Tam Sürümü Gör : Bu sezonki Türk Bayraklı formamızı İstanbul'da nerede bulabilirim?
İyi günler arkadaşlar. İstanbul'da oturan bir Kayserispor taraftarıyım anlayacağınız gibi. Bu sezon giydiğimiz Türk Bayraklı formamızı almak istiyorum (hangisi olduğu önemli değil.) orjinal adidas, arkasında futbolcu ismi yazıp yazmaması da önemli değil. nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
bu perşembe oynanacak gs maçından önce stat çevresinde satılma gibi bir durum olabilir mi?
şimdiden teşekkürler.
ben yarın istanbul'a gidiyorum inş.İstersen sana getirebilirim...
Uni.İnfaz
10.11.2008, 18:10
ben kayseride zor buluyom kardes ole bişe olmaz olsada dandik forma satılır anca burda bulabilirsin
İstanbulda Şu Anda Orjinal Forma Hiç Bir yerde bulmazsın Zeytiburnu olivumda satıyorlardı bir dönem orası kapandı sahte forma ise gs maçına gelmez bir çok kayseri maçını ali samiyende izledim misafir takım bölümünde hiç satıldığını görmedim
Ali Samiyende Görüşürüz Allah İzin Verirse Maçta Olacağım
m.emin38
10.11.2008, 21:46
takımımızı yanlız bırakmayın kardeşler
biz kayseride bulamıyoruz sen nasıl istanbulda bulacan.futbolcular atarsa anca öyle alırsın.gs maçında
anlaşılan yönetimimiz bu konuda baya eksik davranıyor... neyse ben yine de maçtan önce bakacağım stat çevresine. ilginize teşekkürler.
anlaşılan yönetimimiz bu konuda baya eksik davranıyor... neyse ben yine de maçtan önce bakacağım stat çevresine. ilginize teşekkürler.
Yöntim hangi konuda tam
Yöntim hangi konuda tam
EYNEN AVATAR RESMİN GİBİ DEĞİL Mİ.
ben geçenlerde eminönü'de doğubank ın arka sokagğında anadolu takımlarının formalarnı gördüm..Sivas, bursa vs... isterseniz oralara bi bakın derim...
imparator38
14.11.2008, 10:39
http://www.stadium.com.tr/ diye kulüpler birliğinin bir sitesi vardı internetten satış yapıyorlardı bir bakmak lazım belki orda vardır. Siteye uzun süredir giremiyorum yalnız.
Alper MUTLU
18.11.2008, 02:13
O site birbucuk senedir kapalı. Aslında açık ama satış yapılmıyor.
Ben adidasın büyük mağazalarını dolaşmanı tavsiye ederim. Ben de alıcam bir forma ama henüz dolaşma fırsatım olmadı.
Bulursam bilgilendiririm seni.
aghahowarda
20.11.2008, 17:54
ADİDAS MAĞAZALARINDA YOK..OLİVİUMDAKİ ADIDAS A SORDUM ORDA DA YOK..SİRKECİ POSTANESİNİN KARŞISINDA Bİ BAKTIM SİVAS ANTEP BURSANIN FALAN ORJİNAL FORMALARI VAR..AHA BULDUM DEDİM SORDUM ADAMA KAYSERİ FORMASI SATMIYORUZ DEDİ :(
m.emin38
21.11.2008, 15:31
kayseride var bu formalardan gecen fiyat sordum 80 ytl dedi şortla beraber bide 30 ytlye var ama orjinal degil yan sanayi
m.emin38
21.11.2008, 15:33
biz kayseride bulamıyoruz sen nasıl istanbulda bulacan.futbolcular atarsa anca öyle alırsın.gs maçında
ben sana temin ederim alcaksan kardeş hatta kendin git la tarif ediyim 27 mayısın arkasındaki sokakta spor magazası var adı tam olarak aklımda degil ama gözüne carpar zaten ordan alabilirsim orjinalde var yan sanayide...
İstanbulda Orjinal forma Bulmanız Şu Anda Çok Zor Hatta İmkansız Diyebiliriz Fakat Kayseride Bir Dönem Maçlarda Dağıtılan Forma Kaşkol Şapka ve Buna Benzer Ürünleri Üreten Firmanın Size Yerini Tarif Edeyeyim Oraya Bir Bakın
Eminönü Mercan Yokuşunu Çıkarken 3 Kapılı Kısmet Han Adında Bir Han var O Hanın İçinde STAR Spor (Yanlış Hatırlamıyorsam) Spor Malzemeleri Satan Bir Firma var Orda Kayserispor ve Erciyessporla ilgili Forma ve Benzeri ürünleri Bulabilirsiniz Bu Firmanın Sahipleride Kayseri İncesuludur
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.