüyle 1-0 kazanarak, final biletini almıştı.
ajansspor.com
Terim "80" dedi!
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın Bosna-Hersek ile yapacağı 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'taki üçüncü maçıyla birlikte 80. milli sınavına çıkacak..
http://www.ajansspor.com/resim/terim_basin_veda.jpg
A Milli Futbol Takımı'nın başında ilk maçına 11 Nisan 1990 tarihinde Kopenhag'da Danimarka'ya karşı 1-0 yitirilen özel maçta çıkan Fatih Terim, daha sonra 1993-1996 yılları arasında görev yaptığı milli takımı, 17 Ağustos 2005'de Sofya'da Bulgaristan ile yapılan özel karşılaşmadan bu yana çalıştırmaya devam ediyor.
Ay-yıldızlılar, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında en çok maça çıkan teknik adam unvanını açık ara elinde bulunduran Fatih Terim yönetiminde yaptığı toplam 79 maçta, 37 galibiyet, 23 beraberlik, 19 yenilgi alırken, 116 gol atıp, kalesinde 88 gol gördü.
-FATİH TERİM'İN İKİNCİ DÖNEMİ-
Türk Milli Futbol Takımı, Fatih Terim'in ikinci döneminde yaptığı 24'ü resmi, 21'i de özel toplam 45 maçtan 20'sini kazandı, 15'inde berabere kaldı, 10'unu ise yitirdi.
(A) Milli Futbol Takımı'nın, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in ikinci görev süresi içinde yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
Tarih Yer Organizasyon Rakip Sonuç
17.08.2005 Sofya Özel Bulgaristan 1 - 3
03.09.2005 İstanbul Dün.Kup.Ele. Danimarka 2 - 2
07.09.2005 Kiev Dün.Kup.Ele. Ukrayna 1 - 0
08.10.2005 İstanbul Özel Almanya 2 - 1
12.10.2005 Tiran Dün.Kup.Ele. Arnavutluk 1 - 0
12.11.2005 Bern Dün.Kup.Baraj İsviçre 0 - 2
16.11.2005 İstanbul Dün.Kup.Baraj İsviçre 4 - 2
01.03.2006 İzmir Özel Çek Cum. 2 - 2
12.04.2006 Bakü Özel Azerbaycan 1 - 1
24.04.2006 Genk Özel Belçika 3 - 3
26.05.2006 Bochum Özel Gana 1 - 1
28.05.2006 Hamburg Özel Estonya 1 - 1
31.05.2006 Offenbach Özel S.Arabistan 1 - 0
02.06.2006 Sittard Özel Angola 3 - 2
04.06.2006 Krefeld Özel Makedonya 0 - 1
16.08.2006 Lüksemburg Özel Lüksemburg 1 - 0
06.09.2006 Frankfurt Avr.Şam.Ele. Malta 2 - 0
07.10.2006 Budapeşte Avr.Şam.Ele. Macaristan 1 - 0
11.10.2006 Frankfurt Avr.Şam.Ele. Moldova 5 - 0
15.11.2006 Bergamo Özel İtalya 1 - 1
07.02.2007 Tiflis Özel Gürcistan 0 - 1
24.03.2007 Atina Avr.Şam.Ele. Yunanistan 4 - 1
28.03.2007 Frankfurt Avr.Şam.Ele. Norveç 2 - 2
02.06.2007 Saraybosna Avr.Şam.Ele. Bosna-Hersek 2 - 3
05.06.2007 Dortmund Özel Brezilya 0 - 0
22.08.2007 Bükreş Özel Romanya 0 - 2
08.09.2007 La Valetta Avr.Şam.Ele. Malta 2 - 2
12.09.2007 İstanbul Avr.Şam.Ele. Macaristan 3 - 0
13.10.2007 Kişinev Avr.Şam.Ele. Moldova 1 - 1
17.10.2007 İstanbul Avr.Şam.Ele. Yunanistan 0 - 1
17.11.2007 Oslo Avr.Şam.Ele. Norveç 2 - 1
21.11.2007 İstanbul Avr.Şam.Ele. Bosna-Hersek 1 - 0
06.02.2008 İstanbul Özel İsveç 0 - 0
26.03.2008 Minsk Özel Belarus 2 - 2
20.05.2008 Bielefeld Özel Slovakya 1 - 0
25.05.2008 Bochum Özel Uruguay 2 - 3
29.05.2008 Duisburg Özel Finlandiya 2 - 0
07.06.2008 Cenevre Avr.Şam.Fin. Portekiz 0 - 2
11.06.2008 Basel Avr.Şam.Fin. İsviçre 2 - 1
15.06.2008 Cenevre Avr.Şam.Fin. Çek Cum. 3 - 2
20.06.2008 Viyana Avr.Şam.Fin. Hırvatistan 1 - 1 (4-2 pen.)
25.06.2008 Basel Avr.Şam.Fin. Almanya 2 - 3
20.08.2008 Kocaeli Özel Şili 1 - 0
06.09.2008 Erivan Dün.Kup.Ele. Ermenistan 2 - 0
10.09.2008 İstanbul Dün.Kup.Ele. Belçika 1 - 1
Not: Maç sonuçlarında ilk takım Türkiye olarak alınmıştır.
ajansspor.com
JACK SPARROW
10.10.2008, 16:30
terim bu takıma yakışmıyor, eğer işine son verilecekse Forza Bosna..
Çok üzüldüm bu tür yorumları görünce...Nasıl bir amaca hizmet eder bu düşünceler merak ediyorum...
O zaman Tolunay Kafkas'ı sevmeyen Kayserisporlular da her maç dua mı edecekler ''Kayserispor inşallah yenilir'' diye!!!
ibrahimogut
10.10.2008, 17:52
Bencede bu maçta Mehmet Yıldız oynamalı
==MyDr34Mm==
10.10.2008, 20:11
bencede mehmet yıldız oynasın
Avendano38
10.10.2008, 21:11
Serefsizliklerinden yüzünden yine sadece ATV Avrupa verecek ve biz Avrupa da olan Türkler yine Milli Takimlarini seyredemiyecek. Sana tavsiyem internet den seyretmen. Maca 1 saat kala ATV yi Internet den ac ve hic oynama o zaman mac saatinde maci seyredersin diger türlü mac saati yaklastikca herkes maca odaklaniyor ve maci seyredemiyorsun.
Türkiye, Bosna-Hersek'i ağırlıyor
Türkiye, Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'taki üçüncü maçını bugün saat 21.00'de Bosna Hersek'le BJK İnönü Stadı'nda yapacak. Karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.
http://www.ntvspor.net/Images/36134.jpg
A Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesi Avrupa elemelerinde 5. Grup'taki üçüncü maçında bugün İstanbul'da Bosna-Hersek ile karşılaşacak.
Belçika ile Fenerbahçe Sükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Türkiye, Bosna-Hersek maçını kazanarak moral depolamak istiyor.
BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.
Kassai'nin yardımcılıklarını Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo.
MUHTEMEL 11
Türkiye'nin Bosna-Hersek karşısına Volkan, Sabri, Servet, İbrahim, Hakan, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda, Batuhan ve Mevlüt'ten oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
Bosna-Hersek'in ise, Hasagic, Berborovic, Spahic, Nadarevic, Damjanovic, Salihovic, Rahimic, Muratovic, İbricic, Misimovic, Dzeko 11'iyle sahada yer alması bekleniyor.
Türkiye gruptaki ilk 2 maçında deplasmanda Ermenistan'ı 2-0 yenerken, kendi evinde Belçika ile 1-1 berabere kaldı.
Bosna-Hersek ise deplasmanda İspanya'ya 1-0 yenilip, kendi sahasında Estonya'yı 7-0'la geçti.
ntvspor.net
mac izleyebilecem link var mi avrupa da kaliyom atv gostermiyor avrupa atv si link var mi bi sitenin gosterecek olan sitenen??
Muzaffer
11.10.2008, 16:02
Çok üzüldüm bu tür yorumları görünce...Nasıl bir amaca hizmet eder bu düşünceler merak ediyorum...
O zaman Tolunay Kafkas'ı sevmeyen Kayserisporlular da her maç dua mı edecekler ''Kayserispor inşallah yenilir'' diye!!!
Aslında bende kendime yakıştırabilmiş değilim bu söylediklerimi ama fatih terimin bu takımdan bir an evvel gitmesi lazım.
6 Maçta sadece 1 gol yiyen bi defansın, defanstaki hiç bir oyuncusunu milli takıma çağırmayan bir teknik direktör olamaz sanırım.
Emreye çabaladığı kadar Mehmete çabalasa şimdiye takımın beyni mehmet olmuştu. Ona bile gerek yok Yıldıray gibi yıllardır avrupada top koşturan, alman milli takımının teklifini hiç düşünmeden elinin tersiyle yiten bir insan kadroda yok.
Her sefwerinde ben britanyalıyım sadece türk pasaportu taşıyorum diyen bir adam kadroda.
O yüzden eğer bu maç kötü bir sonuçla bitecek olursa ve terim gidecek olursa Forza Bosna diyorum.
Hiç olmazsa yabancı deiller,onlardada bizler kadar türk sevgisi var.
Sniper38
11.10.2008, 16:30
Volkan, Sabri, Servet, İbrahim, Hakan, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda, Batuhan ve Mevlüt'ten oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
2 Fenerli, 5 Galatasarayli, 1 Getafeli, 1 Sevillali, 1 Besiktasli ve 1 Sochauxli
-----------------------------------------------------------------------
Sabri, Kazim filan daha kendi Takimlarinda oynamiyorki!
Kayserisporda, Bursasporda, Gaziantepsporda, Trabzonsporda daha dolu baska Oyuncular var!
Muzaffer
11.10.2008, 16:35
Mevlüte verilen şans bir kerede Mehmet Yıldız'a verilse...
İbrahim kaş ne yapmış bu zamana kadarki takımda yer alıyor. Anadolu takımlarında kaş ayarında hiçmi kimse yok ?
Son zamanların formsuz ismi Kazım ne geziyor?
Allahtan Emre sakatlanmışta o yok kadroda..
ibrahim1299
11.10.2008, 16:40
Aslında bende kendime yakıştırabilmiş değilim bu söylediklerimi ama fatih terimin bu takımdan bir an evvel gitmesi lazım.
6 Maçta sadece 1 gol yiyen bi defansın, defanstaki hiç bir oyuncusunu milli takıma çağırmayan bir teknik direktör olamaz sanırım.
Emreye çabaladığı kadar Mehmete çabalasa şimdiye takımın beyni mehmet olmuştu. Ona bile gerek yok Yıldıray gibi yıllardır avrupada top koşturan, alman milli takımının teklifini hiç düşünmeden elinin tersiyle yiten bir insan kadroda yok.
Her sefwerinde ben britanyalıyım sadece türk pasaportu taşıyorum diyen bir adam kadroda.
O yüzden eğer bu maç kötü bir sonuçla bitecek olursa ve terim gidecek olursa Forza Bosna diyorum.
Hiç olmazsa yabancı deiller,onlardada bizler kadar türk sevgisi var.
Harfi harfiyen katılıyorum...Terim insallah gs nin basına gecer...en büyük dilegim...terim istifa gs kümeye:JCuz::JCuz::JCuz:
hangi site maci yayinlar ?? atv avrupa gostermez maci
Sniper38
11.10.2008, 22:39
Dakika 35:
Türkiye-0-1-Bosna Hersek
Golü 26. Dakikada Dzeko atti!
TÜRKİYE
1. Volkan
5. Sabri
2. Servet
4. İbrahim Kaş
3. Hakan Balta
8. Kazım
7. Mehmet Aureilo
10. Ayhan
6. Arda
9. Batuhan
11. Mevlüt
Ziya DİNÇSOY
11.10.2008, 22:54
ilk yarı bitti..türkiye 0 bosna 1
terimden nefret ettigim kadar hicbir hocadan nefret etmiyorum
Büyüksün Turko! 2-1
http://img.mynet.com/spr2/millitakim_sevinc16.jpg
A Milli Takımımız onlarca eksiğine rağmen Bosna Hersek karşısında istediğini aldı. İlk yarı sahada kaybolan Ay-Yıldızlılar 1-0 geriye düştüğü maçı Arda ve Mevlüt'ün golleriyle kazanıp, altın değerinde 3 puana uzandı.
İŞTE İLK 11'İMİZ
TÜRKİYE
Volkan
Servet
İbrahim Kaş
Sabri
Hakan Balta
Kazım
Mehmet Aurelio
Ayhan
Arda
Batuhan
Mevlüt
MAÇTAN NOTLAR
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Bosna-Hersek ile oynanan 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup 3. maçında sakatlıklar nedeniyle sahaya farklı bir kadro sürdü.
(A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna ilk kez çağrılan Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz, Bosna-Hersek karşısında ilk 11'de sahaya çıkarak ilk kez milli oldu.
Batuhan, Mevlüt ile birlikte forvette oynarken, orta alan Ayhan, Aurelio, Kazım ve Arda'dan oluştu.
Savunmada ise Sabri, Servet, İbrahim Kaş ve Hakan Balta görev alırken, Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Aydın Yılmaz, Yusuf Şimşek, Caner Erkin, Halil Altıntop ve Nuri Şahin yedek kulübesinde oturdu.
Serdar Kulbilge, Ceyhun Gülselam, Çağlar Birinci, Uğur Boral, Serkan Balcı ve Mehmet Yıldız ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
-SERVET SAHAYA KAPTAN ÇIKTI-
Milli takımda sakatlıklar nedeniyle Emre Belözoğlu, Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı gibi futbolcuların olmaması nedeniyle sahaya Servet Çetin kaptan olarak çıktı.
Milli takımda en çok milli olan Servet böylece ilk kez (A) Milli Takım'da kaptan oldu.
-25 BİN AY-YILDIZLI TİŞÖRT VE BAYRAK-
Karşılaşma öncesinde stada gelen taraftarlara 25 bin ay-yıldızlı tişört ve Türk bayrağı dağıtıldı.
Taraftarlar, giydikleri ay-yıldızlı tişörtler ve ellerinde salladıkları Türk bayrakları ile BJK İnönü Stadı'nı adeta kırmızı ve beyaz renklere boyadı.
-TBMM BAŞKANI TOPTAN VE BAKAN BAŞESGİOĞLU DA MAÇTA-
Karşılaşmayı TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da protokol tribününden izledi.
Köksal Toptan'ı stada girişinde Bakan Murat Başesgioğlu ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener karşıladı.
Ayrıca Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de karşılaşmayı izledi.
Bu arada maça olan yoğun ilgi nedeniyle protokol tribününde adeta izdiham yaşandı.
-TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU-
Futbolseverler, Türkiye-Bosna Hersek milli maçında BJK İnönü Stadı tribünlerini doldurdu.
Coşkulu bir şekilde tezahüratlar ve marşlar söyleyen taraftarlar, bayraklar sallayıp tribünleri adeta karnaval yerine çevirdi.
Öte yandan Bosna-Hersek milli takımı ısınmak için sahaya çıkarken, hem İngilizce hem de Türkçe olarak "Türkiye'ye hoşgeldin Bosna-Hersek" diye anons yapıldı.
-ŞEHİTLER UNUTULMADI-
Maça gelen futbolseverler geçen hafta Hakkari'de şehit düşen askerleri de unutmadı.
"Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye tezahürat yapan taraftarlar, terörü ve terör örgütünü lanetledi.
Kapalı tribünde üzerinde "Türkiye" yazan dev bayrak açılırken, taraftarlar bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı söyledi.
Bu arada tribünde yer alan az sayıda Iraklı Türkmen, "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Irak Türkmenleri Türk Milli Takımı'na başarılar diler" yazılı pankart açtı.
-BOSNA-HERSEKLİLER'İN İLGİSİ-
Milli maça Türk taraftarların yanı sıra Bosna Hersekliler de büyük ilgi gösterdi.
Konuk ekip taraftarları için ayrılan eski açık tribündeki bölümün büyük bir bölümü doldu. Yaklaşık 1500 Bosna Hersekli taraftar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarını destekledi.
-KULÜP BAŞKANLARI DA STATTA...-
Milli maçı kulüp başkanları da protokol tribününden izledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı karşılaşmayı takip edenler arasındaydı.
-250 MEDYA MENSUBU İZLEDİ-
Türkiye ile Bosna-Hersek arasında oynanan karşılaşmayı adeta bir medya ordusu izledi.
Karşılaşmada 32'si yabancı toplam 250 medya mensubu görev yaptı.
mynet.com
90 + 3'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/ikinciyari_finish.gif Karşılaşma sona erdi
90'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/sarikart.gif Pjanic [sarı kart] - Bosna Hersek
87'
Yusuf oyuna girdikten sonra çok iyi işler yapıyor.
87'
Kazım Arda'ya oynadı ortası topu Goran Brasnic kontrol etti.
80'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/sarikart.gif Radeljic [sarı kart] - Bosna Hersek
79'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/oyuncu_degisiklik.gif Türkiye: Mevlüt çıktı Yusuf Şimşek girdi.
78'
Mevlüt'ün pasında Halil topla buluştu. Sert vurdu kaleci Goran Brasnic iki hamlede topu kontrol etti.
77'
Bir 3. gol bizi çok rahatlatacak.
76'
Hasagic sakatlandı. Yerini Goran Brasnic'e bıraktı.
74'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/oyuncu_degisiklik.gif Bosna Hersek: Hasagiç çıktı Brasnic girdi.
72'
İkinci yarı bambaşka bir milli takım var sahada
70'
Nuri Mevlüt'e pasını attı. Kaleye sert vurdu Mevlüt topu Hasagic kontrol etti.
67'
Ceza sahasına doldurulan topta Servet kafayla kaleye yolladı, Hasagic çeldi. Kaleciden dönen topu Mevlüt kafayla ağlara gönderdi.
66'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/gol.gif Mevlüt Erdinç (Türkiye)
66'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/oyuncu_degisiklik.gif Bosna Hersek: İbricic çıktı İvisevic girdi.
65'
Arda'nın sol kanattan ortası Mevlüt kafasını uzattı ama topu uzaklaştırdılar.
63'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/oyuncu_degisiklik.gif Türkiye: Ayhan Akman çıktı Halil Altıntop girdi.
62'
Bosna Hersek kendi yarı sahamızdan taç atışı kullanıyor.
60'
Nuri uzaklardan şansını denedi. Top Hasagic'in kucağında..
58'
Gole çok yaklaştık. Olmadı atacağız geliyor gol geliyor...
58'
Ceza sahası içinde seken topta önce Arda vurdu olmadı, sonra Mehmet Aureilo yine olmadı.
56'
İnanılmaz bir gol daha kaçtı...
55'
Sabri'nin kornerinde rakip savunma başarılı...
55'
Aradığımız beklediğimiz golü bulduk...
54'
Belçika İspanya karşısında 1-0 öne geçti bu arada...
53'
Sabri'nin kullandığı serbest vuruşta kafayı uzattı Arda ve golü Bosna Hersek filelerine yolladık.
51'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/gol.gif Sabri (Türkiye)
50'
Hakan'ın ortasında Hasagic bu sefer kontrol edemedi seken topta top Mevlüt'ün önünde kaldı. Topa vurdu ama defans topu uzaklaştırdı.
48'
Salihovic sol kanattan gelmek istedi,defans oyuncularımız araya girdiler.
48'
Sağ kanattan Kazım'ın arka direğe doğru ortası Arda ayağını uzatamadı topa.
45'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/ikinciyari_start.gif İkinci yarı başladı
45 + 3'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/ilkyari_finish.gif İlk yarı sona erdi
45'
yine önemli bir pozisyon kaçırdık. Sol kanattan Hakan Balta'nın ortaında Mevlüt'ün kafası auta çıktı.
42'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/sarikart.gif Kazım [sarı kart] - Türkiye
42'
Sabri'nin ceza sahasına ortasında Servet topu Mevlüte indirdi. Mevlüt gelişine vurdu top auta çıktı.
39'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/oyuncu_degisiklik.gif Türkiye: Batuhan çıktı Nuri Şahin girdi.
37'
Batuhan sakatlandı ve maça devam edemeyecek... Büyük bir talihsizlik
36'
Hakan Balta, sol kanattan yaptı ortasını.. Yine Hasagic topa sahip olan isim.
33'
Sabri sağ kanattan ortaladı, savunma yine topu uzaklaştırdı.
31'
Golde Volkan'ın ne yazık ki hatası var.
31'
Rahimovic'in kullandığı serbest vuruşta, Volkan yanlış zamanlamayla çıkınca Dzeko kafayı vurdu ve golü ağlarımızda gördük.
31'
Hakan Balta sol kanattan ortaladı. Defansa çarpan top kornere çıktı.
26'
http://img.mynet.com/spor/live/icons/gol.gif Zeko (Bosna Hersek)
26'
Hakan Balta sol kanattan ortaladı. Defansa çarpan top kornere çıktı.
25'
Sol kanattan Dzeko etkili geldi, ceza sahası içinde İbrahim Kaş son anda topa müdahale etti. Bosna Hersekliler penaltı diye itiraz ettiler ama hakem devam dedi.
21'
Bosna Hersek tribünlerinde meşaleler yakıldı bu dakikada..
20'
Mehmet Aureilo uzaklardan şansını denedi ama etkili bir vuruş olmadı.
18'
Batuhan girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kaldı. Sağlık görevlileri sahaya girdi.
17'
Sabri'nin ceza sahasına doğru kestiği ortada Hasagic topu kontrol etti.
15'
Sabri ceza yayının üzerinden çok sert vurdu ama top az farkla üstten auta gitti.
14'
Salihovic soldan hareketlendi ama topu kontrol edemedi taç atışı bizim...
12'
Sabri Mevlütle paslaştı, tekrardabn Sabri'de top ortasını kesti ve köşe vuruşu kazandık.
12'
Berberovic'in ortasında top auta çıktı.
10'
Bosna Hersek'te kaleci Hasagic topu oyuna sokuyor.
10'
Kazım sağ kanattan yine etkili geldi. Top taca çıktı.
6'
Sabri Batuhan'a ortaladı Batuhan Arda'ya bıraktı ama savunma araya girdi...
5'
Salihovic soldan ceza sahasına girdi kancak Sabri söktü aldı. Aferin Sabri...
4'
Maça her iki takım da hızlı başladı.
4'
Zeko hareketlendi ancak hakem ofsayt dedi.
3'
Sol kanattan Kazım'ın ön direğe ortası Hasagic topu kontrol etti.
3'
Tribünlerden millilerimize yoğun bir destek var
1'
Defansta hazırlık pasları yapıyoruz
1'
Miilli Takım'ın bu akşam ilk 11'inin yaş ortalaması 24...
0'
İnönü Stadı tıklım tıklım...
http://img.mynet.com/spor/live/icons/ilkyari_start.gif İlk yarı başladı
mynet.com
Muzaffer
12.10.2008, 00:06
Terim milli takımların yakasında düş artık.
Ziya DİNÇSOY
12.10.2008, 00:08
maça 24.dakikadan itibaren baktım..televizyonu açtıgımda Bosnalıları gösteriyordu..meşaleler,oldukça fazla ses çıkartan aletler vs...zaten bir kaç defa da kendi evlerindeki maçta olaylar filan çıkarmışlardı..sahaya meşaleler filanı fırlatmışlardı.. adamların karakteristik özelliği stadda meşale yakmak,yaktıkları meşaleleri sahaya atmak..cingar cıkarmak :)
ayrıca kendilerine ayrılan yeri tıklık tıklım doldurmuşlar..ilginç...
Uni.İnfaz
12.10.2008, 00:15
Terİm yİna maÇi kazanmamak adina elİnden gelenİ yapti batuhanmiŞ daha cocuk bee halİ varken bebe sahada terİm bence cİnconlarala anlaŞti gb artik İstİfa etmesİnİ beklİorum zorda olsa kazandik bosna deİlde İspanya olsaydi fark yemİŞtİk
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163646B62666B66687B729A7564.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/2.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163646B62666B66688469779880.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/3.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163646B62666B66679E75937B9C.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/4.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163646B62666B666776A49C7E99.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/5.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163646B62666B6667936AAA9368.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/6.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163646B62666B6667787F659466.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/9.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B646693877C6A63.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/11.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6466A5AB9C676A.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/12.html#galeri)
Ajansspor.com
ali38_38
12.10.2008, 00:28
Tebrikler , bu günlerde ihtiyacımız olan bir galibiyetti.
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6466A59382877C.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/13.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6167A068758A8B.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/14.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6167747F878B9D.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/15.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B61679A666A92A5.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/16.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B61677E79627782.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/17.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6166A79C8A9DA5.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/19.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6166A169946777.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/20.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6166A07B8A8898.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/21.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B6166689FAA859E.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/22.html#galeri)
ajasspor.com
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163636B64636B61667FA19F797B.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/23.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B6564AA9F9E72A9.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/24.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B656484759A6A85.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/26.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B656488A98BA3A0.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/27.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B6564A79FA37B61.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/28.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B656498A1756183.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/29.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B656367658A7676.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/30.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B6563A9AB6675A1.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/31.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B65637C66757C84.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/32.html#galeri)
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62615F636161695163626B66696B6563859E67A79E.j pg (http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/galeri/995/1.html#galeri)
ajansspor.com
Ziya DİNÇSOY
12.10.2008, 00:37
Terim milli takımların yakasında düş artık.
maçı Türkiye kazanmadı mı ?(işin teknik yönüne 442 ymiş 433müş 352ymiş falanmış filanmış sag kanat şöyleymiş sol kanat böyleymiş vs vs hiç girmeyin..girsenizde anlamam zaten)
öyle yada böyle ? sonuç olarak kazandılar..kazandıgın an kral sensin..
niye ki ? kim gelecek başka ?
piontek mi benjamin mi ?? .. :)
Batuhan'ın omzu çıktı!
http://img.mynet.com/spr2/batuhan_milli.jpg
(A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna ilk kez çağrılan Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz, Bosna-Hersek karşısında ilk 11'de sahaya çıkarak ilk kez milli oldu.
İlk kez Milli olmanın sevincini yaşayan Batuhan, Bosna Hersek ile oynanan maçın 38. dakikasında talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyun dışında kaldı.
Bosna Hersek forması giyen Berberovic ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Batuhan Karadeniz'in gelen ilk haberlere göre omzunun çıktığı ifade edildi. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Batuhan Karadeniz'in yerine oyuna Nuri Şahin'i sahaya sürdü.
spor.mynet.com
Avendano38
12.10.2008, 03:48
Milli Takim Fatih Terim den ne zaman kurtulur?
Fatih Terim öldükten sonra.
Bügün istifa etse bile iki üc sezon sonra yine Terim Milli takimin basina diye haykiranlar olur.
Bu böyle gelmis böyle de gecer diye düsünüyorum.
koramaz38
12.10.2008, 11:39
maci izlemedim bile ama gördümki 2-1 almisiz .....tebrikler hayirli olsun..!!
==MyDr34Mm==
12.10.2008, 14:46
ooo turkıye turkıye
==MyDr34Mm==
12.10.2008, 14:48
fatih terim istifa etse takımın basına kım geçecek?
Cörekdere38
12.10.2008, 15:05
batuhan kimmisde oynatiyor yada mevlüt top oynamasini yeni ögrenmis
gökhan halil bunlara bin ceker
neden biz hıc rahat bır mac ızleyemıyoruz ya hep ucu ucuna kazanıyoruz ....
38ölümüne38
12.10.2008, 18:17
Mevlutun gol atacagini soylemisitim!!!
Ayhan AKMANla Kazim KAZIMin isi yok bu takimda...
Hele kazim futbolla uzaktan yakindan alakasi yok!!!
Neyse bu galibiyette emegi gecen herkese tesekur ederim!!!
Avendano38
12.10.2008, 18:22
O gölü bence Mevlüt atmadi.
O golün sahibi Servet. Mevlütün kacirdigi golleride bir sayarsak sanirim 5 - 0 olmasi gerekirdi mac.
Halil'in macda öyle calimlari ve siyrilmalari vardiki bu hareketleri iste ben bir forvet de ararim ne yazikki Fatih Terim bunu göremiyor ve sadece kendisi o oyuncuyu kesif etti diye Mevlüt de israr ediyor.
Bence israr edilmesi gereken Forvetler Gökhan Ünal - Halil - Nihat (sakat olmazsa)
Kaleci: Serdar Kubilige
Orta saha da israr edilmesi gereken oyuncular: Nuri, Topuz, Caner Erkin, Hamit (Sakat olmazsa) Yildiray gönlü alinabilirse.
Defans da ise israr edilip monte edilmesi gereken oyuncular: Ali Turan, Aydin Toscali gerisi öyle kalabilir
Avendano38
12.10.2008, 18:24
ooo turkıye turkıye
Ertugrul Saglam
Lucescu
yada baska bir YABANCI TEKNIK ADAM
niye yabanci diyorum cünkü ligimizi sallayan takimlar bu günlerde, Bursaspor, Gaziantepspor, Sivasspor ve Kayserispor fakat bu oyunculardan bir tane bile oyuncu takim da yok.
Bir yabanci teknik direktör ise sadece üc büyüklerin adina kanmayarak secim yapabilecek adamlardir.
38ölümüne38
12.10.2008, 21:40
O gölü bence Mevlüt atmadi.
O golün sahibi Servet. Mevlütün kacirdigi golleride bir sayarsak sanirim 5 - 0 olmasi gerekirdi mac.
Halil'in macda öyle calimlari ve siyrilmalari vardiki bu hareketleri iste ben bir forvet de ararim ne yazikki Fatih Terim bunu göremiyor ve sadece kendisi o oyuncuyu kesif etti diye Mevlüt de israr ediyor.
Bence israr edilmesi gereken Forvetler Gökhan Ünal - Halil - Nihat (sakat olmazsa)
Kaleci: Serdar Kubilige
Orta saha da israr edilmesi gereken oyuncular: Nuri, Topuz, Caner Erkin, Hamit (Sakat olmazsa) Yildiray gönlü alinabilirse.
Defans da ise israr edilip monte edilmesi gereken oyuncular: Ali Turan, Aydin Toscali gerisi öyle kalabilir
Mevlutle alakali soylediklerin bana Turgayi hatirlatiyor....
Biz ne soylesek Tolunay hoca yine israr ediyordu ve bence bu israri bosa cikmadi...
Fatih terimi desteklemiyorum ama Mevlutte israr ettigi icinde onu tebrik ediyorum...
Tamam ben sana katiliyorum Gokhan unalla Hamit altintop Mevlutten iyiler ama boyle maclarda Mevlut gibi genc futbolculara sans veripte onlarin kendilerine guvenmelerini sagliyor...basariyorda...
Cunku o yasta o formayi tasimak hicte kolay degil!!!!
wala ben dün maçtaydın mevlütüde oldum olası ısınamadım bence milli takımda oynamamalı milli takım klup takımı gibi olmamalı bence kim formdaysa o oynamalı oynuyacak die ısrar edilmemeli onun alışmasını bekleyemeyiz
==MyDr34Mm==
13.10.2008, 16:30
aferim sana bilmissin
38ölümüne38
13.10.2008, 21:20
14 Milyon avroluk Guiza gol kaciriyor alkis aliyor...
21 Yasindaki Mevlut gol kaciriyor elestiriliyor ve kufur yiyor...
Bu nasil is yaaaaaaaa.........
Arsenalin Mevlutle ilgilendigi haberleri cikmis insallah dogrudu ve gider!!!
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.