PDA

Tam Sürümü Gör : Erkiletspor

Ayhan BAYNAL
20.09.2007, 16:31
http://www.kayseriamator.com/takimres/erkilettakim1.jpg

PNR_86
10.09.2008, 13:59
Başkanı futbolcularına çok değer veriyor.Kalacak yeri olmayan futbolcularına ev bile tutuyor.Umarım bu sene de takım bizim yüzümüzü kara çıkartıp başkanın savunduğu gibi olur...

Ziya DİNÇSOY
10.09.2008, 16:58
amatör ligi çok severim;

erkiletsporda takip ettiğim takımlardandır..

takım otobüsleri dahi var..

üzerinde takım renkleri ve arması olan..

YAŞASIN AMATÖR RUH-AMATÖR LİG...

PNR_86
10.09.2008, 17:07
Arması takımın kendi arması değil Erkilet Belediyesi'nin bayrağındaki resim arma yapıldı. Renkleride değişmediyse mavi beyazdı.Belde olarak belki takıma çok sahip çıkılmıyor ama başkan ciddi manada takıma sahip çıkıyor.

Ziya DİNÇSOY
10.09.2008, 17:13
hayır hayır..

otobüsün üzerindeki armanın belediyenin arması oldugunu sanmıyorum

yan bakan bir kaplan resmi..bu belediyenin arması değildir herhalde

erkiletspor başkanı takıma ve oyuncularına cok sahip çıkıyor çıkmasına ama her sene oldukça fazla para harcıyorlar..bir amatör takım için çok uçuk bir mebla..

belde ne yönden destek vermiyor ?

erkiletspor maçlarını erkilette oynamıyor ki ?

diger amatör takımların kendi semtlerinde oynamadıgı gibi..

sümerde ve yahut argıncıkta oynanır amatör lig maçları..

çogunlukla giderim...

ve cok da zevk alırım..

o oyunculardaki açlık-hevesat futbol tutkusu yok mu..

çamurda sogukta..

o tutkuya aşıgım :)

PNR_86
10.09.2008, 18:13
(Biz burda böyle Erkiletspor'u konuşur gideriz)
Otobüsü hergün görüyorum ama kaplan hiç dikkatimi çekmemişti ben üzüm tutan kız resminden bahsetmiştim.O beldenin bayrağındaki resim.Beldedende seyirci yönünde bi destek demedim amatördür seyirci desteği beklemek saçma olur bugün Kayserispor bile tam manasıyla seyirci desteği almıyorsa benim Erkiletspor'a seyirci desteği beklemem saçma olur.Belde hala yüz küsür gol yiyip rekor kıran takımı unutmadı ve yeni takımada o şekilde bakıyor.Bende bunlara dahildim.Maç olduğu günlerde başkanı arayıp "kaç gol yediniz Vedat Abi"diyordum.Umarım o dönem eskide kalmıştır.Para konusuna da çok veya az harcanıyor bilemem ama bi beklenti olmasa o para harcanmaz ve takımın bu kadar arkasında durulmaz.

Ziya DİNÇSOY
10.09.2008, 20:23
117 gol yemişlerdi biliyorum..

ulusal medyada filan da çıkmışlardı :)

neyse amatör futbola destek vermek prof lara destek vermekten daha önemlidir..

yukarıda yazdım kendi açımdan sebeblerini..

PNR_86
22.10.2008, 13:44
9 tane atmışız bu hafta...Maşallah

mmd
22.10.2008, 15:54
Ben 1995 - 2002 yılları arasında Erkilet'te oynamıştım.Renkleri Sarı-Siyahtı.O zamanlar takımda acayip bi hava vardı.Maddi bakımdan çok kötüydü.Ama manevi bakımdan ulaşılmazdı.
Ozamanlar kayserispor ve (Hacılar) Erciyesspor takımımızdan birçok oyuncuyu istemişlerdi.
Ben başka takıma gittikten sonra yönetim değişmiş.Eskiden takımı ayakta tutan bütün adamları yollamışlar.:nono:
Şimdilik takip ettiğim kadarı ile iyi gidiyorlar...
Takım otobüsünü ne gördüm.Üzerinde Mavi bi panter logosu var...