Tam Sürümü Gör : Türkiye - Estonya
Estonyaya Gidip 5 cekip geLiriSs Kafanızı Y0rmayın :JCuz:
38ölümüne38
13.10.2008, 14:28
Bosna 7tane cekti biz en az 8 cekmemiz laazim dicem ama Kazim ve Ayhan gibi futbolcularla zor coook zor!!!
o kadar da kucumsemeyın abı adamları letonya yı kucumsedık gorduk euro 2004 de sonucta ıkı takımda sahaya 11 kısı cıkıo bence onemlı olan 3 puan ha 1-0 olmus ha 10-0
alayina38
15.10.2008, 02:21
aynen 1 0a raziyiz
koramaz38
15.10.2008, 10:54
hic bir rakipi kücümsememek gerek....insallah yüzü gülen 3 puani kapan taraf biz oluruz basarilar....
aLaYıNa gİdEr!!
15.10.2008, 18:21
ayhan mıllı takımda ne ıs yapar..! bıde su aydın yılmaz varya umitleri kattletti..!!
Milliler Estonya karşısında !
http://www.spor3.com/images/news/234245.jpg
A Milli Takımımız, 4. maçını bu akşam grubun zayıf takımı Estonya ile deplasmanda yapıyor.
Bosna-Hersek galibiyeti ile moral bulan A Milli Takımımız, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Futbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki 4. maçını bu akşam grubun zayıf takımı Estonya ile deplasmanda yapıyor.
(A) Milli Futbol Takımı, Estonya ile yapacağı gruptaki 4. maçla birlikte tarihindeki 457. karşılaşmasına çıkacak.
Milli takımımız, grubun averaj takımı olarak görünen ve şu ana kadar oynadığı 3 karşılaşmada kalesinde 13 gol gören Estonya karşısına mutlak 3 puan parolasıyla ve eksik futbolcuları nedeniyle genç bir kadroyla çıkacak.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılarında agresif bir takım bulacaklarını belirterek, "Muhakkak ki favori olan biziz ama ciddi olmayan hiç bir maç yoktur" derken, Estonya (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, İspanya maçında olduğu gibi yarınki karşılaşmada da Türkiye'yi oynatmamaları gerektiğini belirterek, "Oyunu kontrol altında tutmamız gerekli. İspanya maçı gibi rakibimizi oynatmamamız lazım. Kontratak şanslarını iyi değerlendirip sonuca gitmeliyiz" dedi.
STAT : A. Le Cop Arena
TÜRKİYE
Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, İbrahim Kaş, Servet Çetin, Kazım Kazım, Ayhan Akman, Mehmet Aurelio, Nuri Şahin, Arda Turan, Halil Altıntop
ESTONYA
Londak, Barengrub, Piiroja, Kruglov, Jaager, Dmitrijev, Kink, Lindpere, Vunk, Vassiljev, Voskoboinikov
SAAT : 21.30
YAYIN : TRT1 / Spor3.com
A MİLLİ TAKIM'IN 457. SINAVI
A Millilerimiz, bu akşam Estonya ile oynayacağı maçla tarihindeki 457. sınavını verecek.
Ay-yıldızlı ekibimiz 85 yıllık tarihinde 240'si resmi, 216'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 456 maçta 160 galibiyet, 109 beraberlik alırken, 187 kez de rakiplerine yenildi. Millilerimiz attığı 586 gole karşılık, kalesinde 700 gol gördü.
ESTONYA İLE 4. RANDEVU
19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde yarınki Estonya-Türkiye maçıyla birlikte iki ülke (A) milli futbol takımları 4. kez karşı
karşıya gelecek.
Geride kalan 3 maçtan 1'ini Türkiye kazanırken, diğer 2'si berabere sonuçlandı.2'si yarınki maçın yapılacağı Estonya'nın başkenti Tallinn'de, 1'i de tarafsız saha olarak Almanya'nın Hamburg kentinde yapılan, tümü özel 3 maçta Türkiye'nin toplam 5 golüne, Estonya 2 golle yanıt verdi.
spor3.com
Freestyle
15.10.2008, 23:04
Ruhum daraldi ya bu ne rezil bir maç. Bakamiyorum resmen maça. Ikinci yari Yusuf gibi Mehmet Yildiz gibi o formayi gerçekten hak eden oyuncular girerse bakarim belki.
Sniper38
16.10.2008, 00:09
Dakika 80, Gol yok!
Cok berbat oynuyoruz hep oldugu gibi!
Bu Terimden nasil kurtulacagaz aceba ya??
Maç bitti 0-0 bu mevlüt erdinç ne yapar rezil
Freestyle
16.10.2008, 00:29
Terim'den kurtulmak için bi de yenilseydik güzel olacakti
SivasLady
16.10.2008, 00:31
mac yorumu yapmiyacagim cok kizginim
keske bakmasaydim sac bas yoldurdular
Takimin basinda mafya Terim ve torpilli oyunculari olduktan sonra biz maç kazanamayiz.....
Kazim, Ugur boral gibi formsuz oyuncularla bu takim nereye gelebilir???
Aureliode çok bozuktu, Arda'da Ayhan'da.....iyi sayabilecegimiz oyuncuda fazla yoktuya neyse........
bu nasıl maç bu tür takımlara karşı hep puan kaybediyoruz
bcengiz38
16.10.2008, 01:46
şu terim gitsin diye son dakikalarda estonya gol atsın istedim.milli takım terimin egolarına emanet.memlekette forvet yokmuş gibi şu mevlütü oynatıyor yazık!bosna 7 atmış biz nerdeyse yenilecektik.
terim istifa artık beeeeeee yeterrrrrrr mevlüt vb. futbolcuları oynatana kadar al mehmet yıldıız fatih tekkeyi bırak artık milli takımısenin yüzünden maç alamıyoz
aLaYıNa gİdEr!!
16.10.2008, 10:02
berabere kaldığımız takıma bak..! yazıkalr olsun
Ne istifa etmesi ne kovmasi? :)
Terimin maasi 2 katina cikariliyor...Aylik 110bin YTL'den 220bin YTL ye!
chefchemiker
16.10.2008, 10:06
Terim gitmedikce rahat mac kazanamaz milli takim. Bizde rahat bir mac izleyemeyiz. Insallah devre arasinda bir salatasaray Terimi transfer eder, milli takimin cilesi biter.
Muzaffer
16.10.2008, 11:53
Milli takımın yakasını bırak artık terim.
koramaz38
16.10.2008, 15:11
sükürler olsunki maglubiyet almadik :)
rüyamda görsem inanmazdım estonya ile berabere kalacagımızı Fatih Terim'e tesekkur etmek lasım bize bi ilki daha yasattıgı icin...
en güzel baslıgı Fanatik gazetesi atmıs "Yenmeyeni Dövüyorlar" die biz zor olanı basardık
Mustafa K.
16.10.2008, 15:21
Rezil bir teknik direktör rezilk bir federasyon
o federasyon ki yapılanları bile bile bu adama göz yumuyor ve maaşına %100 zam yapıyor.
Herkez tarafından biliniyor ki milli takımda torpilli adamlar oynar 3 ezik futbolcuları ne kadar formsuz olursa olsun A milli takımda kendine 11 de yer bulur.Bizim anadolu futbolcusu ise 22 kişilik kadroda figürandır.Neyseki Topuz bu oyuna alet olmamayı öğrendi.Ayhan-Kazım-Mevlüt-U.Boral bunlar ne kadar hakediyor formalarını.
Freestyle
16.10.2008, 17:51
Kurtarici olarak Ugur ve Mevlüt giriyorsa oyuncu seçmede bir hata olmus demektir.
ben izlemedım macı ıyı kı de ızlememısım
ibrahim1299
16.10.2008, 23:12
ben izlemedım macı ıyı kı de ızlememısım
Bende izlemedim macı... birde izleyipte cileden cıkmak vardı...
23.30 da kalkacak uçak için sırf maçı seyredebileyim diye 21.00 da havalanına gittim koskoca Sabiha Gökçen havalanında tv bulamadım yetkilileri kınıyorum.20 yıldır ilkkez Milli takımın resmi bir maçını seyredemedim .Sözüm oki seyredememem benim için bir şans olmuş çünkü bu tür skorlar beni çıldırtıyor ,hiç olmazsa 90 dk kahrolmadım. Buda belki Terim için şans olmuştur ,90 dk hiç olmazsa benim kulaklarını çınlatmamdan kurtulmuştur...
m.emin38
17.10.2008, 20:53
fatih terim hic bir zaman başarılı bir teknik direktör olamadı zaten bu macta bunun en büyük kanıtı cıkan ilk onbire bakıp bunu görmemek icin kör olmak lazım
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.