PDA

Tam Sürümü Gör : Hakkari ve Sirnak´ta Catisma 5 Askerimiz SEHIT Oldu

ademdolgun
16.10.2008, 12:44
[ 5 asker şehit !
Hakkari ve Şırnak'ta çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit oldu.
16 Ekim 2008 / 10:49
HABER3.com
Hakkari'de ve Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 5 terörist ölü ele geçirilirken 5 evladımız da şehit düştü.

Ayrıca çatışmada aralarında Tugay Komutanının da bulunduğu 15 personel hafif şekilde yaralandı.

Dün gece saat 22.00 sıralarında Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Köprülü bölgesinde, bir grup PKK'lı teröristlerle, güvenlik güçleri arasında sıcak çatışma yaşandı.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye çok sayıda helikopter sevk edilirken, Hakkari-Çukurca ve Hakkari Şirnak Karayolu ise bölgedeki operasyonlar nedeniyle bir süreliğine kapatıldı.

PKK'lılarla yaşanan sıcak temasta 5 evladımızın şehit düştüğü, aralarında Tugay Komutanı'nın da bulunduğu 15 askerin de hafif yaralandığı belirlendi.

Öte yandan Hakkari ili Şemdinli ilçesi Derecik bölgesinde 4 Şırnak ili Cudi Dağı bölgesinde 1 olmak üzere 5 PKK'lı terörist de ölü olarak ele geçirildi.

İŞTE GENELKURMAY'DAN YAPILAN AÇIKLAMA:

1. Hakkari ili Kavaklı bölgesinde 15 Ekim 2008 tarihinde icra edilen operasyonda görev alan bir komando bölüğünün, teröristlerin muhtemel bulunabileceği yerlere saat: 20.30 civarında manevra yaparken bir patlama olmuş ve bunu takiben teröristlerin açtığı ateş sonucu 4 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. Teröristlere şiddetle karşılık verilmesi üzerine, teması keserek kaçmışlardır. Teröristler üzerine açılan yoğun ateş sonucu verdikleri zayiat henüz bilinmemektedir.

2. Teröristlerin muhtemel kaçış istikametlerini kesmek maksadıyla, helikopterlerle bölgeye gece birlik sevk edilmiştir. Bir helikopterin inişi esnasında meydana gelen teknik arıza sonucu, helikopter kırıma uğramıştır. Bu olayda ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi Şırnak Asker Hastanesinde şehit olmuş, aralarında Tugay Komutanının da bulunduğu 15 personel hafif şekilde yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir.

3. Ayrıca, Hakkari ili Şemdinli ilçesi Derecik bölgesinde, Irak sınırına 4 km mesafede bir grup terörist tespit edilmiş, yapılan müdahale sonucu 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

4. Şırnak ili Cudi Dağı bölgesinde icra edilen operasyon esnasında ise 1 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

5. Şehitlerimize Tanrıdan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve Yüce Milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
[/COLOR]

Kaynak: www.haber3.com

ademdolgun
16.10.2008, 12:46
5 Vatan Evladini Daha SEHIT Verdik, Mekanlari Cennet Olsun, Cenabi ALLAH Ailelerine Sabir Versin

Muzaffer
16.10.2008, 13:56
Alıştık artık ne olacak ha 5 ha 15
Padişahım çok yaşa.

ÜLKÜHAN
16.10.2008, 14:05
Yorum yapmayım yapmayım diyorum ama varya buna sebep olanların ciğeri yansın ne diyim ki

Muzaffer
16.10.2008, 14:39
Boş yere şehit olan askerlerimizden birisi evin tek oğluymuş.
Ahhh ah..
Amerikan köpekliği yapanların bir an evvel defolup gitmesi lazım.
Aslı TÜRK olmayan basiretsiz amerikan köpekleri; Yediğiniz kemik bir gün boğazınıza duracak bundan şüpheniz olmasın.

ibrahim1299
16.10.2008, 14:50
Basımız sagolsun...Allah ailelerine sabır versin...
yorum yazacaktım ama okadar sey varki yazacak agzımı acsam hükemetten girip askerden cıkarım...İyisimi susayım...

TALAS38
16.10.2008, 15:25
ALLAH rahmet eylesin biz de abd uşakları olduğu sürece daha çooook vatan evladı gidecek satan satana..

emre_38_ks
16.10.2008, 16:15
dile kolay 5 sehıt daha..15 sehıt 17 sehıt bu rakamların hepsı ayrı ayrı bırer ınsanı anlatıyor..her bırının bır aılesı bır sevdıgı ve sevenı var..bazısının cocugu bazısının nısanlısı var..bazısı aılesının gecımını kendısı saglayan ınsan..yazık gercekten cok yazık..Allah hepınızın belasını versın..kurtlere dusman degılız tabıkıde bızım sozumuz boluculere..kurt farklı bolucu farklı..

McBLaCkWoLf
16.10.2008, 21:08
bitirin artık şu illeti:(

Cörekdere38
16.10.2008, 22:17
valla artik normal olmaya basladi bizim onlarca sehidimiz var birsey yapmiyoruz ama ruslarin bir askeri ölüyor dünyayi ayaga kaldiriyorlar yuh artik yaziklar olsun

Köln38
16.10.2008, 22:56
ates düstügü yeri degil yüregimizi yakiyor.

alayina38
17.10.2008, 03:24
allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun ins.icimizde var kardesler pkklilar icimizde komutanlar var vur emri vermeyen bile bile casuslar var bunlarin kellesi gitmeden terör merör bitmez yaziklar olsun gurbettde ble kürtler demiyelim pkklilar ne seviniyor kücücük sipalara nasil askerininizi vuruyoz diyorlar almanya sokaklarinda hep asiliyorlar kücük cocuklara bile simdiden allah belalarini versin bunlarin

imparator38
17.10.2008, 10:10
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Lanet olsun teröre, terörü üretenlere ve destekleyenlere.

F.K
17.10.2008, 11:12
Allah Rahmet Eylesin
Kahrolsun Pkk Pkk dan Kurtulmak için en önce ABD den sonrada İçimizde Her Şeyi Abd ye Tanışıp Hareket edenlerden Kurtulmamız gerekir

ademdolgun
20.10.2008, 23:35
MİNİK BİR YÜREKTEN BABAYA MEKTUP

formulas>formulas>

Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.

Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.

İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?

Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.

Ölmediysen nerdesin baba?

Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.

Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?

Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.

O da sen yoksun yanımda.

Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?

Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?

Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.

Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?

Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba..

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH tan RAHMET KALANLARINA SABIRLAR DİLİYORUZ….