Tam Sürümü Gör : Çılgınlar'dan Protesto
cılgınlar_38_
16.09.2007, 13:25
Kayserispor ve Erciyesspor Taraftar derneği maçın başında eski futbolcuları Cenk İşler'e yönelik tezahüratlar yaptı..
Kayseri'nin taraftar oluşumu Çılgınlar 38 Taraftar Grubu İlk yarının ortalarından itibaren Cenk İşler'e yönelik tezahüratlar yaptı.Maç boyunca fazla aktif olmayan grubun Cenk'e yoğun tezahüratları ilgi çekti.
"Herşey para Değil Cenk İşler" , "Paracı Cenk İşler" , "Çılgınlar Samsun Maçını Hiç Unutmadı" , "Samsun'a Yaptığını bize de Yapsana" şeklinde tezahüratlarla tepkisini dile getiren grubun bu sloganlarından sonra Cenk'in performasında düşüş olduğu gözlemlendi. Maçın sonunda oyundan alınan futbolcunun moralinin bozuk olduğu gözlemlendi.
Öte yandan maçın iftardan sonra olması nedeniyle ilgi fazla olmazsan yaklaşık 4-5 bin civarında taraftar olduğu sanılıyor.Zaman zaman destek vermeye çalışan taraftar sınıfta kaldı.
kaynak:kayserispor.info
batıkan_develi
16.09.2007, 13:31
maçi radyodan dinledim bira ara tezahüratları takip ettim
taraftarlarımız birşeyler yapmaya çalışıyordu ama olmadı
4-5 dakka susuyorlar arkasından ERCİYES sesleri geliyor ilk saniyeler gür gelen ses 15 saniye sonra kesiliyordu
bu kayserispor.info stadyumun her yerinde yazıyordu
Zlatan38
16.09.2007, 13:53
bencede tvden izledim seyirci ne yapacağını bilmiyordu bi desteklio ardından 10-15 dk susuyo bende şaşırdım
jackal_3806
16.09.2007, 14:16
helal olsun
ANT!bizans
16.09.2007, 14:21
protestomuz dewam edece zaten ÇLGNLE KEMİK tayfa artk üstüne para wersen erciyessporun maçına gtmez
kendi düşen ağlamaz...
Quaresmaa
16.09.2007, 14:55
tamam çılgınlar sonuna kadar haklı ama affetmek büyüklüktür çılgınlarda büyük olduğuna göre bu işi en kısa zamanda bitirecekleine inanıyorum
ÇILGINLAR38 HERYERDE
ANT!bizans
16.09.2007, 15:23
hiç zannetmiom en kısa zaman da bitecegeni........
Cörekdere38
16.09.2007, 15:40
gercekten cenk sahada hic bir varlik gösteremedi
konu bu değilki konu çılgınların cenk işlere olan tepkisi. saptırmayalım konuyu.
çılgınların tepkisinden dolayımı bilmem ama cenk hiç varlık gösteremedi maçta
ANT!bizans
16.09.2007, 17:01
kapalı ve açık desteklesin...........
LEVENT ŞEKER
16.09.2007, 17:06
bahaneye bak ıftardan sonra maç
Freestyle
16.09.2007, 17:27
Haber yaparken daha özverili yapilmali. Böyle yazan kisinin fikrinin ve olaya bakisinin ön planda oldugu haberler pek inandirici olmuyor.
YAKAMOZ_38
16.09.2007, 21:37
cenk ölüydü taraftarda ölüydü takımda ölüydü erciyes hiç oynayamadı
holigan_38
16.09.2007, 22:18
ercıyesspor maclarında yokuz artık bakalım bıze tavır yapan o cekırdekcıler neler yapabılıyomus bızım gıbı kalkıp 90 dakka bagırsınlar bazı arkadaslar coluk cocuk bunlar dıyo o arkadaslara bu cevabım keske hepınız o coluk cocuklar gıbı olabılsenız ve 90 dak. takımıınızı desteklesenız burdan klavye basından olmuyo boyle yazılar yazmak HERZAMAN HERYERDE EN BUYUK BIZIZ CILGINLAR38OLEYYYYYYYYY
artık açık taraftarı kapalı çok güzel desteklerler erciyesspor
Fossa De Leoni
16.09.2007, 23:00
ercıyesspor maclarında yokuz artık bakalım bıze tavır yapan o cekırdekcıler neler yapabılıyomus bızım gıbı kalkıp 90 dakka bagırsınlar bazı arkadaslar coluk cocuk bunlar dıyo o arkadaslara bu cevabım keske hepınız o coluk cocuklar gıbı olabılsenız ve 90 dak. takımıınızı desteklesenız burdan klavye basından olmuyo boyle yazılar yazmak HERZAMAN HERYERDE EN BUYUK BIZIZ CILGINLAR38OLEYYYYYYYYY
kaLıbımı basıyorum bu yazıyaa
iki takım tek yürek!!boşa mıydı şimdi..tamam gelmediler ama o takımı yüz üstü bırakmak niye.takıma mı aşıksınız..yoksa o renklere mi aşıksınız..hani amatör e kadar erciyesti..
Demekki öyleymiş. Sevgileri yalanmış,insan çok sevdiği birine bu kadar gurur yapmaz.
Demekki öyleymiş. Sevgileri yalanmış,insan çok sevdiği birine bu kadar gurur yapmaz.
sen ne konuşuyon ya 90 dk sen bagırda ondan sonra konuş
fırtına_38
16.09.2007, 23:44
hiç boş yere protesto etmesinler boş yere kendilerini yoruyolardı maçlarda onlara ihtiyacı yok erciyesporun takıma yararlarından çok zararları dokunuyodu böylesi daha iyi takımlarını sevenler zaten maçlara gelerek sevgilerini belli ediyolar gelmeyenler birdaha hiç gelmesin bizim takımlarımız onlar olmadanda maç kazanmayı bilirler kötü günlerinde takımlarımızı desteklemeye gelen herkese teşekürlerimizi sunuyoruz takımlarımızada 2007 2008 sezonunda başarılar diliyoruz
Fossa De Leoni
16.09.2007, 23:56
hiç boş yere protesto etmesinler boş yere kendilerini yoruyolardı maçlarda onlara ihtiyacı yok erciyesporun takıma yararlarından çok zararları dokunuyodu böylesi daha iyi takımlarını sevenler zaten maçlara gelerek sevgilerini belli ediyolar gelmeyenler birdaha hiç gelmesin bizim takımlarımız onlar olmadanda maç kazanmayı bilirler kötü günlerinde takımlarımızı desteklemeye gelen herkese teşekürlerimizi sunuyoruz takımlarımızada 2007 2008 sezonunda başarılar diliyoruz
boyLe yapıp kadır kymet bılmıoysunzu bıde
bı zolmasak o stadda bı allahın kulu cıkıp bagırmaz tıyatrı ızler gıbı futbol macı ızlersınzı zaten sızın gıbılerınde ıstedıgı bu
bir maçta Cılgınlar grubunun olmadığını düşünün ben düşünemiyorum.Hekes tiyatro gibi izler yaa dahada zararı oluyor diyen arkadaslar var 90 dk bağıran o grubada laf atıyosunuz ya helal olsun sizleri alkışlamak gerekir
bir maçta Cılgınlar grubunun olmadığını düşünün ben düşünemiyorum.Hekes tiyatro gibi izler yaa dahada zararı oluyor diyen arkadaslar var 90 dk bağıran o grubada laf atıyosunuz ya helal olsun sizleri alkışlamak gerekir
Kayserispor ve Erciyesspor un devamlı maclarına giderim ilk kez erciyes macında böyle bir tepkiyle karsılastım.. Umarım çılgınlar karsılık beklemeden bu işi yaptıklarını unutmazlar.. Ne olursa olsun
Hep destek tam destek..
Muzaffer
17.09.2007, 09:20
Ben maçtaydım ve denildiği gibi çılgınlar yoktu.
Stadda ses seda yoktu saman alevi gibi bazen destek geldi ama nafile..
Enteresan bi maç oldu,bu maç hakında yazı yazacam zaten...
En çok neye şaşırdım ve sevindim biliyormusunuz ???
Kapalı ilk kez kendiliğinden tezahürat yaptı Açık trübün ile Mavi-Sİyah yaptı =}
holigan_38
17.09.2007, 11:17
Eger bızım bunca sene ıkı takıma gecmıs senelerde uc takımada(KAYSERİSPOR ERCIYESSPOR KAYSERI ELEKTIRIK) hıc bır sekılde cıkar vede menfat gozetmeksızın yagmur camur kar kıs demeden destekledıgımız halde sız bugun bıze yapılan bu ayıbı sankı bız yapmısız gıbı bıze mal edıp konusuyosanız sıze yazıklar olsun.protesto etmekte haklıyız ve edecegiz bundan sonra gorelım bız olmadan sız neler yapabılıyosunuz madem bıze ıhtıyacınız yok ozaman sızın gıbı dusunen arkadasları gorelım bundan sonra CILGINLIK BIZIM KANIMIZDA VE RUHUMUZDA KAYSERI NERDE BIZ ORADAYIZ
zirveci38
17.09.2007, 12:09
ÜZÜNTÜ VERİCİ MESAJLAR...
Erciyesspor'un Antalya yenilgisi özellikle bazı kesimleri son derece memnun etmiş gibi görünüyor (!)...
Üstüne PARA da verseler,Erciyesspor'un maçlarına gitmeyeceklerini yazabilenler içlerindeki Erciyesspor karşıtlığını da ortaya koymuşlar.Ne kadar üzücü ve düşündürücü bir durum ?
Hani Kayseri'de iki takım TEK yürektiniz ? Ne oldu da bu kadar kısa sürede lastik patlattınız ? Gerçek Kayserili taraftar, kendi şehrini hangi kulvarda olursa olsun temsil eden tüm takımlara eşit uzaklıkta olan taraftardır.Kayserispor'da bizim, Erciyesspor'da, Argıncıkspor 'da,TED Koleji'de ve Talasgücü de...
Bizim tribüne koşup takıma DESTEK olmak adına herhangi bir beklentisi olmayan taraftarlara ihtiyacımızın olduğu ortada.Taraftarlık konusunda diğer şehirlerden çok ama çok gerilerde olduğumuz, sadece bir grup dışında stadda gereken desteğin ve tezahüratın yapılamayışıyla gerçektir.Siz hiç BURSA taraftarını izlediniz mi ? Adeta GÖKGÜRÜLTÜSÜ !!! Ya bizimkiler, ellerinde şemşamer paketleri, sanki TV'de dizi izliyor.Bu mu taraftarlık yani ?
Onun için siteye gönderilen mesajların daha olumlu olması gerekir.Bir takımı desteklerken, diğerini KÖSTEKLEMEK bu şehre hiç birşey kazandırmadığı gibi çok şeyleri kaybettirir...
bu takımlar çılgınların takımları değiller kayseri şehrinin takımlarıdır...
o yüzden ister desteklesin ister desteklemesin...
ankarasporda süperligde seyircisiz oynuyor adamlar ligdede kalabiliyor... çünkü ayağını kaydırmaya çalışanlar yok...
Merak ediyorum aynı şeyi kayserispor yapsa yine aynı şeyi yapacaklarmıydı???
yoksa erciyes gerçekten üvey evlatmı sizin için???
hep destek tam destek diyoduk ark. ne oldu yaa
LEVENT ŞEKER
17.09.2007, 13:27
halen devam dıyor mu_?
Çılgınlar Grubu Bunu Haketmiyor Arkadaslar Bu konuda amacından çok saptırılmaya basladı.Çılgınlar gurubu burada haksız yere hakarete uğruyor suclu durumuna düşüyor LÜTFEN yapmayalım bu konuyuda daha fazla uzatıp sinirlerimizi bozmayalım.Bu olaydan yola cıkarak Çılgınlar grubuna nerdeyse demediğinizi bırakmadınız.Düşünün Lütfen çılgınlar grubu olmasa stadda kim bağaracak yıllardır Kayseri seyircisinin çekirdek düşkünlüğünü bilmiyormuyuz.Ayrıca Bursa vb taraftar gruplarını öven arkadaslar var o gruplar birlik içinde kendi şehirlerinden de destek alıyorlar.Cılgınlar olarak ben Kayseri seyircisinin bize destek olduğunu görmedim. bu konudada gördümki tam tersi karşımızda herkes.Lütfen bu tip olaylar büyümesin büyürse taraftarlar arasında bölünmeye yol acacaktır buda çok acı birsey değil mi?...
Saygılarımla
Konu Kapanmıştır !!!
ÜZÜNTÜ VERİCİ MESAJLAR...
Erciyesspor'un Antalya yenilgisi özellikle bazı kesimleri son derece memnun etmiş gibi görünüyor (!)...
Üstüne PARA da verseler,Erciyesspor'un maçlarına gitmeyeceklerini yazabilenler içlerindeki Erciyesspor karşıtlığını da ortaya koymuşlar.Ne kadar üzücü ve düşündürücü bir durum ?
Hani Kayseri'de iki takım TEK yürektiniz ? Ne oldu da bu kadar kısa sürede lastik patlattınız ? Gerçek Kayserili taraftar, kendi şehrini hangi kulvarda olursa olsun temsil eden tüm takımlara eşit uzaklıkta olan taraftardır.Kayserispor'da bizim, Erciyesspor'da, Argıncıkspor 'da,TED Koleji'de ve Talasgücü de...
Bizim tribüne koşup takıma DESTEK olmak adına herhangi bir beklentisi olmayan taraftarlara ihtiyacımızın olduğu ortada.Taraftarlık konusunda diğer şehirlerden çok ama çok gerilerde olduğumuz, sadece bir grup dışında stadda gereken desteğin ve tezahüratın yapılamayışıyla gerçektir.Siz hiç BURSA taraftarını izlediniz mi ? Adeta GÖKGÜRÜLTÜSÜ !!! Ya bizimkiler, ellerinde şemşamer paketleri, sanki TV'de dizi izliyor.Bu mu taraftarlık yani ?
Onun için siteye gönderilen mesajların daha olumlu olması gerekir.Bir takımı desteklerken, diğerini KÖSTEKLEMEK bu şehre hiç birşey kazandırmadığı gibi çok şeyleri kaybettirir...
Bursalılar gibi olalım demişsin. Merak Ediyorum Hangi biriniz bi maçta Çılgınlar´ın arasına gelip desteklediniz takımı ? Yazmak Kolay..
Netten Kirletmekte Kolay..
Çılgınlar38in büyüklüğünün kanıtlandığı kanaatindeyim. Nitekim Erciyesspor bunu Antalya ve İstanbulspor maçlarında anladı..
Hani o gün çılgınları yuhalayanlar neden desteklemiyorsunuz. Burdan Yazacağınıza gidip desteklesenize ?
Elif tv'de mehmet kardeşim konusuyor gerekenleri söylüyor.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.