Tam Sürümü Gör : Burdan kınıyorum....
mustafaozkanks
03.11.2008, 21:20
kayserisporumuzun beşiktaşla oynamış oldugu maçı izlemek için işten kaçıp stada dogru koşar adımlarla gittim.maçın başlamasına 15 dk gibi bir zaman kalmıştı stadın etrafında polisler duruyo bildiginiz gibi demirlerle çevirip stadı.polisin yanına 3 arkadaş gidip girişi nerden yapıcamızı sorduk insani biçimde ama beklemedigimiz bi tepkiyle karşı karşı kaldık kolumu tutup defol git burdan nerden girersen gir dedi velahavle diyip başka tarafa dogru gidecekken ordan başka bir polis gelip hayvanca bizi itiklemeye başladı defolun gidin burdan diye abi maça geldik nereye gidecez diyorum s... git nereye gidersen diyor yumruk atmaya kalkıştı bu arada arkadaşlarım mudahele ederek olayı yatıştırmaya kalkıştı ama bu sefer bizi tutuklamaya kalkıyor polis arkadaş neyse diger polisler araya girerek bizi ordan uzaklaştırdılar. BURDAN EMNİYET MÜDÜRÜNÜ SONSUZ KERE KINIYORUM BURDAN O HAYVANLARI POLİS YAPAN İNSANLARI KINIYORUM BURDAN ONLARIN AMİRLERİNİ KINIYORUM BÖLE OLAYLAR YAŞAYARAK BİZİ POLİSLERE KARŞI SOGUTAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ HAYVANLARI KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN DİYORUM
38ölümüne38
03.11.2008, 21:28
Cok uzucu bir olay gercekten ayip tek kelimeyle AYIP!!!
Aynen katılıyorum mustafaozkans, takım gol atmış seviniyoruz gelmiş polisin biri jopluyor beni,hiç sevmiyorum şu memleketin emniyetini zaten,saldırsan suç saldırmasan bi dert,polislere kıl oluyorum zaten,yiyosa gidip dtpli şerefsizlerle çatışsınlar ama nerdee
kaka_leite
03.11.2008, 22:02
dostum gidip emniyete şikayet edeceksin bak baklım ne olauyor,eskişehir de maça gittim polis köpeği üstüme saldı :) ertesi fün o polisi şikayet ettim kınama cezası aldı,insan hayatı bu tavuk hayatı değil
telefonunla foto çekeydin şikayet etseydin keşke
kayserisporumuzun beşiktaşla oynamış oldugu maçı izlemek için işten kaçıp stada dogru koşar adımlarla gittim.maçın başlamasına 15 dk gibi bir zaman kalmıştı stadın etrafında polisler duruyo bildiginiz gibi demirlerle çevirip stadı.polisin yanına 3 arkadaş gidip girişi nerden yapıcamızı sorduk insani biçimde ama beklemedigimiz bi tepkiyle karşı karşı kaldık kolumu tutup defol git burdan nerden girersen gir dedi velahavle diyip başka tarafa dogru gidecekken ordan başka bir polis gelip hayvanca bizi itiklemeye başladı defolun gidin burdan diye abi maça geldik nereye gidecez diyorum s... git nereye gidersen diyor yumruk atmaya kalkıştı bu arada arkadaşlarım mudahele ederek olayı yatıştırmaya kalkıştı ama bu sefer bizi tutuklamaya kalkıyor polis arkadaş neyse diger polisler araya girerek bizi ordan uzaklaştırdılar. BURDAN EMNİYET MÜDÜRÜNÜ SONSUZ KERE KINIYORUM BURDAN O HAYVANLARI POLİS YAPAN İNSANLARI KINIYORUM BURDAN ONLARIN AMİRLERİNİ KINIYORUM BÖLE OLAYLAR YAŞAYARAK BİZİ POLİSLERE KARŞI SOGUTAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ HAYVANLARI KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN DİYORUM
insanları yanlış yaptıklarını düşündükleri konular için kınayabilirsin bu senin en doğal hakkın
ama bu sitede bu şekilde sadece birkaç kişinin neden olduğu şey için bütün polis camiasını bu şekilde ağır hakaretlerle zan altında bırakmana müsade edemem
o insanları bu şekilde değil daha düzgün bir adab ile kınayadabilirdin...
konu kapatılmıştır....
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.