Tam Sürümü Gör : Biri Şu "Binbir Gece" dizisine dur desin
Ayhan BAYNAL
21.10.2008, 22:41
Arkadaşlar;
1-2 yıldır Kanal-D'de oynayan "Binbir Gece" dizisine dur demeli.
Filimdeki ne kadar kötü karekter varsa "KAYSERİ'Lİ"
Şimdi de bir PEZEVENK çıktı. Karı satıyor. Oda "Kayseri'li", Sattığı kadında.
Bu nasıl dizi.
Evde bu diziyi yasakladım.
Ayıp.
Filmin her sahnesinde şunu yaparsan seni Kayseri'ye sürgüne gönderiririm diyalogları,
Kayseri'li gelinin bir başkası ile aldatması.
Kayseri'li damadın falan filanla aldatması.
Kayseri'linin gayri meşru çocuğu.
Sanki birileri kasten yazmış. Yönetiyor ve oynuyor.
Ayıp ayıp.
Hemde çok ayıp.
Hiçmi Kayseri'de yürekli biri yok.
Hiç mi Kayseri'li yok. Bu işe dur diyecek.
Sayın Valim,
Sayın Belediye başkanım.
Sayım Milletvekillerim.
Sizlere sesleniyorum.
Lütfen.
Kayseri'nin ismini karalatmaya müsade etmeyin.
------------
izlemeyeceksin izlettirmeyeceksin
vede rtük'na şikayet dilekçesi ve mail gönderilecek.. dizide bu tarz karakterlerin sadece bir kent üzerinde toplanmasının gerekçesi ve sebebi nedir bu öğrenilinecek.
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx (http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx)
Böyle saçmalıkları izleyip prim veren çok oldukca
bunlar azalacagına tam tersi dahada çogalar...
Ayhan Bey,
Sizinle aynı fikirde olduğumu ifade etmekle yayınlanan birçok dizi resmen ülkemizde kültür yozlaşmasına neden oluyor.
İnsanlarımıza kötü örnek oluyor, değerlerimizi yok ediyor. TV de kaliteli birşeyler kalmamaya başladı.
Sonra da gençler neden bilgisayar başından kalkmıyor oluyor.
gaziköylü0038
21.10.2008, 23:42
buz dizileri kimse görmüyor ama kurtlar vadisine gelince avaz avaz bağırıyorlar yasaklansın diye işte binbirgece gibi dizler insanı fuhuşu sanki normal gibi gösteriyorlar teklifler felan havada gerçi alay konusuda oldu bunların taktığı yok...artık buraya kadar terbiyesizleşmeyin
Ayhan yerden göge kadar haklisin ama bence biz kayserileri kötü gösterdigi icin degil AHLAKSIZ bi dizi oldugu icin basladigi günde kaldrilmasi lazimdi hic seyretmedim ama internette kötü haberlerini okudum bunlarin hepsi srfszzzz....
o deilde biri şu fenere dur desin yaa böle oturdum elime çayımı aldım keyifle arsenalin futbolunu seyrettim :D spiker maç sonunda güzel dedi çoluğa çocuğa yenildik diee :DDDD
Avendano38
22.10.2008, 01:55
Ayhan abi haklisn ama bu yeni bir durum degil cogu dizi de artik insanlar Türklük ve Müslümanliktan uzaklastirilmak isteniliyro ve degerlerimiz ayaklar altina aliniyor benim görüsüm.
m.emin38
22.10.2008, 11:16
abi ne yapmamız gerekiyosa söyleyin yapalım bu konu hakkında yapmayan namert olsun
yemlihali
22.10.2008, 12:24
özel kanallar çogaldıkca hayatımızda yozlaşıyor artık törelermizi adetlerimizi küçümser olduk bu diziler bile bile yapılıyor dizilerdeki olaylar şırınga ile enjekte edilir gibi kanımıza işletiliyor tokatlı samimi oldugum bir abi var onla aramızda geçen bir konuşmayı anlatayım bu abi 10 yıl hapis yatmış hapis yatmasının sebebi ise namus davası bu abi diyorki şimdi benim kızım eve erkek arkadaşı ile geliyor karşıma geçiyor makyaj yapıyor mini etek giyor ben diyor kızıma bir şey diyemiyor ama adam bunları anlatırken nerdeyse aglayacak artık bu arkadaşlıklar flörtler televizyon kanallarının sayesinde normalmiş gösteriliyor bilge hanın yıllar öncesinde bir konuşması var ey türk sen törene kültürüne sahip çıkdıkca seni kimse bozamaz ayhan abi size sonuna kadar katılıyorum bu dizi yayından kaldırılmalı türkiyenin milliyetcilikte başta gelen şehirlerinden kaysermizi küçük düşürmek için yapıyorlar bunları şerefsizler
bilerek yapıyorlardır bizde tepkimizi maçlarda verelim pankart falan ya da miting yaparak gerçek kayserili tepkisi koyar kurtlar vadisine gelince hemen karalarlar ama böyle saçma salak dizilere kimse ses çıkarmaz
38ölümüne38
22.10.2008, 13:40
Sonuna kadar katiliyorum ayhan abi ama elden ne gelir???
koramaz38
22.10.2008, 17:49
bir ... çıktı. Karı satıyor. Oda "Kayseri'li"
ben öyle dizi mizi takip edenlerden degilim ama ne yalan söyleyim üstekki cümle beni hic rahatsiz etmiyor :)
sevdali_sehit
22.10.2008, 23:48
bir .... çıktı. Karı satıyor. Oda "Kayseri'li"
ben öyle dizi mizi takip edenlerden degilim ama ne yalan söyleyim üstekki cümle beni hic rahatsiz etmiyor :)
hocam dikkatini alayim sattigi kadinda diyor burda
hic hos bisey degil bu dizi
muptela_38
23.10.2008, 00:42
izlemeyeceksin izlettirmeyeceksin
vede rtük'na şikayet dilekçesi ve mail gönderilecek.. dizide bu tarz karakterlerin sadece bir kent üzerinde toplanmasının gerekçesi ve sebebi nedir bu öğrenilinecek.
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
Ayhan BAYNAL
23.10.2008, 00:56
ben duyurumu yaptım.
sizlerde yapın.
ibrahim1299
23.10.2008, 01:02
Valla acıkcası "reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır" sözü dogru olabilir ama reklam olacak diye de bi nevi "PEZEVENK" durumuna düsmek bence cokta hos deil...Gereksiz ve de insanların kabullenemeyeceği bir durum...
muptela_38
23.10.2008, 01:15
ben duyurumu yaptım.
sizlerde yapın.
aynen ayhan abi bende görüş ve şikayetimi bildirdim
Ayhan BAYNAL
23.10.2008, 01:22
Kayseri Televizyon ve Yerel basın uyuma.
Şehrine sahip çık.
Tepkini koy...
m.emin38
23.10.2008, 11:32
tepkimizi koyalım bu e-mail gzl bir fikir
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.