Tam Sürümü Gör : Kayseri şokta!
ajansspor.com
29.10.2008, 16:00
Fortis Türkiye Kupası'nın son sahibi Kayserispor, grup maçlarına beklemediği bir sonuçla başladı! B Grubu maçında sahasında Bank Asya 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Altay'ı konuk eden sarı kırmızılılar, öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamadı ve bir puana razı oldu: 1-1! Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/turkiyekupasi/h/20081029/kayseri_sokta.html )
Bence hoca şokda değil kayserispor taraftarları şokda..
darkwolf
29.10.2008, 17:00
tolunay gıtsın ertugrul gelsin.
ya benim anlamadigin en azindan bi kaleci yusufa firsat versende degerlendirmeye calissa eminim Souleymanou dan iyidir sagolsun topu elinden kacirmis bizde yemisiz bi güzel yoksa adamlarin bi atagi bile yok
Fırsat veremiyor demek birileri müsade etmiyordur...
m.emin38
29.10.2008, 18:15
tolunay gecen bir acıklamasında ima etmeye calıştı anlayan anlamıştır kadroyu kurarken tam yetkiye sahip degil yapılan transferlerin cogu tolunayın istek dışı olmuştur yaa başkan istemiş alınmış yada hurma istedi diye alınmış tolunayın hataları yok degil ama asıl sorun yukarda bunu herkes bilsin...
Incesu`lu
29.10.2008, 18:29
tolunay gecen bir acıklamasında ima etmeye calıştı anlayan anlamıştır kadroyu kurarken tam yetkiye sahip degil yapılan transferlerin cogu tolunayın istek dışı olmuştur yaa başkan istemiş alınmış yada hurma istedi diye alınmış tolunayın hataları yok degil ama asıl sorun yukarda bunu herkes bilsin...
Eger senin dedigin gibiyse Tolunay'in da hatasi vardir bence. Neden böyle isine karistiriyor Yönetimim??
O yüzden asilinda Istifa etmesi lazim!! Teknik Direktör isine kimseyi karistirmaz, ne Manager nede Yönetim. Bu nasil Yönetim be!! Böyle Teknik Direktör isine karisiyorlar, herkes isini bilsin!! Benim görüsüm ginede Tolunay Kayserispor'u oynatamiyor. Kayserispor cok defansif oynuyor, ellinde böyle Kadro veya Oyuncular varken, daha iyi oynamasi lazim.
m.emin38
29.10.2008, 18:34
Eger senin dedigin gibiyse Tolunay'in da hatasi vardir bence. Neden böyle isine karistiriyor Yönetimim??
O yüzden asilinda Istifa etmesi lazim!! Teknik Direktör isine kimseyi karistirmaz, ne Manager nede Yönetim. Bu nasil Yönetim be!! Böyle Teknik Direktör isine karisiyorlar, herkes isini bilsin!! Benim görüsüm ginede Tolunay Kayserispor'u oynatamiyor. Kayserispor cok defansif oynuyor, ellinde böyle Kadro veya Oyuncular varken, daha iyi oynamasi lazim.
sana katılıyorum elinde malzeme varken kullanmıyo fakat degişmesi bize bişey kazandıracaksa buyrun degiştirelim fakat bize zarar verecek gelen hocayada aynı şeyler yapılacak ertugrul saglamın gitmesindeki en büyük etkenlerden biriside bu taraftarın onu o kadar başarısına ragmen yuhhlaması ve yönetimdeki sorunlar kim nederse desin bir kılıf bulunuyor ama sabır edelim elimizdeki degeri kaybedip istikrarsız bir yol izlemeyelim
M.Eren'in 2 haftadır hiç tadı yok nasıl sabrediyor bu adam ya ikinci yarı Olembe girdi adam çok hızlı vede akıllı oynuyor,artık kaprisinden vazgeçsinde Olembe'yi oynatsın..
Zlatan38
29.10.2008, 19:17
bari kalede revizyona gitse diğerlerinden vazgeçtik yusufu koysa bari bu tip maçlarda zarar etmez ya ...
Elimizdeki Olembe, Escobar ve Puroviç i degerlendirmemiz lazim. Benim kanaatim 3de iyi oyuncu. Iyi kullanbilirsek takimin gücü dahada artacaktir
hayırlısı..
bundan sonra daha dikktli olmalıyız..
bjk macını bekleyelim..
Her kulüpde hocaya müdahale ediliyor mutlaka çünkü o yönetimde transfer yapılan biri menejerin veya bi yöneticinin tavsiyesiyle olduysa o kişi hocaya baskı yapabiliyor benim adamım adı altında kibarca!!! yani ben aldırdım bak her macda oynadı mantığıyla oluyor bu seyirciyi ve kulubü düşünmek otomatikman ikinci plana düşüyor..
_Sehzade_
29.10.2008, 20:30
Almamiz gereken bir maçti. Yazik oldu ama herseyin sonu degil.
Insallah bu maglubiyet, Ankaraspor maçi gibi, bize iyi bir ders olur.
Bu sene kesin Kupa'yi almamiz lazim. Yoksa bu taraftar durmaz. Bunu Tolunay bilsin.
yav hani uefaya gitmenin en kolay yolu kupaydi hani kupaya bu senede önem verecektik
altayi kücümsemisler maci önemsememisler bu mac 8jk macindan daha önemliydi
simdi guruplardan cikmamiz mucizelere kaldi gs ve ankarasporu deplasmanda yenecegimizi pek sanmiyorum özellikte bu kadro ve taktikle
savunmada ereni kesmis belkide eren eski takimana karsi oynamak istememistir
ama sonra 75inci dakikada gereksiz yere toledoyu oyundan aliyor ve akabinde gol yiyoruz tecrübesiz hoca oldugu nasilda belli oluyor aklinca toledoyu 15 dakika erken oyundan alip dinlendirecek yav savunma elamnlari sakatlik falan olmadikca degistirilmez bunu bir hoca nasil bilmez ayriyetten cangele ve aga en azindan 18lik kadroda olmazmi mac sikisirsa oyuna alirsin yada ilk 11de oynatirsin istedigin skoru yakalayinca oyundan alirsin buna benzer bir sürü hata var yav
bu maca 8jk macindan daha fazla önem verilmeliydi 8jk maci yenilsek bile lig uzun telafisi olur ama kagit üzeri en kolay rakiplerinden birine kendi evinde puan kaybedersen guruptan cikman mucize olur
gaziköylü0038
29.10.2008, 23:27
biz gerçek taraftarmıyız önce bunu soralım sonra hemen hoca gitsin diyelim bol keseden yorumlar boş konuşmalar bu siteye çok zarar verdiğini düşünüyorum onun için eski forum nerde şimdiki forum ve yorumlar nerde
hakan.basarslan
30.10.2008, 08:41
Bu adam tutarsız....
Fener maçından sonra ayaklarımız yere basacak dedi...
Ankaraspor maçında gördük.... ayaklarının yere basışını....
Kaleciyle defans birbirine giriyor top Cangelenin önüne düşüyor maç kazanıyorsun sonra Altayı yenemiyorsun.... Hoca seninde oyuncularının da burnu bir karış havada... Hele hele hurmanın... Uyuyan yönetim istemiyoruz..
aLaYıNa gİdEr!!
30.10.2008, 09:24
gazıkoylu abıcım yensekde yenılsekte soyluyoruz tolunay hoca kaprısı yuzunden coğu oyuncuyu oynatmıyo neden escobarı bu macta ızlmıyoruzya olurmu 1 mac opynatsa..!
cangele aga tribünden izlememeliydi 2.yarı alacaktı ikisinide tamam ilk yarı puroviçe falan şans verip 2.yarı alacaktı yanlış yaptı hoca
aslında futbolda süpriz her zaman vardır. Dün ilk üç dakikada dört sıfır olacak maç, futbolcuların laubaliliği yüzünden bu şekilde oldu. Hoca maçı ciddiye aldığını çıkardığı as kadroya yakın tertibi ile gösterdi. Türk futbolu ve futbolcusu her rakibi ciddiye almadığını bu maçtada tescilledi. Bir söz vardır çok sevdiğim "insanın en güçsüz oldupu an, kendini en güçsüz hissetiği andır." dün bu olay yine gerçekleşti. Hatası puroviç ve turgayın yan yana oynamayacağını ilk yarıda göremeyişi idi benim fikrim. Puroviç bu formu ile bu kadroda zor yer bulur bence. Yinede bu gruptan biz ve ankara çıkacak diye bir his var içimde.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.