Tam Sürümü Gör : ANTALYASPOR - Red Soldiers
Red Soldiers
11.11.2008, 09:20
Antalya' dan herkese selamlar. Bizde burda yerimizi alalım.
http://img504.imageshack.us/img504/5010/dsc00380ep3.jpg
Red Soldiers
11.11.2008, 09:22
Şifo Mehmet in gelmesi ile iki haftadır galip geliyoruz. Moraller yerinde. İlk onbirden 4 oyuncumuz eksik Kayseri maçına. Bu durum biraz can sıksada Sivas maçında verilen mücadele aynen devam ederse puan yada puanlar alırız Kayseriden.
Red Soldiers
11.11.2008, 09:25
Kupada bu hafta bay geçiyoruz. Kayseri kupada zorlu bir maça çıkacak. Kayseride eksik cezalı varmı?
mehmet özdilekle çıkısa geçdi antalya ama kayserispor maçında işiniz çok zor
yasinn_38
11.11.2008, 13:05
kayseri macında işiniz coook ama cook zorr! o maç bizim olacak :D ne kadar cıkısa gecsenızde kayseriden de cıkıs olmadıgını bılıyonuz :D
öncelikle sitemize hoş geldiniz antalyasporlular
ama bu hafta gerçekten işiniz çok zor
geçen hafta beklemedigimiz maglubiyet aldık onun acıısnı sizden çıkartacagız kusura bakmayın şifo mehmet geldiginde güzel futbol oynar oldunuz 2 hafta 2 galibiyet ama bu hafta ne yazık ki maglubiyetle antalyaya döneceksizin onu şimdiden hatırlatayım
ayrıca bize karşı çok şanslısınız hem KAYSErİDE hem de antalyada ama bu sefer bu şanssızlıgımızı kıracagız
bcengiz38
11.11.2008, 15:08
antalya defansı sorunlu olan bir takım.ben hiç şans vermiyorum kayseri deki maçta.net skor 2-0 alırız..
Red Soldiers
11.11.2008, 15:15
Kayseri deplasmanından alınacak bir puan bile bize yeter. Gs maçından dolayı yorgun olabilir futbolcularınız. Ummadık bir sakatlıkta gelebilir.
Önceki teknikdrektörünüz olsa puan alırdınız çünkü o kapanır defans yapardı ,biz de kapanan takımlara gol atamıyoruz ama Özdilek açık futbolu tercih ediyor oda tam bize göre ,hatırlayın fb nin halini .Yani kardeş şansınız yok ...
bcengiz38
11.11.2008, 15:47
kardeş antalya yeni bir stad istemiyormu artık?
Red Soldiers
11.11.2008, 16:01
Yapımı başladı. 2010 yılına yetişecek deniyor. 30.000 kişilik bir kompleks. Altında alışveriş mağazaları restaurantlar v.s. Çok amaçlı yani. Yanınada kapalıspor salonu yapılıyor. Stadın yerini deplasman seyircileri çok sever. Denize konyaaltı sahiline beş dk mesafede. :)
bcengiz38
11.11.2008, 16:04
oo çok güzel hayırlı olsun.golleri yiyen denize atar kendini :D işin şakası bir yana antalya ya yakışmıyor şimdiki stadyum.bizim ki gibi uzamaz inşallah sizin stad işide.
m.emin38
11.11.2008, 22:14
kayseriye gelmiyomusunuz deplasmana en son erciyes macına gelmiştiniz şimdi gelcekmisiniz..
Peşindeyiz
11.11.2008, 23:01
Bursa macına organizasyonları olduğu için Buraya deplaseleri yokmuş. Sitelerinde öyle yazıyordu..
Hoşgeldin .
Red Soldiers
12.11.2008, 09:48
Hoşbulduk.
Biz organizasyon yapmıyoruz. Başka kimseden de organizasyon haberi yok şuan için. Bir sonraki hafta Bursa deplasmanı var sanırım herkes ona saklıyor kendini.
Red Soldiers
12.11.2008, 09:49
oo çok güzel hayırlı olsun.golleri yiyen denize atar kendini :D işin şakası bir yana antalya ya yakışmıyor şimdiki stadyum.bizim ki gibi uzamaz inşallah sizin stad işide.
2010 da burda bir organizasyon var uluslararası ne oldugunu hatırlayamadım şimdi. Yetiştirmek zorundalar :) yani
Red Soldiers kardes sizin amigo vardı Tecavüzcü Coskun ne oldu o hala geliyomu maclara
Red Soldiers
12.11.2008, 13:42
Evet devem ediyor. Kapalı tribünde oturan seyiricileri çoşturmaya çalışıyor. Tecavüz Çokşun ve Miloş. Gruplarla bir bağlantıları yok.
Red Soldiers
13.11.2008, 09:40
İlçelerdeki Antalyasporlular bir organizasyon yapıyor. Azda olsa tribünde taraftarımız olacaktır.
Peşindeyiz
13.11.2008, 17:58
Sevindim Antalya'dan gelenler için.. İyi Yolculuklar..
Red Soldiers
14.11.2008, 21:33
Sevindim Antalya'dan gelenler için.. İyi Yolculuklar..
Eyvallah ustad saolasın.
m.emin38
15.11.2008, 11:33
önünüzdeki macı düşünmeden bir sonraki bursa macınamı bakıyosunuz ilginc neyse bizi ilgilendirmez...
Peşindeyiz
15.11.2008, 14:27
Organizasyon olarak öyle düşünüyorlar. Antalya'nın Bursa'ya bakış açısı başka..
Hoşgeldiniz,
Bence türkiyede ki kardeş takımlar arasında en anlamlısı hodrimeydAntalya'dır.
Bu arada td'de baktım bi kaç otobüs gelecez yazmışlar.Fakat bu işler pek belli olmaz bildiğimiz üzere.
Hoşgeldiniz,
Bence türkiyede ki kardeş takımlar arasında en anlamlısı hodrimeydAntalya'dır.
Bu arada td'de baktım bi kaç otobüs gelecez yazmışlar.Fakat bu işler pek belli olmaz bildiğimiz üzere.
BİZİMKİ DAHA ANLAMLI
BURSANKARA
ŞEHİDİN EMANETİ...
ANTALYA TARAFTARI GELİR DAHA GÜZEL TRİBÜNLER OLUŞUR DİLEĞİMİZ
galip1981
15.11.2008, 22:31
bencede ankaragücü-bursa kardeşliği en anlamlısı...
Peşindeyiz
16.11.2008, 09:51
BursAnkarAntepEsEs ' e noldu :D
Red Soldiers
16.11.2008, 11:01
Lig'de son iki haftayı galibiyetle kapatan Antalyasporumuz'un yarın oynayacağı Kayserispor maçı için taraftarlarımız bu gece sessiz sedasız yola çıktı. 10 saatlik deplasmana giden gruplarımız şu şekilde..
Red Soldiers 2 Otobüs
07 BATI Gençlik 1 Otobüs
Seven As 1 Otobüs
07 Gençlik 1 Otobüs
Meydanlılar 1 Minibüs
Bugün öğle saatlerinde özel uçak takımla beraber Kayseri'ye giden kafilemizde 60'ı taraftar toplam 110 kişi bulunurken yarınki maçta Kayseri'de bulunan Antalyasporlular ile birlikte 300-350 kadar taraftarımızın takımımızı desteklemesi bekleniyor.
Red Soldiers
16.11.2008, 11:03
Binlerce kişinin öldüğü 99 Depreminden sonra doğdu Kocaeli-Antalya dostluğu, kardeşiliği..
Biraz araştırısanız detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.
Red Soldiers
16.11.2008, 14:43
Otobsüler Kayseri ye varmış. İçeri girmeye başlamışlar.
Red Soldiers
16.11.2008, 16:57
Kayseri deplasmanından bir puan bize yeter demiştim :)
Önümüze bakıyoruz artık.
Kayserispor a bundan sonra ki maçlarında başarılar.
Kayserispor : 0
Antalyaspor : 0
Maç bitti..
Red Soldiers
30.12.2008, 23:11
Yaşasın Filistin Halkının Kurtuluş Mücadelesi..
www.redsoldiers.org
Red Soldiers
24.01.2009, 23:43
ANKARAGÜCÜ : 0 ANTALYASPOR : 1
Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyasporumuz, Ankaragücü deplasmanında altın buldu. Zor günler geçiren rakibini yeni transferi Tita'nın attığı golle mağlup eden kırmızı beyazlılar, kritik bir galibiyete imza attı.
Stat : 19 Mayıs
Hakemler : Hakan Özkan x, Adil Sinem x, Mehmet Metin xx
Ankaragücü : Serkan xx, Özgür Bayer xx, Bouzid xx, Santoz xx, Murat Duruer x (Dk. 86 Abdülaziz x), Metin x, Barbaros x (Dk. 75 Jaba x), Hasan xx, Murat Erdoğan xx, İglesiasx, Mehmet x
Antalyaspor : Ömer xx, Uğur xx, Vahap xx, Yalçın xx, Şenol xx, Zitouni xx, Ertuğrul xx, Sedat xx (Dk. 63 Hakan x), Fatih xx (Dk. 89 Abdullah ?), Tita xxx (Dk. 84 Volkan ?), Djiehoua xx
Sarı kartlar : Dk. 37 Sedat, Dk. 89 Volkan (Antalyaspor), Dk. 61 Murat Erdoğan (Ankaragücü)
Gol : Dk. 72 Tita (Antalyaspor)
chefchemiker
25.01.2009, 00:23
Bu gidisle Antalyaspor düsme hattindan cikacak ve ligde kalacak
antalyaya başarılar dilerim
KAYSERİSPOR UTAN BE Bİ ANTALYA KADAR OLAMADIN BAKALE YAZIK SANA BE
emre_38_ks
25.01.2009, 17:44
ANTALYASPORUN LIGDE KALMA MUCADELESINI CANI GONULDEN DESTEKLIYORUM INS KALIRLAR LIGDE..DJEHUA ADAMIM OLUR COK BEGENIYORUM..
Red Soldiers
28.01.2009, 22:06
Bir maç kaybetsek yine dibe vuracaz. İnşaallah kalırız ligde.
Red Soldiers
28.01.2009, 22:06
ANTALYASPOR : 0 BEŞİKTAŞ : 2
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor kendi evinde Beşiktaşa 2-0 mağlup oldu. Antalya Atatürk Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazıların 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın golleri 18 ve 63. (penaltı) dakikalarda Bobo'dan geldi.
STAT: Antalya Atatürk
HAKEMLER: Deniz Çoban, Baki Tuncay Akın, Erhan Sönmez
ANTALYASPOR: Ömer, Uğur, Vahap (Hakan Özmert dk. 40), Yalçın, Şenol Can, Sedat, Ali Zitouni (Volkan Arslan dk. 46), Ertuğrul, Fatih Ceylan, Tita (Abdullah dk. 86 ?), Sergey Djiehoua
YEDEKLER: Feyzi, Ahmet Kuru, Musa, Fatih Arat
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Serdar Kurtuluş, Uğur İnceman (Erkan dk. 83), Cisse, Sivok (İbrahim Üzülmez dk. 69), Serdar Özkan (Tello dk. 77), Bobo, Holosko
YEDEKLER: Hakan Arıkan, Seric, Nobre, Yusuf Şimşek
SARI KARTLAR: Sedat, Uğur (Antalyaspor) Sivok, Serdar Kurtuluş (Beşiktaş)
GOL: Bobo (dk. 18, dk. 63 pen.) (Beşiktaş)
Red Soldiers
08.02.2009, 20:06
ANTALYASPOR : 2 DENİZLİSPOR : 1
Turkcell Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede gülen taraf Antalyaspor oldu! Mesut Bakkal'la yeni bir başlangıç yapan Denizlispor'u konuk eden Antalya, Fatih Ceylan'ın golleriyle sonuca gitti ve çok önemli bir galibiyet elde etti.
Stat : Antalya Atatürk
Hakemler : Aytekin Durmaz xx, İsmail Köse xxx, Süleyman Özay xxx
Antalyaspor : Ömer Çatgıç xx, Uğur Kavuk xxx, Yalçın xx, Şenol xxx, Vahap xx, Ertuğrul xx (Dk. 71 Hakan Özmert xx), Sedat xx, Fatih Ceylan xxx (Dk. 90 Korhan ?), Ali Zitouni xx, Tita xxx, Sergey Djiehoua xx (Dk. 90 Kanber ?)
Denizlispor : Cenk xx, Gomez xx (Dk. 46 Goncalves x), Roberts xx, Güray xx (Dk. 73 Bangoura xx), Musa Sinan x (Dk. 46 Selahattin x), Berberovic x, Şener xx, Fatih Yiğen x, Çağlar x, Angelov xx, Braga x
Goller : Dk. 1 ve 13 Fatih Ceylan (Antalyaspor), Dk. 22 Roberts (Denizlispor)
Sarı kartlar : Dk. 87. Uğur, Dk. 90 Sergey (Antalyaspor), Dk. 45 Berberovic, Dk. 59 Fatih Yiğen, Dk. 60 Selahattin (Denizlispor)
Red Soldiers
08.02.2009, 20:07
Fatih Ceylan kumaşı iyi bir oyuncu yerinde bir transfer olduğunu gösterdi. Kayseri için bir kayıp bu adam.
Antalyasporun kumede kalmasını istiyorum
gerçekten antalyaspora başarılar dilerim İNŞALLAH süper ligde kalırlar
fatih ceylan ı bizimkiler neden gönderdiyse hala anlamış degilim ne yapmak istiyo yönetim tolunay
Fatih ceylana için yönetime fazla tepki olunca heralde konu başlığını dondurdular göremiyorum arkadaşlar gören var macdan hemen sonra açıktı şimdi yokk..Burdada bişeyler dönüyor demekki..
karizmatix
14.02.2009, 21:59
Fatih ceylana için yönetime fazla tepki olunca heralde konu başlığını dondurdular göremiyorum arkadaşlar gören var macdan hemen sonra açıktı şimdi yokk..Burdada bişeyler dönüyor demekki..
Dönen ne?
Red Soldiers
14.02.2009, 22:32
ANTALYASPOR: 1 - GALATASARAY: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya xxx, Adil Sinem xxx, Hakan Atilla Gezer xxx
Antalyaspor: Ömer xxx, Sedat xx, Vahap xxx, Yalçın xx, Şenol xxx, Ali Zitouni xx, Ertuğrul xxx (Dk. 90 2 Kamber ?), Korhan xx, Fatih xxx, Tita xx (Dk. 84 Hakan Özmert ?), Ahmet xxx (Dk. 88 Volkan Altın ?)
Galatasaray: De Sanctis xx, Meira xx, Sabri xx, Volkan xx (Dk. 64 Aydın x), Barış xx (Dk. 82 Mehmet Güven x), Servet xxx, Mehmet Topal xx, Ayhan xx, Arda xx, Nonda xx, Baros xx (Dk. 74 Ümit xx)
Gol: Dk. 60 Ahmet (Antalyaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 28 Sedat, Dk. 38. Vahap, Dk. 52 Tita, Dk. 71 Ali Zitouni, Dk. 87 Yalçın (Antalyaspor), Dk. 16 Baros, Dk. 39 Nonda, Dk. 90 1 Meira (Galatasaray)
KyS_ToTTi
14.02.2009, 23:40
Tebrikler Antalyaspor ConConlara güzel ders verdiniz
antalyaspora başarılar tebrikler ayrıca conconları yendiginiz için
geçen hafta KAYSERİMİZİN hakkı yenmişti bu hafta ders aldılar conconlar
ayrıca KAYSERİSPORUMUZUN ahını aldı conconlar iyi oldu
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.